• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
ای بابا ای بابا
127fs1004759.gif
آدم میمونه چی بگه
127fs1004759.gif

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
روحش شاد ..
همه بازیهای این هفته سری آ هم تعطیل شد

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
فوتباليست محروم کره جنوبي خودکشي کرد

يک فوتباليست حرفه اي کره جنوبي که در ارتباط با رسوايي تباني در پانزده بازي فصل قبل، مادام العمر محروم شده بود، با پرت کردن خود از پنجره خودکشي کرد.

00004426.jpg

لی کیونگ هوآن بیست و چهار ساله هافبک تیم سوون سامسونگ بلووینگز سال گذشته میلادی پس از اذعان به دست داشتن شبکه گسترده تبانی در مسابقات فوتبال در کره جنوبی، مجازات شد.
به گفته پلیس، او بر اثر پرت شدن از پنجره ساختمانی نزدیک سئول به شدت زخمی شده بود و در حال انتقال به بیمارستان جانش را از دست داد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از سئول، پس از خودکشی یک بازیکن لیگ دسته سه و یک مربی سابق این سومین مورد خودکشی از زمان افشای این رسوایی در سال دو هزار و یک، است.
پنجاه و هفت مظنون از بازیکنان گرفته تا دلالان شرط بندی و افراد تبهکار در ارتباط با این رسوایی تحت پیگرد قرار گرفتند و همه بازیکنان مادام العمر محروم شدند.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مراسم آخرین وداع با موروزینی

مراسم خداحافظی با ستاره فقید ایتالیایی در ورزشگاه لیورنو انجام شد.

179806hp2.jpg

سایت گل- پیرماریوموروزینی، بازیکن جوان لیورنو شنبه شب و در جریان دیدار تیمش مقابل پسکارا، دچار ایست قلبی شد و دقایقی بعد فوت کرد.
به خاطر درگذشت او، بازیهای این هفته رقابتهای سری آ، به حال تعلیق درآمد. به همین منظور روز گذشته مراسم بزرگداشت این بازیکن در ورزشگاه لیورنو انجام شد و موروزینی برای آخرین بار به ورزشگاه باشگاهی که به صورت قرضی درآن توپ می زد رفت؛ اما این بار در تابوت و با آمبولانس
دراینجا می توانید تصاویر منتخب این مراسم را تماشا کنید:

1334679043_extras_albumes_0.jpg

اشکهای رئیس باشگاه: آلدو اسپینلی، رئیس باشگاه لیورنو نمی توانست جلوی اشکهایش را بگیرد. دراین لحظات بدن بی جان موروزینی در ورزشگاه تیمش حضور داشت

1334679135_extras_albumes_0.gif

هواداران لیورنو در داخل ورزشگاه آرماندو پیکی، مراسم یادبودی برای موروزینی گرفته بودند

1334679228_extras_albumes_0.jpg

اتومبیلی که پیکر بی جان موروزینی در آن آرام گرفته بود وارد ورزشگاه شد، موروزینی در این لحظات موردتشویق هواداران لیورنو قرار می گرفت.

1334679301_extras_albumes_0.jpg

هم تیمی های موروزینی که همگی پیراهن شماره 25 و با نام او را برتن کرده بودند، یکی یکی با هم تیمی شان خداحافظی کردند.

1334679385_extras_albumes_0.jpg

خداحافظی با موروزینی؛ به امید آنکه این، اخرین حادثه دردناک و مرگبار در دنیای فوتبال باشد.

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تشیع جنازه و به خاک سپاری ...

18755252938478356486.jpg

65694322069748249511.jpg

56864056471785995009.jpg

11030695079985088756.jpg

73646395547094347844.jpg

73820332684696192729.jpg

17159159187769927410.jpg

روبرتو دونادونی _ مربی فعلی پارما و سابق تیم ملی ایتالیا ...

60809249739181452665.jpg

96285970147433669090.jpg

دی ناتاله_ بازیکن اودینزه ...

