• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

mohammad.kaveh

Registered User
لایک‌ها
4
شمس مظلومه در عین حال که شمسایی هم دوست دارم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خوب یه خبر (به نظرم خیلی خوب)

نفت تهران به ليگ برتر فوتبال ايران صعود کرد
تهران - تيم نفت تهران عصر دوشنبه با پيروزي برابر شن سا اراک به رقابت هاي فوتبال باشگاه هاي برتر ايران صعود کرد.

به گزارش ايرنا، در اين ديدار که از هفته بيست و پنجم اين مسابقه ها و در ورزشگاه اکباتان برگزار شد، ‌تيم نفت تهران با دو گل حريف خود را شکست داد و با ايستادن در مکان نخست گروه دوم به طور مستقيم به ليگ برتر راه يابد.
محمد سواد کوهي در دقيقه 42 و سپهر مير محمد صادق در دقيقه 70 براي تيم نفت تهران در اين بازي گلزني کردند.
در پايان اين ديدار بازيکنان و اعضاي کادر فني تيم نفت تهران جشن صعود به ليگ برتر را در ورزشگاه اکباتان برپا کردند.
پيش از اين تيم شهرداري تبريز با صدرنشيني درگروه نخست اين رقابت ها جواز حضور در ليگ برتر باشگاه هاي ايران را به دست آورده بود.

ادیت: البته الان خودم رفتم تحقیق کردم / متوجه شدم که فقط 3 امتیاز بیشتر از تیم دوم داره و با تفاضل 6 گل برتر نسبت به تیم دوم در یک هفته به پایان لیگ 1 به احتمال زیاد صعود کرده محسوب میشه.

Last edited:

case

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با احترام به نظر دوستان
به نظر من شمس ارجح است به شمسایی

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
يوسفي: دو ماه نمي‌توانم مسابقات فوتبال را گزارش كنم
گزارشگر شبکه سه سيما گفت: به دليل بيماري تا دو ماه نمي‌توانم مسابقات فوتبال را گزارش کنم.

پيمان يوسفي در مورد وضعيت بيماري‌اش گفت: تارهاي صوتي من دچار التهاب شده و به توصيه پزشکان نمي‌توانم تا دو ماه مسابقات فوتبال را گزارش کنم. پزشکان توصيه کرده‌اند با صداي بلند حرف نزنم. البته پيش از شروع جام جهاني هم اين توصيه به من شده بود اما به دليل برگزاري مسابقات جام جهاني توصيه‌ها را جدي نگرفتم.

وي ادامه داد: شايد اگر آن زمان به توصيه پزشکان عمل مي‌کردم اکنون مدت درمانم کوتاه‌تر مي‌شد. 6 ديدار جام جهاني را گزارش کردم و آخرين آن، ديدار آرژانتين و يونان بود که وضعيت‌ تارهاي صوتي‌ام بدتر شد.نمي‌توان مسابقات جام جهاني را بدون هيجان گزارش کرد و به همين دليل برخلاف ميل باطني‌ام جام جهاني را از دست دادم.
منبع

یعنی نمیشد خیابانی جاش اینجوری میشد؟ :( :دی

امیدوارم زودتر از دو ماه خوب بشه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام.
این مطلب رو تو سایت گل دیدم و داغم تازه شد
بخونیدش،
شیرر: همه دنیا تکنولوژی را می خواهند به جز بلاتر
آلن شیرر، ستاره سالهای نه چندان دور فوتبال انگلیس در پی حذف تیم ملی کشورش در مرحله یک هشتم پایانی جام جهانی مقابل آلمان زبان به انتقاد از سپ بلاتر گشود.
این در حالی بود که در دیدار دیشب و در حالی که بازی با نتیجه 1-2 دنبال می شد، انگلیسی ها توسط لمپارد به گل تساوی بخش خود رسیدند و در حالی که توپ از خط دروازه آلمان عبور کرده بود، داور این گل را نادیده گرفت تا با اشتباهی بزرگ درسرنوشت بازی تاثیر گذار باشد.
آلن شیرر در صحبتهایی دراین رابطه گفت: « همه دنیا خواهان استفاده از تکنولوژی در فوتبال هستند به جز یک نفر» صحبتهای شیرر خطاب به سپ بلاتر،رئیس سازمان فیفا است.
شیرر در ادامه با اشاره به گل لمپارد گفت:« توپ یک متر وارد دروازه شد. تمام بازیکنان حرفه ای، از بازیکنان محلی گرفته تا حرفه ای ترین بازیکنان دنیا خواهان استفاده از تکنولوژی هستند .همه موافق این ایده اند به جز بلاتر.»

