• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام در مورد کریمی که دیگه تقریبا همه چیز معلوم شد.

خودش که برمیگرده/ و همونطور که خودم و امیر گفتیم ماجرا به اتحاد فوتبالی ها علیه غیر فوتبالی ها تبدیل شد. با برگشتن کریمی به باشگاه که احتمال 99% فردا اتفاق میوفته باید منتظر پاسخ جناح روبرو به فوتبالی ها بود. من فکر میکنم تو همین هفته اینده یه بامبولی تو فدراسیون (که بازم تاکید میکنم اینها رو باید تو غیر فوتبالی ها بحساب اورد) بپا کنند و شاید از طریق قطبی و یا عزیز محمدی به فوتبالی ها بتازند تا یه قدرت نمایی داشته باشند. البته نباید فراموش کنیم که اجرلو برای کریمی یه تسویه حساب شخصی کنار میزاره که شاید سالها بعد و شاید هم چند روز بعد اتفاق بیافته.
اینها نظرات شخصی منه و خوب بگذریم اممممممممممممممممما

میگه هر دم از این بام ....... میرسد

داوری ایران تو جام ملتها بدون نماینده است.

این خبریه که از دیروز تو سایتها پخش شده و عنایت هم تایید کرده و گفته صبر میکنیم ولی اعتراض نمیکنیم.
:f34r::f34r::f34r:

دعوت نشدن داوران ایران به جام ملتها تعجب‌آور است/ AFC باید پاسخگو باشد

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
آره، بعید نیست برگرده. فعلا که تصمیم رو ارجاع دادن کمیته انضباطی باشگاه.
محمد غلامی از کریمی حمایت کرده .

من فکر میکنم تو همین هفته اینده یه بامبولی تو فدراسیون (که بازم تاکید میکنم اینها رو باید تو غیر فوتبالی ها بحساب اورد) بپا کنند

به پا شده !
سعيدلو: موضوع روزه خواري کريمي بايد بررسي شود
+ اون خبری که قبل از پستت گذاشتم.

--------

کلا اتفاق جالبه. دوست دارم ببینم آخرش چی میشه. دی:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
كامرانی فر سكوتش را در مورد قطبی شكست

حسن كامراني فر: نيازي نمي‌ديدم كه در مورد حضور افشين قطبي در جام جهاني آفريقاي جنوبي حرفي بزنم؛ اما امروز مي‌گويم كه افشين قطبي در آفريقاي جنوبي حضور داشت. شايد با اين حرف من، جامعه فوتبال از حالا به بعد به فكر موفقيت تيم ملي ايران در جام ملت‌هاي آسيا باشد.
وي در مورد اينكه چرا تا امروز در اين زمينه سكوت كرده بود، گفت: تصور مي‌كردم اين مسئله ارتباطي به من نداشته باشد؛ اما اكنون به خاطر تيم ملي، سكوتم را شكستم. شايد به اين ترتيب بتوانم به تيم ملي كمك كنم.
كامراني‌فر در مورد اينكه آيا با قطبي در آفريقاي جنوبي ملاقاتي داشته است، گفت: چندين مرتبه با تلفن همراهش كه مخصوص آفريقاي جنوبي بود، با او تماس تلفني داشتم. تمامي مداركي كه او ارايه كرده صحيح است چرا كه در آفريقاي جنوبي حضور داشت.
تنها نماينده داوري ايران در جام ملت‌هاي آسيا در اين زمينه گفت: 3 داور ديگر ايراني هم در جام ملت‌هاي آسيا داريم؛ محسن تركي، رضا سخندان و عليرضا فغاني. اميدوارم شرايطي پيش بيايد كه آنها نيز بتوانند قضاوت كنند زيرا پتانسيل داوري ايران بسيار بالاست.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
مايلي‌كهن: عزيزاني كه در اردبيل كريمي را بيرون كردند، امروز كاسه داغ‌تر از آش شده و از وي دفاع مي‌كنند.
تمام آتش‌ها از گور مزدك ميرزايي بلند مي‌شود و همه كارهايش برنامه‌ريزي شده است. اگر امكان داشته باشد به صدا و سيما رفته و از ضرغامي و پورمحمدي نيز شكايت مي‌كنم؛ حتي مي‌روم مقابل بيت‌ رهبري تا حقم را بگيرم.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
حمایت سعیدلو از کریمی؛نمی توان به کسی تهمت روزه خواری زد.
موضوع روزه خواری علی کریمی مطرح و تکذیب شده و خود وی نیز این موضوع را تکذیب کرده است.

Farhad.

