• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تومیسلاو ایویچ، سرمربی صاحب نام یوگسلاو دیشب در سن ۷۷ سالگی در گذشت.
او سابقه مربیگری تیم ملی ایران را پیش از جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه بر عهده داشت و بسیاری معتقدند بازی های به یاد ماندنی تیم ملی در آن جام جهانی به خاطر حضور چند ماهه او در تیم ملی بود.
ایویچ بعد از پیروزی بر استرالیا در پلی آف جام جهانی ۱۹۹۸ جانشین والدیر ویرای برزیلی شد.
ایویچ درفوتبال ایران کار خود را روی تحکیم سیستم دفاعی در تیم ملی فوتبال کشورمان گذاشت و مردانی چون نادر محمد خانی و جواد زرینچه را که سال ها در تیم ملی حضور نداشتند به تیم ملی برگرداند. او نقش زیادی در احیای محمدخانی داشت و بازیکنی که در ذوب آهن آخرین روزهای بازی اش را پشت سر می گذاشت بهترین بازی های دوران حرفه ایش را از زمان مربیگری ایویچ انجام داد.
ایویچ در دیماه ۱۳۷۶ به ایران آمد. اولین میدان او بازی های چهارجانبه جام هنگ کنگ بود. در این رقابتها ایران به دنبال تحمل شکست یک صفر مقابل نیجریه ، در دیدار دوم شیلی را در ضربات پنالتی شکست داد و به عنوان سوم این رقابتها رسید. ۲ ماه اول سال ۱۳۷۷ با بازیهای ملی فراوان برای تیم ملی تحت هدایت ایویچ توام شد. تیم ملی ابتدا در ۳ دیدار دوستانه مقابل ۳ باشگاه فرانسوی مثل گوین کمپ نانت و مونت پولیه قرار گرفت و سپس در تبریز با نتیجه یک – یک مقابل تیم ملی فوتبال کویت متوقف شد.
بعد از آن ایویچ تیم را راهی مسابقات چهار جانبه ال جی کرد. شکست ۲ صفر مقابل مجارستانی که به جام جهانی صعود نکرده بود با پیروزی یک بر صفر برابر جامائیکای صعود کننده به جام توام شد. بعد از آن تیم ملی برای انجام ۲ دیدار دوستانه فوتبال به ایتالیا رفت. اینجا بود که جلال طالبی با عنوان مدیر فنی تیم ملی، به ایتالیا فرستاده شد تا معلوم شود تغییراتی در فوتبال ایران محتمل است. تیم ملی سپس در یک بازی کاملاً غیر طبیعی که به نظر می رسید واقعی نباشد ۷ به یک به آ.اس . رم ایتالیا باخت. بعد از این باخت ، ایویچ از مربیگری تیم ملی فوتبال برکنار شد و جلال طالبی جای او را گرفت. جالب آن که تنها چند روز بعد از این بازی تیم ملی با هدایت جلال طالبی ۴ بر یک اینتر را (بدون ستارگانش البته) مغلوب کرد.
همان زمان روزنامه های ایرانی می نوشتند که بازیکنان تیم ملی تمرینات او را مسخره می کنند و او را به عنوان مربی اصلا قبول ندارند. نمایش ضعیف تیم ملی در بازی با رم هم به زعم بسیاری حاصل بازی بد خودخواسته و عمدی بازیکنان بود.
در جام جهانی تیم ملی با تغییراتی که خالق آن ایویچ بود نتایج نسبتا” موفقی گرفت اما فوتبال ایران مدت ها بعد قدر بزرگمردی به نام ایویچ را به خوبی فهمید.
ایویچ با یک کارنامه بسیار قوی و سابقه مربیگری در تیم های بزرگ اروپا مثل تیم ملی کرواسی ، مارسی، پورتو ، بنفیکا ، استاندارد لیژ و … به ایران آمد. او در سال ۱۹۸۷ میلادی و در فینال جام باشگاه های اروپا موفق شد با تیم پورتو، تیم بایرن مونیخ آلمان را ۲ یک شکست داده و قهرمان اروپا شود.
حمایت مهدوی کیا از ایویچ
بعد از جام جهانی ۱۹۹۸ مهدی مهدوی کیا، ستاره آن زمان تیم ملی که بعد از جام جهانی به بوخوم رفت با ستایش از ایویچ، بازی های خوب ایران در فرانسه را به این مربی یوگسلاو مربوط دانست و گفت:«ایویچ در هر جلسه تمرین به ما می گفت یوگسلاوی تنها از یک راه می تواند به ما گل بزند و آن ضربات ایستگاهی سینیشا میهایلوویچ است.»
جالب آن که ایران در اولین بازی جام جهانی ۱۹۹۸ یک به صفر مغلوب یوگسلاوی شد و همان یک گل را هم میهایلوویچ، مربی کنونی فیورنتینا روی یک ضربه ایستگاهی به نیما نکیسا، دروازه بان تیم ملی زد.
توپ قورت دادن بلاژوویچ
تیم ملی کرواسی که در جام جهانی ۱۹۹۸ با مربیگری میروسلاو بلاژوویچ به مقاوم سوم رسید پیش از جام جهانی یک بازی دوستانه با ایران انجام داد که بعد از آن بازی سرمربی این تیم که بعدها هدایت ایران را در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۰۲ پذیرفت گفت:«اگر یوگسلاوی بتواند ایران را شکست دهد یک توپ فوتبال قورت می دهم.»
شاید عمر حضور ایویچ که ۴ سال پیش با پیشنهاد پرسپولیس برای مربیگری روبرو شده بود در فوتبال ایران اندک بود اما او مربی ای است که نسل آن زمان بازیکنان تیم ملی همه معترفند که بهترین مربی تاریخ ایران بوده است. مردی که فوتبال ما مدیون اوست.

