• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اینم یه مقاله با حال از وب سایت رسمی یووه در ایران:cool:
الان دارم به حرف سینا درمورد پخش نکردن بازی های آلمان می رسم , واقعا این شبکه شورش رو درآورده , به نظر من الان دیگه 100% به یک شبکه ورزشی مستقل و بی طرف نیاز داریم.
-------------------

شبکه سه یا همان بارسا تی وی ؟
tv3.jpg

مدتی است به پخش بازی های دو تیم بارسلونا - رئال مادرید از شبکه ی سه سیمای جمهوری اسلامی ایران عادت کرده ایم و این کار تا حدی بالا گرفته که طرفداران دیگر تیم ها اسم شبکه ی سه را به بارسا تی وی تغییر داده اند و به نظر می رسد مسئولان شبکه ی سه ارزش و اهمیتی برای طرفداران دیگر تیم ها به خصوص طرفداران فوتبال کشور ایتالیا قائل نیستند.

این غرض ورزی مسئولان شبکه ی سه هنگامی بالا گرفت که در کمال تعجب دیدار حساس دو تیم یوونتوس - لاتزیو که در مکان های دوم و سوم جدول سری آ قرار داشتند را پخش نکرده و همانند همیشه تمام تمرکز و حواس خود را به دیدارهای باشگاه بارسا معطوف کردند و بازی بدون حساسیت بارسلونا یک تیم بی نام و نشان پخش شد و این موضوع یعنی بی احترامی محض به طرفداران فوتبال ایتالیا.

ناگفته نماند که این اتفاق در هفته های گذشته نیز رخ داده بود و محبوبیت تیم بارسا در شبکه ی سه به حدی بالا رفته بود که برنامه ی ورزشی - فیلم - سریال و اخبار شبکه ی سه سیما به علت پخش بازی های بارسلونا تغییر پیدا می کرد اما برای دیدارهای حساس تیم های کشور ایتالیا هیچ برنامه ای در دست نبود و تمامی برنامه های شبکه سه بدون تغییر پخش و توجهی به دیدارهای حساس سری آ نمی شد اما طرفداران فوتبال ایتالیا تصور نمی کردند دیدار حساس و دیدنی یوونتوس - لاتزیو به خاطر یک دیدار معمولی باشگاه بارسا پخش نشود.

مشخص نیست ملاک مسئولان شبکه ی سه سیما برای پخش زنده ی مسابقات فوتبال چه می باشد. ایا تعداد هوادار ملاک اصلی تهیه کنندگان برنامه های ورزشی می باشد ؟ ایا زیبا بازی کردن تیم ها در اولویت قرار دارد ؟ شاید هم پخش دیدارهای تیم مورد علاقه ی خود از شبکه سه در صدر قرار دارد.

به نظر شما تیم های رئال و بارسا در ایران طرفدار بیشتری در اختیار دارند یا تیم های اینتر میلان - رم - میلان - یوونتوس و لاتزیو ؟ مگر سر شماری تعداد طرفداران تیم های خارجی در ایران جایی به ثبت رسیده که بر این مبنا اقدام به پخش بازی ها از شبکه سه می کنند ؟

تنها سر شماری تعداد طرفداران تیم های خارجی در ایران توسط روزنامه ی خبر ورزشی انجام شد که دو تیم یوونتوس و بارسلونا به صورت مشترک در صدر قرار گرفتند و بعد از ان رئال تنها تیم اسپانیایی حاضر در ان لیست بود و از کشور ایتالیا تیم های اینتر میلان - رم و میلان نیز حضور داشتند که نشان از تعداد بیشتر طرفداران فوتبال ایتالیا نسبت به اسپانیا دارد.

در صورتی که به نظر سنجی بالا نیز استناد نکنیم و برای تعداد هوادار به وب سایت های هوادارای این باشگاه ها در ایران مراجعه کنیم می توانیم به اختلاف فاحش بین تعداد بازدید کنندگان به وب سایت های تیم های اسپانیایی و ایتالیایی پی برد که در این صورت باز هم شاهد کم لطفی شدید مسئولان شبکه سه به فوتبال دوستان ایتالیایی هستیم.

شاید هم ملاک مسئولان شبکه ی سه برای پخش دیدارهای زنده تماشایی بودن ان می باشد که در این صورت هم نمی توان قانع شد !!! ایا تعریف مسئولان شبکه ی سه یا همان بارسا تی وی از فوتبال زیبا یک طرفه بودن مسابقه و پیروزی پر گل یک تیم می باشد ؟ شاید هم ملاک انها حضور یک تیم در زمین باشد و به تیم حریف توجهی ندارند و بازی فوتبال را یک مسابقه ی یک طرفه قلمداد می کنند که فقط و فقط بازیکنان یک تیم در زمین فعالیت کنند و حتی تیم مقابل نیز تماشاگر نمایش یک تیم باشد و بس .

مگر طرفداران فوتبال ایتالیا چه گناهی مرتکب شده اند که همواره باید فوتبال های یک طرفه و بدون هیجان لیگ اسپانیا را مشاهده کنند ؟؟ این حرکت مسئولان ورزش شبکه سه بیشتر به عناد با فوتبال ایتالیا شبیه است تا توجه به لیگ اسپانیا ! تمامی فوتبال دوستان جمهوری اسلامی ایران بازی زیبا و تماشاگر پسند را دوست دارند اما حرکت شما در پخش مدام دیدارهای لیگ اسپانیا یکنواخت و خسته کننده شده و صدای اعتراض تمامی فوتبال دوستان غیر اسپانیایی را در اورده است.