71813507509425070689.jpg

سولی مونتاری _ بازیکن اینتر ...

42857195081455164866.jpg

مربی اودینزه ...

40169889368734272159.jpg

مربی آتالانتا ...

74625025783044953403.jpg

.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

یاپ استم ، مدافع بزرگ هلند در کتاب زندگینامه اش: فرگی به ما میگفت خودتان را روی زمین بیاندازید تا داور پنالتی بگیرد!

بعد از دایوینگ های اخیر اشلی یانگ و دنی ولبک و بقیه منچستریها بخشی از کتاب یاپ استم بیشتر خودش رو جلوه داد.این مدافع سابق منچستر و میلان مینویسد:

"کار به جایی رسید که فرگوسن به ما میگفت در محوطه جریمه وقتی کوچکترین ضربه بهتون خورد سعی نکنید به روی پایتان بایستید"

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
همه چیز درباره مرگ ناگهانی قلبی در ورزش

norm(3).png

تحقیقاتی که به رغم پیشرفت سریع و گستره اش طی سال های پس از مرگ فوئه باز هم شاهد مرگ های اینچنین در خلال برگزاری مسابقات فوتبال بودیم. موضوعی که در روزهای گذشته هم گریبان یکی از فوتبالیست ها را گرفت. "موروسینی" فوتبالیست شاغل در تیم لیورنو ایتالیا در خلال مسابقه به یک باره بر زمین افتاد و به رغم تلاش فراوان گروه پزشکی مستقر در ورزشگاه متاسفانه وی جان باخت تا مرگ تلخ دیگری به مرگ های اینچنین اضافه شود. در همین ارتباط گروهی از پزشکان ایرانی و خارجی تحقیق گسترده ای را انجام داده اند که چکیده ای از آن به این شرح است:

علت اصلی ناهنجاری ها مادرزادی است
تحقیقات پزشکی ثابت کرده که حدود 85 درصد از علل ناگهانی ورزشکاران در میادین ورزشی ناشی از عارضه ای است که از بدو تولد در قلب و عروق .ورزشکاران وجود داشته است. در نتیجه برای آن دسته از ورزشکارانی که استعداد مرگ ناگهانی قلبی و عروقی در خانواده وجود دارد و یا اینکه دارای برخی علایم و نشانه های بیماری قلبی را طی ورزش و استراحت حس می کنند حتما به پزشکان ورزشی و متخصصان قلب و عروق مراجعه کرده و علاوه بر معاینه بالینی و بررسی نوار قلب و اکوی قلب به درمان دارویی و یا به کمک جراحی به درمان ناهنجاری های مادرزادی اقدام کنند.

تعریف مرگ ناگهانی قلبی در ورزش
مرگ ناگهانی قلبی در یک ورزشکار به حالتی گفته می شود که به صورت آنی و بدون انتظار در حالات جسمی یک ورزشکار تغییراتی رخ دهد که در طی چند ثانیه و یا دقیقه وی را وارد حالات کوما و مرگ نماید به شرطی که هیچ ضربه و یاحادثه ای به بدن ورزشکار وارد نشود. البته هر چند میزان شیوع مرگ ناگهانی تقریباً از آمار بالایی برخوردار نیست ولی به میزان سن و شرایط زندگی و ژنتیکی نیز بستگی دارد.

البته در یک ورزشکار که از جسم و روان بسیار سالمی برخوردار است اگر مرگ آنی در زیر 35 سال رخ دهد مورد تعجب همگان می شود در افراد غیر ورزشکار اگر مرگ آنی رخ دهد بیشترین احتمال را به گرفتگی عروق کرونر می توان نسبت داد.البته در افراد بالای 45 سال بعنوان عامل اصلی می توان به گرفتگی عروق کرونر اشاره نمود که بعنوان شایعترین علت مرگ ناگهانی است.

