• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
دادگان:
10 ميليارد كمك دولت به فوتبال در كجا هزينه شده است؟
همواره مديران غيرمتخصص سكاندار ورزش شده‌اند
نمي‌توان براي هميشه مردم را گول زد

wh130-279.jpg

محمد دادگان رييس اسبق فدراسيون فوتبال در خصوص مسائل ورزش ايران از جمله فوتبال ديدگاه‌هاي خود را مطرح كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دادگان بار ديگر بحث ضرورت حضور مديران متخصص در ورزش را مورد تاكيد قرار داد.

دادگان با مطرح كردن سوالاتي از جمله اين كه كمك 10 ميليارد توماني دولت به فوتبال كجا هزينه شده است، بازده مديران ورزش ما تا چه حد بوده و آيا در حد اين كه به مديران غير ورزشي فرصت داده‌ايم به متخصصين فرصت فعاليت داده شده است؟‌ اظهار كرد: فوتبال ايران حرفه‌يي و حتي نيمه حرفه‌يي هم نيست و تنها از سطح آماتور كمي بالاتر است.

وي افزود: در مدت چهار سال و سه ماه فدراسيون فوتبال را بدون حتي يك ريال بودجه دولتي اداره كردم و در اين مدت سه جايگاه بين المللي براي خودم و ده جايگاه براي همكارانم بدست آمد. گردش مالي فدراسيون 21 ميليارد تومان بود و با جذب اسپانسرهاي خوب تيم ملي در رتبه پانزدهم جهان قرار گرفت.

دادگان تصريح كرد: در شرايطي كه تيم هاي اول تا دهم جهان براي هر مسابقه دوستانه بين 300 تا 400 ميليون تومان دريافت كرده و تيم هاي دهم تا پانزدهم دنيا رقمي معادل 150 تا 200 هزار دلار به همراه 50 بليت بيزينس و بهترين هتل دريافت مي‌كنند اسناد مالي فدراسيون نشان مي دهد در آن مقطع فدراسيون به چنين شرايطي رسيده بود اما اينك پول مي دهيم و مسابقات دوستانه را برگزار مي‌كنيم.

وي ادامه داد: من **** و انقلاب را دوست دارم و اگر انقلابي تر از اينها نباشم كمتر هم نيستم. تمام بحث من اين است كه نبايد شخصيت و كرامت انساني را از بين برد و اشرف مخلوقات را نبايد با بازي هاي سياسي خراب كنيم.

اين استاد دانشگاه با تاكيد بر ضرورت حضور متخصصين در عرصه مديريت ورزشي كشور گفت: تاكنون اكثر مديراني كه سكان هدايت ورزش را بر عهده گرفته‌اند، از تخصص در اين حوزه به دور بوده اند. به عنوان مثال سعيدلو كجاي ورزش ايران بوده است؟ هيچ‌كجا!

رييس اسبق فدراسيون فوتبال يادآور شد: امروز در دنيا علاوه بر فاكتورهاي كلي مديريت كه در ايران شامل پايبندي به **** و اصول اخلاقي مي شود سه فاكتور دانش، ‌تخصص و تجربه را لحاظ مي كنند، با اين شرايط ما چگونه عمل كرده ايم؟

وي خاطر نشان كرد: تصور نكنيد منظورم كفاشيان است اما در بعد كلي قضيه زماني كه صبحت از تخصص مي‌كنيم؛‌ رييس فدراسيون فوتبال هيچ چيز از فوتبال نمي‌داند. من پس از مديريت صفايي فراهاني در فدراسيون فوتبال همواره از وي به نيكي ياد كردم. متاسفانه در سياست نيز اينچنين شده است كه همواره مديران قبلي را نفي مي‌كنند. من نمي‌گويم برايم شاخه گل بياوريد اما نشان نقره‌ي AFC را با پيك موتوري و در كارتن آوردند در حالي كه همين نشان به كاواگوچي در ژاپن طي مراسم ويژه‌اي اهدا شد.

دادگان در بخش ديگري از گفت‌وگوي خود در برنامه‌ي تلويزيوني توپ طلايي با انتقاد از كارشناساني كه واقعيت هاي تيم ملي در مسابقات انتخابي جام جهاني را مطرح نكردند اظهار كرد: در آن مقطع كارشناساني كه در جنبه هاي مختلف ابراز وجود مي كردند به دليل آن كه بتوانند در باشگاهي مربي‌گري كنند از بيان واقعيت هاي تيم ملي خودداري كردند. آنها ناكارشناس بودند.

وي ادامه داد: بحث امكانات مهم‌ترين موضوع ماست، در تمامي اين سال ها كدام استاديوم را ساخته ايم كه بتوان يك مسابقه بين المللي در رشته هاي مختلف در آن برگزار كرد. اين در حالي است كه كشورهايي مانند ژاپن و امارات زمين و امكانات كافي را براي تيمهاي‌شان فراهم كرده اند، حتي بحرين با جمعيت 150 هزار نفري كه 100 هزار نفر آن ايراني هستند بالاتر از جايگاه ما در آسيا قرار دارد و به حضور در جام جهاني اميدوار است.

دادگان تاكيد كرد: علاوه بر امكانات‌، آيا در تمامي اين سال‌ها مدير ساخته‌ايم؟ ما حتي افرادي كه ذاتا مدير بوده اند را حذف كرده ايم، در بحث اعتبارات مالي پول مردم استان هاي سيستان و بلوچستان را در قالب بودجه‌ي دولتي در شكم فوتبال ريختيم و هيچ بازدهي نداشتيم. اينك پنجم آسيا و 63 در دنيا هستيم. مگر مي توان همه مردم را براي هميشه گول زد. مثلي معروف مي گويد همه مردم را براي مدت كوتاهي مي توان گول زد و بخشي را براي هميشه اما همه را براي هميشه نمي توان گول زد.

