علی انصاریان
"علی انصاریان" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، گفت: متأسفانه این روزها مد شده هر اتفاقی که میافتد و هر فردی را که میخواهند خراب کنند آن را به دین و مذهب ربط میدهند. برای اینکه فردی را محکوم کنند او را با توسل بر این گناهکار جلوه میدهند و این در حالی است که دین اسلام تا این حد که آقایان جلوه میدهند، سختگیر نیست.
وی ادامه داد: مشکلی که برای علی کریمی پیش آمد ربطی به روزهخواری ندارد. من اطمینان دارم مشکل از جای دیگر است وگرنه همین الان در لیگ برتر شاید فقط 2، 3 بازیکن بیشتر روزه نگیرند.
انصاریان گفت: امثال آجرلو برای من قابل احترام هستند اما او اصلا کار خوبی نکرد که آبروی کریمی را برد. همه ما مسلمان هستیم و اگر ادعای مسلمانی داریم نباید آبروی کسی را ببریم. آقایانی که دم از دین میزنند مگر حضرت علی (ع) الگویشان نیست؟ این حدیث خود حضرت علی است که میگوید به خاطر آبروی مسلمان "دیده را ندیده" کن.
وی افزود: همه ما مسلمان هستیم و آداب ماه رمضان را به خوبی میدانیم. اگر هم علی کریمی روزهخواری کرد باشگاه نباید آبروی او را میبرد. نباید به خاطر مقاصد شخصی آبروی افراد را ببریم. من حرکت علی کریمی را تأیید نمیکنم اما آجرلو هم نباید او را بیآبرو میکرد.
انصاریان گفت: آقای آجرلو! روی حرف من با شماست. در ایران همه مسلمان هستیم و کشورمان مراجع تقلید دارد. چرا شما به جای آنها حکم میکنید؟ چرا آبروی یک بچه مسلمان را بردید؟ علی کریمی جای پسر شماست آیا با پسر خودتان هم این رفتار را انجام میدادید؟ به نظر من هدایتی الان باید خودش را نشان دهد و ثابت کند در استیلآذین فقط یک اسم نیست که بیاید مصاحبه کند و برود. او باید از حق علی دفاع کند. مگر علی به خاطر او به استیلآذین نرفت؟ تمبر این باشگاه باید عکس علی کریمی باشد نه فرد دیگر.
همبازی سابق کریمی در پرسپولیس افزود: 15 سال است علی کریمی را میشناسم. او دلش مثل دریاست و شاید نخواهد مردم از کارهای خیری که میکند باخبر شوند. من میدانم علی تا حالا چقدر به خانوادههای بیسرپرست و بچههای یتیم کمک کرده و جهیزیه چند دختر دم بخت را داده است. نباید به او چنین تهمتهایی زد. مردم هم به خوبی علی کریمی را میشناسند و انگهایی که به او نسبت داده شده را باور نمیکنند.
انصاریان در پایان افزود: برای برخی متأسفم که به دنبال اسطورهکشی هستند. علی کریمی از افتخارات فوتبال ایران است اما چون زیر حرف زور آقایان نمیرود و حقیقت را میگوید، مغضوب است.
خداحافظ آجرلو