• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
شکايت کفاشيان از برنامه ورزش از نگاه دو:
به ضرغامي نامه مي‌نويسم

انتقادهاي جهانگير کوثري مجري - تهيه کننده برنامه ورزش از نگاه دو و همين طور عزيزي کارشناس اين برنامه از افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران براي مسئولان فدراسيون فوتبال گران تمام شده است.

به گزارش ايسنا، علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال که در برنامه ورزش بدون ويرايش راديو گفت وگو حاضر شده بود با اعلام رضايت از نتيجه ديدار تيم ايران مقابل برزيل، در مورد حمايت خود از قطبي گفت: به عنوان سرمربي تيم ملي از عملکرد وي رضايت دارم و مطمئنم در مسابقات جام ملتهاي آسيا نتايج خوبي مي‌گيريم.

رئيس فدراسيون فوتبال درباره موضع فدراسيون در قبال انتقادهايي که به قطبي و عملکرد او در تيم ملي مي‌شود اظهار كرد: برخي اين نقدها با هدف تخريب شخصيت حقوقي سرمربي تيم ملي و نه افشين قطبي است و ما موظف به دفاع از حرمت سرمربي تيم ملي فوتبال هستيم.کفاشيان با انتقاد از برنامه ورزش از نگاه دو که اين هفته تندترين نقدها را از سرمربي تيم ملي داشت و حتي در جايي کارشناس برنامه بيت " اي مگس عرصه سيمرغ نه جولنگه توست " را در مورد قطبي بکار برد، گفت: بزودي در نامه اي به ضرغامي رئيس صداو سيما نسبت به عملکرد مجري و کارشناس اين برنامه اعتراض خواهيم کرد. برنامه اين هفته ورزش از نگاه دو ، يک طرفه و بدون اينکه فرصتي به قطبي براي دفاع از عملکردش بدهد وي را نقد کرد و اين موضوع از نظر ما قابل قبول نيست.

رئيس فدراسيون فوتبال در مورد برگزاري ديدارهاي دوستانه با تيمهاي بزرگ فوتبال جهان هم گفت: همين الان تيمهاي مطرحي هستند که تمايل دارند با ما در تهران بازي کنند ولي مشکل ما تامين هزينه است که اميدوارم با کمک صداو سيما و خصوصا ضرعامي که بسيار علاقمند به ورزش و اعتلاي آن است، اين کار از طريق پخش تلويزيوني و آگهي هاي آن صورت گيرد.

\\\\\\\\\\\\\\\

آب بستن به زمين با توصيه فيروز كريمي

فارس: ناظر مسابقه راه آهن و فولاد خوزستان گفت: روز گذشته من اين حرف را شنيدم كه به توصيه فيروز كريمي به زمين ورزشگاه اكباتان آب داده شده است.

نوذر رودنيل در مورد اينكه چرا به زمين ورزشگاه اكباتان پيش از برگزاري ديدار راه آهن و فولاد خوزستان آب داده شده، گفت: در برگزاري مسابقات در تهران مشكلات زيادي داريم. يكي از اين مشكلات اين است كه نمي‌توانيم جلسه هماهنگي را ساعت 10 صبح روز مسابقه برگزار كنيم و به دليل بعد مسافت تهران، اين جلسه ساعت 15 برگزار مي‌شود در حالي كه طبق قانون من ساعت 10 صبح بايد مسابقه زمين، رختكن و حتي دستشويي و مايع دشتسويي را هم كنترل كنيم. در شهرستان اين كار را انجام مي‌دهيم حتي در ديدارهاي سنگيني كه يك طرف آن استقلال و پرسپوليس هستند اين كار انجام مي‌شود اما در تهران اين جلسه صبح برگزار نمي‌شود.

ناظر ديدار فولاد و راه آهن تاكيد كرد: روز گذشته ساعت 14 به ورزشگاه اكباتان رفتيم و با وجود اينكه بارندگي نشده بود اما زمين مسابقه خيس بود و به زمين آب داده بودند. سرپرست و سرمربي تيم فولاد نيز با شروع مسابقه از دقيقه اول مسابقه به من بابت اين مسئله اعتراض مي‌كردند و مي‌گفتند نمي‌توانيم در اين زمين بازي كنيم. من تمام اين مسايل و اينكه به زمين آب داده شده است را در گزارشم نوشتم.

رودنيل با اشاره به اينكه اين موضوع را به اطلاع مسئولان فدراسيون فوتبال رسانده گفت: امروز هم به نبي دبير كل فدراسيون و هم به عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ اين موضوع را اطلاع دادم. طبق قانون احتمال دارد باشگاه راه آهن را توبيخ كتبي يا جريمه نقدي كنند اما نتيجه مسابقه تغييري نخواهد كرد.

ناظر ديدار ر اه آهن و فولاد در مورد اينكه گفته مي‌شود مهدي تارتار به سفارش پدر همسرش فيروز كريمي به زمين آب داده است تا با اين ترفند به برتري برسد و جريمه را هم باشگاه راه آهن با كمال ميل قبول خواهد كرد گفت: من روز گذشته اين حرف را از يكي دو مسئول فولاد خوزستان و يكي دو فرد متفرقه شنيدم كه فيروز كريمي چون مي‌دانسته فولاد تيمي تكنيكي است و روي زمين بازي مي‌كند توصيه كرده زمين را آب بدهند اما از صحت و سقم آن اطلاعي ندارم. در مورد ساير مسايل نيز سازمان ليگ آئين نامه برگزاري مسابقات دارد.

