• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
تو عکس معلوم نیست چون از پشت سره ولی کافیه برید تو سایتا یه چرخی بزنید هوادارای تراکتور بد جور شاکین و مشخصه رو به تماشگرا یه کاری کرده

امیدوارم این حرفی که زده شده نسبت به این عکس اشتباه باشه

من مال بازی آخر فصل قبله کخ داور اولش پنالتی گرفت بعد زد زیرش !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من مال بازی آخر فصل قبله کخ داور اولش پنالتی گرفت بعد زد زیرش !

اوه اوه
اصلا حواسم به ارم عکس نبود:دی
شرمنده
سوتی شدااا

البته به این فصل قبل هم اشاره کرده بود
ولی کامنتهایی خوندم که حالا نمی دونم از روی عصبانیت بوده یا واقعا همچین اتفاقی افتاده
نوشته بودن بعد از گل سمت تماشاگرا رفته و ...

ولی هنوز خبر موثقی ندیدم!
شاید هم از روی عصابنت چندتا هوادار بوده

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
اوه اوه
اصلا حواسم به ارم عکس نبود:دی
شرمنده
سوتی شدااا

البته به این فصل قبل هم اشاره کرده بود
ولی کامنتهایی خوندم که حالا نمی دونم از روی عصبانیت بوده یا واقعا همچین اتفاقی افتاده
نوشته بودن بعد از گل سمت تماشاگرا رفته و ...

ولی هنوز خبر موثقی ندیدم!
شاید هم از روی عصابنت چندتا هوادار بوده
بازی امروزم رفت ولی من متوجه نشدم چی کار کرد . مشخص نبود

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
کلاه گشاد هیات فوتبال استان فارس بر سر پیتر ولاپان ، دبیرکل وقت کنفدراسیون فوتبال آسیا

- آیا چمن ورزشگاه فینال جام حذفی رنگ می شود؟

حدود چهار سال پیش وقتی سیمای مرکز فارس بازی دو تیم برق شیراز و ملوان بندر انزلی را به صورت مستقیم پخش می کرد زردی چمن ورزشگاه حافظیه بدجوری توی ذوق می زد.مهدی بذر افکن : این در حالی بود که درست سه روز بعد قرار بود با حضور پیتر ولاپان که آن روزها دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا بود، طرح آسیاویژن در فارس در همین ورزشگاه افتتاح شود.

هیات فوتبال استان فارس به ریاست سید محمد هادی آیت اللهی تمام تلاششان را انجام می دادند تا آبروداری کنند و در برابر یکی از بالاترین مقامات فوتبال آسیا خودی نشان دهند. اما به نظر می رسید نتوانند مشکل زردی چمن حافظیه را حل کنند.
روز افتتاح طرح آسیا ویژن فرا رسید. تلویزیون شیراز این افتتاحیه را هم به صورت مستقیم روی آنتن برد. اما یک نکته جالب وجود داشت،چمن ورزشگاه حافظیه دیگر زرد نبود و تقریبا یکدست و سبز بود!
تعجب از این بود که در مدت دو روزبه صورت طبیعی نمی شد کاری کرد که چمن به آن "زردی" در فاصله ای اندک به آن "سبزی" شود.
این اتفاق اما افتاده بود.آن روز مراسم افتتاحیه طرح آسیا ویژن به خوبی و آبرومندانه برگزار شد. اما یک سوال بی جواب بود چمن ورزشگاه چگونه دو روزه از زردی به سبزی گرایید؟
پاسخ این سوال اما چندان دشوار نبود. مسوولین هیات فوتبال فارس نقاط زرد چمن ورزشگاه را شب قبل ازمراسم افتتاحیه رنگ سبز زده بودند!به همین راحتی!

چند روز پیش سازمان لیگ فوتبال اعلام کرد که بازی فینال جام حذفی فوتبال کشور در شهر شیراز برگزار می شود.
با این اعلام و مشخص شدن میزبان فینال جام حذفی، استقلالی ها که یک پای فینال هستند به میزبانی ورزشگاه حافظیه شیراز اعتراض کردند. آنان می دانستند که چمن حافظیه چندان وضعیت مناسبی ندارد. هرچند در نهایت به میزبانی شیراز و ورزشگاه حافظیه رضایت دادند.

