• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سيد حميد سجادي وزير پيشنهادي وزارت ورزش و امور جوانان در گفت و گوي اختصاصي با ايرنا اعلام كرد كه در صورت انتخاب مطابق برنامه دولت ، ورزش و امور جوانان را به پيش خواهم برد.
سجادي: مطابق برنامه دولت ورزش و امور جوانان را به پيش خواهم برد
سيد حميد سجادي وزير پيشنهادي وزارت ورزش و امور جوانان پس از معرفي دكتر محمود احمدي نژاد رييس جمهوري به مجلس شوراي اسلامي در يك گفت وگوي اختصاصي با ايرنا به برخي سوالات پاسخ داد.
** آقاي سجادي چطور شد كه به تكليف رييس جمهوري در خصوص تصدي پست سرپرستي وزارتخانه پاسخ مثبت داديد؟
گمان مي كنم به عنوان يك ورزشكار قديمي و مدير اجرايي و ورزشي، امروز در فضايي قرار گرفته ام كه بيش از هر زمان ديگري مي توانم به خانواده خودم (جامعه ورزش ) خدمت كنم.
من با ورزش زندگي كرده ام و تمام دوران زندگي خود را با ورزش كردن و آموزش به ورزشكاران يا انجام امور اجرايي و تربيت بدني پشت سر گذاشته ام ، امروز با اين احساس در اين راه قدم گذاشته ام كه كمكي به خانواده بزرگ خود كرده باشم چرا كه تصور مي كنم شناخت و آگاهي كاملي از دغدغه ها، كاستي ها، پتانسيل ها، توانايي ها و امكانات كشور دارم.
تمام توان خود را به كار خواهم گرفت تا با تجربه اي كه در طول اين سال ها كسب كرده ام ورزش كشور را در جهتي به پيش ببرم كه نخستين تجربه انتخاب يك مدير ورزشي در راس دستگاه ورزش كشور، نتيجه اي مثبت و درخشان برجاي بگذارد و جامعه ورزش را سرافراز كند ضمن اينكه خانواده بزرگ ورزش از كارشناسان ، متخصصان، پيشكسوتان و دلسوختگاني برخوردار است كه فكر مي كنم دعوت عضو كوچك خانواده خود براي همراهي و برداشتن اين بار بزرگ پاسخ مثبت دهند تا با كمك هم كار را پيش ببريم.

