• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
يوگي، ‌مربي که ديد جهان را به فوتبال ژرمن‌ها تغيير داد

يواخيم لو مرد سال ورزش آلمان از نگاه کيکر

00025209.jpg

معتبرترين نشريه فوتبال آلمان سرمربي تيم ملي اين کشور را به عنوان مرد سال 2011 برگزيد.

هفته نامه کیکر در شرایطی که تنها ۴ روز تا پایان سال ۲۰۱۱ باقی است، اقدام به انتخاب مرد سال کرد که به خاطر کسب نتایج درخشان در خلال سال و کسب اکثریت امتیازات در مرحله مقدماتی یورو ۲۰۱۲ و نیز نتایج قابل تامل همچون برد ۳ بر ۲ مقابل برزیل، این مربی نوگرای ۵۱ ساله را به عنوان چهره شاخص سال برگزید.

نشریه آلمانی در گزارشی به همین خاطر نوشت: تحت تاثیر حضور لو موفقیت‌های چشمگیری در سال رو به پایان به دست آمد. بیش از همه سیستم بازی کاملا هجومی مورد نظر او تکامل یافت و باعث شد دیدگاه جهانی و تازه‌ای نسبت به فوتبال آلمان در بین علاقمندان ایجاد شود.

«یوگی» که از سال ۲۰۰۶ زمام امور ژرمن‌ها را در اختیار دارد در حالی این عنوان را کسب کرد که یک سال قبل باستین شواین اشتایگر، هافبک ملی‌پوش بایرن مونیخ آن را کسب کرده بود.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دادکان: ‌چرا باید به فوتبال برگردم ؟/کدام آدم‌های سیاسی؟ احکام دولتی را که از اینها بگیری، از آدم‌های معمولی هم معمولی‌ترند

محمد دادکان یک سوال از مسئولان ورزش کشور دارد؛ خروجی این 400 میلیارد پولی که هر فصل در لیگ برتر هزینه می‌شود، چیست؟

