• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

wow

Registered User
لایک‌ها
13
علی پروین به علی کریمی

بهش بگو من مثل شير پشتت ايستادم... خيالت راحت!

چي مي‌گي پسر؟! كريمي شاگرد من بوده... رفيقمه... از روز اول گفتم كه اين بچه يه چيز ديگه است. اصلا بنويس كه من به عشق علي كريمي فوتبال

مي‌بينم! وقتي مي‌شينم پاي تلويزيون و بازي‌هاي اين تيم رو مي‌بينم، حواسم به علي كريميه!

http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=115216

wow

Registered User
لایک‌ها
13
علی انصاریان

"علی انصاریان" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، گفت: متأسفانه این روزها مد شده هر اتفاقی که می‌افتد و هر فردی را که می‌خواهند خراب کنند آن را به دین و مذهب ربط می‌دهند. برای اینکه فردی را محکوم کنند او را با توسل بر این گناهکار جلوه می‌دهند و این در حالی است که دین اسلام تا این حد که ‌آقایان جلوه می‌دهند، سخت‌گیر نیست.

وی ادامه داد: مشکلی که برای علی کریمی پیش آمد ربطی به روزه‌خواری ندارد. من اطمینان دارم مشکل از جای دیگر است وگرنه همین الان در لیگ برتر شاید فقط 2، 3 بازیکن بیشتر روزه نگیرند.

انصاریان گفت: امثال آجرلو برای من قابل احترام هستند اما او اصلا کار خوبی نکرد که آبروی کریمی را برد. همه ما مسلمان هستیم و اگر ادعای مسلمانی داریم نباید آبروی کسی را ببریم. آقایانی که دم از دین می‌زنند مگر حضرت علی (ع) الگویشان نیست؟ این حدیث خود حضرت علی است که می‌گوید به خاطر آبروی مسلمان "دیده را ندیده" کن.

وی افزود: همه ما مسلمان هستیم و آداب ماه رمضان را به خوبی می‌دانیم. اگر هم علی کریمی روزه‌خواری کرد باشگاه نباید آبروی او را می‌برد. نباید به خاطر مقاصد شخصی آبروی افراد را ببریم. من حرکت علی کریمی را تأیید نمی‌کنم اما آجرلو هم نباید او را بی‌آبرو می‌کرد.

انصاریان گفت: آقای آجرلو! روی حرف من با شماست. در ایران همه مسلمان هستیم و کشورمان مراجع تقلید دارد. چرا شما به جای آنها حکم می‌کنید؟ چرا آبروی یک بچه مسلمان را بردید؟ علی کریمی جای پسر شماست آیا با پسر خودتان هم این رفتار را انجام می‌دادید؟ به نظر من هدایتی الان باید خودش را نشان دهد و ثابت کند در استیل‌آذین فقط یک اسم نیست که بیاید مصاحبه کند و برود. او باید از حق علی دفاع کند. مگر علی به خاطر او به استیل‌آذین نرفت؟ تمبر این باشگاه باید عکس علی کریمی باشد نه فرد دیگر.

همبازی سابق کریمی در پرسپولیس افزود: 15 سال است علی کریمی را می‌شناسم. او دلش مثل دریاست و شاید نخواهد مردم از کارهای خیری که می‌کند باخبر شوند. من می‌دانم علی تا حالا چقدر به خانواده‌های بی‌سرپرست و بچه‌های یتیم کمک کرده و جهیزیه چند دختر دم بخت را داده است. نباید به او چنین تهمتهایی زد. مردم هم به خوبی علی کریمی را می‌شناسند و انگهایی که به او نسبت داده شده را باور نمی‌کنند.

انصاریان در پایان افزود: برای برخی متأسفم که به دنبال اسطوره‌کشی هستند. علی کریمی از افتخارات فوتبال ایران است اما چون زیر حرف زور آقایان نمی‌رود و حقیقت را می‌گوید، مغضوب است.