Registered User
لایک‌ها
0
دياري كه در آن نيست كسي يار كسي يا رب اي كاش نيقتد
ای کاش دست های غیر فوتبالی از این فوتبال دور می شود تا کمی ما هم در فوتبال پیشرفت می کردیم.
امروز علی دایی ،فردا مهدی مهدوی کیا،علی کریمی،..............کریم انصاری فرد
آخه احترام هم سرشون نمی شه، سالهای قبل رو نگاه کنید:
بازیکنان معتصب و با ادبی مثل :جواد زرینچه،افشین پیروانی،.............،بابا غلام پیروانی خودمون:heart::heart:
کی نوبت کریم باقری وفرهاد مجیدی ودیگر بزرگان بشه خدا عالمه؟:devil:
افسوس ازین فوتبال
ای دریغ ............:cigar::cigar::cigar::cigar::cigar:
خوب بخاطر ه همینه که تماشگر فوتبال ما داره به صفر نزدیکتر میشه دیگه.:grrr:

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پروين: کريمي بزودي به استيل آذين باز خواهد گشت
"علي پروين" سرمربي اسبق تيم ملي و باشگاه پرسپوليس گفت که "علي کريمي" ظرف چهار روز آينده به تيم استيل آذين بازخواهد گشت.
ایرنا
پروين افزود: بحث علي کريمي يک مشکل خانوادگي استيل آذين بود و نبايد مسئولان تيم آن را رسانه اي مي کردند.
وي ادامه داد: جلسه روز گذشته هيات مديره باشگاه نشان داد که اين بازيکن به زودي به استيل آذين باز خواهد گشت.
پروين خاطرنشان کرد:روز گذشته با " حسين هدايتي " مالک باشگاه استيل آذين گفت و گويي داشتم که او خبر از برطرف شدن مشکل کريمي ظرف 4 روز آينده داد.
سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص حضور در ورزشگاه گفت: استيل آذين تيم دوم من است و آمده ام تا از بازي اين تيم در ليگ برتر لذت ببرم.
وي تصريح کرد: فردا نيز براي ديدار تيم فوتبال پرسپوليس به ورزشگاه آزادي خواهم رفت اما اميدوارم برخي افراد مرا مقابل هيچ بازيکن، مربي و يا مديري قرار ندهند زيرا پروين به هيچ وجه پستي در فوتبال نمي خواهد.
پروين در خصوص سطح دهمين دوره ليگ برتر فوتبال گفت: اظهار نظر در خصوص اين دوره زود است اما معتقدم هر تيمي که در هفته هاي نخست امتيازات لازم را بدست آورد آسوده تر مي تواند به قهرماني اين رقابت ها اميدوار باشد.
وي خاطرنشان کرد: تيم فوتبال ذوب آهن در هفته هاي اوليه ليگ نتايج لازم را کسب کرده است اما سپاهان براي تکرار قهرماني خود با توجه به نتايج بدست آمده کار دشواري پيش روي دارد.
سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران در خصوص عملکرد اين تيم براي حضور در جام ملت هاي آسيا گفت: حالا که قرار است قطبي در راس کادر فني تيم ملي بماند بايد از او حمايت کرد زيرا تيم ما بازي هاي سختي دارد و براي انتقاد بايد منتظر نتايج آن ماند.

-----------------------
امیر جان ببین:
لول.. اینم دنباله اتحاد.
اصلا من تا حالا یادم نمیاد پروین خودش رو تو این ماجرا ها وارد کنه ولی این ماجرا چیز دیگیه

تنها کسی که من دیدم ساز مخالف زده همون مایلی هستش که خوب همیشه با همه چیز مخالفه.

اون قضیه اردبیل منظور تیم ملیه؟ من مصاحبه اش رو ندیدم.

خوبه یوسف فعلا نیست:f34r:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
امیر جان ببین:
لول.. اینم دنباله اتحاد.
اصلا من تا حالا یادم نمیاد پروین خودش رو تو این ماجرا ها وارد کنه ولی این ماجرا چیز دیگیه

تنها کسی که من دیدم ساز مخالف زده همون مایلی هستش که خوب همیشه با همه چیز مخالفه.

اون قضیه اردبیل منظور تیم ملیه؟ من مصاحبه اش رو ندیدم.

خوبه یوسف فعلا نیست:f34r:

این هم ادامه اش. دی:

سرپرست هم عليه کریمی شهادت نداد !​

چه شود نود امشب !!!

آره. اردوی تیم ملی تو اردبیل. زمان دایی بود فکر کنم.

چرا خوبه ؟ :f34r:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555

بی اعتنایی به قطبی در ورزشگاه آزادی

خبرآنلاین: در بازی دیشب تیم های پرسپولیس و راه آهن هنگامی که افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران به استادیوم آزادی آمد با استقبال سردی از سوی هوادارن باشگاه پرسپولیس روبرو شد.

