با واکنش ملی پوشان صورت گرفت
عباس ترابیان:از بازیکنان تیم ملی عذرخواهی میکنم
از تمام بازیکنان تیم ملی به دلیل اظهاراتش در برنامه نود عذر خواهی می کند و می گوید که خانواده های آنها مثل خانواده ی خودش هستند.
عباس ترابیان سرپرست کمیته بینالملل فدراسیون فوتبال دربارهی اظهار نظرش در برنامه 90 و واکنشهایی که این صحبتها بین بازیکنان تیم ملی ایجاد کرد، گفت:« بازیکنان و خانوادههایشان مثل خانوادهی خودم هستند. اگر من صحبتی را دربارهی خانوادهی بازیکنان مطرح کرده باشم، یعنی این صحبتها به خانوادهی خودم هم برمیگردد. من به بازیکنان و تمامی خانوادههایشان احترام میگذارم.»
او که در اظهار نظری گفته بود برخی از خانواده های ملی پوشان اصلا نمی دانند خارج از کشور کجاست ادامه می دهد« این بازیکنان باید برای کشور ما افتخارآفرینی کنند. شاید در کلام و بحث و گفتوگو مطلبم بد عنوان شده باشد، بنابراین من از بازیکنان و عزیزانی که برای فوتبال کشور زحمت میکشند، عذرخواهی میکنم. هدف من از آن صحبتها این بود که هر کس باید دربارهی مسوولیت خودش اظهار نظر کند و بازیکنان نباید وارد مسائل حاشیهای شوند که متاسفانه در بحث و کلام صحبتی مطرح شد و برداشت بدی از این صحبت صورت گرفت. با این حال همان طور که گفتم من از تمام بازیکنان عذرخواهی میکنم.»
--------------------------------------------------------------------------منبع: خبر
کلی حال کردم یه تو دهنی محکم به این آدم بی خرد زدند و عذر خواهی افتاد.
اصلا کسی نبود این یارو. الکی تو فدراسیون در پیت ما واسه خودش ادم شده.