• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
يك تيم تقلبي به جاي تيم ملي توگو با بحرين بازي كرد!

در يك اتفاق نادر در فوتبال، فدراسيون فوتبال بحرين با كمك فيفا، به دنبال متقلباني است كه خودشان را جاي تيم ملي توگو جا زده و در ديدار دوستانه مقابل اين تيم به ميدان رفته‌اند!

طبق اعلام قبلي بنا بود تيم ملي بحرين عصر پنج شنبه در ديداري دوستانه به مصاف تيم ملي توگو برود. اين ديدار در زمان مقرر برگزار و تيم ملي بحرين با 3 گل پيروز شد، اما اينك معلوم شده كه تيم ملي توگو در كار نبوده و 11 بازيكن نام تيم ملي توگو را جعل كرده‌اند!

پس از اعلام خبر پيروزي تيم ملي بحرين مقابل تيم ملي توگو، سران فدراسيون اين كشور آفريقايي اعلام كردند از اين بازي دوستانه بي اطلاعند و بازيكناني كه به ميدان رفته اند اصلا توگويي نبوده و حتي فوتباليست حرفه‌اي هم نبوده‌اند.

فدراسيون فوتبال بحرين قصد دارد اين مساله را پيگيري كند و شركتي كه اين مسابقه دوستانه را ترتيب داده است را پيدا كند، اما بر اساس گزارش منابع غيررسمي اين شركت رسمي نبوده و در ليست فيفا هم قرار نداشته و با كلاهبرداري اين بازي دوستانه و حق امتياز آن را به فدراسيون فوتبال بحرين فروخته است.

رييس فدراسيون فوتبال توگو با جعلي دانستن تيمي كه مقابل بحرين بازي كرده است، گفت: ما اجازه نداريم بدون هماهنگي با فيفا بازيكنان‌مان را براي انجام ديدارهاي دوستانه به خارج از كشور بفرستيم. بازيكناني كه مقابل بحرين بازي كرده اند كاملا تقلبي و جعلي بوده اند و مليت توگويي هم نداشته اند.

"سي ممنه" در ادامه افزود: شركتي كه اين بازي را برگزار كرده و پول هنگفتي هم به جيب زده، تعدادي بازيكن كه احتمالا غيرحرفه اي هم بوده اند را پيدا كرده و به زمين مسابقه فرستاده است.

با اين وجود شيخ علي بن خليفه، نايب رييس فدراسيون فوتبال بحرين معتقد است، اين اشتباه تنها به دليل اختلاف در اسامي بازيكنان بوده و حتي در صورتي كه تيم ملي توگو هم مقابل بحرين قرار مي گرفت باز هم تن به شكست مي داد!

!!!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

اومدم که اینو بذارم دیدم گذاشتی.

خبر باحالیه . زدن رو دست ایران و کفاشیان.

حالا دیگه بحرین هم مثل کامرون از خودمون هست !!!
25r30wi.gif

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
مازيار ناظمي فاش كرد
رشوه 4 ميليونی كارشناس فوتبالي تلويزيون

مازيار ناظمي ، مجري و گوينده اخبار صدا و سيما ، در وبلاگ شخصي اش مدعي شد كه يكي از مربياني كه به عنوان كارشناس در برنامه هاي تلويزيوني و راديويي حضور پيدا مي كند ، در معادلات مالي پشت پرده فوتبال نقشي غيرقابل انكار دارد.

به گزارش ايلنا ، ناظمي در يادداشتي از ماجراي پول گرفتن مسئول استعداديابي يكي از باشگاههاي سرشناس از فرزند يكي از همكارانش پرده برداشته است.

به نوشته اين چهره شناخته شده صدا و سيما ، شخص مذكور هنگام تست گرفتن از فرزند همكارش مدعي شده كه تيم پايه باشگاه تنها يك جاي خالي دارد كه قيمتش هم 10 ميليون تومان است و بعد از چانه زني با گرفتن 4 ميليون تومان ، جاي خالي را به بازيكن جوان داده است.

ناظمي در پايان اين داستان ، بدون اشاره به نام باشگاه و مسئول استعداد ياب آن ، تنها به ذكر آدرسي گنگ بسنده كرده است:«مسئول استعداد یابی و مربی محترم تیم بزرگ است که به عنوان کارشناس زیاد می آید در تلویزیون و رادیو ، دعا کنید بتوانیم شر اینها را از فوتبال و رسانه ها کم کنیم.»