رييس اسبق فدراسيون فوتبال در پايان با بيان اينكه باشگاه هايي مانند استقلال و پرسپوليس با وجود آن كه همه چيز از خود داشته اند اما در طول سي سال گذشته همه چيز را از آنها گرفته‌ايم گفت: سي سال است مي گوييم دربه درند در حالي كه واقعيت چيز ديگري بوده است. افرادي هم كه به مديريت اين باشگاه‌ها منصوب شده‌اند، بيشتر به دنبال حفظ خود بوده‌اند تا رشد تيم.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فعلا تنها کاری که میشه کرد حسرت خوردنه.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
هافبک صربستانی تیم فوتبال شاهین بوشهر گفت: دوست دارم برای تیم ملی ایران بازی کنم و برای برآورده شدن این مهم ابتدا با سرمربی تیم ملی صربستان و سپس با افشین قطبی صحبت خواهم کرد.
ایوان پترویچ با بیان اینکه من بازیکن حرفه ای هستم و حرفه ای فکر می‌ کنم، اظهار داشت: باید ابتدا با سرمربی تیم ملی صربستان صحبت کنم و ببینم نظر وی راجع به بازی من چیست.
وی اظهار داشت: خیلی دوست دارم بار دیگر زیر نظر افشین قطبی کار کنم، وی سرمربی بسیار خوبی است اما به صورت جدی در مورد حضور در تیم ملی ایران با هم صحبت نکردیم.
هافبک صربستانی تیم فوتبال شاهین بوشهر اضافه کرد: علاقه مندم جایی بازی کنم که بتوانم در آنجا پیشرفت کنم.
پترویچ در خصوص وضعیت شاهین نیز گفت: تیم شاهین در این هفته ها خوب نتیجه می گیرد و ما هم از نتایج تیم راضی هستیم و تمام هدف ما این است که نماینده استان بوشهر در لیگ برتر ماندگار شود.
وی افزود: نتیجه گیری تیم خیلی مهم است و ما نیز با هماهنگی که در بین بازیکنان ایجاد شده است روز به روز بهتر می شویم و امیدواریم در نیم فصل دوم در بین تیمهای بالای جدول قرار بگیریم.
پترویچ گفت: بازی فوتبال قابل پیش بینی نیست در یک بازی که میزبان هستیم، می بازیم و در یک بازی خارج از خانه پیروز می شویم اما مهمترین موضوعی که در تیم ما وجود دارد نتیجه گیری و ماندن در لیگ برتر است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
نامه‌ي يك نوجوان ايراني به كريم باقري:
"...آن روز که فرهاد مجيدي آمد به بهزيستي ما، خيلي حسادت کردم"
icon3.gif

گل زيباي کريم باقري، کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس كه چند هفته پيش مقابل تيم مقاومت شهيد سپاسي به ثمر رساند نه تنها علاقه‌مندان به فوتبال و اين تيم ورزشي را به وجد آورد، بلکه انگيزه‌اي شد تا "آرش" يکي از بچه‌هاي بهزيستي در جنوب تهران آن شب به خود ببالد که الگويي چون کريم باقري را دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، از دوران گذشته تا کنون، پهلوانان و قهرمانان ورزشي که سري ميان سرها درمي‌آوردند و کسي مي‌شدند، هم مورد توجه خاص و عام قرار مي‌گرفتند و هم از آن‌ها به عنوان الگوهاي تاثيرگذار جامعه ياد مي‌شد. مصاديق اين الگوپذيري در گوشه و کنار شهر بارها و بارها نمايان بوده است.

از همين رو است که اخلاق مداران جامعه هميشه در بوق "رعايت اخلاقيات از سوي قهرمانان" مي‌دمند و بر اين امر اصرار مي‌ورزند. امروزه با گسترش وسايل ارتباط جمعي در خانواده هاــ به ويژه تلويزيون ــ چه بخواهيم و چه نخواهيم، ستاره‌هاي ورزشي گاهي اوقات از معروف ترين و شناخته شده ترين افراد براي نسل نو محسوب شده و حتي در ميان نوجوانان و جواناني که از احساسات بيشتري برخوردارند، به عنوان الگويي عاطفي، سرلوحه کارهايشان قرار مي گيرند. از همين رو است که تاکيد بر حفظ معيارهاي اخلاقي جامعه از سوي اين ستارها دوچندان شده و حتي شرايط عادي زندگي را نيز بر آنها تنگ کرده است. اما چه مي شود کرد، آنها امروز ستاره اند. ستاره‌هايي که نمي توانند تنها براي خود زندگي کنند. آنها اکنون بخشي تاثيرپذير از جامعه‌اند. بخشي که مي تواند الگوي "بهترين" براي نسل آينده ما باشد.

"آرش دهقان" پسر بچه‌اي است كه حدود 10 سال سن دارد و هم اکنون ميهمان مرکز بهزيستي غياثوند در جنوب تهران است. او هم مودب است و هم درس خوان. عاشق فوتبال است و طرفدار پرسپوليس. بي شک کاپيتان پرسپوليس نيز الگوي نخست زندگي او است. همانگونه که در نامه‌اش اشاره مي کند، چندي پيش گروهي از بازيکنان فوتبال به مرکزي که او در آن حضور دارد، مي‌روند. لحظات بسيار خوبي بود. با هم گپ و گفتي مي‌زنند و فوتبالي بازي مي‌كنند. دست آخر هم نوبت عکس هاي يادگاري مي‌رسد.

آن روز همان‌گونه که آرش در نامه‌اش اشاره مي کند، "فرهاد مجيدي"، از بازيکنان تيم رقيب (استقلال)، به اين مرکز آمده بود که اين مسئله مورد حسادت او قرار مي گيرد اما، به هر حال گل بسيار زيباي باقري مقابل فجرسپاسي او را آن قدر به وجد مي‌آورد که باعث مي شود نامه‌اي براي "کريم باقري" بنويسد.

نامه‌اي که با قلم صداقت نوشته شده و نشان مي دهد که يک ستاره ورزشي چگونه توانسته از ميان امواج ماهواره‌اي، تلويزيون و برنامه‌هاي ديگر بر قلب و روح يك نوجوان نفوذ کند و بر او اين چنين تاثير بگذارد.

متن کامل نامه‌ي "آرش" به کريم باقري به اين شرح است:

«به نام خداوند مهربان

نام: آرش

نام خانوادگي: دهقان

سلام، اسم من آرش است و از بهزيستي غياثوند براي تو نوشته‌ام. من خيلي دوست دارم تو را ببينم و دوست دارم در آينده مثل تو باشم. مثل تو شوت بزنم. تو بازي با مقاومت سپاسي گل قشنگي زدي و من با گل تو به بچه‌ها پز مي دادم. راستش را بخواهي من آن روز که فرهاد مجيدي آمد به بهزيستي ما، من خيلي حسادت کردم. ولي هميشه آرزو داشتم تو يا شيث رضايي را ببينم.

