• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
امروز قطبی نشون داد استعداد تبدیل شدن به رضازاده یا دایی دوم رو داره!!

amk

Registered User
لایک‌ها
9
عمران‌زاده و نيكبخت از حضور در كليه ميادين فوتبال محروم شدند

خبرگزاري فارس: حنيف عمران‌زاده و عليرضا نيكبخت واحدي پس از راي كميته انضباطي و سازمان ليگ، تا نيم فصل از حضور در كليه ميادين فوتبال محروم شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس پس از پايان جلسه كميته انضباطي كه تا ساعت 21:40 دوشنبه شب به طول انجاميد، دو بازيكن تيم‌هاي استقلال تهران و تراكتورسازي تبريز به دليل رعايت نكردن منشور اخلاقي از همراهي تيم‌هاي خود محروم شدند.
مجتبي شريفي، رئيس كميته انضباطي با تاييد اين خبر به خبرنگار ورزشي فارس گفت: در جلسه‌اي كه بين مديرعامل باشگاه استقلال، ‌رئيس سازمان ليگ برتر و من برگزار شد، در نهايت به اين نتيجه رسيديم كه حنيف عمران زاده تا پايان نيم فصل حق حضور در مسابقات و بازي‌هاي رسمي را نخواهد داشت.
وي افزود: درباره نيكبخت واحدي، بازيكن تراكتورسازي نيز اين موضوع صدق مي‌كند و وي تا تاپايان نيم فصل محروم است.
بدين ترتيب اين دو بازيكن علاوه بر محروميت از حضور در ليگ برتر حتي حق حضور در ليگ دسته اول را هم ندارند.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من هنوز نفهمیدم نیکبخت و عمران زاده چیکار کردن؟واسه تیپ و قیافشون یا تو مهمونی گرفتنشون؟چی بوده؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اينا معلوم نيست چيكار ميكنن!
خلعتبري هم گفته معلوم نيست شايد محروم باشم!!!!

نيكبخت كه يخورده مشكلات $@$%#$ داره! اما اونم جزوي از جامعه اي هست كه تعداد زيادي از اين آدما توش پيدا ميشن ...

كلا اين قضيه منشور خيلي چيز عجيب غريبيه ....

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اينا معلوم نيست چيكار ميكنن!
خلعتبري هم گفته معلوم نيست شايد محروم باشم!!!!

نيكبخت كه يخورده مشكلات $@$%#$ داره! اما اونم جزوي از جامعه اي هست كه تعداد زيادي از اين آدما توش پيدا ميشن ...

كلا اين قضيه منشور خيلي چيز عجيب غريبيه ....

اون موقع بود که با تیم ملی نرفت؟!!من اون موقع شنیدم که شرط بندی کرده بوده به تیم ملی دعوت می شه و به ازاش هم نمیره!حالا اینکه کانون های شرط بندی تو ایران چطور هست سیستمشون من نمی دونم!واسه همین هم بود که شاه حسینی می گفت مسائل شخصی ربطی نداره که بخوایم محروم کنیم!
یک سوال؟
در قانون فوتبال ایران برای شرط بندی محرومیت هایی هست یا نه؟!

amk

Registered User
لایک‌ها
9
ایران اینطوریه که کمیته انضباتی هر چی صلاح بدونه انجام میده ربطی به قوانین نداره!!!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
اون موقع بود که با تیم ملی نرفت؟!!من اون موقع شنیدم که شرط بندی کرده بوده به تیم ملی دعوت می شه و به ازاش هم نمیره!حالا اینکه کانون های شرط بندی تو ایران چطور هست سیستمشون من نمی دونم!واسه همین هم بود که شاه حسینی می گفت مسائل شخصی ربطی نداره که بخوایم محروم کنیم!
یک سوال؟
در قانون فوتبال ایران برای شرط بندی محرومیت هایی هست یا نه؟!

سلام دوستان

اون موقع که میگن کلا وقتی رفتن دنبالش اصلا تو حال و هوای دیگه بود (ا ل ک ل ی) مصرف کرده بوده بعدشم که همه می دونن توی فرودگاه یادش میفته پاس نیاورده و میره خونه میگیره میخوابه تلفنشم off میکنه:wacko:

البته من اینو توی یه هفته نامه خوندم(40 چراغ):rolleyes:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام دوستان

اون موقع که میگن کلا وقتی رفتن دنبالش اصلا تو حال و هوای دیگه بود (ا ل ک ل ی) مصرف کرده بوده بعدشم که همه می دونن توی فرودگاه یادش میفته پاس نیاورده و میره خونه میگیره میخوابه تلفنشم off میکنه:wacko:

البته من اینو توی یه هفته نامه خوندم(40 چراغ):rolleyes:

اینی که من گفتم از جایی شنیدم که جلوی پخش شدنش رو گرفته!
حالا واسه اینکه بحث شرط بندی رو باز نکنن تو کشور یا هر چیز دیگه
شاید هم خبر پوچی باشه!
ولی فکر نمی کنم و منطقی نیست بازیکنی در این سطح بیاد اون شب مست کنه!

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
دلالان، همه کارۀ فوتبال ایران؟
k8jesj71nb2optiiforu.jpg

حسن روشن، بازیکن سابق تیم ملی ایران
رشد فساد در فوتبال ایران زنگ خطر دیگری را در جامعه ورزش کشور به صدا درآورده است. حسن روشن در گفت‌وگو با دویچه وله از کاسبی روزنامه‌نگاران، مربیان، مدیر عامل‌ها و حتا بازیکنان در امور دلالی سخن می‌گوید.

دویچه وله: آقای روشن مسئله‌ی حکمفرمایی دلالان متفاوت در فوتبال ایران و فسادی که در فوتبال ایران در چندین سال اخیر شعله‌ور شده است، می‌شود گفت جزو بزرگترین دردهای فعلی ورزش ایران به شمار می‌رود. آیا به نظر شما واقعا دلالها همه‌کاره‌ی فوتبال ایران شده‌اند؟

حسن روشن: باید بگویم که بهرحال همه جای دنیا دلال هست و این کارها را دنبال می‌کند. ولی در ایران چون فرهنگ‌اش هنوز جا نیفتاده است، این وضع را بوجود آورد که متأسفانه سال ۸۸ به نهایت‌اش رسید که حالا چند نفری هستند، ازجمله آقای آشتیانی و کسان دیگر، که قرار شده این مسایل را در باشگاه‌شان حل بکنند و یک مقدار جلوی این مسایل را بگیرند. ولی به این راحتی هم نیست که ما داریم می‌گوییم. ولی برای هر کاری به نظر من شروعش بد نیست. امیدوارم که بتوانند موفق بشوند که دست حداقل دلالهایی که آگاه به این مسایل نیستند و فوتبال ما را به این قهقهرا کشاند‌ه‌اند کوتاه بکنند.