vdrqhy4163axczygfx9g.jpg

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
مربی بزرگی بود.
اگه فدراسیون شعورش برسه و بشناسه بد نیسب یه پیام تسلیت بده

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
حیف شد
از معدود مربی های کار بلد بود
خود بازیکنان جام جهانی 98 میگفتند بازیهای خوب ایران به خاطر تمرینات خوب این مربی بود

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خدا رحمتش کنه ... مربی خوبی بود

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
خدا بیامرزدش...
خیلی ازش تعریف میکردن...
اون پیش بینی اش برای بازی با یوگسلاوی واقعا محشر بود!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خدایش بیامرزد...
این کاره بود...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سایت گل - حسن محمد تبار گفت: در عرضه 5 روزه بازار سوم فرابورس ايران هيچ خريداري براي باشگاه فرهنگي ورزشي راه آهن پيدا نشد.
حسن محمد تبار مدير روابط عمومي بورس در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در راستاي اصل 44 خصوصي سازي در تابلوي بازار سوم فرابورس ايران، سهام باشگاه فرهنگي ورزشي راه آهن متقاضي نداشت و هيچ خريداري براي سهام اين باشگاه ورزشي پيدا نشد.
وي ادامه داد: قيمت اين باشگاه پنج ميليارد و نهصد ميليارد تومان در سازمان خصوصي سازي قيمت گذاري شد و هيچ فردي سپرده 177 ميليوني توماني را براي خريد اين باشگاه ورزشي ارائه نداد.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
محمدي‌: درصورت رعايت‌نشدن سقف‌ قرارداد احتمال آماتوري‌شدن ليگ ايران وجود دارد

رئيس سازمان ليگ حرفه‌اي فوتبال گفت: در صورت عدم رعايت قانون سقف قرارداد ممکن است ليگ برتر ما آماتوري شود.

