• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
در باب ورود نظامیان به فوتبال ، حمیدرضا صدر ...

حمیدرضا صدر در گفتگو با عصر ایران ورزشی، درباره نقد این تصور که ورود مدیران نظامی به فوتبال، عامل اصلی مشکلات فوتبال ایران در سال های اخیر بوده است، گفت: " مهم کیفیت مدیریت است نه نظامی بودن یا غیرنظامی بودن مدیران ورزش فوتبال. مدیر خوب لزوماً فوتبالی نیست. "

وی منتقدان ورود نظامیان به فوتبال را به سال های پیش از انقلاب ارجاع داد و گفت: " قبل از انقلاب هم همه روسای تربیت بدنی ارتشی بودند. باشگاه پاس از دل شهربانی درآمد و بسیار هم موفق بود. در فوتبال اروپای شرقی، که فوتبال استخواندار و موفقی بود، نظامیان و چهره های حزب کمونیست در سطوح مدیریتی فوتبال حضور داشتند و عملکردشان هم قابل قبول بود. بنابراین صرف ورود نظامیان به فوتبال، نمی تواند علت ناکامی ضعف و ناکامی فوتبال ما باشد. علت اصلی، سوءمدیریت است نه نفس ورود نظامیان به فوتبال؛ چرا که ما شاهد مدیران نظامی موفق هم در فوتبال ایران و جهان بوده ایم."

وی افزود: " بهترین دوره فوتبال ایران جام جهانی 1978 بود. آن موقع فقط 16 تیم در جام جهانی حضور داشتند و از آسیا هم یک تیم به جام جهانی می رفت. لیگ تخت جمشید هم در ایران دهه 50 لیگ خیلی خوب و پررونقی بود. بازیکنان خوب هم در فوتبال ایران به وفور حضور داشتند. آن موقع ما پنج دروازه بان و شش فوروارد خوب داشتیم و مربی تیم ملی برای انتخاب بازیکنان تیم ملی، دستش باز بود. مثل الان نبود که دنبال بازیکن خوب بگردیم. رئیس فدراسیون آن زمان که بود؟ کامبیز آتابای. آتابای اسب سوار بود و اصلاً فوتبال را نمی شناخت. پدر او وزیر دربار بود و خودش هم از دل دربار بیرون آمده بود. اما به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال موفق بود. "

صدر همچنین درباره مدیران باشگاههای بزرگ دنیا گفت: " الان مگر مدیران بارسلونا و رئال مادرید، سابقه حضور در میادین فوتبال را دارند؟ این ها "بیزینس من" و سیاستمدارند. آبراموویچ هم که چلسی را به عرش رسانده، از دل مناسبات کاسبکارانه شوروی بیرون آمد. برلوسکونی هم از دل سیاست بیرون آمد و میلان را، شاید در بدترین شرایط تاریخ این باشگاه، خرید و به یکی از بهترین تیم های دنیا بدل کرد. البته من نمی خواهم بگویم که این جور آدم ها باید وارد عرصه مدیریت در فوتبال شوند. حرف من این است که مهم کیفیت مدیریت است نه نظامی بودن یا غیرنظامی بودن مدیران ورزش فوتبال. "
این کارشناس محبوب فوتبال ایران گفت: " مدیر خوب لزوماً فوتبالی نیست. مدیر خوب شم اقتصادی دارد، چارت سازمانی را می شناسد و زیرمجموعه اش را درست انتخاب می کند. نمونه های چنین مدیرانی هم در راس بهترین باشگاههای دنیا، مثل رئال مادرید، چلسی، میلان و آرسنال، حضور دارند. بعضی ها در داخل کشور ما تاکید می کنند که مدیران باشگاههای ما باید حتماً فوتبالی باشند. "