دویچه وله: برای پاکسازی این مسایل در پشت واژه‌ی دلالی، آقای روشن، آدم در فوتبال ایران اصلا چه چیزی را می‌تواند تصور بکند؟ دلال کی هست و کار دلالی را چه طورمی شود توصیف کرد؟

روشن: ببینید متأسفانه نیمی از این دلالها به عنوان خبرنگار و روزنامه‌نگار نفوذهایی در جراید و جاهای دیگر دارند و به از این طریق از مربی‌ها به زور طلب کارهایی را دارند. این دلالها بازیکنی را که به یک مربی معرفی می‌کنند و مربی را هم در قرارداد بازیکن سهیم می‌کنند.

متأسفانه به نظر من نیمی از این تقصیرات به گردن بعضی از مربیان ما هم هست که به این مسایل تن می‌دهند. ولی بهرحال شروع شده است و باید جلوی این مسایل گرفته شود. ولی به این راحتی نیست و زمان می‌خواهد که ما منتظریم لیگ ۸۸ شروع بشود که ببینیم چقدر اینها باز دوروبر فوتبال هستند تا بتوانیم نتیجه بگیریم.

دویچه وله: آیا می‌شود گفت که در حال حاضر چندین شبکه‌ی متفاوت دلالی در ایران رو به رشد هستند و آنها نیز با یکدیگر به رقابت سختی پرداخته‌اند؟

روشن: من فکر می‌کنم از چندین بالاتر باشد و بیشتر باشد. یعنی در تمام مراحلی که باید قراردادی یا انتقالی برای بازیکن انجام می‌شد، آنها قراردارند. سرپرست‌ها، مربی‌ها، لیدرها و حتا خود بازیکن‌ها نیز در کار دلالی دست دارند. یعنی به طور جمع همه‌شان دست به دست می دهند تا کار انجام ‌شود. برای پاکسازی این مسایل الان قدمی برداشته شده است، فعلا از طریق خود دلالها شروع کرده اند و متأسفانه بعضی از مربیان هم پای‌شان وسط هست که قرار است بعداً محاکمه بشوند یا برنامه‌ریزیی برایشان بشود.

چون در بین سرپرست ها و مدیرعامل ها، آدمهای خوب کم‌اند، آدمهای خوب هم مجبورند یا کنار بکشند یا مثل آنها بشوند. بهرحال من امیدوارم سال ۸۸ سال پاکسازی فوتبال در ایران باشد.

دویچه وله: مجید جلالی، سرمربی فصل پیشین تیم فوتبال فولاد خوزستان و مدرس فیفا در گفت‌وگویی که چندی پیش با بخش فارسی دویچه‌وله داشت، اظهار کرد که اگر مسئولین تیم‌ها و مسئولین ورزش ایران بگذارند یک مربی آرام کار بکند و ثباتی بوجود بیاید، آنگاه منافع مسئولان در خطر خواهد بود. این استدلال آقای جلالی را شما چطور ارزیابی می‌کنید؟

روشن: راستش از نظر این که مسئولین این کارها را می‌کنند، شاید برای تیم ملی این کار انجام بشود، ولی در مورد باشگاههای ما که اساس فوتبال ایران هستند و تیم ملی هم بر آن اساس همین باشگاهها تشکیل می‌شود، ممکن است این طور باشد. فکر نمی‌کنم مسئولین باشگاهها این طور باشند. ابته آقای جلالی در لیگ برتر بودند و بیشتر از من تجربه‌ی این مسئله را دارد. من خوشبختانه یا متأسفانه اصلا قدم جلو نمی‌گذارم که به این مسایل برخورد بکنم. ولی آقای جلالی بهرحال در کار بودند و الان هم یک کانون مربیان درست کرده‌اند که بعضی از مربیانی که می‌خواهند شاغل باشند و کار درستی انجام بدهند، عضو این کانون شده‌اند و جالب‌تر از همه این است که فدراسیون فوتبال این کانون را قبول ندارد. اینها دارند سعی می‌کنند که یک بخش خصوصی از مربی‌ها درست بکنند.
شاید بتوانند کنترل بکنند که مربیانی که در مسایل ۸۷ دست داشتند، به این کانون نیایند، و سالم و پاک اقدام بکنند و نهایتاً فدراسیون فوتبال ائتلافی تشکیل دهند.

دویچه وله: لطفا یکمقدار شفاف‌تر در رابطه با موضوع سال ۸۷ که الان به آن اشاره کردید توضیح بدهید.

روشن: به نظر من در طول تاریخ فوتبال در این پنجاه سال گذشته که من یادم هست، سال اخیر کثیف‌ترین سالی بوده که ما داشتیم. از نظر اخلاقی، از نظر فوتبالی، از نظر شکست‌های پی‌درپی. این است که امیدوارم این سال باعث بشود که ما قدمهای مثبت‌تری را برداریم و دیگر آن مسئله تکرار نشود.

دویچه وله: آقای روشن چرا در حال حاضر در فوتبال ایران این همه پول ریخته شده است؟ حقوقی که بسیاری از بازیکنان لیگ برتر ایران دریافت می‌کنند، قابل مقایسه با درآمدها‌ی بازیکنان برجسته بوندس لیگای دو و حتا بوندس لیگای یک آلمان است و یا لیگ های حداقل متوسط اروپای غربی. در حالی که تا ده‌ـ پانزده سال پیش گفته می شد که اگر در فوتبال ایران سرمایه‌گذاری بشود، فوتبال ایران رشد خواهد کرد! حالا این همه پول ریخته شده است. این پولها اصلا از کجا می‌آیند؟