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اومدم که اینو بذارم دیدم گذاشتی.

خبر باحالیه . زدن رو دست ایران و کفاشیان.

حالا دیگه بحرین هم مثل کامرون از خودمون هست !!!
25r30wi.gif

منم اومدم بگم زدند رو دست کفاشیان دیدم شما گفتی. :دی

واقعا که عجب آبرو ریزی کردند. از فردا ایرانی ها بازار این تجارت رو در دست میگیرند.

جالبتر اسرار ورزیدن به حماقتشونه:
با اين وجود شيخ علي بن خليفه، نايب رييس فدراسيون فوتبال بحرين معتقد است، اين اشتباه تنها به دليل اختلاف در اسامي بازيكنان بوده و حتي در صورتي كه تيم ملي توگو هم مقابل بحرين قرار مي گرفت باز هم تن به شكست مي داد!

---------------------------------------------------
از فوتبالیست کراکی خبری جدید نشد؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
از فوتبالیست کراکی خبری جدید نشد؟

و داور هو*سر/ان !!!

نمیدونم به زندگی خصوصی ملت چیکار دارن. اگه با این کارشون ( تبعید به لیگ 1 و ... ) باعث بشن حتی یک نفر بفهمه این داور همون داور فلان هست جلوی همون یک نفر آبروش میره و این اصلا درست نیست .

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555

در يك اتفاق نادر در فوتبال، فدراسيون فوتبال بحرين با كمك فيفا، به دنبال متقلباني است كه خودشان را جاي تيم ملي توگو جا زده و در ديدار دوستانه مقابل اين تيم به ميدان رفته‌اند!

طبق اعلام قبلي بنا بود تيم ملي بحرين عصر پنج شنبه در ديداري دوستانه به مصاف تيم ملي توگو برود. اين ديدار در زمان مقرر برگزار و تيم ملي بحرين با 3 گل پيروز شد، اما اينك معلوم شده كه تيم ملي توگو در كار نبوده و 11 بازيكن نام تيم ملي توگو را جعل كرده‌اند!

پس از اعلام خبر پيروزي تيم ملي بحرين مقابل تيم ملي توگو، سران فدراسيون اين كشور آفريقايي اعلام كردند از اين بازي دوستانه بي اطلاعند و بازيكناني كه به ميدان رفته اند اصلا توگويي نبوده و حتي فوتباليست حرفه‌اي هم نبوده‌اند.

فدراسيون فوتبال بحرين قصد دارد اين مساله را پيگيري كند و شركتي كه اين مسابقه دوستانه را ترتيب داده است را پيدا كند، اما بر اساس گزارش منابع غيررسمي اين شركت رسمي نبوده و در ليست فيفا هم قرار نداشته و با كلاهبرداري اين بازي دوستانه و حق امتياز آن را به فدراسيون فوتبال بحرين فروخته است.

رييس فدراسيون فوتبال توگو با جعلي دانستن تيمي كه مقابل بحرين بازي كرده است، گفت: ما اجازه نداريم بدون هماهنگي با فيفا بازيكنان‌مان را براي انجام ديدارهاي دوستانه به خارج از كشور بفرستيم. بازيكناني كه مقابل بحرين بازي كرده اند كاملا تقلبي و جعلي بوده اند و مليت توگويي هم نداشته اند.

"سي ممنه" در ادامه افزود: شركتي كه اين بازي را برگزار كرده و پول هنگفتي هم به جيب زده، تعدادي بازيكن كه احتمالا غيرحرفه اي هم بوده اند را پيدا كرده و به زمين مسابقه فرستاده است.

!!!

تنشون به تن ایران خورده :lol::lol::lol:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
در مورد فوتبالیستی که به جرم تولید کراک و شیشه .............
ع-ا

سرخابی ها به کمک خانواده (ع- ا) می شتابند /ماموریت ویژه برای رضا رجبی

سرخابی های پایتخت برای کمک به خانواده (ع- ا) دست به کار شده اند تا در نبود او خانواده اش احساس تنهایی نکنند.

منصور پورحیدری سرپرست باشگاه استقلال در این مورد می گوید:«به رضا رجبی ماموریت داده ایم تا خانواده (ع- ا)را پیدا کند تا هر کمکی که از دستمان بر می آید برای خانواده اش انجام دهیم.درست است که این بازیکن کارهای غیر قانونی انجام داده است اما برای استقلال و پرسپولیس زحمت کشیده و وظیفه ما است که در این شرایط خانواده او را تنها نگذاریم.رضا رجبی پیگیر کارهای این بازیکن است و امیدواریم که همه چیز ختم به خیر شود».

