• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آره این همون بازیه.
ابومسلم نیست/ پاس و سایپاست.
بازی رفت وقت اضافه و گل طلایی یا گل نقره ای / چون بازی جام حذفی بود.
این گل هم دقایق آخر وقت اضافی زده شد
همون محسن رسولی هست نه اینی که این بابا میگه
صدای گزارشگر هم تابلو(صدا گذاشتن) الکیه. هنوز خوشحالی نکرده میگه یه خوشحالی عجیب باید بکنه :دی

اگه اشتباه نکنم مزدک گزارش میکرد.

اون بازی چون مهم بود تی وی هم پخش کرد. اگه فیلم یه کم ادامه داشت... در ادامه تصویر قطع میشه و خود بازیکنهای سایپا هم که دارند به سمت رسولی میرند یهو جا میخورند و می ایستند.

مجددا ادیت بشه برای کاملتر شدن:

این بازیکن دقیقه 110 میاد تو زمین و این گل رو دقیقه 117 میزنه.

Last edited:

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
ممنون JVD
جالبه اون موقع من بازیهای مونیخ 1860 هم دنبال میکردم ولی اینو ندیده بودم:دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
520.jpg

فهرست پنج نامزد نهايي اعلام شد
مجيدي و طالبي دو شانس ايران براي دريافت عنوان بهترين بازيكن سال آسيا

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اظهارتی که دل هر انسانی را به درد می آورد!

