• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
از بالاك و آدبايور متنفرم !
;)

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
با اینکه بارسا رو دوست دارم ولی از ویکتور والدز خیلی بدم میاد.
تو تیمها هم تمام تیمهای لندنی به غیر از چلسی رو ازشون بدم میاد.ولی چلسی رو دوست دارم.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
منیو و یووه...

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
پرسپولیس - رئال مادرید - علیرضا نیکبخت - بازیکن خارجی هیچکس

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
چرا بازیهای یورو لیگ 5 تا داور داره؟:blink:

البته اول سلام
قصد دارم عضو جدیدی از این تاپیک باشم، بازم البته با اجازه.
امید که مفید باشم

این یه کار آزمایشی هست که یوفا تصمیم گرفت برای اولین بار در این بازیها وجود 5 داور در زمین رو تست کنه.
برای پوشش دادن بهتر خطاهای داخل محوطه جریمه و گذشتن توپ از خط و....
مثلا نمونه این حوادث هند تیری هنری تو مقدماتی 2010

ولی تو این جام یوفا تا حالا من 2 بار دیدم که اختلاف بین داورها پیش اومد و این بحث رو بوجود آورد که تعداد زیاد شدن داورها و تعدد نظرات میتونه دردسر ساز باشه و کنترل بازی از دست داور در بره
تو یکی از این بازیها داور و کمک رای شون با هم علیه داور کنار دروازه بود و کوتاه هم نمیومد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
یه چند تا مطلب دیدم ، گفتم شاید براتون جالب باشه
آنچلوتی در نقش كريم باقري !

سرمربي ايتاليايي چلسي در جشن قهرماني تيمش سنگ تمام گذاشت.
كارلو آنچلوتي، سرمربي تيم چلسي، در جشن قهرماني دوگانه آبي ها كه در خيابان هاي لندن برگزار شد، آواز خواند و چهره ديگري از خود به نمايش گذاشت.
او با چند آواز مشهور هواداران تيمش را غافلگير كرد و بيش از بازيكنان و شاگردانش در اين جشن بالا و پايين پريد.
البته اين اولين بار نيست كه او استعداد آواز خواني اش را به نمايش مي گذارد. او در جشن قهرماني ميلان در چمپيونز ليگ در سال 2007 نيز آواز خوانده بود.
چلسي ديروز با تك گل ديديه دروگبا از روي يك ضربه آزاد پورتسموث را 1-0 شكست داد و قهرمان جام حذفي شد. آنها هفته گذشته نيز قهرماني در ليگ برتر را جشن گرفته بودند.

روزنامه «خبر ورزشي» تذكر کتبی گرفت
روزنامه «خبر ورزشي» به دليل درج مطالبي تحريك آميز و انتشار توهين به يكي از اقوام ايراني نموده و شبهه تحريك افكار عمومي و ايجاد تقابل ميان قوميتها را به همراه داشت، تذكر كتبي گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی، روزنامه «خبر ورزشي» به دليل درج مطالبي تحريك آميز در شماره‌هاي مورخ 25/2/89 و 26/2/89 خود كه طي آن اقدام به بزرگ نمايي و انتشار توهين به يكي از اقوام ايراني نموده و شبهه تحريك افكار عمومي و ايجاد تقابل ميان قوميت‌ها را به همراه داشت، تذكر كتبي گرفت.
در اين تذكر كتبي آمده است: انتشار و طرح توهين به اقوام ايراني و بزرگ نمايي آن علاوه بر مغايرت با رسالت مطبوعاتي طبق بند ج مادة 2 ، با استناد به بند 4 مادة 6 اين قانون، خلاف قانون مطبوعات است.
اين گونه موارد كه شائبه مخدوش ساختن امنيت عمومي را به همراه دارد، بديهي است كه توسط مراجع ذي‌صلاح پي گيري خواهد داشت.
لذا ضرورت دارد نسبت به رعايت دقيق مفاد قانون مطبوعات، دقت لازم را معمول داشته و از طرح مطالبي كه منجر به «ايجاد اختلاف مابين اقشار جامعه مي‌شود» بشدت پرهيز شود.