روشن: بله، البته ما کشور پولداری هستیم. این را که نمی‌شود انکارش کرد. ولی چون تعداد کسانی که می‌خواهند از این پول بهره‌ای ببرند زیاد است، به مراتب مبلغ هم زیاد می‌شود. اگر تعدادشان کمتر بود، شاید مبلغ هم کمتر می‌شد که بتوانند تقسیم کنند. چون تعداد زیاد است، مبلغ هم باید زیادتر باشد که بتوانند به طور مساوی یا آن بخش‌های درصدی که برای خودشان درنظر می‌گیرند اجراء بکنند. شما شاید باور نکنید، ولی چون همه ایرانی هستیم چیزی را به شما می گویم. دوستی به من مراجعه کرده بود و پرسید که یک بازیکن چند درصد از حقوقش را باید به مربی‌اش بدهد؟ من گفتم، چون من نمی‌دانم و با این مسایل ارتباط ندارم باید بپرسم. ولی شما بفرمایید چه جوری، با مثلا برادرخانمش قرارداد بسته بودند، با ایشان چه جوری قرارداد بسته‌اند؟ گفت، ایشان قرارداد ۲۰ میلیون تومانی امضاء کرده، در سطح جوانان بود البته، ولی فقط ۶۰۰ هزارتومان به او دادند. یعنی اصلا درصدی این وسط نبوده. به خاطر این آنهایی که دستشان باز است و می‌توانند کارهایی بکنند، به این صورت قراردادهایی می‌بندند و بخصوص پول بیت‌المال را در بعضی از باشگاهها هدر می‌دهند. متأسفانه این باعث همین شکست‌ها و این مشکلاتی است که فوتبال ایران دارد.

دویچه وله: در آستانه‌ی آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتبال ایران هستیم. با توجه به این همه ناکامی که فوتبال ایران در سطح تیم ملی و تیم‌های باشگاهی در عرصه‌ی بین‌المللی داشت، پیش‌بینی شخصی شما در مورد فصل آینده چه هست؟ آیا ملت ایران که عاشق فوتبال است، با فوتبال قهر خواهد کرد؟ استادیوم ها خالی خواهند ماند؟ یا این که با توجه به تحولات اجتماعی فعلی احتمال دارد چیزهای دیگری رخ بدهد؟ پیش‌بینی شخصی شما در این زمینه چه هست؟

روشن: خیلی کار لیگ ۸۸ سخت خواهد بود. برای این که تیم‌های دیگری مثل استیل آذین بالا آمد‌ه‌اند و خریدهای آنچنانی کرده‌اند که به نظر من درست هم نیست این کار را بکنند. قبلا تیم‌های مثل کشاورز و سایپا این کارها را کرده بودند که قهرمان هم شدند. ولی بعداً بهم خورد، چون اساس و پایه نداشت. تماشاچی بهرحال الان قهر است. ازجمله خود من هم قهر هستم و نمی‌روم طرف فوتبال.

ولی این را زود قضاوت نکنیم. باید ببینیم، چند هفته‌ای بگذرد، اگر اعمال و رفتار بازیکنان و مربیان و حتا برنامه‌های لیگ خوب باشد، مردم خوب ما آشتی می‌کنند. ما درهمه‌ی شکست‌ها خیلی صبور بودیم و به همدیگر کمک کردیم. متأسفانه اولین بازی در تهران بین استقلال و سپاهان بدون تماشاچی برگزار می شود.

مصاحبه‌گر: فرید اشرفیان
تحریریه: مصطفی ملکان

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
«دلال‌ها فوتبال ایران را به نابودی کشیده‌اند» • گفت‌وگو با خشایار محسنی

kplbi5s4rwhzsp9cuhj.jpg

خشایار محسنی، رئیس باشگاه دسته اولی استرادا در اسلواکی

فصل جدید لیگ فوتبال باشگاههای ایران هم زمان با فوتبال بوندس لیگای آلمان آغاز شد. موضوع گسترش فساد در مدیریت فوتبال ایران، در فصل جدید نیز، سرخط موضوعات ورزشی کشور است. خشایار محسنی، رئیس باشگاه دسته اولی استرادا در اسلواکی در گفت و گو با دویچه وله از جزئیات آلودگی طبقات متفاوت جامعه فوتبال ایران سخن می‌گوید.

دویچه وله: آقای محسنی، مسئله‌ی داد و ستد دلالان در فوتبال ایران الان موضوع داغی است و اکثر کارشناسان فوتبال ایران دلالان را متهم کرده‌اند به فاسد کردن فوتبال ایران و وضعیت ناگواری که فوتبال ایران در این چند سال اخیر داشته است. شما از دیدگاه خودتان به‌عنوان رئیس یک باشگاه فوتبال حرفه‌ای در اروپا که بهرحال با مدیر برنامه‌ها، ایجنت‌ها و دلال‌ها برای قراردادها و نقل و انتقال بازیکن‌ها در تماس هستید، موضوع دلالی در فوتبال ایران را چه طور از دیدگاه خودتان توصیف می‌کنید؟

خشایار محسنی: باید بگویم که اولاً شما باید لغت دلال را از ایجنت‌ها جدا کنید. یک شخص می‌تواند دلال باشد در نقش یک مربی، در نقش یک داور، در نقش یک مدیرعامل و در نقش سرپرست تیم و حتا روزنامه‌نگار. متأسفانه من باید بگویم که روزنامه‌نگاران در ایران واقعاً در نقش دلال مشغول به کار هستند. من خودم این را شخصاً در مدتی که در ایران کار می‌کردم تجربه کرده‌ام. مشکل اصلی ما مشکل مدیریت فوتبال ما است. یعنی عدم مدیریت صحیح باعث می‌شود اشخاص در نقش دلال ظاهر بشوند و ما را به قول معروف بچاپند. مثلا پول‌های کلانی را که باشگاه پرسپولیس برای بستن قرارداد می‌دهد، اکثر کارشناسان در ایران و مسئولین هم خودشان می‌دانند که چه اتفاقی دارد می‌افتد. از آوردن مربی به تیم ملی بگیرید تا باشگاه استقلال و پرسپولیس و حتا باشگاه خصوصی مثل استیل آذین.