دوستدار تو آرش»
88.jpg

Last edited:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
یک لحظه زدم شبکه تهران دیدم بازی استیل با مس رو دارن نشون میدن.
دقیقه 44 نیمه اول:
استیل پنج بر صفر مس رو تا اینجا برده!!!!!!!!!!!!!
چه لیگی شده!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تسلیت می گم درگذشت ناگهانی روبرت انکه دروازبان اول تیم ملی المان که تحقیقات اولیه حکم به خودکشی وی داده. باورش سخته که یه دروازبان یکشنبه در بهترین شرایطش درون دروازه باشه و سه شنبه ...
به جامعه ی ورزشی PT این زائده بزرگ را تسلیت عرض می کنم.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
خودکشی شماره 2 مایلی کهن؛ بیانیه علیه رضازاده

به نظر می رسد مایلی کهن با این نامه مثل دفعه قبل در تیم ملی شغل خود را از دست بدهداو به رضازاده می گوید:سعي كن همچون جهان پهلوان تختي هميشه از حق و حقيقت دفاع كني و جانب عدالت را پيشه و يا اينكه اگر اين امر برايت سخت است حداقل سكوت نمايي

سایت گل - محمد مایلی کهن به استاد خطابه و بیانیه نویسی تبدیل شده است. سرمربی سایپا این بار در واکنش به حسین رضازاده قهرمان سابق المپیک و عضو هیئت مدیره سایپا که دو روز پیش از وی انتقاد کرده بود ؛ نامه ای نیشدار تحریر کرده است.این نامه با مقایسه رضازاده و تختی آغاز می شود که کنایه ایست اساسی به رفیق سنگین وزن دایی....بخوانید:
یادش بخير، جادوانه ورزش ايران زنده ياد "آقا تختي" كه راز جاودانگي‌اش نه رنگ و تعداد مدال‌هايش، بلكه دفاع او از حق و حقيقت و در نهايت گرفتن حق مظلوم از ظالم بود. چه بسا ورزشكاراني كه در طول دوران آمدند و رفتند و حتي بيشتر از "آقا تختي" مدال گرفتند اما، خيلي زود فراموش شدند.
روزگار غريبي است كه چنان در چنبره‌ي تعارفات چاپلوسانه گير افتاده‌ايم كه هر حرفي خارج از تعارف و تمجيد را حتي اگر در دفاع از حقيقت باشد، بد اخلاقي مي‌ناميم. اگرچه اين روزها همه ژست حرفه‌اي‌گري مي‌گيريم اما، متاسفانه در عمل طور ديگري رفتار مي‌كنيم. چند وقت پيش يكي از اعضاي هيات مديره‌ي محترم باشگاه سايپا، در حالي كه تخصصي در مسايل فني نداشتند وارد مباحث فني تيم و كادرفني شده و مطالب‌شان را به جاي اينكه در جلسه‌ي هيات مديره مطرح نمايند، رسانه‌اي نمودند. علي‌رغم اينكه بيش از 10 روز از اين صحبت‌ها و مصاحبه گذشت هيچ واكنشي از سوي شما آقاي رضازاده! نشان داده نشد اما، چگونه است كه بلافاصله پس از اينكه بنده ناچارا ناگزير به پاسخ آن صحبت‌ها شدم، در كمتر از 24 ساعت عكس العمل شما را مشاهده نموده و شما آقاي رضازاده! به عنوان قهرمان اين مملكت حرف‌هاي بنده را غير حرفه‌اي، غيراخلاقي و كم لطفي دانستيد. آيا اين بدان معنا نيست كه شما يك طرفه به قاضي رفته باشيد و صرفا از آن عضو هيات مديره دفاع نموده باشيد؟
آقاي رضازاده! از نظر من كار غير حرفه‌اي يعني ورود به مسايل فني بدون تخصص لازم، كار غير اخلاقي يعني رسانه‌اي نمودن مسايل داخلي خانواده‌ي باشگاه، از همه مهمتر دروغ گفتن به مردم است. اينك خودتان قضاوت كنيد كه آيا صحبت‌هاي من غير حرفه‌اي و غير اخلاقي بوده يا صحبت‌هاي دوست شفيق و صميمي و به عبارتي مدير برنامه‌هاي شما؟! آقاي رضازاده! در جايي ديگر عنوان كرده بوديد كه مايلي‌كهن محبت‌هاي هيات مديره را ناديده گرفته است.
اي كاش واضح‌تر در اين زمينه صحبت مي‌كرديد زيرا شايد اين شائبه به وجود آيد كه محبت‌هاي هيات مديره يعني گرفتن امتيازهاي شخصي از باشگاه يا گروه خودروسازي سايپا (مانند گرفتن ماكسيما، مگان، زانتيا و يا امتياز نمايندگي محصولات سايپا و ...) در حالي كه همگان مي‌دانند بنده هيچ گاه به دنبال گرفتن ذره‌اي امتياز شخصي نبوده و نيستم و همواره در هر كجا كه مشغول به كار بوده‌ام نهايت تلاش خود را در جهت كاهش هزينه‌ها به كار گرفته و نيتي به جز ارايه‌ي خدمت صادقانه نداشته و ندارم.
آقاي رضازاده! در جاي ديگري عنوان كرده‌ايد كه در هر كجا و در هر زمان از من حمايت كرده‌ايد. مي‌توانيد براي اين صحبت خود شواهدي ارايه دهيد؟ ضمن اينكه قابل ذكر است زماني كه تيم مشكلي نداشته باشد و خوب هم نتيجه بگيرد به حمايت خاصي نيازي نيست بلكه مديريت حرفه‌اي ورزش به هنگام عدم نتيجه‌گيري بايد خود را بروز دهد و از تيم حمايت كند. آقاي رضازاده! شايد من جزو معدود فوتبالي‌هايي باشم كه با تمام وجودم نه تنها با فوتبال بلكه با اكثر رشته‌هاي ورزشي عجين شده باشد و اگر علاقه‌ام نسبت به رشته‌هاي ورزشي ديگر بيشتر از فوتبال نباشد، كمتر هم نيست.
از اين رو يادم نمي‌رود كه اعجوبه‌ي وزنه‌برداري جهان آقاي محمد نصيري در المپيك 1968 مكزيك در مبارزه‌اي سخت و نفس‌گير توانست بر "ايمر فولدي" مجارستاني غلبه كند چگونه اشك شوق از چشمانم جاري شد و پس از آن كه در همان المپيك "واسلي الكسيف" توانست مدال طلا را در فوق سنگين براي شوروي سابق به ارمغان آورد، چقدر غبطه خوردم و از خداوند بزرگ تمنا كردم كه روزي هم ما در اين وزن قهرمان شويم. بعدها با رشادت و با حضور باصلابت شما در المپيك‌هاي سيدني و آتن و با فرياد يا ابوالفضل شما من هم ياابوالفضل گفتم و بار ديگر اشك شوق ريختم، با اين تفاوت كه زماني كه براي قهرماني نصيري عزيز گريستم نوجواني 14 ساله بودم اما، در المپيك آتن به مردي 54 ساله تغيير يافته بودم. آقاي رضازاده! با توجه به اينكه فرزندان من هم سن و سال شما هستند و عمر حضور من در ورزش قهرماني بيش از سن فرزندانم است پس به خودم حق مي‌دهم كه نكاتي را به شما يادآوري كنم. اين روزها متاسفانه، بي‌عدالتي در ورزش ما در اكثر سطوح ورزش ريشه دوانده است و عنوان كردن زشتي‌ها و پلشتي‌ها در كنار واقعيت‌ها و ايستادن در مقابل آنها بسيار سخت و طاقت‌فرسا گرديده است.
در چنين روزهايي كه براي گفتن حرف حق به نداشتن حرفه‌اي‌گري و بي‌اخلاقي متهم مي‌شوي، طرفدار حق و حقيقت بودن واقعا سخت و جان‌فرساست. اما، سعي كن همچون جهان پهلوان تختي هميشه از حق و حقيقت دفاع كني و جانب عدالت را پيشه و يا اينكه اگر اين امر برايت سخت است حداقل سكوت نمايي تا با اين كار نگذاري خاطرات خوش ما با تو به تلخي گرايد و يا روياهايمان شكسته شود. در نهايت حسين عزيز اگر نوشم نه‌اي، نيشم نباشي.

