• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

  • عالی

    Votes: 4 6.2%
  • خوب

    Votes: 16 24.6%
  • کم

    Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

    Votes: 35 53.8%

  • Total voters
    65

Ali_softcenter

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2009
نوشته‌ها
5,918
لایک‌ها
7,364
محل سکونت
In my Sad Little world
یه علتش به نظر من اینه که هواداران نمیخوان واقعیاتی نظیر ضعف فنی بازیکنی خاص یا تیمشون در یه بازی خاص رو بپذیرن و دنبال دلایلی میگردن که بار سنگین شکست های سنگین یا غیر سنگین ..یا شکست های دور از انتظار رو گردن کسی بندازن که دل خوشی از اون فرد یا تیم ندارن...و به این وسیله بگن که تیمشون مستحق اون باخت یا نتیجه نبوده.یه جور سر خود شیره مالیدن یا خود را به اون راه زدن برای انتقاد نکردن از کل تیمشون.
 

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
28 آگوست 2009
نوشته‌ها
4,191
لایک‌ها
10,255
محل سکونت
labe marz
یه علت دیگه هم هست اینکه تو فوتبالی که عین آب خوردن تبانی ودلالی وجود داره حتی یه گوشه کوچکیش هم تو نود به تصویر کشیده شد و البته خود مسئولین هم تایید کردن حالا بنا به دلایلی که اگه رسیدگی بشه پای خیلیا وسط کشیده میشه نمی خوان با این پدیده برخورد بشه
به نظر من تماشاگر هم حق داره تا یه گل مشکوک میبنه ذهنش به اون طرف بره !!!
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
درود

به نظر من اونچه که علی آقا گفت، پوسته مساله است... یعنی عمل یه طرفدار عادی که صرفا دنبال برد تیمش هست و میخواد چند ساعت یا چند روز با اون برد خوش باشه و اگر چنین اتفاقی نیفته، بلافاصله متوسل میشه به چنان شایعاتی، تا حدودی قابل توجیه هست. اما آقا عرفان به لایه های پایین تر رفت... من هم مثل ایشون معتقدم وقتی در سطح کلان فوتبال و در محضر برنامه ای مثل نود که داعیه بررسی معضلات فوتبال ایران رو داره (با همه کاستی هاش)، این داستانها مطرح میشه و حتی یه مقام مسوول (نه کسانی که مورد اتهام هستن) به خودش زحمت نمیده که پیگیر موضوع باشه و ریشه اتفاقاتی رو که حالا دیگه سالهاست در قالب شایعه داره تکرار میشه رو دربیاره، ذهن هر آدم منصفی به دو سمت میره... یا کل ماجرا، هیاهوی ژورنالیستیه که یه تعداد آدم برای فروش بیشتر کالاشون به راه انداختن و از اساس واقعیت نداره... یا اینکه "تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزها..." پس اگر ریشه یابی و حل و فصل نمیشه، پای فرد یا افراد متعددی درگیر ماجراست که به هر دلیل (استمرار حضور و ارتزاقشون از فوتبال یا حفظ آبرو یا...) جلو هر اقدامی رو که منجر به کشف واقعیتها بشه رو میگیرن... امسال داستان بائو و آقازمانی... و قلعه نویی و چندسال پیش داستان ابراهیم توره و عیسی اندوی... و قلعه نویی... اگر همون موقع اراده ای وجود داشت که کلک کار رو بکنه و بگه به این دلیل و این سند مشخص، همه این حرفها شایعات زردی بیش نیست، مطمئنا کار به تکرار واقعه در امسال نمیرسید.
پس، وقتی وجدان کسانی که در متن فوتبال هستن و اون رو اداره میکنن از وقوع چنین داستانهایی حتی به خارش هم نمی افته، میشه از یه هوادار عادی که همه منابع اطلاعاتیش، همین سایتها و روزنامه ها هستن توقع داشت که لااقل با استناد به اتفاقات گذشته (هرچند ثابت نشده) خودش رو و عملکرد تیمش رو توجیه کنه. کار، در ریشه گیر داره... ما ظاهرش رو میبینیم.
یه مثال میزنم... فصل پیش، از فحوای کلام قاضی شریفی، رئیس وقت کمیته انضباطی شنیدیم که، عامل عزل (استعفاء) ایشون از اون سمت و برگزیده شدن حسن زاده بجای ایشون، "حبیب کاشانی" بود. همه ما طی یک سال گذشته عملکرد پرانتقاد کمیته انضباطی و رویه عمل رئیسش رو شاهد بودیم. بر مبنای همون توهم توطئه که داریم درباره اش بحث میکنیم، یک نمونه از تناقض رفتاری این کمیته رو درباره یه باشگاه (پرسپولیس) بررسی کنیم. این کمیته در کمترین زمان ممکن، شدیدترین و بی مبناترین حکم رو درباره بازی برگشت پرسپولیس با داماش، علیه پرسپولیس صادر کرد. درحالی که در قضیه تبانی تیم فوتسال همین باشگاه با گیتی پسند که حتی با برخورد محکم خود باشگاه هم مواجه شد، به طرز غریبی دست دست میکنه... من یه سناریو مطرح میکنم (و صدالبته ادعایی درباره درستیش ندارم) : حسن زاده با اعمال نفوذ کاشانی رییس کمیته انظباطی شد، بسیاری از طرفداران پرسپولیس، وضعیت فعلی پرسپولیس رو نتیجه عملکرد کاشانی میدونن، کاشانی بدش نمیاد که خلاف موضوع ثابت بشه، پس از ضربه خوردن پرسپولیس منفعت میبره، پس... اما از سمت دیگه، فوتسال پرسپولیس خیلی جدی نیست، اونجا منافع کاشانی دخیل نیست و میشه منافع دیگران رو ارجح دونست. پس...
میبینید، به همین سادگی میشه فرضیه بافت... و اصلا هم نترسید که کسی مدعی فرضیه پرداز بشه. درحالی که، اگر طرف ادعا، با ادله محکم، با سند و مدرک، با قدرت و اطمینان بیاد و شبهه رو رفع کنه، دیگه چه کسی به خودش جرات میده شایعه بسازه و اون هوادار عادی رو سردرگم کنه برای فهمیدن اونچه که واقعا داره اتفاق می افته...
این برخوردها البته فقط در فوتبال نیست... در خیلی از جنبه های زندگی اجتماعی ما هم دیده میشه... فقط چون رسانه ای مثل رسانه فوتبال نداره به چشم نمیاد.