عزيزالله محمدي در مورد جلسه امروز هيئت رئيسه سازمان ليگ اظهار داشت: در اين نشست در مورد سقف قراردادها، نحوه رعايت اين قانون از سوي باشگاه‌ها و نحوه مقابله با متخلفان بحث و بررسي کرديم. مقرر شد براي بازيکناني که سقف قرارداد را رعايت نکنند کارت بازي صادر نشود.
وي ادامه داد: اعضاي هيئت رئيسه بر عدم افزايش سقف قرارداد بازيکنان تاکيد کردند و متفق‌القول خواهان رعايت سقف 350 ميليون توماني براي عقد قرارداد با بازيکنان شدند. وضعيت بحراني اقتصادي باشگاه‌ها را بايد مدنظر قرار داد. ضمن اينکه تا 2 سال آينده بايد پروانه حرفه‌اي براي باشگاه‌ها صادر شود و در صورتي که وضعيت اقتصادي باشگاه‌ها بهبود نيابد و سامان پيدا نکند، ممکن است ليگ ما آماتوري شود. به همين دليل چنين تصميمي گرفته شد و باشگا‌ه‌ها بايد سقف قرارداد را رعايت کنند.
محمدي تاکيد کرد: بايد ببينيم وضعيت اقتصادي باشگاه‌ها در سال‌هاي آينده چگونه خواهد شد. اگر اين وضعيت بهبود پيدا کند سقف قرارداد افزايش پيدا مي‌کند اما براي ليگ دوازدهم يعني سال بعد نيز سقف قرارداد همان 350 ميليون تومان تعيين شده است.
رئيس سازمان ليگ در مورد وضعيت تيم‌هاي مس سرچشمه، راه‌آهن و نفت تهران براي حضور در ليگ برتر به فارس گفت: قرار است مس سرچشمه، اساسنامه خود را تغيير دهد و همچنين مجمع و هيئت مديره‌اي مجزا داشته باشد اما وضعيت راه‌آهن و نفت تهران بايد مشخص شود. بايد روش شود که تيمي مانند راه‌آهن اصلا مي‌خواهد در ليگ برتر فصل آينده شرکت کند يا نه و اگر قصد حضور در مسابقات را ندارد ما برايش تصميم ديگري بگيريم. تکليف نفت تهران نيز بايد مشخص شود.
وي در مورد اينکه در صورت انصراف راه‌آهن از حضور در ليگ برتر آيا تيمي از ليگ دسته يک به ليگ برتر مي‌آيد، گفت: خير، هيچ تيمي از ليگ دسته يک به دسته برتر صعود نخواهد کرد.
محمدي در مورد حضور مجدد عليرضا نيکبخت و فرهاد کاظمي در فوتبال اظهار داشت: اين دو هيچ مشکلي براي فعاليت در فوتبال ندارند.
در نشست امروز هيئت رئيسه سازمان ليگ عزيز محمدي، محمدرضا ساکت، غلامرضا بهروان و علي کاظمي حضور داشتند

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تاج به حجازی تیم داد اما دادکان نه​

اصغر حاجیلو در گفت و گویی با خبرآنلاین از موضع تند درودگر علیه دادکان در دفاع از دادکان انتقاد کرد و گفت:« نباید فوتبالی ها به هم توهین کنند. از نظر من ، تاج همیشه تاج است. نباید کسی به فوتبالی ها بی احترامی کند. تاج و دادکان از بزرگان فوتبال ما هستند و اگر اختلافی با هم دارند ، بهتر است خودشان با هم حرف بزنند .

فوتبالی ها باید پشت یکدیگر باشند. دلم به درد آمد وقتی دیدم برای این موضوع آقای درودگر اینگونه حرف زده اما همه اهالی فوتبال ساکت نشستند و می گذارند یک کارمند توصیه شده راه بیفتد و هرچه دلش می خواهد به من بگوید. وقتی حرف هایش را خواندم ، یاد روزهایی افتادم که به ناصر حجازی اجازه کار نمی دادند و از 13 جای مختلف زنگ زدند تا مانع کار ناصر شوند اما تاج او را به اصفهان برد.

من که یادم نرفته این لطف او در حق ناصر. حجازی تاج را دوست داشت و ما هیچ وقت زحماتش را فراموش نمی کنیم. دادکان مرد بزرگی در فوتبال ما بود اما ناصر حتی در دوره کاری دادکان هم اجازه کار نداشت. این را هم یادم نرفته که دادکان در فدراسیونش از ناصر استفاده نکرد. آقای درودگر ، می دانید که تاج و نبی رای به برکناری من دادند اما دلیل نمی شود که به خاطر این دلخوری سکوت کنم. از شما می خواهم که حرمت فوتبالی ها را حفظ کنیم و بگذاریم اگر دعوا هم می کنند ، خودشان با هم طرف باشند.»

عجب... !!!

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
محمدي‌: درصورت رعايت‌نشدن سقف‌ قرارداد احتمال آماتوري‌شدن ليگ ايران وجود دارد

لطفا شما دیگه بیش از این گند نزنید به افکار عمومی.مثل اون ریییستون.:wacko:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خداحافظی کفاشیان با فوتبال،رویایی دست نیافتنی : مقاله ای از گروه ورزش:
رئیس فدراسیون فوتبال در واکنش به حذف فاجعه‌بار تیم المپیک ایران از رقابت‌های انتخابی المپیک در گفت و گو با رسانه‌های گروهی اعلام کرده است:« از مردم ایران بابت حذف تیم المپیک خجالت می‌کشم اما قصد استعفا و کناره‌گیری از ریاست فدراسیون فوتبال را ندارم!»