به نظر می رسد اصل مهم برای پخش مسابقات فوتبال به صورت زنده توجه به اهمیت و خاص بودن ان دیدار دارد نه نام تیم ها که متاسفانه این اصل اساسی و مهم در شبکه ی سه در چند وقت اخیر رعایت نشده و این موضوع برای شبکه سه که هموراه سعی در راضی نگاه داشتن بینندگان خود دارد یک نقطه ضعف بزرگ به حساب می اید.

البته نا گفته نماند که مدیریت وب سایت رسمی باشگاه یوونتوس ایتالیا در ایران بر حسب وظیفه ی خود همواره گزارش لحظه به لحظه دیدارهای تیم یوونتوس را به اطلاع طرفداران خود می رساند تا کم لطفی مسئولان شبکه سه بسیار دلنواز نباشد.

مدیریت وب سایت یوونتوس دات ای ار به عنوان اولین حامی تیم های اروپایی در ایران به نمایندگی از طرف تمامی طرفداران فوتبال ایتالیا در جمهوری اسلامی ایران بدون وسیله اعتراض رسمی خود را مبنی بر عدم پوشش مناسب بازی های سری آ باشگاه های ایتالیا به اطلاع مسئولان محترم شبکه سه سیما می رساند و امیدوار هستیم این اعتراض همانند تماس های بسیار زیاد فوتبال دوستان ایتالیایی با بخش ورزشی شبکه سه سیما بی نتیجه نماند و پخش بازی های لیگ فوتبال ایتالیا که از طرفداران زیادی در کشور عزیزمان برخوردار می باشد در اولویت بیشتری نسبت به گذشته قرار گیرد.

و من الله توفیق
حسین صالحی
مدیریت وب سایت رسمی باشگاه یوونتوس در ایران

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
جواد جان الحق که کارت درسته

مطلب رو کپی کردم بیام بگذارم دیدم شما گذاشتی.

جدا که من همون شب اونقدر از این عمل اونها شاکی شده بودم که حد نداشت. ولی در کل دیگه به این مسائل عادت کردیم.
رسانه ملی فقط اسمش رسانه ملی هست و دقیقا تریبون شخصی هست.

واقعا که فقط تاسف.............

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
باشگاه خواهان استرداد دستمزد آقاي حاشيه!

صفحه اول شناسنامه ام را هم كه مرور كني گمان مي كنم نامم را به اختصار نوشته اند. نمي گويم بي تقصيرم،نه. اما گاهي اوقات خيلي ها منتظرزمين خوردنم بوده اند.

سايت گل ـ ماجراهاي آقاي حاشيه تمامي ندارد.
به گزاش گل اين بازيكن كه به دليل حضور در يك ميهماني دستگير شده و مدتي نيز در زندان اوين به سر برده است با دردسر جديدي مواجه شده و آن دادخواست باشگاه براي استرداد 20 درصدي است كه او بابت قرارداد امسال از باشگاه متبوعش دريافت كرده است.
اين بازيكن كه در روزهاي عزاداري با يكي، دو خبرنگار صحبت كرده ادعا كرده است كه با وضع جديد قصد دارد نام خود در شناسنامه را نيز اختصاري كند!

djsiamak

Registered User
لایک‌ها
148
نامه تشكر آميز باشگاه ملوان خطاب به هواداران تراكتورسازي

باشگاه ملوان انزلي با ارسال نامه‌اي به باشگاه تراكتورسازي از رفتار محترمانه و مودبانه و حرفه‌اي مردم فوتبالدوست تبريز تشكر كرد.

باشگاه ملوان انزلي امروز نامه‌اي براي باشگاه تراكتورسازي تبريز ارسال و از رفتار تماشاگران تبريز در جريان ديدار اين تيم با تراكتورسازي در جام حذفي تشكر كرد.
در بخشي از اين نامه آمده است: از رفتار مردم فوتبالدوست تبريز كه در كمال ادب و احترام تيم ملوان را در پايان مسابقه تشويق كردند و يادي هم از قهرمان ملي ملوان سيروس قايقران كرده و اين بازيكن فقيد را تشويق كردند تشكر مي‌كنيم.
رفتار تماشاگران تراكتورسازي نشان از اين دارد كه گام‌هاي مهمي در راه فوتبال حرفه‌اي از سوي كانون هواداران باشگاه و مديرعامل تراكتورسازي انجام شده است.
در اين ديدار ملوان در ضربات پنالتي تراكتورسازي را شكست داد و به نيمه نهايي جام حذفي صعود كرد.

منبع: خبرگزاري فارس

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مشکل قانونی بر سر راه عماد رضا/ شاهین منتظر رای فیفا

در اطلاعیه باشگاه شاهین در مورد مشکل قانونی عماد رضا به جزئیات بیشتری اشاره نشده است، اما به نظر می رسد مشکل این بازیکن احتمالا در مورد تاریخ انتقال این بازیکن از باشگاه الزمالک به شاهین باشد . طبق قانون هر بازیکن خارجی که در نیم فصل دوم به لیگ برتر ایران می پیوندد، باید قبل از 12 نوامبر رضایتنامه خود را از باشگاه قبلی خود دریافت یا قراردادش را فسخ کرده باشد.

