• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امضاي قرارداد مالي 6 بازيكن با راه‌آهن

شش بازيکن راه‌آهن قراردادهاي مالي خود را با اين تيم امضا کردند.

امروز در باشگاه راه‌آهن شماري از بازيکنان اين تيم که قرارداد داشتند اما هنوز قرارداد مالي سال دوم خود را امضا نکرده بودند، حضور پيدا کردند.
مهدي زراعي، ميرهاني هاشمي، ابراهيم کريمي، فرشيد کريمي، بهادر عبدي و ايمان رزاقي‌راد بازيکناني بودند که قراردادهاي مالي خود را امضا کردند.
همچنين حسين کوشکي که قراردادش با راه‌آهن تمام شده بود براي يک فصل ديگر قراردادش را تمديد کرد.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
امسال لیگ جالبیه . من که شخصا مدتها فوتبال رو دنبال نمیکردم احتمالا امسال یکم دنبال کنم . حاشیه های جالبی خواهد داشت.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نشست خبري سرمربي راه‌آهن

سرمربي جديد راه‌‌آهن گفت: شايد در زمين بايد به مصاف پرسپوليس برويم اما هيچ‌گاه مقابل هواداران پرسپوليس قرار نخواهم گرفت.

علي دايي سرمربي جديد راه‌آهن در ابتداي نشست خبري خود ضمن تبريک به مناسبت ميلاد امام زمان (عج) خطاب به خبرنگاران گفت: قبل از آنکه پاسخگوي سؤالات شما باشم، قصد دارم از طرفداران پرسپوليس حلاليت بطلبم چون در زماني که نياز داشتم آنها از من حمايت کردند و مرا تنها نگذاشتند. در ابتدا خواستم که از آنها اجازه بگيرم و اگر کم و کاستي از علي دايي ديدند من را ببخشند.
دايي در ادامه گفت:مطمئن هستم کار خيلي سختي را شروع کرديم. تيم خيلي دير واگذار شده ولي جا دارد از شرکت هلدينگ پنا تشکر کنم که با توجه به دولتي بودن راه‌آهن و شرايط اين تيم که خودتان بهتر از من مي‌دانيد، باشگاه را خريداري کرد. در جلسه‌اي که با نمايندگان اين شرکت داشتم به نتايج خوبي رسيديم و ايمان دارم اگر فوتبال ما قصد پيشرفت دارد بايد خصوصي شود.
* خيلي از بازيکنان به خاطر من از راه‌آهن نرفتند
متاسفانه وقت و زمان خيلي محدودي در اختيار داريم اما بايد از بازيکناني تشکر کنم که به خاطر من صبر کردند. آنها از خيلي از تيم‌ها پيشنهاد داشتند اما از آنجا که احتمال مي‌دادند من مربي راه آهن شوم به پاي اين تيم ايستادند. لازم است از تمام باشگاه‌هايي که قبل و بعد از همکاري‌ام با پرسپوليس به من پيشنهاد دادند تشکر کنم و حالا سعي مي‌کنم تيم راه‌آهن را با توجه به نقاط ضعف و قوتش بسازم. سعي ما اين است که بتوانيم از نفرات موجود چه از ليگ يک و چه ليگ برتر استفاده کنيم و با بازيکنان خوب خارجي نقاط ضعف را پوشش دهيم.
در ادامه اين نشست خبري يک شخص ناشناس که به عنوان خبرنگار در سالن نشسته بود، ميکروفن را به دست گرفت و از سرمربي تيم راه‌آهن سؤال کرد. سؤال وي اين بود: آقاي دايي من يک بازيکن هستم و مي‌خواستم به عنوان نماينده کساني که پول و پارتي ندارند صحبت کنم. چه شانسي را براي اين اشخاص قائل هستيد.
