خیابانی جایگزین فردوسی پور می شود
مهر- براساس اعلام روابط عمومی شبکه جهانی جام جم، به دنبال تغییرات عمده ای که در جدول پخش برنامه های این شبکه پدید آمد، برنامه تحلیلی - خبری 90 در 90 با اجرای جواد خیابانی به جای برنامه 90 تولید شبکه سوم سیما پخش خواهد شد.
برنامه تلویزیونی 90 با اجرای عادل فردوسی پور بیش از یک دهه است که از شبکه سوم سیما پخش می شود و تکرار آن در شبکه جام جم نیز به روی آنتن می رفت.
براساس این گزارش، در برنامه تلویزیونی 90 در 90 مسابقات لیگ برتر فوتبال مورد کنکاش کارشناسان قرار خواهد گرفت و مسائل داوری نیز مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.
حتی کار به جایی رسیده بود که او می خواست در ارنج تیم هم دخالت کند.در حالی که آن بچه حتی پایش هم به توپ نخورده بود و به توپ می گفت قارپوز!
مجيدي با اعلام اينكه فيروز كريمي در تمرينات تمام فوتبال ايران را مسخره ميكرد، افزود: او در تمرين هر روز عابديني را مسخره ميكرد و به خاطر اينكه عابديني جوابش را مي داد او نيز ادايش را در ميآورد.
وي تصريح كرد: اين كارها مقابل بازيكنان درست نيست كه يك مدير تخريب شود. كريمي هر روز نيم ساعت در مورد فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ، عزيز محمدي، شريفي حرفهايي ميزد كه به آنها مربوط نميشد. اين كار يك مربي نبود چون مربي بايد معلم باشد و معلم نبايد براي رسيدن به منافعش ديگر را تخريب كند.
منم اونو خونده بودم/ حیف تر این بود که عکسش رو باز نمیکرد.قارپوز یعنی چی ؟ کجاییه ؟
/B]
درد دل ها و گلايه هاي يك آذري زبان دل شكسته از علي دايي
عصر ايران ورزشي؛ يك آذري زبان دل شكسته- با اينكه چند شب و روز از بازي شهرداري و پرسپوليس و مصاحبه ي جنجالي هم زبان عزيزمان به قول آنها(شهريار ) مي گذرد، هنوز در حالت اغما و سردرگمي به سر ميبريم. هنوز هر روز بارها آن كنفرانس خبري وحشتناك را مورد تحليل قرار ميدهيم و هر بار بيشتر به عمق ضعف و ترس در مصاحبه ي يك طرفه ي آقاي شهريار خان پي ميبريم.
خيلي چيزها هنوز برايمان غير قابل هضم هست. كه فكر ميكنم بايد در درك آنها دست به دامن تحليل گران حرفه اي چون دكتر مهندس آقاي نود و تمامي وزراء كاخ فدراسيون فوتبال ايران شويم.
بگذريم:
يك ضرب المثل معروف: "ميخوام سر به تن اون فوتبال نباشه كه به خاطر فقط و فقط حرفه اي بودنش، شان و حرمت زادگاه و زبان و عرق و بودنت رو بذاري زير پا و هر كاري كه دوست داري بكني و بگي من حرفه ايم."
واي كه اگر اين "حرفه اي" زبان داشت، چه پرده هايي كه از چهره ي بعضي ها بر نمي داشت و چه افشاگريها كه ...!
بگذريم:
كمي از خودم و هم سنگرانم بگويم! آقاي دائي بنده به عشق فوتبال و فقط تماشاي آن، تماشاي بازيهاي سوگولي هايم، باقري ها و دائي ها، مدرسه ها نرفتم،دانشگاه ها نرفتم، تنبيه ها شدم، فحشها شنيدم، سفرها رفتم، مردودها شدم، فرصت ها از دست دادم، با رنگ عوض كردن پيراهن و جابه جائي بازيكنان و مربيان خوشحال و ناراحت شدم، با انتصاب هر فردي، سرمربي تيم ملي،سرمربي تيم محبوبم، رئيس فدراسيون، استرس ها كشيدم و مهم تر از همه هيچ پولي دريافت نكردم و خسته هم نشدم.