Last edited:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
مايلي‌كهن: عدالت است كه صغير و كبير فدراسيون فوتبال به امارات رفتند؟
20_8907151040_L600.jpg

محمد مايلي‌كهن پس از شكست خانگي يك بر صفر مقابل شهرداري تبريز عنوان كرد: اين پيروزي را به تيم خوب شهرداري تبريك مي‌گويم، اما ما چند موقعيت عالي داشتيم كه نتوانستيم آن را به گل تبديل كنيم.
وي ادامه داد: در نيمه اول از بازيكنانم خيلي راضي بودم. اگر در زمين خودمان هم مساوي مي‌كرديم، كمتر از شكست نبود، اما تيم من به دنبال پيروزي بود. در ضمن عملكرد داوري مناسب بود و گله‌اي از آن‌ها ندارم.

مايلي‌كهن تصريح كرد: در ديدار امروز 3 نفر از بهترين بازيكنان را در اختيار نداشتم و با 16 بازيكن به مصاف شهرداري رفتيم. واقعاً بايد به صداقت و درايت آقايان در فدراسيون فوتبال تبريك گفت. بازيكنان من بايد الان در بازي با شهرداري تبريز حضور داشتند نه اين كه با تيم ملي باشند و به ليگ برتر نرسند.
سرمربي سايپا گفت: آيا عدالت است كه صغير و كبير فدراسيون فوتبال براي تماشاي بازي تيم‌هاي ايران و برزيل به امارات بروند و پول بيت المال به اين شكل هزينه شود؟

وي خاطرنشان كرد: ضد انقلاب نيستم و كشورم را هم دوست دارم، اما نبايد پول بيت المال به اين طريق استفاده ‌شود و اين مبالغ هدر رود. برويد ميدان ميوه و تره‌بار را ببينيد كه چگونه پيرزن‌ها و پيرمردها از داخل زباله‌ها، ميوه‌هاي خراب را جدا مي‌كنند و براي مصرف به خانه‌هايشان مي‌برند. ما انقلاب كرديم تا در اين مملكت حق به حق‌دار برسد، اين عدالت بايد رعايت شود، اما عدم درايت برخي مديران ما باعث شده برخي مسائل به وجود بيايد.
مايلي‌كهن يادآور شد: ما در اين مملكت همه چيز داريم، اما بايد كمي با هم كنار بياييم، اميدوارم صحبت‌هايم به طور كامل انعكاس پيدا كند. من همه مسئوليت آن را بر عهده مي‌گيرم.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
گلايه هواداران ملوان از خياباني

شماري از هواداران باشگاه ملوان انزلي به نحوه گزارش گزارشگر تلويزيوني ديدار با پرسپوليس به شدت معترض هستند.

به گزارش فارس، شماري از هواداران باشگاه ملوان از نحوه گزارش جواد خياباني گزارشگر ديدار اين تيم با پرسپوليس در هفته دهم ليگ برتر به شدت ناراضي هستند و برخي از آنها نيز كه روز گذشته در ورزشگاه حضور داشتند عليه خياباني شعارهايي سر دادند.

در همين زمينه يكي از مسئولان هواداران باشگاه ملوان به خبرگزاري فارس گفت: به دليل اينكه مي‌خواهيم صداي اعتراضمان را به گوش مسئولان برسانيم، روز آينده‌اي نامه‌اي گلايه‌آميز به سازمان ليگ ارسال خواهيم كرد و در آن از گزارش جواد خياباني گلايه مي‌كنيم.

او در طول گزارش انصاف را رعايت نكرد و مدام از پرسپوليس حمايت مي‌كرد، حتي در پايان مسابقه و زمان مصاحبه با مربيان نيز عدالت را رعايت نكرد و به فرهاد پورغلامي سرمربي ملوان اجازه صحبت نداد.

اين مسابقه روز گذشته از هفته دهم ليگ برتر برگزار شد و ملوان 3 بر 2 پرسپوليس را شكست داد.

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
پس از پيروزي بر ايران، برزيل اوکراين را برد

پس از پيروزي بر ايران، برزيل اوکراين را 2- صفر برد.

تیم ملی برزیل 4 روز پس از برد مقابل ایران در ابوظبی، دوشنبه شب در شهر دربی انگلیس مقابل اوکراین، یکی از میزبانان مشترک یورو 2012، با نتیجه 2- صفر پیروز شد. برزیل که فقط با یک تغییر نسبت به بازی با ایران مقابل اوکراین قرار گرفته بود، توسط دنی آلوز در دقیقه 24 و الکساندر پاتو در دقیقه 64 به پیروزی رسید. نکته جالب این بازی گلزنی بازیکنانی است که مقابل ایران هم گلزنی کرده بودند.

