• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خب...

متاسفانه خود ماها هم با وجود اينكه از مداخله عوامل غير فوتبالي گله داريم، در انتخابهامون گهگاه درگير تمايلات غير فني كانديداها ميشيم. اين اسامي كه اعلام شدن، جز يكي دونفر كه جهت خالي نبودن عريضه وارد گود شدن، همه تقريبا تمايلات يكساني دارن. اينكه كدومشون، آدم كدوم گره يا دسته اس، در كليت قضيه تفاوتي ايجاد نميكنه. عزيز محمدي و كفاشيان، ماهيتا فرقي با هم ندارن. 4 ساله كه دارن اين فوتبال رو با هم ميچرخونن. دعواشون هم نهايتا سر اينه كه حرف من بالاتر باشه يا حرف تو. در نهايت، هيچكدومشون در وضعيت فعلي فوتبال ايران (بد يا خوب) بي تاثير و بي تقصير نيستن. پس هركدومشون كه بيان، در بر همين پاشنه خواهد چرخيد كه هست. قريب اما حسابش از اونها جداست. احتمالا با يه الگوريتم جديد وارد ميشه. اين كه خر چه كسي رو ميخواد از پل بگذرونه مهم نيست. مهم اينه كه در فوتبال ايران تاثير درست بذاره (خوش بينانه) ما از قريب در دوران مديريتش در استقلال، يك مدير آرام و مودب و در نهايت، موفق رو به ياد داريم. اما يادمون نره، موفقيت در فوتبال ايران الزاما تابع اصول جاري و درست فوتبال دنيا نيست. قريب نشون داد ميتونه عوامل پنهان فوتبال ايران رو در سيستم مديريتيش پذيرا باشه. ولي، كسي مثل كاشاني هم از لحاظ نتيجه كارنامه پرباري داشت. اما اشتباهات زيربناييش باعث وخامت اوضاع پرسپوليس فعليه.
در كل... من بين محمدي و كفاشيان تفاوتي نميبينم. جز در نحوه برخورد و ادبيات كلامي. قريب هم هندوانه دربسته ايه كه به پشتوانه خارج از فوتبال داره وارد ميشه. اينم درنظر بگيريد، اگر بپذيريم كه قريب گزينه دولت براي فدراسيون باشه، با توجه به اينكه اين دولت حدود 1/5 سال ديگه سر كار هست، در انتخابات بعدي اگر به هر دليل گفتمان دولت فعلي (و به تبعش نيروهاي اجراييش) سر كار نباشن، احتمال اينكه قريب پشتوانه اصليش رو براي 2/5 سال بعد از دست بده بسيار زياده و اين به سود فوتبال ما نخواهد بود.

بله خب...نباید تمایلات غیر فوتبالی کاندیداها رو زیاد روشون زوم کرد...

ولی خب عزیز محمدی کمی بیش از اندازه داره تمایلات غیر فوتبالیش رو در کلامش نشون میده...مثلا وقتی شب قبل بازی زنگ میزنه به فلان تیم میگه باید سر بازیکنتون رو بتراشید یا به فردوسی پور میگه شما داری موفقیت های **** رو زیر سوال می بری و ....یه کم از کسی که بخواد رئیس فدراسیون بشه بعیده که بخواد اینجوری به قضایا نگاه کنه و فوتبال رو بچرخونه...

ولی حداقل کفاشیان من ندیدم اینطوری حداقل در کلام حرف بزنه...بیشتر اهل ماس مالی کردن و خندیدنه! تا پاسخگو بودن از جنبه منطقیش...

کفاشیان بیشتر کارنامه ش قابل نقده تا نوع حرف زدنش...ولی عزیز محمدی متاسفانه زود از کوره در میره و کمی تعصبی به همه چیز نگاه میکنه..

به هر حال نمیشه به این مسائل توجه نکرد...