گریه های فوتبالیست معروف در زندان
موهای فوتبالیست معروف در زندان سفید شده است و ترس از اعدام بدجور عذ ابش می دهد.

فوتبالیست معروفی که چندی پیش و به دلیل تولید ماده مخدر شیشه دستگیر و راهی زندان شد این روز ها حال و روز خوبی ندارد.ماجرای (ع- ا)از این قرار است که ماه گذشته نیروی انتظامی موتور سیکلتی را توقیف و در بازجویی از فرد موتورسوار مشخص می شود که موتورسیکلت دزدی است.
در ادامه باز جویی های به عمل آمده از فرد موتور سوار او مدعی می شود که موتور را از فردی به نام (ع- ا)که سابقه بازی کردن در دو تیم استقلال و پرسپولیس را دارد خریداری کرده است.
ماموران نیروی انتظامی پس از ادعای فرد مورد نظر به منزل این بازیکن معروف رفته و در تفتیش از منزل این بازیکن مقدار زیادی ماده مخدر شیشه را کشف و ضبط می کنند.(ع- ا)برای اینکه سایر هم دستانش در تولید این ماده مخدر را لو ندهد ادعا می کند که تمام این مواد را خودش تولید کرده است،غافل از اینکه تولید و همراه داشتن بیش از 30 گرم ماده مخدر شیشه حکم اعدام را دارد!
(ع- ا)پس از حدود 2 هفته سپری کردن در زندان حالا روز های سختی را دارد.طوری که هم سلولی اش در زندان رجایی شهر کرج در موردش می گوید:«از وقتی که به زندان آمده موهایش کاملا سفید شده،استرس دارد و مدام گریه می کند.او نمی دانسته که حکم همراه داشتن 40 گرم شیشه چه چیزی بوده و حالا که قاضی پرونده او را مطلع کرده کاملا بی تاب است».

منبع: خبر آنلاین.

دیروز هم خبری از این مورد تو روزنامه خبر ورزشی بود که توش از تماس تلفنی هم سلولی ع-ا بعد از رهایی با خبر ورزشی و حرفهاش نوشته بود.
من همچنان غیر از علی اکبریان کسی رو بیاد نمیارم با این مشخصات. اگه اون هم نباشه یه فوتبالیست محبوب دیگه جاش قرار میگیره که خیلی شاید برای ما فرق نداشته باشه. ولی بهر حال امیدوارم خدا براش وسیله ساز بشه و نجاتش بده/ مسلما اون یه قربانی بوده و امیدوارم مجرمین اصلی دستگیر و رسوا و به سزای عملشون برسند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مربی که نصف قرارداد بازیکنان را برمی‌دارد / با پول فیکس ‌شوید!

در حالی که امیرقلعه‌نویی برنامه نود و عادل فردوسی‌پور را به ناپاک کردن فوتبال متهم می‌کند و این برنامه را به واسطه همین اتفاق تحریم کرده است، یک مربی لیگی برای جذب بازیکنان جدیدی که می‌خواهند وارد تیمش شوند شرط می‌گذارد که نیمی از مبلغ قرارداد آنها را بردارد!

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از مربیانی که در دوران فوتبال خود سابقه پوشیدن پیراهن تیم های استقلال و پرسپولیس را در کارنامه دارد و چندی سالی است به جرگه مربیان پیوسته است، برای جذب بازیکنان جدیدی که می‌خواهند به تیمش بروند شرایط ویژه ای گذاشته است.

این مربی برای بازیکنانی که قصد پیوستن به تیم او را دارند شرط می گذرد که نیمی از مبلغ قراردادش را برمی دارد و بازیکن مورد نظر باید برای راضی کردن برخی عوامل دیگر نیز، سکه هایی را خریداری و به افراد مورد نظر مربی هدیه کند!

نمونه این اتفاق در فوتبال ایران به کرات دیده می شود و بازیکنانی که پول بیشتری به برخی مربیان و واسطه ها بدهند ابتدا وارد فهرست نهایی تیم می شوند و سپس در طول برگزاری بازیهای لیگ هرکس بیشتر پول بدهد بیشتر در ترکیب ثابت و فیکس به میدان خواهد رفت.