حالا بدور از تعصبات رنگی یه مرور بکنید تو ذهنتون ببینید واقعا چند بار تا حالا اشتباهات داوری به نفع و ضرر تیم محبوبتون رقم خورده؟ از این گذشته باید به این توجه کنید که زحمت تیمها و بازیکن و مربی و خرجی که میشه تا یه تیم موفق بشه با یه اشتباه ساده از بین میره.
واقعا با آلن شیرر موافقم و نمیدونم چرا نباید مقداری از اشتباهات کاسته بشه و فوتبال رو سفید؟ اینها اشتباهات انسانی هست که به عمد یا غیر عمد در جامها و لیگهای داخلی و بین المللی یقه هر تیمی رو میگیره نهایتا بنام فوتبال و بی رحمی فوتبال تموم میشه.
واقعا جای یه دوربین تو این پدیده جاودان خالیه.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اتهام بزرگ علی دایی به افشین قطبی
علی دایی در قالب طرح یک پرسش فدراسیون، تیم ملی و افشین قطبی را به چالش کشید.

سرمربی پرسپولیس که در اردوی دورتموند به سر می برد، از این کمپ تمرینی فرصت را غنیمت شمرد و در واکنش به خط خوردن 4 بازیکن تیمش از اردوی تیم ملی، حمله ای غیر باور به فدراسیون فوتبال و مربیان تیم ملی داشت.

او در قالب طرح سئوالی از آنها پرسید: «چطور 35 نفر را قبل از فصل نقل و انتقالات دعوت می کنند، باشگاه ها هزینه می کنند و سعی می کنند بازیکنان ملی پوش را جذب کنند. بازیکنان ملی پوش هم به طور طبیعی قیمت بالاتری دارند اما بر چه اساسی هنوز فصل نقل و انتقالات تمام نشده به راحتی 10 بازیکن را را بدون هیچ تمرین یا تستی خط می زنند؟»

او ادامه می دهد:« اصلا من علی دایی هیچ چیز از فوتبال نمی فهمم، آقایان که همه چیز را می فهمند پاسخم را بدهند.» این بخشی از گفت و گوی دایی با ارگان رسمی باشگاه و سایت پرسپولیس است که ساعاتی قبل منتشر شد.

سازمان لیگ برتر امسال سقفی بالاتر را برای بازیکنان ملی پوش تعیین کرده بود و همه ساله بازیکنانی که در قواره ملی باشند، مبالغ نجومی درخواستی شان را بالاتر از سایرین اعلام می کنند. دایی با این گفته تردیدهای بزرگی را درباره لیست تیم ملی و نیت دعوت از بازیکنان طرح کرده است. این طور نیست؟

عجب ... !

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
دایی در بهترین شرایط بدترین نتایج رو با تیم ملی گرفت!
الان نباید چپ و راست انتقاد کنه!

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
زنان با مقنعه به تمرین فوتبال بپردازند

خبرگزاری هرانا - مرضیه اکبرآبادی معاون زنان سازمان تربیت بدنی در حالی که امروز در مراسم رونمایی از لباس جدید و مورد تایید فیفا در محل زمین چمن مصنوعی آکادمی فوتبال شرکت کرده بود پس از رونمایی از این لباس آن را مورد تایید قرار نداد و گفت زنان بهتر است با مقنعه به تمرین فوتبال بپردازند!