موضع‌گیری رئیس فدراسیون فوتبال درباره این مساله زیاد غیرمنتظره نبود، چون وی پس از حذف تیم ملی بزرگسالان از رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی،حذف تیم امید ایران از بازی‌های آسیایی گوانگ‌ژو،حذف تیم ملی جوانان و نوجوانان از مسابقات قهرمانی آسیا،حذف تیم ملی بانوان ایران از بازی‌های انتخابی المپیک، هم چنین جمله‌ای را مطرح کرده بود،تا مشخص شود مدیر فدراسیون فوتبال صندلی خود را خیلی دوست می‌دارد! و حاضر نیست به هیچ قیمتی لذت نشستن روی این صندلی را از دست بدهد!

مدیر ارشد فدراسیون فوتبال که با خلق چنین رویدادهای تلخی در دوره مدیریتی‌اش در فوتبال ایران اجین شده، خوب می‌داند که هیچ مقام مسوولی در وهله وی را بابت ناکامی در فوتبال ایران مواخذه نمی‌کند به این دلیل با لبخندهای زجرآور در قبال ناکامی‌های فوتبال قیافه‌ای حق به جانب می‌گیرد و مدعی می‌شود قصد استعفا از مسوولیت خود ندارد، علی کفاشیان برای رهایی از تیرس منتقدان خود در اقدامی کاملا غیرمنتظره صورت مساله را پاک می‌کند و توپ را به زمین دیگران می‌اندازد تا به این شیوه انتقادات منتقدان را دفع کند.
:blink:

کی میشود : جدایی علی از صندلی

رفتار کفاشیان برای هیچ یک از اهالی فوتبال قابل درک نیست، او در مدت حضورش در فدراسیون فوتبال مرتکب اشتباهات سرسام آوری شده که به هیچ وجه نمی‌توان از کنار آنها به سادگی گذشت،رئیس فدراسیون فوتبال به عقیده بسیاری از صاحب نظران به دلیل بیگانه بودن با قواعد فوتبالی تن به هر کاری می‌دهد چه بسا که این تصمیمات اشتباه و غیر قابل جبران باشد، او علی رغم تمام مخالفت‌ها علی منصوریان را به عنوان سرمربی تیم المپیک ایران معرفی کرد و در برابر منتقدان از وی به عنوان مربی کارآمد و کاربلد نام می‌برد اما به محض این که وی ناکام می‌شود او را تیرباران می‌کند تا مشخص شود کفاشیان چگونه مدیری است، او حسین شمس را از کار برکنار می‌کند تا کسی دیگر از نحوه مدیریتش انتقاد نکند در حالی که خود به خوبی می‌داند تنها فردی که می‌تواند موفقیت فوتسال ایران در میادین بین المللی را تضمین کند کسی نیست جز حسین شمس با این حال او را از کار برکنار می کند تا فردی مطیع و بدون دردسر را برای هدایت تیم ملی فوتسال برسر کار بیاورد.

کفاشیان اکبر محمدی را به عنوان سرمربی تیم ملی جوانان انتخاب می‌کند در حالی که همه به این مطلب اذعان دارند که این مربی به هیچ وجه صلاحیت و کارآیی لازم برای کسب موفقیت در این سمت را ندارد اما وی بازهم از او حمایت می‌کند تا نشان دهد برای نظر هیچ یک از منتقدانش ارزش قائل نیست.

رئیس فدراسیون فوتبال در تصمیم‌گیری‌ها خود به گونه‌ای عمل می‌کند که هر ببینده‌ای متوجه می‌شود وی در اقدامات خود استقلال کاری ندارد اما با وجود این انتقادها خود را کاملا مستقل نشان می‌دهد اما پس از مدتی حقیقت نمایان می‌شود که کفاشیان در هیچ یک از تصمیمات خود راسا اقدام نکرده بلکه تحت تاثیر سخنان بالادستی‌های خود برای فوتبال ایران تصمیم گرفته است.

