• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
فعلاٌ که هیچ کدوم از باشگاه ها بهشون پول داده نشده که بخوان خرج کنند یا به بازیکن بدن تازه این اعدادی هم
میبینی گفته میشه همه گمانه زنی در مورد قرار داد های داخلی است
گمانه زنی کجا بود ؟
همین آقای رحمتی توی برنامه نود فصل پیش گفت من یک فصل زحمت کشیدم 777 میلیون حقه منه ؟
ینی واسه 9 ماه بیشتر از این میخواد ؟

mohandesmeharbi

Registered User
لایک‌ها
252
اونام دادن، اینم گرفت ، باید قرار دادشونو نشون بدن تاباور کنی مگه همین بیکن بائور خودمون نبود که گفت گول ارقام بالای آدمایی مثل
کریس رونالدو رو نخورید تا حالا هیچ کدوم رنگ 100 میلیون یورو ندیدن که بخوان در موردش حرف بزنن اینا همه مسائل پشت پرده ایه
که به خیلی چیزا مرتبطه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اونام دادن، اینم گرفت ، باید قرار دادشونو نشون بدن تاباور کنی مگه همین بیکن بائور خودمون نبود که گفت گول ارقام بالای آدمایی مثل
کریس رونالدو رو نخورید تا حالا هیچ کدوم رنگ 100 میلیون یورو ندیدن که بخوان در موردش حرف بزنن اینا همه مسائل پشت پرده ایه
که به خیلی چیزا مرتبطه
اگه اینطوره دوستان از کجا میارن ماشین 200 میلیونی میخرن ؟ بعد از 2-3 سال بازی حرفه ای ؟

مسلما کسی که 200 تومن پول ماشین میده چندین برابرشو گرفته که اینقدرشو داده ماشین

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
که به خیلی چیزا مرتبطه

کی گفته نمیدن و اینا هم نمیگیرن؟!!!:wacko:

حرفا میزنی دوست من

مثلا فک کردی یه بازیکن که وضع مالی خانوادش در حد کارگری بوده چطور حالا سواری 300 400 میلیونی سوار میشه و خونه چند صد میلیونی داره؟!

تو اینکه این پولها رد و بدل میشه هیچ شکی نیست.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
واعظ آشتیانی مدیرعامل سابق باشگاه استقلال با بیان اینكه سقف قرارداد‌ها قانون نیست، گفت:‌ این اسمش قانون نیست و فقط طرح موضوع است. قانون به چیزی می‌گویند كه تعریف شده باشد، نكات مهمش مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرد و به صورت سند درآمد‌ه باشد.

به گزارش ایسنا؛ وی در ادامه صحبت‌هایش گفت: از مجموعه فدراسیون سوال می‌كنم كه بازیكن و مربی چند صد میلیونی چطور راضی می‌شود كه 350 میلیون تومان بگیرد؟! این موضوع با عقل جور در نمی‌آید. نكته‌ مهم‌تر این است كه دیوان محاسبات و سازمان بازرسی كل كشور باید روی هزینه‌های باشگاه‌ها نظارت كنند. مگر كسی می‌آید از جیب خودش خرج كند و ما به التفاوت 350 میلیون را پرداخت كند. این پول از كجا تأمین می‌شود؟ اینكه بگوییم چون بازیكنی عاشق تیمی است پیشنهاد 800 میلیونی را رها می‌كند و به 350 میلیون راضی می‌شود، چقدر می‌تواند به واقعیت نزدیك‌ باشد؟! اگر دیوان محاسبات به این موضوع ورود پیدا كند می‌تواند قیمت بازیكنان را بشكند.

سرپرست سابق باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال كه چه كار باید كرد تا قانون سقف قرارداد‌ها درست انجام شود؟ گفت: عوامل اجرایی باید عوامل آگاهی باشند و به دور از حب و بغض و باند‌بازی با همه مسائلی كه اتفاق می‌افتد یكسان برخورد كنند. اینكه با مدیر عاملی كه عضو مجموعه فدراسیون است به طور ویژه برخورد كنیم و یا با كسی كه ارتباط نزدیكی با مجموعه ندارد طور دیگری برخورد كنیم درست نیست.