پس بدان كه من و ما حتي از خودتان هم بيشتر در شغلتان حرفه اي هستيم!
فقط با اين تفاوت كه ما نرخمان بالا نرفته و هيچ ادعايي نداشتيم، ما هيچ مدير برنامه اي نداشتيم، ما فقط عاشق بوديم و عشق داشتيم و بس.
بگذريم:
علي دائي! تو كه ميداني، ولي نمي خواهي بداني! اما من ميدانم و مينويسم، بله من ميدانم كه هموطن هوادارم در پايتخت در صورت نتيجه نگرفتن تو و تيمت در بازي بعد چه الفاظ و شعارهايي در سر دارد تا نثار تو و كسي كه تو را به تيمش آورد بكند!
من كه خوب مي دانم چرا در بازي پرسپوليس و سايپا به هنگام زدن ضربه ي پنالتيتوسط علي دائي چه الفاظ زيبايي نثار تو و خانواده ات شد، و من دندان روي جگر گذاشتم! من كه ميدانم پس از باخت تيمت در مقابل عربستان در حضور رياست محترم جمهوري، چه الطافي به تو و خانواده ات شد، و من باز هم دندان روي جگر گذاشتم و باز هم كسي نبود كه به داد اسطوره برسد!
من كه ميدانم قضيه ي تو و علي پروين و هواداران پرسپوليس چه بود و چه هست! اما باز هم به عنوان هم زبان، تنها حامي بدون تريبون تو بودم و همواره حق را در دلم به تو دادم.
بگذريم :
چه شوقي در لحظه هايمان بود! چه غوغايي در بينمان بود! چه شعارهايي در سر مي پرورانديم! مثل هميشه بي ادعا و كاملا بلا عوض...!
قرار بود طوري دائي و باقري در يادگار امام تشويق شوند كه در هيچ برهه اي از زمان،چنين چيزي نديده باشند!
باز هم شمارش معكوس و اين بار نه براي مسابقه، تنها براي تشويق لايق اسطوره هاي فوتبال آذربايجان. ما اين كار را به خوبي انجام داديم، ما توانستيم!
"دائي باقيري توهلرين
ايفتيخاري" همه چيز تمام شد.
حيف قطبي و كريمي كه به خاطر تو علي رغم ميل باطني با آنها رفتار كرديم!
حيف حيف ...
بگذريم!
- فوتبال ما آنقدر كثيف شده كه فوتباليهاي واقعي دوست دارند سر به بيابان بگذارند.
- ما درست در نقطه پايان فوتبال ايستادهايم. نقطه مرگ فوتبال.
- همه ميدانيم ايران مدتهاست ديگر قدرت اول آسيا نيست. به خدا از اين حرف خودم خندهام ميگيرد چون ما ديگر قدرت پنجم آسيا هم نيستيم. ما اصلا قدرت نيستيم.
- به نظرم پيروزي يا حتي شكست در يك بازي دوستانه نميتواند معيار خوبي براي قضاوت باشد. اما نرفتن به جام جهاني اتفاقا معيار خوبي است كه خيليها را به چالش بكشيم.
- تيم ملي در جام ملتهاي آسيا نتيجه نميگيرد. سرمربي تيم ملي به آمريكا فرار ميكند و بقيه آقايان هم طبق عادت چند سال اخير مدتي خود را مخفي ميكنند؛همين. :lol::lol::lol:
- اما به اعتقاد من تيم ملي از دور مقدماتي هم صعود نخواهد كرد و حتي نميتواند امارات را شكست بدهد.
- به عادل پيشنهاد ميكنم اسم اين برنامه را به نام دعواي دوشنبه شب تغيير دهد.