شمارش معکوس برای انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال آغاز شده و سؤال روز محافل ورزشی این است: «چه کسانی می‌آیند؟»... جلسه مجمع فدراسیون فوتبال هم برگزار و درست در همین شرایط نام دکتر محمد دادکان دوباره مطرح شد. مردی که هر بار پای فوتبال و مسائل آن به میان می‌آید، اسم او هم هست. شاید به این خاطر که بدون دادکان، فوتبال ایران تکه مهمی کم دارد!
دیروز به بهانه انتخابات و شایعه بازگشت مجدد دادکان به دفتر شخصی او رفتیم. دادکان از عزای مادر درآمده و تأخیر ما به دلیل ترافیک را هم بزرگوارانه پذیرفت. او قول داد برای گفت‌وگوی مفصل ظرف همین هفته به دفتر خبرورزشی بیاید اما حتی همین گپ و گفت دوستانه هم سوژه‌های مهمی برای نوشتن داشت. مگر می‌شود با محمد دادکان نشست و از فوتبال پرغوغا حرف زد و چیزی ننوشت؟!
*مصاحبه آقای علی‌آبادی را خوانده‌اید؟ ایشان گفته وارد انتخابات فدراسیون فوتبال نخواهد شد، حتی اگر رئیس‌جمهور بگویند!
کاش یک خبرنگار از ایشان می‌پرسید پس چرا چهار سال قبل آمدید؟ آن زمان مگر آقای علی‌آبادی نگفت به دستور رئیس‌جمهور آمده، پس چه شده پس از چهار سال حتی حاضر نیست دستور رئیس‌ دولت را هم در این زمینه بپذیرد؟ ایشان باید خودشان بگویند چرا نمی‌آیند!
*فوتبال تخصصی است و این عرصه سخت، مردان کاربلد خودشش را می‌خواهد. الان بحث رفتن کفاشیان است و اینکه باید ورزشی‌ها بیایند.
در فدراسیون کفاشیان فقط یک ورزشی داریم که خودش است. او رئیس فدراسیون دوومیدانی بوده و معاون سازمان تربیت‌بدنی. به‌جز ایشان چه کسی در فدراسیون فوتبال ورزشی است؟ کدام نایب‌رئیس یا کدام عضو هیأت‌رئیسه فدراسیون فعلی می‌تواند چنین ادعایی کند؟
*اتفاقاً به هیأت‌رئیسه خود شما هم این ایراد وارد بود!
فرق داشت. کار هیأت‌رئیسه چیز دیگری است و من برای حل مشکلات کلان فوتبال مجبور به انتخاب بهترین ترکیب ممکن بودم. فوتبال با نهاد و ارگان‌های مختلف سروکار دارد و من از بازرگانی، نیروی انتظامی، وزارت خارجه، مجلس، دولت و... از همه‌جا نماینده آوردم و دیدید که این عزیزان سنگ‌های سر‌ راه را چطور برداشتند. تازه همان‌ها «فوتبالی‌ترین» عناصر ارگان خود بودند و اصلاً هیأت‌رئیسه وارد کار‌های اجرایی فوتبال نمی‌شد. ما برای امور اجرایی 4 رئیس فدراسیون بودیم. به علاوه من، نو‌آموز، پهلوان و مرتضوی، امثال خداداد، معینی، درودگر و... استخوان خردکرده‌های فوتبال، همه بودند. حالا شما بگویید این هیأت‌‌رئیسه فعلی چقدر توانسته مشکلات سر راه فوتبال را بردارد؟ حالا بحث ورود به عرصه و کار اجرایی جای خود!
*بین نفراتی که الان به عنوان گزینه جانشینی کفاشیان مطرح می‌شوند به نظر شما کدام‌یک بهترند؟ ورزشی‌ها یا سیاسیون؟
من نمی‌دانم چه کسانی آمده‌اند یا می‌آیند؛ اما بر سر مسئله «آدم سیاسی» و ورودشان به فوتبال بحث دارم. در تلویزیون هم گفتم، آدم‌ سیاسی کسی است که درس این کار را خوانده و عضو حزب مشخصی است. کسی مثل علی‌آبادی یا سعید‌لو که آمده و چند سال یک پست سیاسی گرفته را نمی‌شود آدم سیاسی خواند. آنها کجا درس سیاست خوانده‌اند؟ آقای زریبافان هم همین‌طور، هیچ‌کدام این افراد آدم سیاسی محسوب نمی‌شوند و در این عرصه آدم‌ معمولی هستند از آدم معمولی هم پایین‌تر می‌شوند. پست‌های دولتی را که از آنها بگیری، در فوتبال هم که موقعیت این افراد معلوم است.
*پس کفاشیان بهتر است؟
او ورزشی بوده و هست. ایراد کار ما این است که یک آدم معمولی را می‌آوریم چهار سال رئیس ورزش می‌کنیم. او وقتی وارد ورزش می‌شود در این تخصص، صفر مطلق است. پس از چهار سال خودش را به سه یا چهار می‌رساند (از نمره 20)؛ چون این‌کاره نیست و ورزش خمیر‌مایه ورزشی لازم دارد. به‌هرحال، بعد از چهار سال که 3 یا 4 شد، دوباره او را کنار می‌گذاریم و یک صفر دیگر جایش می‌آوریم! شاید امثال علی‌آبادی در تخصص‌های دیگر عالی باشند اما ورزش ماجرای خودش را دارد. به صرف حضور 20 سال پیش در هیأت‌مدیره پرسپولیس که کسی مدیر ورزشی نمی‌شود!
*هنوز ماجرا‌های گذشته را فراموش نکرده‌اید!
چون خیلی اذیت شدم. 5 سال از بهترین سال‌های عمرم را خانه نشستم و حالا می‌گویند برگرد! بعد از من 13 گروه بازرسی فرستادند تا در فوتبال خلافی پیدا کنند که نکردند! ما از اسب می‌افتیم ولی از اصل نه. ریگ ته جوی هستیم و همیشه در ورزش می‌مانیم ولی دوستان مثل کف روی آب می‌آیند و می‌روند.
*حالا به قول شما کار دست آدم‌های معمولی است، ما چه باید بکنیم؟
گفتم از معمولی هم پایین‌تر. با این آدم‌ها ورزش درست نمی‌شود. ما در ورزش 3 گروه داریم. دسته اول تحصیلکرده‌های ورزش، دسته دوم باتجربه‌ها و سوم آدم‌های معمولی. تحصیلکرده‌ها هرگز باتجربه‌ها را قبول نکردند و به آنها گفتند سنتی و بیسواد. باتجربه‌ها هم متقابلاً به ایشان گفتند پای تخته‌ای و اینکه شما تجربه عملی ندارید. نتیجه‌ این شد که آدم‌های معمولی سو‌ءاستفاده کردند و کل کار را به دست گرفتند! آنها برای یادگرفتن کار چند تحصیلکرده عشق سفر و سمینار را هم آوردند و وقتی کار را قاپیدند، عذر‌ همان‌ها را هم خواستند. خدا شاهد است یک روز‌ آقای قاسمی، معاون سعید‌لو آمد سراغ من که بیا و برگرد. همان‌جا به او همین را گفتم که وقتی کارشان با تو تمام شود کنارت می‌گذارند. الان قاسمی کجاست؟!
*اینکه تحصیلکرده و باتجربه‌ها با هم بیایند، ایده‌آل است.
با آقای پهلوان رفته بودیم خدمت رئیس‌جمهور. این ماجرا فکر می‌کنم برای 4 سال پیش است. ایشان گفت برگرد به فوتبال گفتم چرا فوتبال؟ شما ضعیف‌ترین فدراسیون مملکت را بده دست. من ظرف چند ماه ببین با چه امکانات و جایگاهی تحویلتان می‌دهم. حالا فوتبال که جای خود دارد، بابا این کار تخصصی است و این‌کاره می‌خواهد. والله اگر من بودم به سادگی می‌رفتیم جام‌جهانی 2010 به‌خاطر اینکه مدیر باید پشت مربی باشد. زمان من یک ریال از دولت و سازمان نگرفتیم، تازه چهارصد میلیون هم به سازمان دادم که خرج استقلال و پرسپولیس شد. پس چرا حالا فوتبال به این روز افتاده؟
*شما در مورد سرمایه‌های فوتبال مثل دایی و قلعه‌نویی هم صحبت کرده بودید؟
قلعه‌نویی زنگ زد برای رخصت، گفتم تو را می‌خواهند چون استقلال را قهرمان کرده و محبوب هستی. سال بعد که کنارش گذاشتند به حرف من رسید. دایی هم که در تلویزیون جلوی همه گفت: «به دادکان عذر‌خواهی بدهکارم؛ او (دادکان) گفت نیا و من باور نکردم» من از اول می‌دانستم اینها دلشان برای فوتبال نسوخته و سرمایه‌های فوتبال را از بین می‌برند. اگر واقعاً به دایی اعتقاد داشتید چرا عوضش کردید؟ شما که می‌دانستید به جام‌جهانی نمی‌روید، چرا جایش را به حرف و ادعا دادید؟
*یعنی قطبی؟
آمدن او البته دست رئیس فدراسیون نبود و پشت‌پرده داشت...
*حالا کروش را چطور می‌بینید؟
او مربی خوب و بزرگی است ولی مربی تنها ضامن موفقیت نیست. مربی باید مدیریت شود و همه کمکش کنند. متأسفانه الان کروش هم تنهاست و هم مدیر ندارد! چرا باید سرمربی تیم‌‌ملی، سرپرست را عوض کند؟ چرا فدراسیون مجبور است مدام جلوی او کوتاه بیاید؟ الان دو ماه است رفته و بعید است به این زودی‌ها بیاید. یعنی 3 ماه از سال که لیگ داریم ایشان نیست در حالی که تحت قرارداد ماست و دارد پول می‌گیرد، چرا؟
*می‌گویند مربیان بزرگ همیشه و همه‌جا این‌طور کار می‌کنند.
این‌طور نیست، شما این‌کاره نبودید! در همه دنیا وظیفه مربی معلوم و حدود اختیاراتش هم در قرارداد تعیین می‌شود. ما به او پول می‌دهیم و باید در قرارداد ذکر می‌شد مثلاً سالی سه بار، هر بار 10 روز حق استفاده از مرخصی دارید، آن هم نه در اوج لیگ!
*شرایط فعلی فوتبال را چطور می‌بینید؟
همان‌طور که هست، بد! آقای علیپور در ورزش و مردم می‌گوید دولت باید به ما پول بدهد، پس این چه مدیریتی است؟ فقط بلدید پول بگیرید و خرج کنید؟ حالا شما این چند سال این همه پول گرفتید، چه چیزی به فوتبال اضافه کردید؟ شما چه به فوتبال دادید؟ خروجی این 400 میلیارد پولی که هر فصل در لیگ برتر هزینه می‌شود، چیست؟
*می‌گویند لیگ را منظم برگزار کردیم!
همه دنیا لیگ دارند چرا این 5 سال یک استعداد رو نکردید؟ چرا هنوز کریمی فوق ستاره ماست؟ دنبال برگرداندن کریم باقری هستیم و فرهاد مجیدی می‌رود همه ماتم می‌گیرند؟ الان 150 بازی در دور رفت برگزار شد، کدامش خوب بود؟ چرا مردم از فوتبال فراری شده‌اند؟ اصلاً این همه پول در این فوتبال کجا می‌رود؟
*منشور اخلاقی هم دستاورد این دوره بود!
کدام مشکل اخلاقی با منشور حل شد؟ چه کار مثبت و فرهنگی در این سال‌ها انجام شد؟ زمان من که منشور نبود و به قول حاج داود احمدی‌نژاد هیچ‌کدام از این مشکلات هم نبود! آمار بگیرید و انصاف داشته باشید که مشکلات کدام دوره بیشتر شد.
*بحث مجلس و قانون جدید هم سوژه‌ای است که فوتبال را تهدید می‌کند.
همین چند روز پیش مجلس فرانسه درباره قراردادهای فوتبال، قانونی وضع کرد. در همه دنیا فوتبال به دولت‌ها پول می‌دهد، نه برعکس! اصلاً چرا باید به این فوتبال پول بدهند؟ به خاطر کدام موفقیت؟ کدام ستاره؟ آقای مدیر، شما چرا باید سالانه این همه پول برای خودت برداری؟ مگر چه می‌کنی؟
*آینده را چطور می‌بینید؟
این آدم‌ها که دل‌شان برای فوتبال نسوخته است. زمان من رئیس‌جمهور وقت هر دو ماه یک‌بار مرا می‌خواست و از ریز مسائل فوتبال می‌پرسید. اگر مشکل و بهانه‌ای بود حل می‌کرد ولی حالا ایران به جام‌جهانی نمی‌رود و آب از آب تکان نمی‌خورد! الان فیفا گفته چهل هزار دلار از طریق بن‌همام به ایران داده شده، این پول کجا رفت؟ اگر به حساب فدراسیون واریز شده، بیایند و صورت‌هزینه‌اش را بدهند کجا خرج کرده‌اند؟ چرا همه ساکت هستند؟ چطور در این فدراسیون هر روز بین همه دعواست و همه مصاحبه می‌کنند ولی این‌جور مواقع ساکت هستند؟ این فاجعه اخیر و رأی کمیته استیناف را زیر سؤال بردن هم که واویلاست! درست یا غلط، بالاترین مرجع فدراسیون رأی داده، چطور هرکس به خودش اجازه می‌دهد علیه آن صحبت کند؟ این‌جوری سنگ روی سنگ بند نمی‌شود!
*قول دادید برای صحبت مفصل بیایید خبرورزشی، فقط یک سؤال کوچک و خداحافظی، دادکان به فوتبال برمی‌گردد؟
به جبران محبت شما حتماً می‌آیم خدمت‌تان و آنجا در مورد همین مجمع و اساسنامه و تغییرات صحبت می‌کنم ولی به فوتبال برنمی‌گردم، من 50 ساله در اوج تجربه و پختگی خانه‌نشین شدم و حالا 56 ساله‌ام. بگردم چه‌کار؟

