• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
کسی مثل رویانیان، به دلیل عدم اشراف به ریز جامعه فوتبال ایران، با هر انگیزه ای ، حرفی میزنه که جمع کردنش باعث دردسر میشه. اما از سوی دیگه اساسا باور ندارم که منتقدینش، از روی صفای باطن و گرفتن جانب حق، باهاش مخالفت کنن... همه و همه بخاطر عملکردش در بازار نقل و انتقالات...

پاینده باشید

سلام..

پس اگر اینو قبول کنیم....باید این رو هم بپذیریم که اگر انتقادی هم اکنون از باشگاه استقلال میشه فقط به خاطر عملکرد قوی فتح الله زاده در به قول خودش نیمه دوم نقل و انتقالات و قرار داد با لژیونر باشگاه اوساسوناست.که در مخیله برخی دوستان هم نمیگنجید و براشون قابل باور نیست...نه از روی صفای باطن و گفتن حرف حق که این 3 میلیارد رو از کجای بیت المال گرفتید و ....( تیتر روزنامه امروز پیروزی )

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
درود

اول یه نکته رو روشن کنم از دیدگاه خودم... اینکه، حرف نامربوط از طرف هرکس زده بشه، نامربوطه...

اما این وسط یه نکته جا افتاده رفقا... من با فرامرز عزیز موافقم. اگر با حقیقت همراهی کردی، لااقل اخلاق رو نباختی. اما از من نخواهید که باور کنم این شیوه زیر تیغ بردنها، به قول اون مثل معروف : "از حب علی" باشه... خیلیهاش "از بغض معاویه" است... این حرف نامریوط و اشتباه (فارغ از اینکه مصداقش چقدر درسته) زیر آگراندیسمان این روزهای بازار نقل و انتقالات فوتبال ایران، تا به این حد بزرگ شده... یه زمانی، "آرسن ونگر" و "سر الکس فرگوسن" پیش و حین فصل، از تاکتیکی به اسم جنگ روانی استفاده میکردن تا روحیه و تمرکز حریف رو تا حد امکان تخریب کنن... این برخوردهای رسانه ای و شانتاژهای خبری بیش از اینکه از سر درد عدم تداخل دین در ورزش یا بالعکس باشه، یه جور بازی روانی پیش از آغاز لیگ هست.
کسی مثل رویانیان، به دلیل عدم اشراف به ریز جامعه فوتبال ایران، با هر انگیزه ای ، حرفی میزنه که جمع کردنش باعث دردسر میشه. اما از سوی دیگه اساسا باور ندارم که منتقدینش، از روی صفای باطن و گرفتن جانب حق، باهاش مخالفت کنن... همه و همه بخاطر عملکردش در بازار نقل و انتقالات...

پاینده باشید

علی عزیز من هم منظورم منتقدین نیستند من منظورم من طرفدار هست که باید راهمون از فدراسیون و این افراد جدا کنیم و فارق از تعصب تیمیمون تصمیم بگیریم :)

وگرنه همون کسانی که به اصطلاح منتقد هستند خودشون هم جزء همون دار و دسته هستند (البته نه اینکه همشون بد باشند ) !!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سلام..

پس اگر اینو قبول کنیم....باید این رو هم بپذیریم که اگر انتقادی هم اکنون از باشگاه استقلال میشه فقط به خاطر عملکرد قوی فتح الله زاده در به قول خودش نیمه دوم نقل و انتقالات و قرار داد با لژیونر باشگاه اوساسوناست.که در مخیله برخی دوستان هم نمیگنجید و براشون قابل باور نیست...نه از روی صفای باطن و گفتن حرف حق که این 3 میلیارد رو از کجای بیت المال گرفتید و ....( تیتر روزنامه امروز پیروزی )

