• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
اوساسونا راضی بوده..خود جواد نمیخواسته بره قطر...و از اوساسونا خواسته به استقلال تخفیف بدن.

اتفاقا بحث روز الان همین ماره رمضان و مدیر عامل محترم شماست...حتی اگه بحث روزم نباشه..بحث اینجا الان این بود...

شما منحرفش کردی برادر من :D

کلا بحث انحرافی بود خودش! :دی

یه حرف مهمتره یا یه گونی پُرِ دلار؟! :دی

اینو بهش میگن بحث روز !

جالب اینجاست که نکونام میخواست بیاد پرسپولیس و با دنیزلی کار کنه و ابراز علاقه کرده بود!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
کلا بحث انحرافی بود خودش! :دی

یه حرف مهمتره یا یه گونی پُرِ دلار؟! :دی

اینو بهش میگن بحث روز !

جالب اینجاست که نکونام میخواست بیاد پرسپولیس و با دنیزلی کار کنه و ابراز علاقه کرده بود!

آقا کل فوتبالیست های ایران میخواستن بیان پرسپولیس :دی

ما چاکرتیم :دی

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
آقا کل فوتبالیست های ایران میخواستن بیان پرسپولیس :دی

ما چاکرتیم :دی

آرزوشونم هست... مثلا قضیه آرش برهانیه دیگه ! میخواست بیاد اینجا رفت اونجا ! :دی

مخلصیم داداش :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همه چیز در فوتبال پول نیست!!!!! نکونام به خانوادش پدر استقلالیش و مادرش بیشتر عشق داره تا پول:hmm: مصاحبه مدیر برنامه هاشو ببین بعد از این صحبت ها کن! شما چون همه بازیکن های که خریدید در حال پیوستن به استقلال بودن ولی به خاطر پول بیشتر آمدند پرسپولیس فکر می کنید دیگه همه چیر پوله!!

اصلا نکو بخواد رایگان بیاد به تیم

بحث اینجاست که برای رضایتنامه نکو باید 2 و نیم میلیون یورو بدن اوساسونا....

حالا بخودش پول ندن.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

حالا بخودش پول ندن.

فاضلی مدیر برنامه های نکونام و کریمی میگوید : :«در یکی‌ از بند‌های این قرار داد ذکر شده است که اگر باشگاهی قادر به پرداخت 2.5میلیون یورو برای این بازیکن باشد به صورت توافقی جدایی صورت می‌گیرد. استقلال در پرداخت این مبلغ با مشکل مواجه بود اما از آنجایی که نکونام به این انتقال تمایل زیادی داشت مذاکراتی انجام شد که طی‌ آن باشگاه اوساسونا مبلغ 1 میلیون یورو تخفیف داده است و در صورت پرداخت باقی مبلغ این انتقال انجام خواهد شد. در مورد اینکه این مبلغ را باشگاه خواهان این بازیکن پرداخت کند یا خود نکونام توافقی است که باید بین جواد نکونام و باشگاه جدیدش صورت بگیرد.باشگاه اوساسونا از مبلغ زیادی صرف نظر کرده و خواهانه این است که همه چیز به طور دوستانه انجام شود و باید تا اخره هفته برای انجام این انتقال منتظر ماند.»

MFredow

Registered User
لایک‌ها
313

حالا بخودش پول ندن.
این رو مدیر برنامه هاش گفته

بعدشم اصلا شاید همین یکی نیم هم کمتر شد یا خود جواد یکمش رو داد چرا وقتی از یک چیزی مطمین نیستیم اینقدر راحت میان میگن فلانی 4 میلیارد گرفته:eek:

الان پست علی رو دیدم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این رو مدیر برنامه هاش گفته

بعدشم اصلا شاید همین یکی نیم هم کمتر شد یا خود جواد یکمش رو داد چرا وقتی از یک چیزی مطمین نیستیم اینقدر راحت میان میگن فلانی 4 میلیارد گرفته:eek:

الان پست علی رو دیدم

مساله اینجاست که بخوان تخفیف بدن که نمیان 2 و نیم میلیون یورو بو بکنن 500 هزار یورو

میکنن 2 میلیون یورو یا 1و نیم میلیون یورو

همین پول هم با توجه به قیمت فعلی یورو که کم هم نیست نزدیم 2.5 3 میلیارد میشه

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خب بشه...قیمت جواد همینه! انتظاری ندارید که از لالیگا با قیمت جلال حسینی بیاد استقلال؟

قضیه اینه : استقلال الان نداره بهش این 2 میلیارد رو بده...مهم اینه! قراره در قسط بدن...خب بعدا پول میرسه دیگه به هر حال!