به گزارش خبرآنلاین، وی با حالتی شبیه قهر و برای اینکه اعتراضش را به پوشش زنان فوتبالیست نشان دهد محل تمرینات تیم ملی را ترک کرد تا یک بار دیگر وضعیت پوششی بانوان برای حضور در مجامع بین المللی وارد فاز جدیدی شود.

مرضیه اکبرآبادی در حضور رییس و دبیر فدراسیون، علیزاده رییس آکادمی فوتبال، محصص رییس کمیته آموزش و مسوولان کمیته زنان فدراسیون گفت که فدراسیون باید برای این پوشش پاسخگو باشد.

اکبرآبادی گفته این لباس های جدید مغایر با چیزی است که ما سفارش داده بود و هم مشکل پوششی دارد و هم مشکل بهداشتی.

وی مدعی شد که تمام تلاش ما این است تا زنان به مسابقات اعزام شوند اما نه به هر قیمتی و افزود: "ما در چارچوب ارزشهای **** جمهوری اسلامی تمام همت خود را انجام می دهیم تا تیم های بانوان در رشته های مختلف در مسابقات برون مرزی شرکت کنند اما هرگز پا روی ارزش های خود نمی گذاریم چون ورزش بانوان نیاز به حمایت دارد و آنقدر ضعیف است که با یک تلنگر آسیب می بیند."

مسئولان می گویند زنان اصلا نباید این لباس ها را می پوشیدند. آن ها باید با همان مقتعه و لباس های قبلی تمرین می کردند تا توافقات برای پوشیدن لباس جدید انجام شود.

http://www.hra-news7.info/1389-01-27-05-26-53/2601-1.html

((فک کنم برای اولین بار هست که خبر میزارم:دی))

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
دایی در بهترین شرایط بدترین نتایج رو با تیم ملی گرفت!
الان نباید چپ و راست انتقاد کنه!

من هم از دایی تنفر شدیدی دارم ولی اون به این ربطی نداره.