این روزها مسوولین هیات فوتبال استان فارس سخت در تلاشند تا میزبانی شایسته برای فینال جام حذفی باشند.
در حالی که شیراز سردترین روزهای خود را سپری می کند نگهداری چمن حافظیه هم سخت تر از روزهای گذشته است.
چمن حافظیه فعلا در قرنطینه قرار گرفته و مواظبت ویژه ای از آن می شود. هرچندهنوز ناهمواری هایی در آن وجود دارد و البته که قسمت هایی از آن هم زرد است.
باید تا روز 9 بهمن و فینال جام حذفی منتظر بود و دید زردی های چمن ورزشگاه حافظیه چه سرانجامی پیدا می کند.
البته تعجبی ندارد که این زردی ها تا آن تاریخ که نزدیک هم هست به شیوه هایی خاص سبز شود! شایدهم چمن ورزشگاه حافظیه برای دومین بار رنگ شود!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
کد خبر : 61296 زمان ارسال : شنبه 17/10/1390 10:43

به دليل استفاده از مواد غيرمجاز

بياتي نيا يک سال محروم شد

رييس کميته پزشکي فدراسيون فوتبال با اعلام نام بازيکن دوپينگي ليگ برتر گفت: محسن بياتي نيا به دليل تخلف به مدت يک سال محروميت از حضور در کليه فعاليت‌هاي فوتبال و اخطار کتبي محکوم شد.

دکتر احمد هاشميان با اعلام اين که محسن بياتي نيا بازيکني است که آزمايش دوپينگش مثبت اعلام شده است، درباره حکم اين بازيکن گفت: در تاريخ 12 آذر ماه 1390 در ديدار بين تيم‌هاي مس کرمان و مس سرچشمه از اين بازيکن آزمايش دوپينگ به عمل آمد و با اعلام آزمايشگاه کنترل دوپينگ مبني بر مثبت بودن آزمايش اين فرد با ماده «متيل هگزان آمين» اين بازيکن محکوم شد.

وي در ادامه حکم محسن بياتي نيا را به اين شرح اعلام کرد: نظر به اين که بر اساس اعلام سازمان جهاني مبارزه با دوپينگ، مکمل‌هاي مورد استفاده بازيکنان در ماه‌هاي اخير به شکل گسترده به ماده «متيل هگزان آمين» آلوده شده است، لذا آنچه در رسيدگي به اين پرونده مورد توجه قرار گرفت، اين بود که اغلب بازيکنان قرباني اين آلودگي هستند و اگر چه اين مساله توجيهي براي مثبت شدن تست دوپينگ بازيکنان نيست، ولي از آنجايي که اين ماده جزو مواد خاص محسوب مي‌شود، مطابق آيين‌نامه زماني که اثبات شود، بدون قصد قبلي اين ماده وارد بدن بازيکن شده است، مي‌تواند با تخفيف مجازات روبرو شود.

هاشميان ادامه داد: به دليل آن که ورود ماده مذکور به بدن بازيکن از طريق مکمل براي اعضاي کميسيون بدوي رسيدگي به تخلفات محرز شده بود، به واسطه اين تخلف محسن بياتي نيا به اخطار کتبي محکوم شد. ضمن اين که به دليل وجود سابقه قبلي و با استناد به ماده 82 آيين‌نامه ملي کنترل دوپينگ فوتبال با عنوان تخلفات متعدد اين بازيکن از تاريخ 7 دي ماه 1390 به مدت يک سال از حضور در کليه فعاليت‌هاي رسمي در فوتبال محروم گرديد. اين بازيکن تا پايان وقت اداري پنجشنبه 15 دي ماه فرصت داشت که نسبت به حکمش درخواست استيناف دهد که با توجه به اين که اين درخواست از سوي بازيکن ارائه نشده است، حکم وي قطعي تلقي و اعلام عمومي گرديد.

رييس کميته‌ پزشکي فدراسيون فوتبال پس از اعلام راي اين کميته‌ درباره محسن بياتي نيا تاکيد کرد: اين تصور که آلودگي مکمل باعث تخفيف مجازات بياتي‌نيا شده است، غلط است. آنچه در اين پرونده مورد توجه قرار گرفت اين بود که بر اساس گزارش سازمان جهاني مبارزه با دوپينگ مکمل‌ها در سطح گسترده‌اي با ماده «متيل هگزان آمين» آلوده شده‌اند و اين عاملي بود براي اين که وجود اين ماده خاص در اين پرونده مورد توجه قرار گيرد. اگر به جاي اين مکمل ماده ممنوعه ديگري مانند «استروئيدهاي متابوليک» وجود داشت که اغلب مکمل‌ها با اين ماده آلوده مي‌شوند، مجازات بازيکن به هيچ عنوان کمتر از دو سال نبود.

