فوتباليست محروم کره جنوبي خودکشي کرد يک فوتباليست حرفه اي کره جنوبي که در ارتباط با رسوايي تباني در پانزده بازي فصل قبل، مادام العمر محروم شده بود، با پرت کردن خود از پنجره خودکشي کرد. |
![]() |
لی کیونگ هوآن بیست و چهار ساله هافبک تیم سوون سامسونگ بلووینگز سال گذشته میلادی پس از اذعان به دست داشتن شبکه گسترده تبانی در مسابقات فوتبال در کره جنوبی، مجازات شد. به گفته پلیس، او بر اثر پرت شدن از پنجره ساختمانی نزدیک سئول به شدت زخمی شده بود و در حال انتقال به بیمارستان جانش را از دست داد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از سئول، پس از خودکشی یک بازیکن لیگ دسته سه و یک مربی سابق این سومین مورد خودکشی از زمان افشای این رسوایی در سال دو هزار و یک، است. پنجاه و هفت مظنون از بازیکنان گرفته تا دلالان شرط بندی و افراد تبهکار در ارتباط با این رسوایی تحت پیگرد قرار گرفتند و همه بازیکنان مادام العمر محروم شدند. |
گل علی کریمی به غلامپور!
ظاهرا کار های انتقال نفت به اراک تموم شده!
:wacko:
بله ظاهرا... :hmm:
نفت اراکی شد/شهرداری به شیراز می رود؟ - Goal.com
نتیجه اخلاقی 1 : لابی پشت پرده کارسازتر از مناظره تلویزیونیه
نتیجه اخلاقی 2 : وقتی صاحب قدرت، چیزی رو بخواد، صاحب منطق، در نهایت، باید بره و نان و ماستش رو بخوره...
سلام
این پست رو بنده تو تاپیک طرفداران استقلال زده بودم که به درخواست علی آقای عزیز(ARMF) این پست رو در اینجا هم کپی کردم
متاسفانه هفته پیش یه صحبتی کردم اینجا مبنی بر اینکه وحید طالبلو و هادی شکوری با توجه به اینکه مظلومی از استقلال بیرونشون کرده و دل خوشی ازش ندارن ممکنه جلوی سپاهان وا بدن و براشون مهم نباشه که جلوی سپاهان با جون و دل بازی کنن
بعد از بازی سپاهان -شاهین و بعد از اینکه متوجه شدم وحید با تمام وجود جلوی سپاهان ایستاده بوده و یک پنالتی رو هم گرفته بود و بعد هم مصدومیت به اون شدت و مهمتر اینکه از وقتی اومد بیرون تو چند دقیقه 2 گل خوردن از خودم بیزار شدم - واقعا حس بدی داشتم که چرا در مورد وحید اینجور فکر کرده بودم
من با وحید همبازی نبودم ولی وقتی تو فجر تهران بود دو سه بار روبروش بازی کرده بودم
امروز میخواستم بعد از ظهر برم دیدنش ولی صبح به خاطر یه کار فوری رفتم تهران و به زور تونستم برم بالا دیدنش و ازش حلالیت خواستم
امیدوارم دوستان سمت شهرک غرب و سعادت آباد هم رفته باشن
جالبه همین دو سه روز هم یه صحبتهایی برای یه سری بازیکن دیگه داره مطرح میشه که متاسفانه یه سری روزنامه هم بهش دامن میزنن - نمیدونم با چه قطعیتی این حرفها مطرح میشه - میثاق با فلانی مدیر برنامش یکیه و تق چهار گل در اومد!! منظور اینه که فلانی پول گرفته 4 تا گل بخوره؟ خب مگه همین تیم بازی قبلی مقابل تیم هشتم 4 تا نخورد - حالا چون مدیر برنامه دروازه بانش با فلانی یکیه 4 تا خورده؟؟ یعنی اگر پول نمیدادن گل نمیخورد؟ یعنی کسی که میخواد پول بده تا تیمش بیاد بالا تو یه بازی پخش زنده پول میده؟ یکی دیگه میگه آقا زمانی بازی قبلیش از قصد اخراج شده که جلوی فلان تیم بازی نکنه !! یعنی آقا زمانی اینقدر بازیکن بزرگیه که اگر جلوی فلان تیم بازی میکرد حما میبردن فلان تیم رو؟ یا اصلا اگر پول گرفته که اخراج بشه هفته بعد نباشه میاد دقیقه 20 خطا میکنه اخراج بشه ؟؟؟؟
به خدا حرف زدن سادست ولی با آبروی یه سری آدم داریم بازی میکنیم - یکم وجدان خوب چیزیه - من اون هفته اون حرف رو تو این جمع چهل پنجاه نفری زدم که شاید هیچکی یادش نبود تا الان ولی از روز بازی سپاهان شاهین داشتم دیوونه میشدم که چرا اینطور فکری کردم و بعد هم مطرحش کردم.
آهان الان عکس حنیف رو دیدم یادم افتاد - فردوسی پور روز بازی با شهرداری میگه حتما باید در مورد ماسک حنیف بررسی کنیم -امروز یکی از روزنامه ها تیتر زده حنیف به خاطر موی منشوریش ماسک زده بوده
به خدا مرغ پخته تو قابلمه خندش میگیره - یک ثانیه اگر فکر میکردن و عکس قبل از بازی حنیف رو اگر میدیدن متوجه میشدن که در صورت خوردن ضربه حتی به بینی حنیف باعث کشیده شدن پوست منطقه بالای بینیش میشه و ممکنه بخیههاش پوستشو پاره کنن ولی مالیات که نداره میگن دیگه هر چی دلشون میخواد میگن