بهمن ماه امسال مصادف با پنجمین سالگرد در گذشت نا بهنگام مرحوم مجید سبزی بازیکن اسبق و مربی پایه ای باشگاه پرسپولیس می باشد. طبق قرار قبلی و هماهنگی با یگانه فرزند او شهرام، در منزل آن مرحوم پس از گذشت سالها همسر داغدار، بیمار و رنجور او پاسخگوی سئوالات خبرگزاری پارس فوتبال باشد و این دیدار بیش از اینکه یک مصاحبه با آن خانواده محترم باشد بیشتر حقایق تاسف باری را که تاکنون بر حسب حجب و حیا به صورت یک راز باقی مانده بود را بازگو کرد.
پس از فوت مجید، همسر او بر اثر تالمات روحی و فشار سنگین عصبی دچار بیماری پر هزینه M.S گردیده و سختی های روزگار باعث شده حتی آپارتمان ۶۰ متری خود را هم بفروشد و به اجاره نشینی رو بیاورد. جای جای منزل از عکس و خاطرات و یادگاریهای مجید منقوش است . انگاری به قول مهدی بذرافکن گل مرده را بر روی تمام وسایل ساده منزل ریخته اند . در یک فضای کوچک همسر او به تنهائی روزگار می گذراند و در ادامه خواهید دید که چقدر از دست برخی ها که فقط برای خودنمائی رونما می شوند ناراحت است.
.
عده ای که در مراسم به او قولهای زیادی داده بودند اما هیچکدام عملی نشد و در پایان مراسم او فهمید که چقدر بدون مجید تنها شده و غصه آتیه تنها فرزندشان هم بر این دلمشغولی فکری اضافه شده. شاید جالب نباشد تا در زندگی خصوصی یک ورزشکار که برای خود اسم و رسمی داشته وارد شوم و از جزئیات این زندگی بنویسم اما متاسفم که اگر ننویسم و اگر این اطلاعات را به آگاهی مردم نرسانم شاید که نه، حتما در حق مجید جفا کرده ام . باید دوستان مجید بدانند که همسر او در فقر مطلق بسر می برد. کاش بودید و می دیدید که هر وقت همسر او اسم مجید را می گوید با ریختن اشک از چشم های خود حق مطلب را ادا می نماید.
این شما و این هم مصاحبه خبرگزاری پارس فوتبال با خانواده مرحوم سبزی:
.
پارس فوتبال : بعد از سالها دوست دارید از کجا شروع کنیم ؟ چرا مجید خیلی زود از جمع خاکیان جدا شد ؟
روزی که این اتفاق افتاد در جیب مجید یک ریال پول هم نبود. او به باشگاه رفته بود تا از محمد حسن انصاری فرد مدیر وقت پرسپولیس پولی بابت مطالبات خود بگیرد . اما پول که نگرفته بود هیچ حتی به او گفته بودند که باید از پرسپولیس برود چون باشگاه قصد دارد مربیان پایه را تغییر بدهد . کاش آنروز لااقل مقداری پول به او می دادند تا به خانه بازگردد و آن اتفاق نیافتد. بر اثر فشار عصبی در مدت چند ساعت مجید سه بار سکته کرد او را خیلی دیر به بیمارستان رساندند. همراه او در آمبولانس می گفت: مجید قدرت تکلم نداشت اما با دست به پاهای خود اشاره می کرد که بی حرکت شده . ( در این لحظه گریه به همسر او امان نمی دهد و ما سکوت می کنیم .(
.
پارس فوتبال: چقدر باشگاه پرسپولیس را در خصوص این موضوع مقصر می دانید ؟
من که همسر او بودم خبر نداشتم که مجید ۴۰ میلیون تومان از باشگاه طلبکار است! مجید حتی به من که نزدیکترین فرد در زندگی او بودم چیزی نمی گفت. او خیلی آدم توداری بود و تعصب خاصی به باشگاه و شاگردان خود داشت . هیچ وقت مجید نگفت از باشگاه چقدر دستمزد می گیرم. او حضور در کمیته انضباطی برای شکایت را برای بازیکنان باشگاه مرگ می دانست. پرسپولیس را خانه خود می پنداشت . اما این باشگاه با فرزند متعصب خود چه کرد باز هم می گویم اگر آن روز انصاری فرد مقداری به مجید کمک مالی می کرد آن اتفاق نمی افتاد .
.
پارس فوتبال: مطالبات مجید از باشگاه چه شد ؟ آیا باشگاه با شما تسویه حساب کرد ؟
وقتی آنروزها این اتفاق افتاد عده ای از طرف باشگاه پرسپولیس مامور شدند تا در بیمارستان و مراسم به رتق و فتق امور بپردازند . اما وقتی مراسم به پایان رسید از طرف باشگاه لیست هزینه ها را به دستمان دادند که داخل آن خرید هائی بچشم می خورد که برایم شرم آور بود دستمال کاغذی مراسم و تاج گلها را هم از حساب مطالبات مجید کسر نموده بودند. نزدیک به ۱۳ میلیون تومان و اندی هزینه برای ما در نظر گرفتند که اگر قرار بود خودمان مراسم را اجرا کنیم خیلی کمتر از اینها می شد.
.
وقتی برای پیگیری مطالبات مجید به باشگاه پرسپولیس رفتم از روی سادگی کلیه قراردادها و مدارک را در اختیار آنها قرار دادم تا بلکه به حق خود برسم اما متا سفم که عرض نمایم یک قرارداد مجید مفقود گردیده!! درروزهای مراسم یک هوادار از کشور سوئیس پول حواله می کرده تا برای مراسم مجید گل بخرند اما همین خرید ها هم در لیست موجود بود .
.
پارس فوتبال: فدراسیون وقت در این میان چه نقشی داشت و چه کمکی به شما نمود ؟
من اشک های حقیقی دکتر دادکان را در فراغ همسرم دیدم او تنها مدیر لایقی بود که برای مجید گام برداشت تا ما بتوانیم با یک تنظیم قرارداد کارمندی، ماهیانه از فدراسیون مبلغ صد هزار تومان کمک هزینه دریافت نمائیم. او بانی این کار شد. کمک هزینه پیشکسو تان هم که معادل همین رقم است ۱۱ ماه است قطع گردیده .