سابقه قطبی نشون میده خیلی به $$$ علاقه داره. دی کارمو و مارکو و بازگشتش به پرسپولیس و ... .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پس ازاتمام فصل نقل و انتقالات فوتبال تركيه، ارزش قرارداد بازيكنان ليگ برتر اين كشور به ‪ ۷۰۱‬ميليون و ‪ ۹۷۵‬هزار يورو رسيد. به گزارش روز پنجشنبه ايرنا و به نقل از روزنامه‌هاي ورزشي چاپ تركيه، تيم فوتبال فنرباغچه با ثبت ‪ ۳۱‬بازيكن در فدراسيون اين كشور به ارزش ‪۱۲۳‬ ميليون و ‪ ۵۰‬هزار يورو در رديف اول گرانترين تيمهاي ليگ برتر تركيه قرار گرفت.
تيمهاي بشيكتاش با ‪ ۳۹‬بازيكن به ارزش ‪ ۱۰۲‬ميليون و ‪ ۵۰۰‬هزار يورو و گالاتاساراي با ‪ ۹۰‬ميليون و ‪۶۰۰‬هزار يورو در رده‌هاي دوم و سوم قرار دارند ترابوزون اسپور با ‪ ۳۶‬بازيكن به ارزش ‪ ۵۹‬ميليون و ‪ ۳۷۵‬هزار، بورسا اسپور قهرمان فصل پيش تركيه با ‪ ۳۰‬بازيكن به ارزش ‪ ۴۷‬ميليون و ‪ ۸۵۰‬هزار، گنجلر بيرليگي با ‪ ۵۴‬بازيكن به ارزش ‪ ۳۲‬ميليون و ‪ ۹۵۰‬هزار ، قاضي آنتب با ‪۳۸‬ بازيكن به ارزش ‪ ۲۹‬ميليون و ‪ ۱۷۵‬هزار، سيواس با ‪ ۲۸‬ميليون و ‪ ۳۰۰‬هزار، كايسري با ‪ ۲۴‬ميليون و ‪۱۵۰‬هزار، شهرداري استانبول با ‪ ۲۹‬بازيكن به ارزش ‪ ۲۳‬ميليون و ‪ ۸۰۰‬هزار، آنكارا گوجو با ‪ ۲۴‬بازيكن با ارزش ‪ ۲۱‬ميليون و ‪۴۲۵‬ هزار، اسكي شهير با ‪ ۲۸‬بازيكن به ارزش ‪ ۲۱‬ميليون و ‪ ۴۰۰‬هزار، انتاليا اسپور با ‪ ۲۹‬بازيكن به ارزش ‪ ۲۱‬ميليون و ‪ ۳۰۰‬هزار، مانيسا با ‪ ۳۶‬بازيكن با ارزش ‪ ۱۹‬ميليون و ‪ ۷۵‬هزار يور، كاسيم پاشا با ‪ ۲۸‬بازيكن به ارزش ‪۱۶‬ ميليون و ‪ ۶۰۰‬هزار، كارابوك با ‪ ۳۳‬بازيكن به ارزش ‪ ۱۴‬ميليون و ‪ ۱۵۰‬هزار ، بوجا اسپور با ‪ ۳۱‬بازيكن به ارزش ‪ ۱۳‬ميليون و ‪ ۲۶۵‬هزار و كونيا با ‪۲۹‬ بازيكن به ارزش ‪ ۱۲‬ميليون و ‪ ۹۷۵‬هزار يورو در رده‌هاي چهارم تا هجدهم قرار دارند.
در رديف نخست گرانترين بازيكنان اين ليگ نيز آردا توران از گالاتاساراي با ‪۱۶‬ميليون يورو قراردارد و الانو برزيلي ، هم تيمي وي ‪ ۱۱‬ميليون و ‪۵۰۰‬ هزار يورو در جايگاه دوم قرار گرفته است.
لوگانو و امره بلوزاوغلو از فنر باغچه با ‪ ۱۰‬ميليون و ‪ ۵۰۰‬هزار يورو ، كوآرژما از بشيكتاش با ‪ ۱۰‬ميليون يورو، كولمان از ترابوزون با شش ميليون و ‪ ۵۰۰‬هزار يورو و ولكان شن از بورسا اسپور با پنج ميليون و ‪ ۵۰۰‬هزار يورو در رده‌هاي بعدي قرار دارند.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
يوسفي: دو ماه نمي‌توانم مسابقات فوتبال را گزارش كنم
گزارشگر شبکه سه سيما گفت: به دليل بيماري تا دو ماه نمي‌توانم مسابقات فوتبال را گزارش کنم.

پيمان يوسفي در مورد وضعيت بيماري‌اش گفت: تارهاي صوتي من دچار التهاب شده و به توصيه پزشکان نمي‌توانم تا دو ماه مسابقات فوتبال را گزارش کنم. پزشکان توصيه کرده‌اند با صداي بلند حرف نزنم. البته پيش از شروع جام جهاني هم اين توصيه به من شده بود اما به دليل برگزاري مسابقات جام جهاني توصيه‌ها را جدي نگرفتم.

وي ادامه داد: شايد اگر آن زمان به توصيه پزشکان عمل مي‌کردم اکنون مدت درمانم کوتاه‌تر مي‌شد. 6 ديدار جام جهاني را گزارش کردم و آخرين آن، ديدار آرژانتين و يونان بود که وضعيت‌ تارهاي صوتي‌ام بدتر شد.نمي‌توان مسابقات جام جهاني را بدون هيجان گزارش کرد و به همين دليل برخلاف ميل باطني‌ام جام جهاني را از دست دادم.
منبع

یعنی نمیشد خیابانی جاش اینجوری میشد؟ :( :دی

امیدوارم زودتر از دو ماه خوب بشه.
فک نمیکنم قضیه این باشه ! شاید برای تیکه اش که درباره ماهواره انداخت باشه !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه تیکه ای انداخت مگه ؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بابا این یوسفی واقعا حنجره اش مشکل داره.
اگه سوتی بدن که برنامه هم اجرا نمیکنند. گفته بود نمیتونه داد با تون صدای بلند گزارش کنه و ..............

