• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اذعان به فساد اخلاقی ومالی برخی ورزشیها​

قیمت بلیط های ورزشگاه آزادی دو برابر شد​

نامه سربـازاحمدي در شب دامادي​

اما در اين مراسم ساده و بي‌تكلف نه خبري از محمدرضا ساكتي بود كه روزي وعده داده بود وي را به استخدام شركت فولاد مباركه درمي‌آورد و نه خبري از عكاساني كه ماه‌ها با فلاش‌هاي كور كننده‌شان، آن چند درصد باقيمانده از بينايي وي را هم آزار داده بودند! فقط قاضي شرافتمندي كه روزي براي احقاق حق وي جلوي عده كثيري ايستاده بود، در كنار اين زوج قرار گرفت و ازدواج‌شان را به آنها تبريك گفت. آري، او كسي نبود به جز عبدالرحمن شاه‌حسيني، رييس سابق كميته انضباطي و قاضي امروز دادگستري!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
باید بهت لقب کاربر فعال اتفاقات روز فوتبال و حواشی را بدن:happy:

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
معافیت دسته جمعی بازیکنان یک تیم شهرستانی - گزارش ویژه

الان منظور کدوم تیم
312jtp0%5B1%5D.gif

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
میبینم که جام جهانی لیگ برتر از پس فردا شروع میشه و اینجا خیلی سوت و کوره .

HD-ArsenaL

Registered User
لایک‌ها
4
درد تماشاي لیگ برتر پس از جام جهانی
بیایید تریت کنیم​

امیر وفایی

تماشا و پیگیری مسابقات فوتبال در ایران پس از دوره یک ماهه ای که با جام جهانی گذراندیم شکنجه عظیمی است. لیگ برتر از هفته آینده کلید می خورد و خواه ناخواه حداقل در سه، چهار هفته ابتدایی با جام جهانی مقایسه می شود. مثل خانواده فقیر پرجمعیتی که فقط برای یک شب به مهمانی مجللی دعوت شده و فردای آن روز تغار آش را وسط سفره گذاشته اند و وقتی به یاد سفره هفت رنگ دیشب می‌افتند دست و دلشان به غذا نمی رود. مهمانی تمام شد، کت و شلوارها را دربیاورید، پیژامه و عرقگیر همیشگی را بپوشید و خودتان را برای لیگ برتر فوتبال ایران آماده کنید. قهر و پشت کردن به صفحه تلویزیون هم جایز نیست. مطمئن باشید بالاخره کم می آورید و هرچه کانال عوض کنید چیزی بهتر از داستان های تکراری قرمز و آبی پیدا نمی کنید. شنبه شب شبکه سه زیرنویس می زد:« پخش با تاخیر بازی دوستانه استقلال و تیم ملی امید ساعت پنج دقیقه بامداد» اولش پوزخند می زدی که دیگر چه کسی حال و حوصله اینها را دارد؟ هنوز رقص پا به توپ دیه گو فورلان، تیکی تاکای اسپانیا و تیم خاطره ساز یوآخیم لو جلوی چشممان رژه می رود. استقلال و تیم ملی امید؟! واقعا که کسالت آور است.
اما به هر حال آدمیزاد با یک شب پلوخوری که یک عمر آبگوشت خوری را فراموش نمی کند. قرار اولیه این بود که پنج دقیقه اولش را ببینیم اما پنج دقیقه همان و بیدار ماندن تا ساعت دو بامداد و ناسزا گفتن به در و دیوار بابت کیفیت افتضاح بازی هم همان. بحث ضعف امکانات که ظاهرا در فوتبال ایران درمانی ندارد به جای خود اما برای بدسلیقگی و شلختگی حتما درمانی هست. مثلا اینکه پشت شورت داور وسط به اندازه یک بند انگشت سوراخ باشد و لباس مشکی رنگ زیر آن دیده شود ربطی به امکانات ندارد، یا اینکه آرایش موی بیژن کوشکی انسان را به یاد بشری بیندازد که شب را در جنگل به صبح رسانده و تازه از خواب بیدار شده. شکل اعتراض بازیکنان به اتفاقات ریز و درشت مسابقه، ته مانده شام شب را به گلوی مخاطب بازمی گرداند. مثل قمه کش ها به سمت داور می روند و عربده می کشند و تو می توانی زبان کوچک ته حلقومشان را ببینی و درود بفرستی به کاکا که پس از اخراج ناعادلانه در بازی با ساحل عاج با لبخندی اعتراض آمیز زمین بازی را ترک کرد و یا فرانک لمپارد که پس از دیده نشدن گل سالمش به آلمان فقط دو دستش را روی سر گذاشت و افسوس خورد.
در جام جهانی حرکت تار موی بازیکن را در صحنه آهسته می دیدیم و اینجا در حالی که بازی در جریان است ناگهان تنها فیلمبردار حاضر در ورزشگاه تشخیص می دهد توپ را تعقیب نکند و احتمالا جواب موبایلش را بدهد. بیایید سر سفره بچه ها، بیایید نان تریت کنید که یخ کرد. غذای مهمانی دیشب اصلا خوب نبود. آن غذاها برای بدن ضرر دارد، بیایید تریت کنید.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
201007241839324021.jpg

این عکس رو از گفتگو ازاد کش رفتم :دی

قبلنا رو در بطری اب توپ رو میذاشتن الان رو لیوان میذارن !
icon10.gif

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
چه لیوان گل گلیه :دی

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
!!؟!!