صدردصد همینه... اینا همه اش شانتاژه و بس... نیمه اول و نیمه دوم و مخیله و... همه بازی رسانه ایه. شما رو ارجاع میدم به مصاحبه مفصل نکونام با هفته نامه تماشاگر دو یا سه هفته پیش. زمانی که اساسا هیچکس حتی خودش حرفی از استقلال و ... نمیزد... برای کسی که فوتبال رو دنبال میکنه، تا حدودی روشن بود که چراغ سبز بازگشت روشنه و با توجه به سابقه خانوادگی نکونام (که بنده به واسطه نزدیک و نه داستانهای رسانه ها) ازش مطلع هستم، گرایش به آبی، طبیعی تر بود که در شرف وقوع هم هست. پس اینجا اساسا بحث کور کردن چشم بازار و ترکوندن بمب بزرگتر نیست... روال معقولی بود که داره طی میشه و رسانه ها (به فراخور گرایش رنگیشون) بهش دامن میزنن. هم اون داستانهای بیت المال و ... که یکدفعه شده بود معضل اساسی زندگی ملت (از جمله در همین فوروم) فارغ از دستی یا نادرستیش (من قبلا نظرم رو گفتم)، از روی خلوص نیت نبود و اهداف کاملا جهت داری داشت و هم این تقابل به مثل ها که در قبال قرارداد نکونام داره انجام میشه. متاسفانه همه ما در سطح گیر کردیم و مساله مون شده گرفتن حال طرف مقابل (به هر وسیله و با هر ادبیات) وگرنه حالش رو بنگر و انصاری فرد و نکونام و رحمتی میبرن و پشت دست به ریش تک تک ما میخندن... نتیجه بارزش هم در فوتبال ملی عیان و آشکاره...

ببخشید از پرحرفی...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
علی عزیز من هم منظورم منتقدین نیستند من منظورم من طرفدار هست که باید راهمون از فدراسیون و این افراد جدا کنیم و فارق از تعصب تیمیمون تصمیم بگیریم :)

وگرنه همون کسانی که به اصطلاح منتقد هستند خودشون هم جزء همون دار و دسته هستند (البته نه اینکه همشون بد باشند ) !!

حتی تصور کردنش هم سخته که عموم طرفدارها به این سمت درست گرایش پیدا کنن. فلسفه هواداری که شدیدترین حالتش به هولیگانیسم میرسه هم از اساس همینه. هولیگانیسم بسیار خفیف و ملو رو در همین فوروم تا حدودی شاهد هستیم. اما نفت روی این آتیش بی تردید رسانه ها هستن. من به شخصه فکر میکنم هیچ کجا تا به این حد، رسانه های فوتبالی اسیر این بازیها و سم پاشیها نباشن... ادعاهایی که هرگز ثابت نمیشه، افشاگریهایی که هرگز تکذیب نمیشه، اتهامهایی که هرگز پیگیری نمیشه و هرکدوم از اونها کافیه تا یه عده جوون پرانرژی و متعصب رو بندازه به جون هم... و شوربختانه هروقت هم که پیکان تقصیر به سمتشون گرفته میشه، آه مظلومت و بی پناهیه و اشک تمساح، که دیواری کوتاه تر از ما نیست. باندی اگر هست (که هست) سر بزرگش در رسانه هاست که با یه خبر یا شایعه، جریانی میسازن که تبعاتش بسیار مخربه و همه هم مدعی نمایندگی از حق و حقیقت هستن...

MFredow

Registered User
لایک‌ها
313
چه می کنه این رویانیان:D

نظر نوباوه درباره اقدام رویانیان

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی با اشاره به اینکه مهمترین هدف ورزش اصلاح و رستگاری جامعه از طریق تربیت نسل جوان است، گفت: کمیسیون فرهنگی مجلس از اقدام رویانیان مبنی بر کنسل شدن بازی های فوتبال در ماه رمضان با صدور اطلاعیه اعلام حمایت می کند.

بیژن نوباوه در گفت و گو با شبکه ایران با بیان این مطلب که مهمترین مسئله در ورزش حفظ شعائر اسلامی و آموزه های اسلامی است، بیان داشت: اقدام مدیر عامل باشگاه پرسپولیس برای متوقف کردن بازی های فوتبال در ماه مبارک رمضان،‌اقدامی منطقی و اصولی به لحاظ اخلاقی و تربیت جامعه اسلامی محسوب می شود.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس از اقدام رویانیان حمایت می کند، افزود: این اقدام درراستای شأن و شخصیت ورزشکاران، به ویژه فوتبالیست ها است.
وی ادامه داد: هفته آینده کمیسیون فرهنگی مجلس با صدور اطلاعیه از اقدام رویانیان قدرانی و نسبت به حفظ شعائر اسلامی درعرصه ورزش تأکید خواهد کرد.