منبع: خبر آنلاین

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
قاسمپور در گفتگو با مهر:نتیجه استخاره‌ام برای ماندن در داماش خیلی بد شد/ استعفا دادم!

سرمربی تیم فوتبال داماش ضمن بیان اینکه با پیشنهاد عابدینی برای ماندن در این تیم استخاره کرده است،گفت: نتیجه استخاره‌ام خیلی بد شد، بنابراین از سمت خود کناره گیری کردم.

ابراهیم قاسمپور در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: من روز سه شنبه جلسه‌ای را با آقای عابدینی برگزار کردم که حدود سه ساعت به طول انجامید. در این جلسه هر دو طرف مشکلات خود را بیان کردیم که آقای عابدینی در خصوص خیلی از مشکلاتی که مطرح کردم به من حق داد.

وی در همین خصوص افزود: من به آقای عابدینی گفتم شرایط مشابهی را با حال و روز امروز باشگاه داماش در زمانی که در تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز سرمربی بودم، تجربه کرده‌ام که به هیچ وجه تجربه خوبی نبود و نتیجه خوبی نیز نداشت، بنابراین نمی‌خواهم در شرایط فعلی باشگاه داماش شاهد تکرار آن باشم.

قاسمپور با بیان اینکه "من نیز مشکلات و دغدغه‌های عابدینی را شنیدم و در خیلی موارد به وی حق می‌دهم"، اظهار داشت: در حال حاضر بیشتر مشکلات داماش مالی است و با توجه به مسدود شدن حساب‌های باشگاه و همچنین عدم حمایت کافی از سوی مسئولان استان گیلان دست آقای عابدینی خالی بوده و به جایی بند نیست. او به تنهایی نمی‌تواند مشکلات مالی را حل کند و در حال حاضر تحت فشار است.

وی در ادامه یادآور شد از همان ابتدای حضورش در تیم داماش تقاضای جذب یک مدافع و یک مهاجم را در فصل نقل و انتقالات کرده بود و گفت: تاکنون باشگاه موفق به جذب بازیکنان مورد نظرم نشده که این موضوع نیز به همان مشکلات مالی که به آن اشاره کردم باز می‌گردد. ما حتی تصمیم گرفتیم که دو یا سه بازیکن خود را به دلیل ترافیکی که در خط میانی داریم بفروشیم تا از طریق آن بتوانیم هزینه جذب بازیکنان مدنظر خود را تا حدودی جبران کنیم اما متاسفانه این موضوع نیز به دلیل نبود پیشنهادات خوب برای این بازیکنان تاکنون میسر نشده است.

سرمربی پیشین تیم داماش در خصوص نتیجه مذاکراتش با عابدینی خاطر نشان کرد: همانطور که گفتم پس از حدود یک جلسه طولانی و بیان مشکلات از سوی طرفین، آقای عابدینی به من پیشنهاد داد که برای ماندن در تیم داماش استخاره کنم. من نیز شب گذشته این کار را انجام دادم و نتیجه آن خیلی بد شد! بنابراین طبق پیشنهاد آقای عابدینی در خصوص نتیجه استخاره، دیگر تصمیم من برای جدایی از تیم داماش قطعی شد و استعفا دادم.

وی در خاتمه با ابراز ناراحتی و تاسف از این که در چنین شرایطی مجبوراست از تیم داماش جدا شود گفت: از آقای عابدینی، بازیکنان و به ویژه هواداران تیم داماش که طی این مدت از من حمایت کردند، تشکر کرده و از آنها عذرخواهی می‌کنم که در چنین شرایطی مجبور به جدایی از این تیم شدم.

منبع: خبرگزاری مهر

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مصاحبه جديد مرد همیشه شاکی عليه دايي، رويانيان و دنيزلی

30589.jpg

آقاي پول پرستي كه پوليورش در شلوارش بود ! ...