دویچه وله: آقای محسنی، به عنوان مثال به چند نمونه نگاه کنیم که این مسئله‌ قابل درک بشود. نگاه عمیق بکنیم به فوتبال ایران. مسایل حاشیه‌ای انتقال بازیکنی یا یک مربی از باشگاهی به باشگاه دیگری در فوتبال ایران به چه صورت است؟

خشایار محسنی: ببینید یک فوتبالیست یا یک مربی در کل دنیا یک مدیر برنامه دارد. حداکثر زمان قراردادشان دو سال بیشتر نمی‌تواند باشد. اگر بیشتر از دوسال باشد، آن قرارداد دیگر باطل است و معتبر نیست. مدیر برنامه معمولا می‌تواند مابین ۵ تا ۱۵درصد از مبلغ قرارداد مربی یا بازیکن دریافت کند. در ایران هم طور همین هست. ولی متأسفانه عده‌ای می‌آیند و خودشان را به‌عنوان ایجنت جا می‌زنند و بر فرض مثال می‌گویند بازیکن صد میلیون تومان می‌گیرد و ما باید به آقای ایکس و ایگرگ هم صد میلیون پرداخت کنیم. حالا آقای ایکس و ایگرگ کی هستند، می‌شود حدس زد. به نظر من مسئولین امنیتی مملکت باید با این اشخاص برخورد کنند، چون فوتبال ما دارد به نابودی کشیده می‌شود. شما حساب کنید، متأسفانه الان خبر آمده است بعضی از مفسرین ورزشی ما که در تلویزیون مشغول به کار بودند هم، با دلال کار کرده‌اند. درنتیجه هم خبرنگاران، هم مربیان و هم مدیرعامل‌ها در این موضوع دست دارند. همان طور که از اول گفتم باید یک فکر اساسی کرد برای فوتبال ایران تا این مسئله به کلی از بین برود. زمان می‌برد، زمان زیادی هم می‌برد.

دویچه وله: آقای محسنی، شما اشاره کردید به این که خود مسئولین ورزش هم آگاه هستند و مسئولین باید جلوگیری کنند. اگر مسئولین هم خودشان آلوده‌ی این مسئله شده‌اند، پس چه جوری می‌توانند جلوگیری کنند؟

خشایار محسنی: بالاخره مملکت ما قانون دارد. اگر یکسری مسئولین و مدیران هم آلوده شده باشند، ارگانهایی هستند که بالاسر اینها قرار گرفته‌اند. حالا اسمش را بگذاریم حراست، اشخاص امنیتی یا نیروی انتظامی. من نمی‌دانم به کدام ارگان این مسئله ربط پیدا می‌کند، ولی صددرصد ارگانهایی هستند در کشور ما که می‌توانند جلوی این کارها را بگیرند. حالا قوه قضاییه است یا نمی‌دانم حالا اسمش را چی می‌گذارند در ایران، ولی صددرصد اشخاصی هستند که می‌توانند برخورد صحیح و محکم به این اشخاص بکنند.

دویچه وله: لطفا چند مثال مشخص‌تر در رابطه با فعالیت ژورنالیست‌ها، روزنامه‌نگارها، مفسرین ورزشی در رابطه با چند بازیکن بگویید که چه طور این نقل و انتقال‌ها انجام می‌شوند.

خشایار محسنی: راجع به خودم صحبت می‌کنم. من به مدت چهار سال داخل فوتبال ایران بودم. بعد از زمانی که پایم را به ایران گذاشتم، متأسفانه برخی از خبرنگارها که اکثرشان آدمهای "معتبری" هستند می‌آمدند، متأسفانه حتا سردبیرهای روزنامه‌هایی ورزشی ایران، و می‌گفتند که اگر این کار را برایمان انجام ندهی آقای خشایار محسنی، موفق نخواهی شد و چیز‌هایی را خواهیم نوشت. یعنی علناً من را تهدید می‌کردند. می‌توانم به شما بگویم که یک سیل عظیمی از این "دوستان" متأسفانه علیه من خیلی نوشتند در ایران و من واقعاً از این مسایل خسته شدم و برگشتم به کشور اتریش و به باشگاه‌داری در کشور اسلواکی شروع کردم. یا یک مثال خیلی ساده برایتان بزنم. من همیشه می‌گویم، الان مثلاً باشگاه ما خصوصی است. یک بازیکن، اسم نمی‌خواهم ببرم، در ایران می‌گرفت سالی سیصد میلیون تومان. حالا از این سیصد میلیون پول صدمیلیون گیر خودش می‌آمد، بقول خودش. الان این بازیکن در تیم من دارد بازی می‌کند و ماهی سه هزار و پانصد یورو دریافت می‌کند. یعنی می‌شود سالی پنجاه هزار یورو، یا هفتاد میلیون تومان. پس این پول کجا رفته در ایران؟ این پول را کی گرفته؟ اینهاست که واقعاً فساد ببار می‌آورد در فوتبال ما. یک مثال دیگر می‌توانم ساده‌تر بزنم. کرانچار، سرمربی سابق تیم من که در باشگاه پرسپولیس ایران مشغول به کار شده، اعلام می‌کنم در دویچه‌وله، حقوق ایشان ماهی چهارهزار یورو بود. شما الان بروید سوال کنید ایشان با آن تیم محبوب ایران دو ساله چقدر قرارداد بسته.

دویچه وله: چقدر؟

خشایار محسنی: خودش به من گفت یک میلیون یورو بسته، دو ساله. کرانچار خودش با ۱۵۰ میلیون تومان راضی بود. خودش به من گفته بود من ۱۵۰تا بگیرم حاضرم بروم ایران مربی‌گری کنم. مگر می‌شود یک دفعه سه برابرش را بگیرد. حالا نمی‌خواهم وارد مسایل جزیی بشوم، فقط می‌خواهم بگویم که متأسفانه این پدیده دلالی فوتبال ما را به نابودی کشانده است.

دویچه وله: یکدفعه از کجا این همه پول وارد فوتبال ایران شده؟ فوتبالی که مثلاً دوازده سال پیش بازیکنانش خیلی خودشان را خوشبخت احساس می‌کردند، اگر می‌آمدند بوندس لیگای دو آلمان بازی کنند و ماهی حدود پنج هزار یورو دریافت کنند. چه طور می‌شود که الان مقدار زیادی پول وارد فوتبال ایران شده؟

خشایار محسنی: فوتبال "حرفه‌ای" در ایران بوجود آمده است. به عنوان مثال سپاهان و فولاد که باشگاههای دولتی هستند، پولهای کلانی خرج کردند و بالطبع فوتبال مخصوصا در پرسپولیس اشخاص و آدمهای سیاسی را هم دور خودش می‌کشاند. فوتبالیست‌های ما این کیفیت را ندارند که این مبالغ به آنها پرداخت بشود.