آشتیانی درباره نقش مدیران باشگاه‌ها برای درست اجرا شدن این قانون گفت:‌ متأسفانه فضای رقابت كاذب بین برخی از مدیران وجود دارد كه خودش عارضه‌ای بزرگ است و بزرگترین مشكل همین جاست.

وی افزود: عموما باشگاه‌ها دولتی هستند و از جیب خرج نمی‌كنند. كسی امروزه از جیب خود برای رضای خدا چند میلیون خرج نمی‌كند. حتما در پس پرده موضوعی وجود دارد. فكر می‌كنم یكی از موضوعاتی كه فدراسیون و حتی دیوان محاسبات و سازمان بازرسی می‌توانند روی آن دست بگذارند این است كه آن دسته از مدیرانی كه می‌گویند از جیب خرج می‌كنند را مورد بررسی قرار دهند تا به واقعیت‌های پشت پرده پی‌ ببرند. اگر از جیب خرج كردن به لحاظ قانونی وجاهت ندارد با آن برخورد كنند، اگر چنین نیست پس آن را رواج بدهند تا همه مدیران با واسطه پول بیاورند و از خودشان خرج كنند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
البته من با علی عزتی ( شماره 6 نفت ) که صحبت کردم می گفت هنوز مشخص نیست

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
با انتقال این تیم به اراک هیچ کمکی به فوتبال و مردم اراک نمیشه و 100% این تیم در فصل جاری ضعیف ظاهر خواهد شد

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اینتر در آستانه از دست دادن اسکودتوی 2006

خدا کنه ازشون بگیرن واقعا که حق یووه رو خوردن;)

س از جلسه ی نهایی‌ فدراسیون فوتبال ایتالیا (FIGC) در باره یافته‌های دادگاه کالچو پولی‌ ۲ در ناپل، به احتمال قریب به یقین اینتر از اسکودتوی ۲۰۰۶ محروم میشود، اما قهرمان اروپا در سال ۲۰۱۰ به دلیل منقضی شدن پرونده با محرومیت بیشتری مواجه نخواهد شد.

رسانه های ایتالیا صبح روز سه شنبه در پی‌ اظهارات استفانو پالاتزی، بازرس ارشد FIGC (فدراسیون فوتبال ایتالیا) که باشگاه اینتر میلان را به ارتکاب تقلب ورزشی در فصل ۲۰۰۵-۰۶ متهم کرده بود به مرز انفجار رسیدند.این مساله پیش از این در نهایت منجر به محرومیت یوونتوس از دو اسکودتوی خود و تبعید این تیم به سری ب و کسر امتیاز از باشگاه‌های میلان، لاتزیو، فیورنتینا و رجینا در فصل ۲۰۰۶-۰۷ شده بود. پالاتزی گفت:"اینتر ماده ی مربوط به تقلب ورزشی در باره ی احتمال سود بردن از دستکاری جدول رده بندی را نقض کرده است."

یک سال پیش و زمانی‌ که رابطه ی مدیران سابق اینتر با داوران و تعدادی از مسئولین رده بالای فوتبال ایتالیا آشکار شد، فدراسیون فوتبال ایتالیا مسئولیت بررسی تمامی‌ مدارک مربوط به دادگاه کالچو پولی‌ ۲ در ناپل را به پالاتزی محول کرد. مکالمات کشف و شنود شده توسط دادگاه ناپل نشان دادند که جیاکینتو فاکتی، رئیس سابق اینتر، به طور منظم با روسای کمیته ی داوران، پائولو برگامو و پیرلوییجی پایرتو در تماس بوده است. یافته‌های پالاتزی بدین معناست که اسکودتوی ۲۰۰۶ که از یوونتوس گرفته شد و به اینتر واگذار شد، به احتمال فراوان از نراتزوری نیز پس گرفته خواهد شد. این مساله احتمالاً روز ۱۸ جولای در آخرین جلسه ی FIGC درباره ی این پرونده اعلام خواهد شد.

هواداران اینتر (و همچنین طرفداران میلان و لیوورنو) با دانستن اینکه اینجا احتمالاً پایان این پرونده خواهد بود اسوده خاطر خواهند بود. در حالیکه پالاتزی بیش از یک سال زمان صرف تکمیل تحقیقاتش کرد، اکنون پرونده به دلیل سپری شدن زمان قانونی دعوی حقوقی قابل پیگیری نیست. بر اساس قانون "اساسنامه ی محدودیت" ایتالیا، حداکثر زمانی‌ که پس از یک جرم می‌توان اقامه ی دعوی کرد پنج سال پس از وقوع آن است.