جای سرنگی که به کمر دایی فرو کردند، هنوز هست !

"محمود خوردبین" اظهارداشت: در مورد اتفاقات بعد از بازی با گسترش فولاد واقعا متأسفم. وقتی دایی از رختکن می‌خواست به سمت اتوبوس برود، تمام افرادی که نباید اطراف اتوبوس باشند در آن محل بودند و یکی از این افراد شی تیزی به شکل سرنگ را در کمر دایی فرو کرد و فشار آورد هنوز جای این سرنگ در کمر دایی مانده و به وضوح نمایان است. قبول کنید مسئولان گسترش فولاد نمی‌توانند منکر این قضیه شوند.
وی ادامه داد: کادر پزشکی روی کمر دایی کارهای اولیه را انجام داد و خدا را شکر اتفاق ناگواری برای دایی رخ نداد.
سرپرست پرسپولیس افزود: شاید دایی صحبتهایی را در کنفرانس مطبوعاتی به شوخی بیان کرد اما واقعا تمام اشیایی که به سمت ما پرتاب می‌شد سنگ و کلوخ بود، آن هم به چه بزرگی. اگر یکی از این سنگها به بازیکن ما می‌خورد حتم بدانید به مصدومیت بدی دچار می‌شد. حتی می‌توانم به جرأت بگویم نزدیک به 10 سنگ از اطراف زمین جمع‌آوری کردم که از این تکه سنگها گزارش تهیه کردم. با آنکه یکی از مسئولان گسترش فولاد این سنگها و میهمان‌نوازی بد هواداران تبریزی را تأیید کرد اما خطیبی مدیرعامل این تیم فکر کنم در آن روز در خانه‌اش بوده و این صحنه‌ها را ندیده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من شنیدم بین داورها هم بله
کسی از جریان دقیق گفته های این کمک داور شاکی خبر داره؟
احتمالا کم گیرش اومده/..

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
احتمالا کم گیرش اومده/..

داورها که خیلی وقته بله هستن:happy:
اینم که خودش حرف زده پاش گیره انگاری:happy:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
احتمالا کم گیرش اومده/..

داود رفعتي از عنايت شاكي بوده كه علت اصليش بازي ندادن به اين داور بوده.
اما قسمت جالبش اينجاست كه اين داور و رضا غياثي ريس كميته داوران وقت از سايپا ريو گرفتن.
توي بازي سايپا وقندي يزد سه بار پنالتي تكرار شده!
والبته تكذيب شده

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اما قسمت جالبش اينجاست كه اين داور و رضا غياثي ريس كميته داوران وقت از سايپا ريو گرفتن.
والبته تكذيب شده

خوب خیلی جالب شد/ و حتما با وضغ جلو بریم جالب تر هم میشه.
من تو روزنامه خوندم که 4 نفر مشترکا اقدام به قتل یک انسان کردن و در کل 5 میلیون از این کار گیر 4 نفرشون اومده.
حال این کار داورها از نظر شرافت اگرچه طعنه بزنه با قاتلین محترم اما نشون میده داور های عزیزمون شان بالاتر و البته قیمت بالاتری دارند.
ریو... هه هه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
"مكث" هنگام زدن ضربه پنالتي ممنوع شد

واقعا عجیب بود که تا الان این رو ممنوع نکرده بودن ! واقعا حرکت بیخودی بود و گرفتن توپ رو واسه دروازبان خیلی مشکل میکرد.

اره خوب شد.واقعا که نامردی بود مکث کردن.
حداقل از اون پنالتی های مسخره برهانی راحت شدیم. اونقد مکث میکرد که یا میخورد زمین/ یا خودش هم فراموش میکرد میخواسته پنالتی بزنه.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
منم موافق این هستم که مکث رو بردارن!

