• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
علي – 40 ساله – از فوتباليست‌هاي سابق يكي از تيم‌هاي سرشناس پايتخت بوده

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه عالمه علی هست.
چهل سالشه پس حد اقل حدود 7-8 سال پیش و یا بیشتر تو این تیمها بوده. که بعیده بازی کرده باشه اصلا. و ..........
ولی من فکر نمیکنم قضیه جدی بشه. وگرنه تا الان روزنامه ها شلوغش میکردند.

این قضیه مایلی و دایی داره به ضرر هردوشون تموم میشه. فقط دارند ابروی همو میبرند و شاید بشه از این قضیه به عنوان نمونه ای از جامعه ورزش و مخصوصا فوتبال استفاده کرد.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
نتایج بازیهای تدارکاتی:

ایتالیا1 - 0ساحل عاج (چشم JVD روشن!)
برزیل2 - 0ایالات متحده (رونان یالا شیرینی بده!کیک تولدت به من نرسید:D)
کره جنوبی2 - 1نیجریه
بحرین1 - 1چین
ایران3 -1 ارمنستان
ترکیه 2- 0رومانی
اوکراین1 - 1هلند
آلمان2 - 2دانمارک
آرژانتین1 - 0ایرلند (مسی گل نزد بازم:()
انگلستان2 - 1مجارستان
فرانسه1 - 2نروژ (خوبه اینجا طرفدار فرانسه نداریم!)
اسپانیا1 - 1مکزیک (منچستریها گل زدن)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
نتایج بازیهای تدارکاتی:

ایتالیا1 - 0ساحل عاج (چشم JVD روشن!)

صبر کن ،
stop.gif
درست میشه/ تا خراب نشه که آباد نمیشه
thumbs-up.gif

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
فیفا به دنبال حذف مساوی و وقت اضافه از جام جهانی است:
برلين - فدراسيون بين‌المللي فوتبال (فيفا) به دنبال حذف مساوي و وقت اضافه از مرحله اول مسابقات جام جهاني فوتبال بين تيم‌هاي صعودكننده است به گزارش ايرنا، سپ بلاتر رييس فيفا در گفت وگو با نشريه فوكوس آلمان با اعلام اين خبر افزود: اين طرح را در نشست كميته فوتبال و كميته فني اين فدراسيون به بحث خواهد گذاشت.
وي گفت: طبق اين طرح اگر بازي در مرحله اول اين مسابقات و در زمان ‪۹۰‬ دقيقه برنده ايي نداشت، تيم پيروز بايد از طريق پنالتي تعيين شود.
رييس فيفا افزود: البته طرح گل طلايي كه پيش از اين براي مدتي اجرا شد، مي تواند، دوباره فعال شده و اولين گل در وقت اضافه برنده مسابقه را تعيين كند.
وي با اشاره به اينكه در مرحله اول مسابقات جام جهاني فوتبال تيم ها بيشتر به دنبال نباختن هستند، افزود: به همين سبب اين مرحله تاحدودي خسته كننده مي‌شود.
به نوشته فوكوس به نظر مي‌رسد كه اين طرح به دليل نتايج و كيفيت بازيهاي مرحله اول جام جهاني در آفريقاي جنوبي ارايه شده است.
طرح مشابهي نيز پيش از اين با عنوان گل طلايي به اجرا گذاشته شد ، ولي با مقاومت وسيعي در بين طرفداران و اهالي فوتبال مواجه شد.
انتظار مي‌رود كه اين طرح بلاتر نيز با مقاومت‌هاي زيادي رو به رو شود، زيرا يكي از اعضاي كميته‌هاي تخصصي اين فدراسيون بكن بائر آلماني است كه مخالف اين گونه طرح‌ها مي‌باشد.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
علی کریمی از استیل آذین اخراج شد

متن بیانیه صادر شده از سوی باشگاه استیل آذین در رابطه با تخلفات کریمی و اخراج این بازیکن از استیل آذین به این شرح است:
بسمه تعالی ." و من یعظم شعائر الله فانها من تقوی القلوب". باشگاه فرهنگی ورزشی استیل آذین وظیفه خود می داند در مقابل عدم تمکین در اجرای مقررات و حرمت شکنی و تظاهر به روزه خواری علی کریمی یکی از بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه و عدم رعایت شئونات ماه مبارک رمضان در جریان تمرین به وظیفه دینی و قانونی خود عمل نموده و اخراج این بازیکن را اعلام نماید.
از آنجایی که تعظیم شعائر الهی و حرمت نهادن به مقدسات دین مبین اسلام در اولویت باشگاه فرهنگی ورزشی استیل آذین قرار دارد و متاسفانه این موضوع از جانب بازیکن مذکور رعایت نشده و حتی با توهین وی به مسئولان فدراسیون فوتبال و مقررات همراه بوده و علیرغم تذکرات سرپرست تیم، وی به اقدام خود ادامه داده و اصرار بر انجام این تخلف داشته است ، این بازیکن از همراهی تیم فوتبال استیل آذین محروم می باشد.
بی تردید آنچه در درجه بالاتری از عناوین و افتخارات ورزشی قرار دارد، ایستادگی و پافشاری بر مبانی دین مبین اسلام و اصول اخلاقی است که موجبات تعالی و قدسیت انسان را فراهم می آورد.
بی گمان نگاه ابزاری و هدف محور به ورزش بدون لحاظ داشتن جنبه های معرفتی ، معنوی و انسانی منجر به حاکمیت اخلاق و معنویت در ورزش نمی شود. از همین رو امیدواریم که اقدام باشگاه استیل آذین در الویت دادن به اصول اخلاقی تبدیل به یک رویه در ورزش کشور گردد و ورزش به فرموده امام *****(ره) نه به عنوان هدف که به عنوان وسیله ای در جهت نیل به تعالی تلقی گردد.