حمیدرضا صدر درباره فوتبالیست های قدیمی و غیبت آنها در عرصه مدیریت کلان باشگاهی در ایران، گفت: " مگر چند نفر از فوتبالی های قدیمی ما می توانند تحصیل درآمد کنند. این ها معمولاً می گویند به ما پول بدهید تا باشگاه را اداره کنیم. کدام یک از این فوتبالی های قدیمی چارت سازمانی را می شناسند؟ کدام یک از آنها می تواند به زبان انگلیسی بنویسند؟ اسپانسرهای خوب پیدا کنند و زیرساخت های فوتبال را شکل دهند. مدیریت خوب مهمتر از عناوین نظامی/ غیرنظامی یا فوتبالی/ غیرفوتبالی مدیران است.

وی درباره حضور رویانیان در باشگاه پرسپولیس گفت: " چه اشکالی رویانیان مدیر پرسپولیس باشد؟ روسا و مالکان تمام باشگاههای بزرگ دنیا، "بیزینس من" های قوی و تاجران موفق با روابط خوب و شم مدیریتی بالا هستند. می دانید آبرموویچ چند تا کمپانی و شرکت دارد؟ چلسی یک نمونه کوچکش است. ماسیمو موراتی، مالک باشگاه اینترمیلان، علاوه بر مدیریت این باشگاه، در حوزه نفت فعالیت دارد. "

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
زمان آغاز بليت فروشي دربي 74

بليت فروشي دربي 74 از ساعت 11 فردا در ورزشگاه آزادي آغاز خواهد شد.

عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر اعلام کرد بلیت فروشی دیدار دو تیم استقلال و پرسپولیس از ساعت 11 صبح فردا در ورزشگاه آزادی آغاز خواهد شد.

دربی 74 پایتخت فردا از ساعت 18 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تماس تلفنی کفاشیان با دادکان/اگر کاندیدا شوی، مجمع به جای من به شما رای می دهد/کاندیدا نمی شوی، بیا نایب رئیس یا دبیر کل من شو! :confused:

دلیل توقف چهار دقیقه ای بازی اورتون-من سیتی !!

در دقایق آخر نیمه اول بازی تیمهای اورتون و من سیتی درگودیسون پارک یکی از تماشاگران در بازی وقفه ایجاد کرد.
تماشاگر ناگهان وارد زمین شد و دستانش را با دستبند به تیردروازه جو هارت دروازه بان سیتی بست تا به این ترتیب نیروهای پلیس ورزشگاه ناچار به دخالت و بازکردن دستبند شوند. ظاهرا او دراعتراض نسبت به عملکرد شرکت هواپیمایی رایان ایر که ارزان ترین خط هوایی به شمار می رود دست به این کار زده بود.

پانوشت : تصور کنید تماشاگری اینجا همچین کاری کرده بود ، با چک و لگد میبردنش بیرون و دیگه معلوم نبود چه جرمی بهش نسبت بدن ، اخلالگر ، اغتشاشگر ، عامل استکبار ....

IMAGE634636907839620122.jpg

IMAGE634636907851008142.jpg

IMAGE634636907861772161.jpg

IMAGE634636907872380179.jpg

.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
روز سياه فوتبال در مصر:
دست كم 74 كشته و صدها زخمي در جريان درگيري تماشاگران

در جريان درگيري بين تماشاگران فوتبال در شهر پورت سعيد مصر بيش از 74 نفر كشته و صدها نفر مجروح شدند.

(ايسنا)، پس از سوت پايان بازي بين دو تيم المصري و الاهلي در شهر پورت سعيد مصر كه با برتري 3-1 المصري به پايان رسيد، هزاران نفر از هواداران اين تيم به درون زمين بازي هجوم آوردند. برخي از اين افراد به جشن و پايكوبي پرداخته و تعدادي از آن‌ها نيز با هوادارن تيم الاهلي درگير شدند.

به گزارش شاهدان عيني، هواداران المصري تماشاگران تيم رقيب را در گوشه زمين محاصره كرده و به طرف آن‌ها سنگ و اشياي مختلف پرت مي‌كردند. اين درگيري منجر به كشته و زخمي شدن تعداد زيادي شد.