اظهارات منتقدان کفاشیان که روزی در ردیف همراهان صمیمی او بودند نشان می‌دهد کفاشیان همچنان اختیاری از خود در فوتبال ایران ندارد بلکه از بالا برای او تصمیم می‌گیرند تا آقای رئیس آن را اجرا کند،شواهد و مستندات موجود نشان می‌دهد رئیس فدراسیون فوتبال هنوز لیوان را در دست ندارد که آن را جا به جا کند، بلکه افراد دیگر برای او سناریو می‌نویسند تا وی این سناریو را طبق تصمیمات اخذ شده مو به مو انجام دهد.

رفتار مدیر کلان فوتبال ایران به هیچ وجه با سازو کارهای مدیریت حرفه‌ای در فوتبال جهان سازگار نیست،به همین دلیل نباید انتظار داشت،علی کفاشیان همانند یک مدیر کارآمد و شایسته در صورت وقوع چنین آبروریزی بزرگی دست به قلم شود متن استعفای خود را تقدیم مجمع عمومی فدراسیون فوتبال کند،اگر امروز علی کفاشیان استعفا داد باید همه تعجب کنند، چون کمتر کسی است که انتظار دارد مدیریت فدراسیون فوتبال در مقطع فعلی این گونه حرفه‌ای عمل کند.

علی کفاشیان می‌خواهد در فوتبال همچنان رئیس باشد،اما یک نگرانی بزرگ در این بین وجود دارد که دیگر تیمی در فوتبال ایران نیست که علی کفاشیان برای ناکامی آن قدم بردارد و سناریوی ناکامی آن را به نحو احسن اجرا کند، کفاشیان هرآنچه در فوتبال ایران بود را نابود کرد تا فوتبال ایران که روزگاری در قاره کهن آقایی می‌کرد تنها به گذشته پرافتخار خود بیالد و از داشتن چنین مدیران ناکارآمدی افسوس بخورد.

کد خبر:93723 - ورزش

دیگه هیچ مقطعی از فوتبال این کشور سالم نمونده که زحمت تخریبش رو به شما بدیم! آقای کفاشیان همین حالا برو!

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
محمدي: رحمتي بايد در مورد شروطي كه براي پرسپوليس گذاشته، توضيح‌ دهد​

رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: پس از بازگشت مهدي رحمتي از اردوي اتريش از او مي‌خواهيم در مورد شروطي که براي پرسپوليس گذاشته، توضيح دهد.

عزيز محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينکه گفته مي‌شود ديدار پرسپوليس و استقلال در در هفته هفتم ليگ يازدهم برگزار خواهد شد، اظهار داشت: اين پيش‌بيني درست نيست. هنوز قرعه‌کشي صورت نگرفته که بخواهيم تاريخ دربي را اعلام کنيم. قرعه‌کشي روز سه شنبه هفته جاري انجام مي‌شود.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا باشگاهي در خصوص خواسته‌هاي نامعقول بازيکنان گزارشي به سازمان ليگ ارائه کرده يا خير، عنوان کرد: هيچ باشگاهي هنوز گزارش کتبي به ما نداده اما به صورت تلفني با ما در ارتباط هستند و مواري را گفته‌اند.

رئيس سازمان ليگ در مورد شروط مهدي رحمتي در مذاکره با پرسپوليس گفت: رحمتي فعلا در ايران نيست و بايد پس از اتمام اردوي تيم ملي در اتريش بيايد و او را بخواهيم تا در مورد اين شرايط توضيح دهد. ما همه اين موارد را يادداشت مي‌کنيم. البته رحمتي در مصاحبه‌اي گفت با من تماس گرفته و قول داده تا سقف را رعايت کند. ضمن اينکه بازيکن نمي‌تواند چنين شرايطي براي يک باشگاه بگذارد. مگر مي‌شود يک بازيکن چنين شرايطي را براي باشگاه تعيين کند؟

محمدي خاطرنشان کرد: قبول اين شرايط بستگي به شرايط مديران دارد. مديران بايد خودشان بدانند چه کار مي‌کنند. بارها گفته‌ام اگر به قرارداد بازيکني شک داشته باشيم حتما پيگيري مي‌کنيم و اگر تخلفي صورت گرفته باشد کارت بازي صادر نخواهيم کرد.

وي در مورد اينکه آيا بازيکني از جمله مهدي رحمتي که گفته مي‌خواهد قراردادش را مقابل عزيز محمدي امضا کند، مي‌تواند اين کار را انجام دهد يا خير گفت: ما خودمان قبول نمي‌کنيم چنين اتفاقي رخ دهد. رحمتي هم اگر اين حرف را زده به اين دليل است که درباره او حرف و حديث‌هايي مطرح شده است.