سایت گل- عماد رضا مهاجم تیم شاهین بوشهر در بازی امروز تیمش مقابل پیکان نمی تواند به میدان برود. با توجه به اينکه در انتقال عمادرضا به شاهين ؛ باشگاه الزمالک مصر اقدامات قانوني خود را در موعد مقرر انجام نداده است، حضور اين مهاجم مقابل پیکان منتفی است.
همزمان با ايجاد اين مشکل صبح روز شنبه مديرعامل شاهين بلافاصله عازم تهران شد تا با حضور در فدراسيون شخصاً موضوع را پيگيري نمايد .حسيني کنگاني در فدراسيون فوتبال همه مدارک و مستندات لازم جهت ارائه به فيفا را ارسال کرده است و باشگاه شاهين منتظر اعلام رأي فيفا است .
از طرفي با توجه به تعطيلي فيفا در روزهاي شنبه و يکشنبه بعيد به نظر مي رسد تا قبل از ديدار مقابل پيکان فيفا در اين مورد اظهار نظر کند و شاهيني بايد تا دوشنبه صبر کنند با اين وجود حسيني کنگاني دست از تلاش برنداشته و تا به دست آمدن نتيجه پيگيريهاي خود را انجام خواهد داد.

البته سایت رسمی باشگاه شاهین جزئیات بیشتری درباره مشکل عماد رضا اعلام نکرده است و معلوم نیست منظور از اقدامات قانونی باشگاه الزمالک چه بوده است. اما طبق قانون بازیکنان خارجی در زمان خاصی باید بین باشگاهها مبادله شوند و باید دید آیا عماد قرارداد خود را در این تاریخ ثبت کرده است یا خیر.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
حمایت احمدی نژاد از کریمی و برخورد با دایی!

احمدی نژاد بشدت از باخت در برابر امارات متحده عربی که بازی آن در ایران برگزار می شد، نگران بود زیرا که امارات یکی از رقبای ایران در خلیج فارس و تنگه هرمز می باشد. سایت جنجالی ویکی لیکس مدعی شده است احمدی نژاد از تیم ملی ایران برای افزایش محبوبیت خود بهره برداری می کرده است!
روزنامه اشپیگل که این خبر را منتشر کرده است در این خصوص می نویسد، دیپلمات های آمریکایی در ابوظبی مدعی شده اند که احمدی نژاد در امور تیم ملی مداخله می کند و حتی زمانی برخی از بازیکنان را نیز زیر نظر گرفته بوده است.

به گزارش سرویس بین الملل «فردا»، بر اساس این اسناد منتشره این سایت مسئولین ورزش ایران در سال 2008 از بازیکنان فوتبال ایران خواسته بودند بدون توجه به علایق سیاسی خود برای تیم ملی بازی کنند.

بر پایه این اسناد احمدی نژاد از برخورد شدید با علی کریمی بازیکن محبوب ایرانی به خاطر حاشیه هایی که در تیم استیل آذین گریبانگیر وی شده بود نیز جلوگیری کرده است.

بر پایه اسناد مورد ادعای این سایت احمدی نژاد همچنین در اخراج علی دایی از تیم ملی به دلیل شکست در بازی مقابل عربستان، نقش مهمی را داشت.

بر اساس ادعای ویکی لیکس احمدی نژاد بشدت از باخت در برابر امارات متحده عربی که بازی آن در ایران برگزار می شد، نگران بود زیرا که امارات یکی از رقبای ایران در خلیج فارس و تنگه هرمز می باشد.

البته در این خصوص این سایت مدعی شده باخت در مقابل امارات آن هم در آستانه برگزاری انتخابات گذشته ایران برای احمدی نژاد خوشایند نبوده است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بخشی زاده: کمک داور و ناظر داوری دروغ می گویند/ ذوبی ها روی سرم ریختند، تمرکزم را از دست دادم

سایت گل- سعيد بخشي زاده داور بازی جنجالی ذوب آهن و مس در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد قضاوت این بازی گفت : در آن مسابقه من يك پنالتي گرفتم كه به درست و غلط بودن آن كاري ندارم. فقط مي‌خواهم به وقايع پس از اعلام پنالتي به مس كرمان اشاره كنم. مهاجم مس ضربه را با مكث زد و توپ گل شد. من آن ضربه را گل اعلام كردم فيلم بازي موجود است اما بازيكنان ذوب آهن بر سر من ريختند و مدام مي‌گفتند كمك داور شما نظر ديگري دارد.
وي ادامه داد: من به سراغ كمكم، داوود رفعتي رفتم به او گفتم چه شده؟ رفعتي گفت: بازيكن قبل از زدن ضربه مكث داشته و من به او گفتم بايد چه كنيم. او گفت من نمي‌دانم با اين حال من مي‌خواستم دستور تكرار ضربه را بدهم كه ابراهيم زاده و بازيكنانش بر سر رفعتي ريختند و در نهايت به من گفته شده بايد ضربه غير مستقيم اعلام شود. در آن لحظه تمركزم را از دست داده بودم. همه بازيكنان سر من ريخته بودند و من تك و تنها ماندم.

بخشي زاده با اشاره به سؤالش از ناظر مسابقه گفت: من از يدالله سليماني پرسيدم بايد چه كاري بكنم كه او هم گفت من نمي‌دانم بلد نيستم. داوود رفعتي هم كه در برنامه 90 گفت من مي دانستم بايد ضربه تكرار شود در آن زمان به من چنين حرفي نزد. او فقط در فرودگاه به من گفت كه بايد ضربه تكرار مي‌شد و من مي‌دانستم. به او مي‌گويم اكنون من بايد چه كاري انجام دهم؟ ايشان كه مي‌گويند در ازبكستان سر كلاس بوده و اين مسئله را به او درس داده‌اند چرا آن موقع به من كمك نكرد؟ هر چند كه ظاهرا در ازبكستان مردود شده بود و در كلاس داوري شركت نكرد.
داور بين المللي فوتبال با انتقاد از شرايط حضورش در اين ديدار گفت: به دليل اختلاف ساعت مالزي با ايران در ظرف 24 ساعت حتي يك ساعت هم نخوابيدم و 15 ساعت بيدار بودم. تمركز لازم را نداشتم. روز پنج شنبه به ايران رسيدم و روز يكشنبه اين بازي را قضاوت كردم. نبايد اين بازي را سوت مي‌زدم، نبايد وارد زمين مي‌شدم اما در نهايت اين كار را كردم، اشتباه از خودم بود.