برزیل در حالی اوکراین را برد که بسیاری از کارشناسان در ایران اعتقاد دارند شکست 3- صفر مقابل برزیل نتیجه خوبی برای تیم ملی ما نبوده است، در حالیکه تیم ملی در صورت کمی خوش شانسی می توانست حداقل یک گل به برزیل بزند. گفتنی است تیم اوکراین در رتبه 26 رده بندی فیفا و 16 یوفا قرار دارد.

football3.ir

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
40 سال بعد در چنین روزی/ مایلی کهن کاندیدای ریاست جمهوری؟!(طنز)

ارژنگ حاتمی

[email protected]

مایلی کهن کاندیدای ریاست جمهوری؟!
مایلی کهن از دنیای فوتبال خداحافظی و به دنیای سیاست سلام کرد! ایشان 40 سال پیش پس از شکست در مقابل شهرداری گفت:"برويد ميدان ميوه و تره‌بار را ببينيد كه چگونه پيرزن‌ها و پيرمردها از داخل زباله‌ها، ميوه‌هاي خراب را جدا مي‌كنند و براي مصرف به خانه‌هايشان مي‌برند." ایشان این روند را در طی این سال ها ادامه داد و بعد از هر باخت کمی حرف سیاسی زد، اما در این فصل پس از اینکه هفت هشت بازی متوالی تیمش با شکست مواجه شد کلا ترجیه داد بیخیال فوتبال شود و به دنیای سیاست برود؛ گفتنی است از ایشان به عنوان یکی از کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری انتخابات آینده نام برده می شود!

دلاوران، نام آوران ...
بار دیگر ملی پوشان تیم ملی فوتبال کشورمان حماسه آفریدند و در یک بازی دوستانه در برابر تیم ملی برزیل با خوردن تنها و تنها ده گل یک بازی قابل قبول ارائه دادند؛
گفتنی است در این بازی اگر ناداوری ها نبود تیم ما می توانست نتیجه ی بسیار بهتری را کسب کند و تیم برزیل را شکست دهد؛ متاسفانه در دقیقه ی 44 این بازی داور مسابقه به اشتباه پرتاب اوتی که متعلق به تیم ما بود را به تیم برزیل داد و باعث شد تیم ما از نظر روحی و روانی به هم بریزد؛ لازم به ذکر است چهل سال پیش نیز برزیلی ها از ترس اینکه به ما ببازند با تطمیع داور گل سالم ما را در دقیقه چهارم بازی مردود اعلام کردند!

رمزگشایی پیامک کفاشیان!
بعد از سال ها تحقیق و بررسی بالاخره پیامکی که سال ها پیش علی کفاشیان به برنامه ی 90 فرستاده بود رمزگشایی شد و معنای اصلی اش کشف گردید؛ 40 سال پیش علی کفاشیان در حین پخش برنامه ی 90 پیامکی به این برنامه فرستاد، حاوی دو کلمه:"فیلم هندی!"؛ در آن سال ها هیچ کس معنای این پیامک را متوجه نشد؛ اما محققان با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از ابررایانه ها بالاخره توانستند معنای این دو کلمه ی اسرار آمیز را متوجه شوند که بدین شرح است: "عادل جان! یه هفته پیش اومدی فیلم شعله رو ازم گرفتی گفتی یه هفته ای پس می دهم بهت، همین الان دقیقا یه هفته ات تموم شده، فیلم هندی ام رو بردار بیار!"

رینگ اسپورت طبی!
غلام پیروانی در پاسخ به یک خبرنگار که گفت چرا مدل موهایتان را سیخ سیخی درست کرده اید، گفت:"به توصیه ی دکترم اینکار را انجام داده ام!"، گفتنی است 40 سال پیش نیز غلام پیروانی گفته بود "عینک دودی من طبی است."، و پس از آن برای خودرویش رینگ های اسپورت طبی و برای تیمش از از توپ فوتبال طبی استفاده کرد!

استیل آذینی ها در گلخانه!
تیم استیل آذین هفدهمین برد متوالی خود را در خانه کسب کرد، گفتنی است پس از آنکه شاهرودی 40 سال در مورد علت باخت تیمش گفت:"آب و هوای کوهستانی اصفهان عامل دریافت 5 گل بود!"، گروهی از دانشمندان سعی در ایجاد محیطی بودند تا تیم استیل آذین بتواند در آن محیط ها به بهترین نحو ممکن بازی کند؛
چندی پیش دانشمندان توانستند با کشیدن یک عدد پلاستیک و بر روی کل ورزشگاه و ایجاد محیطی همچون یک گلخانه باعث شوند تا آب و هوا دیگر تاثیرات نامطلوب روی بازی استیل آذینی ها نگذارد!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

بند ششم: مسائل دروني خانواده فوتبال درون خانواده مطرح و درباره‌اش تصميم‌گيري شود و اگر شخصي از خانواده فوتبال پيگيري‌هاي حقوقي خود را به خارج از اين مجموعه برد، عضويتش در مجموعه فوتبال ملغي شود.
این بند رو فقط برای مصطفوی تصویب کردن !

بند هفتم: اعضاي مجمع از سازمان صداوسيما، روساي شبکه‌هاي تلويزيوني و دست‌اندرکاران شبکه‌هاي مربوطه خواستند تا در ساخت برنامه‌هاي ورزشي از ترويج بداخلاقي و سياه‌نمايي در فوتبال پرهيز کرده و به جلوه‌هاي دوستي و جوانمردي در فوتبال بيشتر بپردازند.
این بند هم مربوط به عادل میشه !

---------------------------------------

در اين سند که سال 1404 هجري شمسي به عنوان سال هدف قرار داده ، وضعيت فوتبال در 6 کشور شامل ژاپن، چين، استراليا، آمريکا، ايرلند و انگلستان به عنوان الگوي توسعه اين رشته در ايران در نظر گرفته شده است.

لووووووووووووووووول!

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

این بند رو فقط برای مصطفوی تصویب کردن !

این بند هم مربوط به عادل میشه !

---------------------------------------

لووووووووووووووووول!