منابع مختلف آمار‌هاي متفاوتي براي تعداد كشته‌ها ذكر كرده‌اند كه از 70 نفر تا 75 نفر متغير است. اين آمار در ابتدا كمتر بود و با گذشت ساعاتي از درگيري، بر تعداد كشته‌شدگان اين حادثه افزوده شد. با اين حال، وزارت بهداشت مصر با صدور بيانيه‌اي كشته شدن دست‌كم 74 نفر از جمله يك مامور پليس را تاييد كرده است.

درباره تعداد زخمي‌ها نيز آمار متناقضي ارائه شده است. تلويزيون دولتي مصر تعداد مجروحان حادثه را هزار نفر اعلام كرد ولي وزارت كشور مصر اين تعداد را 248 نفر ذكر كرده است. همچنين وزارت كشور اعلام كرد كه 74 نفر بازداشت شده‌اند.

علاوه بر اين گزارش شده است كه پس از اين اتفاق صداي تيراندازي از جاده اصلي پورت سعيد به قاهره به گوش رسيده و نيروهاي امنيتي به آن منطقه اعزام شده‌اند. همچنين كسبه شهر پورت سعيد مغازه‌هاي خود را تعطيل كرده‌اند.

محمد برکات يكي از بازيكنان تيم الاهلي گفت: اجساد روي زمين افتاده‌اند، در رختكن پر از جسد است. تا زماني كه اين افراد به سزاي اعمالشان نرسند، ديگر فوتبال بازي نمي‌كنم.

محمد ابوتريکه هافبك اين تيم نيز گفت: نيروهاي امنيتي ما را تنها گذاشتند و از ما محافظت نكردند. يكي از تماشاگران در رختكن جلوي چشم من كشته شد.

سمير ظاهر رييس اتحاديه فوتبال مصر نيز اعلام كرد كه ممكن است به دليل اين خشونت‌ها، ليگ مصر به حالت تعليق درآيد.

ساعتي پس از اين واقعه، سپ بلاتر دبيركل فيفا در ژنو به خبرنگاران گفت كه از اين واقعه شوكه شده است. وي گفت: امروز، روز سياهي براي فوتبال بود. چنين اتفاق فاجعه‌باري باوركردني نيست و نبايد رخ مي‌داد.

اين دو باشگاه با يكديگر رقابت و خصومت ديرينه‌اي دارند و در چند سال اخير برخي از بازي‌هاي آن‌ها به جنجال كشيده شده است.

///////چند تا عکس هم داشت اتچ کردم. واقعا درگیری بزرگی بود. یه صحنه هایی رو شبکه ها نشون دادند واقعا عجیب بود. البته به نظر میاد کلید اصلی این درگیری اختلافات سیاسی و شرایط خاص این کشور هم بوده.

فایل های ضمیمه

• Multimedia_pics_1390_11_Sport_132.jpg
    Multimedia_pics_1390_11_Sport_132.jpg
    116.3 KB · نمایش ها: 69
  • Multimedia_pics_1390_11_Sport_133.jpg
    Multimedia_pics_1390_11_Sport_133.jpg
    103.5 KB · نمایش ها: 72
  • Multimedia_pics_1390_11_Sport_136.jpg
    Multimedia_pics_1390_11_Sport_136.jpg
    112.5 KB · نمایش ها: 72
  • Multimedia_pics_1390_11_Sport_137.jpg
    Multimedia_pics_1390_11_Sport_137.jpg
    112.8 KB · نمایش ها: 72

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اینجا رو نیگا کنید! چه ترسیده! آخرش مثل تلویزیون حرف میزنه :دی

غياثي:رسانه‌هاي‌معاند از حرفم‌سوء‌ برداشت‌کردند

عضو کميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: پس از آن که گفتم دريافت حق‌الزحمه داوران از فيفا به مشکل برخورده است، برخي رسانه‌هاي معاند از آن سوء برداشت کردند.