گرفتن پول از بازیکنان خصوصا جوانانی که قصد دارند وارد تیم های پایه شوند در فوتبال ایران به امری عادی و پیش پاافتاده تبدیل شده و همه افرادی که می خواهند به تیمی مطرح و قابل اعتنا وارد شوند به خوبی می دانند که باید برای قرار گرفتن در فهرست نهایی تیم مورد نظر مبلغی را به یکی از عوامل تصمیم گیرنده پرداخت کنند.

در چنین شرایطی که برخی مربیان چنین خیانت هایی را به فوتبال این سرزمین می کنند و باعث هدر رفتن استعدادها می شوند، مشخص نیست امیر قلعه نویی چرا برخی همکارانش را رها کرده و به عادل فردوسی پور انتقاد می کند که باعث ناپاک شدن فوتبال می شود. برنامه نود هر ایرادی هم که داشته در این سالها مانع از آن شده است که برخی همکاران امیرقلعه نویی این فوتبال بیمار را روی تخت مرده شورخانه دراز کنند و برایش فاتحه هم نخوانند!

گروه ورزشی خبرگزاری مهر در روزهای آینده جزئیات تازه تری از معضلات مالی در لایه های زیرین فوتبال کشور را منتشر خواهد کرد تا مشخص شود رسانه ها فوتبال را ناپاک می کنند یا برخی افرادی که خود را مدعی مربیگری در این فوتبال می دانند؟!

منبع: خبرگزاری مهر

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
انتقاد از فردوسی‌پور به جودو هم کشیده شد

149877_195.jpg

جودوکار سنگین وزن کشورمان با اشاره به پیش بینی عادل فردوسی‌پور نسبت به عملکردش در بازی های المپیک پکن، از

انتظاراتی که با امکانات موجود جودو همخوانی ندارد، انتقاد کرد.

به گزارش مهر، محمد رودکی که در نشست خبری امروز یکشنبه فدراسیون جودو صحبت می کرد، با اشاره به بازی های المپیک پکن اظهار داشت: پس از المپیک جودو را کنار گذاشتم و اصلا نمی خواستم به میدان بازگردم. خصوصا اینکه در این بازی ها با شرایط و صحبت های خاصی روبرو شدم.

وی به شب قبل از دیدارش در بازی های المپیک پکن اشاره کرد و ادامه داد: مشغول دیدن برنامه آقای عادل فردوسی‌پور بودم. او در بخشی از صحبت های خود به رقابت من در المپیک اشاره کرد و گفت: البته امیدی هم به رودکی نیست! این جمله باعث تاسف من شد از این بابت که در مملکتم نسبت به ورزشکار چنین دیدگاهی وجود دارد.

جودوکار وزن 100 کیلوگرم کشورمان تصریح کرد: در هر صورت و به رغم مشکلات زیادی که داشتم برای مسابقه به میدان رفتم اما شرایطم برای بازی خوب نبود تا حدی که به واسطه رقابت دچار خونریزی شدید از ناحیه زانو شدم. مینیسک زانوی من پاره شد، وضعیتم به حدی بد بود که با آمبولانس به خوابگاه برگشتم و روی ویلچر به اتاقم رفتم.

این جودوکار ملی پوش کشورمان با یادآوری اینکه در المپیک پکن به عنوان پنجمی دست یافت، گفت: در گذشته ورزشکاری که در المپیک پنجم می شد هم مورد تقدیر قرار می گرفت اما نمی دانم چرا با من چنین برخوردی شد. با این حال بعد از دو سال هیچکس سراغم را نگرفت این خودم بودم که برای پیگیری وضعیت آسیب دیدگی ام و تهیه هزینه های آن اقدام کردم.

وی اظهار داشت: ما جودوکاران اولین چیزی که یاد گرفتیم احترام به یکدیگر بود اما وقتی من باختم یکی از رسانه ها از تیتر "بچه غول باخت" برای مطلب خود در مورد من استفاده کرد شاید شما به این تیتر بخندید اما برای من ورزشکار گریه آور بود.

جودوکار سنگین وزن کشورمان از امکانات جودو انتقاد کرد و افزود: درحال حاضر برای جودو جای مشخصی جهت تمرین، استراحت و غذا وجود ندارد با این شرایط و بودجه ای که داریم توقع مدال المپیک هم وجود دارد! جودو با تک ستاره های خود پیش می رود فکر می کنم باید نسبت به سرمایه گذاری هم که داریم خدا را بابت وضعیت امروزمان شاکر باشیم.