همین طور که ادبیات کلامی پرزیدنت فعلی با قبلی برای ما مهمه! و شاید برای جهانیان...خب رئیس فدراسیون هم در جایگاه خودش شاید همین ادبیات کلامیش به کارمون بیاد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من فقط موندم چرا همین چند نفر اومدن کاندید شدن :(
همونطور که رویانیان انتخابات رو از دست رفته دونسته و گفته تو انتخابات و ثبت نام نامزدها فرصت سوزی شده واقعا از این کاندیداها آبی برای فوتبال ایران گرم نمیشه .
هی انتظار انتخابات رو میکشیدیم ، کی فکر میکرد کفاشیان اصلا روش بشه نامزد بشه !

تقریبا همشون یه شکل و شمایلن و در نهایت بشه یه تفاوتهایی بین قریب و اون دو تا قائل بود . متنفرم از عزیز محمدی که هر کاری هم بکنه بازم وصله ی فوتبال نیست . خودشم بکشه و رییس AFC هم بشه ذره ای مدیریت در فوتبال رو بلد نیست چون یه وصله ی ناجوره . دلایلش هم زیاده ...
فقط میخوام ترابیان رو از فوتسال بردارن که یه مقدار با این گزینه های پیش رو بعیده ، با لجبازیهاش شمس رو از تیم ملی دور کرد و تا چند وقت دیگه شاهد افت فوتسال خواهیم بود .

.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اسپانسر 160میلیاردی، برگ برنده‌اي برای کفاشیان؟

سايت گل- رئیس فدراسیون فوتبال در آخرین مصاحبه‌اش از اسپانسری می‌گوید که قرار است با آن شرایط فوتبال را متحول کند اما اعلام آن را به بعد از انتخابات موکول می‌کند.

گفته می‌شود این قرارداد مدت‌هاست که روی میز رئیس است و طرفین در حال کار روی آن بوده‌اند تا قراردادی جامع و کامل را تنظیم کنند. قراردادی 5ساله که در آن صحبت از رقم سرسام‌آور 160میلیارد تومان است.

گویا کفاشیان می‌خواهد اين قرارداد را به‌عنوان برگ برنده در لحظه آخر رو کند. در آینده منتظر خبرهای داغ‌تری از این اسپانسر ویژه باشید.

پ ن : انگار رياست فدراسيون فوتبال، دندونگير تر از اوني هست كه تصور ميشه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
این سایت اخبار فوتبال، گل هاي فوتبال، نقل و انتقالات فوتبال، اخبار نقل و انتقالات، شايعات نقل و انتقالات، اخبار ليگ برتر، اخبار جام جهاني 2010، اخبا هم برای شما از کار افتاده ؟

1 هفته ای هست من میرم توش اطلاعاتش بالا نمیاد. یه تبلیغ سایت شرطبندی نشون میده فقط

بله برای من هم همینطور شده... با و*ی*پ*ی*ا*ن احتمالا جواب بده...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
این سایت اخبار فوتبال، گل هاي فوتبال، نقل و انتقالات فوتبال، اخبار نقل و انتقالات، شايعات نقل و انتقالات، اخبار ليگ برتر، اخبار جام جهاني 2010، اخبا هم برای شما از کار افتاده ؟

1 هفته ای هست من میرم توش اطلاعاتش بالا نمیاد. یه تبلیغ سایت شرطبندی نشون میده فقط

دقیقا برای منم همینطور شده ، احتمالا از موزیلا استفاده میکنید . با اکسپلورر مشکلی نداره راحت میاد بالا :)

.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دقیقا برای منم همینطور شده ، احتمالا از موزیلا استفاده میکنید . با اکسپلورر مشکلی نداره راحت میاد بالا :)

.

محسن جان

با کروم تست کردم

با اکسپلورر 9 هم تست کردم. حتی داکیومنت مود رو هم عوض کردم

افاقه نکرد.

همش همون بنر میاد

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
محسن جان

با کروم تست کردم

با اکسپلورر 9 هم تست کردم. حتی داکیومنت مود رو هم عوض کردم

افاقه نکرد.