علي دايي که از پيشنهاد اين شخص تعجب کرده بود اينگونه جوابش را داد: من فرصت تست گرفتن از بازيکنان را ندارم. اينجا کنفرانس خبري و مطبوعاتي است. شما خودتان جواب خودتان را داديد. من فرصتي ندارم تست بگيرم. حداقل بايد هر بازيکن را يک هفته ببينم تا آن را انتخاب کنم اما مطمئنا مي‌دانيد که چه در رده ملي و چه در رده باشگاهي بازيکنان بزرگي را به فوتبال مملکت معرفي کرده‌ام. وقتم به شکلي نيست که بخواهم از کسي تست بگيرم. صبح تا شب بايد روي اين تيم کار کنم و چنين فرصتي ندارم.
* برنامه‌ام بهتر شدن جايگاه راه‌آهن نسبت به فصل قبل است
به اين خاطر به راه‌آهن آمدم که در خصوصي شدن نقش داشته باشم. آنهايي که سرمايه‌گذاري کرده‌اند زحمات زيادي کشيده‌اند ولي با صحبت‌هايي که با آنها انجام دادم در آينده اهداف بزرگي دارند. قصد ما اين بود که امسال بتوانيم راه‌آهن را از وضعيتي که سال گذشته داشت خارج کنيم و به ميانه‌هاي جدول برسيم. هدف ما براي سال‌هاي آينده است که تيم خوب و قوي‌اي را ببنديم و خودتان هم مي‌دانيد که اهل شعار دادن نيستم و سعي مي‌کنم امسال تيم را چندين رده بهتر از سال قبل ارتقا دهم ولي برنامه‌ريزي کل باشگاه اين است که در بلند مدت تيم خوبي بسازيم.
* مقابل پرسپوليس بازي مي‌کنم اما مقابل هوادارانش نيستم
فکر مي‌کنم اگر به برنامه ليگ نگاه کنيد اواخر نيم فصل بايد با پرسپوليس رو در رو شويم. فوتبال حرفه‌اي شده و من همان ابتدا از هواداران پرسپوليس حلاليت خواستم. من ديگر جايگاهي در پرسپوليس ندارم و تمرکزم براي باشگاهي است که در آن کار مي‌کنم. پرسپوليس عشق من است و در دل من جاي دارد اما براي کاري که مي‌کنم خيلي ارزش قائل هستم. همانطور که در زمان بازيگري با وجدان بالا کار مي‌کردم از اين به بعد هم تا زماني که از پرسپوليس دور باشم کارم را با قدرت انجام مي‌دهم. رويارويي ما با پرسپوليس فوتبالي خواهد بود. شايد در زمين با راه‌آهن به مصاف اين تيم برويم اما هيچ گاه مقابل هواداران پرسپوليس قرار نخواهم گرفت.
* با انصاري‌فردي کار مي‌کنم که بازيکن ملي بوده است
من عاشق کار کردن با چنين تيم‌هايي هستم. نمي‌خواهم از خودم تعريف کنم ولي زماني که در سايپا بودم اين تيم بازيکني در تيم ملي نداشت اما بچه‌ها خوب زحمت کشيدند و ديديد که نفرات زيادي به تيم ملي داديم. اگر بتوانيم تيم را خوب جمع و جور کنيم مطمئنا خيلي‌ها مي‌توانند به خيلي چيزها پي ببرند. شما يک باشگاه به من بدهيد که همه بازيکنانش ملي‌پوش باشند. در آن صورت من تاثيرگذاري نخواهم داشت اما وقتي در چنين باشگاه‌هايي کار مي‌کنيم تاثيرگذاري‌اش به چشم خواهد آمد. من اينجا با انصاري‌فردي کار مي‌کنم که بازيکن ملي بوده و همه شرايط را درک مي‌کند به همين خاطر مشکلي نخواهيم داشت.