وي با انتقاد از ناظر داوري مسابقه عنوان كرد: سيامك بخشي كه ناظر داوري بود در هفت دقيقه‌اي كه مسابقه متوقف شده بود حتي به خود زحمت نداد كه يك دقيقه به پايين بيايد تا به من بگويد چه كنم. او استاد من است و من شاگرد. من از او داوري ياد مي‌گيرم اما او در اين صحنه هيچ كمكي به من نكرد. رفعتي هم در آن مسابقه فقط اوت و كرنر مي‌گرفت و يك خط نگهدار بود. حتي 10 پرچم هم براي كمك به من نزد.
بخشي زاده در مورد اينكه او به دليل ضعف زبان نتوانست اين مبحث را در كلاس مالزي فرا بگيرد، اظهار داشت: اين مسئله را قبول ندارم. در ايران هم مسعود عنايت اين مسئله را به ما آموزش داده بود اما به دليل اينكه در آن لحظه تمركزم به هم ريخته بود و بازيكنان من را هل مي‌دانند، نتوانستم تصميم درستي بگيرم.
داور ديدار مس و ذوب آهن در مورد اينكه امكان دارد از فهرست داوران كنار گذاشته شود گفت: در اين زمينه هيچ نظري ندارم و رئيس كميته داوران و فدراسيون فوتبال تصميم گيرنده هستند اما تيم داوري 5 نفر بود و به غير از من آن 4 نفر ديگر هم اطلاعي در مورد اين مسئله نداشتند كه كمكم كنند. بنابراين بايد هر 5 نفر مقصر باشيم. سليماني در زمان مسابقه به من مي‌گويد نمي‌دانم چه تصميمي بايد گرفت اما در برنامه زنده تلويزيوني مي‌گويد من مي‌دانستم كه ظاهرا رضا غياثي اين مسئله را به او گفته است. آن هم نمي‌دانم در چه زماني.
وي افزود: مسائل داوري خيلي زياد است شايد به دليل برخي باند بازي‌ها چنين اتفاقي رخ داد و كسي كمكم نكرد اما آنها كه در برنامه زنده تلويزيوني گفتند مسئله را مي‌دانستيم دروغ گفتند.

رفعتي: بخشي‌زاده خودش دروغ مي‌گويد، گفتم پنالتي بايد تكرار شود

سایت گل- كمك داور ديدار جنجالي ذوب‌آهن و مس گفت: به داور بازي گفتم كه بايد ضربه پنالتي تكرار شود. داوود رفعتي در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس، در مورد اينكه سعيد بخشي‌زاده اعلام كرده كه او در فرودگاه به داور مسابقه گفته كه ضربه پنالتي بايد تكرار مي‌شده، گفت: ايشان در فرودگاه به من گفت اي كاش بر روي تكرار ضربه پافشاري مي‌كردي. من در همان زمان مسابقه به او گفتم كه بايد ضربه تكرار شود اما هيچ واكنشي نسبت به رد يا قبول گل مس نشان ندادم و اين دروغ محض است كه من پرچم زدم.
وي تاكيد كرد: داور مسابقه نيز توپ را به قصد تكرار ضربه به محوطه جريمه ذوب‌آهن برد اما به دليل آنكه بازيكنان و سرمربي اين تيم به طرف او هجوم بردند تمركزش را از دست داد. منصور ابراهيم‌زاده گفت در كنفدراسيون فوتبال آسيا به ما گفته‌اند كه اگر چنين اتفاقي افتاد بايد ضربه آزاد غيرمستقيم زده شود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خنده بازاریه اساسی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اصغر شرفی: خاک برسر فوتبالی که درآن برسر"حوار" دعواست