رئیس کانون هواداران استقلال:چیزی در مورد آزار جنسی نشنیده‌ام!!! /مگر رضا رجبی می گذارد چنین اتفاقی رخ دهد؟/ یکی بگوید اینجا کجاست و چه خبر است؟!

رئیس کانون هواداران استقلال می‌گوید اگر ماجرای آزار جنسی در ورزشگاه مرغوبکار صحت داشت، او حتما از این ماجرا خبردار می‌شد.
علیرضا سعادتی رئیس کانون هواداران استقلال درباره اینکه گفته می‌شود در ورزشگاه مرغوبکار اتفاقات خوبی در جریان تست‌گیری از بازیکنان در رده های سنی مختلف رخ نمی دهد گفت: «بعید می دانم چنین اتفاقاتی رخ داده باشد. چند خبرنگار دیگر هم با من تماس گرفتند و پیگیر این موضوع شدند.»

وی درباره شایعات مبنی بر اینکه آزار جنسی در ورزشگاه مرغوبکار رخ داده است گفت: «درباره این مسئله چیزی نشنیده ام. من که مسئول ورزشگاه هستم، چطور می شود از این جریان خبری نداشته باشم. بازیکنان در رده های مختلف حاضر هستند و می توانند بگویند که آیا چنین اتفاقی در مرغوبکار رخ داده است.»

سعادتی در مورد اینکه گفته می شود لیدرها در تست گیری بازیکنان نقش دارند نیز گفت: «مگر رضا رجبی می گذارد چنین اتفاقی رخ دهد؟ فقط آقای افشار که عذر او را از کانون هواداران خواسته ایم، اکنون به عنوان کارمند آکادمی در حال خدمت است. این فرد دیگر لیدر نیست.»

وی در پاسخ به اینکه چطور می شود عذر فردی خواسته شود و همان فرد در بخش دیگری دارای سمت شود گفت: «این فرد که مجرم نیست. کانون هواداران چون برای شخصیت هوداران ارزش قائل است و شان آنها را بالا می داند، دنبال لیدرهایی است که انگشت نما نباشند. اینکه لیدری پشت سرمربی و بازیکن به هنگام مصاحبه قرار گیرد، نمی تواند جالب باشد. به همین دلیل عذر او را خواستیم.»

منبع

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
جالبه، امروز کاشانی اومده بود تی وی . حکم کمیته انضباطی رو نشون داد، هیچ کدوم از اعضای کمیته انضباطی امضاش نکرده بودن !!! :lol:

-------

لاتزیو با تیم الانصر جده عربستان بازی داشته که 2-1 باخته. :wacko:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
با واکنش ملی پوشان صورت گرفت
عباس ترابیان:از بازیکنان تیم ملی عذرخواهی می‌کنم

از تمام بازیکنان تیم ملی به دلیل اظهاراتش در برنامه نود عذر خواهی می کند و می گوید که خانواده های آنها مثل خانواده ی خودش هستند.

عباس ترابیان سرپرست کمیته بین‌الملل فدراسیون فوتبال درباره‌ی اظهار نظرش در برنامه 90 و واکنش‌هایی که این صحبت‌ها بین بازیکنان تیم ملی ایجاد کرد، گفت:« بازیکنان و خانواده‌هایشان مثل خانواده‌ی خودم هستند. اگر من صحبتی را درباره‌ی خانواده‌ی بازیکنان مطرح کرده باشم، یعنی این صحبت‌ها به خانواده‌ی خودم هم برمی‌گردد. من به بازیکنان و تمامی خانواده‌هایشان احترام می‌گذارم.»

او که در اظهار نظری گفته بود برخی از خانواده های ملی پوشان اصلا نمی دانند خارج از کشور کجاست ادامه می دهد« این بازیکنان باید برای کشور ما افتخارآفرینی کنند. شاید در کلام و بحث و گفت‌وگو مطلبم بد عنوان شده باشد، بنابراین من از بازیکنان و عزیزانی که برای فوتبال کشور زحمت می‌کشند، عذرخواهی می‌کنم. هدف من از آن صحبت‌ها این بود که هر کس باید درباره‌ی مسوولیت خودش اظهار نظر کند و بازیکنان نباید وارد مسائل حاشیه‌ای شوند که متاسفانه در بحث و کلام صحبتی مطرح شد و برداشت بدی از این صحبت صورت گرفت. با این حال همان طور که گفتم من از تمام بازیکنان عذرخواهی می‌کنم.»

--------------------------------------------------------------------------منبع: خبر

کلی حال کردم یه تو دهنی محکم به این آدم بی خرد زدند و عذر خواهی افتاد.

اصلا کسی نبود این یارو. الکی تو فدراسیون در پیت ما واسه خودش ادم شده.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
بازیهای ملی تدارکاتی:

ایتالیا - ساحل عاج
برزیل - ایالات متحده
کره جنوبی - نیجریه
بحرین - چین
ایران - ارمنستان
ترکیه - رومانی
اوکراین - هلند