منبع

===========================================

یکی از اعضای هیئت مدیره سایپا:حاجی به سیم اخر زد

فردا جلسه ای طبق قرار قبلی میان هیئت مدیره و مایلی کهن برگزار می شود که یک جلسه فنی است و مایلی و رضازاده ، بنابر روال معمول همدیگر را آنجا خواهند دید

سایت گل - کنکاش درباره عواقب بیانیه محمدمایلی کهن در مورد حسین رضازاده ، به دشواری پیش می رود. غالب اعضا ؛ علاقه مند به گفت و گو نیستند و از زیربار جواب شانه خالی می کنند . اما نکته مهم ، اطلاع آنها از روابط شکرآب مایلی با ملکیان و دوستش رضازاده دو عضو هیئت مدیره سایپا ست. البته ظاهرا خود ملکیان هم جای قرصی در هیئت مدیره ندارد . یک عضو هیئت مدیره می گوید:مایلی کهن گفته بود بیانیه می دهد اما فکر نمی کردیم اینجوری به سیم آخر بزند.
بنا بر اخبار فردا جلسه ای طبق قرار قبلی میان هیئت مدیره و مایلی کهن برگزار می شود که یک جلسه فنی است و مایلی و رضازاده ، بنابر روال معمول همدیگر را آنجا خواهند دید و شاید گفت و گوی دوطرف مسئله را حل کند....
ظاهرا ریشه درگیری ها رد این است که مایلی از علاقه برخی اعضای هیئت مدیره به بازگرداندن دایی با خبر است.

منبع

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
تسلیت می گم درگذشت ناگهانی روبرت انکه دروازبان اول تیم ملی المان که تحقیقات اولیه حکم به خودکشی وی داده. باورش سخته که یه دروازبان یکشنبه در بهترین شرایطش درون دروازه باشه و سه شنبه ...
به جامعه ی ورزشی PT این زائده بزرگ را تسلیت عرض می کنم.

:happy:
می دونم اینجا تاپیک خبره ولی یکساعته دارم به این جمله آخر امیرآقا می خندم
خدا رحمت کنه روبرت عزیز رو

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بیانیه حاجی درباره رضا زاده خیلی خفن بود . واقعا زده به سیم آخر .

خبری درباره دایی :
دایی مالک جدید باشگاه شموشک نوشهر مي‌شود
فوتبال- همشهري آنلاين:
علی دایی به احتمال فراوان امتیاز باشگاه شموشک نوشهر را خریداری می‌کند.

پس از درگذشت مرحوم درویش، مالک باشگاه شموشک، پسر ایشان مدیریت باشگاه شموشک را برعهده گرفته است.

پس از گذشت چند هفته از آغاز لیگ دسته اول، تیم شموشک با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کند..

به گزارش ايپنا، این قضایا در حالی اتفاق می‌افتد که شموشک نتایج خوبی کسب نکرده و حتی سرمربی این تیم، مختار بابایی، مسئولین را تهدید به کناره‌گیری کرده است و طبق شنیده‌ها چند بازیکن شموشک نیز به دلیل مشکلات مالی در تمرین حاضر نمی‌شوند.

در این رابطه باخبر شدیم روز شنبه (23 آبان) هیأت فوتبال استان مازندران برای روشن شدن وضعیت این باشگاه تشکیل جلسه می‌دهد.

گفتنی است؛ علی دایی از مشتریان جدی خرید امتیاز باشگاه شموشک نوشهر است.
شانس دایی برای خریداری امتیاز این باشگاه زیاد است و به نظر می‌رسد وضعیت این تیم مازندرانی با حضور وی سروسامان بگیرد تا در سال‌های آینده این تیم به یکی از قدرت‌های فوتبال کشور مبدل شود.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تیر خلاص فدراسیون :

حق محروم كردن هيچ بازيكني را نداريد

قسمت مهم خبر اینجاست :

مهدي تاج در خصوص رسيدگي به مسائل انضباطي در فوتبال ايران گفت: «آيين‌نامه جديد کميته انضباطي روز چهارشنبه ابلاغ شد و با توجه به قوانين جديد هرگونه جريمه و محروميتي بايد با نظر مستقيم کميته انضباطي اعمال شود بنابراين تمامي امور مربوط به منشور اخلاقي هم در حيطه فعاليت کميته انضباطي قرار مي‌گيرد و هيچ نهادي نمي‌تواند راسا در اين خصوص اقدام کند.»

این یعنی عزیزمحمدی و سازمان لیگ دیگه حق هیچ جریمه و محرومیت و کارت صادر نکردن و ... را نداره.

کاشکی این تصمیم را زودتر می گرفتن که اینقدر جنجال درست نشه .

پ.ن : من نمیدونم چرا از این عزیزمحمدی خوشم نمیاد .

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
*********** معلوم نیست چجوری اومده تو فوتبال!
ماشالله انقدر جذابن که باید تعجب کنی اگه کسی رو دیدی که ازشون خوشش بیاد!

Last edited by a moderator:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
امجدیه مرد

ورزشگاه پیر سرانجام از کف فوتبال بیرون رفت. هرچند مدتها بود که در این ورزشگاه مسابقه مهمی برگزار نشده بود...
امجدیه دیگر هیجان فوتبال را نمی‌بیند

«با مساعدت رئیس سازمان ورزش، زمین شماره یک ورزشگاه شیرودی به فدراسیون دوومیدانی واگذار می‌شود.» این خبر درحالی روز یک‌شنبه رسانه‌ای شد که حمید سجادی نفر دوم ورزش کشور و نامی‌ترین چهره دوومیدانی پس از انقلاب ایران، صبح روز پنج‌شنبه درحالی که همراه با علی سعیدلو مشغول بازدید از مجموعه ورزشی راه‌آهن بود، توانست او را متقاعد کند زمین نیمه مخروبه ورزشگاه پیر تهران را که حالا سالهاست به نام فرمانده دلیر هوانیروز ایران، شهید شیرودی می‌خوانندش برای کمک به رشته ورزشی مادر، یعنی دوومیدانی واگذار کنند تا دیگر ورزشکاران میدانی کار ایران مثل برادران صمیمی یا احسان حدادی از نداشتن چمن برای پرتاب ننالند.