هاشميان همچنين افزود: بار ديگر تاکيد مي‌کنم که ورزشکاران و مسئولان باشگاه‌ها نبايد از اين حکم سوء برداشت کنند که اگر آلودگي بازيکن از طريق مکمل باشد، مشمول تخفيف مي‌شود ، اين مورد و مورد قبلي که درباره بازيکن داماش گيلان رخ داد، يک استثنا بود و اکنون نيز با توجه به اين که دو مورد از اين نوع دوپينگ مثبت اعلام و به اندازه کافي نيز درباره آن اطلاع رساني شده است، لذا از اين تاريخ به بعد مثبت شدن دوپينگ بازيکنان با ماده «متيل هگزان آمين» به هيچ عنوان مشمول حداقل مجازات نخواهد بود.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

باز دوباره اینها پیچیدن به هم!
از نکات جالب فوتبال ماست که اینطوری با هم حرف بزنیم و بعد بخواهیم شاگردامون اخلاقیات رو رعایت کنند. این سبک با آبروی هم دیگه بازی کردن ها هم برگرفته از همونجا و همون زمان و همون کارایی هست که هنوز همه بیاد داریم البته!
مطمعنا باز کار به دادگاه و اینها میکشه اینبار.

تازه‌ترین بیانیه مایلی‌کهن علیه دایی : یا رب روا مدار ...
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان پس از مصاحبه‌های اخیر علی دایی با انتشار بیانیه‌ای که د...../ متن /

پ.ن: نوع خبر رسانی. الگو برداری از داش مجید خودمون هست ! :blush:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
علی جان ممنون از محبتت که البته همیشه شامل حال ما میشه :)

قسمت مهم خبر اینجاست :

از چندی قبل با تاسیس سازمانی تحت عنوان Fondation Abbé Pierre به حمایت از بی خانمان ها و افرادی پرداخته بود که در کسب سرپناهی برای خانواده دچار مشکل هستند. برخی معتقدند او با این کار در واقع در پی این بوده تا توجه فرانسوی ها را به این سازمان ومشکل مسکن معطوف کند تا اینکه واقعا قصد مبارزه انتخاباتی و کاندید شدن را داشته باشد.

من همیشه از اخلاق متفاوت اریک خوشم میومده. همیشه کارهایی کرده که با سایرین متفاوت بوده و همینطور باعث بهت زده شدن و شوک شدن جامعه پیرامونیش شده. نمونه پر رنگ این قضیه هم خداحافظی در اوج فوتبالش بود.

شاد و پیروز باشید

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

به به اگه میشد تمام طرفدارای یونایتد تو فرانسه اقامت داده بشن رکورد رو میزد تو انتخابات:دی اگر پیروز نشد همه در یک حرکت دست جمعی شورش میکنیم و فرانسه رو به اتش میکشیم:دی

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
فهرست 10 ليگ ممتاز جهان در يک سال گذشته

ليگ فوتبال ايران به عنوان چهلمين ليگ برتر جهان در سال 2011 و چهارمين ليگ قاره آسيا انتخاب شد.
در شرایطی که تنها چند روز از سال نو میلادی (۲۰۱۲) سپری شده، انتخاب بهترین‌های سال گذشته همچنان ادامه دارد. بر این اساس فدراسیون بین‌المللی آمار و تاریخ اعلام کرد لیگ برتر فوتبال ایران با کسب ۳۷۸،۵ امتیاز در این جایگاه چهلم جهان و چهارم آسیا ایستاده است.

در این رده‌بندی از قاره آسیا لیگ کره‌جنوبی موسوم به «کی لیگ» با ۵۸۹ امتیاز هجدهم شد. جی لیگ ژاپن با ۵۲۱ امتیاز بیست و پنجم شد و لیگ حرفه‌ای عربستان با ۳۹۶ امتیاز در جایگاه سی و هشتم قرار گرفت.

در این رده‌بندی لالیگای اسپانیا با کسب ۱۱۹۴ امتیاز به عنوان بهترین لیگ باشگاهی جهان برگزیده شد. پس از آن لیگ برتر انگلیس با ۱۱۰۳ امتیاز دوم شد. لیگ برزیل نیز با ۸۸۹ امتیاز سوم شد.

فهرست 10 لیگ ممتاز جهان در یک سال گذشته به این شرح است:
۱- اسپانیا ۱۱۹۴ امتیاز
۲-انگلیس ۱۱۰۳ امتیاز
۳-برزیل ۸۸۹ امتیاز
۴-پرتغال ۸۸۶ امتیاز
۵-فرانسه ۸۸۳ امتیاز
۶- آلمان ۸۸۰ امتیاز
۷-ایتالیا ۸۷۳ امتیاز
۸-آرژانتین ۸۴۰ امتیاز
۹-هلند ۷۹۱،۵ امتیاز
۱۰-شیلی ۷۴۱،۵امتیاز

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
به نظرم تو این رده بندی قطعا فاکتورهای دیگه ای از زیر ساخت و وضعیت درآمد و هزینه و ... مد نظر بوده.
وجود لیگهای پرتغال و فرانسه و برزیل بالاتر از ایتالیا و آلمان نشونده این هست که سطح فنی لیگ ها میتونه تنها یکی از فاکتور ها بوده باشه.