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
پیشکسوت تیم ملی فوتبال ایران درگذشت

کامبوزیا جمالی بازیکن سابق تیم های استقلال و تیم ملی فوتبال ایران دار فانی را وداع کرد.

به گزارش مهر، مرحوم جمالی که متولد سال 1317 بود از سال 1338 فوتبالش را با تیم تاج آغاز کرد. جمالی تا روزهای آخر فوتبالش از تیم تاج جدا نشد وبه هیچ تیم دیگری نرفت.

پست آن مرحوم هافبک راست بود و از لحاظ بدنی یکی از هافبکهای قدرتی به شمار می رفت.

جمالی به همراه تیم ملی فوتبال ایران در رقابتهای مقدماتی المپیک توکیو 1964 به مقام قهرمانی رسید و به این المپیک صعود کرد و ایران در آن رقابتها تیم های عراق، پاکستان و هندوستان را شکست داد و به المپیک توکیو صعود کرد.

مراسم تشییع آن مرحوم ساعت 9:30 صبح روز دوشنبه سوم خرداد در ورزشگاه شهید شیرودی برگزار خواهد شد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پیشکسوت تیم ملی فوتبال ایران درگذشت

کامبوزیا جمالی بازیکن سابق تیم های استقلال و تیم ملی فوتبال ایران دار فانی را وداع کرد.

به گزارش مهر، مرحوم جمالی که متولد سال 1317 بود از سال 1338 فوتبالش را با تیم تاج آغاز کرد. جمالی تا روزهای آخر فوتبالش از تیم تاج جدا نشد وبه هیچ تیم دیگری نرفت.

پست آن مرحوم هافبک راست بود و از لحاظ بدنی یکی از هافبکهای قدرتی به شمار می رفت.

جمالی به همراه تیم ملی فوتبال ایران در رقابتهای مقدماتی المپیک توکیو 1964 به مقام قهرمانی رسید و به این المپیک صعود کرد و ایران در آن رقابتها تیم های عراق، پاکستان و هندوستان را شکست داد و به المپیک توکیو صعود کرد.

مراسم تشییع آن مرحوم ساعت 9:30 صبح روز دوشنبه سوم خرداد در ورزشگاه شهید شیرودی برگزار خواهد شد.

روحش شاد. خبر تاسف باری بود.
تاسف بار تر اینکه اونقدر مسائل حاشیه ای انسانی رو زیاد کردند که انسانیت از یادها رفته و ما وقتی با این پیشکسوتان عزیز که هر کدومشون دریایی از تجربه هستند آشنا میشیم که خبری اینچنین ازشون بشنویم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
یه بنده خدایی بود تو ایران وقتی بعد بازی درباره تیمش جدی صحبت میکرد همه میخندیدند.(صبر کنید بابا فیروز کریمی رو نمیگم که) من که خیلی قبولش داشتم ولی انقدر نتایج بدی میگرفت که روم نمیشد بگم این مربی خوبیه/

امروز یه خبر دیدم و یه هو خندم گرفت.

"معجزه فروتن" در تركيه اسپور تيم بهمن فروتن از سقوط فرار كرد

در فاصله يک هفته مانده به پايان رقابت‌هاي ليگ منطقه‌اي شمال آلمان، بهمن فروتن مانع از سقوط تيم ترکيه اسپور به دسته پايين‌تر شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بهمن فروتن که دو هفته پيش هدايت تيم ترکيه اسپور آلمان را بر عهده گرفت، در دومين بازي در نقش سرمربي موفق شد تيم آماتورهاي ولفسبورگ را از پيش رو بردارد.

در اين بازي که شنبه شب برگزار شد تيم ترکيه اسپور موفق شد با نتيجه سه بر يک در خانه وولفسبورگ را شکست دهد. ترکيه اسپور با اين پيروزي 36 امتيازي شد و در فاصله يک هفته مانده به پايان مسابقات اين تيم از سقوط به دسته پايين‌تر نجات پيدا کرد.

پس از پيروزي نخست ترکيه اسپور با بهمن فروتن، رسانه‌هاي آلماني از اين پيروزي به عنوان "معجزه فروتن" ياد کردند.