رضا غياثي در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار کرد: ظاهرا پس از مصاحبه من با ايسنا که در آن گفته بودم دريافت حق‌الزحمه داوران بين‌المللي ما از فيفا به دليل تحريم‌ها با مشکل روبه‌رو شده است، برخي از رسانه‌هاي معاند که هميشه عليه مردم ايران فعاليت و مکنونات قلبي خود را به عنوان حرف مردم مطرح مي‌کنند، از حرفم سوء برداشت کرده و گفته‌اند که تحريم‌ها کاري کرده‌اند که داوران به حق‌شان نرسند و چه و چه، در حالي که منظور من از آن حرف چيز ديگري بوده است.

وي افزود: حرف من اين بود که دولت‌هاي غرب مثل آمريکا، انگليس و فرانسه که دم از حقوق بشر مي‌زنند و مي‌گويند دوست ملت ايران هستند، دروغ مي‌گويند و اين مسئله که داوران ما به حق‌شان نمي‌رسند خود گواه بر اين مدعا است. داوران هم بخشي از ملت ايران هستند و سياسي هم نيستند. اين مسئله نشان مي‌دهد که کشورهاي غرب نه تنها با دولت جمهوري اسلامي که با همه مردم ايران دشمن هستند.

غياثي ادامه داد: همچنين بايد بگويم که چند تن از کارمندان فيفا صهيونيست هستند و آن‌ها هستند که جلوي انجام کارها را مي‌گيرند. حرف من خطاب به سپ بلاتر و مسئولان فيفا هم اين است که اگر واقعا معتقديد که دولت‌ها نبايد در کار فيفا دخالت کنند و فدراسيون جهاني فوتبال بايد بي‌طرفانه کار کند، اين بهترين فرصت است که حرف خود را ثابت کنند و اجازه ندهند که دولتي مثل آمريکا در کارش دخالت کند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اختصاصی خبرآنلاین؛مدیر عامل سابق استقلال رییس فدراسیون فوتبال می شود؛قریب گزینه مورد حمایت وزارت ورزش/ زادمهر و منتقمی نام جانشینان تاج و عزیز محمدی!

محمد حسین قریب گزینه مورد حمایت دولت برای ریاست بر فدراسیون فوتبال است که با علی کفاشیان به رقابت می پردازد.

2262272512520331782231409627171154219173134.jpg

به گزارش خبرآنلاین؛قریب صبح چهارشنبه فرم ثبت نام را پر می کند تا رسما در انتخابات شرکت کند.این اتفاق در حالی می افتد که دکتر زادمهر به عنوان نایب رییس اول و منتقمی رییس فعلی تربیت بدنی کرج به عنوان نایب رییس دوم قرار است در انتخابات شرکت کنند.محمد نبی دبیر کل،فریده شجاعی معاون بانوان و علی فتح الله زاده سایر نفرات گروهی هستند که با حمایت وزارت ورزش وارد انتخابات می شوند.
نکته مهم این است که خود قریب قهرمانی با استقلال را در کارنامه را دارد و مدیر موفقی در زمینه ورزش است.در حال حاضرخیلی ها در حال رایزنی هستند تا برای جلوگیری از به وجود آمدن بحث استقلال و پرسپولیس زادمهر را وارد این انتخابات کنند.گزینه ای که مدیریت فوتبالی در این سطح ندارد و تنها سرپرست پرسپولیس بوده است. بر اساس آخرین اخبار خود قریب راضی به حضور در انتخابات شده اما اصلا مشخص نیست که بتواند با افرادی که توسط وزارت معرفی شده اند همکاری کند. او هنوز هیچ نکته ای در این زمینه نگفته اما جلساتی طولانی مدت را با محمد عباسی ، وزیر ورزش را داشته است.
اخبار تکمیلی در این زمینه متعاقبا ارسال خواهد شد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بعید میدونم قریب بیاد. همون موقع هم که تو استقلال بود از خیلی داستانهای فوتبال ناراضی بود. این که دیگه فدراسیون هست و ده برابر بیشتر!
همین الان هم نود داره این خبر رو میخونه :دی

ولی من فکر کنم خود کفاشیان صندلی رو حفظ کنه!