مهمترین افرادی که با ادعاهای پالاتزی به خاطر نقض ماده ی یک از قانون عدالت ورزشی در سال ۲۰۰۶ گناهکار شناخته میشوند -به همراه یوونتوس- شامل این لیست هستند:

کمپدلی (کیه وو)، چلینو (کالیاری)، کورسی (امپولی)، فوسکی (پالرمو)، فوتی (رجینا)، گاسپارین (ویچنزا)، گوورناتو (برشیا)، مینی (میلان)، موراتی (اینتر)، اسپالتی (اودینزه).

همچنین پالاتزی مدعی شده که این افراد باید به دلیل نقض ماده شش از قانون عدالت ورزشی گناهکار شناخته میشدند: فاکتی (اینتر)، مینی (میلان)، اسپینلی (لیوورنو).

نقض ماده ی شش (تلاش برای صعود در جدول رده بندی از طریق مچ فیکسینگ یا تلاش برای مچ فیکسینگ) مستحق سقوط فوری به دسته ی پایینتر است. در حالیکه در دادگاه بی‌ اعتبار و مخدوش سال ۲۰۰۶ هم یوونتوس از هرگونه نقض ماده ی شش مبرا اعلام شد و تنها به دلیل ترکیبی‌ از نقض ماده ی یک (رفتار غیر ورزشی، که هر چیزی از توهین در زمین مسابقه تا تماس مداوم با برگامو و پایرتو را در بر می‌گیرد) به یک دسته پایینتر تبعید شد، جرمی‌ که پیش از آن هرگز منجر به چیزی بیش از یک جریمه ی ساده و یا حداکثر، کسر اندکی‌ امتیاز نشده بود. در نتیجه بر اساس یافته‌های بازرس ارشد فدراسیون فوتبال ایتالیا این اینتر، میلان و لیوورنو بودند که باید به سری ب فرستاده میشدند نه یوونتوس.

اما با توجه به "اساسنامه ی محدودیت" مجازاتی برای این باشگاه‌ها در کار نخواهد بود. در حالیکه نام یوونتوس پس از پنج سال مبارزه برای عدالت و تطهیر خود به عنوان برنده ی اخلاقی‌ و سربلند این ماجرا نمایان خواهد شد، مالکین فعلی‌ باشگاه برای دریافت غرامت به دلیل تبعید اشتباهی تیم به دسته ی پایینتر اقدامی نخواهند کرد. معاملات مالی‌ بزرگ شرکت تحت ریاست "جان الکان" (نوه ی جانی آنیلی و مالک فعلی‌ یووه) با شرکت‌های تحت نفوذ اینتر، "تیم" و "گاتزتا دلو اسپورت"، احتمال هر گونه تلاش برای دریافت غرامت را از بین میبرد.

رئیس باشگاه اینتر اظهارات پالاتزی را یک حمله ی غیر قابل قبول خوانده اما با رسیدن ۱۸ جولای، باشگاهش برای حفظ اسکودتو تنها به یک معجزه نیاز خواهد داشت. حتی در صورتی‌ که این جام در این روز پس گرفته نشود، تا زمانی‌ که این امر صورت گیرد تنها مساله ی زمان مطرح است. اسکودتو به هیچ کس تعلق نمیگیرد، در عوض یک سال بدون جام دیگر در تاریخ نمایش داده خواهد شد، درست همانند سال ۲۰۰۵.

یادداشت مترجم: اگر موراتی بر بی‌ گناهی خود و اینتر اصرار دارد و معتقد است هیچ خطا و اشتباهی‌ از سوی او و فاکتی سر نزده، میتواند "اساسنامه ی محدودیت" را رد کند و پرونده ی تیمش را به دادگاه ببرد تا بی‌ گناهی اینتر را ثابت کند!