حالا جاودانی چی گفته یوسف؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

danke oli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما انصافا جاش تو سیرک گزارشگرا خالی بود تو جام جهانی.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
جواد جوابت رو اینجا میدم چون صرفا اسمم رو نوشتی!

دیگه این تبعیض ها طبیعی شده برای استقلال.
مرجان اگه این پست رو دیدی، این یکی از همون شرایطی هست که همیشه به پرسپولیس لطف ویژه دارند. و در موردش حرف میزدیم. مثل خیلی از روزهایی که مثلا استقلال تو تهران داره و پیروزی تو شهرستان ولی بازی استقلال رو میزارن مثلا پنج شنبه و پیروزی رو جمعه/ بعد مثلا دو هفته دیگه که ماجرا بر عکس میشه استقلال تو شهرستان تو روز غیر تعطیل بازی میکنه و پیروزی تو تهران جمعه.

اینها همش مسخره بازی های فدراسیون و دار و دسته آدمها هست.
پرسپولیس هم تیم حکومتی شده هم مردمی.
استقلالم که یتیمه. همه چیز این مملکت بهم میاد.
قسم میخورم شخصا خوشحالم که استقلال مورد لطف این عده آدمها قرار نمیگیره و خودش گلیمش رو از اب میکشه.

پس منم می تونم بهونه بگیرم چرا مثلا تو فصل خوب اهواز چند ساله استقلال میاد بازی می کنه و پرسپولیس تو گرما ی هوا میاد؟!
پس منم می تونم بگم چرا چند ساله استقلال تو هوای خوب شمال میره بازی می کنه و پرسپولیس تو هوای بدش!

در ضمن!فعلا که هیئت مدیره استقلال رو زدوتر دارن مشخص می کنن!
بنده هیچ افتخاری نمی کنم که تیمی که دوستش دارم دولتیه!اونم این دولت و قاعدتا هیچ وقتم غبطه نمی خورم که چرا شاهنشاهی نبوده!!!
چون از دید من هر دوتاشون یه مدل هستن!
جالبه که استقلال تیم حکومتی نیست ولی کسی مثل امیدوار رضایی همیشه در راس هیئت مدیره هستش!!!
نگو که امیدوار رضایی یکی هست بین هزارتا!!!!

من باز هم حرفمو می گم!
به هر دوتا حکومت اسیب میزنه
فقط چون الکی اسم بعضی ها پیش میاد عادت دارن استقلالی ها بگن دولت با ما نیست و ما تک و تنها افتادیم
مثل همین که چند ساله مد شدن می گن داوری های بر علیه ماست و تو هر بازی شونصدتا پنالتی واسه ما نمی گیرن!
در صورتی که اگر تیم ها کلا بخوان حساب کنن همچین داوری ها به ضرر استقلال نبوده!
می دونی چیه؟اصولا عادت دارین چندتا چیز رو بکنید تو بوق و کرنا و مابقی رو نبینید!
در ضمن من تو فصل گذشته سر کار بودم!
عجیبه برام که بیشتر بازی های استقلال رو میدیدم ولی پرسپولیس رو نه!والا به خدا جمعه ها هم تعطیل بودم!!!