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
.
بررسی استفاده از اسپری های محو شونده در کمیته قوانین فیفا

این اسپری ها که در آمریکای جنوبی برای اولین استفاده شد و استفاده از آن در رقابت های کوپا آمریکا بسیار مورد توجه قرار گرفت، در زمان ضربات آزاد مورد استفاده قرار می گیرد .

135396hp2.jpg

سایت گل- یکی از مباحث مهم نشست امسال کمیته قوانین فیفا بررسی استفاده از اسپری های محوشونده است که در رقابت های تابستان گذشته کوپا آمریکا مورد استفاده قرار گرفت.
این اسپری ها که در آمریکای جنوبی برای اولین استفاده شد و استفاده از آن در رقابت های کوپا آمریکا بسیار مورد توجه قرار گرفت، در زمان ضربات آزاد مورد استفاده قرار می گیرد و داور با استفاده از آن محل تشکیل خط دفاعی را مشخص می کند و به این ترتیب هیچ یک از دو تیم نمی توانند به رعایت نشدن فاصله قانونی اعتراض کنند.
بعد از استفاده، اسپری بعد از 45 ثانیه محو می شود و هیچ اثری از آن روی زمین باقی نمی ماند.
در کمیته قوانین فیفا نمایندگان این نهاد به همراه نمایندگان فدراسیون های انگلیس، اسکاتلند،‌ ولز و ایرلند شمالی در مورد تغییر و ایجاد قوانین جدید در فوتبال تصمیم گیری می کنند. مهمترین قوانینی که این کمیته در چند سال اخیر وضع کرده، ممنوعیت گرفتن توپ با دست توسط دروازه بان روی پاس های رو به عقب در دهه 1990 و دادن کارت قرمز برای تکل های از پشت است.

این کمیته ماه آینده تشکیل جلسه می دهد و علاوه بر استفاده از اسپری ها محو شونده، در مورد تکنولوژی دوربین روی خط دروازه، استفاده از کمک داور اضافی و امکان تعویض چهارم در وقت های اضافی تصمیم گیری می کند.

...
ولی من فکر کنم خود کفاشیان صندلی رو حفظ کنه!

نگو تو رو خدا ... تصورش هم دردناکه
4fvgdaq_th.gif

.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
گزارش ويژه: شيوه‌هاي سربازگيري با تراكتور/ ماموريت غيرممكن براي جذب آرش افشين

سايت گل- اواسط لیگ بود که مشخص شد باشگاه تراکتورسازی تبریز به دلیل آنکه بخشی از سهامش در اختیار موسسه مالی و اعتباری مهر بسیجیان قرار گرفته، توانایی جذب بازیکنان سرباز را دارد. با این حال آنچه باعث می شد بازیکنان جوان حضور در تراکتورسازی را به ملوان و فجرسپاسی ترجیح بدهند، سوای جاذبه‌هایی مثل پرهوادار بودن و حضور مربی مشهوری مثل امیر قلعه نویی، به شرایط مالی ایده‌آلی که توسط این باشگاه برای آنها مهیا می شد، باز می‌گشت.

سربازان مرفه

معمولا رسم بر این است که بازیکنان سرباز به واسطه آنکه دوران خدمت اجباری شان را در یک تیم فوتبال سپری می کنند، نسبت به سایر بازیکنان مبلغ کمتری بگیرند. اما باشگاه تراکتورسازی با تقض این قانون، گام بلندی برای کشاندن بازیکنان سرباز و مشهور لیگ برتری به این تیم را برداشت تا امثال احسان حاج‌صفی، قاسم حدادی‌فر و میلاد فخرالدینی قید حضور در ملوان و فجر را بزنند و عازم تبریز شوند. هرچند پروسه‌ای که آنها برای راضی کردن یک بازیکن مشهور طی می کنند، خیلی عادی و البته قانونی به نظر نمی رسد.