شرمنده که سرتون رو به درد آوردم

پاینده باشید
 

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
28 آگوست 2009
نوشته‌ها
4,191
لایک‌ها
10,255
محل سکونت
labe marz
این حجت الاسلام هم واسه خودش پدیده ایه!!!
نامه تهدیدآمیز به باشگاهها
علیپور در نامه ای به باشگاه های لیگ برتری از آنها خواست تا به بازیکنان تیم خود درخصوص فعالیت در شبکه اجتماعی غیرمجاز (فیس بوک) تذکر دهند.

به نوشته تماشا: در حالی که همه فکر می کردند با رفتن عزیز محمدی، حضور علیپور هم در بازی های لیگ کمرنگ خواهد شد، او با یک تذکر رسمی به بازیکنان استقلال در مورد مدل موهایشان اعلام وجود کرد.

علیپور در دومین اقدام در این مدت در نامه ای به باشگاه های لیگ برتری از آنها خواست تا به بازیکنان تیم خود درخصوص فعالیت در شبکه اجتماعی غیرمجاز (فیس بوک) تذکر دهند.

این مطلب در حالی مطرح شده که بسیاری از اهالی فوتبال، حضور خود در این شبکه را انکار می کنند و مدعی هستند افراد دیگری با نام آنها اقدام به ساختن صفحه می کنند. هنوز مشخص نیست که کمیته رسیدگی به تخلفات فوتبال چگونه می خواهد حضور افراد در فیس بوک را اثبات کند.

حجت الاسلام علیپور به باشگاه های لیگ برتری هشدار داده است در صورتی که بازیکنان تا فصل آینده فعالیت خود را در این شبکه قطع نکنند با محرومیت مواجه خواهند شد.
 

Ali_softcenter

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2009
نوشته‌ها
5,918
لایک‌ها
7,364
محل سکونت
In my Sad Little world
این حجت الاسلام هم واسه خودش پدیده ایه!!!
نامه تهدیدآمیز به باشگاهها
علیپور در نامه ای به باشگاه های لیگ برتری از آنها خواست تا به بازیکنان تیم خود درخصوص فعالیت در شبکه اجتماعی غیرمجاز (فیس بوک) تذکر دهند.

به نوشته تماشا: در حالی که همه فکر می کردند با رفتن عزیز محمدی، حضور علیپور هم در بازی های لیگ کمرنگ خواهد شد، او با یک تذکر رسمی به بازیکنان استقلال در مورد مدل موهایشان اعلام وجود کرد.

علیپور در دومین اقدام در این مدت در نامه ای به باشگاه های لیگ برتری از آنها خواست تا به بازیکنان تیم خود درخصوص فعالیت در شبکه اجتماعی غیرمجاز (فیس بوک) تذکر دهند.

این مطلب در حالی مطرح شده که بسیاری از اهالی فوتبال، حضور خود در این شبکه را انکار می کنند و مدعی هستند افراد دیگری با نام آنها اقدام به ساختن صفحه می کنند. هنوز مشخص نیست که کمیته رسیدگی به تخلفات فوتبال چگونه می خواهد حضور افراد در فیس بوک را اثبات کند.

حجت الاسلام علیپور به باشگاه های لیگ برتری هشدار داده است در صورتی که بازیکنان تا فصل آینده فعالیت خود را در این شبکه قطع نکنند با محرومیت مواجه خواهند شد.

باید به حال این فوتبال گریست!
 

Ali_softcenter

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2009
نوشته‌ها
5,918
لایک‌ها
7,364
محل سکونت
In my Sad Little world
با هدف حمایت از کار و سرمایه/ حضور دروازه بانان خارجی درلیگ یک هم ممنوع شد/ زمان آغاز نقل و انتقالات

سرپرست کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال با اعلام یکسان شدن آیین نامه نقل و انتقالات در مسابقات لیگ برتر و دسته اول، تاکید کرد در فصل 92 - 91 فوتبال ایران حضور دروازه بانان خارجی علاوه بر مسابقات لیگ برتر در رقابت‌های لیگ دسته اول نیز ممنوع خواهد بود.