آناتومی مادرزادی آئورت و بطن چپ در بروز مرگ آنی قلبی بسیار مؤثرندکه با اکوکاردیوگرافی مشخص می شود.

marcvivienfoe.jpg

علل مرگ ناگهانی در ورزشکاران جوان:

کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک (HCM):
این بیماری بعنوان شایعترین علت مرگ ناگهانی در ورزشکاران است و حدود 35درصد عامل را شامل می شود و به صورت ژنتیکی (مادرزادی) بوده و از هر 500 نفر، یک نفر بصورت مادرزادی این اختلال را در قلب خود دارد.

در این بیماری ضخیم شدگی بطن چپ و کوچک شدن حفره بطن چپ قلبی رخ می دهد که

ضخیم شدن دیواره بطن چپ و دیواره بین دو بطن در اکوکاردیوگرافی مشاهده می شود.

علائم: تنگی نفس کوششی، درد قفسه سینه، تپش قلب

تشخیص: معاینه بالینی، اکوکاردیوگرافی، نوار قلب (در خانواده های مستعد باید اقدامات فوق از سنین نوجوانی و جوانی صورت گیرد)

درمان
1- دارویی: بتابلوکر،کلسیم بلوکر، دیزوپیرامید

2- جراحی: برداشتن بخشی از میوکارد، سوزاندن دیواره توسط الکل از طریق پوست با کاتتر

ناهنجاری های مادرزادی شرائین کرونری
این بیماری در حدود 20درصد موارد مرگ ناگهانی قلبی در ورزشکاران رخ می دهد. معمولاً شریان کروناری چپ (LAD) بطور غیرطبیعی از سینوس والسالوای راست منشاء می گیرد.گاهاً نیز شریان کرونری رشد کامل ندارد و یا اینکه اصلاً شریان کرونری فقط یکی باشد و یا از شریان ریوی منشاء بگیرد.

افزایش توده عضلانی قلب
در حدود 10درصد از ورزشکارانی که به مرگ ناگهانی در حین ورزش دچار می شوند ناشی از ازدیاد توده عضلانی قلب هست که سبب ازدیاد وزن و سنگینی قلب ناشی از عوارض HCM می شود.

پارگی آنوریسم آئورت
پارگی آئورت در حدود 5درصد موارد می تواند عاملی برای مرگ ناگهانی ورزشکاران در اثر قلب و عروق باشد. مثلاً در سندرم مارفان.

سندرم مارفان
این بیماری که بصورت ارثی و اتوزومال می باشد در آن اختلالات قلبی، چشمی، اسکلتی وجوددارد. (گشادی در سینوس والسالوا، MVP، MR، AR و آنوریسم آئورت).

با تکنولوژی پیشرفته جراحی قلب و عروق، بسیاری از بیمارانی که سندرم مارفان دارند با تعویض شریان آئورت در نواحی آنوریسم، می توانند دارای یک عمر طبیعی و بالاتر از 60 سال را داشته باشند.

تنگی دریچه آئورت
حدود 4درصد از علل مرگ ناگهانی ورزشکاران را تنگی دریچه آئورت تشکیل می دهد که معمولاً به دلیل داشتن آئورت دولتی و تب روماتیسمی با اثرات تخریبی در دریچه ایجاد می شود.

میوکاردیت حاد 3درصد، سایر موارد 16 درصد شامل سارکوئیدوز،سیکل سل آنمی و ...

moori.jpg

«تغییرات قلبی تنفسی با ورزش»

1. افزایش اندازه قلب

2. افزایش حجم ضربه ای قلب (SV)

3. افزایش برون ده قلبی

4. کاهش ضربان قلب

5. بزرگ شدن حفره بطن چپ و کمی هم راست بدون تغییر در ضخامت دیواره بطنی در ورزشکاران استقامتی و ورزش های ایزوتونیک مثل دوندگان و شناگران استقامتی.