اگر بخواهند فوتبال ما درست بشود، یا چهار پنج سال در فوتبال را ببندند و بگویند ما قهرمان نمی‌خواهیم، جام جهانی نمی‌خواهیم، باشگاه آسیا نمی‌خواهیم و بیایند از صفر درست بکنند و فوتبال نیمه آماتور بوجود بیاورند. یک حقوق به قول معروف معقولی باشد که بازیکن‌ها در حد توانشان بگیرند. پول که در فوتبال زیاد نباشد، سیاسیون دنبال کار خودشان می‌روند، باشگاههای صنعتی دنبال کار خودشان می‌روند، فوتبال دست فوتبالی‌ها و ورزشکارها می‌افتد و مطمئن باشید خود این آقایان فوتبالی که خاک این فوتبال را خورد‌ه‌اند، می‌توانند فوتبال ایران را دوباره متحول کنند. این نظر شخصی من است.

مصاحبه گر: فرید اشرفیان
تحریریه: مصطفی ملکان

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
پیراهن سفید برای دو تیم "سبزپوش" لیگ برتر

پارسینه: تیم های لیگ برتری "ذوب آهن اصفهان" و "پاس همدان" دو تیمی هستند که پیراهن رسمی آنان "سبز رنگ" می باشد، اما در اتفاقی نادر در شروع لیگ جدید و در دو بازی خانگی دیروز این دو تیم به جای رنگ سبز، با پیراهن های به رنگ سفید وارد زمین فوتبال شدند.هنوز مشخص نیست به کدام دلیل این دو تیم سبز پوش، از رنگ اصلی خود استفاده نکردند و آیا قرار است این رویه تا پایان لیگ هم ادامه پیدا کند یا خیر.

بنابراین گزارش تیم های لیگ برتری "ذوب آهن اصفهان" و "پاس همدان" دو تیمی هستند که پیراهن رسمی آنان "سبز رنگ" می باشد، اما در اتفاقی نادر و بی سابقه در شروع لیگ جدید و در دو بازی خانگی دیروز این دو تیم به جای رنگ سبز، با پیراهن های به رنگ سفید وارد زمین فوتبال شدند.

بر طبق قوانین و عرف فوتبال، تیم ها باید در بازی های خانگی با رنگ پیراهن اصلی خود به رقابت بپردازند که هنوز مشخص نیست به کدام دلیل این دو تیم سبز پوش، از رنگ اصلی خود استفاده نکردند و آیا قرار است این رویه تا پایان لیگ هم ادامه پیدا کند یا خیر.

منبع

راست میگه. ذوب آهن سفید پوشیده بود !

amk

Registered User
لایک‌ها
9
من هنوز نفهمیدم نیکبخت و عمران زاده چیکار کردن؟واسه تیپ و قیافشون یا تو مهمونی گرفتنشون؟چی بوده؟

من درباره عمران زاده میدونم که از اون کارا کرده تو یه مهمونی....

1408

Registered User
لایک‌ها
57
افشاگري پرونده تباني در فدراسيون فوتبال
اين روزها ناصر شفق حسابي مشغول است. سرش به تيم ليگ برتري تراكتورسازي گرم است. تيمي كه البته نه مردمش او را دوست دارند و نه فراز كمالوند. شفق همان مديري است كه عباس آقايي درباره‌اش مي‌گويد: «شفق قصد دارد با باب كردن اين ترفند مبلغ كمتري را به بازيكنان بپردازد. به هر حال و با توجه به اينكه فرصتي به شروع ليگ نمانده بازي خوردم.» و رسول خطيبي اينگونه تعريفش مي‌كند: «شفق و كمالوند با نقشه جلو آمدند، آنها مي‌خواستند از اسم من سوءاستفاده كنند تا بازيكنان موردنظرشان را به دست آورند.» اوضاع در تبريز كاملا به‌هم ريخته است.

پول در حساب خانم!

پارسال مسئولان تراكتورسازي دقيقا مبلغ 4ميليارد و چهارصد ميليون تومان را در اختيار ناصر شفق قرار دادند، مردي كه علاوه بر فوتبال، دفتر پر رفت‌و‌آمد سينمايي را نيز در اختيار دارد. نكته جالب مربوط به انتقال اين پول است كه گفته مي‌شود شفق در اقدامي جالب تمام اين مبلغ را به‌ حساب شخصي همسرش در بانك پارسيان شعبه فاطمي منتقل كرده است. شفق كه در ميان اهالي فوتبال به «سردار» مشهور است و يكي از افراد مورد وثوق ورزش است مطمئنا دلايل خاص خودش را دارد. روزنامه «دنياي‌فوتبال» آمادگي پاسخ‌هاي مديرعامل موفق تراكتورسازي را دارد. به‌هرحال باشگاه‌ها معمولا براي خودشان حساب مستقل دارند و از همان طريق به درآمدزايي روي مي‌آورند چرا كه سود مبلغ هنگفتي به مبلغ چهار و نيم‌ميليارد تومان اصلا قابل گذشت نيست.

قبلي‌ها حسابرسي نشده است

اگرچه شفق ادعا مي‌كند امسال مسئولان تراكتورسازي نزديك به 2ميليارد به باشگاه كمك كرده‌اند اما جالب اينجاست هنوز پرداختي صورت نگرفته است. گويا پولي نزديك به يك‌ميليارد و نيم از سال گذشته تسويه نشده و اسنادش تحويل شركت تراكتورسازي نشده است و براي همين مديريت اين شركت معتقد است فعلا هيچ پولي پرداخت نمي‌شود تا تسويه كامل صورت گيرد! از قرار معلوم شفق در قراردادي 5 ساله موافقت كرده سالانه 5/1ميليارد از شركت بگيرد و تيم را بگرداند. مطمئنيم به‌دليل سابقه مديريت بالاي شفق، پاسخ‌هاي فراواني در اين خصوص وجود دارد. ممنون مي‌شويم شفق اين لطف را كند و پاسخ‌هاي لازم را بدهد.

ماجراي تباني!