** طبيعتا هر فردي پس از انتخاب به عنوان متولي ورزش ايران برنامه ها يا چشم اندازهايي را متصور مي شود و بر اساس آن حركت مي كند، برنامه شما با توجه به حدود دو سال مانده به پايان دولت دهم در حوزه ورزش كشور چيست؟
برنامه جامعي در حال تدوين است كه مي خواهيم به نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي تقديم كنيم در اين برنامه نظرات كارشناسان مجرب ورزش كشور جمع بندي و تدوين شده است كه منطبق بر قانون برنامه پنجم توسعه و در جهت برنامه دولت خدمتگزار است كه قطعا ورزش كشور بر اساس آن به پيش خواهد رفت.
اين برنامه بزودي تقديم نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي مي شود.
سجادي كه متولد سال 1348 است، 17 سال مستمر (از سال 1364 تا 1380) عضو تيم ملي دو و ميداني كشورمان بود و در طول اين مدت 75 سفر برون مرزي در معيت تيم دو و ميداني ايران انجام داد و به عنوان سفير ورزشي ايران در مجامع مختلف ورزشي بارها و بارها پرچم و سرود پرافتخار ايران اسلامي را به اهتزاز و به صدا درآورد.
وي دارنده 14 مدال رنگارنگ آسياي و هشت ركورد ملي كشوري است و از سال 1366 تاكنون ركورددار رده جوانان دو هاي 2هزار متر با مانع، 1500 متر و 800 متر كشور است و در رده بزرگسالان نيزاز سال 1367 تاكنون ركورد دار دو 1500 متر و 3000 متر آزاد محسوب مي شود.
سجادي در هواي آزاد نيز در سال 1370 ركورد دو 3000 هزار متر با مانع ايران را از آن خود كرد و در سال 1374 نيز ركورد ماده 5000 هزار متر و در سال 1375 ركورد 10 هزار متر ايران را جابجا كرد كه تا به امروز برجاي مانده است.
اين ورزشكار سال هاي نه چندان دور كشورمان ركورد شكني دو 800 متر داخل سالن آسيا، عضويت در تيم منتخب آسيا در سال هاي 70 و 71 ، چهارمي مسابقات جهان در سال 1992 در كوبا، عضويت در كميته ورزشكاران شوراي المپيك آسيا به مدت چهار سال، عضويت در انجمن المپينها از سال 1377تاكنون (كميته ملي المپيك)، عضويت در كميته اخلاق از سال 1377 (كميته ملي المپيك )، عضويت در كميته فني فدراسيون دو و ميداني و سمت مشاور رييس فدراسيون دو و ميداني را در كارنامه ورزشي خود دارد.
سجادي همچنين داراي مدارك ورزشي مربيگري بين المللي دو و ميداني درجه 1، ‌نجات غريق بين المللي درجه 2، مربيگري ژيمناستيك درجه 3 و مربيگري آمادگي جسماني (بدنسازي) درجه 1 است و از معدود ورزشكاران ايران اسلامي است كه به عنوان يك قهرمان در رويدادهاي بزرگ جهاني همچون المپيك 1992 بارسلونا و 1996 آتلانتا، چهار دوره مسابقات دو و ميداني قهرماني جهان، 3 دوره قهرماني دانشجويان جهان، سه دوره حضور در بازي هاي آسيايي در سال هاي 1990 در پكن، 1994 در هيروشيما و 1998 در بانكوك را تجربه كرده است.
سرپرست وزارت ورزش و امور جوانان يد طولايي نيز در امور اجرايي و مديريتي دارد، وي كه نخست به عنوان معلم ورزش در سال 1368 در **** مقدس جمهوري اسلامي ايران مشغول به كار شد ، هشت سال مسووليت تيم دو و ميداني بنياد شهيد و امور ايثارگران انقلاب اسلامي را برعهده داشت.
سجادي از سال 1368 به مدت پنج سال در مدارس شاهد تهران تدريس كرد و با پايان تحصيلات آكادميك در سال 1379 به عضويت هيات علمي دانشكده تربيت بدني تهران مركز درآمد.
وي از سال 1383 تا 1384 به عنوان معاون فرهنگي ورزشي شركت ورزشي شهر تهران (شهرداري تهران) فعاليت كرد و سپس در سال 1385 به عنوان رييس هيات مديره و مديرعامل توسعه ورزش و تفريحات سالم منطقه آزاد كيش راهي جنوب كشور شد و با پايان ماموريتش در سال 1387 به مركز كشور بازگشت و به مدت يك سال و نيم به عنوان عضو هيات مديره و مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي سايپا فعاليت كرد.
وي با شروع دولت دهم و تغيير معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني، به عنوان يك مدير ورزشي كارآزموده وارد سازمان تربيت بدني شد و به عنوان معاون امور ورزش، ورزش كشور را سر و سامان داد.
مسوول بسيج هيات علمي دانشكده تربيت بدني تهران مركز در سال هاي 82 و 85 ، رياست ستاد نادو ايران ، رياست شوراي برون مرزي سازمان تربيت بدني و نايب رييسي كميته بين الدول تربيت بدني يونسكو 'CIGEPS' از سال 89 تا به امروز از ديگر مسووليت هاي اجرايي اين ورزشكار باسابقه ايران است كه دقايقي پيش به عنوان وزير ورزش مدنظر دولت دهم به مجلس شوراي اسلامي معرفي شد.

ehsan0912288

Registered User
لایک‌ها
2
تيم استيل آذين به سمنان منتقل شد

با عقد تفاهم نامه اي روز پنجشنبه در استانداري سمنان تيم استيل آذين به سمنان منتقل و از فصل آينده با نام استيل آذين سمنان در ليگ يك فوتبال كشور حضور مي يابد.
مديرعامل باشگاه استيل آذين در حاشيه نشست مسوولان اين باشگاه با استاندار سمنان، نماينده مردم سمنان در مجلس شوراي اسلامي و مديركل تربيت بدني استان سمنان به خبرنگار ايرنا گفت: در قالب اين تفاهم نامه مسوولان اين استان بايد امكانات و شرايط حضور اين تيم را در سمنان فراهم كنند.

'سعيد آذري' گفت: در فصل آينده كل تشكيلات تيم به سمنان منتقل و اين تيم تمرينات و مسابقات خود را در سمنان برگزار مي كند.
'حسين هدايتي' مالك باشگاه استيل آذين نيز به فعاليت كارخانه استيل آذين در سمنان اشاره كرد و گفت: اين كارخانه بيش از 30 سال است كه در سمنان فعال است و به همين دليل انتقال اين تيم به سمنان صورت گرفت.

وي قرار گرفتن سمنان در مسير مشهد مقدس و عبور زائران حضرت امام رضا (ع) را از ديگر دلايل اين انتقال برشمرد.