6. افزایش ضخامت دیواره بطنی با عدم تغییر در حجم حفره بطنی مثلا در وزنه برداران و کشتی گیران و پرتاب وزنه (ورزش های ایزوتونیک)

7. تکثیر مویرگ های عضلانی قلب و افزایش تراکم مویرگی در عضلات مخطط.

8. افزایش حجم خون و مقدار کل هموگلوبین بدون تغییر در تراکم هموگلوبین.

9. کاهش در مصرف گلیکوژن عضله و در نتیجه ذخیره سازی گلیکوژن، زیرا از اسیدهای چرب آزاد بعنوان سوخت و ساز استفاده می شود و خستگی عضلانی کمتر رخ می دهد و عملکرد ورزشی افزایش می یابد.

10. کاهش تولید اسید لاکتیک (افزایش آستانه بی هوازی)

11. افزایش توان هوازی حداکثر (افزایش مقدار Vo2 max )

12. افزایش تعداد و اندازه میتوکندری، افزایش فعالیت چرخه کربس، افزایش محتوی میوگلوبین، افزایش اکسیداسیون گلیکوژن، افزایش منابع گلیکوژن عضلانی، افزایش اکسیداسیون چربی، افزایش ذخایر ATP و PC عضلانی، افزایش ظرفیت دستگاه ATP-PC وافزایش ظرفیت هوازی در تارهای عضلانی قرمز و سفید.

13. کاهش فشارخون سیستولیک و دیاستولیک در حال استراحت.

14. پیشگیری از سکته قلبی و مغزی و سرطانی.

15. کاهنده کلسترول و تری گلیسیرید خون و کاهش بافت چربی سطح قلب و حذف پلاک های چربی از عروق کرونر قلب و همچنین ازدیاد چربی مفید خون (HDL) .

0.jpg

ورزشکارانی که دچار مرگ ناگهانی قلبی شده اند:

1) دونده ماراتن یونانی که در 2500 سال قبل (490 قبل از میلاد) پس از اینکه از دشت ماراتن تا آتن به مسافت 42 کیلومتر و 195متر را دوید و در پایان دچار مرگ آنی شد بعنوان اولین مرگ ناگهانی ثبت شده در طول تاریخ می باشد.

2) مرگ ناگهانی در مارک وی وین فوئه فوتبالیست مشهور تیم ملی کامرون که در سن 23 سالگی در جام کنفدراسیونها دچار ایست قلبی شد و نقش بر زمین گشت.

3) میکولوش فهر فوتبالیست 24 ساله از باشگاه بنفیکای پرتغال که در مسابقات جام باشگاههای پرتغال دچار مرگ ناگهانی شده و پس از کالبد شکافی مشخص شد که دچار ایست قلبی گشته است.

4) هانک گاترز (Hank Gathers) قهرمان بسکتبالیست آمریکایی در لیگ برتر NBA در سال 1990 نقش بر زمین شد و فوت کرد.

6) فالیمن ستاره المپیک تیم والیبال آمریکا در سال 1986 در حین مسابقه با تیم والیبال ژاپن بطور ناگهانی در اثر سندرم فارمان فوت کرد.

7) مسلم طلوعی، ملی پوش فوتسال کشور که در حین بازی در جام رمضان دچار مرگ ناگهانی در حین مسابقه شد.

8) منوچهر توسلی، کوهنورد با سابقه تهرانی که در حین کوهنوردی در قله دارآباد دچار ایست قلبی شده و فوت کرد.

9) افشین شعبانیان، دونده ماراتن رامسری با 20 سال سابقه در ماراتن که در حین دویدن دچار ایست قلبی شد و جان داد.

10) نوید بهنیا، قهرمان پرورش اندام اهل ساری با 27 سال سن که بدلیل ایست قلبی فوت نمود.

توصیه: ورزش های منظم روزانه همراه با **** غذایی اصولی قادر خواهند بود ارتباط سلامتی قلب و ریه ها را به بهترین وجه برقرار نمایند.