اصغر شرفی گفت: روزگاری تیم های عربی می گفتند مگر ممکن است ما ایران را شکست دهیم؟ این نکته را در کنار ماجراهای این روزهای فوتبالمان بگذارید تا بدانید مراسم تشییع وتدفین آن را برگزار کرده ایم و بوی حلوای‌مان تمام منطقه را پرکرده، اما خودمان جشن گرفته ایم وفکر می کنیم تازه به دنیا آمده ایم و جشن تولدمان است!
مربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران ادامه داد: استقلال و پرسپولیس به عنوان دوقطب فوتبال آسیا کارشان به جایی رسیده که برسر حوار ملامحمد دعوا می کنند و هرکس می گوید او متعلق به تیم ماست. خاک بر سر این فوتبال. مخاطبم مسئولین این دوتیم نیستند. بحثم بر سر فوتبالی است که در سطح پایه ها سازندگی را از یاد برده و کارش به جایی رسیده که یک بازیکن عراقی برایش گربه را هفتاد جور به رقص در می آورد و عجبا که خودمان هم برایش دست می زنیم و ساز و دهل می نوازیم. انگار فرق عزا و عروسی را هم از یاد برده ایم.
وی ادامه داد: این روزهای عزای فوتبالمان است وابرقدرت های‌مان ۴ تا ۴ تا می خورند اما نه کک کسی می گزد ونه کک کسی را می گزد. مربی استقلال می گوید پنالتی کمر ما را شکست و مربی پرسپولیس خداحافظی می کند. تحلیل فنی هم بی تحلیل فنی. مربی صبا می گوید، شهرستانی ها پررو شده اند و سرخابی ها را می برند، من می گویم سرخابی‌ها ذلیل شده اند. باور کنید تیم ملی برره هم از پس پرسپولیس برمی‌آمد. نه می خواهم برد صبا را کمرنگ کنم و نه به پرسپولیس و هوادارانش توهین کنم. تیمی که حریفانش ۱۰ نفره هم بازیکنانش را خرس وسط می کند قرار است در آسیا نماینده ما باشد؟ ۵ بازی، ۵ باخت و۱۵ گل خورده؟ دقیقه ۹۹ سپهر حیدری گل زد من فکر کردم تصویر مربوط به بازی پایانی لیگ هفتم را نشان می دهند که پرسپولیس با گل او قهرمان شد. جوری خوشحالی می کرد که گفتم لابد بازی را برده اند ومن خواب می بینم. بعد به قطبی گیر می دهیم که با برد مقابل سنگاپور بالا وپایین پریده.او لااقل برده بود اینها چه کرده اند؟
سرمربی ایرانجوان بوشهر افزود: یک بار بازی صبا وپرسپولیس را نگاه کنید. حتی یک بازیکن محض رضای خدا وظیفه اش را برای یک دقیقه درست انجام نمی دهد. همین ها می خواهند بروند دل شیر را ترجمه کنند و بشوند آقای آسیا؟ به نظر شما مشکل این تیم علی دایی است؟ دایی یک اسطوره است اما بلد نیست شان ومرتبه خودش را حفظ کند. یک بار بلیتش را در تیم ملی سوزاند و باردیگر در پرسپولیس. حالا هم می گوید می روم و کاری به قبول یا رد استعفایم ندارم اما نرفته برمی گردد. این برای دایی خوب نیست. از این بعد می خواهد چه کار کند؟ مگر او یک شبه علی دایی شده؟ من بازی با کلمات را بلد نیستم و راحت حرفم را می زنم. دایی راهم به عنوان شناسنامه بین المللی فوتبال مملکتم دوست دارم اما او با خودش جنگ دارد و هیچ کس به اندازه او به دایی ضربه نزده.
مربی تیم ملی در جام جهانی ۱۹۷۸تصریح کرد: تیم ملی نوجوانان را داده اند دست یک مجری
تلویزیونی. شان آدم ها قابل احترام است اما آیا شان پرچم یک مملکت مهم نیست واحترام
ندارد؟ اگر من اصغر شرفی بروم بشوم مجری یک برنامه تلویزیونی عالم وآدم به من نمی خندند؟ تخصص پس چه می شود؟
او خاطر نشان کرد: فردوسی پور برسر انتقال نفت تهران به اراک یک کلمه می گوید جوری با او صحبت می کنند که من تصور کردم او سلمان رشدی است. من فردا چگونه ایرانجوان را برای صعود ترغیب کنم؟ از کجا معلوم نگویند بوشهر یک تیم دارد کافی است؟ اگر کسی حرف فوتبالی می زند بگذارید حرفش را بزند. چهار تا آدم فوتبالی هم پیدا می شوند که درست یا غلط بودن آن را مشخص کنند.
شرفی گفت: اینجا مغلوب ها لباس فاتحان را برتن می کنند و طوری حرف می زنند که انگار طلبکارند. تیم امید می بازد می گویند مربی مقصر نیست. خب لابد فدراسیون مقصر است. شما لطف کنید مقصر را برکنار کنید. پیروانی سرمربی می گوید، منتقدان را نفرین کردم. خب دستت درد نکند. با نفرین تو فردا طاعون می آید وهمه را از بین می برد و یک قبرستان می سازند و اسمش را می گذارند قبرستان مرده های ناشی از نفرین فلانی. شما که نفس حق داشتی دعا می کردی تیم‌مان در بازی‌های آسیایی گوانگجو به یک جایی می رسید نه اینکه حالا کار به جایی برسد که برای ماندن و نماندنت هزارجور جلسه بگذارند تا گفتی (اس) وهنوز کلمه استعفا از دهانت خارج نشده وشاید می خواستی از استقلال رای و اختیار تام حرف بزنی فدراسیون بگوید بله استعفا؟ قبول است!
مربی اسبق تیم ملی اضافه کرد: آن قدر فرهنگ حرفه ای در فوتبال‌مان روبه زوال نهاده که بعید می دانم غالب مربیان ومدیران ما بلد باشند استعفا نامه بنویسند یا دوخط از مردم بابت ناکامی ها عذر خواهی کنند اما تو به آنها بگو فلانی، فلان جا، فلان ساعت یک کلمه علیه ات حرف زده، یک بیانیه بلند بالا می نویسند وچنان کلمات را در کنار هم می چینند که گمان می کنی که داستایوفسکی شاگردشان بوده. شما چه توقعی از این فوتبال دارید؟
این پیشکسوت فوتبال تصریح کرد: فوتبال بازی شکم سیرها نیست. اگر قبلا درآسیا آقایی می کردیم به خاطر آنهایی بود که پابرهنه روی آسفالت داغ ودر زمین های خاکی بازی می کردند. بازیکنی که ماشین ۳۰۰میلیونی سوار می شود انگیزه ندارد. ما نباید خودمان را گول بزنیم. یک بنای غلط به نام فوتبال حرفه ای ساخته ایم حالا می بینیم اشتباه بوده وباید شهامت پذیرش اشتباه و رفع آن را داشته باشیم. اگر همین جور خشت روی خشت بچینیم و این شالوده غلط را ادامه دهیم روی سرمان خراب می شود وهمه ما زیر آوارش جان می دهیم. اگر به من باشد ۲سال این فوتبال را در سطح بزرگسالان تعطیل می کنم و فقط در رده های پایه کار می کنم تا این بنای خراب از نو ساخته شود و بساط پول های بیهوده جمع شود.
شرفی در پایان گفت: اوضاع این روزهای فوتبال ایران نگران کننده است و من این حرفها را می‌زنم تا دردها را گفته باشم. اگر ورزش اسباب پیشگیری از خیلی از بزهکاری ها باشد که هست پس نوعی معروف است وباید امر به معروف کرد. من سراسر مشکل هستم ولی چیزی که به نظرم درست است را می گویم وانشاالله که گوش شنوایی هم پیدا می شود.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
جلالي: نمي‌توانم بگويم چقدر اين فوتبال كثيف است