این اتفاق در حالی افتاد داد که بعد از ورود افشین قطبی به جایگاه ویژه استادیوم آزادی فقط کریم باقری و حبیب کاشانی با او احوال پرسی و دیده بوسی کردند.

این در حالی است که هواداران نسبت به حضور قطبی واکنش خاصی نشان ندادند و در آخر نیز با ورود شیث رضایی هواداران پرسپولیس در انتقاد به عملکرد افشین قطبی شعار: قطبی یادت باشه ... رضایی باید باشه را سر دادند.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
خب مثل اینکه آجورلو رو با احترام برکنار میکنن :دی

آشتیانی و مهریزی در هیات مدیره استیل آذین
روز جمعه آقایان واعظ آشتیانی و امیر مهریزی با احکام مالک باشگاه استیل آذین به عضویت هیات مدیره این باشگاه درآمدند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استیل آذین حسين هدایتی مالک و رئیس هیات مدیره باشگاه استیل آذین عصر روز جمعه طی احکامی جداگانه جناب آقایان مهندس امیر رضا واعظ آشتیانی و امیر مهریزی را به عنوان اعضای جدید هیات مدیره باشگاه استیل آذین معرفی کرد.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
خب مثل اینکه آجورلو رو با احترام برکنار میکنن :دی

آشتیانی و مهریزی در هیات مدیره استیل آذین
روز جمعه آقایان واعظ آشتیانی و امیر مهریزی با احکام مالک باشگاه استیل آذین به عضویت هیات مدیره این باشگاه درآمدند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استیل آذین حسين هدایتی مالک و رئیس هیات مدیره باشگاه استیل آذین عصر روز جمعه طی احکامی جداگانه جناب آقایان مهندس امیر رضا واعظ آشتیانی و امیر مهریزی را به عنوان اعضای جدید هیات مدیره باشگاه استیل آذین معرفی کرد.

به قول حسین هدایتی این باشگاه صاحاب داره صاحابشم زندست :دی

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
قلعه‌نويي: براي يك ماه فعاليت در تيم ملي، دستمزد يك ساله نگرفتم!
20 سال در استقلال بودم؛ اما اكنون به خود اجازه نمي‌دهم در مورد اين تيم صحبت كنم. در هر جا فعاليت كنم، متمركز آنجا خواهم بود. خدا پدر و مادر فيروز كريمي را بيامرزد كه حرف خوبي زد و اعلام كرد هرچه اتفاق مي‌افتد، به سپاهان ارتباط مي‌دهند. اخيرا رئيس جمهوري پاكستان هم سيل اين كشور را به گردن من انداخته است. تمام اين خسارت‌ها را بايد جبران كنيم. به دنبال صندوق قرض‌الحسنه هستم كه مبلغ 460 ميليون دلار وام بدهد و بتوانم خسارت وارده به پاكستان را تقديم اين كشور كنم تا به دادگاه نروم.
در قرارداد من ذكر شده بود كه ماليات را فدراسيون پرداخت كند؛ اما هنوز به صورت كامل آن را پرداخت نكرده و كفاشيان نامه‌اي به اداره دارايي ارسال كرده و اعلام كرده كه ماليات برعهده فدراسيون است و مشكلي به وجود نخواهد آمد. يك ماه قبل از اينكه به مالزي سفر كنم، قراردادم با تيم ملي تمام شده بود؛ اما به خاطر مردم، تيم ملي را همراهي كردم. جوان‌هايي داشتيم كه براي اين خاك به جبهه رفتند و جان خود را فداي اين مرز و بوم كردند.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
جایی پیدا نکردم که اینو بگم :

امروز در انگلستان 54 تا بازی فوتبال برگزار شد (یا در حال انجام), روی لایو اسکور بودن همه !!!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
جایی پیدا نکردم که اینو بگم :

امروز در انگلستان 54 تا بازی فوتبال برگزار شد (یا در حال انجام), روی لایو اسکور بودن همه !!!

میخوای زحمات سازمان لیگ رو نادیده بگیری؟ میخوای بگی ما نمیتونیم 54 بازی در یک روز برگزار کنیم؟

من پاسدار ان/قل/اب هستم . فکر کردید برای فوتبال اومدم تو این بخش؟ نه، برای حفظ ارزش ها اومدم و کاربر فعال شدم !!!
6qwup3.gif

.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
خیلی هم چیز عجیبی نیست!
5 تا لیگ ملی که داشته باشن تو هر دسته 10 تا بازی هم انجام بشه با چند تا هم بازی محلات و منطقه ای میشه 54 تا
عادیه

بالا