• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب پس مجددا شاهد کفاشیان خواهیم بود.
حتی اگر هر یازده تای عزیز محمدی بره برای قریب میشن 39-34 و تو این مرحله هرکی یه رای بیشتر داشته باشه انتخاب میشه.

نمیدونم چیزی برای تبریک یا تاسف وجود داره یا نه! یعنی ما بازم به این فدارسیون اوکی دادیم؟

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ظاهرا کفاشیان کلی متلک بار قریب کرده !

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خسته نباشن.:)

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کفاشیان گفت: با توجه به اینکه ۳۹ رای آوردم و ۲۳ رای آقای قریب، انتخابات به مرحله دوم کشیده می‌شود. ما رای گیری دوم را انجام می‌دهیم اما مد نظر داشته باشید قریب فرد توانمندی است و به ایشان هم رای بدهید.( با خنده)

//

با توجه به خنده کفاشیان و نیش باز ایشون..رئیس مشخص شد!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
ظاهرا کفاشیان کلی متلک بار قریب کرده !

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کفاشیان گفت: با توجه به اینکه ۳۹ رای آوردم و ۲۳ رای آقای قریب، انتخابات به مرحله دوم کشیده می‌شود. ما رای گیری دوم را انجام می‌دهیم اما مد نظر داشته باشید قریب فرد توانمندی است و به ایشان هم رای بدهید.( با خنده)

کفاشیان سپس ادامه داد: قریب را هم لحاظ کنید و به او هم رای دهید. من در دور دوم انتخابات هستم و توصیه‌ام به‌خاطر مصلحت فوتبال بود.

عابدینی در این لحظه به کفاشیان بابت این صحبت اعتراض کرد و عباسی هم به عابدینی تذکر داد که نظم جلسه را رعایت کند.

شاید به خاطر بحث فیفا و این چیزاست ...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خب... عزیز محمدی حذف شد. هم از رقابت برای ریاست و هم به تبع، از نیابت رئیس و ریاست سازمان لیگ... امیدوارم این علیپور رو هم دیگه دور و بر فوتبال نبینم ...

پ ن : وزیر ورزش هم برای قریب احساس خطر کرده، دور دوم رای سفید (بی اثر) نداد... ;)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کفاشیان با 47 رای برد.

مگه نباید 50+1 میشد ؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
کفاشیان شد

پ ن : وزیر ورزش هم برای قریب احساس خطر کرده، دور دوم رای سفید (بی اثر) نداد... ;)

اتفاقا به کفاشیان رای میده علی جان.
الان با این رای مشخص شد که قریب گزینه وزارت نبوده همونطور که قبلا خودش و عباسی گفته بودند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کفاشیان با 47 رای برد.

مگه نباید 50+1 میشد ؟

دور اول، باید دو سوم کل آرا مجمع رو می آوردن که هیچکس نیاورد. دور دوم هرکس بیشتر بیاره برنده است ...

• Like
Reactions: H-C

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
کفاشیان شد

الان با این رای مشخص شد که قریب گزینه وزارت نبوده همونطور که قبلا خودش و عباسی گفته بودند.

گزینه وزارت کفاشیان بود که حرف شنویش قبلا" اثبات شده بود

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کفاشیان شد

من تصور نمیکنم... اون اظهار نظرها رو هم بذار به حساب رد گم کردن. هرچند، هیچکدومشون از لحاظ ماهیت، تفاوتی با هم ندارن. همه اهل تکلیف و حرف گوش کن... فقط دکورها فرق داره...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من تصور نمیکنم... اون اظهار نظرها رو هم بذار به حساب رد گم کردن. هرچند، هیچکدومشون از لحاظ ماهیت، تفاوتی با هم ندارن. همه اهل تکلیف و حرف گوش کن... فقط دکورها فرق داره...

نه دیگه آقا . اگه برای رد گم کنی بود که الان رایش این نبود :دی / به نظر من که خیلی فرق داشتند.

بیخیال . از ماست که بر ماست. بهرحال یه شرایط جانبی ای تاثیر گذار بود.

4 سال دیگه تمدید شد: امیدوارم تو این 4 سال آینده دیگه به شعور فوتبالی مردم توهین نشه!
342395.jpg

ببینیم نایب رئیسهاش کیا میشن. رای میارن یا نه!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اصلا به نظر من همون بهتر که کفاشیان شد!

عزیز محمدی که فاجعه بود...

قریب هم میشد چون قبلا مدیر عامل استقلال بوده حرف و حدیث داشتیم از این به بعد!

پس همون کفاشیان میمونه که آخر هم انتخاب شد!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
نه دیگه آقا . اگه برای رد گم کنی بود که الان رایش این نبود :دی / به نظر من که خیلی فرق داشتند.

همونطور که گفتی ، دیگه شده... اما من تصور میکنم رقبای این دوره، به ویژه قریب، نقش شاهرخ شهنازی در انتخابات قبل رو نداشتن. و اینکه ابتدا به ساکن، بدون هیچ زمینه حضوری، 5 ساعت جلسه میذاره با رئیس ورزش و میاد، قطعا نقش مترسک رو بازی نمیکنه...

بماند، امیدوارم همونطور که در مصاحبه هاش گفته از فلاکت به وجود آورده در 4 سال گذشته درس گرفته باشه.

اما انتخاب کفاشیان از یک بابت هم خیلی خوبه و اون ارتباط کاری نزدیکیه که با کیروش داره و کیروش هم متقابلا قبولش داره (بطور کلی)... انتخاب هرکس دیگه غیر از کفاشیان میتونست تمرکز کیروش برای ادامه کار با تیم ملی رو به هم بزنه...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
امیدوارم همونطور که در مصاحبه هاش گفته از فلاکت به وجود آورده در 4 سال گذشته درس گرفته باشه.
و اگر نگرفته باشه ما از یک سوراخ دوبار گزیده میشیم. :wacko:

جلسه قبل از کاندید شدن رو منم قبول دارم. 5 ساعت؟ یک ساعت بود ها :دی برای همون هم این نظرات بوجود اومد که قریب لابی قوی ای داره . ولی الان که نتیجه کار مشخص هست دیگه اون گمانه زنی ها میره کنار. حالا خیلی حالتهای دیگه ای میشه برای اون جلسه در نظر گرفت. مثلا اینکه قریب میخواسته مطمعن بشه که وزارت از کفاشیان حمایت داره یا نه؟ بعد متقاعد شده که وزارت ازش حمایت ویژه نداره و کاندید شده. یا خیلی حالتهای دیگه.

در مورد کیروش هم من فکر میکنم براش فرقی نمیکرد. اون فکر حرفه ای داره. قراردادی داره و برای موفقیت نیاز به ساپورت فدارسیون داره که هر مدیری امکانات لازم رو برای این کار خواهد داشت مگر اینکه بخواهد مربی رو اذیت کنه که تو سطح فدراسیون چنین چیزی در حد صفر هست چون کارنامه مربی میشه عملکرد فدراسیون.

بهرحال خدا کنه فوتبالمون متضرر نشه .

بالا