در نشست مسوولان استان سمنان با هدايتي مالك باشگاه استيل آذين و مديرعامل اين باشگاه، رييس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن استان سمنان نيز حضور داشت و تفاهم نامه مذكور به امضاي طرفين رسيد.

اخه اینم شد دلیل , همش تو خرافات سیر میکنیم بعد میگن چرا پیشرفت نمیکنیم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان

فدراسیون فوتبال تقویم ورزشی فصل جدید رو اماده کرده و تو سایتش قرار داده.
میخواستم اینو تا تاپیک فصل جدید بذارم ولی فکر کردم اونجا برنامه لیگ رو قرار بدیم که بعد قرعه کشی اعلام میشه و هم بهش ارتباط داره.
این تقویم فصل جدید هست که روزهای برگزاری لیگ و حذفی رو به همراه بازی های احتمالی ملی و اسیایی در خودش داره و همچنین مناسبتهای تقویمی رو هم توش گنجانده. فکر کنم بگیرید و داشته باشید مفید باشه.

فایل های ضمیمه

• Taghvim90_91.pdf
    235.6 KB · نمایش ها: 10

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
صحبت های طولانی قاضی شریفی در مورد کفاشیان.

آقاي كفاشيان! سكوت بهتر است يا دروغ؟​

اگر اين اختيار در شما وجود داشت و به بركناري من منتهي مي‌شد در اين صورت به تضاد و تقابل انديشه و روش خود با انديشه و روش شما افتخار مي‌كردم و مي‌باليدم، اما افسوس كه اين اختيار را نداشته، نداريد و نخواهيد داشت و افسوس كه من از اين افتخار و شما از آن اختيار محروم هستيد.

:lol:

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سحام نیوز: مدیرعامل باشگاه نفت تهران از مخالفت سازمان لیگ حرفه‌ای با انتقال تیم فوتبال این باشگاه به اراک و منتفی شدن این موضوع خبر داد.

منصور قنبرزاده در گفت‌وگو با فارس، در مورد وضعیت انتقال تیم نفت تهران به استان مرکزی عنوان کرد: سازمان لیگ نامه‌ای به امضای عزیز محمدی رئیس سازمان برای ما ارسال کرده که در آن با انتقال تیم نفت تهران به اراک مخالفت شده است. در این نامه عزیز محمدی تاکید کرده انتقال یک باشگاه باید به یک مؤسسه فرهنگی ورزشی غیر دولتی صورت بگیرد نه آنکه به استانداری واگذار شود. ضمن اینکه مؤسسه تحویل‌گیرنده باید زیرساخت‌ها و ضوابط AFC را دارا باشد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تربیت بدنی استان مرکزی نیز در نامه‌ای اعلام کرد، بدون تأمین منابع مالی حاضر به در اختیار گرفتن تیم نیست، انتقال تیم نفت تهران منتفی است. سازمان لیگ از ما خواسته هرچه سریع‌تر در مورد جذب بازیکنان و امضای قرارداد با آنها و ارائه فهرست تیم اقدام کند. از فردا (شنبه) کار خود را در این زمینه انجام می‌دهیم و تیم نفت در تهران به فعالیتش ادامه می‌دهد.

قنبرزاده در مورد وضعیت کادر فنی این تیم عنوان کرد: حسین فرکی یکی از مربیان اعتقادی و کاملا فنی و تخصصی است و به همین دلیل فصل آینده نیز ایشان سرمربی تیم ما خواهد بود، البته معتقدم فرکی می‌تواند در سطح ملی به کارلوس‌ کی‌روش هم کمک کند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اين باشگاه روسي، دانكو لازويچ، مهاجم ملي‌پوش و كروات زنيتي‌ها در پايان بازي منجر به برد 2 بر صفر از نيشيني كه روز يكشنبه روبه‌رو شد، به هنگام ترك ميدان با ضرباتي از طرف يك مامور پليس مواجه شد.
مطابق اين گزارش به علت اصابت باتوم به كتف و كمر وي و ايجاد جراحتي جدي، اين گلزن تكنيكي به بيمارستان جهت مداوا اعزام شد.
لازاويچ در پايان بازي زماني كه مي‌خواست پيراهن ورزشي خود به سمت جايگاهي كه هواداران حاضر بودند، پرتاب كند، چنين اتفاق تلخي را تجربه كرد.
اين گزارش حاكي است مقامات زنيت قصد شكايت به خاطر اين رفتار نادرست عليه نيروي امنيتي به دارند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
يادداشت روز: تيم بي‌دفاع سپاهان و تركش خالي ذوب‌آهن
همان بلايي كه بر سر خط دفاعي سپاهان آمده در ذوب‌آهن به شكل ديگري و در خط حمله در حال رخ دادن است. ضمن اين‌كه در خط دفاعي ذوب‌آهن هم جدايي فرشيد طالبي تقريبا قطعي است

فرناد فروتن

سايت گل- هادي عقيلي با يك قرارداد سنگين راهي العربي قطر شد، احسان حاج‌صفي براي گذراندن خدمت سربازي به تبريز مي‌رود و جدايي محسن بنگر از سپاهان هم قطعي است، چه هدف پرسپوليس باشد چه داماش.