اضافه شد:
اینم در راستای پرسپولیسی بودن سازمان بگم که چند ساله بازی اخر پرسپولیس با تیم های سخت و بازی اخر استقلال با پیام مشهد و صنعت نفت(جالبه تیم هایی که از لیگ یک اومده بودن همون فصل)برگزار می شه!
اینها رو هم ببینید!
پرسپولیس تو 3 فصل گذشته 2 بار بازی اخرش با سپاهان بوده که هممون می دونیم تو این 5-6 سال اخیر بعد از دربی حساس ترین بازی لیگ شده!
اینها رو نمی بینید اصولا چون حتما سازمان با این کارا پرسپولیسه!
مثال مدیریت هم می تونم بزنم

البته انتظار قانع شدن ندارم
داداش من استقلالیله
یه دفعه موقع پخش بازی استقلال بازی چند دقیقه ای قطع شد!شروع کرد گفت زمین و زمان با استقلال بدن و می خوان نابودش کنن(من موندم با قطع شدن چند دقیقه تصویر و نه خود بازی چه جوری استقلال نابود می شه؟!!)و من خودم به شخصه چقدر شاهد بودم وسط بازی پرسپولیس تصویر قطع میشه و حتی شده فینال کشتی و کاراته هم دیدم وسط بازی پرسپولیس!ولی خوب اصولا چون استقلالی ها خیلی عادت کردن که یه نقطه سیاه رو انقدر پر رنگ کنن که دیگه هیچ چیز دیگه ای ندیدن!
به خدا حافظه تاریخی خوب چیزیه!

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
تفاوت قیمت قرارداد قطبی با مربیان جام جهانی

افشین قطبی حتی از دومنک که در سال 2006 فرانسه را نایب قهرمان جهان کرد نیز بیشتر پول می‌گیرد.

13 مربی معروف دنیا که در جام جهانی روی نیمکت تیم‌های مختلف نشستند می‌توانند به فدارسیون‌های فوتبال کشور خود اعتراض کنند که چرا دستمزدشان بسیار کمتر از مربی تیمی است که نه به جام جهانی رسیده و نه موفقیتی در ماههای اخیر داشته!

به طور مثال اسکار تابارس سرمربی موفق تیم ملی اروگوئه که با آبی‌ها به مرحله نیمه نهایی رسید و مقابل هلند شکست خورد نصف درآمد قطبی را هم ندارد! او که بعد از سالها توانست اروگوئه را به این افتخار بزرگ برساند سالیانه 300 هزار دلار از فدارسیون فوتبال این کشور دریافت می‌کند یعنی دقیقا 500 هزار دلار کمتر از افشین قطبی.

در واقع نه تنها او بلکه 12 مربی معروف جام جهانی رقم دریافتی سالیانه شان از سرمربی تیم ملی ایران کمتر است. سردمدار این لیست ریمون دومنک سرمربی تیم ملی فرانسه است. هر چند او خروس‌ها را به موفقیت نرساند و در کنار این تیم افتضاح بزرگی به بار آورد اما پیش از جام مگر فدراسیون فوتبال فرانسه حدس می‌زد که این اتفاقات بیفتد و به او دستمزد کمی بدهد؟

دومنک که عنوان نایب قهرمانی جام جهانی 2006 را با این تیم به یدک می‌کشد سالیانه 720 هزار دلار از فدراسیون فوتبال فرانسه دریافت می‌کرد که در مقایسه با رقم قرار داد سرمربی تیم ملی ایران 80 هزار دلار کمتر است!

حتی رادومیر آنتیچ سرمربی معروف صربستان که سابقه مربیگری در دو تیم بزرگ دنیا یعنی رئال مادرید و بارسلونا را دارد هم به گرد پای قطبی نمی‌رسد. او سالیانه 378 هزار دلار می‌گیرد که دقیقا مبلغ دریافتی‌اش 422 هزار دلار از سرمربی تیم ملی ایران کمتر است!

آنتیچ یکی از معروفترین و با کلاس‌ترین مربیان اروپاست که تنها با بدشانسی نتوانست تیم صربستان را به مرحله بعد برساند. آنها حتی در مرحله گروهی آلمان یکی از بهترین تیم‌های جام را شکست دادند اما او حالا می‌تواند سرش را به دیوار بکوبد که چرا نسبت به مربی دیگری که حتی تیمش را به جام جهانی نبرده و اغلب در سفر است کمتر می‌گیرد.