وگرنه همین لیگ نیم بند خودمون هم میتونه بالاتر از این حرفها باشه. خیلی از کشورها لیگ چندان پویایی ندارند ولی تو رنکینگ ها بالاتر هستند . این بحث ملی و باشگاهی کلا جداست. مطمعنا اگر ایران امکانات و قانون مداری در فوتبال داشت رتبه اش بالاتر بود.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
این رده بندی مال "فدراسیون بین‌المللی آمار و تاریخ" و خیلی اعتبار نداره . خود یوفا یادمه تا دو سال پیش اینطور رده بندی میکرد : لیگ برتر ، لالیگا ، بوندس لیگا و سری آ . تازه آلمان خیلی شرایطش خوب بود و امید داشت که جای لالیگا رو بگیره !! دلیلش هم چند قطبی بودن ، راه یابی فوتبال به خانواده ها (درصد زیادی از تماشاگران استادیوم زنها بودن ) و پویایی لیگشون بود . ایتالیا حتی بازیهای مهم میشه سکوهای خالی تو طبقه اول استادیوم رو دید . اضافه کنید مساله مافیا و شرط بندی و ... که حسابی لیگ ایتالیا رو مخدوش کرد . انصافا هیچ لیگی ، لیگ برتر انگلیس نمیشه . همه چی سر جاشه و در بهترین کیفیت ممکن . بهترین بازیکنها و مربیان و زیر ساخت ها . چمن زمین هاشون که تو کل اروپا بنظرم No1 هست .

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
تيم ملي فوتبال ايران يک پله صعود کرد

تيم ملي فوتبال ايران با صعود يک پله‌اي در رده بندي فيفا به رتبه چهل‌وچهارم جهان رسيد.
تیم ملی فوتبال ایران در ماه ژانویه با کسب ۶۲۳ امتیاز با یک پله صعود به رده ۴۴ بهترین تیم‌های جهان رسید.

تیم ملی ایران پس از ژاپن(نوزدهم- ۸۶۹ امتیاز)، استرالیا(بیست و یکم، ۸۶۶ امتیاز) و کره‌جنوبی (سی‌ام، ۷۵۲ امتیاز) در رتبه چهارم آسیا جای گرفت.

در این رده بندی اسپانیا با ۱۵۶۴ امتیاز بهترین تیم جهان در ماه ژانویه انتخاب شد.
هلند با ۱۳۵۶ امتیاز در رده دوم قرار گرفت و رده سوم با ۱۳۴۵ امتیاز از آن آلمان شد.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ما یک بحثی داشتیم در مورد اتفاقات باشگاه پرسپولیس و هوادارها با بهروز عزیز اینجا: + و [URL="http://forum.persiantools.com/t65604-page1543.html#post4145050"]+[/URL] و +

خلاصه داستان اینکه بهروز در اون روزهای طوفانی و احساسی پرسپولیس کلآ فوتبال ایران رو متهم کردن به نداشتن فرهنگ فوتبالی

فارغ از بحث پرسپولیس , استقلال ... ما چیزی به اسم فرهنگ فوتبالی توی تماشاگرهامون نداریم . یعنی این مرز بین حمایت و دخالت اصلا وجود نداره . هیچ کس حد و حدودش رو نمیشناسه

و گفتن همچین فرهنگی در اروپا هست و بعد من جوابی دادم که ایشون هم جواب دادن و در نهایت متقاعد نشدند
امروز چشمم خورد به این موضوع

فرياد آقاي خاص در کنفرانس خبري

موضوع اینکه رئال مادرید بعد از مدتها شانس اصلی قهرمانی در لالیگا هست و در لیگ قهرمانان هم نمایش بی نقصی داشته با این وجود از بارسا باخته
و همین بازی (که البته برای بعضی ها مهمترین بازی هست) باعث شده با وجود بردهای پیاپی و با گلهای زیاد به شدت مورد انتقاد تماشاگران قرار بگیره
از اون بدتر باریکنان تیم هم علنآ به جون مربی افتادن

g2201.87be9635fa93e983a877a58fdf6c8357.jpg

حالا هدف من از دوباره پیش کشیدن این موضوع این بود که بگم فرهنگ فوتبال و هواداری اصولآ از معیارهای منطقی به دور هست! و تعصب فراتر از مرزها روی همه ملت ها تاثیر میذاره! میخواد یک فوتبال بین آماتور جهان سومی مثل من باشه! یا یکسری بازیکن حرفه ای از رویایی ترین تیم دنیا
جالبه که این روزها تحلیل ها داره به این سمت میره که مربی تیم اول لا لیگ و یکی از شانس های اصلی قهرمانی لیگ قهرمانان به خاطر فشار سکوها داره از کار بیکار میشه هرچند باید تا روز چهارشنبه و بازی برگشت بارسا و رئال صبر کرد! شاید اون بازی همه چیز رو عوض کنه.