ليگ 87-86 بود كه تراكتورسازي مقابل شهاب زنجان ايستاد، آن زمان سرمربيگري تراكتور بر عهده احد شيخ‌لاري بود. آن روزها ابهران شبانه به سرمربي حريف زنگ مي‌زند و به او مي‌گويد در قبال 7ميليون تومان پول نقد، حريف به تراكتور ببازد. كادر مديريتي زنجاني‌ها موضوع را با مديركل در ميان مي‌گذارند و ابهران را به محل قرار مي‌كشانند تا متهم جرم را مرتكب شود. همانجا چك‌ها را صورت‌جلسه مي‌كنند و به كميته انضباطي مي‌دهند و اين كار در آخرين روزهاي مديريت شاه‌حسيني در تاريخ 2/2/87 انجام مي‌شود. شاه‌حسيني درباره اين پرونده اينگونه توضيح مي‌دهد: «خودم 2ماه پيش درباره اين ماجرا مصاحبه كردم و به ‌صورت كلي به اين پرونده اشاره‌هايي داشتم. اين آخرين پرونده‌اي بود كه من بررسي كرده بودم و با همكاري حراست سازمان مداركش را جمع كرديم كه بعد از استعفا، به راي نرسيد.» رئيس سابق كميته انضباطي توضيح مي‌دهد: «بايد يك‌ماهه حكمش صادر مي‌شد و الان هم اگر در استيناف است بايد حداكثر پس از يك‌ماه حكم صادر شود.»

تخلف اثبات مي‌شود

ماجراي جلسات كميته انضباطي براي خودش آنقدر جالب و هيجان‌انگيز است كه به علت مشكلات شكايتي نمي‌توان به آن پرداخت اما اين كميته در تاريخ 21/12/87 حكمش را صادر مي‌كند و چك‌هايي را كه از حساب باشگاه تراكتورسازي كشيده شده را ضبط و پول را به‌نفع فدراسيون مصادره مي‌كند و جالب اينجاست كه ابهران به 3سال عدم‌فعاليت در فوتبال و 10ميليون تومان جريمه محكوم مي‌شود. قاضي شريفي مي‌گويد: «بله، حكمش صادر شد و ابهران محكوم شده است و طبق قانون، براي بررسي بيشتر مدارك را به محاكم قضايي داده‌ايم.» اما در فوتبال ايران هميشه‌گيرهايي وجود دارد كه راه را براي قانون‌گريزي فراهم مي‌آورد، پرونده به استيناف مي‌رود و هنوز در استيناف قرار دارد! شاه‌حسيني و شريفي در اين مورد با هم اتفاق‌نظر دارند: «حداكثر يك‌ماه بعد از اجراي حكم بايد بررسي شود، اين كار فرا‌قانوني است.» تراكتورسازي، ابهران را بركنار و به رياست سازمان فوتبال باشگاه مي‌گمارد و حسن آذرنيا را به‌عنوان سرپرست معرفي مي‌كند.

منبع:دنیای فوتبال

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
پيشنهاد ریختن پول بیشتر به حلقوم فوتبال

وطن امروز: سومین مجمع سالانه فوتبال سرانجام روز گذشته با یک ماه تاخیر برگزار شد و مهم‌ترین اتفاق به غیبت محمد علی‌آبادی مربوط می‌شد اما چندی پس از آغاز مجمع رئیس سازمان تربیت بدنی در سالن حاضر شد تا جلسه شکل جدی‌تری به خود بگیرد. به گفته علی‌آبادی دلیل تاخیر او حضور در جلسه‌ ستاد برگزاری رقابت‌های کشورهای اسلامی بود که برگزاری آن تحت تاثیر ویروس آنفلوآنزای خوکی قرار گرفته است.

آغاز با نبی

به مثابه اکثر جلسات فدراسیون فوتبال این مهدی محمد نبی بود که سخن را آغاز کرد و از علت تاخیر 45 دقیقه‌ای آغاز جلسه گفت:« ما منتظر بودیم که با حضور اعضا، مجمع رسمیت پیدا کند که به محض به اکثریت رسیدن مجمع جلسه با تاخیر آغاز شد». دبیر کل فدراسیون در ادامه از عملکرد مجمع در 2 سال گذشته حرف زد و پایان صحبت‌های او مصادف شد با در اختیار قرار گرفتن تریبون به وسیله علی کفاشیان. البته قبل از آغاز صحبت‌های کفاشیان، جعفری (مدیرعامل باشگاه مقاومت سپاسی) و غفاری (رئیس هیات فوتبال استان مرکزی) به عنوان ناظران برگزاری مجمع انتخاب شدند.

کفاشیان: سال،سال باشگاه‌هاست

کفاشیان که با صدایی رسا اما خیلی سریع و به هم پیوسته تکلم می‌کرد در صحبت‌هایش به یکی از طرح‌های مد نظر فدراسیون اشاره داشت: «یکی از برنامه‌های فدراسیون تشکیل سازمان لیگ غیرحرفه‌ای است و در حال نوشتن آیین‌نامه‌ این سازمان هستیم و می‌خواهیم تشکیلاتی مانند تشکیلات سازمان لیگ حرفه‌ای را برای این سازمان هم در نظر بگیریم. چنین کاری را هم در کمیته‌ مسابقات انجام خواهیم داد و الگوی ما، الگوی سازمان لیگ برتر خواهد بود». رئیس فدراسیون فوتبال همچنین با اشاره به سفرهای استانی‌اش گفت: «امسال، سال باشگاه‌هاست و ما کارمان را از باشگاه‌های تبریزی آغاز کرده‌ایم و بازدید‌هایی را از باشگاه‌های تبریزی انجام داده‌ایم و در ادامه بازدیدهایی از باشگاه‌های اصفهانی خواهیم داشت». سرانجام پایان بخش نخست صحبت‌های کفاشیان درباره عملکرد مطلوب کمیته بازاریابی فدراسیون بود: «زمانی فدراسیون فوتبال در دوره‌ جدید کارش را آغاز کرد که به سختی می‌توانستیم اسپانسر داشته باشیم اما امسال سازمان لیگ به بهترین نحو قراردادهایی را برای حق پخش تلویزیونی و تبلیغات محیطی انجام داده است که مطمئنا این قراردادها در آینده بهتر هم خواهد شد».