این قسمت آخر رو دیشب تو بخش ورزشی رادیو پس فردا هم گفت که ملاحی اعتراض کرده که چرا آمریکا اگر این تصویب بخواد روند خودشو طی کنه باید اسم آمریکا رو خط بزنیم

از نظر امکانات ورزشی ژاپن و از نظر اداری آمریکا الگو شدن

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
فوتباليست چشم‌چران به كاهدان زد!

هافبك نسبتا معروف با خودروي آخرين مدلش هيچگاه فكر نمي كرد به كاهدان مي‌زند و مقابل پاي دختر سرمربي تيمش ترمز خواهد كرد!

آقاي فوتباليست كه نمي‌دانست برابر پاي دختر سرمربي تيمش ترمز كرده به دختر كه منتظر تاكسي بوده اصرار مي‌كند كه سوار شود و دختر نيز در نهايت براي فرار از دست اين بازيكن سمج، خود را معرفي مي‌كند.

آقاي هوسران نيز پا را بر روي گاز گذاشته و فرار مي‌كند، به اين اميد كه آن دختر چيزي به والدين خود نگويد!

اما دختر عصباني ماجرا را به پدرش گفته و او را به خاطر تربيت كردن چنين بازيكناني شماتت مي كند. در نهايت بازيكن معروف 4 هفته از تركيب اصلي تيم بيرون گذاشته مي‌شود.

اين اتفاق عبرت آموز و تاسف انگيز نقل شد تا برخي مربيان و بازيكنان رشته هاي مختلف از جمله فوتبال بيشتر مراقب خود باشند و بدانند عاقبت هوسراني هميشه به چند هفته نيمكت نشيني ختم نخواهد شد و بايد تاوان هاي بزرگي براي انحرافات خود بدهند.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
افشاي يك رسوايي بزرگ

گل- فیلمی از دو نفر از مقامات رسمی فیفا منتشر شده که طی آن این دو نفر برای فروش رای هایشان در آستانه انتخاب میزبان جام جهانی سال 2018 تلاش می کنند.

طبق گزارش منتشره در ساندی تایمز، آموس آداموی نیجریه ای که یکی از اضای کمیته اجرایی فیفا است، آمادگی خود را اعلام کرده تا در ازادی دریافت پانصد هزار پوند، رای خود را بفروشد.

یکی دیگر از اعضای این کمیته به نام رینالد تماری که رئیس کنفدراسیون فوتبال اقیانوسیه است نیز اعلام کرده تا در ازای دریافت پول که آن را برای ساخت آکادمی ورزش خرج کند، حاضرش رای اش را به فروش بگذارد.

انتشار این خبر، قطعا جنجال بزرگی را به همراه خواهد داشت. به نظر می رسد که انگلیس در میان سایر نامزدها، شانس بیشتری برای کسب میزبانی جام جهانی 2018 داشته باشد. علاوه براین کشور، روسیه نیز کاندید میزبانی جام جهانی است و کشورهای اسپانیا- پرتغال و هلند – بلژیک نیز خواهان کسب میزبانی مشترک این رقابتها هستند.

در اوایل ماه دسامبر،24 عضو کمیته در مورد میزبان رقابتهای جام جهانی 2018 و 2022 تصمیم گیری خواهند کرد.هنوز خبرنگاران نتوانسته اند به طور مستقيم با آدامو و تماري مصاحبه كنند ولي اين دو قرار است در نشست كميته اجرايي فيفا كه در زوريخ روز دوم دسامبر (11 آذر) درباره ميزبانان جام جهاني 2018 و 2022 تصميم گيري مي كند، راي مخفي خود را به صندوق بريزند.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
علی دایی، یکی از 50 اسطوره زنده فوتبال جهان

مجله معتبر ورلدساکر ، علی دایی را به عنوان یکی از 50 اسطوره زنده فوتبال جهان انتخاب کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر:

در میان این اسطوره‌ها نام پله، ماریو زاگالو، زیکو و روماریو از برزیل؛ فرانس بکن‌باوئر، گرد مولر و کارل هاینس رومنیگه از آلمان؛ میشل پلاتینی و زین‌الدین زیدان از فرانسه؛ دیه‌گو مارادونا، ماریو کمپس و دانیل پاسارلا از آرژانتین؛ پائولو روسی، دینو زوف و فرانکو بارزی از ایتالیا؛ مارکو فان‌باستن از هلند؛ بابی چارلتون از انگلیس؛ اوزه‌بیو از پرتغال؛ و رائول از اسپانیا دیده می‌شود.

مجله انگلیسی ورلدساکر یکی از معتبرترین و قدیمی‌ترین نشریات ورزشی دنیاست.

آنها هر سال بهترین بازیکن و مربی فوتبال دنیا را هم انتخاب می‌کنند.

ورلدساکر برای سالگرد پنجاهمین سال انتشارش، 50 اسطوره زنده فوتبال جهان را انتخاب کرده و با آنها مصاحبه کرده است که علی دایی، اسطوره فوتبال ایران و مربی پرسپولیس هم یکی از آنهاست.

فوتبال ما را شب‌زنده‌داری و‌قلیان از بین برد !

مهرداد میناوند را با جام جهانی 98 و تیم رویایی آن مقطع فوتبال ملی ایران و همچنین تیم فوتبال پرسپولیس می شناسند. او اما دچار حاشیه های زیادی شد و خیلی زود از فوتبال کنار گذاشته شد.

خیلی زود از فوتبال کنار رفت. می‌گویند اشباع شده بود، اما خودش می‌گوید فوتبال‌زده شده بود. مهرداد میناوند، فوتبالش را از زمین‌های خاکی 30‌متری جی که در آن‌جا به دنیا آمده، شروع کرد. او که در 35سالگی می‌توانست همچنان بازی کند، اکنون دل پردردی از فوتبال و اهالی‌اش دارد. او حتی از نزدیکان و خانواده خود هم شاکی است!