MFredow

Registered User
لایک‌ها
313
اینطور که معلومه همه پیشنهاد کراوسی رو رد می کنند:D اون از کرانچار که سپاهان ترجیح داده اینم از برانکو که الوحده:blink:حالا به نظر شما واقعا پیشنهاد داشتن؟:blush:

ایوانکوویچ: پیشنهاد تیم ملی کرواسی را نپذیرفتم
به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از روزنامه 'دار الخلیج ' امارت عربی متحده ، 'برانكو ایوانكوویچ ' در كنفرانس خبری اظهارداشت: پیشنهاد های دیگری نیز از كشورهای قطر ، عربستان سعودی و امارات داشتم اما مربیگری الوحده را قبول كردم.
وی افزود: هدف من این است تا الوحده به جایگاه خوبی دست یابد زیرا این تیم در سال های اخیر نتوانسته است انتظارات را برآورده كند.
برانكو درباره شناخت خود از تیم الوحده امارات عربی متحده نیز گفت : بازیهای این تیم را از طریق شبكه ورزشی ابوظبی زیر نظر داشتم و به اعتقاد من این تیم برای تقویت خود در خط میانی به بازیكن خوب خارجی نیاز دارد.
وی همچنین برگزاری اردوی آماده سازی در آلمان و انجام پنج دیدار تداركاتی در این اردو را از جمله برنامه های خود برای تیم الوحده بیان كرد.
برانكو درباره بركناری 'مارادونا ' نیز به خبرنگاران اماراتی گفت: مارادونا بهترین بازیكن تاریخ فوتبال است و در زمان حضور وی در تیم الوصل به عنوان مربی ، اخبار این تیم مورد توجه رسانه های گروهی جهان قرار گرفت اما دلیل بركناری او را نمی دانم .

MFredow

Registered User
لایک‌ها
313
ابتدا فدراسیون تصمیم می گیره جام حذفی رو لغو کنه:eek: بعد مدیران یک باشگاه فشار میارن لیگ رو به عقب بیندازیم در ماه رمضان بعد میان تمرینات ماه رمضان رو تعطیل می کنند!من فکر کنم با این روال تا یک سال دیگه این ها کلا دستور از بالا میگیرن که لیگ کشور رو چون به صلاح ... نیست برگذار نکنیم ,نمیدونم در جندمین سال ریاست کفاشیان هستیم ولی دریغ از یک تصمیم خوب برای آینده بهتر همچنان مانده ایم!

تقوی: با برگزاری لیگ در ماه رمضان مخالفم/ نگران انصای‌فرد و منوچهری هستم

خبرگزاری فارس:تقوی در مورد برگزاری مسابقات لیگ برتر در ماه مبارک رمضان گفت: نظر شخصی من این است که بازی‌ها در ماه مبارک رمضان برگزار نشود اما سایپا و مدیریت این باشگاه در طول تاریخ پرافتخار سایپا یکی از مقیدترین باشگاه‌ها به قوانین بوده است. در این بحث اخیر هم استثنای قائل نیستیم. من مخالف برگزاری مسابقات در ماه مبارک رمضان هستم زیرا می‌توان در 11 ماه باقی مانده سال در 7 یا 8 ماه مسابقات را برگزار کنیم و بهتر است.

MFredow

Registered User
لایک‌ها
313
[h=1]آيت‌اللهي: شايد بازي‌هاي هفته اول پخش نشود/ با صداوسيما به توافق نرسيم دي‌وي‌دي بازي‌ها را مي‌فروشيم/ به باشگاه‌ها ابلاغ كرديم بعد از افطار تمرين كنند[/h]
فکر کنید بازی انجام می شه همه جا نتایج گفته می شه بعد ما فرداش بریم دی وی دی رو بخریم :Dولی تنها نکته + اینه که ورزشگاه ها مملو از جمعیت می شه:eek:

MFredow

Registered User
لایک‌ها
313
استعفاي ايميلي دستيار كي‌روش

دستيار كارلوس كي‌روش در جريان مرخصي‌اش از طريق ايميل، استعفايش را به علي كفاشيان اعلام كرد.