يعني تا اين‌جاي كار 50درصد از خط دفاعي پرستاره و تمام‌ملي‌پوش سپاهان اين تيم را ترك كرده‌اند. با توجه به اين‌كه قهرمان ليگ براي نگه داشتن مهدي رحمتي هم راهكاري پيدا نكرده و خسرو حيدري هم مشتري پروپاقرصي مثل تراكتورسازي دارد، اصلا بعيد نيست كه اين رقم تا چند روز آينده از 80درصد هم عبور كند.

اين وضعيت تيمي است كه قرار است همزمان با شروع ليگ يازدهم براي حضور در جمع 4تيم برتر آسيا به مصاف السد قطر برود. و تازه يك نگاه به خط حمله اين تيم نشان مي‌دهد كه آن‌ها بعد از رفتن توره در اين خط هم فقط يانوش را در اختيار دارند.

همشهري‌هاي سپاهان هم حال و روز بهتري از اين تيم ندارند. ذوب‌آهني‌ها در همان روزهاي اول نقل‌وانتقالات موثرترين ستاره سال‌هاي اخير خود را از دست رفته ديدند و حالا خبر مي‌رسد كه ايگور كاسترو هم از آن‌ها جدا شده و محمد قاضي هم مشتري‌هاي خوبي دارد.

با اين حساب همان بلايي كه بر سر خط دفاعي سپاهان آمده در ذوب‌آهن به شكل ديگري و در خط حمله در حال رخ دادن است. ضمن اين‌كه در خط دفاعي ذوب‌آهن هم جدايي فرشيد طالبي تقريبا قطعي است و فقط اينكه مقصد بعدي او در شرق آسيا باشد يا در پايتخت ايران هنوز نامشخص مانده.

با اين وضعيت بايد براي دو نماينده ايران در مرحله يك‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان به شدت نگران بود چون اگر اوضاع به همين ترتيب پيش برود شايد اصفهاني‌ها مجبور شوند با اتخاذ يك تصميم فانتزي تركيبي از بازيكن‌هاي باقيمانده سپاهان و ذوب‌آهن را به عنوان يك تيم مدعي به مصاف رقبا بفرستند!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
با 137 راي مخالف نمايندگان؛
« حميد سجادي» وزير ورزش و جوانان نشد

خبرگزاري دانشجويان ايران

حميد سجادي، كه سه‌شنبه هفته گذشته از طرف رييس‌جمهور به عنوان وزير پيشنهادي ورزش و امور جوانان به مجلس معرفي شد، در جلسه علني صبح امروز و پس از سخنان موافقان و مخالفان، با 87 راي موافق، 137 راي مخالف و 23راي ممتنع از مجموع 247 نماينده از مجلس شوراي اسلامي راي اعتماد نگرفت.

به گزارش(ايسنا)، در جلسه علني صبح امروز (سه‌شنبه) مجلس صلاحيت سيد حميد سجادي به عنوان وزير پيشنهادي ورزش و امور جوانان را بررسي كرد.

ابتدا رييس‌جمهور به مدت نيم ساعت به تبيين وضعيت موجود كشور در عرصه‌هاي مختلف و پيشرفت‌هاي صورت گرفته و هم‌چنين به اهميت مقوله ورزش و جوانان و دفاع از حميد سجادي پرداخت و پس از وي حسن نوروزي، مصطفي رضاحسيني و جواد جهانگيرزاده به عنوان مخالف و مهرداد لاهوتي، ‌اقبال محمدي و خليل حيات‌مقدم به عنوان موافق وزير پيشنهادي سخن گفتند.

پس از صحبت‌هاي مخالفان و موافقان، حميد سجادي پشت تريبون مجلس رفت و به بيان برنامه‌هاي خود براي تصدي وزارت ورزش و امور جوانان پرداخت.

در پايان نيز صلاحيت حميد سجادي به راي گذاشته شد كه نمايندگان وي را براي كسب كرسي وزارت ورزش و امور جوانان تاييد نكردند.

ادیت:
دفاعیات و معرفی سجادی در مجلس:
اگر منحرف هستم به من رای ندهید/ حالا به تشکیل وزارت ورزش احترام می‌گذارم
وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت ورزش و جوانان در دفاع از اتهاماتی که برخی مخالفان به او وارد کردند خطاب به نمایندگان مجلس گفت: اگر منحرف هستم خودم خواهش می‌کنم به من رای ندهید!