همش همون بنر میاد

اکسپلرر من قدیمیه . 7 ـه !
دقیقا : 7.0.5730.11
با این امتحان کن . ولی چون فکر میکنم که آپدیتش کردم شما 8 هم امتحان کن .

حال یه مورد دیگه : با موزیلا خود صفحه اصلی گل نمیاد ولی لینکهاش میاد . مثلا این صفحه که نظر سنجی بازی امشب میلان - یووه هست میاد ، شما هم همینطوره ؟

.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره

با اکسپلورر 7 اومد بالا

این سایت یه مشکلی داره.امیدوارم زودتر حلش کنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقا به نظر میرسه سایت گل هم ایرانیا رو تحریم کرده

شایدم در سایتش از بخشی استفاده کرده که در ایران فیل شده و نبود اون قسمت باعث ایجاد مشکل میشه.

من با ای پی غیر ایرانی تست کردم سایتش قشنگ بالا میاد

اما با ای پی ایرانی تست کردم دیدم که صفحات سایت فقط یک بنر توش میاد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سه نامزد ریاست فدراسیون تایید صلاحیت نشدند/ حذف چهره‌های مطرح

دبیرخانه مجمع عمومی فدراسیون فهرست اسامی داوطلبان واجد شرایط حضور در انتخابات این فدراسیون را در حالی اعلام کرد که نام جمشید تقی‌زاده، یونس قربانی و مهدی تاج از گزینه‌های ریاست حذف شد. ضمن اینکه برخی چهره های مطرح برای حضور در هیئت رئیسه هم حذف شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، فدراسیون فوتبال اعلام کرد، پیرو اطلاعیه روز پانزدهم دیماه و به استناد اختیارات بند 9 ماده 33 اساسنامه، بدینوسیله فهرست اسامی داوطلبان واجدالشرایط در انتخابات پیش رو جهت شرکت در مجمع عمومی این فدراسیون که در تاریخ 15 اسفندماه برگزار می‌شود، بشرح زیر اعلام شد:

الف: داوطلبان پست ریاست:
حسینعلی قریب، علی کفاشیان نائینی و عزیز الله محمدی

ب: داوطلبان پست نایب رئیس اول:
سید محمدهادی آیت اللهی و محمدرضا زادمهر

ج : داوطلبان پست نایب رئیس دوم:
سیدرضا افتخاری و بهروز منتقمی

د: داوطلبان پست نایب رئیس سوم :
فریده شجاعی

ه: داوطلبان پست عضو هیات رئیسه ( نماینده هیئتهای استانی):
غلامرضا بهروان، مراد حاج جعفری و محمد نجار ششگلانی

و: داوطلبان پست عضو هیئت رئیسه ( نماینده باشگاهها):
علیرضا رحیمی و محمد رویانیان

ز: داوطلبان سایر پست های عضو هیئت رئیسه:
علی اکبر ابرقوئی نژاد، فریدون اصفهانیان، حیدر بهاروند، عبدالرحمن شاه حسینی، شاهرخ شهنازی، حبیب اله شیرازی، شهاب‌الدین عزیزی خادم، حسین عسگری، علی فتح الله زاده، منصور قمر و نادر وادی خیل

ضمناً، براساس مفاد ماده 6 دستورالعمل بند 9 ماده 33 اساسنامه در صورتیکه نامزد یا نامزدهایی که توسط کمیته رسیدگی، حائز شرایط نشده‌اند و به این موضوع اعتراض داشته باشند، طی روزهای سه شنبه مورخ 9/12/90 و چهارشنبه مورخ 10/12/90 در ساعات اداری (9 الی 16) فرصت دارند مراتب اعتراض کتبی خود را به دبیرخانه مجمع، مستقر در فدراسیون فوتبال ( طبقه سوم ) شخصاً تحویل و رسید اخذ کنند. رسیدگی به اعتراضات براساس مفاد دستورالعمل فوق توسط کمیته تجدیدنظر صورت خواهد پذیرفت.