هدف اصلي: آرش افشين

آرش افشین، مهاجم جوان و ملی پوش فولاد خوزستان چند فصلی می شود که مورد توجه امیر قلعه نویی قرار دارد. سرمربی فصل گذشته سپاهان پیش از حضورش در تراکتورسازی، در لیست خرید قطعی ابتدای فصلش که در نهایت با مخالفت رئیس هیئت مدیره آن زمان سپاهان مواجه شد و جدایی اش از تیم اصفهانی را رقم زد، نام آرش افشین را قرار داده بود.

او پس از حضور در تراکتورسازی هم درخواست جذب افشین را بارها با مسئولان تیم تبریزی در میان گذاشت تا آنها برای جذب این ستاره جوان، سراغ استفاده از قانونی بروند که در شرایط مشابه بارها به کمک‌شان آمده بود.

مسئولان «سربازیاب» باشگاه تراکتورسازی در نهایت متوجه شدند که افشین می تواند برای گذراندن خدمت سربازی اش بدون نیاز به جلب رضایت باشگاه فولاد راهی تراکتورسازی شود اما مشکل اینجا بود که او دانشجو بود و با استفاده از معافیت تحصیلی، مشکلی برای ماندن در اهواز و همراهی تیم شهرش نداشت. با اتمام نیم‌فصل اول اما پروژه جذب افشین وارد فاز تازه‌ای شد.

ماموريت غيرممكن در رامهرمز

یکی از نزدیکان تیم تبریزی به شهر رامهرمز (زادگاه افشین) رفت و پس از دیدار با خانواده‌اش از آنها خواست که این بازیکن را برای انصراف از تحصیل، گرفتن دفترچه آماده به خدمت و در نهایت حضور در تراکتورسازی راضی کنند و در عوض این تیم پول قابل توجهی (نزدیک به 500 میلیون تومان) را به افشین بدهد تا هم درآمد این بازیکن از فوتبال بیشتر شود و هم دوران خدمتش به پایان برسد. عجیب اینکه افشین هم چند روز پس از پیشنهاد این فرد، با حضور در دانشگاه محل تحصلیش از ادامه تحصیل انصراف داد و دفترچه آماده به خدمتش را پر کرد.

اما او برای انتقال به تراکتورسازی در نیم فصل، نیاز به گرفتن رضایت نامه از باشگاهش داشت. جالب اینکه وقتی فولادی ها ناگهان در جریان این اقدام افشین قرار گرفتند، متوجه شدند که به جز او، دو بازیکن مشمول دیگرشان هم با پیشنهادهای مشابهی مواجه شده اند که در مرحله اول بلافاصله جلوی انصراف آنها از تحصیل را گرفتند و پس از آن، با درخواست رضایت نامه افشین هم به سرعت مخالفت کردند.

آقامعلم تهديد مي‌كند

هرچند کار از کار گذشته و افشین دیگر نمی تواند برای فولاد بازی کند. او منتظر آمدن دفترچه اش و مشخص شدن وضعیت خدمتش است تا پس از آن کارهایش را برای پیوستن به تراکتورسازی انجام بدهد. غیبت او در دو بازی آخر فولادی ها مقابل شهرداری تبریز و صبای قم هم به همین دلیل بوده است.

با همه اینها این اتفاق ناراحتی شدید مسئولان فولاد را به همراه داشته و حتی مجید جلالی تهدید کرده به زودی در برنامه 90 درباره این اقدام تراکتوری ها دست به افشاگری خواهد زد.