به گزارش خبرگزاري فارس، مجيد جلالي پس از شكست 3 بر 2 مقابل سپاهان با حضور در كنفرانس مطبوعاتي در شرايطي كه بغض كرده بود اظهار داشت: نسبت به بازي معترض هستم و اصلاً قادر به صحبت نيستم.
وي افزود: يك حرف دارم و مي‌خواهم بگويم كه ما را هم نگاه كنيد. ما هم تيم فولاد خوزستان هستيم و لطفاً كمي هم ما را ببينيد.
جلالي پس از بيان اين مطالب در شرايطي كه خبرنگاران درخواست پاسخگويي از وي را داشتند با ناراحتي و چشمان اشك‌بار از اتاق كنفرانس خارج شد.

وي پس از ترك سالن كنفرانس راهي رختكن تيم فولاد شد و پس از لحظاتي درحالي كه ورزشگاه را ترك مي‌كرد در مصاحبه با تعدادي از خبرنگاران درباره اين ديدار عنوان كرد: دلم خون است از بي‌عدالتي و ظلمي كه به‌نام فوتبال به ما وارد مي‌شود.
جلالي افزود: من در گوشه‌اي از مملكت زندگي‌ام را گذاشتم و هر بار ما را با مسئله‌اي روبرو مي‌كنند. يك‌بار به زمين آب مي‌بندند و در جايي ديگر حق ما را مي‌خورند.
سرمربي فولاد خوزستان خاطرنشان كرد: قطعاً سناريويي در قضاوت داوران وجود دارد. اگر عشق و زندگي من فوتبال نبود از اين ورزش مي‌رفتم ولي چه‌كنم كه دلم مخزن الاسرار است و نمي‌توانم بگويم چقدر اين فوتبال كثيف است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
قصیده مدیرعامل سابق باشگاه مس درباره اتفاقات بازی ذوب آهن و مس؛ اگر انداخت لنگر این عنایت . . . !

سایت گل- مدیر عامل سابق باشگاه صنعت مس درباره اتفاقات بازی مس و ذوب آهن قصیده ای را سروده است که خواندن این شعر خالی از لطف نیست حمید نیک نفس از شاعران برجسته کرمانی به شمار می رود که قصیده اش درباره بازی ذوب آهن و مس از این قرار است:

خدا ای کاش هر کاری که می کرد

ولی چرخ مرا پنچر نمی کرد

خدا لاغر کند بیچاره ها را

ولیکن چاق را لاغر نمی کرد

چه می شد حضرتش این لیگ ما را

به لطف و مرحمت ، برتر نمی کرد

پنالتی را خطا اعلام کردند

که این را بچه هم باور نمی کرد

اگر انداخت لنگر این عنایت

خوراکش را ولی کنگر نمی کرد

چه می شد با ادینهو خوب بودند

گل او را کسی پرپر نمی کرد

نود هم گفت چنین کاری که کردی

کسی با شمر و کافر هم نمی کرد

چنین کاری که بخشی زاده فرمود

گمانم حضرت داور نمی کرد !

نکن تردید این کاری که کردی

به جز جرجیس پیغمبر نمی کرد

:lol::lol::lol::lol::lol:

687719-35-03.jpg

پ ن : "حمید نیک نفس از شاعران برجسته کرمانی به شمار می رود"... اینو قطعا شوخی کرده... از قصیده اش پیداست... ;)

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
یک بازیکن ایرانی دیگر در بوندسلیگا کشف شد!

Safe6342886833201.jpg

شروین رجبعلی، بازیکن ایرانی با سابقه بازی در تیم‌های ملی زیر 17، زیر 19 و زیر 20 سال آلمان اخیرا برای ایرانی‌ها شناخته شده است. او مثل فریدون زندی و اشکان دژاگه ایرانی است اما به دلیل اقامت در آلمان، در تیم‌های این کشور بازی کرده است.
او در تیم‌های رده‌های سنی پایه آلمان هم بازی کرده و همچنان یکی از بازیکنان تیم ملی زیر 20 سال آلمان است.
رجبعلی اخیرا با تیم آلمانیا آخن در بوندسلیگای دو قرارداد بسته است. این بازیکن تا پیش از این در تیم دوم هرتابرلین حضور داشت.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
اینکه خیلی وقته کشف شده
پارسال خبر ورزشی در موردش یه متن کوچیک نوشته بود اما من هر چی دنبال تیمش تو اینترنت گشتم اون موقع پیدا نکردم چون تو تیم های محلی بازی میکرد

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
جدی !!!
پس این نیاز روز چرا اینو امروز زده بود :دی

این سایت ها واسه جذب بازدید چه کارا که نمیکنند

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
جدی !!!
پس این نیاز روز چرا اینو امروز زده بود :دی