بر این اساس اسامی پست ریاست فدراسیون فوتبال: جمشید تقی‌زاده، یونس قربانی و مهدی تاج از گزینه‌های ریاست، ناصر شفق از نایب رئیسی، محمدحسین جعفری از داوطلبان احراز پست عضویت به عنوان نماینده مدیران عامل باشگاه‌ها در هیئت رئیسه، منوچهر بهمنی و شهرام دبیری‌اسکویی از نامزدهای احراز پست عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون به عنوان سایر اعضا کنار گذاشته شدند.

منبع : خبرگزاری مهر

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

اینو تو تاپیک پرسپولیس دیدم که علی جان گذاشت خواستم صحبتی کنم دیدم اونجا خوب نیست با اجازه علی جان اینجا می زارم :)
به نظر من حرف این سایت اشتباه بزرگی هست که ما همیشه در حال انجام آن هستیم و به نظر من عوامفریبی و به نوعی توجیه کار های های هست که انجام داده ایم !!
در این فصل که همه وضعیت پرسپولیس رو می دونند و پرسپولیس از تیم آخر جدول هم می باخت چطور انتظار داشتیم که بیاد تیم صدر جدول رو ببره و به جای اینکه فکر کنیم و عاقلانه فکر کنیم بشینیم عین بچه های مدرسه ای دنبال این باشیم بگیم ما نمی باختیم !! و بعد از هر باخت بگیم زمین کج بود یا داور به نفع تیم حریف گرفت !!
من اصلا بحث ام سر یک چیزه دیگه هست اینکه دو بازیکن استقلال دوپینگ کرده اند و البته یک بازیکن بوده که تو اون بازی تست داده و .... رو نمی خوام بگم که درست بوده یا نه ولی می خوام بگم که وقتی تیم من می بازه توی یک دیدار و توی اون دیدار حرفی هم برای گفتن نداشته چطور می تون بعد از بازی بگم که اگر اینطور میشد ما می بردیم من می خوام بگم وقتی یک نفر می تونه طلبکار باشه که چیزی برای ارائه کردن داشته باشه نه اینکه همیشه به زمان و زمین گیر بده !! اینکه پرسپولیس تو اون بازی باخت چیزی نبود به خاطر ضعف تیمی خودش چه از لحاظ مربی و چه از لحاظ بازیکن و این رو خود پرسپولیسی ها بهتر از هر کسی می دونند !! ولی همه ما همیشه (استقلالی و پرسپولیسی هم نداره ) به این فکریم که یک راه دررو برای خودمون درست کنیم یا شاید با این صحبت ها چشممون رو واقعیت ها ببندیم و فکر کنیم بقیه هم با گفتن این حرف ها می تونیم خر کنیم !!
بحث این نیست که ما چکار می کنیم یا نمی کنیم اصلا بحث فوتبال نیست بحث این هست که توی جامعه ما نهادینه شده که من به عنوان یک انسان تا وقتی که بتونم دیگران رو متهم کنم تا اشتباهاتم دیده نشه پیش می رم ما هر وقت یک اتفاقی می افته دنبال یک چیزی هستیم که با اون خودمون رو تبرئه کنیم هیچ وقت نشده وقتی اتفاقی می افته بگیم مشکل از من بوده اگه هم بگردی تو همه این اتفاقات این چند ساله در ارکان هر سازمانمون می بینیم که این وسط همه مقصر بودند جز اون ارکانی که توی اون ماجرا نقش داشته و جالب تر از اون این هست که اون همه مقصر هم شامل عفو ر ه ب ر ی قرار می گرفتند !!
من می خوام بگم که هیچ کس به اندازه خود نفر در انتخاب روش زندگی اش مقصر نیست
بهتر یاد بگیریم به جای توجیه کردن و روایت کلثوم ننه به فکر این باشیم که چطور می تونیم مجموعه که زیر نظرمون هست رو بهتر اداره کنیم و اون رو سازمان بهتری بدیم
که البته من با این روش و این منوال چشمم آب نمی خوره :)