پ.ن: عکس بالای صفحه روزنامه (عکس رائول) به نظر من بسیار زیرکانه کار شده و پیام روشنی داره

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

با اجازه من یه نظر بدم.
حرف شما رو قبول دارم که فرمودید
میخواد یک فوتبال بین آماتور جهان سومی مثل من باشه! یا یکسری بازیکن حرفه ای از رویایی ترین تیم دنیا
اما به نظرم تو ایران خیلی این قضیه رو از حد گذروندند. کار یه روز و دو روز هم نیست. طی سالها و در روندی حاصل از جو همه باشگاهها بوجو اومده. یه جورایی محصول مشترک همه باشگاههاست که البته شخصا درصد بالاییش رو به اصولی کار نکردن رسانه ها مربوط میدونم چرا که اولا قصد و نیت دارند از این کارهاشون حالا با هر پس زمینه ای از پول بگیر تا سیاست و احساسات شخصی! و دوم اینکه ادم تحصیل کرده و کار بلد کم داشتیم تو این زمینه که خوب جریانات فوتبالی رو منعکس نکرده و مردم مشکلات و خوب درک نمیکنند. اینها بحثش زیاده.

ولی در کل و برای فوتبال دنیا یه جمله کافی بود به نظرم:

دیوید سیمن بعد از گلی که از رونالدینو خورد تو جام جهانی و انگلیس حذف شد خیلی تحت فشار بود. روزی این جمله رو گفت و من هنوز اینو همیشه و هر بازی مرور میکنم:

مردم فقط بازی آخر و بیاد دارند.

(اون که یه بازیکن بود ولی برای مربی دیگه خیلی سخت تره. ) یادم نیست کی این حرفو زده بود ولی برای تمام تیمهای پر طرفدار صدق میکنه/ گفته بود مربی تیم ملی شدن در آرژانتین از رئیس جمهور بودن سخت تره حتی اگر بحران های اقتصادی آرژانتین چند برابر بشه.

پ.ن: جدا اون رائول رو خیلی (نمیدونم چی بگم و از دید کی بگم :دی) کار کرده :دی

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اقا این خبر مال چند روز پیشه ولی خیلی جالبه!

درخواست ژاوي از نکونام: رئال را شکست دهيد

ژاوي از نکونام دعوت کرده است تا در جشن پايان فصل بارسلونا به نيوکمپ بيايد.

پس ازگذشت چند هفته از بازی اوساسونا و بارسلونا روزنامه دی ناوارا اسپورت از درخواست ژاوی ستاره بارسلونا خبرداده است که از جواد نکونام بازیکن ایرانی اوساسونا خواسته است که رئال مادرید را در پامپلونا شکست دهند.

پس از پایان بازی جام حذفی نکونام و ژاوی در سالن منتهی به رختکن باهم صحبت می کردند و نکونام بتدا از ژاوی خواسته است که اجازه ندهند تا رئال قهرمان کوپا دل ری شود و ژاوی اطمینان داده است که این اتفاق هرگز رخ نمی دهد .

جالب اینکه ژاوی هم از نکو خواسته است که در بازی با رئال شکست را برای مادریدی ها رقم بزنند که با این نتیجه حتما بارسلونا قهرمان لالیگا خواهد شد. نکونام هم به ستاره بزرگ بارسا اطمینان داده که رئال در بازی با اوساسونا برنده نخواهد شد چون مردم پامپلونا که ضدیت ویژه ای با رئال دارند اجازه برد به مادریدی ها نمی دهند اما شرایط قهرمانی در لالیگا پس از باخت رئال در پامپلونا برعهده خود بازیکنان است .

در این خبر آمده که ژاوی از نکونام دعوت کرده است تا در جشن پایان فصل بارسلونا به نیوکمپ بیاید.

تو بازی قبلی مصدوم شد:(

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مسئول فرهنگی فدراسیون دادکان : آقای علیپور شما ایده منشور اخلاقی مرا بیوه کردید

IMAGE634633079064991235.jpg

آنچه در ادامه می خوانید چکیده ای است از گفته های دکتر رضا جلالی ، استاد علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی .

به گزارش خبرآنلاین؛ جلالی که در دانشگاه شهید بهشتی با محمد دادکان آشنا شده بود و به پیشنهاد رئیس اسبق فدراسیون فوتبال ، 4 سال را در مسئولین رئیس کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال سپری کرد. 4 سالی که برایش حتی یکبار هم مصاحبه ای نداشت. او که از جانبازان جنگ تحمیلی است ، اولین بار همراه با حجه الاسلام علیپور و غلامحسین زمان آبادی ، طرح منشور اخلاقی را برای فدراسیون فوتبال نوشتند. طرحی که باید در زمان دادکان اجرا می شد اما همان زمان هم واکنش های تندی را از سوی رسانه ها به همراه داشت.
جلالی این روزها یکی از منتقدان جدی ستاد منشور اخلاقی است و سردمدار جریان ضد حجه الاسلام علیپور که علیه او به دادگاه ویژه روحانیت هم شکایت کرده و پرونده ای در این زمینه در حال دادرسی دارد.
او پس از برنامه 90 ویژه ناپاکی های فوتبال به «کافه خبر» و حرف هایی تند را علیه دبیر ستاد منشور اخلاقی گفت. حرف هایی که این ها خلاصه ای از آن است. او ابهام های زیادی را به عملکرد فرهنگی علیپور در زمان جام جهانی 2006 آلمان وارد می کند و مرد شماره یک مبارزه با فساد در فوتبال را دعوت می کند به مناظره ای رودررو تا درباره سئوال های بی جواب بر سر بلیت های جام جهانی 2006 آلمان پاسخ دهد.
این البته تنها بخش کوچکی است از گفته های دکتر جلالی . بخش هایی که قابلیت انتشار داشت. حرف هایی که دعوتی است از حجه الاسلام علیپور به یک مناظره .
آقای علیپور در برنامه زنده تلویزیونی نود پیرامون مباحث بلیت و ابهاماتی که درخصوص عملکرد ایشان در جام جهانی 2006 در آلمان به وجود آمد ادعا کرد که حاضر به مناظره با هر فرد و شخصیتی است. اینجانب که تنها مسئول دارای حکم فرهنگی فدراسیون فوتبال در زمان محمد دادکان هستم و به نوعی در کلیه جلسات با حضور رییس فدراسیون و دبیران کل وقت حضور داشتم ، به صدها دلیل و 45 آیتم ابهام ، آقای علیپور را برای همان دوران ، دعوت به مناظره می کنم. برای حرف هایم اسناد و مدارک زیادی دارم که حاضرم آنها را به مردم نشان دهم. آقای علیپور دوستان زیادی ، خیلی جاها دارند که همیشه هوای شان را دارند اما اگر ایشان حاضر باشند ، می توانیم روبروی مردم بنشینیم و تاریخ را ورق بزنیم. قطعا ایشان باید پاسخ های مستدلی به نامه ها و مدارکی که من در دست دارم ، برای مردم داشته باشند که اگر این اتفاق نیفتد تنها باید بگویم برای شان متاسفم!
...
قصد من اتهام زنی نیست. هر حرفی را که به زبان بیاورم برایش دلیل و مدرک و شاهد رو می کنم. کاش می شد صدا و سیما این برنامه را برپا می کرد و ما رودرروی هم می نشستیم. با این وجود هم ایشان دوستانی دارند که این اجازه را نمی دهند و هم اینکه خط قرمز های رسانه ملی شاید نمی گذارد ایشان بیاید و جوابگوی ابهام های فعالیت های شان باشند. صدا و سیما این قصه را فیلتر کرده است. حتی دیدید که اجازه ندادند تا فردوسی پور پرسش های ما را از علیپور در برنامه اش مطرح کند. اینکه ما می پرسیم بلیت های جام جهانی کجا رفته اند ، چه اتفاقی است که نمی توان آن را از تلویزیون پخش کرد؟ این گله‌ای است که من از جناب آقای عادل که احترام زیادی برایشان قائل هستم و معتقدم نقش کاریزماتیک روزنامه نگاری و خبرنگاری دارند. ولی جای گله است که چرا آقای علیپور یکطرفه صحبت می‌کنند؟
این حقیر به مدت چهار سال مسئول مستقیم فرهنگی فدراسیون فوتبال در زمان دکتر دادکان بودم و آقای علیپور همکار زیر نظر من در مقام معاون فرهنگی بودند. من صد تا دلیل دارم که منشور اخلاقی در دوازده صفحه قلم و اندیشه این حقیر بوده که آقایان آن را به نفع خود ضبط کردند و متاسفانه نابودش کردند.
...
ما این منشور را اصلا برای چیز دیگری نوشته بودیم . منشور اخلاقی ما قرار بود سبد فرهنگی و ویترین اخلاق گرایی فدراسیون باشد نه نهادی برای برخوردهای تند با بازیکنان . اصلا قرار نبود ما با کسی برخوردهای قهری داشته باشیم. آقای علیپور به نوعی آمده است یک کمیته انضباطی ثالث را بعد از کمیته استیناف، کمیته انضباطی آمد ستاد خودخوانده منشور اخلاقی را با تولیت خودش آغاز کرد که اتفاقا همین جا اشتباهات نابخشودنی فدراسیون فوتبال بود.
...
من می خواهم همین جا از اهالی فوتبال برای خبطی که کردم و ناخودآگاه نکاتی را نوشتم که مولودش شد این ستاد منشور اخلاقی ، عذر می خواهم. البته تمام تلاشم را کردم تا بتوانم خبطم را جبران کنم.بعد از برخورد با مربیانی به بهانه منشور اخلاقی سعی کردم طوری کاری کردم را جبران کنم.برای همین رفتم و وکالت فیروز کریمی ‌و کاظمی را قبول کردم تا ذکات نوشتن آن مطالب را شاید ادا کرده باشم. نوشته هایی که حاصلش شد ریختن آبروی مردم.
...