منبع

.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ظاهرا کار های انتقال نفت به اراک تموم شده!
:wacko:

بله ظاهرا... :hmm:

نفت اراکی شد/شهرداری به شیراز می رود؟ - Goal.com

نتیجه اخلاقی 1 : لابی پشت پرده کارسازتر از مناظره تلویزیونیه

نتیجه اخلاقی 2 : وقتی صاحب قدرت، چیزی رو بخواد، صاحب منطق، در نهایت، باید بره و نان و ماستش رو بخوره...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بله ظاهرا... :hmm:

نفت اراکی شد/شهرداری به شیراز می رود؟ - Goal.com

نتیجه اخلاقی 1 : لابی پشت پرده کارسازتر از مناظره تلویزیونیه

نتیجه اخلاقی 2 : وقتی صاحب قدرت، چیزی رو بخواد، صاحب منطق، در نهایت، باید بره و نان و ماستش رو بخوره...

نظر شخصی من
اینکه خیلی دیگه فردوسی پوئر این قضیه رو گنده کرده
آخه تیمی که که تو تهران 50 تا تماشاچی نداره و داره از سرمایه مردم هم اداره میشه چه لزومی داره تو اون شهر به فعالیتی ادامه بده که اصلا واسه کسی اهمیتی نداره!
حالا میگن اراک تجربشو نداره اما مثلا خراسان هم نداره؟ که تا دو فصل پیش تو لیگ دو تا تیم داشت و الان نداره
کلا کار استانداری نیست این انتقال تو این شکی نیست اما هیچ چیزه دیگر فوتبال ایران استاندارد نیست ...

تیم رو هوادار بهش هویت میده

یادم میاد چند سال قبل تو جام حذفی انگلیس یه بازی ازآرسنال تو carling cup دیدم که توی دسته 4-5 بود (دقیقا یادم نیست اما مطمنا تو چهار تای اول نبود 1- پرمیر لیگ 2- چمپیون شیپ 3 لیگ 1 4 لیگ 2) با این حال این تیم تماشاچی خودش رو داشت و چقدر هم شورحال ...

اما امثال نفت و راه آهن چند تا تماشاچی دارن که سنگشون به سینه زده میشه؟
برد و باخت و نتایجشون واسه کی مهمه ؟

انقدر میگن هزینه کنن شهرستان ها تیم بالا بیارن در حالیکه که خیلی از جاها پولی نیست که بخوان هزینه کنن در حالیکه در یه سری جاها هزینه ها روی هم تلنبار شده ...

نتیجه اخلاقی اینکه زیاد نباید به این مسائل که که دو روی سکه هم خوبه هم بد دامن زده بشه ....

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام
این پست رو بنده تو تاپیک طرفداران استقلال زده بودم که به درخواست علی آقای عزیز(ARMF) این پست رو در اینجا هم کپی کردم

متاسفانه هفته پیش یه صحبتی کردم اینجا مبنی بر اینکه وحید طالبلو و هادی شکوری با توجه به اینکه مظلومی از استقلال بیرونشون کرده و دل خوشی ازش ندارن ممکنه جلوی سپاهان وا بدن و براشون مهم نباشه که جلوی سپاهان با جون و دل بازی کنن
بعد از بازی سپاهان -شاهین و بعد از اینکه متوجه شدم وحید با تمام وجود جلوی سپاهان ایستاده بوده و یک پنالتی رو هم گرفته بود و بعد هم مصدومیت به اون شدت و مهمتر اینکه از وقتی اومد بیرون تو چند دقیقه 2 گل خوردن از خودم بیزار شدم - واقعا حس بدی داشتم که چرا در مورد وحید اینجور فکر کرده بودم
من با وحید همبازی نبودم ولی وقتی تو فجر تهران بود دو سه بار روبروش بازی کرده بودم
امروز میخواستم بعد از ظهر برم دیدنش ولی صبح به خاطر یه کار فوری رفتم تهران و به زور تونستم برم بالا دیدنش و ازش حلالیت خواستم
امیدوارم دوستان سمت شهرک غرب و سعادت آباد هم رفته باشن