خودش می‌گوید با تیم‌ملی سال‌98 کاری کردند که سیاسیون و نظامیون و بزرگان و خلاصه همه غیرورزشی‌ها به فوتبال گرایش پیدا کردند. فوتبال را سر سفره مردم بردند و غرور ملی را در مردم زنده کردند. با میناوند از هر دری صحبت کردیم‌؛ از ممنوع‌التصویر شدن در تلویزیون و ماجرای آن بلوتوث کذایی تا نامه سعیدلو مبنی‌بر قرارداد نبستن با میناوند.

بخش هایی از پاسخ های میناوند در ادامه می آید :

• بعد از 5سال که از اروپا برگشتم، دیدم آدم‌هایی در این فوتبال پست و مقام گرفته‌اند که سرشان به تن‌شان نمی‌‌ارزد. کسی که مسئول جمع‌آوری چمدان ما بود، شده بود همه‌کاره و این عذابم می‌داد.

وقتی برگشتم نتوانستم با مدیریت و مربی پرسپولیس کار کنم. من در 19‌سالگی در تیم‌ملی بازی کردم و 21‌‌سالگی در جام‌جهانی. 25‌سالم بود که در اروپا بازی کردم و 29‌بازی اروپایی هم دارم. من در اولدترافورد و سانتیاگو‌برنابئویی بازی کردم که کارشناسان تلویزیونی فوتبال هنوز آن‌جا را از نزدیک ندیدند

• نزدیک‌ترین افراد در زندگی‌ام سرم کلاه گذاشتند. توصیه‌ام به بچه‌هایی که تازه‌وارد فوتبال شده‌اند این است که فوتبال عوض شده و آدم دیگر نمی‌‌تواند به برادرش هم اعتماد کند.کار عطر و ادکلن می‌کردم که فعلا انجام نمی‌‌دهم، ولی هنوز آن‌قدر اعتبار دارم که محتاج کسی نباشم.

زمانی که هیچ‌کس نمی‌‌دانست ماشین چی هست، بهترین ماشین‌ها زیر پای میناوند بود، ولی الان به جایی رسیدم که اعتقاد دارم هر‌چی ساده‌تر و خاکی‌تر باشی نزد مردم قابل احترام‌تر می‌شوی.الان ملک و زمین هم خرید‌وفروش می‌کنم.

• خودم کار اقتصادی نمی کردم. کسی برایم انجام می‌داد. من وقت نداشتم، چون تمام فکر و ذکرم فوتبال بود. دیوید بکام 4‌تا مشاور دارد؛ مشاور اقتصادی‌، مشاور امور تبلیغاتی، مشاور مصاحبه با مطبوعات و‌... من با خیلی از کارهای علی دایی مخالفم، اما کارهای خوب او را هم باید گفت. علی دایی وقتی در اروپا بود، کار اقتصادی هم انجام می‌داد، درحالی‌که هیچ‌‌وقت به فوتبالش لطمه نزد. فوتبالیست‌های امروزی، اولین کاری که بعد از قرارداد و گرفتن پول می‌کنند، این است که یک ماشین مدل بالا می‌خرند.

• بازیکن نباید با یک ماشین اشباع شود. که اگر این طور بود ما نه علی دایی داشتیم، نه علی کریمی. کریم باقری 45‌ساله است، اما می‌گویند 37ساله است و در سن 12‌سالگی(!) شناسنامه گرفته، ولی تا 50‌سال دیگر هم می‌تواند خوب بازی کند.

• ویژگی نسل ما این بود که بیرون فوتبال با مردم بودیم و پول همه‌چیز نبود‌. اگر کسی به پیراهن تیم‌ملی پشت می‌کرد، مردم طردش می‌کردند. علی دایی روده‌اش 30سانت پاره شد، سرش 20‌تا بخیه خورد، ولی با این حال آمد و بازی کرد. وقتی بازی را می‌باختیم، یک‌هفته از خانه خارج نمی‌‌شدیم‌، اما حالا داربی را می‌بازند و با مردم دعوا هم می‌کنند.

• فوتبال این مملکت را شب‌زنده‌داری(!) خراب کرده، قلیان خراب کرده، حرفه‌ای نبودن خراب کرده. امیر عابدینی شب زنگ می‌زد و بازیکنان را چک می‌کرد که بازیکن سر ساعت بخوابد.از همین‌جا اعلام می‌کنم که من هم اشتباهاتی داشتم. آن فیلمی که از من پخش شد، وجهه تمام فوتبالیست‌ها را خراب کرد، با این‌که در آن فیلم من هیچ گناهی مرتکب نشدم و بعدها نیز تبرئه شدم.

• فرهاد مجیدی و سهراب بختیاری‌زاده در این سن غیر از تمرین با تیم، صبح‌ها هم انفرادی تمرین می‌کنند. اگر فوتبالیستی 500 تا 700 میلیون می‌گیرد من می‌گویم حقش است، ولی نه بازیکنی که حرفه‌ای نیست. من گران‌ترین بازیکن تیم در اتریش بودم، ولی اگر دیر سر تمرین می‌رفتم و علیه باشگاه صحبت می‌کردم، جریمه می‌شدم. ما مسلمانیم وطبعاً مشروبات الکلی در دین ما حرام است، اما در اتریش برای غیر مسلمان‌ها هم خوردن مشروبات الکلی و شب‌زنده‌داری ممنوع بود.