تمام بحث ما اینه :

الان پول نیست!

الان.

تیم الان بدون دریافتی بسته شده.

MFredow

Registered User
لایک‌ها
313
مساله اینجاست که بخوان تخفیف بدن که نمیان 2 و نیم میلیون یورو بو بکنن 500 هزار یورو

میکنن 2 میلیون یورو یا 1و نیم میلیون یورو

همین پول هم با توجه به قیمت فعلی یورو که کم هم نیست نزدیم 2.5 3 میلیارد میشه

به هر بازیکنی باید به اندازه اعتبار و بزرگیش پول داد مشکل اینه بعضی ها به یک بازیکن معمولی میلیاردی پول می دن و الا کسی مشکلی با خرج اصولی نداره
مدیر استقلالم یک بار مصاحبه کرد گفت چون پول نداریم قرار شده جواد خودش بده بعدا ما جبران کنیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

به هر بازیکنی باید به اندازه اعتبار و بزرگیش پول داد مشکل اینه بعضی ها به یک بازیکن معمولی میلیاردی پول می دن و الا کسی مشکلی با خرج اصولی نداره
مدیر استقلالم یک بار مصاحبه کرد گفت چون پول نداریم قرار شده جواد خودش بده بعدا ما جبران کنیم

دوست من

اصلا من مشکلی ندارم که به نکو 4 5 میلیارد بدن. من کلا سقف قرارداد رو قبول ندارم.

حرف ما اینجاست که کلی به پرسپولیس میتوپن ! خب چرا الان واکنش نشون نمیدن !؟

بگذریم. این فوتبال درست بشو نیست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پرسپولیس بدون دریافتی بسته شده؟

علت عدم واکنش اینه!

شاید پول از جای دیگه ای رسیده

مگه فتح الله زاده چک شخصی نمیداد

حرف من اینه قرارداد سنگین بده ؟ یا اینکه از جیب خودت یا دیگران پول بدی؟

MFredow

Registered User
لایک‌ها
313
دوست من

اصلا من مشکلی ندارم که به نکو 4 5 میلیارد بدن. من کلا سقف قرارداد رو قبول ندارم.

حرف ما اینجاست که کلی به پرسپولیس میتوپن ! خب چرا الان واکنش نشون نمیدن !؟

بگذریم. این فوتبال درست بشو نیست.