رئیس هم که این تصمیم را گامی بلند می‌دانست در راه توسعه ورزش قهرمانی پایه در کشور به خواست معاونش پاسخ مثبت داد و همان جا اعلام کرد اگر بخش خصوصی پیش قدم شود سازمان ورزش وام‌های کم بهره برای توسعه ساخت اماکن ویژه دوومیدانی اعطا می‌کند.

این گامی بلند بود برای پایه‌سازی برای ورزش اما نه آقای رئیس و نه معاون ورزشی‌اش در لحظه تصویب این خواست با خود نیاندیشیده بودند زمین اعطایی شناسنامه فوتبال ایران است که دارد در دردناک‌ترین روزهای فوتبال کشور از این رشته محبوب ستانده می‌شود تا پس از حذف دردناک در جام جهانی و سرسام از سیاست‌زدگی، فوتبال در غم از دست دادن همه خاطرات امجدیه به عزا بنشیند.

این نقطه پایان است، پایان همه خاطرات تلخ و شیرین، پایان 82 سال باشکوه. شروع خاطره انگیز روزی که تدین، افسر ارشد شاهنشاهی در اداره ورزش کشور مأمور شد تا باغ اهدایی امجدالسلطنه را به مجموعه‌ای آبرومندانه برای ورزش کشور بدل کند.

مراحل ساخت مجموعه از سال 1312 تا 1316 انجام گرفت و در حضور همه مقامات وقت کشور بازی‌های فوتبال قهرمانی کشور کلید خود و اینگونه امجدیه به نام ورزش نوپای فوتبال در ایران سند خورد درحالی که تازه 10 سال پس از این اتفاق بود که فوتبال ایران صاحب فدراسیون فوتبال شد.

مالکیتی 82 ساله که با تصمیم علی سعیدلو به پایان رسید. اگرچه در همه 10 ساله گذشته به اندازه انگشتان یک دست هم بازی مهم در ورزشگاه شیرودی انجام نشده بود اما خاطرات طلایی امجدیه تا شیرودی از پیروزی غرور انگیز برابر هندوستان و صعود به المپیک توکیو، گذر از سد اسرئیل غاصب و بوسه بر جام قهرمانی ملتهای آسیا آن هم برای اولین بار درحالی که یک کشور به یمن آن پیروزی تا صبح نخوابید تا صعود شیردلان جوان تیم ملی به جام جهانی جوانان 2000 که نزدیک به 10 سال قبل رقم خورد، ورزشگاه پیر تهران را با تار و پود فوتبال کشور در هم تنیده و حالا غم فراغش آتشی است بر پیکر 6 نسل مختلف فوتبال ایران، از دکتر امیر مسعود برومند تا جواد کاظمیان.

«باورت می‌شود دیگر عادت کردم. پوستم کلفت شده. این قدر از این خبرها شنیدم که برایم عادی شده. وقتی گفتند پاس را می‌خواهند بدهند به شهرستان داشتم از خشم سکته می‌کردم. پاس همه خاطرات زندگی‌ام بود اما دادند و هرچه ما داد زدیم هیچ کس نخواست بشنود.» حسن حبیبی حالا بزرگ فوتبال ایران است. مرد استثنایی همه سالهای باشکوه فوتبال ایران در دهه 1340 که می‌گوید: «فقط می‌توانم افسوس بخورم. دوستانی که این تصمیم‌ها را می‌گیرند آیا اصلاً تا حالا شنیده‌اند این زمین میزبان کدام رویدادهای بزرگ تاریخ فوتبال ما بوده؟ اصلاً ولش کن هرچی بگویم فایده ندارد. این ورزشگاه بی‌نظیر را 20 سال است بی‌استفاده انداختند تا مخروبه شود چون بلد نبودند چطور باید کنترلش کنند، حالا هم که. . .»

و البته حسن حبیبی است و خاطره روز باشکوه قهرمانی جام سنتو. روزی که ایران دست به کار بزرگی زد. ترکیه که همیشه ایران را با تعداد گل‌های زیاد در هم می‌شکست متوقف کردند و قهرمان شدند؛ «ورزشگاه جای سوزن انداختن نداشت. مساوی ما را قهرمان می‌کرد ولی ترکیه قوی‌تر از ما بود ما همیشه بازی‌ها را به آنها می‌باختیم. بازی را یک بر یک مساوی کردیم. وسط بازی برق رفت و ادامه مسابقه به وقفه افتاد. بازی مساوی شد و ما قهرمان شدیم، واقعاً بی‌نظیر بود.» او البته غیر از این کاپیتان تیم قهرمان آسیا در سال 48 برابر اسرائیل بوده و در بازی تاریخی پاس با بنفیکا هم بازی کرده است؛ «بنفیکا با اوزه بیو آمده بود اینجا و ما با پاس بازی پایاپایی را با آنها داشتیم. اینقدر خوب بودیم که جمعیت آخر بازی با اینکه باختیم تا ساعت‌ها برایمان کف می‌زدند.»

حمید جاسمیان، خاطره‌ای ماندگار است در تاریخ باشگاه پرسپولیس و تیم ملی ایران، او که یکی از خاطره‌انگیزان تیم صعود‌کننده به المپیک 1964 توکیو بوده است. او وقتی اسم شیرودی می‌آید از خاطره بازی با هند می‌گوید: «هندی که ما برای رسیدن به المپیک از سدش گذشتیم، قهرمان آسیا بود اما آن تیم که از بازیکنانش 10 نفر به رحمت خدا رفتند با آقا حسین فکری توانست تاریخ‌ساز شود. من می‌گویم اگر بچه‌های تیم ما محروم نمی‌شدند، می‌توانستیم به افتخاری بزرگ در المپیک برسیم.» او هنوز باور ندارد که امجدیه دیگر جایی برای فوتبال ندارد؛ «کاش ما هم به جایی می‌رسیدیم که برای توسعه ورزش‌مان آباد می‌کردیم و می‌ساختیم نه اینکه از یک ورزش بزنیم تا ورزشی دیگر را آباد کنیم.»

«امجدیه برایم یعنی بازی با هاپوئل.» منصور پورحیدری از غرورانگیزترین قهرمانی عمرش می‌گوید از یک بازی همیشه جاوید در شیرودی که تا ابد یادش از خاطره‌ها نخواهد رفت. او از صبح بازی می‌گوید: «هاپوئل تیم قدرتمندی بود. خیلی قدرتمند. ما در هتل میامی بودیم، صبح که می‌خواستیم برویم صبحانه ساعت 05/8 بود اما مردم داشتند می‌رفتند امجدیه، باورم نمی‌شد ولی فقط یک ساعت بعد مردم را می‌دیدیم که دارند در خیابان تخت جمشید بر می‌گشتند چون دیگر امجدیه جایی برای نشستن نداشت.» آن روز و آن بازی یک کشور را تا صبح بیدار نگه داشت؛ «من مأمور گوش چپ آنها بودم و او 90 دقیقه مرا به همه جای زمین کشاند و کلافه‌ام کرد. یادم هست که کارمان گره خورده بود. در وقت اضافه وقتی توپ را سانتر کردم و مسعود آن را به تور دروازه چسباند از خوشحالی در پوستم نمی‌گنجیدم.»