رودکی ضمن تقدیر از فعالیتهای صورت گرفته از طرف فدراسیون جودو آنها را مثمر ثمر در وضعیت این رشته عنوان کرد و گفت: جودوکاران زحمت زیادی می کشند تا با تمرینات مستمر بتوانند موفق باشند اما حقوق و پاداش ورزشکاران خیلی از رشته های دیگر است. جودوکاران یا نانوایی دارند یا دامداری و این طبیعی است وقتی حقوق ما در لیگ سه میلیون تومان باشد.

جودوکار وزن 100 کیلوگرم کشورمان همچنین انتقاداتی که از این رشته و عملکردش در مسابقات جهانی عنوان می شود را غیرمنطقی دانست و یادآور شد: مگر تا حالا در تمام تورنمنت ها و مسابقات صاحب مدال و طلا شده ایم که حالا به خاطر به دست نیاوردن آنها ناکام لقب بگیریم؟

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
بچه ها لیگ باز تعطیل میشه؟ تا کی؟

راستی این علی اکبریان کی هست؟ تو چه دوره هایی بازی میکرده؟ با کیا همبازی بوده؟ یعنی واقعا قراره اعدام بشه؟؟؟؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
در مورد فوتبالیستی که به جرم تولید کراک و شیشه .............
ع-ا

من همچنان غیر از علی اکبریان کسی رو بیاد نمیارم با این مشخصات. اگه اون هم نباشه یه فوتبالیست محبوب دیگه جاش قرار میگیره که خیلی شاید برای ما فرق نداشته باشه. ولی بهر حال امیدوارم خدا براش وسیله ساز بشه و نجاتش بده/ مسلما اون یه قربانی بوده و امیدوارم مجرمین اصلی دستگیر و رسوا و به سزای عملشون برسند.

دیگه اسمش هم متاسفانه علنی شد و ظاهرا حدس ها درست بوده ..

نام ع-الف افشا شد

درسته فرزاد جان
متاسفانه درست بود/ خیلی دلگیر کننده هستش.

راستی این علی اکبریان کی هست؟ تو چه دوره هایی بازی میکرده؟ با کیا همبازی بوده؟ یعنی واقعا قراره اعدام بشه؟؟؟؟
محسن جان
علی اکبریان رو باید بشناسیش!!!!!
از بازیهاش فقط میشه به حرکات آکروباتیک زیادش اشاره کرد که البته کم منجر به گل میشد.
برای استقلال حدود دو - سه فصل فکر کنم بازی کرد. اون زمان کم هم بهش تو استقلال بازی میرسید.
بعد یه چند سالی نیست شد و اواخر بازیش اگه اشتباه نکنم زمان پروین بود که به یگباره سر از پرسپولیس در آورد و تو اون فصل خوب یادمه که چند تا گل هم زد برای پرسپولیس که یکیش دقایق پایانی بود که منجر به برد پیروزی میشد / تو آزادی.
بازیکن چهار شونه و خوش استیل که بیشتر بدنش به جودو کارا میخورد.

امیدوارم این رافت اسلامی به کمک و درد بخوره و از اعدام نجاتش بده

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
چه سالهایی بازی میکرده؟ من سنم قد نمیده زیاد به بازی های قدیم :دی
wacsmiley.gif

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
جالبه هیچ عکسی ازش پیدا نکردم
من هم نمیشناسمش

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

خوشبختانه تنها چیزی که کاملاً «عیان گشت» قرارداد عجیب دایی و ماجرای پاداش هنگفتی بود که او از فدراسیون گرفت. مشخص نیست که از چه زمانی فوتبال ایران تا این حد «ذلیل» شده است که درگروهی چهار تیمی متشکل از ایران، سوریه، کویت و امارات، قرار گرفتن در بین دو تیم اول (دقت داشته باشید که دو تیم به دور دوم صعود می‌کردند!) پاداش 200 میلیون تومانی برای سرمربی به همراه خواهد داشت(!)

تو این فوتبال بد بخور بخوریه .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
جالبه هیچ عکسی ازش پیدا نکردم
من هم نمیشناسمش

این هم عکس علی اکبریان با پیراهن تیم استقلال

2450_3d07e4c8675fafc748c77b01144434ba0eb6cf7a.jpg

نفر اول نشسته از چپ

این هم آخرین اخبار از این ماجرا :

یک ساعت با علی اکبریان، فوتبالیست محکوم به اعدام در زندان قزل‌حصار: خدایا یک‌بار دیگر به من فرصت بده

بالا