//

برگزاري مراسم معارفه دايي

مراسم معارفه علي دايي با بازيکنان راه‌آهن در رختکن ورزشگاه اکباتان برگزار شد.

پس از برگزاري نشست خبري علي دايي، مراسم معارفه اين مربي در رختکن برگزار شد. در بين بازيکنان اين تيم به حسين کاظمي و حسين کعبي مي توان اشاره کرد.
* کنفرانس با 20 دقيقه تاخير برگزار شد.
* عوامل سريال تلويزيوني 3-5-2 براي ادامه فيلمبرداري در ورزشگاه اکباتان حضور داشتند و برخورد آنها با بازيکنان راه‌آهن جالب توجه بود.
* محمد حسن انصاري فرد پس از خواندن متني از جاي خود بلند شد و با علي دايي روبوسي کرد. در اين هنگام يکي از فيلمبرداران که نتوانسته بود اين قسمت را تصويربرداري کند از انصاري فرد و دايي خواست تا دوباره همديگر را ببوسند و اين مسئله باعث خنديدن حضار شد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
گزارش تصویری مراسم معارفه علی دایی

Multimedia%5Cpics%5C1390%5C4%5CPhoto%5C2480.JPG

Multimedia%5Cpics%5C1390%5C4%5CPhoto%5C2477.JPG

Multimedia%5Cpics%5C1390%5C4%5CPhoto%5C2469.JPG

ادامه...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ستار زارع صید جدید علی دایی

ستار زارع کاپیتان فصل گذشته شاهین بوشهر و دفاع سابق چپ تیم ملی فوتبال ایران آخرین صید باشگاه راه‌آهن است. ستار که با نفت تهران قرارداد داخلی امضا کرده بود، امروز با علی دایی توافق کرده و به‌زودی قرارداد خود را با راه‌آهن ثبت خواهد کرد.
به‌جز ستار زارع، چند بازیکن ملی‌پوش دیگر که با علی دایی در تیم ملی همبازی بوده‌اند نیز راه‌آهنی شده‌اند. در بین آنها می‌شود به حسین کعبی اشاره کرد.
علی دایی تمرینات خود را با تیم راه‌آهن آغاز کرده و ترمیم راه‌آهن و انتخابات بازیکنان جدید برای او در اولویت است.
این مربی چالش جدیدی را آغاز کرده و نگاه‌های زیادی معطوف تیم اوست. حضور ستار زارع و تعدادی بازیکنان باتجربه می‌تواند کمک زیادی به این تیم بکند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
زارع که گفتند فجر قرارداد بسته
این زارعی هست که با نفت قرارداد بسته از پرسپولیس

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
راه آهن امسال برای همه تیم ها خط نشون می کشه:blink:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خبرهايي كوتاه از راه‌آهن

مربي کروات راه‌آهن از دوشنبه هفته آينده در تمرينات اين تيم شرکت مي‌کند.

مياچ که به تازگي با مسئولان راه آهن به توافق رسيده از دوشنبه هفته آينده در تمرينات اين تيم شرکت مي کند.
* راه آهن که از فردا راهي سرعين مي شود تا در اردبيل يک بازي تدارکاتي برگزار کند.
* علي دايي براي تقويت راه آهن به دنبال 2 بازيکن خارجي در پست هاي مهاجم و بازي‌ساز است.
* سرمربي راه آهن چند بازيکن زير 23 سال و اميد و جوانان از تيم هاي پايه اي براي استفاده از آنها در طول فصل انتخاب کرده است.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
گزارش اختصاصي از اردوي راه‌آهن/ همشهري‌هاي شهريار سنگ تمام گذاشتند
در ساعت 3 الي 4بامداد بيش از هزار نفر از اهالي شهر در اطراف هتل تجمع كرده بودند كه اين موضوع براي بازيكنان راه‌آهن شگفت‌انگيز و باورنكردني بود.

- تيم فوتبال راه‌آهن كه برنامه‌هاي آماده‌سازي خود را ديرتر از بقيه تيم‌ها آغاز كرده براي برپايي اردوي آمادگي خود زير نظر علي دايي ديشب وارد شهر اردبيل شد. گزارش اختصاصي خبرنگار گل از 24ساعت اول اردوي اين تيم در استان اردبيل پيش روي شماست.

سفر با پرواز چارتر

بازيكنان و كادر فني راه‌آهن ساعت 12 شب گذشته با يك پرواز چارتر از فرودگاه مهرآباد عازم اردبيل شده و حوالي ساعت 2نيمه شب وارد فرودگاه اين شهر شدند. در آن ساعت نيمه‌شب حدود 50نفر از همشهري‌هاي دايي براي استقبال از او و تيمش به فرودگاه اردبيل آمده بودند كه دو نوجوان به نمايندگي از مدرسه فوتبال علي دايي هم از جمله خوش‌آمدگوهاي اين مراسم بودند. همچنين يك جانباز 70درصدي دفاع مقدس هم در ميان استقبال‌كنندگان بود كه خوش‌وبش او با علي دايي و دسته گلي كه به سرمربي راه‌آهن اهدا كرد باعث شد دايي به شدت تحت تاثير قرار بگيرد.

بنرهايي با عكس دايي

كاروان اعزامي باشگاه راه‌آهن پس از مراسم خوش‌آمدگويي در فرودگاه با يك دستگاه اتوبوس عازم سرعين شدند و در ساعت 3بامداد پنجشنبه به اين منطقه خوش‌آب‌وهوا رسيدند. آنچه در بدو ورود راه‌آهني‌ها به سرعين جلب توجه مي‌كرد بنرها و پلاكاردهاي خوشامدگويي همراه با عكس‌هاي بزرگ علي دايي بود كه توسط شوراي شهر و شهرداري سرعين در سطح اين شهر نصب شده بود.