خیلی تلخ است که منشور اخلاقی ما سرانجامش شد گیر دادن به موهای بلند علی انصاریان از پرسپولیس و سیاوش اکبرپور که ریش پروفسوری می‌گذاشت . اینکه آقایان تمام نیروی شان را بگذارند تا سیاوش این ریش هایش را بزند و این طوری مشکل فوتبال حل شود. بی آنکه بدانند این بنده خدا برای ریش هایی که می گذارد دلیلی شخصی دارد. دلیلی که انصافا هم منطقی است. خودش به من می گفت در زمان بچگی زمین خورده و زیر چانه‌اش چاله بزرگی به وجود آمده بود که می‌خواست با ریش پروفسوری آن را پر کند و آن وقت دوستان هر جایی می نشستند ، می گفتند چه معنی دارد یک الگوی ریش ... داشته باشد!
من به نظرم به هیچ عنوان وظیفه ما نیست که در حوزه اختیارات خصوصی افراد دخالت کنیم؛ موی بلند، موی ژل زده، ریش پروفسوری و ... به هیچ عنوان ما حق فضولی در سلیقه فردی فوتبالیست را نداشتیم. فقط به دلیل این که منشور اخلاقی را به عنوان سبد فرهنگی نهادینه کنیم من دوازده صفحه‌ای را مکتوب کردم.
...
آقایان شاید الان منکر این شوند که منشور اخلاقی نوشته رضا جلالی است اما برای اینکه شما باور کنید ، سند رو می کنم.من سند دارم که در تاریخ هفده اسفند در نشریه اتحادیه فوتبال که مدیرمسئولش آقای علی آقامحمدپور که قائم مقام صدا و سیما و رئیس اتحادیه فوتبال بود و من آن زمان معاون اتحادیه فوتبال و سردبیر این نشریه بودمبا عنوان"ضرورت نهادینه شدن منشور اخلاقی و رفتاری در فوتبال ایران" و تمام آنچه را که نوشته ام را شرح داده بودم. همه چیزهایی که علیپور بعدها به نام خودش سند زد و اندیشه من را بیوه کرد. شما می‌دانید که بزرگترین توهین به کسی که دارای فکر و اندیشه است این است که اندیشه‌هایش را بیوه کنند، مانند شاعری که کسی دیگر در غیابش بیاید بگوید این شعرها مال من است.
...
شما اگر دقت کنید به جز یک مورد که دکتر دادکان به من دستور دادند که وقت است که مصاحبه کنی و تیم مردان خلیج فارس را به نام تیم ملی ایران در جام جهانی 2006 آلمان معرفی کنی ، در تمام 4 سال مسئولیتم حتی یکبار هم مصاحبه ای نداشتم. آن مصاحبه هم فقط درعرض چند دقیقه انجام گرفت. چون آن زمان آقای علی‌آبادی آمد یک صفحه کامل نامه نوشت به آقای ضرغامی‌ که اسم تیم ملی ایران عدالت خواهان ، مهرورزان ... بگذارید و از این پس این را شعار تیم ملی برای جام جهانی معرفی کنید. این هم بخشی از اختلافات میان دادکان و علی آبادی بود. بحثی که باعث شد دکتر تصمیم خودش را بگیرد و اسمی‌ که ما گفتیم مطرح شد یعنی تیم ملی ایران، مردان فارس لقب گرفت. آنها یک اسم به نام عدالت خواهان مهرورزان ... انتخاب کردند که یک اسم طولانی و پنج شش سیلابی بود.
...
روزهای قبل از اعزام تیم ملی به جام جهانی 2006 پر از دعوا بود. جشن پرواز جنجالی به پا کرد. اگر جشن پرواز را یادتان بیاید آقای دکتر دادکان و تیمسار نوآموز و آقای پهلوان که مدیران ارشد فوتبال بودند را در VIP جا ندادند. علی آبادی آمده بود تا به بازیکنان سکه بدهد اما دادکان گفت قبل از اینکه تیم در استیج قرار بگیرد بگویید از دروازه قرآن رد بشوند مستقیم بیایند از تونل رد بشوند و به رختکن هم نروند و ورزشگاه را با اتوبوس ترک کنند. دادکان این طور ایستاد و نگذاشت اقتدار فدراسیون زیر سئوال برود اما دوستان حتی دادکان را هم دور زدند.
...
همانطور که صحبت شد من نمی‌خواهم حرف هایم یکطرفه باشد، من می‌خواهم وجدان‌های بیدار جامعه که خبرنگاران عزیز هستند جمع شده و پرسشگری کنند. من حاضرم به صدها سوال بی جواب پاسخ بدهم. امیر تاجیک را دعوت کنید. ببینید او برای کنسرتی که در آلمان اجرا کرد پولی گرفت؟یک ریال هم نگرفت ، تنها فردی که آمد و پول گرفت از ما به خاطر اجرای نون و دلقک در فرانکفورت آقای محمد اصفهانی بود که او هم پولش را کامل نگرفت و رقم زیادی نبود. می توانید از خود این آقایان بپرسید. این ها که چهره های فرهنگی سرشناس کشورمان هستند و در شب فرهنگی ایران در فرانکفورت اجرا داشتند. ببینید چقدر پول گرفتند و گفته شده چقدر برای اجراهای شان بودجه نوشته شده است. آقای علیپور ادعا کرد که ما نشریه فوتبال ایرانی را بیست و هشت میلیون هزینه کردیم سردبیر این نشریه من بودم. پنج شماره چاپ کردیم. علیپور گفت دفتری به نام آی سی تی داشتیم در اشتوتگارت آلمان. یک نفر کاروان ایرانی پایش را آنجا نگذاشت. علیپور ادعا کرد که بیست و هشت میلیون آنجا هزینه کردند. من شاهدم و گواهی می‌دهم که بیش از یک میلیون برای این پنج شماره هزینه نشد. آقای علیپور ادعا کرد که نود و پنج هزار دلار برای ورود تیم ملی ایران در فردریش هافن که محل اقامت تیم ملی ایران بود در مراسم استقبال هزینه کرده است. من گواهی می دهم ، اصلا تمام تیم ملی گواهی می‌دهند که یک ایرانی از طرف فدراسیون فوتبال به استقبال بچه ها نیامد چون یک نفرمان هم نرفته بودیم به فردریش هافن. ما در فرانکفورت مستقر بودیم. فقط فردی به نام دکتر فرشچی استاد دانشگاه بوعلی سینای همدان که بورس دکتری بودند در شهر فرانکفورت مشغول تحصیل در رشته دکتری فیزیک بودند ، برای استقبال تیم ملی با هزینه خودشان رفتند و نزدیک 950 یورو هم هزینه کرده بودند برای خرید گل و این چیزها.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
ابراهیم به آرزویش رسید،توره مهاجم شماره 32 موناکو