محمد مایلی کهن سرمربی سابق تیم ملی ایران، در آخرین مصاحبه خود با سایت جهان نیوز به تندی حرف های تازه ای را به زبان آورده که خواندن آن را فقط برای این به شما توصیه می کنیم که باعث انبساط خاطر خواهد شد.
این جملات که خلاصه ای از مصاحبه کامل این مربی نه چندان موفق اما همیشه طلبکار فوتبال ایران است، ارزش خاصی ندارند و تاریخ انقضایشان گفت وگوی بعدی مایلی کهن است که خدا می داند که دوباره چه کسی را مورد هدف قرار می دهد. او در این گفت وگو انتقادات تندی به رویانیان علی دایی و... کرده که در ادامه حملاتش به چهره های شاخص فوتبال ایران است. مایلی کهن در ماه های گذشته علیه حسن روشن، اصغر شرفی، امیر قلعه نویی، محمود خوردبین، پرویز کماسی علی فتح الله زاده، افشین قطبی و... مصاحبه های مشابهی را انجام داده و البته علی دایی سیبل همیشگی گفت وگوهای تند اوست. او دایی را در این گفت وگوی جدید با عنوان (پول پرستی) خطاب می کند که لابد برای فرار از بار حقوقی این حملات است!
این مصاحبه را از جایی بخوانید که او درباره عملکرد رویانیان در پرسپولیس صحبت می کند.
رویانیان به باقری گفته بود : خسته نباشی علی آقا!!
گیریم که آقای کاشانی در پرسپولیس خوب عمل نکردکه البته از دید من ایشان بهترین مدیر پرسپولیس بعد از انقلاب بوده است، البته نه اینکه عیبی در کارش نبوده و ...خب اگر او خوب نبوده و کنارش گذاشته ایم آیا نباید یکی بهتر از او را بیاوریم؟آیا نباید فردی آگاهتر از او را بیاوریم؟آیا نباید فردی با دانش تر از او را بیاوریم؟ آقای رویانیان در جلسه ای سه ساعته با کریم باقری شرکت کرده و در آخر رو به ایشان گفته : خسته نباشید علی آقا!! اینها واقعیت دارد.
آقای رویانیان که قبلا سه چهار تا شغل داشته، تخصصی هم که در فوتبال و ورزش نداشته، پس چرا به پرسپولیس آوردنش؟
آقای رویانیان شما چرا به پرسپولیس آمدی؟ حالا هم که آمدی باید سرت کلاه بگذارند.پرسپولیس مگر تیم کوچکی است؟ این تیم جزو پرطرفدارترین تیم های جهان است.آنوقت شما بعنوان مدیرعامل می روی ترکیه دنبال دنیزلی؟
رویانیان که به ترکیه رفت، احساس حقارت کردم
آیا دنیزلی در بین مربیان درجه اول دنیا قرار دارد؟ درجه دوم چطور؟این مربی که التماس می کرد به ایران بیاید.در کل اروپا مشکلات اقتصادی بیداد می کند و در این شرایط دلال ها مربی ای که قیمتش نهایتا ۵۰۰ هزار دلار بود را بخاطر عدم آشنایی و شناخت آقای رویانیان با ۳،۴ میلیارد تومان به پرسپولیس فرستادند!آخر از جیب چه کسی؟کجای دنیا مدیر یک باشگاه بزرگ می رود به کشور دیگر و خواهش می کند فلان مربی به کشورش بیاید؟آن مربی هم کلاس می گذارد چون قطعا در ایران به او خبر داده اند که سایت باشگاه پرسپولیس نظرسنجی گذاشته و او در صدر قرار گرفته است .

روزی که شنیدم مدیر تیم بزرگ مملکتم رفته ترکیه دنبال دنیزلی، واقعا تحقیر شدم. مدیر مملکتم رفته ساقدوش دنیزلی شده و ...

رویانیان ریخت وپاش می کند
این روزها هم با آوردن دنیزلی حسابی شلوغ بازی در آورده اند اما من یک سوال از آقایان داشتم.مگر آقای رویانیان نگفته بودند که تیم بد بسته شده است؟مگر این آقا از تیم بستن چیزی می داند؟پس چرا ابتدا لوکا بوناچیچ و بعد دنیزلی گفتند پرسپولیس نفرات خوبی داردو با همین نفرات می توان موفق شد؟مشکل اصلی پرسپولیس درسالهای بعد از انقلاب این بوده که این تیم هویت خود را از دست داده است.در مقطعی تعدادی افراد تحصیلکرده بودند که اجازه نمی دادندیکسری حرکات در تیم صورت بگیرد اما بعدا ...

شما همین حالا شخصیت اصلی تیم را به آن برگردان و ببین آیا تیمی حریف پرسپولیس می شود؟ریخت و پاش های آقای رویانیان از بیت المال ممکن است برای زمان کوتاهی جواب دهد اما در بلند مدت حاصلی نخواهد داشت.ایشان بعد از باخت به استقلال به بازیکنان پاداش می دهد؛ حالا گیریم که پول اهرمی باشد و در کوتاه مدت اثر کند اما در بلند مدت اینطوری نیست.

نام این مربی در کتاب گینس ثبت شده است!

آقای «پول پرستی»، اخیرا گفته است مایلی کهن چرندیات زیاد می گوید و اگر جرات دارد اسم مرا ببرد.
اولا: باید بگویم دلیل عمده ای که این آقا را «پول پرستی» نامیده ام این است که ادعا می کند پرسپولیسی است اما در جاده اتوبوس تیم پرسپولیس را برای پول متوقف می کند و می گوید تا چکم پاس نشود با تیم به رشت نمی روم و ...

ثانیا: شما به من بگویید پارسال چند مربی برکنار شدند و چند نفر آنها به جز این آقا علیه مدیران باشگاه سابق خود حرف زدند؟

مگر ارث پدری است؟مگر خود بنده پارسال در سایپا نبودم و جدا شدم؟

آقای پول پرستی گفته که من (مایلی کهن) در نمایشگاه مطبوعات صاحب تیم شدم اما نگفته که دیگران تابعیت غیر ایرانی می گیرند و سرمربی تیم ملی ایران می شوند و سپس به نیمکت بهترین تیم کشور می رسند.بیشترین خدمت را آقای کاشانی به این فرد کرد .