ادیت:عزیز محمدی اعلام کرده:اشگاه‌ها مي‌توانند 3 بازيكن خارجي خارج از قاره آسيا و يك بازيكن از آسيا به خدمت بگيرند كه براي بازيكنان آمريكايي جنوبي و اروپايي بازيكنان بايد در ليگ يك آن كشور بازي كرده باشند و بازيكنان آسيايي و آفريقايي نيز بايد در تيم ملي كشورشان بازي كرده باشند.
من که میگم این قانون بعد یک سال لغو میشه و کمکی به رشد لیگ نمیکنه.
نظر شما چیه؟

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
داورها که خیلی وقته بله هستن:happy:
اینم که خودش حرف زده پاش گیره انگاری:happy:

والبته تكذيب شده

اینم تکمیلیش البته از اون جهت: :دی

مبادله ريو، پرچم‌هاي اشتباه و جعل مدرك توسط رفعتي
داوود رفعتي يكي از كمك داوران فعال فوتبال ايران در مصاحبه‌اي مدعي شد يك دلال براي تغيير نتيجه مسابقات با داوران تماس مي‌گيرد. رفعتي گفته بود اين فرد با او نيز چند بار تماس داشته و كميته داوران با وجود اينكه اين فرد را مي‌شناسند با او برخوردي نمي‌كند.

پس از پرس و جو از اهالي داوري مشخص شد منظور رفعتي فردي به نام محمد رضا فهيمي است و در حالي كه از او به عنوان يك داور ملي ياد مي‌شود اين شخص به هيچ عنوان داور نيست و خود را يك علاقمند به داوري مي‌داند.

محمد رضا فهيمي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در اين زمينه اظهار داشت: تصور مي‌كنم منظور رفعتي من بودم اما به هيچ وجه داور نيستم و فقط به داوري كه يك شغل شريف است علاقه دارم. فوتبال را هم به خاطر داوري آن نگاه مي‌كنم.

وي تاكيد كرد: در گذشته يك بار با داوود رفعتي در منطقه شهر زيباي تهران در حال بحث در مورد فوتبال پاك بوديم كه او به من ناسزا گفت و به همين دليل با او درگير شدم و كتك كاري كرديم. اگر اين بار هم رفعتي را بينيم شديدتر از قبل كتكش مي‌زنم زيرا حرف‌هايي كه به من نسبت داده خيلي بد است.

وي گفت: رفعتي مرا دلال خوانده است. مي‌خواهم بدانم آيا مدركي از من در اين مورد دارد؟ فايل صوتي ضبط شده يا پيامكي در مورد دلالي داوري دارد؟ او در زمان محمد دادكان در فدراسيون فوتبال در ديدارهاي پخش زنده زيادي پرچم مي‌زد. نمي‌‌دانم به دليل نفوذش بود يا توانايي‌اش اما پس از دوره دادكان قضاوت‌هاي كمتري به او داده شد.

فهيمي تصريح كرد: رفعتي تصور مي‌كند من پشت سرش بدگويي مي‌كنم و مانع قضاوتش در فوتبال هستم در حالي كه هيچ سمتي در كميته داوران ندارم و فقط با اكثر پيشكسوتان داوري از نصيرزاده، فنايي، عنايت و داوران فعال دوست هستم.

اين فرد كه ادعا مي‌كند منظور رفعتي از دلال داوران او بوده، در ادامه گفت‌وگو با خبرنگار فارس عنوان كرد: مي‌خواهم از اين كمك داور 2 سؤال بپرسم. اول اينكه چرا خودروي ريوي صفر كيلومتر خود را با يك ريوي صفر كيلومتر ديگر مبادله كرد؟ دومين سؤالم اين است در همان فصلي كه سايپا قهرمان ليگ شد چرا او در ديدار سايپا و شهيد قندي يزد پنالتي را 2 بار تكرار كرد؟ مي‌توانيد مصاحبه مجيد جلالي را پس از اين مسابقه در مورد داوري بخوانيد.