این سایت ها واسه جذب بازدید چه کارا که نمیکنند

تعجب من هم از همینه
دیروز تو سایت گل خبرشو زده بود

شاید به خاطر اینکه به یه تیم معروف اومده خبرش داغ شده

وگرنه نه تنها تو آلمان بلکه تو خیلی از کشورها فوتبالیستهای ایرانی دارن بازی میکنند که اسمشون تو رسانه ها هم نیومده

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
فيفا مصاحبه نصيرزاده را تاييد كرد! نصيرزاده: امكان تكرار بازي وجود ندارد

سایت گل- نامه فيفا به فدراسيون فوتبال در خصوص بازي مس كرمان و ذوب آهن تاييدي بود بر مصاحبه هوشنگ نصيرزاده با سايت گل . نصيرزاده ضمن اعلام اين خبر به سايت گل گفت:« مصاحبه من دو محور اساسي داشت. 1- اين كه هر كشوري بايد بر اساس آيين نامه داخلي خودش عمل كند و رويه تكرار بازي به اين صورت در آيين نامه هاي بين المللي وجود ندارد. 2- اين كه در آيين نامه داخلي دو مورد وجود دارد. بند 4 ماده 6- تصميمات داوران را نمي توان تغيير داد يا از آن شكايت كرد وماده 38 آيين نامه انضباطي كه صراحت دارد كه فقط زماني كه مقامات رسمي يعني سازمان ليگ اشتباه مي كند امكان تكرار بازي وجود دارد.» نصيرزاده در مورد صحبت هاي شريفي مبني بر تشكيل گروه كارشناسي ادامه داد:« كميته كارشناسي كه تشكيل مي شود وظيفه اش بايد جستجو در آيين نامه و مقررات براي پيدا كردن مصداق هاي مشابه است نه اين كه بخواهد در مورد تكرار يا تاييد بازي نظر دهد. زيرا همان طور كه فيفا اشاره كرد در مورد اين موضوع صراحت در آيين نامه هاي داخلي ملاك عمل است. ما مي پذيريم كه حق باشگاه مس ضايع شده است اما نمي توان رويه اي را بنا نهاد كه در آيين نامه وجود ندارد و تاكنون در مورد آن تمرين نشده است و بر اين اساس احتمال تكرار بازي وجود ندارد.» نصيرزاده در پايان گفت:« عده اي از كارشناسان داوري در خصوص مسائلي كه ربطي به داوري ندارد و به مسائل مديريت ورزش مربوط مي شود اظهار نظر كرده و افكار عمومي را منحرف مي كنند. همانطور كه ديديم فيفا عينا مصاحبه من با سايت گل را براي فدراسيون فوتبال فرستاد و احتمال تكرار بازي وجود ندارد.»

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فدراسيون تصميم خود را گرفت
بازي ذوب‌آهن- مس تكرار مي‌شود

اين حكم امروز قطعي شده و شنيده مي‌شود تا ساعاتي بعد كميته انضباطي رسما آن را اعلام خواهد كرد.

بازي دو تيم ذوب‌آهن و مس كرمان تكرار مي‌شود.
به گزارش ايلنا بعد از جلساتي كه در فدراسيون فوتبال برگزار شد بالاخره تصميم گرفته شد اين بازي جنجالي تكرار شود. در اين بازي كه از هفته نوزدهم ليگ برتر برگزار شد،سعيد بخشي‌زاده داور بازي به خاطر مكث ادينيو هنگام زدن ضربه پنالتي، به او اخطار داد و ضمن قبول نكردن گلش،يك ضربه آزاد به نفع تيم ذوب‌آهن اعلام كرد. اين در حالي بود كه او بايد طبق قوانين فيفا اين ضربه پنالتي را تكرار مي‌كرد اما به دليل بي‌اطلاعي از قوانين، نقض قانون كرد و تاثير مستقيم در نتيجه بازي گذاشت.
اين بازي در نهايت با نتيجه يك – صفر به نفع ذوب‌اهن تمام شد اما بعد از اعتراضاتي كه به اين اتفاق صورت گرفت فدراسيون فوتبال از فيفا استعلام گرفت تا به اعتراضات پاسخ دهد.فدراسيون فوتبال اين كار را انجام داد و فيفا نيز در جواب اين استعلام گفت كه بازي بايد تكرار شود اما تصميم نهايي با فدراسيون فوتبال است و فدراسيون مي‌تواند براساس قوانين داخلي خود در اين رابطه تصميم بگيرد.
در همين رابطه چند جلسه در فدراسيون فوتبال برگزار شد كه در نهايت افراد ذي‌ربط به اين نتيجه رسيدن كه بايد بازي را تكرار كنند. اين حكم امروز قطعي شده و شنيده مي‌شود تا ساعاتي بعد كميته انضباطي رسما آن را اعلام خواهد كرد.

منبع: ایلنا

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
عزل مديران ارشد فدراسيون فوتبال پس از جام ملت ها!

یکی از مدیران شناخته شده فوتبال کشورمان مدعی است که تمامی مدیران ارشد فدراسیون فوتبال در پایان جام ملت‌های آسیا عزل خواهند شد.
اگرچه چند روزی از برگزاری انتخابات اتحادیه فوتبال گذشته، اما حواشی این انتخابات بحث برانگیز کماکان ادامه دارد؛ تا جایی که این بار مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد تبریز به بیان مطالبی پرداخت که خواندنش خالی از لطف نیست.