پارسال سه اردوی خارجی برای تیم ترتیب دادند که در تاریخ باشگاه بی سابقه بود،اول در دورتمند اردو زدند، بعد در ترکیه و سپس در دوبی، که همانجا برای شیث رضایی مشکل درست کردند و ...در اغلب سفرهای داخلی و خارجی برای تیم پرواز چارتر گرفتند و ... امسال هم که بخاطر نتایج نیم فصل، اسمش را در کتاب گینس ثبت کردند.
تیم «پول پرستی» ۱۳ بازی مساوی کرده در حالیکه نفرات خوبی در اختیار دارد و در مقایسه با تیمی مثل نفت تهران ،چیزی کمتر ندارد. کعبی، کاظمی،عباسفرد، زارع و .. . اینها نفرات بدی هستند؛ ضمنا نفرات قبلی این تیم هم حفظ شده اند.

طوری حرف می زند که انگار «آلن دلون» است!

دیگر در برابر آقای «پول پرستی» کوتاه نمی آیم.در گذشته اینطور نبود اما این فرد به من ، به خانواده ام و به امواتم توهین کرده است. این فرد مرا تهدید کرده است!این فرد از من شکایت کرده است!اخیرا هم که باردیگر تهدید کرده اگر مایلی کهن جرات دارد اسم مرا ببردو ....در گذشته می گفتم خب این فرد شاگردم بوده و بعنوان معلم کوتاه می آمدم اما اگر از حالا حتی یک کلمه درباره پرسپولیس حرف بزند من هزار کلمه حرف می زنم.این آقا اخیرا در مصاحبه ای گفته که بروید و نوع لباس پوشیدن مایلی کهن را ببینید اما به ایشان می گویم که برود برنامه نود چند سال قبل که دو هفته پیش هم پخش شد را تماشا کند؛ آن برنامه که پلیورش را داخل شلوارش کرده بود.بنده حداقل توانسته ام اندام خودم را در حد نرمال نگه دارم؛ این فرد ظاهرا فکر کرده که «آلن دلون»است!
بعضی ها خیال می کنند چون سوار بنز و پورشه می شوند شخصیت پیدا می کنند، در حالیکه این ماشین ها فقط یک هفته به آدم شخصیت می دهند و وقتی حرف بزنی چهره و شخصیت واقعی ات رو می شود.بنده در سایپا بوده ام و ایشان هم در این باشگاه کار کرده، بروید بپرسید بنده با افراد این باشگاه چگونه برخورد می کردم و ایشان چکار می کرده و ...آقای پول پرستی باید بداند که اگر برای همه «دایی» است برای من «خاله» است.این آقا باید بداند که مایلی کهن هرچه هست ۳۰سال قبل از او وارد شهر شده است.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اوه...پاراگراف اخر خیلی ضایع بود!

نمیدونم این مایلی کهن چه اصراری داره علیه دایی حرف بزنه...

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
ادعا می کند پرسپولیسی است اما در جاده اتوبوس تیم پرسپولیس را برای پول متوقف می کند
و می گوید تا چکم پاس نشود با تیم به رشت نمی روم و ...

همین آقا به خاطر 100 میلیون پیراهن پرسپولیس با صبا طاق زد

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اخه یکی نیست به این یارو بگه تو خودت کی هستی؟
کی گفته تو پرسپولیسی هستی؟
تو این چند سال با مصاحبه هات و حاشیه هات فقط روحیه تیم رو پایین اوردی اقای خاص!!!
اگر دایی پرسپولیسی نیست پس تو هم پرسپولیسی نیستی

مطمئن باش منه هوادار دو آتیشه این تیم برام رزومه مهم نیست
برام رفتاری که باتیم میشه مهمه

همین رضا شاهرودی از صد تای تو پرسپولیسی تره !جای بچه ت حساب میشه ولی بلده چی جور مصاحبه کنه و هوای پرسپولیس و دل شکسته ی هواداراش رو داشته باشه!
تو فقط با لات بازی می خوای بگی من هستم!
اما اقای مایلی کهن
برای هوادارایی مثل من،شما هیچ ارزشی نداری!
ارزش شما اونجا از بین رفت که فقط برای اینکه دایی سرمربی پرسپولیس بود انصاری فرد رو ندادی به پرسپولیس!!تویی که ادعای n سال پرسپولیسی بودنت میشه!
ارزش شما زمانی له شد که تو بدترین شرایط روحی هوادارا بر علیه تیم حرف زدی
ارزش شما زمانی از بین رفت که همه دلمون از مدیریت افتضاح اقای کاشانی خون بود و شما ازش حمایت کردی

نه اقای مایلی کهن!
بحث طرفداری و قرمز بودن رو پیش نکش
که تو از خیلی ها خائن تری!

اقای مایلی کهن!
بنده طرفدار تیمم هستم و خوشبختی تیمم رو می خوام!
حالا هر کی می خواد تو این تیم باشه!
کسی که بخواد ریشه به تیم بزنه از تاریخچه تیم توی ذهنم حذفش می کنم می خواد تو باشی دایی باشه پروین باشه!

اقای مایلی کهن!
خیلی وقته ما تو رو دوست نداریم

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
این کاپلو چقدر زر مفت زده در مورد تیم ملی آلمان
مردک دزد خودتی .. اون بازیکنا همه یا در آلمان به دنیا اومدن یا از بچگی تو آلمان بودن تازه بعضیاشون یکی از والدینشون آلمانی بوده و همگی در فوتبال آلمان رشد کردن و اگر در سرزمین اجدادیشون بودن به اینجا نمی رسیدن.. مثلا اوزیل 3 نسله که اجدادش تو آلمان به دنیا اومدن
اون سوزش 4 تا انگار هنوز خوب نشده
خودش میگه من ولبک رو میدونم غناییه ولی زنگ زدم به پدرش گفتم برای انگلیس بازی کنه .. اخه یه ادم چقدر می تونه مزخرف بگه
پس چرا سیاه پوستای انگلیس رو نمیگی برن واسه آفریقا بازی کنن؟
تازه اینجوری باشه وین رونی هم ایرلندیه و باید بره برای ایرلند بازی کنه
فرانسه هم که بیشتر بازیکناش افریقایی تبارن

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
این کاپلو چقدر زر مفت زده در مورد تیم ملی آلمان
مردک دزد خودتی .. اون بازیکنا همه یا در آلمان به دنیا اومدن یا از بچگی تو آلمان بودن تازه بعضیاشون یکی از والدینشون آلمانی بوده و همگی در فوتبال آلمان رشد کردن و اگر در سرزمین اجدادیشون بودن به اینجا نمی رسیدن.. مثلا اوزیل 3 نسله که اجدادش تو آلمان به دنیا اومدن
اون سوزش 4 تا انگار هنوز خوب نشده
خودش میگه من ولبک رو میدونم غناییه ولی زنگ زدم به پدرش گفتم برای انگلیس بازی کنه .. اخه یه ادم چقدر می تونه مزخرف بگه
پس چرا سیاه پوستای انگلیس رو نمیگی برن واسه آفریقا بازی کنن؟
تازه اینجوری باشه وین رونی هم ایرلندیه و باید بره برای ایرلند بازی کنه
فرانسه هم که بیشتر بازیکناش افریقایی تبارن