شما مشکلی که دارید اینه که قضایا رو با هم قاطی کردید!
اولن همه مربیان مدیران هرکس بگی مصاحبه کرده که پرسپولیس نزدیک به 30 میلیارد این فصل هزینه کرده حالا ما اصلا می گیم دروغ می گن کمتر بوده اما قضیه بعدی اینه که یک سری شاکی بودند چرا قیمت بازار بهم ریخته مثلا بازیکن 400 میلیونی 800 گرفته مشکل اینکه من یک سوال از شما دارم شما از سن بنگر خبر داری؟حالا با این سن به نظرتون خداییش چقدر می ارزه؟ببین کسی نمی گه چرا پرسپولیس بازیکن گرفته همه می گن چرا اینقدر ریخت پاش اگه به فرض مثال من فردا بفهمم علی کریمی 1/5 میلیارد گرفته اندازه مثلا نکونام هیچ وقت اعتراضی نمی کنم چون حقشه ولی امثال بنگر و بنگر ها به نظرتون اینقدر می ارزیدن؟مثلا شما میاد میگید شما پارسال به رحمتی اینقدر دادید خب خدایی رحمتیبه اندازخ بزرگیش پول گرفته من می گم باید هر بازیکنی اندازه اعتبارش پول بگیره ولی مشکل اینجاست مدیر عامل شما به هر بازیکنی اینجور که همه مصاحبه کردند بالا ارزشش پول داده طبیعی هم هست وقتی پول باشه و بودجه نا محدود دیگه مهم نیست بازیکنی 450 بهش بدیم یا !460
حالا شما ببین استقلال به تیموریان رو نتونست حفظ کنه بعد به بازیکنی مثل جباری 700 می دن در حالی اگر رویانیان بود به نظرت با چند جباری رو می خرید؟حالا شما ناراحتی چرا به نکونام اینقدر می دن من می گم حقشه ولی اگه فردا بفهمم به امثال بایو یا اکبرپور اینقدر پول دادن خوب منم به شما حق می دم اعتراض کنید!
بعدشم ما استقلالی ها این حچمه اعتراضی که فرمایید راه نیانداختم بلکه مسولان فدراسیون این بهروان گرفته تا مربیانی مثل یاوری یا غیره علیه شما و خرج کردن رویانیان انتقاد کردن حتی وزیر ورزش !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما مشکلی که دارید اینه که قضایا رو با هم قاطی کردید!
اولن همه مربیان مدیران هرکس بگی مصاحبه کرده که پرسپولیس نزدیک به 30 میلیارد این فصل هزینه کرده حالا ما اصلا می گیم دروغ می گن کمتر بوده اما قضیه بعدی اینه که یک سری شاکی بودند چرا قیمت بازار بهم ریخته مثلا بازیکن 400 میلیونی 800 گرفته مشکل اینکه من یک سوال از شما دارم شما از سن بنگر خبر داری؟حالا با این سن به نظرتون خداییش چقدر می ارزه؟ببین کسی نمی گه چرا پرسپولیس بازیکن گرفته همه می گن چرا اینقدر ریخت پاش اگه به فرض مثال من فردا بفهمم علی کریمی 1/5 میلیارد گرفته اندازه مثلا نکونام هیچ وقت اعتراضی نمی کنم چون حقشه ولی امثال بنگر و بنگر ها به نظرتون اینقدر می ارزیدن؟مثلا شما میاد میگید شما پارسال به رحمتی اینقدر دادید خب خدایی رحمتیبه اندازخ بزرگیش پول گرفته من می گم باید هر بازیکنی اندازه اعتبارش پول بگیره ولی مشکل اینجاست مدیر عامل شما به هر بازیکنی اینجور که همه مصاحبه کردند بالا ارزشش پول داده طبیعی هم هست وقتی پول باشه و بودجه نا محدود دیگه مهم نیست بازیکنی 450 بهش بدیم یا !460
حالا شما ببین استقلال به تیموریان رو نتونست حفظ کنه بعد به بازیکنی مثل جباری 700 می دن در حالی اگر رویانیان بود به نظرت با چند جباری رو می خرید؟حالا شما ناراحتی چرا به نکونام اینقدر می دن من می گم حقشه ولی اگه فردا بفهمم به امثال بایو یا اکبرپور اینقدر پول دادن خوب منم به شما حق می دم اعتراض کنید!
بعدشم ما استقلالی ها این حچمه اعتراضی که فرمایید راه نیانداختم بلکه مسولان فدراسیون این بهروان گرفته تا مربیانی مثل یاوری یا غیره علیه شما و خرج کردن رویانیان انتقاد کردن حتی وزیر ورزش !

ما هر چی بگیم شما حرف خودتو میزنی.

من میگم مشکل ندارم به نکو پول بالا بدن. شما باز از خودت میگی و میذاری تو دهن ما.

اصلا بحث نکنیم بهتره

MFredow

Registered User
لایک‌ها
313
ما هر چی بگیم شما حرف خودتو میزنی.

من میگم مشکل ندارم به نکو پول بالا بدن. شما باز از خودت میگی و میذاری تو دهن ما.

اصلا بحث نکنیم بهتره

بله شما ظاهرا مشکلی ندارید هرچی بدن نکونام ولی مشکلتون اینه اگه زیاد میدن چرا سرصدا نمیشه کسی گیر نمیده به استقلال ولی این 2 قضیه به هم ربط داره :Dکاملا موافقم بحث بی فایدس کاش از اول اصلا شروع نمی کردید:rolleyes:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله شما ظاهرا مشکلی ندارید هرچی بدن نکونام ولی مشکلتون اینه اگه زیاد میدن چرا سرصدا نمیشه کسی گیر نمیده به استقلال ولی این 2 قضیه به هم ربط داره :Dکاملا موافقم بحث بی فایدس کاش از اول اصلا شروع نمی کردید:rolleyes:

من میگم اگه چیزی به اسم سقف هست که هی باهاش به پرسپولیس گیر دادن که البته خودمم قبول دارم چیزی به اسم سقف نداریم.

چرا در مورد تیمای دیگه ازش حرفی به اون شکل زده نمیشه. همین قرارداد نکو معلومه خارج از سقف مسخره هست. یا قرارداد خلعتبری

اگه این کار بده باید گفته بشه. حالا درسته پرسپولیس با 10 15 تا بازیکن در این فصل قرارداد جدید بسته و شاید تو هیچکدوم هم سقفی در کار نباشه

اما به نظر شما که استقلالی هست ، ایا کسی اومد هی سقف سقف کنه وقتی خلعتبری که خب فکر کنم برای همه ما مشخص شده هر جا پول بیشتری باشه میره با سپاهان قرارداد بست.