حمید سجادی وزیر پیشنهادی وزارت وزرش و جوانان در جلسه رای اعتماد خود ابتدا سوره عصر را قرائت کرد و ازنمایندگان خواست صلواتی قرائت کنند. در ادامه او در مقدمه ای کوتاه به خواندن شعری از سعدی برنامه های خود را به استحضار نمایندگان رساند.

وی که در بخش ابتدایی صحبت های خود به اهالی ورزش حاضر در سالن خوشامد گفته بود مطالب خود را در 3 بخش بیان کرد.

سجادی خود را عضوی کوچک از جامعه ورزش و به عنوان فردی معلم که افتخار نوکری خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران را داشته است معرفی و بر پیروی خود از ***** و ********** تاکید کرد.

وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان با بیان این جمله از بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران که مجلس در راس همه امور قرار دارد، گفت: من بدون همکاری و تعامل با نمایندگان مجلس نمی توانم کاری انجام دهم.

وی در ادامه تعامل را اثرگذاری و اثرپذیری خواند و گفت: من فردی اهل تعامل هستند و اعتقاد به مشورت دارم. وی با برشمردن سوابق ورزشی، مدیریتی خود معلمی را بهترین سابقه اش در سالهای گذشته خواند.

سجادی با یادآوری اینکه از سال 74 با مدیریت در بخش های زیر مجموعه صنایع دفاع و مدیریت در عرصه ورزش وارد شده است گفت: من در سال 80 از ورزش خداحافظی کردم اما 6 سال قبل از آنکه فعالیت ورزشی ام پایان یابد در عرصه مدیریت ورزش وارد شدم.

مدیریت در معاونت فرهنگی - ورزشی شهرداری، مدیریت در منطقه آزاد کیش، مدیریت در باشگاه سایپا و معاونت سازمان تربیت بدنی از سال 88 تا به امروز از دیگر سوابق مدیریتی سجادی بود که وی به آن اشاره کرد و گفت: تمام عزل و نصب هایی که نمایندگان محترم مجلس تاکید داشتند در زمان مدیریت من در سازمان تربیت بدنی صورت گرفته است نقشی در آنها نداشته ام چرا که من فقط معاون ورزشی سازمان تربیت بدنی بودم.

وی در ادامه به بحث مهم جوانان در وزارتخانه ای که قرار است مسئولیت آن را بر عهده بگیرد اشاره کرد و گفت: بعد از تصویب طرح وزارت ورزش و جوانان در مجلس شورای اسلامی که قطعا با رویکرد کارشناسی انجام داده است اعتقاد داشتم که نباید موضوع مهم جوانان در سایه ورزش مغفول شود.

وی با طرح این موضوع که حدود 25 میلیون از جمعیت کشورمان که حدود 35 درصد آن را جوانان شامل می شوند گفت: رفع دغدغه جوانان موردی است که در برنامه پنجم توسعه نیز مورد عنایت ویژه مقام معظم ***** قرار دارد و ما باید به این موضوع مهم توجه کنیم.

سجادی گفت: برنامه من در بخش جوانان شامل 11 بند می شود که اگر می خواستیم به صورت ریز به آن بپردازیم بالای 50 بند را شامل می شد.

وی با ابراز امیدواری از اینکه با همکاری دولت و مجلس برنامه های دیگری در مقوله جوانان تدوین و گردآوری شود گفت: من یک فرد ورزشی هستم و نگاهم همیشه به خط پایان بوده و هیچ وقت مایوس نبوده ام. آخرین مدالی که به دست آوردم به گواه پزشک وقت تیم ملی با ریه ای پر از عفونت به دست آوردم. در حالیکه 50 متر به خط پایان مانده بود نفر ششم بودم اما چون نگاهم به خط پایان بود و مایوس نشدم سومین نفری بودم که به انتهای مسیر رسیدم و مدال برنز را به دست آوردم حاصل این افتخار آفرینی برای کشورم مدال برنزی بود که تقدیم کشورم کردم و پس از آن 6 ماه خوابیدم.

وی با تاکید بر اینکه به عنوان یک ورزشکار هیچ وقت اراده اش را از دست نداده است خاطر نشان کرد: بنده سوابق مطالعاتی و فعالیت در عرصه جوانان را دارم من به عنوان یک شاگرد و معلم به خوبی مشکلات جوانان را حس کردم در زمان ما وقتی ورزش را انجام می دادم با تمام وجودم تمامی مشکلات جوانان را احساس کردم و عینه تجربه کرده ام.