.
پارس فوتبال: همسر یک بازیکن فقید و محبوب پرسپولیس چگونه روزگار می گذراند؟ اگر امکان دارد از عمق زندگی خود برای خوانندگان صحبت کنید.
شاید اگر حقایق را بگویم باعث تاثر مردم بشود اما فکر نمی کردم روزی زندگی من و تنها فرزندم این چنین رقم بخورد. ماهیانه مبلغ ۳۷۰ هزارتومان بیمه مستمری دریافت می کنم که ۳۶۰ هزارتومان آن را کرایه خانه می بلعد. در این میان هزینه داروهای بیماریم کمر شکن است . قادر به طی نمودن حتی دو پله نیستم چند وقت پیش بیمارستان کسری بستری شدم روز ترخیص به شهرام زنگ زدم و گفتم هزینه ترخیص از بیمارستان را چکار کنیم . مکالمات تلفنی من و فرزندم را هم تختی بیمارستانم شنید و به کمک او، شخصی خارج از کشور کمک کرد تا از بیمارستان ترخیص شوم .
.
پارس فوتبال: یعنی یک نفر در داخل کشور از جمله هم بازی های مجید یا علی پروین یا تیم هنرمندان نمی توانست این کار را بکند ؟
همسر مجید اشکی می ریزد و بغض می کند و با صدائی گرفته می گوید : از هم بازی های مجید هیچکس بعد مراسم سراغی از من نگرفت و نگفت به سر زندگی مجید و تنها پسرش چه خواهد آمد . خسته شدم از بس جواب تلفنم را نمی دهند. علی پروین که روز اول خیلی قولها را می داد امروز تلفن مرا جواب نمی دهد . زنگ زدم و از پنجعلی پول دستی خواستم خبری نشد . کاشانی و یار یار آمدند و گفتند برای عروسی شهرام بروید و سالن اجاره کنید و نگران هزینه نباشید ما آنرا پرداخت می کنیم اما وقتی سالن را پیدا و اجاره نمودیم هر دو غیبشان زد. بخاطر بیکاری پسرم به علی دائی زنگ زدم لحن صحبت او مرا از تماس خود پشیمان نمود. دلشکسته ام و با خاطرات خود زندگی می کنم.
نگران آینده هستم اما کاشکی وقتی کسی از دنیا می رود برخی ها برای خودنمائی در مراسمها شرکت نکنند. وقتی آلبوم عکسهای مجید را ورق می زنم بازیکنان نوجوانی را می بینم که این روزها در لیگ برتر مشغول فعالیت هستند و پول میلیونی میگیرند اما خبر ندارند که همسر مربی پایه ای آنها در چه وضعیت مالی بدی دست و پنجه نرم می کند .
.
پارس فوتبال: داستان گفتگوی تلفنی شما با یکی از شبکه های تلویزیونی خارج از کشور چه بود که برخی ها را ناراحت نمود ؟
وقتی از بیمارستان ترخیص شدم و به منزل برگشتم یک روز تلفن زنگ زد و یک نفر از من در رابطه با هزینه بیمارستان و نحوه ترخیص من پرسید . من هم حقیقت را گفتم. بعد از آن فهمیدم که صدای مرا از آن شبکه تلویزیونی پخش نموده اند. بعد از آن موضوع چند نفری که حتی جواب سلام مرا نمی دادند زنگ زدند و گفتند اگر مشگلی در زندگی داشتی چرا به ما نگفتی . هر چند دیگر حنای این آقایان برایم رنگی ندارد.
.
* در میان گفتگو با همسر مجید بنظرم آمد که او دیگر توانائی ادامه گفتگو را ندارد . وضعیت جسمی و روحی او مناسب نبود ضمن اینکه دکتر او تاکید کرده عصبانی نشود. برگشت به گذشته و خاطرات تلخ برای او خوب نبود این شد که رشته کلام را با شهرام بدست گرفتم و از او پرسیدم.
.
پارس فوتبال: شهرام شباهت عجیبی به پدر خود داری. برایمان از زندگی بدون پدر و با مادری بیمار بگو..
با دوندگی های فراوان مادرم ازدواج نمودم . دوستان پدرم به قولهای خود عمل نکردند. صادق درودگر را نمی شناختم . اما در مراسم پدرم کارهائی می کرد که فکر کردم سالهاست ما را می شناسد. از او راضی هستم. از حاج آقا بیوک مدیر درنا که وقتی فهمید بیکارم مرا در کادر فنی آن تیم مشغول بکار کرد. متاسفم که بخاطر مسایل مالی ترک تحصیل نمودم . متاسفم که برخی ها که عاشق دوربین و عکاس هستند جواب تلفن مادرم را نمی دهند از مادرم خواستم دیگر به آنها زنگ نزند.
.
زندگی ما در نبود پدرم تبدیل به روزمرگی شده و بی احترامی های برخی ها داغ ما را تازه می کند. ما برنامه ای برای سالگرد پدرم نداشته و نداریم چون توانائی مالی اینکار را نداریم حال اگر مراسمی گرفته شده یا گرفته شود زحمت دوستان گمنام پدرم است. همین که در نقاط مختلف کشور برخی اماکن را بنام پدرم مزین نمودند مرا آرام می کند و بخودم افتخار می کنم که چنین پدری داشته ام .
.
تتمه: وقتی خواستم منزل استیجاری مرحوم مجید سبزی را ترک نمایم ناخودآگاه این جمله از برنارد شاو به ذهنم خطور کرد:" زندگی افراد را در یک سطح قرار می دهد و مرگ افراد برجسته را هویدا می گرداند."
بنا برخواهش همسر آن مرحوم بسیاری از جفا و کم کاریهای باشگاه و دوستان اسمی مرحوم را از متن گفتگو پاک نمودم تا رنجش خاطری بوجود نیاید اما …
به راستی ما در کجای زندگی و دنیا هستیم و چه می کنیم؟ آیا گفتن کلمه نه بهتر ازعدم پاسخگوئی به یک درد مند نیست؟
اما آیا رواست باشگاهی مثل پرسپولیس و یا .....به فرزندان خود چنین کند و آیا آه بازماندگان و کسانی که چنین مورد بی مهری و جفا قرار گرفته اند بی پاسخ خواهد ماند؟