به گزارش فارس، درباره رقم قرارداد مهدي رحمتي و خواسته‌هاي عجيب او موارد زيادي مطرح شده بود تا اين‌که حبيب کاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس بدون اين‌که نامي از اين دروازه‌بان ببرد کدهايي داده بود که کاملا مشخص مي‌کرد منظورش مهدي رحمتي است.

کاشاني در اين باره گفته است: "يک بازيکن ملي‌پوش گفت که يک ميليارد پول مي‌خواهد و ماليات اين پول را هم باشگاه بايد بپردازد. او چند شرط ديگر هم گذاشت از جمله اين‌که دو دروازه‌بان تيم شما هم از پرسپوليس بروند و به جاي اين دو، بايد فلان بازيکن تيم دسته‌دومي جذب شود و در نهايت 10 درصد از مبلغ قرارداد من به عنوان پورسانت به مديربرنامه‌هايم پرداخت شود. اين بازيکن درخواست 850 ميليون توماني براي جذب يک بازيکن ديگر که از دوستان صميمي‌اش است را به ما ارائه کرد و گفت که ماليات او هم بايد از سوي باشگاه پرداخت و 10 درصد از قرارداد دوست صميمي‌اش هم از سوي باشگاه به عنوان پورسانت به مديربرنامه‌اش داده شود. "

@#%#@%$##@#%^؛&؛&#$@ ! :hmm:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سایت گل - تیم نفت تهران در جلسه ای با حضور رئیس شرکت ملی نفت و استاندار مرکزی و لطفی نماینده این استان در مجلس و نماینده تیم نفت به شهر اراک منتقل شد.
به گزارش سایت گل نفتی ها که به امید بقا به دنبال فروش امتیاز به یکی از شرکتهای زیر مجموعه شرکت نفت بودند حالا باید ادامه کار را در این شهر دنبال کنند.سرنوشتی که در یک سفر استانی مثل مهر به پیشانی شان خورده است!
در پی اعلام این تصمیم مربیان نفت تمرین این تیم را تعطیل کردند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این یعنی این که حرف مردم یعنی پشم یکبار دیگه ثابت شد.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نصرتي: اگر دايي نبود از اول به پرسپوليس مي‌آمدم

وقتی محمد نصرتی با استقلال قرارداد داخلی بست و چند روز بعد با یک تصمیم ناگهانی به پرسپولیس پیوست یکی از مهم‌ترین حاشیه‌های فصل نقل و انتقالات شکل گرفت. حرکت نصرتی از آن جهت عجیب بود که او می‌دانست دور زدن استقلالی‌ها بعد از آن قرارداد داخلی می‌تواند دردسرهای زیادی برای او داشته باشد. ظاهرا یکی از انگیزه‌های اصلی نصرتی برای این تغییر جهت رابطه تیره و تار او با علی دایی بوده که تا مدتی قبل هنوز رفتنش از پرسپولیس مسجل نشده بود. مدافع تراکتورسازی در فصل گذشته این رازها را در مصاحبه‌ای مفصل با روزنامه تماشا فاش کرد که بخش‌های مهم آن را می‌خوانید.

به بازیکنانی که از پرسپولیس و استقلال به تیم رقیب می‌روند می‌گویند یاغی. به تو نمی‌آید که یاغی باشی. به نظرت انتخاب استقلال تصمیم درستی بود؟

بعد از آخرین بازی برای تراکتور مدیریت باشگاه گفت که ما به شما برای فصل بعد خبر می‌دهیم. سه هفته گذشت خبری نشد و در این چند هفته آقای فتح الله زاده تماس گرفتند. از طرفی من قید پرسپولیس را زده بودم، چون مشکلاتی با علی دایی دارم و وقتی پرسپولیس قهرمان جام حذفی شد فکر می‌کردم دایی در پرسپولیس می‌ماند.

اگر دایی زودتر می‌رفت؟

اگر زودتر می‌رفت خیلی فرق داشت. اول فصل هم پرسپولیسی‌ها صحبت کردند اما گفتم چون دایی هست نمی‌آیم.