مخلصیم :)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اینو تو تاپیک پرسپولیس دیدم که علی جان گذاشت خواستم صحبتی کنم دیدم اونجا خوب نیست با اجازه علی جان اینجا می زارم :)
به نظر من حرف این سایت اشتباه بزرگی هست که ما همیشه در حال انجام آن هستیم و به نظر من عوامفریبی و به نوعی توجیه کار های های هست که انجام داده ایم !!
در این فصل که همه وضعیت پرسپولیس رو می دونند و پرسپولیس از تیم آخر جدول هم می باخت چطور انتظار داشتیم که بیاد تیم صدر جدول رو ببره و به جای اینکه فکر کنیم و عاقلانه فکر کنیم بشینیم عین بچه های مدرسه ای دنبال این باشیم بگیم ما نمی باختیم !! و بعد از هر باخت بگیم زمین کج بود یا داور به نفع تیم حریف گرفت !!
من اصلا بحث ام سر یک چیزه دیگه هست اینکه دو بازیکن استقلال دوپینگ کرده اند و البته یک بازیکن بوده که تو اون بازی تست داده و .... رو نمی خوام بگم که درست بوده یا نه ولی می خوام بگم که وقتی تیم من می بازه توی یک دیدار و توی اون دیدار حرفی هم برای گفتن نداشته چطور می تون بعد از بازی بگم که اگر اینطور میشد ما می بردیم من می خوام بگم وقتی یک نفر می تونه طلبکار باشه که چیزی برای ارائه کردن داشته باشه نه اینکه همیشه به زمان و زمین گیر بده !! اینکه پرسپولیس تو اون بازی باخت چیزی نبود به خاطر ضعف تیمی خودش چه از لحاظ مربی و چه از لحاظ بازیکن و این رو خود پرسپولیسی ها بهتر از هر کسی می دونند !! ولی همه ما همیشه (استقلالی و پرسپولیسی هم نداره ) به این فکریم که یک راه دررو برای خودمون درست کنیم یا شاید با این صحبت ها چشممون رو واقعیت ها ببندیم و فکر کنیم بقیه هم با گفتن این حرف ها می تونیم خر کنیم !!
بحث این نیست که ما چکار می کنیم یا نمی کنیم اصلا بحث فوتبال نیست بحث این هست که توی جامعه ما نهادینه شده که من به عنوان یک انسان تا وقتی که بتونم دیگران رو متهم کنم تا اشتباهاتم دیده نشه پیش می رم ما هر وقت یک اتفاقی می افته دنبال یک چیزی هستیم که با اون خودمون رو تبرئه کنیم هیچ وقت نشده وقتی اتفاقی می افته بگیم مشکل از من بوده اگه هم بگردی تو همه این اتفاقات این چند ساله در ارکان هر سازمانمون می بینیم که این وسط همه مقصر بودند جز اون ارکانی که توی اون ماجرا نقش داشته و جالب تر از اون این هست که اون همه مقصر هم شامل عفو ر ه ب ر ی قرار می گرفتند !!
من می خوام بگم که هیچ کس به اندازه خود نفر در انتخاب روش زندگی اش مقصر نیست
بهتر یاد بگیریم به جای توجیه کردن و روایت کلثوم ننه به فکر این باشیم که چطور می تونیم مجموعه که زیر نظرمون هست رو بهتر اداره کنیم و اون رو سازمان بهتری بدیم
که البته من با این روش و این منوال چشمم آب نمی خوره :)

مخلصیم :)