منبع : http://www.bordobakht.com/global/news27085.html

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
تو کتاب آندره ژید (مائده های زمینی/ حتما بخونیدش اگه نخواندید تا به حال) :
هر انسان با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نا امید نشده است. اینم من اضافه کنم که نمیدونم خدا تا کی میخواد به انسان امید داشته باشه؟

اظهارتی که دل هر انسانی را به درد می آورد!

میخوام بگم اگر انسانی در کار بود کار به اینجا نمیکشید. متاسفانه از انسانیت فرسنگها فاصله گرفتیم و خودمون رو تو همون چیزی که همه میگیم بی ارزشه گم کردیم.
یاد اون ترانه معروف افتادم که آخرش میگفت : وقتی که بچه بودم، غم بود ، اما کم بود.
کاش زندگی ساده میموند تا ما هم ساده میموندیم و هوای همو میگرفتیم.

درسته که ما شاید کاری از دستمون نیاد/ اما خودم هم به شخصه شک دارم که بگم اگه من مسئول بودم کار به این جاها نمیکشید. واقعا کی میتونه با اطمینان بگه اگه من قدرت و سمتی داشتم مانع این شرایط میشدم.زندگی همه ما رو به جایی کشیده که بهم رحم نکنیم.

نمیدونم این همه جنجال و سر و صدا به جیب کی میره. هزار جور صندوق حمایت از افراد تضعیف شده داریم / اعم از ورزشی و غیر ورزشی/ و شاید به تنها کسانی که کمک نمیکنه همین افراد واجد شرایط باشه.

یک مشت آدم نمای خیمه شب باز
واقعا تاسف بر انگیز بود/ کاش ندیده بودم
خدا یارشون

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از این بی مهری ها دفعه اول نیست. جایی هم نیست که اقلا ماها که هوادار هستیم به حسابشون پولی واریز کنیم.