اسكان در هتل سپيد

راه‌آهني‌ها به محض ورود به سرعين در هتل سپيد اين شهر اسكان پيدا كردند تا با چند ساعت استراحت خود را براي آغاز تمرينات از پيش از ظهر امروز آماده كنند. هتل سپيد همان هتلي است كه سال گذشته هم تيم پرسپوليس در آن اسكان يافته و تيم ملي هم در زمان مربيگري دايي اردوي خود را در همين مكان برگزار كرده بود. نكته جالب اين‌كه در ساعت 3 الي 4بامداد بيش از هزار نفر از اهالي شهر در اطراف هتل تجمع كرده بودند كه اين موضوع براي بازيكنان راه‌آهن شگفت‌انگيز و باورنكردني بود.

شهريار سوار بر اسب

اولين جلسه تمرينات راه‌آهن ظهر امروز (پنجشنبه) در سرعين برگزار شد كه به دويدن بازيكنان در تپه‌هاي اين شهر اختصاص داشت. نكته جالب تمرينات حضور چشمگير يحيي گل‌محمدي است كه پا به پاي بازيكنان در تمرينات حضور دارد و از اين كار خسته نمي‌شود. در تپه‌نوردي امروز در سرعين هم گل‌محمدي پا‌به‌پاي بازيكنان مي‌دويد و اين در حالي بود كه علي دايي سوار بر اسبي كه يكي از دوستانش مهيا كرده بود بازيكنان را همراهي مي‌كرد.

جابه‌جايي با اتوبوس مخصوص

بعد از دويدن در تپه‌ها و صرف ناهار، اعضاي تيم براي تمرين بعد از ظهر عازم اردبيل شدند تا تمرينات خود را در زمين چمن ورزشگاه تختي اردبيل برگزار كنند. تمام جابه‌جايي‌هاي تيم در اردبيل و سرعين با يك دستگاه اتوبوس انجام مي‌شود كه نام علي دايي و باشگاه راه‌آهن بر روي آن درج شده و اين هم يكي از نكات جالب و قابل توجه در مورد امكانات ويژه راه‌آهني‌ها در اين اردو است.

عباسفرد و رودباريان امشب مي‌رسند

در تمرين راه‌آهن تمامي بازيكنان اين تيم از جمله ستار زارع، كعبي و كاظمي هم حضور دارند. جلال رافخايي كه قرار بود از ذوب‌آهن به راه‌آهن بيايد به ملوان رفت تا راه‌آهني‌ها بلافاصله عليرضا عباسفرد را به‌جاي او به خدمت بگيرند. عباسفرد به همراه رودباريان چند ساعت قبل راهي تبريز شدند و امشب به اردوي راه‌آهن ملحق خواهند شد. زارع، كعبي، كاظمي و عباسفرد به همراه اميري از داماش گيلان 5سهميه ليگ برتري راه‌آهن محسوب مي‌شوند. اين تيم حق استفاده از يك سهميه ليگ برتري ديگر را دارد كه احتمالا آن را براي نيم‌فصل حفظ خواهد كرد.

مجتبي شيري در راه‌آهن!

نكته جالب در مورد تركيب راه‌آهن اعتقاد فراوان دايي به جوانگرايي است. 10بازيكن از تيم‌هاي اميد و جوانان راه‌آهن در تمرينات اين تيم حضور دارند و مجتبي شيري آقاي گل اميدهاي تهران (كه هيچ نسبتي با برادران شيري ندارد) هم با صلاحديد دايي به راه‌آهن پيوسته است. دايي 3بازيكن بزرگسال و 3بازيكن اميد را از ميان بازيكنان تستي و در تمرينات براي تيم انتخاب كرده است. ضمن اين‌كه دو بازيكن برزيلي و كامروني هم مورد تاييد او قرار گرفته‌اند و تا روز شنبه قراردادهاي خود را ثبت خواهد كرد.