وی خود را فردی مطیع قانون خواند و در واکنش به نمایندگانی که او را فردی مخالف با تشکیل وزارت ورزش و جوانان می خواندند گفت: من اعتقاد داشتم که تشکیل وزارت ورزش و جوانان خوب است اما اگر زمان می دادید و تشکیل آن را به بعد از المپیک لندن موکول می کردید بهتر بود اما امروز که قرار است این وزارتخانه تشکیل شود با احترام آن را می پذیرم و اینکه امروز در مقام وزیر پیشنهادی در اینجا هستم نشان می دهد به تصمیم نمایندگان احترام می گذارد.

وی موضوع اوقات فراغت و ازدواج را از مهمترین مشکلات جوانان برشمرد و گفت: بارزترین مشکلات جوانان این دو مقوله است که روی زمین و هوا مانده. انشاءالله در وزارت ورزش و جوانان حق مطلب را در این زمینه ادا خواهیم کرد.

سجادی در ادامه با عذرخواهی از مدیران اسبق و فعلی خاطر نشان کرد: ما در حوزه جوانان نیروهای کارشناسی که کار کنند کم داریم و کمتر در این زمینه کار کرده ایم.

وی جوانان را سرمایه های انسانی خواند و گفت: اگر اوقات فراغت جوانان را در نیابیم باخته ایم.

وی از پرداختن به مقوله ازدواج و طلاق جوانان نپرداخت و گفت: طبق یافته های علمی سازمان ملی جوانان مشخص شد جوانان ما مشارکت پذیر هستند و مانند برخی از جوانان دیگر کشورها منزوی نیستند ما باید از این پتانسیل به نحو احسن استفاده کنیم.

وی زمان را از رئیس مجلس پرسید و گفت: امروز پیشرفت های ورزشی نمادی از پیشرفت های هر کشور است و کشورها با کسب میزبانی توسعه فرهنگ ورزشی و ... با هم رقابت می کنند.

سجادی با تاکید بر اینکه باید روحیه نشاط و شادابی در جامعه حکمفرما شود گفت: در زمانی که ما ورزش می کردیم دوپینگ ما خاطرات برادرم در جبهه بود و شیر و خرمایی بود که مصرف می کردیم اما امروز استکبار جهانی با استفاده از پیشرفته ترین مواد رد شده و مکمل ها مواد نیروزایی تولید می کند که باعث می شود جوانی مانند سید علی حسینی که می توانست یک حسین رضا زاده دیگر باشد ناخواسته از دست برود.

وی یادآور شد: از 18 مدالی که من به دست آورده ام 4 مورد طلا بوده و در 3 مورد زیر پرچم کشورم گریه کرده ام. اما متاسفم که بگویم که عکس اولین مدالم را ندارم چرا؟ چون به این خاطر کسی فکر نمی کرد دو و میدانی طلا بگیرد و در محل برگزاری مسابقه حضور نیافته بودند.

وی ورزش را عاملی در جهت تقویت غرور ملی و وحدت و ایجاد شور و نشاط در جامعه خواند و گفت: اگر به من رای دهید نوکری همه مردم را خواهم کرد اگر رای هم ندهید مخلص شما خواهم بود و باز هم در خدمت شما خواهم بود.

سجادی در خصوص اتهاماتی که در روزهای اخیر به وی زده اند گفت: به من گفته اند که در بازرسی کل کشور پرونده دارم. من در ماه محرم با توجه به نذری که کرده بودم 5 میلیون تومان از سازمان تربیت بدنی وام گرفتم بعد از چند ماه نامه ای از سازمان بازرسی کل کشور آمد که چرا این پول از سازمان دریافت شده که سریع آن را برگرداندم.

وی با طرح این پرسش که "بنده به عنوان یک ورزشکار چه پرونده ای می توانم داشته باشم" گفت: اگر منحرف هستم به من رای ندهید. من یک ورزشکار هستم اگر انحرافی هم داشتم به شما می گفتم تا رای ندهید.

سجادی در خاتمه گفت: همه افرادیکه به صورت سهوی و عمدی به من اتهامی زدند را می بخشم اما کسانی که عمدا اتهامی زدند را باید با جدم مشورت کنم شاید آنها را بخشیدم.

وی صحبت های خود را با خواندن شعری به پایان رساند و این در حالی بود که اهالی ورزش که در سالن بودند به شدت او را تشویق کردند و صلوات فرستادند. این موضوع واکنش نمایندگان را به دنبال داشت.

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ماشین‌های خود را به عروس و دامادها اجاره می‌دهند!