resizedimage626349-Presentationphotooff.jpg

همین سال گذشته بود که سپاهان با سوپر گلهای ابراهیم توره به هر حریفی سه تا و ۴ تا گل می زد و دو فصل پشت سر هم در ایران و آسیا نگاهها را متوجه خود ساخت. در همان زمان هم همگان و از آن جمله امیر قلعه نویی معتقد بودند اگر توره قدر خودش را بداند می تواند در اروپا به فوتبال خود ادامه دهد.
توره پس از جدایی از جمع سپاهانی ها به عجمان امارات پیوست اما باشگاههای فرانسوی و از آن جمله آ. اس موناکو او را زیر نظر داشتند تا اینکه بالاخره توره راهی فرانسه شد و احتمالاً از این پس بایستی منتظر اخبار گلزنی او در لشمپیونه بود.
او که با خاطره ای خوش اصفهان را ترک کرد از این پس پیراهن ۳۲ موناکو را خواهد پوشید تیمی که همین چند سال پیش با هدایت دیدیه دشان تا فینال لیگ قهرمانان اروپا هم بالا رفت.

...............
منتظر همچین روزی بودم واقعا سطحش بالا بود بعضی وقتا هم یک توپایی رو گل نمیکرد ادم لجش میگرفت:دی

بالا