ماشين‌سازي و مس، حريفان احتمالي

تمرينات راه‌آهن تحت نظر علي دايي فردا (جمعه) هم در سرعين و اردبيل ادامه خواهد يافت. ضمن اين‌كه در طول برگزاري اين اردو دو بازي دوستانه هم در دستور كار راه‌آهني‌ها قرار دارد كه حريفان اين دو بازي هنوز به طور قطعي مشخص نشده‌اند. در اين مورد گفته مي‌شود احتمال رويارويي راه‌آهن با ماشين‌سازي تبريز و مس رفسنجان وجود دارد اما هنوز هيچ چيز قطعي نيست.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
گزارش اختصاصي از اردوي راه‌آهن/ همشهري‌هاي شهريار سنگ تمام گذاشتند
در ساعت 3 الي 4بامداد بيش از هزار نفر از اهالي شهر در اطراف هتل تجمع كرده بودند كه اين موضوع براي بازيكنان راه‌آهن شگفت‌انگيز و باورنكردني بود.

- تيم فوتبال راه‌آهن كه برنامه‌هاي آماده‌سازي خود را ديرتر از بقيه تيم‌ها آغاز كرده براي برپايي اردوي آمادگي خود زير نظر علي دايي ديشب وارد شهر اردبيل شد. گزارش اختصاصي خبرنگار گل از 24ساعت اول اردوي اين تيم در استان اردبيل پيش روي شماست.

سفر با پرواز چارتر

بازيكنان و كادر فني راه‌آهن ساعت 12 شب گذشته با يك پرواز چارتر از فرودگاه مهرآباد عازم اردبيل شده و حوالي ساعت 2نيمه شب وارد فرودگاه اين شهر شدند. در آن ساعت نيمه‌شب حدود 50نفر از همشهري‌هاي دايي براي استقبال از او و تيمش به فرودگاه اردبيل آمده بودند كه دو نوجوان به نمايندگي از مدرسه فوتبال علي دايي هم از جمله خوش‌آمدگوهاي اين مراسم بودند. همچنين يك جانباز 70درصدي دفاع مقدس هم در ميان استقبال‌كنندگان بود كه خوش‌وبش او با علي دايي و دسته گلي كه به سرمربي راه‌آهن اهدا كرد باعث شد دايي به شدت تحت تاثير قرار بگيرد.

بنرهايي با عكس دايي

كاروان اعزامي باشگاه راه‌آهن پس از مراسم خوش‌آمدگويي در فرودگاه با يك دستگاه اتوبوس عازم سرعين شدند و در ساعت 3بامداد پنجشنبه به اين منطقه خوش‌آب‌وهوا رسيدند. آنچه در بدو ورود راه‌آهني‌ها به سرعين جلب توجه مي‌كرد بنرها و پلاكاردهاي خوشامدگويي همراه با عكس‌هاي بزرگ علي دايي بود كه توسط شوراي شهر و شهرداري سرعين در سطح اين شهر نصب شده بود.

اسكان در هتل سپيد

راه‌آهني‌ها به محض ورود به سرعين در هتل سپيد اين شهر اسكان پيدا كردند تا با چند ساعت استراحت خود را براي آغاز تمرينات از پيش از ظهر امروز آماده كنند. هتل سپيد همان هتلي است كه سال گذشته هم تيم پرسپوليس در آن اسكان يافته و تيم ملي هم در زمان مربيگري دايي اردوي خود را در همين مكان برگزار كرده بود. نكته جالب اين‌كه در ساعت 3 الي 4بامداد بيش از هزار نفر از اهالي شهر در اطراف هتل تجمع كرده بودند كه اين موضوع براي بازيكنان راه‌آهن شگفت‌انگيز و باورنكردني بود.

شهريار سوار بر اسب

اولين جلسه تمرينات راه‌آهن ظهر امروز (پنجشنبه) در سرعين برگزار شد كه به دويدن بازيكنان در تپه‌هاي اين شهر اختصاص داشت. نكته جالب تمرينات حضور چشمگير يحيي گل‌محمدي است كه پا به پاي بازيكنان در تمرينات حضور دارد و از اين كار خسته نمي‌شود. در تپه‌نوردي امروز در سرعين هم گل‌محمدي پا‌به‌پاي بازيكنان مي‌دويد و اين در حالي بود كه علي دايي سوار بر اسبي كه يكي از دوستانش مهيا كرده بود بازيكنان را همراهي مي‌كرد.

جابه‌جايي با اتوبوس مخصوص

بعد از دويدن در تپه‌ها و صرف ناهار، اعضاي تيم براي تمرين بعد از ظهر عازم اردبيل شدند تا تمرينات خود را در زمين چمن ورزشگاه تختي اردبيل برگزار كنند. تمام جابه‌جايي‌هاي تيم در اردبيل و سرعين با يك دستگاه اتوبوس انجام مي‌شود كه نام علي دايي و باشگاه راه‌آهن بر روي آن درج شده و اين هم يكي از نكات جالب و قابل توجه در مورد امكانات ويژه راه‌آهني‌ها در اين اردو است.