غلامرضا بهروان، سرپرست کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب در خصوص زمان آغاز فصل نقل و انتقالات دوازدهمین دوره لیگ برتر اظهار داشت: زمان نقل و انتقالات از 26 اردیبهشت 1391 آغاز شده و تا روز 17 تیرماه 1391 ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه افزود: در نشستی که با اعضای هیئت رئیسه سازمان لیگ و مسئولان فدراسیون فوتبال از جمله آقایان کفاشیان، آیت الهی و محمدنبی داشتیم به این جمع بندی رسیدیم که آیین نامه نقل و انتقالات لیگ دسته اول نیز به مانند لیگ برتر شود و هر دوی این رقابت‌ها دارای یک آیین نامه واحد باشد که تدوین آن تا پایان هفته جاری انجام می‌شود.

سرپرست کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد: از مواردی که در نشست اخیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت به تصویب رسید، این بود که با توجه به نامگذاری سال 91 به نام سال "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" توسط مقام معظم ***** حضور دروازه‌بانان خارجی به مانند گذشته در مسابقات لیگ برتر همچنان ممنوع باشد.

بهروان از اجرای این قانون در مسابقات فوتبال لیگ دسته اول باشگاه‌های کشور نیز خبر داد و گفت: از این به بعد تیم‌های لیگ دسته اولی نیز اجازه نخواهد داشت از دروازه‌بانان خارجی استفاده کنند. این قانون به دلیل یکسان شدن آیین نامه مسابقات لیگ برتر و رقابت‌های لیگ دسته اول در لیگ آزادگان نیز اجرا خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: ما برای مسابقات لیگ دسته اول دو زمان را جهت قرعه کشی رقابت‌ها مدنظر داریم که اگر تیم‌هایی بدهکار تا زمان قرعه کشی دوم مطالبات خود را پرداخت نکنند، اجازه حضور در این مسابقات را نخواهند داشت. بدون شک آنچه برای کمیته مسابقات اهمیت دارد، این است که تیمی در رقابت‌های لیگ دسته اول بدهکار نباشد، حتی اگر ممانعت از حضور تیم‌های بدهکار در لیگ دسته اول باعت کاهش تعداد تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها شود.

سرپرست کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال با اشاره به اینکه هشت باشگاه لیگ دسته اولی خواهان دریافت مجوز حرفه‌ای شده‌اند، گفت: ما این موضوع را بررسی می‌کنیم و اگر شرایط این هشت باشگاه فراهم باشد در اواخر مردادماه که بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا به ایران خواهند آمد تا از امکانات باشگاه‌های لیگ برتری بازدید کنند شرایط این باشگاه‌های لیگ دسته اولی نیز را مورد بررسی قرار دهند.

بهروان ضمن تاکید براینکه چهار باشگاه لیگ برتری ایران که فصل آینده به نمایندگی از کشورمان در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا می‌کنند، در تیررس ناظران AFC قرار خواهند داشت، گفت: کنفدراسیون فوتبال آسیا در خصوص این باشگاه‌ها روی سه محور شفافیت تراز مالی، آکادمی باشگاه و تجاری سازی حساسیت بیشتری دارد.

وی همچنین در خصوص نقش اتحادیه فوتبال در صدور پروانه حرفه ای باشگاه‌ها تصریح کرد: اتحادیه فوتبال نقشی در صدور مجوز حرفه‌ای برای باشگاه‌ها ندارد، بلکه در این رابطه به عنوان مشاور به باشگاه کمک و راهنمایی می‌کند. صدور مجوز توسط فدراسیون فوتبال و کمیته صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون انجام خواهد شد.
 

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
28 آگوست 2009
نوشته‌ها
4,191
لایک‌ها
10,255
محل سکونت
labe marz
با هدف حمایت از کار و سرمایه/ حضور دروازه بانان خارجی درلیگ یک هم ممنوع شد/ زمان آغاز نقل و انتقالات
باز جای شکرش باقیه همین فردا رو دیدی به این بهونه مربی و بازیکن خارجی رو هم ممنوع کردن!!!
فاتحه این فوتبال از خیلی وقته خونده شده:wacko:
 

matgogoia

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2009
نوشته‌ها
1,719
لایک‌ها
4,006
سن
44
محل سکونت
Village
یادداشت وحید هاشمیان درباره تفاوت رفتار در فوتبال ایران و اروپا

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که سابقه حضور در تیمهای مطرحی همچون بایرن مونیخ، هامبورگ و بوخوم را در کارنامه خود دارد در یادداشتی به مقایسه رفتارها در فوتبال اروپا و ایران پرداخته است.
در این یادداشت که بر روی سایت شخصی هاشمیان(worldandsports.com) آمده است، وي می‌نویسد: مدتی است که از بازی رئال مادرید و بارسلونا می گذرد و من هر چه خواستم به این موضوع اشاره ای نداشته باشم نشد که نشد.