پ ن : مدعی وجود "دستهای پشت پرده"، کسی که طرفداران پرتعداد خاستگاه شهرتش هم دل خوشی ازش ندارن و ... پرافتخارترین سرمربی تاریخ لیگ برتر... هنوز داستان "ابراهیم توره" و اخطار بی مورد و تابلویی که جلو پیکان گرفت تا در دربی بازی نکنه در ذهن ها هست... مدعی پرافتخار ما، کاملا قافیه کامیابی هاش با فوتبال تنگ قافیه ما جور جوره. ماکیاولی، اندیشمند مشهور ایتالیایی، نظریه معروفی داره مبنی بر اینکه : "هدف، وسیله را توجیه میکند" و ژنرال سه ستاره لیگ برتر، به راستی در این راستا ثابت قدمه. جالب اینجاست که منادی تئوری "دستهای پشت پرده" هم خود ایشون هستن... حالا یکی بیاد و به ما حالی کنه، اگر این داستان، که با توجه به پیشینه استاد، دور از واقیت هم نیست، درست باشه، آیا جز مصداق بارز "دستهای پشت پرده" است؟ یاد اون مثل معروف افتادم که "دزد برای گم کردن رد ظن به خودش، می دوید و فریاد میزد : آی دزد، آی دزد"... البته در مثل مناقشه نیست...

فوتبالی که قهرمانیهاش و کامیابیهاش، از این طریق بدست بیاد، باید هم تبدیل بشه به قدرت درجه دوم آسیا و در مسابقات بین المللی حرفی برای گفتن نداشته باشه... دریغ...

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
صحبت های عجیب فیروز کریمی در یک کارواش
فیروز کریمی در یک کارواش حرف های جالبی به زبان آورده است.

وی که همراه فراز کمالوند و محمود شافعی در این کارواش حضور داشت، گفت: «قصد داریم در این کارواش یک تیم فوتبال تشکیل دهیم و مطمئن هستم که بسیاری از مشکلات را در اینجا نداریم.»

وی افزود: «زمین اینجا که آسفالت است در بدترین شرایط آب و هوایی بهترین کیفیت را دارد به طوریکه برای انجام بازی اتومبیل ها به داخل پارکینگ هدایت می شوند و زمین آماده بازی می شود، زمین ما از نور کافی برخوردار است زیرا در این جا نورافکن به اندازه لازم وجود دارد.»

کریمی ادامه داد: «با حضور فراز کمالوند و محمود شافعی در کادر فنی و فری کله پز به عنوان رئیس هیئت اُمنا تیمی قدرتمند تشکیل می دهیم. قصد دارم فری کله پز که از دوستان قدیمی من است را به عنوان رئیس هیئت امنا معرفی کنم، در اینجا ما هیچ گونه مشکل مالی نیز نداریم زیرا گونی گونی پول وارد اینجا می شود!»

سرمربی سابق شاهین اظهار داشت: «قصد دارم در این تیم فقط از آشنایانم استفاده کنم و مطمئن هستم با جان و دل و تمام توان بازی می کنند و با کادری که داریم جزو مدعیان هستیم، حسن صافکار، محمدنقاش و دیگران جزو ترکیب اصلی ما هستند و مشکل پرداخت نیز نداریم، اگر چه پرداختی ما کم است اما همیشه به موقع حقوق بچه ها پرداخت شده است، در کل ما در اینجا تیم بسیار خوبی داریم!»

کریمی در بخش دیگری از صحبت هایش در مورد انتقاداتی که از وی به دلیل حضور شاهین شفیعی در تیم شاهین می شد، گفت: «شاهین شفیعی نو ه خاله من است و بازیکن بسیار لایقی است و این موضوع را در تیم هایی که حضور داشته نشان داده، حضور یک بازیکن که با من نسبت دارد نیز موضوع عجیبی نیست، چون شفیعی با من نسبت دارد نباید فوتبال بازی کند؟ این موضوع در همه جای دنیا وجود دارد که حتی در مورد سرمربیانی مثل مالدینی، کرانچار و کرایف نیز اتفاق می افتد و حتی در کشورمان نیز زمانی که مرحوم ناصر حجازی سرمربی استقلال بود آتیلا در این تیم بازی می کرد، من در شرایط مساوی ترجیح می دهم از آشنایانم در ترکیب تیم استفاده کنم زیرا آنها با جان و دل برای من و تیمشان بازی می کنند.»