- يك حرف درون من هست كه مدتها است آن را به زبان نياوردهام. براي اولينبار ميخواهم در اين مصاحبه آن را مطرح كنم. وقتي ماجراي آن خبرنگار پيش آمد و اتفاقا چند باري رضايت داد و دوباره شكايت كرد با خودم خيلي درگير بودم. دلسرد شدم. از فوتبال حالم به هم خورده بود. سردار جعفري يكي از افرادي بود كه ميگفت خداداد بايد مادام العمر محروم شود. يكي ديگر هم گفت: خداداد بايد محو شود. انگار در مورد اسرائيل حرف ميزدند.
اما لطف خدا بالاتر از چشم تنگي آنها بود. من محروم بودم كه در استقلال اهواز كار ميكردم. اما حرفم خطاب به آقاي جعفري است. آقاي جعفري! خداي من حقم را از شما گرفت و تيمي كه شما بالاي سرش بوديد بعد از اين همه سال به ليگ دسته يك رفت. اميدوارم از من ناراحت نشود. اما اين حرفي بود كه بالاخره يك روز آن را به زبان ميآوردم.
فوتسال ایران در گروه مرگ قرار گرفت
'قرعه ما آن قدر سخت است كه حتی نمیتوانم آن را گروه مرگ بنامم'
در قرعه کشی مسابقات فوتسال جام جهانی کوچک، تورنمنتGrand Prix برزيل، تیم ملی فوتسال ایران در گروه چهارم با تیم های روسیه، پرتغال و گواتمالا همگروه شد.
تیم ایران در رده بندی جهانی چهارم است و روسیه و پرتغال، تیم های همگروه ایران به ترتیب در رده های پنجم و ششم قرار دارند.
به نوشته خبرگزاری فارس، حسين شمس، سرمربی تيم ملی فوتسال ایران در ارزيابی گروه ايران گفت: "قرعه ما آن قدر سخت است كه حتی نمیتوانم آن را گروه مرگ بنامم. قرار گرفتن تيم های چهارم، پنجم و ششم رنكينگ فيفا در این گروه نشان می دهد كه چه كار دشواری برای صعود پيش رو داريم."
در رقابت های فوتسال جام جهانی کوچک در برزیل، ۱۶ تیم حضور دارند که از روز ۲۵ مهر (۱۷ اکتبر) بازی های خود را در ۴ گروه چهار تیمی آغاز می کنند.
برزیل، اسپانیا، ایتالیا و ایران، چهار تیم برتر دنیا در این گروه بندی به عنوان سرگروه معرفی شده اند. گروه بندی مسابقات به صورت زیر است:
گروه A: برزیل، چک، لیبی و کاستاریکا
گروه B: اسپانیا، قطر، رومانی و آرژانتین
گروه C: ایتالیا، زامبیا، پاراگوئه و هلند
گروه ایران، روسیه، پرتغال و گواتمال
نهالان این پست رو در جواب پست من ارسال کردی؟
ولی من که هر چی نگاه می کنم ربطی به هم ندارن!
من به مردم ميگويم كه چراغ را برداريد و به دنبال امثال شاهحسينيها، محدثها و مداحها برويد چرا كه اينها عمري در دادگستري ايران زحمت كشيدند.
مصطفوي با بيان اينكه شريفي نميتواند من را محروم كند، خطاب به وي گفت: آقاي شريفي شما اگر فردي به نام "ساور" (معاون سازمان تربيت بدني در زمان علي آبادي) نبود، اصلا نميتوانستي به اين فوتبال وارد شوي و حالا هم ميخواهي من را محروم كني. اصلا ببين ميتواني اين كار را بكني؟
موضوعي هست كه به آقايان گفتهام كه آن را رسانهاي نميكنم اما حال كه آنها اين گونه رفتار ميكنند، من هم چند روز ديگر اين مطلب را افشا ميكنم.