تو رابطه‌ات با دایی خیلی خوب بود اما الان خیلی بد است. این همه تضاد چه دلیلی دارد؟

زمانی که همبازی بودیم همه به دوستی ما حسادت می کردند. بارها شنیدم که می‌گفتند شما همسن نیستید که با هم رفاقت می‌کنید. اما ماجرای اختلاف برمی‌گردد به بازی با عربستان.

تو با دایی در رختکن دست ندادی؟

چرا دست ندادم؟! دست دادم اما ناراحت بودم.

چرا ناراحت بودی؟

من تازه با النصر قرارداد بسته بودم. چهار روز هم با این تیم تمرین نکرده بودم. لوکا را هم می‌شناسید که چقدر عصبی است. رفتم با لوکا صحبت کردم که اجازه بدهد بروم تمرین تیم ملی؛ قبول کرد. من دوهفته زودتر آمدم تمرین تیم ملی. در تهران تمرین کردم و بعد کیش؛ رفتیم عربستان. ارنج را دایی خواند... نبودم. با خودم گفتم تو ذخیره ها که هستم. اما ذخیره‌ها را هم خواند باز هم نبودم. پیش خودم گفتم: آقای دایی تو که نمی‌خواستی من را بازی بدهی چرا من را از تمرین النصر کشاندی.

خدا را شاهد می‌گیرم آنطوری هم ناراحت نبودم که اخم کنم. قبل بازی که هیچ اتفاقی نبود همه چیز خوب بود. بعد از بازی در رختکن آمد دست بدهد من شل دست دادم. می‌دانید کی ناراحت شدم؟ وقتی که روی سکو نشسته بودم و می‌دیدم تیم ملی می‌بایست با اختلاف چهار گل می‌باخت. فقط دو تک به تک را رحمتی گرفت. گل ما هم که تاکتیکی نبود. کرنر را زدند؛ مسعود با سر سابوند و نکونام هم گل کرد. من ناراحت شدم از اینکه می‌توانستم کمک کنم اما بیرون نشستم.

با دایی صحبت کردی؟

اصلا... نظرش بود.

اما به دایی زنگ زدی؟

تیم ملی چند بازی کرد و بازی با امارات رسید که در استادیوم النصر بود و من هم بازیکن النصر. من تلفنی با نکونام صحبت می‌کردم. به من گفت هادی عقیلی نیست یک تماس با دایی بگیر چون از دستت ناراحت است. دایی هم تازه از مکه آمده بود و به همین بهانه زنگ زدم. چند بار زنگ زدم جواب نداد و بعد چند روز جواب داد.

گفتم: اگر از دست من ناراحتی شرایطم اینگونه بود در ضمن من کاری نکردم. دایی مکالمه را برد به سمت شوخی و خنده. اما باز هم من را دعوت نکرد. بازی امارات هم گذشت که باز هم تیم ملی خوب نبود و باید با اختلاف سه چهار گل می‌باخت. خدا آنقدر به بنده‌اش لطف می‌کند اما بنده هم باید کاری بکند. بعد هم آمد استادیوم آزادی جلوی 100هزار نفر به عربستان باخت. وقتی خدا لطف می‌کند باید قدر دانست.

یعنی نتیجه نگرفتن علی دایی در تیم ملی گوشزدی به او بود؟

بله، تذکری بود که نباید خصومت‌های شخصی را به منافع ملی ارجحیت بدهد. چیز دیگری هم بود. قبل از جام ملت‌های زمان قلعه نویی ایشان با من تماس گرفت و چون مربی سایپا بود به من پیشنهاد داد بروم سایپا. من رفتم جام ملت‌ها و ایشان هم با تیم ملی دانشجویان رفت دانمارک. من تا برگشتم با موبایل دایی تماس گرفتم اما جواب نمی‌داد. همان موقع آقای کاشانی به من پیشنهاد پرسپولیس را داد. وقتی دایی جواب نمی داد؛آقای کاشانی همه شرایط من را پذیرفت و من رفتم پرسپولیس.

دیگر با دایی برخورد نداشتی؟

نه هیچ رابطه‌ای نداشتیم. فقط وقتی ایشان با تیم پرسپولیس آمد دبی؛ من هم رفتم به دیدن بازیکنان و حتی یادم هست که عید نوروز بود. وقتی رفتم خیلی سرد برخورد کرد و چیز دیگری نبود. در بازی پرسپولیس – تراکتور هم سمتش نرفتم.
عجب .... !!!

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
امید خدا اینم فصل بعد سقوط کنه بفهمن چه گندی زدن!

بالا