• می‌خواستم برگردم و در تیم‌های پایه فعالیت کنم، اما گفتند آقای سعیدلو نامه زده که نباید با مهرداد میناوند قرارداد امضا کنید. من 7‌سال پیش اتفاقی برایم افتاد و تاوان آن را هم دادم. از آقایان می‌خواهم مهرداد میناوند را به خاطر خوبی‌هایش ببخشند. وقتی در اتریش بودم، تیم با‌ ها‌پوئل **** صهیونیستی بازی داشت‌. سرپرست ‌ها‌پوئل به من قول پرداخت پول و عوض کردن پاسپورتم را داد‌، اما من به خاطر اعتقاد وکشورم مقابل آن تیم بازی نکردم. خیلی از آقایان آن موقع که من بازی می‌کردم، آرزوی گرفتن عکس یادگاری کنار ما داشتند و حالا به پست و مقامی رسیدند!

• امثال فیروز کریمی اصلا باید از این فوتبال بروند، نه این‌که بروند در لیگ دسته اول و با خیال راحت به کارهای خود ادامه دهند. فیروز کریمی در حدی نیست که با عابدینی کل‌کل کند. متاسفانه در فوتبال ما آدم‌ها سر جای‌شان نیستند.

• 10‌سال پیش من می‌رفتم گمرک لباس می‌خریدم، اما الان لباس مارک‌دار می‌پوشم. آن‌موقع روی سرم کاسه می‌گذاشتم و موهایم را کوتاه می‌کردم، اما در‌حال‌حاضر آرایشگرم در خیابان الهیه است‌. این هیچ ایرادی ندارد. ما باطن آدم‌ها را ول کرده و به ظاهر آن‌ها چسبیده‌ایم. آن زمان هم به خاطر نماز خواندن و قرآن خواندن به من می‌گفتند: «ریاکار».

• متاسفانه در فوتبال ما پشت آدم‌ها‌ حرف زیاد است. در یک‌سالی که دوبی بودم، بیمار شدم و کورتون مصرف می‌کردم‌. زیر چشم‌هایم هم پف داشت، برایم حرف درست کردند که میناوند معتاد شده و سرطان خون دارد. آبروی یک آدم را به همین راحتی می‌ریزند.

• حاضرم قسم بخورم آدم‌هایی که به عنوان کارشناس به تلویزیون می‌روند، با ارتباط می‌روند. سند دارم کسی که در ایتالیا پیتزا می‌فروخته، الان کارشناس تلویزیون است. رفتم حراست صدا‌و‌سیما گفتم چرا ممنوع‌التصویرم‌، اما هیچ جوابی نشنیدم. از همه کارشناسان‌شان بهتر حرف می‌زنم، بهتر سیستم فوتبال را می‌شناسم و بیشتر فوتبال بازی کردم. هر جایی که می‌خواهم بروم می‌گویند میناوند نباشد. امام‌حسین(ع) «حر» ‌را بخشید، حالا ما شدیم یزید .

• کتاب زندگینامه‌ام را به‌زودی چاپ می‌کنم و تمام ناگفته‌ها را می‌گویم.

• کلاس‌c را گذرانده‌ام. 2، 3دوره بدنسازی هم رفته‌ام. دوره ایجنتی فیفا را هم دیده‌ام، اما در کشور ما این چیزها مهم نیست و رابطه حرف اول و آخر را می‌زند، نه مدرک.

• وقتی به پرسپولیس آمدم، شاهرودی زیاد از من خوشش نمی‌‌آمد. بعد از تمرین رفتم دوش بگیرم. صورتم کفی بود، عجله هم داشتم، چون بعدش باید برای مصاحبه می‌رفتم. رضا شاهرودی وارد رختکن شد و چون یک دوش بیشتر نبود، جلوی در آمد و گفت: « بیرون!» گفتم چرا؟ گفت برای این‌که من بزرگ‌ترم. من با صورت کفی بیرون آمدم و شاهرودی که همیشه ‌2دقیقه دوش گرفتنش طول می‌کشید، آن روز کیسه کشید، روشور زد، سنگ پا زد و نیم‌ساعت طول داد.

هفته نامه تماشاگر

Last edited by a moderator:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
فوتباليست چشم‌چران به كاهدان زد!

هافبك نسبتا معروف با خودروي آخرين مدلش هيچگاه فكر نمي كرد به كاهدان مي‌زند و مقابل پاي دختر سرمربي تيمش ترمز خواهد كرد!

آقاي فوتباليست كه نمي‌دانست برابر پاي دختر سرمربي تيمش ترمز كرده به دختر كه منتظر تاكسي بوده اصرار مي‌كند كه سوار شود و دختر نيز در نهايت براي فرار از دست اين بازيكن سمج، خود را معرفي مي‌كند.

آقاي هوسران نيز پا را بر روي گاز گذاشته و فرار مي‌كند، به اين اميد كه آن دختر چيزي به والدين خود نگويد!

اما دختر عصباني ماجرا را به پدرش گفته و او را به خاطر تربيت كردن چنين بازيكناني شماتت مي كند. در نهايت بازيكن معروف 4 هفته از تركيب اصلي تيم بيرون گذاشته مي‌شود.