بگذریم. سرت سلامت رفیق

ما اینجا بحث بکنیم نکنیم. یه قرون از اون پولا که به ما نمیرسه :دی

MFredow

Registered User
لایک‌ها
313
صدای همه بلند شده:cool:
برخی با نام شرع به دنبال آمادگی هستند
جعفري در خصوص پخش بازي ها در ماه مبارك رمضان اظهار داشت: به نظر و صحبت های علما احترام می گذاریم و ماهم به حرمت ماه مبارک رمضان از برگزاری لیگ در پایان این ماه استقبال می کنیم اما فرق ما با سایرین به این مسئله در این است که ما فقط به خاطر حرمت ماه مبارک رمضان به تعطیلی لیگ در این ماه رضایت داریم اما سایرین فقط برای بستن کامل تیمشان خواهان عدم برگزاری بازی ها در این ماه هستند و با نام شرع به دنبال آمادگی تیمشان هستند و ارتباطی به حرمت ماه مبارک رمضان ندارد.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آخه بحث اونطرف و مدیر ها بحث اش جدا هست اونها باید از این کار ها بکنند چون سیاسی و مذهبی هستند !!

اما من طرفدار نباید این رو قبول کنم !!
من طرفدار که قبول دارم که سیاست و یا هر چیز دیگه ای نباید با فوتبال عجین باشه نباید همچین حرفی رو قبول کنم هر چند که به نفعم باشه !!

یک زمان می رسه که از همین روش باعث آسیب رسیدن به تیمم میشه و اونوقت من نمی تونم بگم چرا اینکار رو می کنید !! چرا ؟ چون در جواب باید بشنوم چطور اونموقع که به نفع تیمت بود مشکل نداشت ولی حالا که به ضررت هست مشکل داره !!!

این حرکات و از این قبیل حرکات از طرف هر کسی باشه درسته شاید مقطعی برای تیمت منفعت داشته باشه ولی همین کارها باعث خراب شدن و وضعیت قارشمیشی هست که داخل اون این تیم ها دارند غوطه می خورند

مثل این می مونه که ما به یک چیزی اعتقاد ندارم ولی میگیم حالا ایندفعه رو زیر سیبیلی رد می کنیم دیگه بعدش طبق قواعد رفتار می کنیم !! درست الان مدیرتون این هست و این حرف رو زده و نمی تونی برشگردونی یا اینکه تو کاره ای نیستی ولی می تونیم بگیم کار اشتباهی انجام داده و این برای من طرفدار و تیمم بد هست !! درسته به نفع ام هست ولی من این رو نمی خوام :) حداقل اخلاق خودت رو حفظ کردی !! و کاری هم به اجرا شدن یا نشدنش نداری !

موفق باشید :)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

اول یه نکته رو روشن کنم از دیدگاه خودم... اینکه، حرف نامربوط از طرف هرکس زده بشه، نامربوطه...

اما این وسط یه نکته جا افتاده رفقا... من با فرامرز عزیز موافقم. اگر با حقیقت همراهی کردی، لااقل اخلاق رو نباختی. اما از من نخواهید که باور کنم این شیوه زیر تیغ بردنها، به قول اون مثل معروف : "از حب علی" باشه... خیلیهاش "از بغض معاویه" است... این حرف نامریوط و اشتباه (فارغ از اینکه مصداقش چقدر درسته) زیر آگراندیسمان این روزهای بازار نقل و انتقالات فوتبال ایران، تا به این حد بزرگ شده... یه زمانی، "آرسن ونگر" و "سر الکس فرگوسن" پیش و حین فصل، از تاکتیکی به اسم جنگ روانی استفاده میکردن تا روحیه و تمرکز حریف رو تا حد امکان تخریب کنن... این برخوردهای رسانه ای و شانتاژهای خبری بیش از اینکه از سر درد عدم تداخل دین در ورزش یا بالعکس باشه، یه جور بازی روانی پیش از آغاز لیگ هست.
کسی مثل رویانیان، به دلیل عدم اشراف به ریز جامعه فوتبال ایران، با هر انگیزه ای ، حرفی میزنه که جمع کردنش باعث دردسر میشه. اما از سوی دیگه اساسا باور ندارم که منتقدینش، از روی صفای باطن و گرفتن جانب حق، باهاش مخالفت کنن... همه و همه بخاطر عملکردش در بازار نقل و انتقالات...

پاینده باشید

بالا