یادمه زمان کاپیتان تیم فوتسال که سرطان داشت (اسمشو یادم نیست) هم خیلیها ادعا کردند
اخرش علی کریمی اومد کمکشون کرد

کلا خیلیها وقتی سرخوشن بقیه رو از یاد میبرند. ولی نوبت خودشون هم میرسه. خدا خیلی بزرگه و زمانه خیلی بالا پایین داره

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
میگن علی دایی که ممنوع المصاحبه شده توی کنفرانسی که بعد از بازی برگزار میشه و خبرنگارا ازش سئوال می کنن در مورد سرماخوردگی و قرص و آب و هوا و این چرت و پرتا صحبت کرده
کسی فیلمی کلیپی چیزی از این کنفرانس نداره؟

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
پدر، تو خيلي لهجه داري!

ستاره سال‌هاي گذشته فوتبال انگلستان فاش كرد كه لهجه انگليسي وي مورد خنده و تمسخر فرزندانش قرار مي‌گيرد.

به گزارش فارس و به نقل از ساكرنت، در سال هاي حضور بكام در انگليس لهجه غليظ لندني او مورد توجه كمدين ها و برنامه هاي سرگرم كننده تلويزيون قرار داشته تا اينكه در حال حاضر فرزندانش به دست انداختن پدرشان همت گماشته اند.

فرزندان كاپيتان پيشين انگلستان به زندگي آمريكايي و لهجه آنها خو كرده اند و لهجه پدر براي آنها به نوعي خنده دار به شمار مي رود.

بكام در اين باره مي گويد: بچه ها به طور كامل با لهجه آمريكايي حرف مي زنند ولي من اهميتي نمي دهم. زماني كه به انگليس مي رويم، تقابل لهجه آمريكايي فرزندانم با لهجه انگليسي پدر و مادر و همچنين پدربزرگ ها و مادربزرگ ها جالب توجه است. خاطرم هست كه يك بار با كروز حرف مي زدم. چيزي به او گفتم، او به جاي اينكه جوابم را بدهد گفت: اوه پدر، تو خيلي لهجه داري!

بكام در ادامه مي گويد: من در مادريد، ميلان و منچستر زندگي كرده ام ولي هيچ گاه لهجه لندني را فراموش نكرده و نخواهم كرد زيرا جزئي از وجود من بوده و نشانه هويتم است.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
تا چند ساعت دیگه میزبان جام جهانی 2018 و2022 انتخاب میشه.

میزبانان جام های جهانی 2018 و 2022 با حضور اعضای کمیته اجرایی فدراسیون بین المللی فوتبال و نمایندگان کشورهای میزبان امشب انتخاب می شوند.

کشورهای انگلستان، روسیه، بلژیک - هلند و اسپانیا - پرتغال نامزد میزبانی جام جهانی 2018 هستند. از انگلستان به عنوان یکی از گزینه های اصلی برای میزبانی این دوره از رقابت ها یاد می شود.

کشورهای استرالیا، ایالات متحده آمریکا، ژاپن، کره جنوبی و قطر هم نامزد میزبانی جام جهانی 2022 هستند. البته استرالیا به دلیل تخلف رینالد تماری، رئیس فدراسیون فوتبال اقیانوسیه، در خصوص حق رای میزبانی و محرومیت وی، بخت کمی برای میزبانی جام جهانی 2022 دارد.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
اره انتخاب شدن داش فرزاد. حیف از استرالیا و انگلیس و اسپانیا و پرتغال

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل – کانون هواداران باشگاه آرسنال در ایران، سسک فابرگاس را به عنوان بهترین بازیکن فصل 10-2009 این باشگاه را برگزید و نشان فروهر را به عنوان هدیه برای او فرستاد. وب‌سایت این کانون نوشته سه ماه پس از ارسال هدیه، باشگاه آرسنال عکس سسک فابرگاس را که نشان فروهر را در دست داشته برای آنها فرستاده است.