آخرین روز شهریور، سال مالی فدراسیون

در ادامه مجمع سالانه فدراسیون فوتبال، بحث مالی عملکرد این فدراسیون مطرح شد و انتقادهای بسیاری را در پی داشت اما در پایان این موضوع تقریبا بدون نتیجه و اقناع اعضا به پایان رسید. در این بخش خزایی، خزانه‌دار فدراسیون گزارشی را از وضعیت درآمدها و هزینه‌های فدراسیون به اعضای مجمع ارائه کرد و پس از آن نیز شیخ سفلا، نماینده‌ سازمان بازرسی گزارشی را نسبت به نظارت بر حساب‌های مالی فدراسیون به اعضای مجمع ارائه داد که البته این گزارش‌ها به دلیل عدم شفافیت و سریع قرائت شدن، باعث انتقادات بسیاری شد و در بلاتکلیفی این بحث نیز به اتمام رسید. تنها مساله‌ای که اعضای مجمع در این بحث با آ‌ن به توافق رسیدند، انتقال تاریخ سال مالی فدراسیون به 31 شهریورماه هر سال بود.

تراز مالی فدراسیون؛ 400 میلیون تومان کسری!

در گزارش‌های ارائه شده از خزایی، کل درآمد فدراسیون فوتبال از منابع مختلف در سال 87 مبلغ 11 میلیارد و 300 میلیون تومان عنوان شد. وي هزینه‌های فدراسیون را 11 میلیارد و 700 میلیون تومان بیان کرد! یعنی 400 میلیون بیشتر از درآمد فدراسیون در این نهاد هزینه شده است. همچنین پس از صحبت‌های خزایی، شیخ سفلا نماینده‌ سازمان بازرسی در بندهای مختلف ابهاماتی را نسبت به حساب‌های مالی فدراسیون بیان کرد که از جمله آنها عدم کسر مالیات از قرارداد سرمربی پیشین تیم ملی به مبلغ قرارداد 800 میلیون تومان بوده است. یکی دیگر از مواردی که نماینده سازمان بازرسی درباره ابهامات مالی فدراسیون به آن اشاره کرد، نبود دفتر کل جامع برای حساب‌های فدراسیون بود. ضمن اینکه شیخ سفلا گفت: «ما حساب‌های فدراسیون را به شکل نمونه‌ای بررسی کرده‌ایم و نظارت جزء به جزء آن به صرفه نبود. همچنین به خاطر اختلاف سال مالی فدراسیون باسازمان لیگ، وضعیت حساب‌های سازمان لیگ نیز بررسی نشده است». همچنین در توضیح بندهای ابهام‌آمیز از سوی نماینده سازمان بازرسی، خزایی نماینده فدراسیون نیز توضیحاتی را بیان کرد که بعضا مورد پذیرش اعضای مجمع نبود و در برجسته‌ترین انتقاد امیررضا واعظی آشتیانی گفت: «گزارشی که نماینده‌ سازمان بازرسی فدراسیون ارائه کرد، جای شبهه دارد و با توجه به نواقص قانونی که در همین اظهارات مشاهده می‌شود، جای تعجب دارد که عملکرد فدراسیون مطلوب عنوان می‌شود. هنوز برای اعضای مجمع به طور دقیق مشخص نیست که این بندها و ابهامات مالی فدراسیون چه بوده، چگونه عمل شده و چه مواردی باقی مانده است. فکر می‌کنم دادن این گزارش‌ها پیش از برگزاری جلسه مجمع به تک تک اعضا جزو تکالیف فدراسیون بوده است که ما با اطلاع کامل از این موارد به این جلسه می‌آمدیم. نه اینکه در یک برنامه کسل‌کننده تنها شنونده گزارش‌های ناواضح نمایندگان باشیم. این نخستین خطای فدراسیون است که کوچک هم نیست. سوال من اینجاست که آیا سیستم کنترل اوضاع مالی در فدراسیون وجود دارد یا خیر؟ و اگر وجود دارد مبتنی بر استانداردهای قانونی هست یا خیر؟ وقتی برخی موارد در دفتر فدراسیون ثبت نشده است، جای ابهام دارد که نماینده‌ سازمان بازرسی توضیح داد براساس میزان و خط‌کشی ما که با آن اوضاع مالی فدراسیون را بررسی کردیم، اگر به صورت‌های مالی گمراه‌کننده‌ای برسیم، این گزارش مردود اعلام می‌شود و اگر به مواردی برخورد کنیم که نتوانیم اظهارنظر شفافی پیرامون آن داشته باشیم، نظری نمی‌دهیم. ضمن اینکه گزارشات به شکل مشروط ارائه شد».

کلیات طرح کمیته انضباطی تصویب شد

تصویب کلیات آیین نامه انضباطی که در چند وقت اخیر جنجال زیادی را به پا کرده بود یکی دیگر از موضوعات مطرح شده این جلسه بود. شریفی، رئیس کمیته‌ انضباطی با اشاره به تغییرات انجام گرفته در آیین‌نامه انضباطی جدید گفت: در این آیین‌نامه کف و سقف تنبیهات، بحث منشور اخلاقی، تخلف ملی‌پوشان، رای اصلاحی، قراردادهای داخلی و نحوه‌ ارتباط رسانه‌ها با اهالی فوتبال مطرح شده است. او به اعضای مجمع پیشنهاد داد که در این جلسه کلیات آیین‌نامه‌ انضباطی را تصویب کرده و تصویب جزئیات به هیات رئیسه‌ فدراسیون فوتبال تفویض شود.

مرادی خواهان افزایش درآمد داوران شد

در بخش داوری مسعود مرادی به نمایندگی از این جامعه در ابتدای سخنرانی خود اعلام کرد با توجه به اینکه 4 سال است به عنوان داور در AFC معرفی می‌شود و با توجه به اینکه داوران ایرانی در رده‌های اول تا سوم داوری در آسیا قرار دارند از مجمع خواست نگاه دقيق‌تري به داوری داشته باشند. وی عنوان کرد: داوران نامه‌ای را نوشته و به امضا رسانده‌اند. مضمون نامه بر این است که با توجه به شرایط مالی فوتبال برای هر بازی سقف پرداخت حقوق به داوران وسط یک میلیون تومان و به کمک داوران 600 هزار تومان باشد. داوران معتقدند که پرداخت فعلی توهین به داوران است.