منبع:گل

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پدیده شاندیز، مالک جدید راه‌آهن

به گزارش خبرآنلاین؛ رستوران پدیده شاندیز فردا رسما به عنوان مالک جدید باشگاه راه‌آهن معرفی می‌شود. آن‌ها قرار است راه‌آهن را به مشهد ببرند و تیمشان را در این شهر اداره کنند. رحمان نادری رئیس سابق هیات فوتبال مشهد و مدیر فعلی رستوران پدیده شاندیز تهران تنها کسی است که پرویز گل‌محمدی‌فرد را می‌شناسد. او گفته که گل‌محمدی‌فرد را می‌شناسد و می‌داند که او تیم را به مشهد خواهد برد. اما در عین حال گفته که فعلا نمی‌تواند اطلاعات بیشتری در این زمینه بدهد.
طبق تحقیقات خبرآنلاین، پرویز گل‌محمدی‌فرد هیچ عضویتی در اتاق بازرگانی، شهرک صنعتی و اتاق صنایع و معادن ندارد. او گرچه شخصا و به نام خودش تیم را خریداری کرده، اما در حقیقت به نمایندگی از پدیده شاندیز این کار را کرده است. پیش از این تنها گفته شده بود که خریدار راه‌آهن، یک شرکت فعال در مواد غذایی است که این موضوع باعث شده بود همه فکر کنند این شرکت، تولید کننده مواد غذایی است در حالی که شرکت مورد نظر، رستوران پدیده شاندیز است.

خریدار جدید باشگاه راه‌آهن حدودا یک ساعت قبل اسامی 7 نفر را به عنوان اعضای هیات مدیره باشگاه راه‌آهن اعلام کرده بود که یکی از این 7 نفر، مالک رستوران پدیده شاندیز است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود بر همه دوستان

هر چه قدر به کفاشیان ارادت دارید :دی این مطلب رو از دست ندید.

تقدیم با عشق :

do.php

آن فوق لیسانس تجارت، آن در شوخی و طنز و هزل با مهارت، آن رئیس پیشین فدراسیون دو و میدانی، آن دارای مسؤلیت در ورزش قایقرانی، آن رئیسِ سرخوش و قد بلند، آن فارغ التحصیل از ماستریخِ هلند، آن فروشندهٔ بلال در دوران جوانی، آن دخیل در حذفِ ایران از جام جهانی، آن سرپرست سابق فدراسیون شطرنج، آن خالی کننده پشت مربیان در شرایط بغرنج، آن دارای لبخند ژکند، آن در اخراج سرمربی و سرپرست و غیره فرز و تند، آن جنت مکانِ خلد آشیان، مولانا مهندس علی کفاشیان!

اعتماد به نفسش عجیب بالا بود و آروزیش پست و مقام در کنفدراسیون فوتبال آسیا بود و در کشاکش سختی‌های روزگار سنگ بالای آسیا بود!

گویند مولانا در کودکی بسیار کتاب می‌خواند و جز طنز چیزی در ذهنش نمی‌ماند! از آن جمله نقل است کتاب «مردی که می‌خندد» را از بر داشت و شب‌ها کلیات عبید را بالای بستر می‌گذاشت و از میان شعرا به ایرج میرزا ارادتی وی‍ژه داشت!

بسیار مشاهده می‌شد که مولانا در جمعی رسمی ناگهان از خنده غش می‌کرد و پس از هوشیاری در پاسخ به تعجب حضار عرض می‌کرد: «‌اگر جوک‌هایی را که من برای خودم تعریف می‌کنم می‌شنیدید، جملگی از شدت شوق خرقه از تن می‌دریدید!»

در سوابق ورزشی شیخنا آورده‌اند که مدتی رکود دار دوی ۱۱۰ متر با مانع بود، از آن روی به راحتی همه موانعِ ریاستش بر فدراسیون فوتبال را از سرِ راه برمی داشت و کوچک‌ترین چشم زخمی برنمی داشت!

گویند هر کس در عرصه‌ی مدیریت با شیخنا همکاری می‌کرد، پس از مدتی از درد گردن ناله می‌کرد! پس عده‌ای از مجرب‌ترین پزشکان را مسؤل بررسی این بیماری نادر کردند و پس از مدتی کاشف به عمل آمد که این گردن درد به خاطر آن است که شیخنا همه شکست‌ها را به گردن دیگران می‌اندازد و تنها در هنگام پیروزی هاست که دو اسبه می‌تازد! طرفه آنکه وقتی او را می‌گفتند: «چرا پس از کسب نتایج ضعیف تیم ملی استعفا نمی‌دهید؟!» پاسخ می‌داد: «این کار شانه خالی کردن از بار مسؤلیت است!» و سپس این شعر را در جواب آنان زمزمه می‌کرد:

«این همه از جدایی، دیگه نگو، دیگه نگو!»