سینا لطفا به کاپلو بی احترامی نکن که طرفدار زیاد داره تو این که جزو 3 مربی برتر جهانه حرفی نیست
ولی خواستی به انگلیس چیزی بگی ازادی:دی

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
سینا لطفا به کاپلو بی احترامی نکن که طرفدار زیاد داره تو این که جزو 3 مربی برتر جهانه حرفی نیست
ولی خواستی به انگلیس چیزی بگی ازادی:دی
این مصاحبش کاملا غیر حرفه ای و خاله زنکی و اعصاب خورد کن و بی پایه بود :|

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تو این چند سال با مصاحبه هات و حاشیه هات فقط روحیه تیم رو پایین اوردی اقای خاص!!!

همین رضا شاهرودی از صد تای تو پرسپولیسی تره !جای بچه ت حساب میشه ولی بلده چی جور مصاحبه کنه و هوای پرسپولیس و دل شکسته ی هواداراش رو داشته باشه!
اما اقای مایلی کهن
ارزش شما اونجا از بین رفت که فقط برای اینکه دایی سرمربی پرسپولیس بود انصاری فرد رو ندادی به پرسپولیس!!تویی که ادعای n سال پرسپولیسی بودنت میشه!
ارزش شما زمانی از بین رفت که همه دلمون از مدیریت افتضاح اقای کاشانی خون بود و شما ازش حمایت کردی

نه اقای مایلی کهن!

اقای مایلی کهن!
کسی که بخواد ریشه به تیم بزنه از تاریخچه تیم توی ذهنم حذفش می کنم می خواد تو باشی دایی باشه پروین باشه!

اقای مایلی کهن!

بیخیال... چه ربطی داره. مهدوی کیا چون پرسپولیسه باید بیاد به خودشون(داماش) گل بزنه؟ درخشان با شاهین باید بیاد به پرسپولیس ببازه؟ قلعه نویی باید به استقلال ببازه ؟
این حرف ها توی فوتبال... ببخشید، مسخرست! فوتباله و هر شخصی و تیمی برای موفقیتش تلاش می کنه. انصاری فرد امسال هم نیومد حتی به استقلال هم نرفت پس اینکه بگیم مایلی کهن پرسپولیسی نیست چون مانع از انتقالش شد درست نیست که هیچ عجیب هم هست!
تازه همه اینها با فرض اینه که واقعا مانع انتقالش شده باشه...

خداییش هفته ای نشده که دایی راجع به پرسپولیس حرف نزده باشه. تو هر مصاحبه ای یه چیزی گفته. یادتونه تو پرسپولیس هم بود همش با فدراسیون درگیر بود؟

مایلی کهن برای من از خیلی ها پرسپولیسی تره...

پ.ن : در مورد کاشانی، یقین دارم که اگه به جای جای مهر رو پیشونیش، دستبند سبز دستش بود الان "حبیب امپراتور" بود.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
شاید درست نباشه من وارد بحث دوتا پرسپولیسی بشم
ولی اینو بگم هم مایلی کهن هم دایی واسه پرسپولیس زحمت کشیدن .قبول دارم مایلی کهن بیشتر وقتا اصلا نمیتونه خودشو کنترل کنه ولی بازم یک پرسپولیسیه
اینکه این دوتا برعلیه هم حرف میزنن یک بحث شخصیه شایدی خیلی چیزا بینشون باشه که ما در جریان نباشیم پس نمیشه راحت قضاوت کرد
در مورد کاشانی، یقین دارم که اگه به جای جای مهر رو پیشونیش، دستبند سبز دستش بود الان "حبیب امپراتور" بود.

با این جمله هم کاملا موافقم مگه همین کاشانی نبود پرسپولیسو قهرمان کرد

در کل قسمتای از حرفای جفتتون درسته:دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
امیر جان
بنده از اون دست ادمها نیستم که کاری به دست بند سبز و مهر رو پیشونی داشته باشم
بنده وقتی تیم با قطبی قهرمان شد طرفدار کاشانی بودم و فکر می کردم با برگشتنش تیم اوج می گیره
اما هر چی بیشتر موند دیدم انگار حواسش نیست دل هوادارا چی جور خون میشه!!!
بماند بحث کاشانی خیلی مفصل تر از این حرفاس

اما در مورد اون قسمت بولد شده ی حرف من
من شک ندارم هر کس دیگه مربی بود این اقا تو اون مقطع رضایت میداد!
اگر یادت بیاد حتی انصاری فر دلش نمی خواست واس سایپا بازی کنه!

هر کسی حق داره برای موفقیت تیمش تلاش کنه اما یه چیزایی تو قاعده و معنی نمی گنجه ولی ادم خوب حسشون می کنه
چون تو از دایی بدت میاد دلیل نمیشه که هر حرفی این اقا می زنه وحی منزل باشه
این اقا نه دلش واس من و تو هوادار سوخته نه پرسپولیس
فقط داره عقده گشایی می کنه با حرفاش نسبت به این اقا

نوید@
من از حرف خیلی متنفرم:
شاید درست نباشه من وارد بحث دوتا پرسپولیسی(استقلالی) بشم

یعنی وقتی با یک علاقه دارن در مورد چیزی صحبت می کنن کسی حق حرف و نقد نداره؟
شرمنده م نوید اما این جوی که تو بخش به وجود اومده و انقدر شاخ و شونه داره کشیده میشه که نقد تیم حریف رو هم اجازه ش داده نمیشه ؛
من به شخصه اون رو توهین مستقیم به شعور و حق نظر میدونم

اما در مورد اینکه بگین مایلی کهن پرسپولیسه
اگر بخوای به رزومه نگاه کنی بله ایشون n سال تو تیم بازی کرده
اما چقدر پشت تیم بوده و هوای تیم رو داشته مهمه
و بنده با 14 سال هواداری این تیم،ایشون رو پرسپولیسی نمی دونم چون ایشون تو این چند ساله فقط حاشیه درست کرده
چه اون موقعی که قلعه نویی رو گروهبان فلان نام گذاری می کنه چه زمانی که به پروین و دایی گیر میده و حالا هم به دنیزلی گیر میده
ایشون اگر خیلی دلسوز تیم هست باید از تیم به نحو درست حمایت کنه

حکایت اینی که مایلی رو پرسپولیسی میدونی پس منم می تونم بگم نیکبخت هم استقلالیه!
پس مقدار سال بازی کردن تو تیم ملاک نیست!