پورحیدری البته تا سال آخرین بازی رسمی بزرگ لیگ در ورزشگاه شیرودی در این زمین حضور داشته است: «بازی با بانک ملی بود و مساوی کردیم. ما قهرمان بازی‌های تهران شدیم.» او از سالی می‌گوید که بازی‌ها در شیرودی لغو شد چون هر بار پس از هر بازی جمعیت زیادی از مردم در تقاطع خیابان انقلاب با مفتح جمع می‌شدند و شعارهای ورزشگاهی را به خیابان می‌کشاندن. جمعیتی که نیمی از آنها می‌رفتند جلوی اتوسورتمه و مزاحم کاسبی علی پروین و همکارانش بودند تا پرونده مسابقات در شیرودی بسته شود و این استادیوم دیگر میزبان بازی‌های بزرگ نباشد حتی در روزهایی که آزادی در دست تعمیر بود.

«آن موقع نمی‌فهمیدیم. ما ورزشکار بودیم و ادبیات سیاسی را نمی‌دانستیم. آن روز اما بیشتر جمعیتی که در استادیوم بودند، کسبه تهران بودند. آنها که کمتر می‌آمدند ورزشگاه. ما یک گل عقب بودیم و به سختی هم گل مساوی را زدیم تا در نود دقیقه مساوی به رختکن برویم.» این مسعود معینی است که از بزرگترین بازی عمرش می‌گوید. از بازی فینال لیگ قهرمانان آسیا در 1970 که در ورزشگاه شیرودی میان استقلال و هاپوئل برگزار شد؛ «من کلاً سه گل بیشتر نزدم. آن روز وقتی منصور توپ را کشید و در یک رفت‌وبرگشت افتاد زیر پای من، خودم هم نمی‌دانم آنجا چه کار می‌کردم ولی چنان شوتی زدم که همه خشک‌شان زد. گل شد نمی‌دانستم چه می‌کنم. رفتم بغل داداش فریدون که آن بازی یار قرضی ما بود و از پرسپولیس آمده بود. او به من گفت پسر این گلت تاریخی می‌شود. همین طور هم شد.» او و گلش اولین قهرمانی باشگاه‌های آسیا را در دیداری انتقامی، ملی از نماینده **** غاصب اسرائیل برای ایران رقم زدند تا مردم به وسط زمین بریزند و شیرودی غرق در شور پیروزی باشد.

او اما وقتی حرف از واگذاری شیرودی می‌شود می‌گوید: «کاش ما هم مثل ویمبلی، شیرودی را بازسازی و موزه فوتبالش می‌کردیم. این ورزشگاه تاریخ شفاهی فوتبال ایران است. نباید فوتبال را از آن محروم کنیم. فکر کنم این طوری برای برگشتن به شیرودی باید به انتظار روز مردنم بمانم که جنازه‌ام را می‌برند آنجا و دور می‌گردانند.»

ایران، اسرائیل در فینال 1347 در تهران با هم مصاف می‌کنند، بازی حیثیتی فینال جام ملتهای آسیا. ایران در روزهایی که اعراب در جنگ با **** غاصب شکست خورده‌اند، میدان فوتبال را میدان انتقام می‌دانند. 25 هزار نفر روی سکوها و دو برابر این جمعیت هم پشت در مانده‌اند. ستاره ایران مصدوم است و بازی را باید از روی نیمکت ببیند؛ «من مینیسک پاره کرده بودم اما وقتی یک گل عقب افتادیم دیگر بحث حیثیت ملی بود. باید می‌رفتم و تلاش می‌کردم.»

و همای سر طلایی اینگونه به میدان می‌آید. او درست در دقیقه نود توپ را به درون دروازه اسرائیل می‌رساند؛ «آنها می‌گفتند توپ از خط رد نشده و بازی را 6 دقیقه تعطیل کردند اما دوباره که بازی به جریان افتاد پرویز قلیچ‌خانی گل دوم را هم از پشت 18 زد و ما شدیم قهرمان آسیا آن هم برای اولین بار.» همایون بهزادی تاریخ زنده فوتبال ایران است. او که 4 کاپیتان تیم ملی از خانواده نزدیکش بودند و از 6 سالگی در آزادی بوده. وقتی او خبر واگذاری شیرودی را می‌شنود می‌گوید: «البته از اول هم این زمین بین ما و دونده‌ها مشترک بود. من گل می‌زدم و تیمور غیاثی می‌پرید. کاش به جای اینکار می‌آمدند برای این رشته بزرگ یک استادیوم می‌ساختند و شیرودی به عنوان یک موزه بازسازی می‌شد. مگر می‌شود امجدیه را از فوتبال ایران گرفت؟»

اگرچه این گفته‌ها دیگر حاصلی ندارد و سازمان ورزش تصمیمش را گرفته. شیرودی که سال‌ها بود فوتبال‌های پایه را در تهران میزبانی می‌کرد حالا سهم فدراسیون دو و میدانی است و فوتبالیست‌ها باید به گفته بهزادی: «به انتظار بنشینیم تا روزش برسد تا سر دست در امجدیه بگردانندمان. البته ما عادت داریم همان سال‌ها هم همیشه بعد از بازی‌ها مردم با لطف زیاد ما را روی دست می‌بردند تا رختکن. حالا بار آخرش هم قرار است این طوری باشد دیگر.»

منبع: فوتبال مدیا

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
:happy:
می دونم اینجا تاپیک خبره ولی یکساعته دارم به این جمله آخر امیرآقا می خندم
خدا رحمت کنه روبرت عزیز رو
:blush::blush::blush::f34r:;):wacko:
فشار زندگي با ادم چه كارا كه نمي كنه:D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
پايكوبي در مسابقات مشهد براي اعتراض به داوري!
رييس هيات فوتبال خراسان رضوي:مسئله در كميته انضباطي بررسي مي‌شود
بايد در مورد صحت داوري "پزشكيار" سوال كنم

رييس هيات فوتبال خراسان رضوي در واكنش به برخي اخبار در خصوص حواشي يكي از ديدارهاي مسابقات فوتبال نوجوانان دسته اول باشگاه‌هاي مشهد گفت: منتظر گزارش داوري بازي هستيم تا ببينيم اين اظهارات صحت دارد يا خير و حتي اگر اين مسئله اتفاق افتاده باشد فكر نمي‌كنم پرداختن به اين مسئله خيلي ارزش داشته باشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان، در خبرها آمده بود كه در مسابقات فوتبال نوجوانان دسته اول باشگاه‎هاي مشهد يكي از تيم‌ها كه در نيمه اول نتيجه را چهار بر يك و اگذار كرده بود، در اعتراض به امر داوري بين دو نيمه بازي، ميدان را ترك نمي‌كند و بازيكنان شروع مي‌كنند به انجام پايكوبي و بعضي رفتارها در ميان ميدان!:blink::blink::D:D;);):lol::lol:

هاشم حسيني، رييس هيات فوتبال خراسان رضوي در اين رابطه گفت: در تمام مسابقاتي كه صورت مي‌گيرد در پايان هر بازي داور و ناظر مسابقه، گزارش خود را اعلام مي‌كنند و اين مسئله در كميته انضباطي بررسي مي‌شود و اگر اين اتفاق افتاده باشد، بازيكن و باشگاه جريمه خواهند شد.