اهم صحبت های مهدی دادرس در ادامه می آید:

* انتخابات اتحادیه فوتبال در سلامت کامل برگزار نشد. من نمی گویم در شمارش آرا تقلب شده، اما روند برگزاری انتخابات به شکلی بود که باید سردار عزیز محمدی به ریاست می رسید.

* به خیلی از باشگاه اعلام نشده بود که مهدی دادرس هم کاندید است؛ تا جایی که آقای نواصرزاده که نماینده باشگاه فولاد خوزستان بود، در پایان انتخابات به من گفت: "اگر می دانستم کاندید شده اید، حتما به شما رای می دادم."

* خیلی از باشگاه هایی که در لیست نفرات خود مشکلی داشتند و عزیزمحمدی می توانست از آنها ایراد بگیرد، به رییس سازمان لیگ رای دادند تا او حداقل تا پایان این فصل کاری به آنها نداشته باشد!

* ریاست سازمان لیگ از آن دسته پست های مهم فوتبال ماست. عزیز محمدی در شرایطی که این پست را در اختیار دارد، نباید می آمد رییس اتحادیه فوتبال هم می شد که به نظرم سمت بسیار کوچکی در قیاس با ریاست سازمان لیگ است.

* من هم مثل برخی دیگر از اهالی فوتبال شنیده ام که اگر خدایی ناکرده در جام ملت های آسیا نتیجه نگیریم، تمام مسوولان فدراسیون فوتبال به گونه ای عزل می شوند که کار به دخالت فیفا کشیده نشود. بر همین اساس عزیز محمدی ریاست اتحادیه فوتبال را برعهده گرفت تا پس از جدایی از فدراسیون فوتبال باز هم یک سمت مهم داشته باشد.

برنا

==========

رسوایی اخلاقی فوتبالیست لیگ برتری

فوتبالیست برزیلی یکی از تیم های مطرح لیگ برتر در منزل خود واقع در منطقه سعادت آباد رسوایی اخلاقی به بار آورد.
یکی از فوتبالیست‌های مطرح برزیلی شاغل در ایران با آغاز تعطیلات لیگ برتر در تهران ماندگار شد و جشن کریسمس را در خانه خود بر پا کرد.

به گزارش برنا، ماندن بازیکن برزیلی سبب شد تا خانواده اش تصمیم بگیرند به کشورمان سفر کنند تا سال نو میلادی را در کنار وی سپری کنند.

این فوتبالیست برزیلی پایتخت نشین که ترجیح داده بود در تهران ماندگار شود، در دومین روز تعطیلی تمرینات تیمش رسوایی پر سرو صدایی به بار آورد.

ماجرا از این قرار است که وقتی برادر و همسر این بازیکن به ایران می رسند با هدف غافلگیر کردن وی بدون اطلاع به درب منزلش می روند اما خودشان غافلگیر می شوند!

بر اساس این گزارش، همسر برزیلی این فوتبالیست وقتی از ارتباط وی با فرد دیگری به شکل اتفاقی مطلع میشود، درصدد برخورد با او برمی آید که همین مسئله داستان جنجالی و پرسروصدایی را ایجاد می کند که تبعات آن همچنان ادامه دارد.

وقتی از سوی مدیران باشگاه ها نظارت دقیقی بر کار این بازیکنان خارجی وجود ندارد وقوع چنین اتفاقاتی نباید عجیب باشد.
سالهاست که شاهد نمونه هایی از این دست هستیم اما همچنان برخی مدیران در تفکرات نتیجه گرایانه غوطه ور هستند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
شهادت بازيكنان پاس به نفع چلنگر

سايت گل- سالها از قضيه دوپينگ بازيكنان تيم پاس همدان مي گذرد و در حالي كه خيلي ها آن موضوع را به بوته فراموشي سپرده اند رضا چلنگر همچنان در طبقات فدراسيون مي دود تا بتواند مجوز بازگشت به ليگ برتر را بگيرد. در راستاي همين پي گيري ها ديروز جلسه كميته استيناف با حضور چلنگر و چند بازيكن سابق پاس همدان به عنوان شاهد برگزار شد.
در اين جلسه از شاهدان سوالات بسياري پرسيده شد تا مقصر بودن يا نبودن چلنگر از ميان صحبت هاي آنها مشخص شود. يكي از بازيكناني كه قرار بود به عنوان شاهد در اين جلسه حضور پيدا كند خسرو حيدري بود كه به دليل همراهي تيم ملي نتوانست به فدراسيون بيايد.
رضا چلنگر در مورد اين جلسه به خبرنگار سايت گل گفت:« به نظر من جلسه بسيار خوبي بود و در صحبتي كه با شاهدان انجام گرفت همه مسائل به خوبي مشخص شد و مسولان كميته استيناف با سوالات كامل و جامعي كه پرسيدند ابهامات را برطرف كردند. به نتيجه اين جلسه بسيار اميدوار هستم و انشاا... خيلي زود به فوتبال بازخواهم گشت.»

200311331452291082017214626542261212145.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ذوب‌آهن به فيفا شكايت كرد

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8910071275

دليلي: آنهايي كه مي‌گفتند فدراسيون با اصفهاني‌ها است امروز كجا هستند؟

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8910071350

طبق کدام بند و آئین نامه بازی با مس کرمان باید تکرار شود/ رای عادلانه نیست

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1219687

غياثي: ذوب‌آهن از شكايت به فيفا نتيجه‌اي نمي‌گيرد

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8910071382

فدراسیون فوتبال عدالت را به اجرا گذشت/ نتیجه بازی را به خدا واگذار می‌کنیم!

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1219857

پاسخ اعتمادمان را گرفتیم/ ثابت شد فدراسیون فوتبال اصفهانی نیست!

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1219743

بالا