خداحافظ آجرلو

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
خیلی هم چیز عجیبی نیست!
5 تا لیگ ملی که داشته باشن تو هر دسته 10 تا بازی هم انجام بشه با چند تا هم بازی محلات و منطقه ای میشه 54 تا
عادیه

سینا جانم بازی محلات نبودن بازی های لیگ 1 و برتر بودن . شما حساب کن بیشتر بازی ها تماشاگر دارن + داور + ورزشگاه + ناظر و هزار تا کوفت دیگه ... تو ایران میشه این کار رو کرد ؟

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
یدالله اکبری شاید عدالله اکبری:دی

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
سینا جانم بازی محلات نبودن بازی های لیگ 1 و برتر بودن . شما حساب کن بیشتر بازی ها تماشاگر دارن + داور + ورزشگاه + ناظر و هزار تا کوفت دیگه ... تو ایران میشه این کار رو کرد ؟

آخه بازم عجیبه
یعنی هم لیگ 1 هم لیگ برتر یعنی دو تا لیگ؟
لیگ برتر که 20 تاست دسته یک هم بیست تا
هیچ وقت هم نمیشه همه بازی های لیگ برتر در یک روز انجام بشه و تازه همشونم با هم انجام بشه میشه 10 تا
یعنی انگلیس 5 تا لیگ هم داشته باشه از لیگ برتر تا دسته چهار که همشونم با هم بازیهاشون برگزار بشه میشه 50 تا در یک روز که بعیده

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
ممكنه با اين تعداد ليگ 80-90 بازي هم انجام بشه.
تو سايت لايو اسكور اين ليگ ها ديده ميشه ليگ برتر-ليگ قهرماني-دسته اول-دسته دوم-مناطق-جام خيريه-ليگ كاپ-fa cup.حالا بيشتر از اين هم ممكنه باشه!
خدا بده بركت.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
دایی: حال كه حقانيتم ثابت شد به فيفا شكايت می كنم!
ای بابا بیچاره شدیم فکر کنم چند سالی محرومیت در انتظار فوتبالمون باشه...

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
پيشنهاد 40 ميليون يورویی چلسی به راموس
حداقل تاثير اين پيشنهاد تحت فشار قرار گرفتن فلورنتيو پرس در مورد مبلغ تمديد قرارداد سرخيو راموس است.
راموس قرار است طبق وعده پرس قرارداد خود را براي دو سال ديگر با رئال مادريد تمديد كند كه با توجه به پيشنهاد 40 ميليون يورويي چلسي بدون ترديد سطح توقع خود را افزايش خواهد داد.
بعيد است رئال مادريد با توجه به علاقه زياد مورينيو به راموس، مدافع خود را از دست بدهد اما در هر حال مجبور است رقم بالاتري براي تمديد قرارداد وي اختصاص دهد.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
روایتی عجیب از پشت پرده قرارداد دایی!
علی کفاشیان:
«در آن دوره رابطه فدراسیون فوتبال و سرمربی تیم ملی مثل امروز نبود.به همین خاطر بعضی کارها با واسطه انجام می شد.ما متمم قرادادی نوشتیم که قرار شد آقای دایی آن را امضا کند.متمم را با چکی که باید می گرفت به آقای ابراهیمی ، سرپرست وقت تیم ملی دادیم تا ببرد پیش ایشان.گفته بودیم اول متمم را امضا کند بعد چکش را بگیرد، متاسفانه ایشان توجه نکرده بودند و چک را به آقای دایی داده بودند در حالی که حاضر نشده بود متمم را امضا کند.»
رئیس فدراسیون فوتبال می گوید تاکنون در این باره حرفی نزده چون معتقد بوده سرپرست تیم ملی خیانت در امانت کرده است.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
مبلغ اصلي قرارداد ستارگان ليگ برتر ايران

147113_105.jpg

paymanz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علی ‌كریمی: به ‌رای كمیته ‌انضباطی‌ احترام ‌می ‌گذارم

بازیکن اخراجی تیم فوتبال استیل آذین از امروز در تمرینات سرخپوشان حاضر خواهد شد.