عباسفرد و رودباريان امشب مي‌رسند

در تمرين راه‌آهن تمامي بازيكنان اين تيم از جمله ستار زارع، كعبي و كاظمي هم حضور دارند. جلال رافخايي كه قرار بود از ذوب‌آهن به راه‌آهن بيايد به ملوان رفت تا راه‌آهني‌ها بلافاصله عليرضا عباسفرد را به‌جاي او به خدمت بگيرند. عباسفرد به همراه رودباريان چند ساعت قبل راهي تبريز شدند و امشب به اردوي راه‌آهن ملحق خواهند شد. زارع، كعبي، كاظمي و عباسفرد به همراه اميري از داماش گيلان 5سهميه ليگ برتري راه‌آهن محسوب مي‌شوند. اين تيم حق استفاده از يك سهميه ليگ برتري ديگر را دارد كه احتمالا آن را براي نيم‌فصل حفظ خواهد كرد.

مجتبي شيري در راه‌آهن!

نكته جالب در مورد تركيب راه‌آهن اعتقاد فراوان دايي به جوانگرايي است. 10بازيكن از تيم‌هاي اميد و جوانان راه‌آهن در تمرينات اين تيم حضور دارند و مجتبي شيري آقاي گل اميدهاي تهران (كه هيچ نسبتي با برادران شيري ندارد) هم با صلاحديد دايي به راه‌آهن پيوسته است. دايي 3بازيكن بزرگسال و 3بازيكن اميد را از ميان بازيكنان تستي و در تمرينات براي تيم انتخاب كرده است. ضمن اين‌كه دو بازيكن برزيلي و كامروني هم مورد تاييد او قرار گرفته‌اند و تا روز شنبه قراردادهاي خود را ثبت خواهد كرد.

ماشين‌سازي و مس، حريفان احتمالي

تمرينات راه‌آهن تحت نظر علي دايي فردا (جمعه) هم در سرعين و اردبيل ادامه خواهد يافت. ضمن اين‌كه در طول برگزاري اين اردو دو بازي دوستانه هم در دستور كار راه‌آهني‌ها قرار دارد كه حريفان اين دو بازي هنوز به طور قطعي مشخص نشده‌اند. در اين مورد گفته مي‌شود احتمال رويارويي راه‌آهن با ماشين‌سازي تبريز و مس رفسنجان وجود دارد اما هنوز هيچ چيز قطعي نيست.

مرسی از خبرهایی که میزاری:santa:
من که امیدوارم دایی موفق باشه با راه‌آهن

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
نمیدونم این نظرسنجی تا به حال در تالار ایجاد شده یا نه !
میخواستم ببینم منفورترین تیم فوتبال بین بچه های پرشین تولز کدام تیم است ؟

فقط خواهشا توهینی در کار نباشه . در نظرسنجی شرکت کنید و نام تیم رو در پست خود مطرح کنید کفایت میکنه ! :rolleyes:

**** میتوانید چند تیم را انتخاب کنید ولی تا حد امکان انتخابات خود را محدود کنید که نتیجه ی نظرسنجی بهتر از آب در بیاد !

Last edited:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
کلا از تیمهای ایتالیایی خیلی متنفرم + رئال مادرید
به تیمهای انگلیسی هم علاقه شدید دارم + بارسلونا
تیمهای المانی هم به خودیه خود واسم حالت خنثی دارند .

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
جز یونایتد و یووه به بقیه رای دادم از یووه هم خوشم نمیاد ولی نسبت به بقیه بهتره

یونایتد هم که عشق است

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من اول شرکت کردم بعد دیدم چند گزینه ای بوده وگرنه اینتر رو هم بی نصیب نمی گذاشتم :D

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
من زیاد از تیم یونتوس خوشم نمیاد ولی این تیم هم طرفداران خاص خودش رو داره و قطعا قایل احترامند

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اینارو همشونو دوست دارم ولی به خاطر نفرتم از تیم ملی آلمان ناچاراً از بایرنو زدم به هرحال با اینکه باشگاشو دوست دارم چون 3 تا ایرانی رو خریدن تا حالا ... ولی نزدیک ترین ترکیبو به تیم آلمان داره

Last edited:

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
کلآ از تیم های آلمانی متنفرم

بالا