اين اتفاق عبرت آموز و تاسف انگيز نقل شد تا برخي مربيان و بازيكنان رشته هاي مختلف از جمله فوتبال بيشتر مراقب خود باشند و بدانند عاقبت هوسراني هميشه به چند هفته نيمكت نشيني ختم نخواهد شد و بايد تاوان هاي بزرگي براي انحرافات خود بدهند.
یعنی کی می تونه باشه ؟:f34r:
حرفای میناوند هم خیلی جالب و به نظر با صداقت بود !!!

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
روبوسی 3 فوتبالیست با یک خانم در فرودگاه!

آفتاب خبر داد:

پس از آن که بازیکن تیم فوتبال استیل‌آذین تهران در جریان بازی تیمش مقابل تیم فوتبال سایپا البرز در برابر دوربین‌های تلویزیونی از کلمات ناشایست و رکیک استفاده کرد و این حرکت به صورت غیر منتظره روی آنتن شبکه تهران رفت، تعدادی از مسئولان فرهنگی ضمن تماس با مدیران ورزش کشور خواستار برخورد جدی با این معضلات فرهنگی شدند تا دیگر خانواده‌ها شاهد بروز چنین ناهنجاری‌های از فوتبالیست‌های شناخته شده نباشند.

به فاصله چند ساعت از این درخواست‌ها، مجری برنامه ورزش از شبکه پنج در برنامه زنده تلویزیونی خبر از بازداشت چند بازیکن سرشناس فوتبال ایران قبل از بازی استقلال و پرسپولیس داد و گفت: «تعدادی از بازیکنانی که عکس‌شان روی بنر در ورزشگاه نصب شده بود، چند روز قبل بازداشت شده بودند و در بازداشتگاه به‌سر می‌بردند.»

با پخش این خبر از رسانه ملی، بار دیگر تلفن مسئولان دستگاه ورزش به صدا درآمد، اما این پایان کار نبود، چون منابع آگاه، همزمان با انتشار این اخبار از وقوع یک معضل اخلاقی توسط فوتبالیست‌های یک تیم لیگ برتری در یکی از شهرستان‌های کشور خبر دادند و مدعی شدند، سه بازیکن یک تیم لیگ برتری به دلیل رفتار غیرشرعی در فرودگاه این شهرستان تحت تعقیب هستند و حکم جلب آن‌ها صادر شده است.

این منابع افزودند این سه بازیکن در حاشیه سفر تیم‌شان به یکی از شهرهای کشور در فرودگاه با خانمی که خود را هوادار تیم طرف قرارداد آنها معرفی کرده، اقدام به دست دادن و روبوسی کردند که این اتفاق از چشم ماموران انتظامی دور نمانده و آنها با گزارش این ماجرا به مسئولان ذی‌ربط زمینه برخورد قانونی را فراهم آورده‌اند.

انتشار این خبر مدیرعامل سرشناس این تیم لیگ برتری را به تکاپو انداخته تا مانع از جلب بازیکنان تیم پر ستاره‌اش شود اما به وی اعلام شده که این بازیکنان باید پاسخ‌گوی رفتار خود باشند.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
فوتبال ايران 4 پله سقوط كرد

خبرگزاري فارس: در تازه‌ترين رده‌بندي فيفا تيم ملي فوتبال ايران 4 پله سقوط كرد.
تيم ملي ايران كه دو هفته قبل در ابوظبي 3 بر صفر از برزيل شكست خورد، در رنكينگ ماه اكتبر با كسب 501 امتياز از رده پنجاه‌وهفتم به رده شصت و يكم سقوط كرد.
در اين گزينش از قاره آسيا، استراليا (رتبه 21)، ژاپن (رتبه 30) و كره جنوبي (رتبه 40) بالاتر از تيم افشين قطبي قرار گرفتند.
در اين فهرست اسپانيا كماكان با 1881 امتياز در رده بهترين تيم جهان باقي ماند. هلند نيز دوم است و برزيل با يك پله صعود به جاي آلمان در رتبه سوم جاي گرفت و ژرمن‌ها يك پله سقوط كردند.

فهرست 10 تيم برتر ماه به اين شرح است:
1-اسپانيا: 1881 امتياز
2-هلند 1683 امتياز
3-برزيل 1493 امتياز
4-آلمان 1481 امتياز
5-آرژانتين 1320 امتياز
6-انگليس 1205 امتياز
7-اروگوئه 1167 امتياز
8-پرتغال 1123 امتياز
9-كرواسي 1086 امتياز
10-روسيه 1061 امتياز

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
کریمی: اس‌ام اس دادند پول خونت آماده شده!
مرتضی کریمی كمك داور داربي69 در گفت و گو با خبرآنلاین حرف های تکان دهنده اي را به زبان آورده است:

از موضوع پول خونتان شروع کنیم. جریان چه بود؟

خیلی‌ها با اس‌ام اس به من اعلام کرده‌اند پول خونت را جمع کرده‌ایم و اگر می‌خواهی زنده بمانی، بیرون بیا. خیلی تهدید شدم، واقعیت بود. باید یک روز این چیزها را می‌گفتم.

یعنی قبلاً این حرف‌ها را زده بودید؟

الان هم نمی‌خواستم بگویم ولی مجبور شدم.

بعد از دربی به خانه خودتان نرفتید؟ یعنی جرأت این کار را نداشتید؟

شب که نخوابیدم. تا 5 صبح آنجا بودم و بعد برگشتم خانه. هر احتمالی را می‌دادم. به هر حال تیم این آدم‌ها باخته بود و ممکن بود هر کاری کنند.

