علي – 40 ساله – از فوتباليستهاي سابق يكي از تيمهاي سرشناس پايتخت بوده
نتایج بازیهای تدارکاتی:
ایتالیا1 - 0ساحل عاج (چشم JVD روشن!)
متن بیانیه صادر شده از سوی باشگاه استیل آذین در رابطه با تخلفات کریمی و اخراج این بازیکن از استیل آذین به این شرح است:
بسمه تعالی ." و من یعظم شعائر الله فانها من تقوی القلوب". باشگاه فرهنگی ورزشی استیل آذین وظیفه خود می داند در مقابل عدم تمکین در اجرای مقررات و حرمت شکنی و تظاهر به روزه خواری علی کریمی یکی از بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه و عدم رعایت شئونات ماه مبارک رمضان در جریان تمرین به وظیفه دینی و قانونی خود عمل نموده و اخراج این بازیکن را اعلام نماید.
از آنجایی که تعظیم شعائر الهی و حرمت نهادن به مقدسات دین مبین اسلام در اولویت باشگاه فرهنگی ورزشی استیل آذین قرار دارد و متاسفانه این موضوع از جانب بازیکن مذکور رعایت نشده و حتی با توهین وی به مسئولان فدراسیون فوتبال و مقررات همراه بوده و علیرغم تذکرات سرپرست تیم، وی به اقدام خود ادامه داده و اصرار بر انجام این تخلف داشته است ، این بازیکن از همراهی تیم فوتبال استیل آذین محروم می باشد.
بی تردید آنچه در درجه بالاتری از عناوین و افتخارات ورزشی قرار دارد، ایستادگی و پافشاری بر مبانی دین مبین اسلام و اصول اخلاقی است که موجبات تعالی و قدسیت انسان را فراهم می آورد.
بی گمان نگاه ابزاری و هدف محور به ورزش بدون لحاظ داشتن جنبه های معرفتی ، معنوی و انسانی منجر به حاکمیت اخلاق و معنویت در ورزش نمی شود. از همین رو امیدواریم که اقدام باشگاه استیل آذین در الویت دادن به اصول اخلاقی تبدیل به یک رویه در ورزش کشور گردد و ورزش به فرموده امام *****(ره) نه به عنوان هدف که به عنوان وسیله ای در جهت نیل به تعالی تلقی گردد.
وي گفت: اگر از اين تيم قهرماني ميخواهيد بايد مديرعاملي در آن كار كند كه بتواند ضعفها را برطرف كند. به طور مثال ما نبايد با اجبار و زور و با وعده كيك و سانديس دادن تماشاچياني را براي تشويق تيم به استاديوم بياوريم.
بی تردید آنچه در درجه بالاتری از عناوین و افتخارات ورزشی قرار دارد، ایستادگی و پافشاری بر مبانی دین مبین اسلام و اصول اخلاقی است که موجبات تعالی و قدسیت انسان را فراهم می آورد.
آنها اگر چنين ادعايي داشتند چرا همان روز اعلام نکردند و اجازه دادند من برابر استقلال بازي کنم.
من میخواستم این جمله اجرلو رو کوت کنم و یه حرفی رو بزنم که دیدم خود کریمی گفته. ولی در مورد کل قضیه من کریمی رو مقصر میدونم.
صفحه فیس بوک حمایت از علی کریمی به بیش از 9 هزار طرفدار رسید
میگن امشب اس ام اس نود به 8 رای بدید
اگر 8 بود به عددی که در گزینه ها نیست رای بدید
اگر 4 گزینه ای باشه و به 8 رای بدن باید منتظر تیکه های جالب فردوسی پور باشیم
چرا کریمی ؟
من گیج شدم. اگه 8 بود خب به 8 میدیم دیگه. درسته ؟ :wacko:
-------------
من هنوز هم نفهمیدم کریمی چیکار کرده . بقیه بازیکن ها روزه می گیرن ؟
چرا کریمی ؟
-------------
من هنوز هم نفهمیدم کریمی چیکار کرده . بقیه بازیکن ها روزه می گیرن ؟