و اشاره کردی شاید اینا مشکلی دارن که ما بی خبریم!
پس باز هم اشتباه (مودبانه تر از این نمی تونستم بگم:دی)می کنن که تو رسانه این قدر بر علیه هم مصاحبه می کنن و این وسط به پرسپولیس لطمه می زنن!!مخصوصا این اقا که تو این چند سال حسابی حرفاش باعث ابرو ریزی شده

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نوید@
من از حرف خیلی متنفرم:
شاید درست نباشه من وارد بحث دوتا پرسپولیسی(استقلالی) بشم

بیشتر جنبه شوخی داشت بانو:دی
چه اون موقعی که قلعه نویی رو گروهبان فلان نام گذاری می کنه چه زمانی که به پروین و دایی گیر میده و حالا هم به دنیزلی گیر میده
ایشون اگر خیلی دلسوز تیم هست باید از تیم به نحو درست حمایت کنه

همونطور ک گفتم ایشون واقعا نمیتونه خودشو کنترل کنه یهو جو میگیرش اسمونه به زمین وصل میکنه
و اشاره کردی شاید اینا مشکلی دارن که ما بی خبریم!
پس باز هم اشتباه (مودبانه تر از این نمی تونستم بگم:دی)می کنن که تو رسانه این قدر بر علیه هم مصاحبه می کنن و این وسط به پرسپولیس لطمه می زنن!!مخصوصا این اقا که تو این چند سال حسابی حرفاش باعث ابرو ریزی شده

با این حرفتم کاملا موافقم اینا فقط دارن خودشونو خراب میکننو بس چون شعور هوادارا بیشتر از این حرفاست

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

اما اقای مایلی کهن

نه اقای مایلی کهن!

اقای مایلی کهن!

اقای مایلی کهن!

درود ...

کاش حضرتش این متن رو میخوند ...

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
زارع گفته چون به درخواست تلفنی مایلی جواب مثبت ندادن و دنیزلی رو آوردند شاکی شده!

ادیت
لینک خبرش

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
زارعی گفته چون به درخواست تلفنی مایلی جواب مثبت ندادن و دنمیزلی رو آوردند شاکی شده!
مصاحبه ای از زارع خواندم فکر کنم تو مهر بود که خطاب به مایلی کهن گفته بود با مصاحبه نمیتونی تیم بگیری یا یه همچین جمله ای. بدون شک فردا صبح اول وقت اولین کار مایلی کهن گیر دادن به این زارع بنده خداست :دی / الان احتمالا داره ازش اطلاعات جمع میکنه که صبح بکوبه رو میز!

یک دوپینگی دیگر در لیگ برتر ایران
لیگ برتر - سایت فدراسیون فوتبال نوشت:
رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال از مثبت اعلام شدن یک نمونه دوپینگ در لیگ برتر خبر داد.
نتایج چهل نمونه از نمونه های کنترل دوپینگ فوتبال در پایان هفته گذشته از سوی آزمایشگاه کلن آلمان اعلام شد.
احمد هاشمیان رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در این باره گفت: بر اساس نتایج اعلام شده 39 نمونه منفی و یک نمونه مثبت اعلام شده است. نمونه مثبت مربوط به یکی از بازیکنان حاضر در لیگ برتر فوتبال کشور است و ماده اعلام شده نمونه وی نیز از دسته داروهای محرک با نام متیل هگزان آمین است.
وی ادامه داد: نام بازیکن هنوز اعلام نمی شود و به باشگاه وی ابلاغ شده و جلسه استماع دفاعیات وی انجام شده و به زودی به صورت حضوری کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات، به این پرونده رسیدگی خواهد کرد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بیخیال... چه ربطی داره. مهدوی کیا چون پرسپولیسه باید بیاد به خودشون(داماش) گل بزنه؟ درخشان با شاهین باید بیاد به پرسپولیس ببازه؟ قلعه نویی باید به استقلال ببازه ؟
این حرف ها توی فوتبال... ببخشید، مسخرست! فوتباله و هر شخصی و تیمی برای موفقیتش تلاش می کنه. انصاری فرد امسال هم نیومد حتی به استقلال هم نرفت پس اینکه بگیم مایلی کهن پرسپولیسی نیست چون مانع از انتقالش شد درست نیست که هیچ عجیب هم هست!
تازه همه اینها با فرض اینه که واقعا مانع انتقالش شده باشه...

امیر عزیز...