آنتیچ قطعا با حضور در ایران و مربیگری در یک تیم لیگه دسته دومی هم می‌تواند رقمی بیش از این دریافت کند چه رسد به اینکه سرمربی تیم ملی ایران شود.

لیست سرمربیانی که در جام جهانی حضور داشتند و کمتر از افشین قطبی پول گرفته‌اند به شرح زیر است:

1-ریمون دومنک سرمربی فرانسه 720 هزار دلار

2-هو جونگ مو سرمربی کره جنوبی 600 هزار دلار

3-مورتن اولسن سرمربی دانمارک 570 هزار دلار

4-میلووان راژوک سرمربی غنا 540 هزار دلار

5-باب بردلی سرمربی آمریکا 400 هزار دلار

6-رادومیر آنتیچ سرمربی صربستان 378 هزار دلار

7-ماتیاژ کک سرمربی اسلوانی 360 هزار دلار

8-جراردو مارتینو سرمربی پاراگوئه 360 هزار دلار

9-رباح سعدان سرمربی الجزایر 360 هزار دلار

10-رینالدو رئالدو سرمربی هندوراس 350 هزار دلار

11-ولادیمیر ویس سرمربی اسلواکی 310 هزار دلار

12-اسکار تابارس سرمربی اروگوئه 300 هزار دلار

13-جونگ هون سرمربی کره شمالی 250 هزار دلار

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خبرهای مهم نشریات در روز سه شنبه.....
: Daily mail
ادین ژکو مهاجم ولفسبورگ می گوید که این باشگاه مبلغ درخواستی خود ( 50 ملیون پوند) را کاهش خواهد داد تا او بتواند به منچستر سیتی بپیوندد.

باشگاه بلکپول خواهان به خدمت گیری مایکل بردلی هافبک تیم ملی امریکا می باشد.
Independent :
باشگاه منچستر سیتی قصد دارد روکه سانتا کروز مهاجم خود را به عنوان بخشی از قرار داد برای به خدمت گیری ادین ژکو به باشگاه ولفسبورگ پیشنهاد دهد. این باشگاه همچنین از به خدمت گیری الکساندر کولارف مدافع چپ تیم لاتزیو اطمینان خاطر دارد.

جان اوتاکا به انتقال 7 ملیون پوندی به ساندرلند نزدیک می باشد.
Daily Express :
فرناندو تورس ظرف دو هفته اینده به لیورپول خواهد گفت که ایا قصد ترک باشگاه را دارد یا خیر.

باشگاه پورتسموث از دیوید جیمز درخواست کرد تا قراردادش را به مدت یک سال دیگر تمدید کند.
Daily Star :
چلسی باری به خدمت گیری روملو لوکاکو مهاجم 17 ساله تیم اندرلخت در حال مذاکره است.​
The Sun :
پس از جدایی روی هاجسون از فولام ممکن است باب بردلی سرمربی تیم ملی امریکا هدایت این تیم را بر عهده بگیرد. البته این باشگاه هنوز مایل است که با اسون گوران اریکسون به توافق برسد.

Daily Mirror :
باشگاه لاتزیو برای حفظ الکساندر کولاروف و ممانعت از انتقال وی به منچستر سیتی خواهد جنگید.

باشگاه یوونتوس امیدوار است که منچستر سیتی را برای به خدمت گیری ادین ژکو شکست دهد.

باشگاه رئال مادرید اعلام کرد مبلغ 60 ملیون پوند برای به خدمت گیری استیون جرارد بسیار سنگین می باشد.

دو تیم هم شهری منچستر یونایتد و منچستر سیتی بر سر به خدمت گیری ماریو بالوتلی مهاجم اینتر میلان با هم به رقابت خواهند پرداخت.

بالا