وي تصريح كرد: سوال من اين جاست كه اين مسئله چقدر بزرگ بوده و آيا اين اتفاق در هيچ كجاي دنيا نمي‌افتد؟ حتي در ليگ‎برتر فوتبال هم بازيكني مثل علي كريمي دچار احساسات شده و نسبت به هواداران تراكتورسازي واكنش نشان مي‌دهد. واكنشي كه اين بازيكنان نشان داده‌اند قابل پيش‌بيني نبوده و در يك لحظه كاري انجام شده است كه در مورد اين مسئله از دست كسي هم كاري بر نمي‌آيد و ما نمي‌توانيم در پيشگيري اين اقدامات كاري انجام دهيم.

حسيني با بيان اين كه نمي‎توانيم اين بازيكنان را محروم كنيم، گفت: سعي مي‎كنيم اين موضوع را ريشه‌يابي كنيم، به طوري كه از اين پس در اعتراض به داوري به صورت قانوني عمل كنند.

رييس هيات فوتبال خراسان رضوي ادامه داد: بازيكن نوجوان را بايد متناسب با سن وي محكوم كرد و نمي‌توانيم محرومش كنيم چون در سني قرار دارد كه بايد فعاليت كند و به بازي فوتبال ادامه دهد.

رييس هيات فوتبال خراسان رضوي در خصوص داوري يك پزشك‌يار در يكي از ديدارهاي ليگ‌ استان نيز عنوان كرد: بايد در مورد اين موضوع سوال كنم تا از واقعيت امر مطلع شوم و احتمال مي‌دهم وي مدرك داوري داشته :blink::blink:كه به قضاوت بازي پرداخته چون ممكن است پزشكان، مربيان و خيلي افراد ديگر هم مدرك داوري داشته باشند. :wacko::wacko:

منبع:ایسنا

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دست خدا این بار از آستین هانری بیرون اومد تا یک تیم دیگه از بریتانیا قربانی بشه!

حالا مهد فوتبال دنیا در مقابل این چالش بزرگ و همیشگی قرار گرفته که آیا تصاویر تلویزیونی به کمک داوران فوتبال بیان یا نه!
دست خدا اولین بار برای گل معروف مارادونای بزرگ در جام جهانی 86 مقابل انگلستان سر زبونها افتاد.
200px-Hand_of_God_goal.jpg

این گل باعث پیروزی 2-1 آرژانتین و حذف انگلستان از جام جهانی شد! حالا امروز فیفا تقاضای ایرلند رو برای تکرار بازی مقابل فرانسه از سری مسابقات مقدماتی جام جهانی به خاطر گلی از همین طبقه ، رد کرد تا اینبار دست خدا باعث بشه ایرلند از جام جهانی باز بمونه و فرانسه به جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی بره.
s-THIERRY-HENRY-HANDBALL-large.jpg

فوتبال امروز آنچنان اهمیتی داره که این اتفاق به نخست وزیر ایرلند و رئیس جمهور فرانسه هم کشیده شد و هرکدوم در این باره نظرشون رو گفتن! اما موضوعی که بعد از این گل مجدد مطرح شد استفاده از تصاویر تلویزیونی هست.دیدن این خطای هانری تقریبآ برای داور غیر ممکن بود و فقط از طریق تصاویر تلویزیونی میشد تشخیص داد این موضوع رو! تصاویر تلویزیونی در خیلی از رشته ها مثل تنیس به کمک داوران میاد! اگر کسی راگبی که هم خانواده فوتبال هست رو دنبال بکنه متوجه مراجعه دائم باوران به تصاویر تلویزیونی برای تشخیص خطاها شده. اما فیفا همیشه مقابل این موضوع جبهه گرفته! خودم هم به عنوان یک هوادار فوتبال به فیفا حق میدم به نظر من هم بسیاری از جذابیت فوتبال با اضافه کردن تصاویر تلویزیونی به عنوان کمک داوران کم میشه.

این جذابیت بهای سنگینی هم داره البته! مثل همین اتفاق اخیر و شاکی شدن یک ملت.
البته بسیاری از فوتبالیست ها با دست گل زدن اما هیچ گلی به اندازه گلهای مارادونا و هانری جنجالی نشدن! شاید به خاطر اینکه بین دو تیم ملی زده شده. هر دو هم مرتبط با بزرگترین مسابقه فوتبال هستند.

284987529.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
محمد دادگان در گفت‌وگو با ايسنا:
به جاي "علي‌آبادي" از مردم عذرخواهي مي‌كنم!
پانزدهم دنيا بوديم، انتقاد مي‌كردند؛ حالا ناكارشناسان كجا هستند؟

wh120-279.jpg

رييس پيشين فدراسيون فوتبال گفت: در گذشته و پس از باخت تيم ملي به پرتغال "علي‌آبادي" از مردم عذرخواهي كرد و من هم امروز پس از شكست برابر اردن به جاي علي‌آبادي از مردم عذرخواهي مي‌كنم.

محمد دادگان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به شكست تيم ملي برابر اردن اظهار كرد: مسوولان سابق سازمان تربيت بدني و كميته‌ي ملي المپيك كه پس از باخت تيم ملي به پرتغال گفتند به جاي مسوولان فدراسيون فوتبال از مردم عذرخواهي مي‌كنند، كجا هستند. علي‌آبادي پس از باخت تيم ملي به پرتغال گفت كه به جاي مسوولان فدراسيون از مردم عذرخواهي مي‌كنم. من هم بايد امروز به خاطر فجايع فوتبال ايران به جاي علي‌آبادي از مردم عذرخواهي كنم.

وي افزود: مسوولان سابق سازمان تربيت بدني كجا هستند؟ چرا آنها نبايد جوابگوي تحقير ورزش، فوتبال و شخصيت ملي ايران شوند؟ چرا آنها نبايد از مردم عذرخواهي كنند؟ علي‌آبادي كه مي‌گفت بايد جزء هشت تيم برتر دنيا باشيم، الان كجاست؟ آنها به خاطر مقاصد شخصي خود فدراسيون فوتبال را به هم ريختند. ديگر چه تيمي مانده كه ما از آنها ببازيم. به عربستان، بحرين، كويت و اردن باخته‌ايم.