برنا نوشت:

فوتبالی ها ماشین های لوکس خود را در اختیار تشریفات مراسم قرار می دهند تا از اجاره آنها برای یک شب مبلغی در حدود 700 تا 800 هزار تومان را کاسب شوند.برخی اهالی فوتبال علیرغم کسب درآمد میلیونی، بابت بازی یا مربیگری در فوتبال به شغل های پردرآمد دیگر نیز رو آورده اند.

طی ماه های اخیر برخی از این فوتبالی ها به واسطه رفاقت با افرادی که مسوول برگزاری تشریفات مراسم های ازدواج هستند برای خود منبع درآمدی بزرگ ایجاد کرده اند.

این فوتبالی ها اتومبیل های های لوکس خود را در اختیار تشریفات مراسم قرار می دهند تا از اجاره آنها برای یک شب مبلغی در حدود 700 تا 800 هزار تومان را کاسب شوند. در میان این افراد نام سه مربی شناخته شده لیگ برتری دیده می شود.

پ ن : و ما چقدر آدمهای خوشحالی هستیم ... ;)

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
سایت گل – حسین هدایتی که نامش با استیل آذین عجین شده در ورزشگاه ازادی و در حاشیه دیدار تیم های امید ایران و عراق در حضور دوستانش اعلام کرد کار خرید باشگاه راه آهن را امروز تمام کرده و قصد دارد به کوری چشم بقیه همچنان در لیگ برتر حضور داشته باشد
هدایتی همچنین اعلام کرد علی دایی را نیز به عنوان سرمربی تیم استخدام خواهد کرد.
آبراموویچ ایران بعد از سقوط استیل آذین به لیگ یک، با خرید باشگاه راه آهن خود را در سطح اول فوتبال کشور حفظ کرد.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
از این هدایتی انقدر بدم میاد //////////
مردک پول مردمو کشیدی بالا...
علی دایی چرا قبول کرده ؟:hmm:
تیم ملی بگا رف اینا دارن صودشونو میکنن
معامله میکنن:wacko:

Last edited by a moderator:

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
اتفاقا من تحسینش می کنم ! تو این بخور بخور , خوردن این و امثال این می ارزه به خوردن اون کفاشیان ////////

Last edited by a moderator:

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
زر زده اساسی . طبق این خبر که فرابورس اعلام کرده باشگاه از 3 روز دیگه تازه عرضه میشه . حالا این چجوری خرید کرده ؟

باشگاه راه آهن روز 5 تير در فرابورس عرضه مي شود

مدير عامل فرابورس از عرضه سهام نخستين باشگاه دولتي خبر داد و گفت: در حالي كه قرار بود اين عرضه 20 تير انجام شود، به دليل مدت زمان كم تا ليگ برتر و حساسيت هاي موجود در اين خصوص اين فرايند 15 روز زودتر انجام مي شود.

به گزارش روابط عمومي شركت فرابورس ايران ، مصطفي اميد قائمي با اعلام اين مطلب افزود : باشگاه راه آهن كه به عنوان يك شركت سهامي خاص تغيير پيدا كرد، با قيمت پايه هر سهم 5.9 ميليون ريال و ارزش كل 59.18 ميليارد ريال در بازار سوم فرابورس عرضه مي شود.

وي افزود: سرمايه گذاراني كه متقاضي خريد سهام اين باشگاه هستند بايد 1.78 ميليارد ريال به عنوان سپرده در رقابت كه معادل 3 درصد ارزش معامله است را به صورت نقد يا ضمانت نامه بانكي بدون قيد و شرط ازطريق كارگزاران فرابورس به حساب شركت سپرده گذاري مركزي واريز كرده و تاييده آن را به مديريت بازار فرابورس ارائه نمايند تا امكان حضور در رقابت را پيدا كنند.

مدير عامل فرابورس در خصوص شرايط معامله اينگونه توضيح داد: سرمايه گذاران بايد به صورت نقد يا 20 درصد ارزش معامله نقد و 80درصد اقساط 3 ساله با فواصل پرداخت 6 ماهه و نرخ سود 12 درصد پرداخت كنند.

اميد قائمي تاكيد كرد: علاقه مندان به شركت دراين رقابت حتما با مراجعه به سايت شركت فرابورس ايران (www.irfarabourse.com)بخش بازار عرضه، قسمت اوراق در حال عرضه اطلاعات تكميلي اين شركت را به دقت مطالعه كنند .

روابط عمومي شركت فرابورس ايران www.IrFaraBourse.com

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
واكنش هدايتي درباره شايعات خريد راه‌آهن

مالک باشگاه استيل‌آذين درباره شايعاتي مبني بر خريد باشگاه راه‌آهن توسط وي گفت: پرداخت 11 ميليارد تومان براي خريد راه‌آهن منطقي نيست.