عکسی که در این وب‌سایت گذاشته شده را در پایین می‌بینید.

کانون هواداران باشگاه آرسنال در ایران : http://arsenal.ir/NewsDetails.aspx?id=2358&TITLE=فروهر در دستان سسک !!! &Gameid=120&UserId=1

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
دستگیری چند فوتبالیست معروف در پارتی مختلط شبانه

شب گذشته مأموران پلیس چند پارتی مختلط شبانه را منهدم کردند که در این میان، ده‌ها نفر بازداشت شدند.

به گزارش تابناک، در چند پارتی شبانه که شب گذشته توسط پلیس در شمال و شمال غرب تهران منهدم شد، حاضران در این میهمانی‌ها، دستگیر و برای آن ها پرونده تشکیل شد.

بنا بر این گزارش، در یکی از این پارتی‌های شبانه ـ که در شمال تهران برگزار شد ـ حدود پنجاه نفر بازداشت شدند که در میان دستگیرشدگان، چند تن از بازیکنان مشهور فوتبال کشور که در تیم‌های لیگ برتر، با قراردادهای کلان مشغول بازی هستند، دیده می‌شوند.

همه دستگیرشدگان، با تکمیل پرونده، تحویل دستگاه قضائی شدند.

گفتنی است، چندی پیش نیز سه فوتبالیست معروف تهرانی در این‌گونه پارتی‌ها دستگیر شده بودند که همان شب با تلاش سرمربی تیم و گذاشتن وثیقه، آزاد شدند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
القاعده: کریس رونالدو را می‌دزدیم

القاعده فیفا را تهدید کرده که قهرمان جام جهانی 2022 باید حتما یک کشور مسلمان باشد.

به گزارش خبرآنلاین انتخاب دو کشور روسیه و قطر به عنوان میزبانان جام های جهانی 2018 و 2022 به اندازه کافی جنجال به راه انداخته بود و فقط سایه القاعده را کم داشت که سر و کله آنها نیز پیدا شد. وب سایت اینترنتی این گروه افراطی در پیامی که بلافاصله بعد از مراسم انتخاب میزبانان دو جام جهانی آینده در شهر زوریخ منتشر شد، به مسولان فیفا هشدار داد که باید نگران برگزاری این تورنمنت باشند چراکه خشم آنان را پیش روی خود خواهند داشت. البته در این بیانه بیشتر به حمایت از تیم های مسلمان در این رقابت ها اشاره شده و تاکید بر این نکته داشته که این تورنمنت بزرگ برای مجاهدین خواهد بود و یک تیم اسلامی باید قهرمان شود.

رونالدو هدف القاعده

در جام جهانی 2022، کریس رونالدو 37 ساله خواهد شد و شاید آن موقع اصلا فوتبال را کنار گذاشته باشد اما با این وجود گروه القاعده این بازیکن پرتغالی را تهدید کرده است که او را خواهد دزدید. از زمان انتخاب روسیه و قطر به عنوان میزبانان جام های جهانی 2018 و 2022 پیام های متعددی از جانب سایت های افراطی منتشر شده که گروه های مبارزه با تروریسم را دچار ترس و وحشت کرده است. «ابو خوبیب خراسانی» از رهبران گروه افراطی و تروریستی القاعده در پیامی که هیچ کس آن را شوخی نگرفته، تهدید کرده که جام جهانی 2022 باید به سود آن ها در جنگ با مسیحیت و یهود تمام شود. آن ها می خواهند از کریس رونالدو برای رسیدن به خواسته هایشان بهره ببرند و او را در برنامه‌هایشان مشارکت دهند. این عضو گروه القاعده تاکید کرده که جام جهانی قطر برای جهان عرب اهمیت بسیاری دارد و آن ها می خواهند در فینال یک تیم عربی جام را بالای سر ببرد.

یکی دیگر از معتمدان اسامه بن لادن، **** گروه افراطی القاعده به نام «حافد حسین» نیز در پیامی از ایجاد قانون خدا حرف می‌زند و معتقد است جام جهانی 2022 متعلق به یک مجموعه بزرگ به نام دولت اسلامی است.