دادگان ادامه داد: علي‌آبادي معتقد بود كه تيم ايران شايستگي صعود از مرحله‌ي دوم رقابت‌هاي جام جهاني را داشت و تيم ملي بايد پرتغال را مي‌برد. پس از شكست مقابل پرتغال گفت كه حق‌مان بوده كه اين تيم را ببريم. اما، حالا او كجاست كه ببيند تيم ملي به اردن باخته است. من به خاطر اين باخت به جاي علي‌آبادي از مردم عذرخواهي مي‌كنم. امروز قرباني كيست؟ آيا مي‌خواهيم كفاشيان يا قطبي را قرباني كنيم؟ بايد به علي‌آبادي بگويم كه او فوتبال را به اينجا رسانده است. به اعتقاد من كفاشيان تلاشش را انجام داده و قطبي را هم نبايد قرباني كنيم. قطبي كه از ايران رفته بود و او را مسوولان سابق سازمان تربيت بدني به ايران آوردند.

وي با انتقاد شديد از صداوسيما گفت: به غير از سازمان تربيت بدني نقش صداوسيما در تضعيف تيم ملي بسيار زياد است. صداوسيما از ناكارشناساني استفاده مي‌كند كه هيچ تحليلي از خود به خاطر نرفتن تيم ملي به جام جهاني ارايه نكردند. صداوسيما هم بايد جوابگوي اين نتايج باشد. اگر منتقدي وجود داشته باشد، آنها مي‌خواهند سر او را ببرند كه كسي از سازمان انتقاد نكند. ناكارشناسان حالا كجا هستند؟ كساني كه موقعي كه تيم ملي تيم پانزدهم دنيا بود و با آلمان و كرواسي بازي مي‌كرد، از تيم ملي انتقاد مي‌كردند كجا هستند؟ چرا صداوسيما در را بسته و اجازه نمي‌دهد منتقدان انتقاد كنند و تنها كارش شده اينكه مربيان و مديران و افتخار آفرينان ورزش را به جان هم بياندازد. صداوسيما با شيوه‌اي كه در پيش گرفته تنها مردم را با برنامه‌هاي جنجالي‌اش سرگرم مي‌كند. آنها اين كار را مي‌كنند تا كسي فرصت فكر كردن به اين را نداشته باشد كه چرا تيم ملي به جام جهاني نرفته است.

رييس پيشين فدراسيون فوتبال درباره خبري كه برخي رسانه‌ها پيرامون جلسه‌اش با رييس جمهور منتشر كرده بودند، گفت: اين ملاقات برگزار نشد.

به دنبال اظهارات دادگان خبرنگار ايسنا با محمد علي آبادي رييس پيشين سازمان تربيت بدني تماس گرفت تا فرصت پاسخگويي براي وي نيز فراهم شود اما علي آبادي گفت: قصد پاسخگويي به كسي را ندارم و قرار نيست جواب كسي را بدهم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با عرض پوزش از اينكه سوال به جايي نمي پرسم!
خواستم بدونم از كجا ميشه DVD جام جهاني 1994 و 1998 و 1990 را خريداري كرد؟
با تشكر

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
مایلی‌كهن برای صفایی‌فراهانی امضاجمع می‌كند
خبر نوشت: محمد مایلی كهن بار دیگر خبرساز شد.

او پس از سخنان همیشه جنجالی اش درباره پاكسازی فوتبال از تلاش برای آزادسازی محسن صفایی فراهانی ، رئیس فدراسیون فوتبال سخن گفته است؛«پس از انتخابات مسائلی داشتیم كه همه ایرانیان علاقه‌مند به كشور، ****، مملكت و دولت را متاثر كرد. می‌خواهم بگویم در این میان محسن صفایی فراهانی، رییس سابق فدراسیون فوتبال جزو نفراتی است كه تكلیف مشخصی ندارد. من كسی هستم كه جزو هیچ گروه و دسته‌ای نیستم اما به عنوان یك فرد فوتبالی كه سال‌ها در فوتبال بوده و لمس كرده صفایی در زمان حضور در فدراسیون چه خدمات نسبی‌ای را به فوتبال كرده و البته در خیلی جاها هم به ایشان انتقاد داشته‌ام، می‌خواهم كه زودتر وضعیت او مشخص شود. »

مایلی كهن ادامه داد:« به طومار نویسی اعتقاد چندانی ندارم اما اگر جامعه فوتبال من را قابل بدانند من حاضرم پیشقدم شوم و طوماری را تهیه كنم و هر جا لازم است این طومار را ببرم كه مشكل او زودتر حل شود، چرا كه صفایی فراهانی منشاء اثرات نسبی در فوتبال ایران بوده است، البته شاید هم خیلی‌ها موافق نباشند كه من از طرف جامعه فوتبال این كار را انجام دهم كه من به نظر آنها احترام می‌گذارم. می‌خواهم به عنوان یك فرد فوتبالی از كسانی كه در مشخص شدن وضعیت صفایی فراهانی دستی دارند، بخواهم كه هرچه زودتر وضعیت او را مشخص كنند. »

لوووووول ! چه می کنه حاجی ...

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
در تازه‌ترين رده‌بندي اعلام شد آزادي نهمين ورزشگاه بزرگ فوتبال جهان

ورزشگاه آزادي با داشتن گنجايش رسمي بالغ بر 90 هزار نفر تماشاگر، ميزبان تماشاگراني هم اندازه با ورزشگاه ويمبلي لندن است.

در ابتداي دهه 70 ميلادي اين ورزشگاه ساخته شده و به مرحله بهره برداري رسيد كه ابتدا ميزبان پيكارهاي آسيايي تهران شد و بعد در اختيار تيم‌هاي باشگاهي همچون استقلال و پرسوليس تهران جهت انجام مسابقات خانگي قرار گرفت.

ورزشگاه آزادي در سال 2003 تحت مرمت و بازسازي قرار گرفت تا همچنان برگزار كننده مسابقات مهم داخلي و ملي شود.

10 ورزشگاه بزرگ جهان به این شرح است:

1- رونگ‌رادو ماي‌دي - پيونگ‌يانگ، كره شمالي
گنجايش: 150 هزار نفر
(اين ورزشگاه در سال 1989افتتاح شد)

2- سالت ليگ ، كلكته هند
گنجايش: 120هزارنفر

3-آزتك مكزيكوسيتي،‌مكزيك
گنجايش: 105 هزار نفر

4-ملبورن كريكت گراند،‌ملبورن،‌ استراليا
گنجايش: 100.018 نفر

5- بوكيت جلال كوالالامپور،‌مالزي
گنجايش: 100 هزار نفر