حسين هدايتي گفت: با اصرار دوستان و برخي مسئولين انگيزه اي بالا دارم تا در سطح اول فوتبال کشور ( ليگ برتر ) فعاليت داشته باشم و در همين راستا نيز پيشنهاداتي از چند باشگاه ليگ برتري جهت واگذاري امتيازاتشان دريافت نموده ام.

مالک باشگاه استيل آذين ادامه داد: باشگاه راه آهن براي فروش امتيازش شش ميليارد تومان قيمت گذاري نموده و پنج ميليارد نيز بدهي و تعهدات اين باشگاه به ديگران است که با اين وصف صرف هزينه ده تا يازده ميليارد توماني براي در اختيار گرفتن باشگاه راه آهن عقلاني و منطقي نيست.

وي افزود: همانطور که گفتم از چندين باشگاه ليگ برتري پيشنهاد بدستم رسيده که حاضرند بدون دريافت وجهي و تنها با اين شرط که هزينه‌هاي جاري باشگاه به عهده من باشد امتياز خود را واگذار نمايند، که در حال بررسي آن هستم و در صورت مهيا شدن شرايط در روزهاي آتي در اين خصوص اقدام خواهم نمود و خبر موثق آنرا از طريق سايت باشگاه استيل آذين اعلام خواهم نمود.

هدايتي در خصوص همکاري با علي دايي گفت: علي دايي اسطوره فوتبال ايران، دوست خوب من است و افتخار مي‌کنم در صورت حضور در ليگ برتر و تمايل ايشان سکان هدايت تيم خود را به او بسپارم.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
از این هدایتی انقدر بدم میاد دوس دارم جرش بدم
مردک پول مردمو کشیدی بالا...
علی دایی چرا قبول کرده ؟:hmm:
تیم ملی بگا رف اینا دارن صودشونو میکنن
معامله میکنن:wacko:
امان از پول زیادی:blink:
طرف زیاد پول داره میاد جلو مردم قیافه می گیره و یکی دیگه از اهالی فوتبال سوءاستفاده می کنه:hmm:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران درگذشت​

"تومیسلاو ایویچ" که سابقه هدایت تیم ملی فوتبال ایران را داشت، روز جمعه در بیمارستانی در شهر اسپلیت کرواسی درگذشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، ایویچ 77 ساله که یکی از موفق ترین مربیان فوتبال کرواسی به شمار می آید و در پنج کشور مختلف موفق به قهرمانی در تیم های باشگاهی شده، به دلایلی که اعلام نشده درگذشته است. البته رسانه های محلی گزارش داده اند که این مربی از مرض قند رنج می برده هرچند که علت بستری شدن وی در بیمارستان ناراحتی قلبی بوده است.

بر پایه گزارش تایمز آو ایندیا، ایویچ مربیگری خود را از سال 1967 آغاز کرد و در دهه 70 با هایدوک اسپلیت به موفقیت های فراوانی دست پیدا کرد. وی با این تیم سه بار قهرمان لیگ یوگسلاوی شد و چهار بار جام حذفی را برد.

ایویچ در تیم های ملی یوگسلاوی، کرواسی، ایران و امارات مربیگری کرده و هدایت 14 تیم باشگاهی را هم در کارنامه دارد. تیم‌های آژاکس، مارسی، پاریسن ژرمن و پورتو از جمله این تیم ها هستند.

بسیاری اعتقاد دارند موفقیت تیم ایران در رقابت های جام جهانی 1998 فرانسه حاصل تفکرات این مربی کروات بوده است. ایویچ قبل از حضور در جام جهانی فرانسه از تیم ملی فوتبال ایران برکنار شد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سايت گل- مزايده فرابورس براي فروش باشگاه راه‌آهن تهران به بخش خصوصي امروز برگزار شد و متقاضيان خريد اين باشگاه پيشنهادات خود را ارائه دادند.

به گزارش سايت گل پاكت پيشنهادهاي رسيده فردا باز مي‌شود تا از ميان اين خريداران برنده مزايده و مالك خصوصي باشگاه راه‌آهن معرفي شود. راه‌آهن به دليل همين فعل و انفعالات و نامشخص بودن هيات‌مديره و مديرعامل تا اين لحظه هيچ فعاليتي در بازار نقل و انتقالات پيش‌فصل نداشته است.

در ميان متقاضيان خريد راه‌آهن نام حسين هدايتي هم ديده مي‌شود كه گفته شده در صورت تملك اين باشگاه، علي دايي را براي مربيگري اين تيم در نظر دارد.

بالا