درباره تهدیدها بیشتر توضیح می‌دهید؟ شما این موضوع را پیگیری نکردید؟

من مدام شماره‌ام را عوض می‌کنم. نمی‌دانم چطور شماره جدیدم دست این عده افتاده بود. باور کنید نگران جان خودم نبودم، فقط می‌ترسیدم برای دخترم اتفاقی بیفتد و نگران جانش بودم. با ترس و لرز هر روز او را به مدرسه می‌بردم. حتی چند روز مجبورم شدم او را به باشگاه نبرم.

فکر می‌کنید کسی شماره شما را در اختیارشان قرار داد؟

شماره گیر آوردن در این دوره زمانه کاری ندارد. یکسری دوستان هستند راحت این کار را می‌کنند. من به آدم خاصی مشکوک نیستم.

و اما درباره سوئیچ موتورتان. این تمام دارایی شما از داوری است؟

به شما بگویم اگر حق الزحمه این 21 سال را جمع کنم نهایتاً می‌توانم یک سمند بخرم. یعنی اگر چیزی خرج نمی‌کردم. این واقعیت است. اگر دوست دارید می‌توانید با من بیایید، سوار موتورم شوید و تا خانه با هم برویم.

برای دربی چقدر گرفتید؟

یک مقایسه کنم شاید برایتان جالب باشد. تمام هزینه تیم داوری دربی یک میلیون و صد هزار تومان شد که بخشی از آن به خاطر مالیات کسر شد. اما مثلاً روزتی وقتی برای قضاوت دربی آمد 20 میلیون تومان دریافت کرد.

متاسفم ... برای دایی و بازیکن هاش . اونها آتیش زیر دیگ کردن . اونها هی مصاحبه کردن " کمک داور سر ما رو برید" ، "ما به کمک داور باختیم" و ... .
اگه این اتفاق(تهدید) برای دایی افتاده بود خون همه رو تو شیشه می کرد .
لیاقتش همون حرف هایی که پارسال بعد بازی با عربستان تو ورزشگاه بهش زدن .

این وسط عادل فردوسی پور با اون سوال sms مزخرفش هم مقصره.

------

این کمک داور نه گلی رو مردود اعلام کرد و نه باعث باخت پرسپولیس شد.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
متاسفم ... برای دایی و بازیکن هاش . اونها آتیش زیر دیگ کردن . اونها هی مصاحبه کردن " کمک داور سر ما رو برید" ، "ما به کمک داور باختیم" و ... .
اگه این اتفاق(تهدید) برای دایی افتاده بود خون همه رو تو شیشه می کرد .
لیاقتش همون حرف هایی که پارسال بعد بازی با عربستان تو ورزشگاه بهش زدن .

این وسط عادل فردوسی پور با اون سوال sms مزخرفش هم مقصره.

------

این کمک داور نه گلی رو مردود اعلام کرد و نه باعث باخت پرسپولیس شد.

البته نا گفته نماد که تو کلآ علاقه خاصی به این کمک داور داری و از علی دایی و .. هم خیلی بدت میاد :lol:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
البته نا گفته نماد که تو کلآ علاقه خاصی به این کمک داور داری و از علی دایی و .. هم خیلی بدت میاد :lol:

ربطی به علاقه نداره، آدم باید حق رو بگه. فینال لیگ قهرمانان 99 رو همه یادشون هست، تو 2-3 دقیقه نتیجه کلهم عوض شد. اونوقت یه عده چطور انتظار دارن تو 85 دقیقه اتفاقی نیفته؟ دایی و بازیکن ها و حتی عادل که فوتبالی هستن ازشون انتظار دیگه ای هست. اون هم برای چنین بازی ای که خیلی ها روش حساسن.

دایی زمان بازیگریش n تا گل زده و m تا جام گرفته و ... ولی دلیلی نداره ازش انتقاد نکنیم. بهتره از آدم ها بت درست نکنیم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عرض سلام مجدد

114048_hp.jpg

این تابلو شما رو یاد چه چیزی میندازه ؟!! نتیجه یک بازی هاکی ، نتیجه یک بازی بسکتبال در شروع مسابقه یا ؟؟؟

نه، این نتیجه بازی دیشب بین دو قطب فوتبال هلند یعنی آیندهوون و فاینورد هست که تیم آیندهوون در یک بازی یکطرفه توانست 10-0 حریف و رقیب همیشگیش رو شکست بده.
هر چند فاینوردیها در اواسط نیمه اول 10 نفره شدند اما در هزاره سوم خلق چنین نتایجی واقعا عجیب هست ، واقعا تعجب آور هست این نتیجه .

این هم خبرهای مرتبط درباره این بازی همه برگرفته از سایت گل

پي اس وي آيندهوون 10- 0 فاينورد: پيروزي باورنكردني آيندهوون

فرد روتن، خوشحال از برد ده بر صفر مقابل فاینورد

اولين تركش هاي شكست 10-0؛ سايت فاينورد محو شد!

شاد و پیروز باشید

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
نتيجه جالب در ليگ هلند

ايندهوون10-0فاينورد روتردام!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نتيجه جالب در ليگ هلند

ايندهوون10-0فاينورد روتردام!

من در تاپیک وقایع اتفاقیه اخبار کاملش رو گذاشته بودم که الان بهتر دیدم به این تاپیک انتقال بدم.پست شماره 570 همین تاپیک رو دوستان مطالعه کنند اگر علاقه دارند اطلاعات بیشتری درباره این بازی عجیب داشته باشند.

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
چی میشه گفت!!!

با وضع باید فقط به بقا فکر کنند.

بالا