روسیه نگران باشد

در قسمتی دیگری از این پیام، القاعده مستقیما از همبستگی با چچن صحبت می کند و روسیه را تهدید به انجام خرابکاری در جام جهانی 2018 می کند. در واقع به نظر می رسد این گروه تروریستی به هیچ وجه از انتخاب روسیه راضی نیست اما از این که فرصتی دارد تا عملیات هایش را در منطقه قفقاز تداوم ببخشد خوشحال است. این پیام اشاره دارد به روابط برادرانه القاعده و حمایت آنها از چچن ها که برای روسیه یک تهدید بزرگ است.

:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:​

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
برای آفریقا هم میگفتن میخوایم حموم خون راه بندازیم و ... ! کلا حرف زیاد میزنن

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
«ح.ک»، «ع. ن» و «الف. پ» دستگیرشدگان پارتی شبانه
«ح.ک»،«ع. ن» و «الف. پ» سه تن از چهره های سرشناس فوتبال هستند که در جریان دستگیری تعدادی از فوتبالی های لیگ برتر در پارتی شبانه نام آنها دیده می شود. «ح.ک»،«ع. ن» و «الف. پ» سه چهره سرشناس فوتبالی هستند که نام آنها در جریان دستگیری تعدادی از بازیکنان فوتبال در پارتی شبانه مطرح شده است. در یکی از این پارتی‌های متمول شبانه که در شمال تهران برگزار شد حدود 50 نفر بازداشت شدند که در میان دستگیرشدگان، علاوه‌ بر چند نفر از بازیکنان مشهور فوتبال کشور که در تیم‌های لیگ برتری مشغول بازی هستند، نام یک سرمربی مطرح نیز دیده می شود. فدراسیون فوتبال اعلام کرده محرومیت‌هایی نیز شامل حال این افراد می شود. پیش از این عزیز محمدی در مورد رفتارهایی که فوتبالیست‌ها و مربیان خارج از محیط ورزشگاه‌ انجام می‌دهند هشدار داده بود.

اين ح ک باز هم هست
مشکوک میزنه حسین کعبی باشه چون شایعه شده که با پروین دعواش شده و سر تمرین نمیاد
اما چون متاهل هست و تازه پدر شده اگر هم توی این مهمانی بوده با خانواده بوده

ادیت:فعلاً اینها رو حدس زدند:
«ح.ک»، «ع. ن» و «الف. پ» دستگیرشدگان پارتی شبانه
علیرضا نیکبخت،افشین پیروانی،حسین کعبی،رضا شاهرودی

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اختصاصي سايت گل: يك تا دو سال محروميت در انتظار فوتباليست پرحاشيه‌اي كه به ميهماني شبانه رفت

سايت گل ـ چند شب پيش 4 چهره سرشناس فوتبال ايران در يك ميهماني شبانه دستگير شدند و آخرين اخبار حاكي از آن است كه ستاد تخلفات حرفه‌اي آنها را براي مدتي از فعاليت در فوتبال ايران محروم خواهد كرد.
يكي از اين چهارنفر كه در حال حاضر در ليگ برتر فوتبال ايران بازي مي‌كند، نسبت به سه نفر ديگر وضعيت نامناسب‌تري دارد. او كه قبلا در فهرست منشوري‌هاي فوتبال ايران قرار گرفته بود، بارها در مصاحبه‌هاي خود اعلام كرد كه دور حاشيه را خط كشيده است ولي هيچ وقت فكر نمي‌كرد كه در ميهماني شبانه دستگير شود. از راهروهاي فدارسيون خبر مي‌رسد كه محروميتي يك تا دو ساله در انتظار اين فوتباليست معروف خواهد بود.

پ ن : با این تفاسیر فقط یکیشون لیگ برتریه و اون میتونه "علیرضا نیکبخت واحدی" یا همون "ع ن" باشه...

Last edited:
بالا