وي يادآور شد: رفعتي كه مدام از حقوق داوران و پاك بودن آنها صحبت مي‌كند چرا كاري كرد كه باعث تضعيف حقوق داوران شود. او مدرك مهندسي كارتو گرافي خود را جعل كرد و از سوي دايره حقوقي همان دانشگاه بازداشت شد تا در نهايت با سند منزل يكي از پيشكسوتان داوري آزاد شد. او يك جاعل است.

فهيمي خاطرنشان كرد: در هفته‌هاي اخير كه مسابقات ليگ بسيار حساس هستند و تيم‌هاي سقوط كننده مشخص مي‌شوند چرا او در مصاحبه‌اي حرف از دلالي مي‌زند و باعث تضعيف داوري مي‌شود؟ رفعتي، من را به عنايت وصل كرده و عنايت را به من و مدعي شده كميته داوران با دلال‌ها ارتباط دارد. علت اصلي اين امر آن است كه او در اين هفته‌هاي حساس ابلاغي براي داوري ندارد زيرا قضاوت‌هاي پر اشتباهي داشته و ظاهرا كميته داوران از او راضي نيست. شغل من آزاد است و فقط با داوران دوست هستم و داوري را يك شغل زيبا مي‌دانم.

و امممممما

رفعتي: او را نمي‌شناسم و در دادگاه بايد پاسخگو باشد
داوود رفعتي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره اظهارات شخصي به نام محمدرضا فهيمي عنوان كرد: نمي دانم او چه كسي است. در مصاحبه اي كه انجام دادم نامي از كسي نياوردم. ضمن اينكه از مصاحبه من سوء برداشت شده است. من از اين شخص در دادگاه شكايت مي كنم.

وي در مورد اتهام فهيمي در ارتباط با تكرار پنالتي براي سايپا در بازي با شهيد قندي در سال 84 گفت: پنالتي‌اي كه براي سايپا در سال 84 گرفتم هيچ نقشي در جايگاه اين تيم در جدول نداشت. من در سال 85 در بازي پرسپوليس و سايپا در دقايق پاياني پنالتي پرسپوليس را تكرار كردم و سايپا در سال 85 و نه 84 قهرمان ليگ برتر شد. در آن سال عنايت رئيس كميته داوران بود و دادكان نيز در فدراسيون حضور نداشت.

رفعتي تاكيد كرد: در مورد اتومبيل ريو هم بايد بگويم من اين ماشين را با وام يكي از بانك ها خريدم و هنوز هم در حال پرداخت اقساط آن هستم. اين ماشين را به همراه مسعود مرادي كه در شركت سايپا آشنا داشت خريدم. حتي باشگاه سايپا هم مي تواند از اين شخص به دليل اتهامي كه زده شكايت كند. درباره جعل مدرك نيز اين فرد بايد پاسخگو باشد.

اين كمك داور بين المللي خاطرنشان كرد: نمي توانم بيش از اين درباره صحبت هايي كه كرده ام حرف بزنم چون به آقاي عزيز محمدي و منوچهر نظري قول داده ام مداركم را در كميته انضباطي ارائه كنم.

Last edited:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
اين تيمي كه فروتن مربيشه دسته 4 هست به هر حال خسته نباشه

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام.

مجله همشهری جوان در یک حرکت جالب قهرمان حقیقی لیگ رو مشخص کرد!

اگه تمام اشتباهات داوری رو در لیگ امسال تاثیر بدیم جدول به کلی دگرگون میشه! و مهمترینش اینه که استقلال قهرمان میشه.

خودتون بخونید.

براتون اسکن کردم.

تبریک به همه استقلالی ها برای قهرمانی :)

http://www.novinupload.com/images/70768011844420170862.jpg

ادیت: پیوست هم کردم.

فایل های ضمیمه

• lig.jpg
    lig.jpg
    496.6 KB · نمایش ها: 16
Last edited by a moderator:
بالا