وقتی سردارهای **** تو فوتبال هستند نمیشه انتظار بیشتری داشت

Atomic

Registered User
لایک‌ها
2
الان خوندم که علی کریمی از استیل آذین اخراج شد. به دلیل روزه خواری و توهین به مسئولین فدراسیون.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
تف تو ذات هر چی افراطی و تندروئه...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نمیدونم چی بگم . ولی فکر کنم باید صبر کرد. احتمالا با پادر میانی و از این جلسات آشتی کنان سوری حل میشه.

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
با آجرلو مشکل پیدا کرده
وي گفت: اگر از اين تيم قهرماني مي‌خواهيد بايد مديرعاملي در آن كار كند كه بتواند ضعف‌ها را برطرف كند. به طور مثال ما نبايد با اجبار و زور و با وعده كيك و سانديس دادن تماشاچياني را براي تشويق تيم به استاديوم بياوريم.

به هر حال بازیکن محبوب و نترسیه

نه مثل باقی بازیکنهای دیگه که عقده تیم ملی دارند هر چی بهشون بگند میان تو مصاحبه میگن

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
کریمی ورژن اصلاح شده خداداد هست!

یا حرفش رو به کرسی مینشونه و یا میره!

حالت دیگه ای نداره.

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
اخبار شبکه 3 هم دقیقا صحبتهای فالس نیوز زو تکرار کرد
بدشون نمیاد زهر خودشون رو بریزند
69de7428b83841b780d9.jpg

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من میخواستم این جمله اجرلو رو کوت کنم و یه حرفی رو بزنم که دیدم خود کریمی گفته. ولی در مورد کل قضیه من کریمی رو مقصر میدونم.

آجرلو:
بی تردید آنچه در درجه بالاتری از عناوین و افتخارات ورزشی قرار دارد، ایستادگی و پافشاری بر مبانی دین مبین اسلام و اصول اخلاقی است که موجبات تعالی و قدسیت انسان را فراهم می آورد.

کریمی:
آن‌ها اگر چنين ادعايي داشتند چرا همان روز اعلام نکردند و اجازه دادند من برابر استقلال بازي کنم.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
صفحه فیس بوک حمایت از علی کریمی به بیش از 9 هزار طرفدار رسید
میگن امشب اس ام اس نود به 8 رای بدید
اگر 8 بود به عددی که در گزینه ها نیست رای بدید

اگر 4 گزینه ای باشه و به 8 رای بدن باید منتظر تیکه های جالب فردوسی پور باشیم

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من میخواستم این جمله اجرلو رو کوت کنم و یه حرفی رو بزنم که دیدم خود کریمی گفته. ولی در مورد کل قضیه من کریمی رو مقصر میدونم.

چرا کریمی ؟

صفحه فیس بوک حمایت از علی کریمی به بیش از 9 هزار طرفدار رسید
میگن امشب اس ام اس نود به 8 رای بدید
اگر 8 بود به عددی که در گزینه ها نیست رای بدید

اگر 4 گزینه ای باشه و به 8 رای بدن باید منتظر تیکه های جالب فردوسی پور باشیم

من گیج شدم. اگه 8 بود خب به 8 میدیم دیگه. درسته ؟ :wacko: :D

-------------

من هنوز هم نفهمیدم کریمی چیکار کرده . بقیه بازیکن ها روزه می گیرن ؟

ادیت :

تا کجا به مصاف آبروی یکدیگر رفته ایم؟

.

Last edited:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
چرا کریمی ؟

من گیج شدم. اگه 8 بود خب به 8 میدیم دیگه. درسته ؟ :wacko: :D

-------------

منظورشون اینه که امار اس ام اس های اشتباه رو بالا ببرن

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
چرا کریمی ؟

-------------

ببینید من قبول دارم که خیلی از بازیکنها روزه نمیگیرند و تقریبا شاید بشه گفت اکثریت، تا جایی که عماد رضا یکی از دلایل رفتنش رو از لیگ ایران این اعلام کرد که قصد داشته تو ماه رمضان روزه بگیره. خوب این نشون میده که شاید باشگاهها هم تو این قضیه مخالفت داشته باشن/ حد اقل تو روزهایی که بازی دارند.

اما رفتار کریمی: اینطور که گفته میشه جالب نیست. روزه نبوده خوب بکنار/ روزه خواری در انضار هم به کنار. ولی اینکه این قضیه رو کش بده و به این و اون بد و بیراه بگه/ یا این موضوع رو نشعت گرفته از آجرلو و مدیریت بدونه و... جالب نیست.
کلا خودش کار رو خراب کرده. روزه نبوده خوب نبوده. خیلی راحت میشد جمش کرد نه اینکه خودش رو مقابل مدیریت باشگاه و فدراسیون و نهایتا جامعه قرار بده. اونها برای حفظ جایگاهشون خیلی راحت هر کسی رو نابود میکنند. الان همه سایتها برای اینکه نون رو به نرخ روز بخورند دارند کریمی رو زیر سوال میبرند.
مشکل اصلی کارش اینه که این قضیه انتقادش با یه مسئله مهم دینی مثل روزه بیان و اعلام شده که خوب کسی ازش چشم نمیپوشه.

بالا