گویند پس از شکست تیم امید به او گفتند: «به نظر می‌رسد که دیگر بهانه‌ای برای ماندن ندارید!» ‌ پس مولانا به ریش آنان خندید و پاسخ داد: «‌چه بهانه‌ای بالا‌تر از تعلیقِ فوتبال ایران! فوتبال ما از نظر ساختاری ایراد دارد! چه من باشم و چه نباشم، فرقی ندارد!» پس او را گفتند: «قربانت شوم! اگر بود و نبود تو فرقی نمی‌کند، پس چرا نمی‌روی؟!» ‌ مولانا پاسخ داد: «هه هه هه! دقت نکردی! ماندن یا رفتن من برای فوتبال فرقی نمی‌کند، برای من که فرق می‌کند!»

نقل است که شیخنا چشمش را می‌بست و غیب می‌گفت! مثلا پس از حذف تیم ملی در رقابت‌های جام‌ملت‌های آسیا در جواب منتقدان گفت: «من مطمئنم که اگر ما در اینجام نتیجهٔ خوبی می‌گرفتیم، این همه از ما انتقاد نمی‌کردید!!»

گویند شیخنا بسیار رئوف‌القلب بود و ناراحتی کسی را تاب نمی‌آورد؛ از آن رو پس از حذف تیم ایران از مقدماتی المپیک ۲۰۰۸، وظیفه دلداری از مردم را، به عنوان دبیر کل کمیته ملی المپیک، یک تنه بر عهده گرفته بود و پیوسته می‌گفت: «اشکالی ندارد، چهار سال بعد صعود می‌کنیم!»

حکایت کنند که زمانی شیخنا در برنامه عادل خان فردوسی‌پور گفته بود: «استرسی که در طول ۳ سال مدیریت در فدراسیون فوتبال بر من وارد شد بی‌سابقه بود!» گویند استادنا مایلی کهن با شنیدن این سخن گفت: ‌ «بدانید و آگاه باشید، که شیخنا از ترس برکناری از ریاست فدراسیون استرس گرفته است!»

نقل است که شیخنا در باب شکست از تیم اردن در مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا، جواب منتقدان را این‌گونه داده بود: «باخت به اردن که چیز جدیدی نیست، پیش از این نیز در مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۶ به اردن باخته بودیم!»

در محبوبیت شیخنا همین بس که خود در جایی گفته بود: «اطمینان دارم که اگر مرا برای تصدی وزارت ورزش معرفی کنند، یک رای هم نمی‌آورم!»

گویند روزی اهالی فوتبال او را دعا بکردند که شیخنا علی بر گردن فوتبال دوستان و جراید ورزشی حقی بسیار دارد! سبب را پرسیدند؛ مریدی از آن میان پاسخ داد: «‌هیچ کس نمی‌توانست اهالی فوتبال و اصحاب جراید را در حول یک موضوع به وحدت برساند!» ‌ گفتند: «اینکه گفتی یعنی چه؟!» پاسخ داد: «‌مگر نمی‌بینید که پس از مدت‌ها کافهٔ خلق، از پا به توپان گرفته تا قلم به دستان، در باب استعفای شیخنا هم صدا شده‌اند؟!»

گویند این اواخر که فشار بسیاری بر شیخنا وارد می‌شد تا لباس ریاست را به کناری بیندازد و این قدر فوتبال ایران را به زحمت نیندازد، روز و شب این ذکر را با خود زمزمه می‌کرد:

«من ترک پست و میز و مقامم نمی‌کنم! صد بار توبه گر بکنم، این نمی‌کنم!»

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مصاحبه با محمد مایلی کهن ،

من باشم و به پروین یا دایی فحش بدهند؟​

ARMF عزیز، بخون شاید نظرت راجع به حاجی مایلی عوض بشه .:D

درود ...

از قدیم گفتن : به عمل کار برآید به سخندانی نیست ...