درود فرامرز جان

اتفاقا منظور من از اون پست هم همين مفهوميه كه شما گفتي. اينكه مسووليت كرده هامون رو بپذيريم و با طعنه زدن و تكه انداختن به ديگران، از زير بار مسووليت شونه خالي نكنيم. اگر مجموعه زير دستمون بد عمل ميكنه، يا درستش كنيم يا بريم كنار، نه اينكه عالم و آدم رو مقصر ناكاميهامون جلوه بديم جز خودمون. و همچنين اگر كسي ، خبطي در مجموعه زير دستمون انجام داد، بجاي حمايت نابجا و توجيه اون عمل و توسل به كل كل هاي بچه گانه، سعي كنيم با پذيرش خطا، سعي در جبرانش داشته باشيم. نه اينكه با شانتاژ تلاش كنيم توجه ها رو از اصل موضوع دور كنيم. شك نكن اگر مديري يه جا سعي در ماله كشيدن خطاي زيردستش بكنه و در يه موقعيت مشابه براي خطاكار ديگه اي سكوت كنه، بزرگترين خيانت رو به جامعه اي كه توش فعاليت ميكنه ، كرده... آبي و قرمز هم نداره..

ارادت

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یه حس بدی بهم میگه فاجعه در راه است!
یعنی
عزیز محمدی میشه رئیس فدارسیون:|

امیدوارم حسم غلط باشه!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

چهل دقیقه از تشکیل مجمع برای تعیین رئیس گذشته.
ظاهرا به فیلمی هم تهیه شده بوده از عملکرد فدراسیون در 4 سال گذشته که پخش شده! (خب مطمعنا اینجا کفاشیان حواس خودشو پرت میکرده و با موبایلش بازی بازی میکرده !)
انگار قبلش عباسی و کفاشیان جلسه ای هم داشتند!!
عزیز محمدی هم رای خودش رو بواسطه همکاریش با هیات استانهایی که تیم دارند تو لیگ برتر بیشتر از کفاشیان میمونه.
قریب هم که برنامه داده و تقریبا با همون برنامه کفاشیان رو حسابی مورد انتقاد قرار داده.

چی میشه! / سیستم ر+ا+ی گیری هم که مورد شناخت همه هست :دی

استرس !

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
امیدوارم دار و دسته تاج از فدراسیون برن ... عزیز محمدی نباشه فقط

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ولی من فکر میکنم قریب بشه.
این جلسه عباسی و کفاشیان هم میتونه برای این بوده باشه که یه جورایی دوزاری کفاشیان انداخته شده باشه. البته عکسش هم ممکنه.
عزیز محمدی از اول هم گفته بود اگر سازمان لیگ رو داشته باشم کاری به رئیس ندارم. برای این کاندید شد که کفاشیان اسمش رو برای نواب رئیس رد نکرد. البته قریب هم اسم عزیز محمدی رو نداده بود ولی این ربطی نداره فکر کنم و میتونه عزیز محمدی رو تو سمتش ابقا کنه.
همین قضیه اگر روشن بشه خیلی از هیات فوتبال ها هم خیالشون راحت میشه و رایشون رو از عزیز محمدی بر میدارند

73 نفر الان حاظرن از 76 نفر. دارن رای میدند.
فکر کنم تا یه ربع نیم ساعت دیگه مشخص بشه.

نکته جالب و مضحک :دی اینکه عباسی گفته برای اینکه جانبداری نکرده باشم رای سفید انداخته ام!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اگر اکثرآ رای سفید بدن خیلی جالب میشه.
تو رای گیری های مجازی که گزینه هیچکدام بیشتر رای داشته.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
انتخابات فدراسیون فوتبال امروز در سالن فوتسال آکادمی فوتبال برگزار شد و از ۷۵ رای ماخوذه اعضای مجمع، علی کفاشیان 39 رای آورد.

حسین قریب و عزیر محمدی به ترتیب 23 و 11 رای آوردند. بدین تریب قریب و کفاشیان به دور دوم راه یافتند.

عزیز محمدی خودشم هنوز نمیدونه تو چه فوتبالی داره کار میکنه :))))))))))))))))))))

بالا