بازی بزرگی که مجموعه ای از بهترین های جهان در آن جمع شده اند. از مربیان و بازیکنان و طرفداران آتشین اش در تمامی نقاط جهان گرفته تا اهمیت بازی که سرنوشت قهرمانی لالیگا را رقم می زد.

در یکطرف مورینیو و در طرف دیگر گواردیولا، در یک طرف مسی و در طرف دیگر رونالدو ...... همه این اتفاقات قرار بود قبل از نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رخ دهد جایی که رئال باید به مصاف بایرن می رفت و در مقابل بارسلونا باید با چلسی قدرت گرفته این روزها به رقابت می پرداخت و این در حالی بود که خیلی ها انتظار فینال بارسا و رئال را در مونیخ می کشیدند.

جدال ال کلاسیکو برگزار شد و فشار روانی، عصبی و بدنی که در این دیدار به هر دو تیم وارد شد و با پیروزی رئال مقابل بارسا پایان یافت، آخر داستان برای دو غول بزرگ فوتبال جهان نبود. برنامه و زمان دیدارهای نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا و ال کلاسیکو از مدت ها قبل مشخص شده بود و باید طبق مقررات برگزار می شد و نکته ای که این دو تیم به طور حرفه ای با آن برخورد کردند احترام به قوانین و نظم اجرایی بازی ها بود. جایی که هیچ کدام از دو تیم پیشنهادی برای لغو و یا به تاخیر انداختن آن ارائه ندادند و فدراسیون اسپانیا نیز برای کمک به تیم های کشور پیشنهادی به این دو تیم نداد.

بالاخره بارسلونا سرخورده از بازی با رئال مقابل چلسی حاضر شد و ناباورانه در خانه مغلوب آبی های لندن شد تا نتواند از عنوان قهرمانی خود دفاع کند و رئال نیز علی رغم شروع طوفانی رفته رفته با افت بدنی مواجه شد و نتوانست تا پایان کار نتیجه را حفظ کند و در نهایت در ضربات پنالتی مغلوب شد و این دو تیم بزرگ اسپانیایی از رسیدن به فینال باز ماندند که به نظر من افت بدنی و فشار روانی ناشی از ال کلاسیکو از عمده دلایل شکست آنها به شمار می رود.

اما نکته ای که بیش از تمامی مسائل برایم اهمیت داشت اعتراض نکردن مسئولین و مربیان دو باشگاه به برنامه ریزی لیگ بود که علی رغم شکست در نیمه نهایی بزرگ ترین تورنمنت اروپایی شکست را پذیرفتند و نه مورینیوي بد اخلاق و نه گواردیولا و یا هیچ ارگان خاص دیگری به روند برنامه ریزی اعتراض و اشاره ای نداشتند تا نشان دهند این اتفاقات در فوتبال حرفه ای رخ خواهد داد.

اینها در حالی است که وقتی این اتفاقات را کنار حواشی و اتفاقات فوتبال کشورمان قرار می دهیم می توانیم به راحتی سطح و فاصله فوتبال مان با سطح اول جهان را لمس کنیم. در ایران مربیان بعد ازهر شکست داور، فدراسیون، برنامه ریزی سازمان لیگ و .... را مقصر ناکامی ها عنوان می کنند و همواره به دنبال علت و معلول می گردیم.

بی دلیل نیست که آنها به این سطح از فوتبال رسیده اند و ما هنوز در کف قرار داریم و آنها اصول حرفه ای گری را می دانند و ما نمی دانیم و فکر می کنیم که می دانیم.

پس همواره باید آموخت که فوتبال تنها 90 دقیقه نیست و اتفاقات و حواشی پیرامون آن نیز متعلق به فوتبال است و از زاویه ها و دیدگاه های گوناگون. آری این درسی بود که من از این موضوع آموختم.
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,874
لایک‌ها
17,805
محل سکونت
ایران
امروز مثل اینکه رشیدی یکینی بازیکن سابق تیم ملی نیجربه از دنیا رفته
 

Ari@n

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
7 آگوست 2009
نوشته‌ها
2,029
لایک‌ها
1,888
محل سکونت
TehrAn
یه بحثی هست گفتم این رو اینجا بذارم تا بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن . اونم در مورد یه روند خاصیه که تو چند سال اخیر به خصوص همیشه اینطور بوده

مثالم رو با پرسپولیس شروع میکنم با پرسپولیس قطبی که تیم خیلی خوبی بود اما سال دوم دچار یه سری مشکلات شد و همون منجر شد یه سری از بازیکنای خوبش رو از دست بده و این یعنی یه تیم یه روند رو به عقب رو باید طی کنه تا دوباره به اون شرایط آرمانی برسه

همین مثال در مورد استقلال هم هست . استقلال قهرمان لیگ شد اما یدفعه دیدیم یه مشکلاتی باعث شد تیم قهرمان مربیش عوض بشه و بازیکنای خوبش هم از تیم برن . و همین دوباره دو سال طول کشید تا دومرتبه تیم هماهنگی داشته باشه
(البته این رو هم بگم من اصلا اینجا با نام ها کاری ندارم و با روندی که بوده کار دارم)

این دو مثال مقدمه بحث من بود تا بگم یه جورایی این مطلب حس میشه که دوست ندارن این دو تیم به قدرت برسن . مثلا من به جز لیگ اول به یاد ندارم هر دو تیم تا روز آخر تو کورس قهرمانی باشن و اگه دو قهرمانی اخیر هر دو تیم رو ببینیم تیم مقابل حال و روز خوبی نداشته که این هم در نوع خودش عجیبه .

