ممنون از اینکه نظرتون رو گفتید
اتفتقا این یه بحث جداست که من واسه خاطر همین نکته ای که گفتی میخواستم این رو تو تاپیک استقلال بذارم اما مطلب کلیش رو اینجا گذاشتم . حالا دیگه این رو همینجا میگم
ببین این موقعیت امسالی که ما توش هستیم و قهرمانی از دستمون رفته واسه ما استقلالی ها تازگی نداره ! تو اکثر لیگ ها که ما هفته ها و ماه ها تا لحظه آخر صدر بودیم اما روزای آخر یدفعه همه چی عوض میشد ...
یعنی همه اینها اتفاقی بوده و بر حسب تصادف ؟! باشه عیب نداره قبول میکنیم که همه این چیزا اتفاقی هست !
من میذارم اتفاقاتی که امسال برای تیم حدس میزنم اتفاق بیفته تا بعد دوباره بیام پستم رو کوت کنم بگم منظور من چی بوده .
نه مگه میشه اتفاقی بوده باشه؟
مسلما اتفاقی نیست....کسانی به تیم ضربه میزنن.. از داخل و بیرون...
منتهی من فکر میکنم منظورت از اینکه گفتی نمیخوان این دو تیم همیشه در کورس قهرمانی باشن مسئولین ورزش و فدراسیون و اینا ست؟ من با اینش زیاد موافق نیستم....البته فقط در مورد قهرمان نشدن این دو تیم اونم توسط این دو سازمان! وگرنه در خیلی چیزا این دو ارگان هم نقش دارن!
اگرم منظورت این نبود که پس من بد برداشت کردم...
همیشه ثابت شده خودمون ضربه زدیم به خودمون....این که میگم خودمون شاید شامل استقلالی هایی باشه که در اون فصل در تیم جایی نداشتن و هم شامل کسانی درون باشگاه باشه...
یا کسانی در باشگاه دیگری هم میتونن این ضربه رو بزنن...
بیشتر ما ازنی نواحی درون خانوادگی ضربه خوردیم...این حاشیه هایی که میگم همیناس..خب مگه میشه اتفاقی باشه؟
در هر دو تیم استقلال و پرسپولیس دو دستگی وجود داره.
در هیچ تیم دیگر این مملکت این طوری نیست.
این دو دستگی همه می دونیم چیه.....و این کسایی که به قول دوستان منافعشون دور میشه از تیم و به خطر می افته...
وقتی این دو تیم از نظر فنی یه جا به مشکل میخورن و یه باخت میارن...سر و کله اون ادما پیدا میشه...مسلما در طول فصل یه تیم هیچ وقت همیشه روی نوار برد نیست و خب تا اون افت موقت اتفاق بیفته دیگه کار تمومه! ضربه ها شروع میشه...
یه مثال بزنم...
سر اون سالی که استقلال و پاس در کورس قهرمانی بودن تا هفته آخر....
یادتونه بازی آخر ما با استقلال اهواز بود....؟
دقیق یادمه که خبرگزاری ایپنا که متعلق به باشگاه پاس بود از یک هفته قبل شروع کرد به مطرح کردن بحث تبانی بین دو تیم همنام استقلال...
اینقدر قضیه رو گندش کردن....که استقلالی که نتایج خوبی گرفته بود و اگر استقلال اهواز رو می برد قهرمان میشد...بازی آخر و ببازه..
این باختن یه علتش این بود که همچین جو وحشتناکی قبل بازی راه انداخته بودن که بازیکنای اهواز از ترس این که انگ تبانی بهشون زده نشه....سرشون رو جلو توپ میذاشتن و دو برابر بازی های قبلیشون دویدن..که شاید اگه این بحث مطرح نمیشد.اینجوری بازی نمیکردن..
همون موقع من اعتقاد داشتم پاس...جنگ رسانه ای رو برد و قهرمان شد.
در کل خب اینا اتفاقی نیست..عمدیه....یا باید از درون خانواده تیم ضربه بخوری یا از طرف باشگاه های دیگه به صورت غیر منصفانه بر علیه ت جو سازی بشه....
حتی یه سری مسائل مشکوک هم چند روز اخیر اتفاق افتاده در مورد چند تیمی که اصلا در کورس هم نیستن... که نمیشه در موردش اینجا حرف زد...یه سری آدم ها از عمد تلاش کردن اجازه ندن یه سری اتفاقات فوتبالی بیفته....و موفق هم شدن...چون اگه می افتاد لیگ به هم می ریخت/