mohammad.kaveh
Registered User
شمس مظلومه در عین حال که شمسایی هم دوست دارم
اتهام بزرگ علی دایی به افشین قطبی
علی دایی در قالب طرح یک پرسش فدراسیون، تیم ملی و افشین قطبی را به چالش کشید.
سرمربی پرسپولیس که در اردوی دورتموند به سر می برد، از این کمپ تمرینی فرصت را غنیمت شمرد و در واکنش به خط خوردن 4 بازیکن تیمش از اردوی تیم ملی، حمله ای غیر باور به فدراسیون فوتبال و مربیان تیم ملی داشت.
او در قالب طرح سئوالی از آنها پرسید: «چطور 35 نفر را قبل از فصل نقل و انتقالات دعوت می کنند، باشگاه ها هزینه می کنند و سعی می کنند بازیکنان ملی پوش را جذب کنند. بازیکنان ملی پوش هم به طور طبیعی قیمت بالاتری دارند اما بر چه اساسی هنوز فصل نقل و انتقالات تمام نشده به راحتی 10 بازیکن را را بدون هیچ تمرین یا تستی خط می زنند؟»
او ادامه می دهد:« اصلا من علی دایی هیچ چیز از فوتبال نمی فهمم، آقایان که همه چیز را می فهمند پاسخم را بدهند.» این بخشی از گفت و گوی دایی با ارگان رسمی باشگاه و سایت پرسپولیس است که ساعاتی قبل منتشر شد.
سازمان لیگ برتر امسال سقفی بالاتر را برای بازیکنان ملی پوش تعیین کرده بود و همه ساله بازیکنانی که در قواره ملی باشند، مبالغ نجومی درخواستی شان را بالاتر از سایرین اعلام می کنند. دایی با این گفته تردیدهای بزرگی را درباره لیست تیم ملی و نیت دعوت از بازیکنان طرح کرده است. این طور نیست؟
دایی در بهترین شرایط بدترین نتایج رو با تیم ملی گرفت!
الان نباید چپ و راست انتقاد کنه!
فک نمیکنم قضیه این باشه ! شاید برای تیکه اش که درباره ماهواره انداخت باشه !يوسفي: دو ماه نميتوانم مسابقات فوتبال را گزارش كنم
گزارشگر شبکه سه سيما گفت: به دليل بيماري تا دو ماه نميتوانم مسابقات فوتبال را گزارش کنم.
پيمان يوسفي در مورد وضعيت بيمارياش گفت: تارهاي صوتي من دچار التهاب شده و به توصيه پزشکان نميتوانم تا دو ماه مسابقات فوتبال را گزارش کنم. پزشکان توصيه کردهاند با صداي بلند حرف نزنم. البته پيش از شروع جام جهاني هم اين توصيه به من شده بود اما به دليل برگزاري مسابقات جام جهاني توصيهها را جدي نگرفتم.
وي ادامه داد: شايد اگر آن زمان به توصيه پزشکان عمل ميکردم اکنون مدت درمانم کوتاهتر ميشد. 6 ديدار جام جهاني را گزارش کردم و آخرين آن، ديدار آرژانتين و يونان بود که وضعيت تارهاي صوتيام بدتر شد.نميتوان مسابقات جام جهاني را بدون هيجان گزارش کرد و به همين دليل برخلاف ميل باطنيام جام جهاني را از دست دادم.
منبع
یعنی نمیشد خیابانی جاش اینجوری میشد؟ :دی
امیدوارم زودتر از دو ماه خوب بشه.
فک نمیکنم قضیه این باشه ! شاید برای تیکه اش که درباره ماهواره انداخت باشه !
بابا این یوسفی واقعا حنجره اش مشکل داره.
اگه سوتی بدن که برنامه هم اجرا نمیکنند. گفته بود نمیتونه داد با تون صدای بلند گزارش کنه و ..............
حالا جاودانی چی گفته یوسف؟
دیگه این تبعیض ها طبیعی شده برای استقلال.
مرجان اگه این پست رو دیدی، این یکی از همون شرایطی هست که همیشه به پرسپولیس لطف ویژه دارند. و در موردش حرف میزدیم. مثل خیلی از روزهایی که مثلا استقلال تو تهران داره و پیروزی تو شهرستان ولی بازی استقلال رو میزارن مثلا پنج شنبه و پیروزی رو جمعه/ بعد مثلا دو هفته دیگه که ماجرا بر عکس میشه استقلال تو شهرستان تو روز غیر تعطیل بازی میکنه و پیروزی تو تهران جمعه.
اینها همش مسخره بازی های فدراسیون و دار و دسته آدمها هست.
پرسپولیس هم تیم حکومتی شده هم مردمی.
استقلالم که یتیمه. همه چیز این مملکت بهم میاد.
قسم میخورم شخصا خوشحالم که استقلال مورد لطف این عده آدمها قرار نمیگیره و خودش گلیمش رو از اب میکشه.