امسال ذوب آهن رو هم دیدیم بعد مدت ها ثبات تیمی امسال دچار افت شد پس اگه بگیم این روند برای همه تیم ها هست چرا سپاهان از این قاعده ما مستثنی ه ؟
چند سال متوالیه کاملا ثبات و نظم تیمی دارن که قابل ستایشه و امسال هم در شرف سومین قهرمانی پی در پیشون هستن که کسی امسال رو فکرش رو نمیکرد جدا ! حالا سوال اینه که واقعا این سپاهان مورد احترام تیم جدایی از سایر تیم های ماست یا که نه قضیه چیز دیگه ایه ؟
 

Ali_softcenter

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2009
نوشته‌ها
5,918
لایک‌ها
7,364
محل سکونت
In my Sad Little world
این دو مثال مقدمه بحث من بود تا بگم یه جورایی این مطلب حس میشه که دوست ندارن این دو تیم به قدرت برسن . مثلا من به جز لیگ اول به یاد ندارم هر دو تیم تا روز آخر تو کورس قهرمانی باشن و اگه دو قهرمانی اخیر هر دو تیم رو ببینیم تیم مقابل حال و روز خوبی نداشته که این هم در نوع خودش عجیبه .

استقلال غیر از دو سه دوره...مابقی دوره ها در کورس قهرمانی بوده.

قرار نیست در همه جام ها در هفته آخر قهرمان مشخص بشه...شما به امتیاز های نهایی نگاه کنی..می بینی که استقلال غیر از 3 دوره مابقی دوره ها در کورس بوده و به همین خاطر از لحاظ امتیازی در مجموع ده دوره همچنان بهترین تیم به لحاظ امتیازی هست.

اصلا قبول ندارم که نمیخوان این دو تیم به قدرت برسن...

حاشیه هایی که دور و بر این دو تیم هست به خاطر پرطرفدار بودن باعث میشه که در خیلی از مواقع حاشیه ها به تیم ضربه بزنه و باعث عدم قهرمانی بشه...
 

jerii

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
11 مارس 2007
نوشته‌ها
7,946
لایک‌ها
9,663
سن
38
محل سکونت
اهواز
یه بحثی هست گفتم این رو اینجا بذارم تا بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن . اونم در مورد یه روند خاصیه که تو چند سال اخیر به خصوص همیشه اینطور بوده

مثالم رو با پرسپولیس شروع میکنم با پرسپولیس قطبی که تیم خیلی خوبی بود اما سال دوم دچار یه سری مشکلات شد و همون منجر شد یه سری از بازیکنای خوبش رو از دست بده و این یعنی یه تیم یه روند رو به عقب رو باید طی کنه تا دوباره به اون شرایط آرمانی برسه

همین مثال در مورد استقلال هم هست . استقلال قهرمان لیگ شد اما یدفعه دیدیم یه مشکلاتی باعث شد تیم قهرمان مربیش عوض بشه و بازیکنای خوبش هم از تیم برن . و همین دوباره دو سال طول کشید تا دومرتبه تیم هماهنگی داشته باشه
(البته این رو هم بگم من اصلا اینجا با نام ها کاری ندارم و با روندی که بوده کار دارم)

این دو مثال مقدمه بحث من بود تا بگم یه جورایی این مطلب حس میشه که دوست ندارن این دو تیم به قدرت برسن . مثلا من به جز لیگ اول به یاد ندارم هر دو تیم تا روز آخر تو کورس قهرمانی باشن و اگه دو قهرمانی اخیر هر دو تیم رو ببینیم تیم مقابل حال و روز خوبی نداشته که این هم در نوع خودش عجیبه .

امسال ذوب آهن رو هم دیدیم بعد مدت ها ثبات تیمی امسال دچار افت شد پس اگه بگیم این روند برای همه تیم ها هست چرا سپاهان از این قاعده ما مستثنی ه ؟
چند سال متوالیه کاملا ثبات و نظم تیمی دارن که قابل ستایشه و امسال هم در شرف سومین قهرمانی پی در پیشون هستن که کسی امسال رو فکرش رو نمیکرد جدا ! حالا سوال اینه که واقعا این سپاهان مورد احترام تیم جدایی از سایر تیم های ماست یا که نه قضیه چیز دیگه ایه ؟