یه وقت، رفتاری از شخصی سر میزنه که شاید از نظر بیننده، با توجه به شرایط، توجیه پذیر باشه، حتی اگر نشه اون رفتار رو دوست داشت. اما وقتی این فرایند تکرار میشه، دیگه صرفا یه رفتار توجیه پذیر عادی نیست که من دوستش داشته باشم یا نه. حتما نیت و اراده ای پشت سرش هست که نه یک بار بلکه چندین بار تکرار میشه.
نمونه رفتارهای محمد مایلی کهن، نسبت به افراد و موقعیتهای مختلف، طی این سالها اونقدر تکرار شده که با در کنار هم گذاشتنشون بشه یه الگوی خاص رو بدست آورد و به باور من این الگو خلاصه میشه در یک جمله : "دیگی که برای من نمیجوشه، سر سگ توش بجوشه". نمونه رفتاری ایشون نسبت به افشین قطبی، علی دایی، علی پروین، حبیب کاشانی، محمدحسن انصاری فرد و خیلی های دیگه از این نمونه رفتارهاست.
اینکه فوتبال رو ناپاک بدونی و بی خیالش نشی، اینکه علی دایی رو نپسندی و وقتی حکم دادگاه به دستت رسید، رفتارت رو عوض کنی، اینکه خودت در زمان بازیگری جزو پر حاشیه های اخلاقی باشی و به رفتار دیگران (در موقعیت مشابه) ایراد بگیری، اینکه هنوز وامدار مقام سومی در آسیا با یکی از کامل ترین نسل های فوتبال این مملکت باشی و قبل و بعد از اون، کارنامه ات پر از ناکامی باشه، اونوقت به عالم و آدم ایراد فنی بگیری و قبولشون نداشته باشی، اینکه رفتارهای بچه گانه ای مثل پاک کردن آرم تولیدی دایی از پیراهن فرم کلاس مربیگری ازت سر بزنه، غافل از اینکه با این کار، زحمت اون کارگری رو که همین جنس به قول خودت بنجل رو تولید کرده زیر سوال ببری، اونوقت خودت رو از مردم بدونی و و و و....
این تکه های پازل، وقت کنار هم چیده میشن، تصویری از مردی به دست میده که از همه طلبکاره. اگر فرض رو بر صحت مصاحبه زارع، معاون باشگاه پرسپولیس بذاریم، پس همین جناب مایلی کهن هم بلده برای رسیدن به مطلوب خودش (اگر نگیم حق) چطور پشت دست لابی کنه. بنابراین دیگه شایسته تایید من هوادار نیست. ایشون نسخه دیگه ای از حمید استیلی هست. به همون اندازه مشتاق رسیدن به نیکت پرسپولیس اگر نباشه کمتر نیست، چه بسا نیمکت تیم ملی رو هم حق از دست رفته خودش میدونه. فراموش نکردیم جو زمانی رو که ایشون سرمربی تیم ملی شد و فراموش نکردیم شعارهای معروفی رو که مردم علیه ایشون بکار میبردن برای رفتن از تیم ملی تا حتی کار به دیوارنویسی هم کشیده شد.
من معتقدم هیچ انسانی کامل نیست. اما به هرکس در زندگی فرصتهایی داده میشه که از اونها به بهترین شکل ممکن استفاده کنه. اگر نکرد، اگر فرصت از دست رفت، اگر در توانایی طرف نبود، اگر اشتباهاتی داشت، راهش این نیست که برای فرافکنی خطاهاش از یک طرف و برای باز پس گیری موقعیت از دست رفته از طرف دیگه، به زمین و زمان اتهام ببنده و با دلیل و بی دلیل به همه بتازه. مگه راه بسته است؟ چرا خودش رو در یک تیم دیگه اثبات نمیکنه؟ اینکه بهش در شرایط عادی تیم نمیدن، تقصیر دایی یا دنیزلیه؟
از سوی دیگه، آدمهایی مثل مایلی کهن، که استخون خرد کردن در فوتبال، خوب میدونن چطور حال رقباشون رو بگیرن که جای فرار و توجیه داشته باشه. مورد کریم انصاری فرد یکی از دم دست ترین هاست. مرجان خانم گفتن و درست هم گفتن... مایلی کهن به سادگی میتونست انصاری فرد رو برای پرسپولیس آزاد کنه. هم به بازیکن خدمت میکرد، هم متهم به خودخواهی نمیشد. کما اینکه هم بازیکن و هم مدیریت باشگاه (به دلیل رابطه خوب با علی دایی) موافق این حرکت بودن اما چی شد؟ کریم انصاری فرد، نصف درخشش سال گذشته اش رو امسال تکرار نکرده. اون در سایپا شاید به سقف توانایی هاش رسیده بود و داشت درجا میزد. رفتن به باشگاه بزرگتری مثل پرسپولیس (یا حتی استقلال) فضای بزرگتری در اختیارش میذاشت تا دیده بشه. درست مثل این میمونه که شما با ابزار دموکراسی که "رای" هست، مستبدانه ترین تصمیمات رو بگیرید، چون حق "وتو دارید.
همه اینها در کنار ادعای 14 سال بازی در پرسپولیس و حق آب و گل داشتن و فنی بودن و سابقه داشتن و قس علیهذا... برای مایلی کهن (و هر شخص دیگه ای) این مجوز رو ایجاد نمیکنه که در جایگاه یک همیشه منتقد، در بدترین زمانها، بدترین لطمات رو به پرسپولیس بزنی و باز هم مدعی باشی.
نمیدونم برنامه "هفت" رو میبینی یا نه؟ و با "مسعود فراستی" منتقد ثابت اون برننامه آشنا هستی یا نه؟ اما "محمد مایلی کهن" به شدت منو به یاد فراستی میندازه... کسی که با همه مخالفه، جز بعضی دوستان و در بعضی شرایط ویژه...

پ.ن : در مورد کاشانی، یقین دارم که اگه به جای جای مهر رو پیشونیش، دستبند سبز دستش بود الان "حبیب امپراتور" بود.

کاشانی با همون جای مهر هم میتونست یکی از خاطره انگیزترین مدیرعامل های پرسپولیس لقب بگیره. بی انصاف میکنی برادر، هیچکدوم از طرفدارهای پرسپولیس، به خاطر اون نشانه ازش روبرنگردوندن... حبیب کاشانی اشتباهات بزرگی داشت که به اون وضعیت رسید. به مرام و مسلک هم کاملا بی ارتباطه. چرا در مقام مقایسه، این نگاه به "محمد حسن انصاری فرد" وارد نیست؟ کسی که هم مسلک کاشانیه اما به گرد پای افتخارات و جامهای حبیب کاشانی هم نمیرسه؟ بیلان کاشانی روی کاغذ عالیه " سه دوره، سه جام... ساده انگاریه اگر فکر کنیم مردمی که با یه مهر روی پیشانی کسی رو طرد میکنن، با این بیلان، عاشقش نباشن... موضوع چیز دیگه ای بود که هم من میدونم هم شما...

پوزش بابت پر حرفی

پاینده باشید

مایلی‌کهن از رویانیان خواست او را سرمربی کند/با مصاحبه نمی‌توانید تیم پیدا کنید

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13901010001072

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
آفتاب آمد دلیل آفتاب ...

600_KhabarVarzeshi-1390-10-11.jpg

پ ن : این دلسوزی برای بیت المال از طرف امثال ایشون کم کم داره اسباب تغییر مزاج میشه ... :thumbsdow

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
افشاگری داوران ایرانی علیه فدراسیون فوتبال
به نقل از جهان، یک منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود در این خصوص گفت: «طی دو هفته آینده، 4 تن از داوران بین المللی فوتبال کشور در یک نشست خبری مشترک و هماهنگ در واکنش به بی‌مهری، تبعیض و نحوه چیدمان داوران لیگ بر‌تر برعلیه مسئولین دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال دست به افشاگری خواهند زد.»
وی افزود: «به احتمال زیاد این 4 داور بین المللی بعد از حضور در این نشست خبری و افشاگری علیه دپارتمان داوری در اعتراض به فضای حاکم بر سیستم داوری کشور تا زمان فعالیت مسئولین کنونی این دپارتمان از حضور در میادین فوتبالی انصراف می‌دهند.»
این گزارش حاکی از آن است که رفت و آمد این 4 داور بین‌المللی فوتبال کشورمان به فدراسیون فوتبال و صحبت با مهدی تاج نایب رییس فدراسیون و رییس کمیته داوران هم تغییری در تبعیض و بی‌مهری مسئولین دپارتمان داوری نداشته است.
از حسن کامرانی فر، یدالله جهانبازی و سعید بخشی‌زاده به عنوان سه تن از این چهار داور معترض نام برده می‌شود.

بالا