جالبه همین دو سه روز هم یه صحبتهایی برای یه سری بازیکن دیگه داره مطرح میشه که متاسفانه یه سری روزنامه هم بهش دامن میزنن - نمیدونم با چه قطعیتی این حرفها مطرح میشه - میثاق با فلانی مدیر برنامش یکیه و تق چهار گل در اومد!! منظور اینه که فلانی پول گرفته 4 تا گل بخوره؟ خب مگه همین تیم بازی قبلی مقابل تیم هشتم 4 تا نخورد - حالا چون مدیر برنامه دروازه بانش با فلانی یکیه 4 تا خورده؟؟ یعنی اگر پول نمیدادن گل نمیخورد؟ یعنی کسی که میخواد پول بده تا تیمش بیاد بالا تو یه بازی پخش زنده پول میده؟ یکی دیگه میگه آقا زمانی بازی قبلیش از قصد اخراج شده که جلوی فلان تیم بازی نکنه !! یعنی آقا زمانی اینقدر بازیکن بزرگیه که اگر جلوی فلان تیم بازی میکرد حما میبردن فلان تیم رو؟ یا اصلا اگر پول گرفته که اخراج بشه هفته بعد نباشه میاد دقیقه 20 خطا میکنه اخراج بشه ؟؟؟؟

به خدا حرف زدن سادست ولی با آبروی یه سری آدم داریم بازی میکنیم - یکم وجدان خوب چیزیه - من اون هفته اون حرف رو تو این جمع چهل پنجاه نفری زدم که شاید هیچکی یادش نبود تا الان ولی از روز بازی سپاهان شاهین داشتم دیوونه میشدم که چرا اینطور فکری کردم و بعد هم مطرحش کردم.

آهان الان عکس حنیف رو دیدم یادم افتاد - فردوسی پور روز بازی با شهرداری میگه حتما باید در مورد ماسک حنیف بررسی کنیم -امروز یکی از روزنامه ها تیتر زده حنیف به خاطر موی منشوریش ماسک زده بوده
به خدا مرغ پخته تو قابلمه خندش میگیره - یک ثانیه اگر فکر میکردن و عکس قبل از بازی حنیف رو اگر میدیدن متوجه میشدن که در صورت خوردن ضربه حتی به بینی حنیف باعث کشیده شدن پوست منطقه بالای بینیش میشه و ممکنه بخیههاش پوستشو پاره کنن ولی مالیات که نداره میگن دیگه هر چی دلشون میخواد میگن

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
@ matgogoia

مهدی جان متاسفانه مردمی هستیم که به حاشیه ها خیلی اهمیت میدیم و از هر قضیه ای برای به حاشیه کشیدن نهایت استفاده رو می بریم که همین قضیه در مورد دو تیم پرسپولیس و استقلال صدق میکنه این دو باشگاه اگر به حاشیه کشیده نشن می تونن خیلی بهتر از اینها نتیجه بگیرن . کلا حاشیه تو فوتبال ما حرف اول رو میزنه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سلام
این پست رو بنده تو تاپیک طرفداران استقلال زده بودم که به درخواست علی آقای عزیز(ARMF) این پست رو در اینجا هم کپی کردم