درود بر آرین عزیز

از اغاز دهه 80 پروژه کلید خورد که قدرت از تهران بره!
من فکر می کنم چون برنامه ریزی اندکی یا حتی فاز مطالعاتی تغییر پایتخت وجود داره و اصفهان گزینه اول هستش خوب طبیعی بود که قدرت از تهران به اصفهان منتقل بشه!
البته خوب بعضی ها قدرت بیشتر و کمتر داشتن و این باعث شد تیم هایی زیاد و کم ضرر کنن!
متاسفانه تا وقتی این دو تیم مثل بچه سر راهی باهاشون برخورد میشه و هر کیو می خوان می برن و هر کیو می خوان می زارن میشه همین!
من در مورد تیم خودم صحبت می کنم که این چند ساله به شدت با اعصاب ما هواداران بازی کردن!
من هنوز تو این قضیه موندم که چرا کسی 2 دوره اومده مدیر عامل شده و گند زده و رفته بار سوم مدیر عامل می شه!!
چرا یک استقلالی مدیر میشه!!(من قصد توهین به دوستان استقلالی ندارن ،قاعدتا شما هم با اومدن مدیر پرسپولیسی موافق نیستید)
همین دو نفر پروسه ی فنای تیم رو تقویت کردن و این باعث شدن هر کس و ناکسی اعم از مربی و بازیکن وارد این تیم بشه و اینی بشه که الان همه دارن می بینن!تیمی که برای پاک سازی یه پورسه ی 5 ساله نیاز داره!
وقتی به شعور و قلب هوادار احترام نمی زارن
وقتی همیشه دست اونهایی که می تونن به تیم کمک کنن،کوتاه هستش این میشه که می بینیم


باند ساکت پروژه چند ساله ش موفق عمل کرد ولی با رفتنش و مشکلات ذوب اهن(که به شدت معتقدم باشگاه شریفی ست) مشخص هست که دیگه پروژه اصفهان تموم شده!
اینکه دهه 90 پروزه برای کجا هستش تقریبا برای من قابل پیش بینی ست ولی فعلا ترجیح میدم بهش نپردازم!!


...
بازم نوشتم اما پاک کردم

گمونم مجبور بشم این پست رو هم پاک کنم!
ولی به شکل تابلویی دشمنی و غرض ورزی هست که نمیشه چشم پوشید!

و اصولا در این مملکت بهم اثبات شده همه چیز اون قدر اتفاقی نیست!
و اصولا عادت ندارم ساده انگاری کنم و فکر کنم همه چیز عادی پیش میره!
چون به اندازه کافی دست خیلی ها تو مسائل مختلف برام رو شده
 

Ari@n

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
7 آگوست 2009
نوشته‌ها
2,029
لایک‌ها
1,888
محل سکونت
TehrAn
ممنون از اینکه نظرتون رو گفتید

استقلال غیر از دو سه دوره...مابقی دوره ها در کورس قهرمانی بوده.

قرار نیست در همه جام ها در هفته آخر قهرمان مشخص بشه...شما به امتیاز های نهایی نگاه کنی..می بینی که استقلال غیر از 3 دوره مابقی دوره ها در کورس بوده و به همین خاطر از لحاظ امتیازی در مجموع ده دوره همچنان بهترین تیم به لحاظ امتیازی هست.

اصلا قبول ندارم که نمیخوان این دو تیم به قدرت برسن...

حاشیه هایی که دور و بر این دو تیم هست به خاطر پرطرفدار بودن باعث میشه که در خیلی از مواقع حاشیه ها به تیم ضربه بزنه و باعث عدم قهرمانی بشه...

اتفتقا این یه بحث جداست که من واسه خاطر همین نکته ای که گفتی میخواستم این رو تو تاپیک استقلال بذارم اما مطلب کلیش رو اینجا گذاشتم . حالا دیگه این رو همینجا میگم

ببین این موقعیت امسالی که ما توش هستیم و قهرمانی از دستمون رفته واسه ما استقلالی ها تازگی نداره ! تو اکثر لیگ ها که ما هفته ها و ماه ها تا لحظه آخر صدر بودیم اما روزای آخر یدفعه همه چی عوض میشد ...
یعنی همه اینها اتفاقی بوده و بر حسب تصادف ؟! باشه عیب نداره قبول میکنیم که همه این چیزا اتفاقی هست !

من میذارم اتفاقاتی که امسال برای تیم حدس میزنم اتفاق بیفته تا بعد دوباره بیام پستم رو کوت کنم بگم منظور من چی بوده .
 

Ali_softcenter

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2009
نوشته‌ها
5,918
لایک‌ها
7,364
محل سکونت
In my Sad Little world
ممنون از اینکه نظرتون رو گفتید



اتفتقا این یه بحث جداست که من واسه خاطر همین نکته ای که گفتی میخواستم این رو تو تاپیک استقلال بذارم اما مطلب کلیش رو اینجا گذاشتم . حالا دیگه این رو همینجا میگم

ببین این موقعیت امسالی که ما توش هستیم و قهرمانی از دستمون رفته واسه ما استقلالی ها تازگی نداره ! تو اکثر لیگ ها که ما هفته ها و ماه ها تا لحظه آخر صدر بودیم اما روزای آخر یدفعه همه چی عوض میشد ...
یعنی همه اینها اتفاقی بوده و بر حسب تصادف ؟! باشه عیب نداره قبول میکنیم که همه این چیزا اتفاقی هست !

من میذارم اتفاقاتی که امسال برای تیم حدس میزنم اتفاق بیفته تا بعد دوباره بیام پستم رو کوت کنم بگم منظور من چی بوده .


نه مگه میشه اتفاقی بوده باشه؟


مسلما اتفاقی نیست....کسانی به تیم ضربه میزنن.. از داخل و بیرون...