ضمنا، من با شخص مایلی کهن که خصومت ندارم. با عملکردش و ادعاهاش و کینه ای بازیهاش مشکل دارم. با تناقضات گفتاری و رفتاریش... یه مثال، کسی که برای تحقیر کردن علی دایی، آرم شرکت تولیدیش رو (که اتفاقا اسم دایی هم هست) از روی لباس فرم خودش پاک میکنه، چطور میتونه مدعی باشه که جلو بی احترامی احتمالی به دایی رو خواهد گرفت؟ تازه به فرض هم اگر بی احترامی بشه، از طرف عموم هوادارها نخواهد بود. چون علی دایی با همه نقاط ضعف و قوتش، طی یک فصل و نیم، دو جام برای پرسپولیس آورده. پس هوادارها عموما ازش شاکی نیستن. حاجی مایلی هم از یه طرف دست پیش رو گرفته از طرف دیگه روغن ریخته رو نذر امامزاده میکنه...

به هرحال، من خوشبینم... امیدوارم این دوره حضور مایلی کهن در فوتبال قرین به موفقیت باشه. دوتا فایده داره، اول اینکه به کام پرسپولیس و پرسپولیسیها خواهد شد و دوم اینکه عطش کسب موفقیت حاجی، بعد از چندین سال، سیراب میشه... البته احتمالا...

پاینده باشید

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
درود ...

از قدیم گفتن : به عمل کار برآید به سخندانی نیست ...

ضمنا، من با شخص مایلی کهن که خصومت ندارم. با عملکردش و ادعاهاش و کینه ای بازیهاش مشکل دارم. با تناقضات گفتاری و رفتاریش... یه مثال، کسی که برای تحقیر کردن علی دایی، آرم شرکت تولیدیش رو (که اتفاقا اسم دایی هم هست) از روی لباس فرم خودش پاک میکنه، چطور میتونه مدعی باشه که جلو بی احترامی احتمالی به دایی رو خواهد گرفت؟ تازه به فرض هم اگر بی احترامی بشه، از طرف عموم هوادارها نخواهد بود. چون علی دایی با همه نقاط ضعف و قوتش، طی یک فصل و نیم، دو جام برای پرسپولیس آورده. پس هوادارها عموما ازش شاکی نیستن. حاجی مایلی هم از یه طرف دست پیش رو گرفته از طرف دیگه روغن ریخته رو نذر امامزاده میکنه...

به هرحال، من خوشبینم... امیدوارم این دوره حضور مایلی کهن در فوتبال قرین به موفقیت باشه. دوتا فایده داره، اول اینکه به کام پرسپولیس و پرسپولیسیها خواهد شد و دوم اینکه عطش کسب موفقیت حاجی، بعد از چندین سال، سیراب میشه... البته احتمالا...

پاینده باشید

:)
آره . باید دید در طول فصل چی پیش میاد یا چی پیش میاره حاجی :D . منم امیدوارم هی چی پیش میاد به کام هوادار باشه.

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
خبر فوری: علی دایی سرمربی راه‌آهن شد

دایی کنفرانس مطبوعاتی خود را روز دوشنبه برگزار خواهد کرد. همچنین با حضور او در راه‌آهن، چند مهره دانه درشت بازار نقل و انتقالات به احتمال زیاد سر از راه‌آهن درخواهند آورد.

سایت گل – علی دایی سرانجام هدایت تیم راه‌آهن شهرری را به دست گرفت.

به گزارش سایت گل، طی روزهای گذشته خبر حضور علی دایی در جمع زردپوشان سرزبان‌ها بود اما دقایقی پیش نماینده رسمی او بهمن دهقان قرارداد دو ساله را امضا کرد.

علی دایی در روزهای گذشته جلساتی با مالکان جدید باشگاه راه‌آهن و محمدحسن انصاری‌فرد سرپرست باشگاه داشت و بعد از آنکه از ایشان برای پاسخ دادن وقت گرفت، سرانجام قبول کرد که در فصل جدید در پست سرمربی راه‌آهن کار خود را آغاز کند.
دایی کنفرانس مطبوعاتی خود را روز دوشنبه برگزار خواهد کرد. همچنین با حضور او در راه‌آهن، چند مهره دانه درشت بازار نقل و انتقالات به احتمال زیاد سر از راه‌آهن درخواهند آورد.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امیدوارم موفق باشه.

البته اگه بازیکنی مونده باشه که بگیرن

چون از این مهره های دانه درشت که یاد کرده اشجاری رفت تراکتور کعبی رفت مس و انصاریفر هم که سایپا

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سرمربی سپاهان کیه پس؟

بالا