طرح علی‌آبادی برای پیشرفت فوتبال؛
کاهش تیم‌ها و وام بلاعوض

محمد علی‌آبادی سخنرانی خود در مجمع عمومی فدراسیون فوتبال را با تبریک به 3 باشگاه استیل آذین، تراکتورسازی تبریز و شاهین بوشهر به مناسبت صعود به لیگ برتر آغاز کرد و سپس از راهکار‌های پیشرفت در فوتبال گفت: «ما باید تیم‌های دولتی را به تیم‌های خصوصی تبدیل کنیم. طبق بررسی‌های کارشناسی شده در لیگ برتر فوتبال سالانه 100 میلیارد تومان هزینه می‌شود. من به آقای احمدی‌نژاد هم این موضوع را گفته‌ام و اعلام کرده‌ام باید هر چه زودتر باشگاه‌های دولتی را به شرکت‌های خصوصی واگذار کنیم و مثل همه دنیا از این تیم‌ها حمایت کنیم». علی‌آبادی پیشنهادهای خود را بیشتر توضیح داد: « من پیشنهاد داده‌ام که به همه تیم‌های لیگ برتری 2 الی 2/5 میلیارد تومان وام بلاعوض داده شود. ما باید به همه تیم‌ها انگیزه بدهیم همچنین در نظر داریم به هر تیمی که از لیگ دسته اول به لیگ برتر آمد 2 میلیارد تومان پاداش دهیم؛ زمین در اختیارشان بگذاریم. بحث بعدی که کارشناسی کردیم این بود که تعداد تیم‌های لیگ برتر را از 18 به 16 تیم کاهش دهیم تا از این طریق حساسیت‌ها و فشردگی بازی‌ها بیشتر شود. نمی‌دانم در این نشست موضوع بررسی شد یا نه».
وی ادامه داد:« یکی دیگر از پیشنهادهای ما این است که به 4 تیم اول لیگ یک و نیم الی 2میلیارد تومان پاداش داده شود. حتی گفته‌ایم تعداد تیم‌هایی که باید به لیگ دسته اول سقوط کنند از 2 به 4 تیم افزایش یابد. اگر این روند انجام شود 4 تیم اول جدول و 4 تیم پایین جدول با جدیت بیشتری مسابقات خود را دنبال می‌کنند. به نظر من تیم‌ها در لیگ برتر نباید احساس امنیت و آرامش داشته باشند. اگر تیم‌ها خصوصی شوند بازیکن‌سازی هم مطرح می‌شود و بدین ترتیب در یک کشور فوتبال‌خیزی مثل ایران با کمبود بازیکن رو به رو نمی‌شویم ».

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
می خواستم از دوستان درخواست کنم دقت بیشتری در گذاشتن مطلب در این تاپیک داشته باشند ، عنوان این تاپیک مربوط به حواشی و اتفاقاتی هست که در فوتبال میفته و نمونه خوبش هم همین پست قبلی فرزاد هست . الان من مجبور شدم چند پست رو که جنبه خبری داشتن و مرتبط به اخبار لیگ بودن به تاپیک لیگ 88-89 منتقل کنم.
بد نیست دوستان صفحه اول تاپیک خصوصا پست اول رو مطالعه کنند تا با موضوع تاپیک بیشتر آشنا بشوند. شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
می توانیم با نظر باشگاهها تست دوپینگ بگیریم
دکتر هاشمیان: آزمایش دوپینگ از فوتبالیست ها محرمانه خواهد بود

در هيچ كجاي دنيا رسم نيست كه در تمامي مسابقات تست دوپينگ انجام بگيرد، منطقي هم نيست که ما بخواهيم اين كار را صورت دهيم. چرا كه 36 هفته ليگ برتر را پيش رو داريم ضمن اين‌كه مسابقات ليگ دسته اول و بسیاری دیگر را شامل می شود

رئيس كميته مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال گفت: در سه هفته نخست مسابقات ليگ برتر فوتبال خودمان را نخواستيم از بازيكنان تست دوپينگ انجام دهيم.
احمدهاشميان در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا ضمن بيان مطلب فوق افزود: با شروع مسابقات ليگ برتر هم‌زمان كار ما هم آغاز مي‌شود، اما اين‌كه از كدام هفته و از كدام بازيكنان تست‌ دوپينگ بگيريم، بر اساس يك معيار خاصي بر عهده خودمان در كميته مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال است.
وي ادامه داد: در هيچ كجاي دنيا رسم نيست كه در تمامي مسابقات تست دوپينگ انجام بگيرد، منطقي هم نيست که ما بخواهيم اين كار را صورت دهيم. چرا كه 36 هفته ليگ برتر را پيش رو داريم ضمن اين‌كه مسابقات ليگ دسته اول، فوتسال، فوتبال بانوان و فوتسال داخلي تحت نظارت ما هستند و بايد در مواقع لازم از بازيكنان شاغل در اين رشته‌ها نيز آزمايش دوپينگ بگيريم.
رئيس كميته مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال اضافه كرد: به طور يقين رسيدگي به تمامي اين رشته‌ها زمان و وقت زيادی را مي‌گيرد. تقريبا سه هزار مسابقه برگزار مي‌شود واگر بخواهيم طبق روال در هر بازي از چهار بازيكن تست دوپينگ بگيريم 12 هزار تست مي‌شودو اين در حالي است كه مجموع تست‌هاي انجام شده در جهان چهار هزار نمونه است.
هاشميان در خصوص انتقادات برخي از تيم‌ها از عدم انجام تست‌هاي دوپينگ در سه هفته نخست ليگ برتر گفت: ملاك انجام نمونه‌گيري دوپينگ از بازيكنان، ناراحتي يا خوشحالي باشگاه نيست چرا كه انجام تست دوپينگ يك قاعده خاصي را دارد كه بر اساس آن عمل مي‌كنيم و در هيچ كجاي دنيا هم از همان هفته اول تا هفته آخر را آزمايش دوپينگ نمي‌گيرند از طرفی ما که تابع نظر فلان باشگاه نیستیم که هر گاه آنها تشخیص دادند از تیم خاصی نمونه بگیریم ، ولی هر جا احساس کنیم که نیاز است ورود کنیم ، تعلل نخواهیم کرد.
وي افزود: اگر لازم بود در سه هفته نخست ليگ برتر آزمايش تست دوپينگ مي‌گرفتيم البته هيچ‌گاه هم اعلام نخواهيم كرد که از چه هفته‌اي آزمايش تست دوپينگ را آغاز خواهيم كرد چرا كه این امر به صورت پنهاني خواهد بود.

منبع:ایلنا

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
جرم صفایی فراهانی چیه ؟

نکنه جرمش، افشاگری دو سال پیش تو 90 هست !؟

بالا