فیروز کریمی در پایان گفت: «بازی در استادیوم مشهد برای ما بسیار دشوار و سخت بود زیرا زمین آنجا فقط برای کشاورزی مناسب بود و فکر می کنم اگر به آنجا خوب رسیدگی شود بتوان محصولات بسیار خوبی از آنجا درو کرد به طوری که آن ورزشگاه قابلیت تبدیل شدن به مزرعه نمونه کشور را دارد، فارغ از این بحث ها مسئولان باید فکری اساسی به حال زمین ها بکنند زیرا زمین اصلی ترین بخش برگزاری بازی فوتبال است ولی هم اکنون بسیاری از زمین های ما از شرایط استاندارد برخوردار نیستند.»

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
عابدزاده: از فوتبال ايران متنفرم​

سنگربان و كاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال ايران گفت: فوتبال ايران ديگر براي من اهميتي ندارد و از آن متنفرم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، احمدرضا عابدزاده افزود: ديگر هيچگاه در مورد فوتبال ايران صحبت نمي كنم زيرا هيچ اهميتي هيچ ارزشي برايم ندارد و از ان متنفر هستم.

وي در ادامه گفت: انتخابات فدارسيون، وضعيت دروازه بانان پرسپوليس وساير مسائل فوتبال ايران برايم هيچ اهميتي ندارد و هيچگاه درمورد انها صحبت نمي كنم.

شايان ذكراست احمد رضا عابد زاده سنگربان و كاپيتان پيشين تيم هاي ملي ايران و پرسپوليس كه به عقاب آسيا معروف است و در ماههاي اخير به شدت از عملكرد مسئولان ورزش و فوتبال كشورمان گله مند است.

----------

چطور؟ سر چی؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

شاید چون توی بازی نیست... فکر میکنم عابدزاده بعد از جبهه گیری های سنگینی که علیه کاشانی داشت ، تصور میکرد با رفتن کاشانی در تیم جدید پرسپولیس به بازی گرفته میشه. اما اینطور نشد. ممکنه به این دلیل دچار دلزدگی شده باشه. البته این فقط یه احتماله...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
شاید چون توی بازی نیست... فکر میکنم عابدزاده بعد از جبهه گیری های سنگینی که علیه کاشانی داشت ، تصور میکرد با رفتن کاشانی در تیم جدید پرسپولیس به بازی گرفته میشه. اما اینطور نشد. ممکنه به این دلیل دچار دلزدگی شده باشه. البته این فقط یه احتماله...

بعید نیست. مخصوصا وقتی میبینه بعضی ها مثل دایی الکی الکی مربی میشن و بابت به فنا دادن تیم ها پول های کلان میگیرن...

کاش این پول ها صرف چهار تا زمین تمرین و ورزشگاه و مدرسه فوتبال و ... میشد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پزشک استقلال:بازیکنان ما jack۳d مصرف کردند/ آنها نمی دانستند مکملی که می خورند متیل هگزا مین دارد / جرم شان عین این است که سیگار خریدند

http://www.khabaronline.ir/detail/199599/sport/premiere-league

برگزاری فینال جام حذفی در ابهام/ این بار قانون برای استقلال اجرا می شود؟

http://www.perspolisnews.com/footba...-این-بار-قانون-برای-استقلال-اجرا-می-شود؟.html

فایل های ضمیمه

• NoDoping_White.gif
    NoDoping_White.gif
    16.5 KB · نمایش ها: 51
بالا