منتهی من فکر میکنم منظورت از اینکه گفتی نمیخوان این دو تیم همیشه در کورس قهرمانی باشن مسئولین ورزش و فدراسیون و اینا ست؟ من با اینش زیاد موافق نیستم....البته فقط در مورد قهرمان نشدن این دو تیم اونم توسط این دو سازمان! وگرنه در خیلی چیزا این دو ارگان هم نقش دارن!

اگرم منظورت این نبود که پس من بد برداشت کردم...

همیشه ثابت شده خودمون ضربه زدیم به خودمون....این که میگم خودمون شاید شامل استقلالی هایی باشه که در اون فصل در تیم جایی نداشتن و هم شامل کسانی درون باشگاه باشه...

یا کسانی در باشگاه دیگری هم میتونن این ضربه رو بزنن...

بیشتر ما ازنی نواحی درون خانوادگی ضربه خوردیم...این حاشیه هایی که میگم همیناس..خب مگه میشه اتفاقی باشه؟

در هر دو تیم استقلال و پرسپولیس دو دستگی وجود داره.

در هیچ تیم دیگر این مملکت این طوری نیست.

این دو دستگی همه می دونیم چیه.....و این کسایی که به قول دوستان منافعشون دور میشه از تیم و به خطر می افته...

وقتی این دو تیم از نظر فنی یه جا به مشکل میخورن و یه باخت میارن...سر و کله اون ادما پیدا میشه...مسلما در طول فصل یه تیم هیچ وقت همیشه روی نوار برد نیست و خب تا اون افت موقت اتفاق بیفته دیگه کار تمومه! ضربه ها شروع میشه...

یه مثال بزنم...

سر اون سالی که استقلال و پاس در کورس قهرمانی بودن تا هفته آخر....

یادتونه بازی آخر ما با استقلال اهواز بود....؟

دقیق یادمه که خبرگزاری ایپنا که متعلق به باشگاه پاس بود از یک هفته قبل شروع کرد به مطرح کردن بحث تبانی بین دو تیم همنام استقلال...

اینقدر قضیه رو گندش کردن....که استقلالی که نتایج خوبی گرفته بود و اگر استقلال اهواز رو می برد قهرمان میشد...بازی آخر و ببازه..
این باختن یه علتش این بود که همچین جو وحشتناکی قبل بازی راه انداخته بودن که بازیکنای اهواز از ترس این که انگ تبانی بهشون زده نشه....سرشون رو جلو توپ میذاشتن و دو برابر بازی های قبلیشون دویدن..که شاید اگه این بحث مطرح نمیشد.اینجوری بازی نمیکردن..

همون موقع من اعتقاد داشتم پاس...جنگ رسانه ای رو برد و قهرمان شد.


در کل خب اینا اتفاقی نیست..عمدیه....یا باید از درون خانواده تیم ضربه بخوری یا از طرف باشگاه های دیگه به صورت غیر منصفانه بر علیه ت جو سازی بشه....

حتی یه سری مسائل مشکوک هم چند روز اخیر اتفاق افتاده در مورد چند تیمی که اصلا در کورس هم نیستن... که نمیشه در موردش اینجا حرف زد...یه سری آدم ها از عمد تلاش کردن اجازه ندن یه سری اتفاقات فوتبالی بیفته....و موفق هم شدن...چون اگه می افتاد لیگ به هم می ریخت/
 

Ari@n

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
7 آگوست 2009
نوشته‌ها
2,029
لایک‌ها
1,888
محل سکونت
TehrAn
بازم نوشتم اما پاک کردم

گمونم مجبور بشم این پست رو هم پاک کنم!
ولی به شکل تابلویی دشمنی و غرض ورزی هست که نمیشه چشم پوشید!

و اصولا در این مملکت بهم اثبات شده همه چیز اون قدر اتفاقی نیست!
و اصولا عادت ندارم ساده انگاری کنم و فکر کنم همه چیز عادی پیش میره!
چون به اندازه کافی دست خیلی ها تو مسائل مختلف برام رو شده

واسه چی پاک کنی مرجان ؟ یه همینجا هم ما نتونیم دو کلام حرف بزنیم پس چیکار کنیم دیگه ؟

چیزایی که گفتی رو میفهمم و درکشون میکنم به خصوص چند خط آخرت رو ..
به نظرم بهتری نسبی که استقلال تو این چند سال نیسبت به پرسپولیس داشته از لحاظ مدیریتی بوده که خب اون رو هم دارم میبینم دارن میگیرن از ما ..

همه جای دنیا این تعداد هوادار واسه یه تیم رو روی سرشون میذارن اما اینجا از این همه تعداد و جمعیت میترسن !