پس از اعلام رای كمیته انضباطی باشگاه ‌استیل آذین تهران،‌ علی ‌كریمی امروز در تمرین تیمش حاضر می شود. کریمی در گفت و گو با وب سایت شخصی اش اظهار داشت: من به رای كمیته انضباطی باشگاه احترام می گذارم و در تمرین تیم حاضر می شوم تا برای بازی با تراكتورسازی تبریز آماده شوم. طی این مدت هم به احترام باشگاه و تمام عزیزانی كه نسبت به من لطف داشتند سكوت كردم كه جا دارد از همه آنها‌ تشكر كنم. از امروز هم تمام تلاشم ‌را برای ‌موفقیت ‌تیم‌ به كار‌ خواهم گرفت.

paymanz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حاشیه دیدار تیم های استقلال و سپاهان/ شعار علیه حیدری و قلعه نویی

هواداران تیم استقلال تهران ،'خسرو حیدری' و 'امیر قلعه نویی' بازیكن و سر مربی سابق این تیم را كه در زمان حاضر بازیكن و سرمربی تیم سپاهان هستند،بشدت هو كردند و علیه آنان شعار دادند.

هواداران استقلال تهران كه بشدت از پیوستن حیدری به تیم سپاهان عصبانی بودند این بازیكن را پیش از آغاز این دیدار و حین بازی بشدت هو كرده و وی را 'پولكی' خواندند.
هواداران استقلال همچنین قلعه نویی را در دقایق پایانی این دیدار و به علت اعتراض او به نحوه قضاوت داور این بازی هو كرده و علیه وی شعار سردادند.
**قلعه نویی به همراه سید مهدی رحمتی و خسرو حیدری بازیكنان سپاهان پیش از آغاز این دیدار به سمت نیمكت استقلال رفته و با پرویز مظلومی سرمربی این تیم خوش و بش كردند.
بازیكنان استقلال تهران نیز به سمت نیمكت تیم سپاهان رفته و از امیر قلعه نویی اجازه بازی گرفتند.
** افشین قطبی و علیرضا منصوریان سرمربی و مربی تیم ملی درجایگاه ویژه حضور داشته و از نزدیك این دیدار را مشاهده كردند.
**هواداران استقلال پس از گل دوم این تیم كه توسط فرهاد مجیدی به ثمر رسید قطبی سرمربی تیم ملی را برای عدم دعوت این بازیكن به اردوی تیم ملی با سردادن شعارهایی سرزنش كردند.

**برخلاف بازی های هفته های گذشته لیگ برتر كه با استقبال سرد هواداران روبه رو بود در این بازی حدود ۷۰ هزار هوادار در ورزشگاه آزادی حضور یافتند.

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
تو ایران که پرسپولیس یا همون پیروزی!!!! کلا من از چند تا چیز خیلی بدم می اد: پرسپولیس- توالت فرنگی- ریاضی- ذوزنقه- رحیم مشایی و خیار شور!!!!!!!!!!!!!!!

از بین باشگاه های خارجی هم: اول از چلسی بدم میاد بعد بایرن بعد متچستر یونایتررررررررررر

بازیکنای داخلی: علی دایی- نیکبخت- کلا بازیکنای پرسپولیس یا هرکی زمانی اونجا بازی کرده! علیرضا حقیقی
بازیکنای خارجی: اشلی کول - دروگبا- برادران توره- کیییییرییییییس رونالدو و وین رونی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
پرسپولیس (قبلا استقلال بود ولی الان از استقلال بدم نمیاد) - تیم های ایتالیایی مخصوصا اون اینترمیلان نکبت - بازیکن هم "رضا عنایتی" (رضا دماغ!).

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
از پرسپولیس بدم میاد.

و هر بازیکنی تو این تیمه غیر از کریم باقری!

بالا