متاسفانه هفته پیش یه صحبتی کردم اینجا مبنی بر اینکه وحید طالبلو و هادی شکوری با توجه به اینکه مظلومی از استقلال بیرونشون کرده و دل خوشی ازش ندارن ممکنه جلوی سپاهان وا بدن و براشون مهم نباشه که جلوی سپاهان با جون و دل بازی کنن
بعد از بازی سپاهان -شاهین و بعد از اینکه متوجه شدم وحید با تمام وجود جلوی سپاهان ایستاده بوده و یک پنالتی رو هم گرفته بود و بعد هم مصدومیت به اون شدت و مهمتر اینکه از وقتی اومد بیرون تو چند دقیقه 2 گل خوردن از خودم بیزار شدم - واقعا حس بدی داشتم که چرا در مورد وحید اینجور فکر کرده بودم
من با وحید همبازی نبودم ولی وقتی تو فجر تهران بود دو سه بار روبروش بازی کرده بودم
امروز میخواستم بعد از ظهر برم دیدنش ولی صبح به خاطر یه کار فوری رفتم تهران و به زور تونستم برم بالا دیدنش و ازش حلالیت خواستم
امیدوارم دوستان سمت شهرک غرب و سعادت آباد هم رفته باشن

جالبه همین دو سه روز هم یه صحبتهایی برای یه سری بازیکن دیگه داره مطرح میشه که متاسفانه یه سری روزنامه هم بهش دامن میزنن - نمیدونم با چه قطعیتی این حرفها مطرح میشه - میثاق با فلانی مدیر برنامش یکیه و تق چهار گل در اومد!! منظور اینه که فلانی پول گرفته 4 تا گل بخوره؟ خب مگه همین تیم بازی قبلی مقابل تیم هشتم 4 تا نخورد - حالا چون مدیر برنامه دروازه بانش با فلانی یکیه 4 تا خورده؟؟ یعنی اگر پول نمیدادن گل نمیخورد؟ یعنی کسی که میخواد پول بده تا تیمش بیاد بالا تو یه بازی پخش زنده پول میده؟ یکی دیگه میگه آقا زمانی بازی قبلیش از قصد اخراج شده که جلوی فلان تیم بازی نکنه !! یعنی آقا زمانی اینقدر بازیکن بزرگیه که اگر جلوی فلان تیم بازی میکرد حما میبردن فلان تیم رو؟ یا اصلا اگر پول گرفته که اخراج بشه هفته بعد نباشه میاد دقیقه 20 خطا میکنه اخراج بشه ؟؟؟؟

به خدا حرف زدن سادست ولی با آبروی یه سری آدم داریم بازی میکنیم - یکم وجدان خوب چیزیه - من اون هفته اون حرف رو تو این جمع چهل پنجاه نفری زدم که شاید هیچکی یادش نبود تا الان ولی از روز بازی سپاهان شاهین داشتم دیوونه میشدم که چرا اینطور فکری کردم و بعد هم مطرحش کردم.

آهان الان عکس حنیف رو دیدم یادم افتاد - فردوسی پور روز بازی با شهرداری میگه حتما باید در مورد ماسک حنیف بررسی کنیم -امروز یکی از روزنامه ها تیتر زده حنیف به خاطر موی منشوریش ماسک زده بوده
به خدا مرغ پخته تو قابلمه خندش میگیره - یک ثانیه اگر فکر میکردن و عکس قبل از بازی حنیف رو اگر میدیدن متوجه میشدن که در صورت خوردن ضربه حتی به بینی حنیف باعث کشیده شدن پوست منطقه بالای بینیش میشه و ممکنه بخیههاش پوستشو پاره کنن ولی مالیات که نداره میگن دیگه هر چی دلشون میخواد میگن

درود و سپاس فراوان

اميدوارم دوستان بيان و راجع به اين مساله حرف بزنيم... من فكر ميكنم همين ماها كه مخاطب رسانه ها هستيم، وقتي در جو هواداري و رنگها گرفتار ميشيم، ديگه به راست و دروغ اخبار زياد توجه نميكنيم و بسيار پيش مياد كه منطبق با تيم مورد علاقه مون راجع به يك خبر يا شايعه واكنش مثبت يا منفي نشون ميديم. اين همونطور كه شما گفتيد اولين چيزيه كه وجدان رو تحت تاثير قرار ميده و به مرور تبديل به يه بيماري ميشه كه گريبان خود ماها رو ميگيره... تا نظر رفقا چي باشه...

ارادتمندم

بالا