داورها که خیلی وقته بله هستن:happy:
اینم که خودش حرف زده پاش گیره انگاری:happy:
داود رفعتي از عنايت شاكي بوده كه علت اصليش بازي ندادن به اين داور بوده.
اما قسمت جالبش اينجاست كه اين داور و رضا غياثي ريس كميته داوران وقت از سايپا ريو گرفتن.
توي بازي سايپا وقندي يزد سه بار پنالتي تكرار شده!
والبته تكذيب شده
اینم تکمیلیش البته از اون جهت: :دی
مبادله ريو، پرچمهاي اشتباه و جعل مدرك توسط رفعتي
داوود رفعتي يكي از كمك داوران فعال فوتبال ايران در مصاحبهاي مدعي شد يك دلال براي تغيير نتيجه مسابقات با داوران تماس ميگيرد. رفعتي گفته بود اين فرد با او نيز چند بار تماس داشته و كميته داوران با وجود اينكه اين فرد را ميشناسند با او برخوردي نميكند.
پس از پرس و جو از اهالي داوري مشخص شد منظور رفعتي فردي به نام محمد رضا فهيمي است و در حالي كه از او به عنوان يك داور ملي ياد ميشود اين شخص به هيچ عنوان داور نيست و خود را يك علاقمند به داوري ميداند.
محمد رضا فهيمي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در اين زمينه اظهار داشت: تصور ميكنم منظور رفعتي من بودم اما به هيچ وجه داور نيستم و فقط به داوري كه يك شغل شريف است علاقه دارم. فوتبال را هم به خاطر داوري آن نگاه ميكنم.
وي تاكيد كرد: در گذشته يك بار با داوود رفعتي در منطقه شهر زيباي تهران در حال بحث در مورد فوتبال پاك بوديم كه او به من ناسزا گفت و به همين دليل با او درگير شدم و كتك كاري كرديم. اگر اين بار هم رفعتي را بينيم شديدتر از قبل كتكش ميزنم زيرا حرفهايي كه به من نسبت داده خيلي بد است.
وي گفت: رفعتي مرا دلال خوانده است. ميخواهم بدانم آيا مدركي از من در اين مورد دارد؟ فايل صوتي ضبط شده يا پيامكي در مورد دلالي داوري دارد؟ او در زمان محمد دادكان در فدراسيون فوتبال در ديدارهاي پخش زنده زيادي پرچم ميزد. نميدانم به دليل نفوذش بود يا توانايياش اما پس از دوره دادكان قضاوتهاي كمتري به او داده شد.
فهيمي تصريح كرد: رفعتي تصور ميكند من پشت سرش بدگويي ميكنم و مانع قضاوتش در فوتبال هستم در حالي كه هيچ سمتي در كميته داوران ندارم و فقط با اكثر پيشكسوتان داوري از نصيرزاده، فنايي، عنايت و داوران فعال دوست هستم.
اين فرد كه ادعا ميكند منظور رفعتي از دلال داوران او بوده، در ادامه گفتوگو با خبرنگار فارس عنوان كرد: ميخواهم از اين كمك داور 2 سؤال بپرسم. اول اينكه چرا خودروي ريوي صفر كيلومتر خود را با يك ريوي صفر كيلومتر ديگر مبادله كرد؟ دومين سؤالم اين است در همان فصلي كه سايپا قهرمان ليگ شد چرا او در ديدار سايپا و شهيد قندي يزد پنالتي را 2 بار تكرار كرد؟ ميتوانيد مصاحبه مجيد جلالي را پس از اين مسابقه در مورد داوري بخوانيد.
وي يادآور شد: رفعتي كه مدام از حقوق داوران و پاك بودن آنها صحبت ميكند چرا كاري كرد كه باعث تضعيف حقوق داوران شود. او مدرك مهندسي كارتو گرافي خود را جعل كرد و از سوي دايره حقوقي همان دانشگاه بازداشت شد تا در نهايت با سند منزل يكي از پيشكسوتان داوري آزاد شد. او يك جاعل است.
فهيمي خاطرنشان كرد: در هفتههاي اخير كه مسابقات ليگ بسيار حساس هستند و تيمهاي سقوط كننده مشخص ميشوند چرا او در مصاحبهاي حرف از دلالي ميزند و باعث تضعيف داوري ميشود؟ رفعتي، من را به عنايت وصل كرده و عنايت را به من و مدعي شده كميته داوران با دلالها ارتباط دارد. علت اصلي اين امر آن است كه او در اين هفتههاي حساس ابلاغي براي داوري ندارد زيرا قضاوتهاي پر اشتباهي داشته و ظاهرا كميته داوران از او راضي نيست. شغل من آزاد است و فقط با داوران دوست هستم و داوري را يك شغل زيبا ميدانم.
و امممممما
رفعتي: او را نميشناسم و در دادگاه بايد پاسخگو باشد
داوود رفعتي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره اظهارات شخصي به نام محمدرضا فهيمي عنوان كرد: نمي دانم او چه كسي است. در مصاحبه اي كه انجام دادم نامي از كسي نياوردم. ضمن اينكه از مصاحبه من سوء برداشت شده است. من از اين شخص در دادگاه شكايت مي كنم.
وي در مورد اتهام فهيمي در ارتباط با تكرار پنالتي براي سايپا در بازي با شهيد قندي در سال 84 گفت: پنالتياي كه براي سايپا در سال 84 گرفتم هيچ نقشي در جايگاه اين تيم در جدول نداشت. من در سال 85 در بازي پرسپوليس و سايپا در دقايق پاياني پنالتي پرسپوليس را تكرار كردم و سايپا در سال 85 و نه 84 قهرمان ليگ برتر شد. در آن سال عنايت رئيس كميته داوران بود و دادكان نيز در فدراسيون حضور نداشت.
رفعتي تاكيد كرد: در مورد اتومبيل ريو هم بايد بگويم من اين ماشين را با وام يكي از بانك ها خريدم و هنوز هم در حال پرداخت اقساط آن هستم. اين ماشين را به همراه مسعود مرادي كه در شركت سايپا آشنا داشت خريدم. حتي باشگاه سايپا هم مي تواند از اين شخص به دليل اتهامي كه زده شكايت كند. درباره جعل مدرك نيز اين فرد بايد پاسخگو باشد.
اين كمك داور بين المللي خاطرنشان كرد: نمي توانم بيش از اين درباره صحبت هايي كه كرده ام حرف بزنم چون به آقاي عزيز محمدي و منوچهر نظري قول داده ام مداركم را در كميته انضباطي ارائه كنم.