علی هم نکته های خوبی رو گفت کم مسائل درون تیمی هم نداریم ما که تیم رو فلج میکنه ! از پیشکسوت هایی بگیر که به جای دلسوزی برای تیم محبوبشون بیشتر حاشیه میسازن . چرا راه دور بریم برای پیدا کردن مثال ؟ همین مصاحبه اخیر پروین در مورد دنیزلی و یا مصاحبه اخیر فرزامی در مورد مجیدی ...
این نکته ها کم نیستن اما نمیدونم چرا هر چی که میگیم آخرش باید به این برسیم که "به حال این فوتبال باید گریست" . نه بهتره جای این بگیم لعنت به این عشقی که مارو اسیر کرده تا نتونیم دست از سر این فوتبال بی حساب کتاب ایران برداریم .
 

matgogoia

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2009
نوشته‌ها
1,719
لایک‌ها
4,006
سن
44
محل سکونت
Village
سلام
به نظرم نقش سازمان و کلا دولت تو این قضایا خیلی خیلی بیشتر از مسائل درون تیمی هست
هیات مدیره استقلال رو نگاه کنید - اینا کیین؟ نجف نژاد- رسولی نژاد - رضایی . اینا شما رو یاد چی میندازن؟ حذف تیم از آسیا - مگه همینا اون موقع با فضاحت کارشون رو ول نکردن و رفتن؟ مگه استعفاشون به دلیل ندونم کاری نبود؟ چه گلی به سر استقلال زده بودن که دوباره اومدن؟
فتح ا.. زاده رو همه ایران میشناسن کیه - تیم رو با 18 تا خروجی دستش گرفت و از روز اول شانس اول لیگ بودیم ولی چی شد؟ تا دیدن استقلال رو نواره گفتن باید یه بلایی سرش بیاریم - این بازیکنا 80 درصدشون به خاطر فتح ا.. زاده امضا کردن والا شک نداشته باشین یکی مثل رحمتی صد سال با کسی مثل نجف نژاد امضا نمیکرد.
همون سالی که نیکبخت رفت پرسپولیس اگر یادتون باشه صحبت بود که اگر فتح ا.. زاده چک بده نمیره در حالی که اون موقع فتح ا.. زاده هیچ سمتی تو استقلال نداشت.
چرا میخوان برش دارن؟فقط یک جواب داره نوبت استقلال تموم شد و باید یه دو سه سالی پائین باشه
مسائل درون تیمی نقض داره ولی به نظرم نه اینقدر که مسائل کلان نقش دارن - نمونش سال آخری که لیگ رو استقلال گرفت - دو ماه مونده به آخر لیگ مدیر باشگاه (واعظ) گفت مربی رو دارم به زور تا آخر فصل تحملش میکنم - از اونور دو تا از بازیکنای سابق تیم(زرینچه و نوازی) اومدن بحث تبانی با استقلال اهواز رو مطرح کردن و کلی تیم رو تو حاشیه بردن و ... ولی در کل تیم قهرمان لیگ شد.
در کل همین هیات مدیره و مدیر عامل عوض کردن دقیقا نقطه ایه که باهاش پدر تیم رو میتونن در بیارن و میدونن با خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس این داستان از دستشون در میره و مطمئنا حالا حالاها این دو تا تیم خصوصی نمیشن
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,874
لایک‌ها
17,805
محل سکونت
ایران
هه هه :)

تبانی واضح توی فوتسال صورت گرفته , قهرمان مسابقات با تبانی قهرمان شده !!!

جالبه همه رو جریمه مالی کردن !!!!! اما قهرمان تغییری نکرده :دی

این چه کمیته انضباطی ای هست ؟!!؟!!؟ خدا پدر و مادر شاه حسینی و فاضی شریفی رو بیامرزه. هر روز بدتر از دیروز
 

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
تاریخ عضویت
14 فوریه 2007
نوشته‌ها
4,241
لایک‌ها
653
سن
36
محل سکونت
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
هه هه :)

تبانی واضح توی فوتسال صورت گرفته , قهرمان مسابقات با تبانی قهرمان شده !!!

جالبه همه رو جریمه مالی کردن !!!!! اما قهرمان تغییری نکرده :دی

این چه کمیته انضباطی ای هست ؟!!؟!!؟ خدا پدر و مادر شاه حسینی و فاضی شریفی رو بیامرزه. هر روز بدتر از دیروز
خیلی باحال هستن.
با توجه به اينکه کميته انضباطي توافق دو تيم گيتي پسند و پرسپوليس مبني بر تباني را احراز نکرده و در اين راه، رد و بدل شدن وجوه نقد نيز کشف و اثبات نشده است،

دیگه فکرک نم باید حتما میومد طرف تو دوربین نگاه میکرد میگفت اگه ما نمیخواستیم نمیشد یا مثلا بازیکنشون جای اینکه جا خالی بده میرفت میزد تو گل خودشون تا احراز میشد.
 

Ali_softcenter

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2009
نوشته‌ها
5,918
لایک‌ها
7,364
محل سکونت
In my Sad Little world
ببخشید برای سازمان چه نفعی داره تیم های خودش! یعنی استقلال و پرسپولیس قهرمان نشن؟ یا به وضعیت بدی بیفتن؟

اگرم هیات مدیره این دو تیم از اعضای خوبی تشکیل نشده به خاطر این نیست که سازمان عمدا میخواد وضع این دو تیم خراب باشه...بلکه به خاطر سو مدیریت و جایگزاری های غلطی ست که از سوی افراد غیر فوتبالی در سازمان انجام میشه و در واقع بی کفایتی از روی نداشتن فهم فوتبالی و مدیریتی هست نه از روی عمد...
 
بالا