وضعیت تیم ملی هم جالب نیست دستیار کیروش مثل اینکه گفته کیروش هم از رفتن به جام جهانی نا امید شده:eek:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
اینجا رو !

به گزارش خبرگزاری فارس، در روزهای گذشته خبرهای زیادی درباره عدم پخش زنده مسابقات لیگ برتر به دلیل به توافق نرسیدن مسئولان صدا و سیما و فدراسیون فوتبال منتشر شده بود.

علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال نیز در واکنش به این موضوع اعلام کرده بود به دلیل عدم تعهد مسئولان صدا و سیما به قرارداد فی‌مابین و بر اساس بند موجود در قرارداد، آن را فسخ شده است.

در همین راستا امروز جلسه‌ای با حضور پورمحمدی رئیس شبکه 3، تقدس‌نژاد معاون امور مالی و اداری سازمان صدا و سیما،‌ آقازمانی رئیس گروه ورزش شبکه 3، آیت‌اللهی نائب رئیس فدراسیون فوتبال و نماینده شرکتی که با فدراسیون برای پخش مسابقات قرارداد بسته، تشکیل شد.

علی کفاشیان به دلیل سفر به مالزی برای شرکت در اجلاس کنفدراسیون فوتبال آسیا در این جلسه غایب بود اما به صورت تلفنی در جریان مسائل مطرح شده در جلسه قرار گرفت.

در این جلسه مدیران صدا و سیما تاکید کردند که رئیس این سازمان فقط با افزایش یک میلیارد تومانی مبلغ حق پخش تلویزیونی آن هم برای دو فصل (هر فصل 500 میلیون تومان) موافقت کرده است اما مسئولان فدراسیون فوتبال چنین پیشنهادی را نپذیرفتند و در نهایت این جلسه بدون نتیجه خاتمه یافت. مسئولان صدا و سیما نیز اعلام کردند در صورت پافشاری فدراسیون مسابقات لیگ برتر پخش نمی‌شود و تنها به صورت زیرنویس نتایج آن اعلام خواهد شد.

گفته می‌شود مبلغ پیشنهادی مسئولان صدا و سیما 14 میلیارد تومان برای هر فصل بوده که با احتساب 500 میلیون اضافه شده به 14 میلیارد و 500 میلیون تومان می‌رسد.

این در شرایطی است که گفته شده شرکتی که با فدراسیون فوتبال برای پخش مسابقات لیگ به توافق رسیده، حاضر است 150 میلیارد تومان بابت حق پخش تلویزیونی پرداخت کند.

چطوری میخوان پخش کنن ؟! شرکت ایرانیه یا خارجی ؟! یا روی سی دی میده بازی رو ؟!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
هر سال این دعواها هست
اما اخرش پخش میشه!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
به احتمال خیلی زیاد یکی از همین شبکه های عربی حق پخش رو بخره

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
به احتمال خیلی زیاد یکی از همین شبکه های عربی حق پخش رو بخره

فکر نکنم ! اینا دارن ماهپاره ها رو جمع میکنن اونوقت بازی رو بدن به اونا برای پخش ؟! مگه این که بدن به اونا صدا سیما مجبور بشه از اونا بخره ...در هر صورت قیمتشون 10 برابر اختلاف داره :eek:

MFredow

Registered User
لایک‌ها
313
با اینکه فدراسیون نالایقی داریم اما در این مورد به نظر من مقصر صدا سیما هست که چند سال هست کارشکنی می کنه و این پولی که در سال های قبل می داده انصافا خیلی کمتر از حق فوتبال بوده

از اونجا هم که ما معمولا برای حل مشکلات فوتبالمون باید امیدمون به برنامه نود باشه و مطرح کردن بحثش اما چون نود خودش زیر نظر صدا سیماست و هیچ وقت در سال های قبل به این موضوع مهم و اینکه حق فوتبال خیلی بیشتر از این پولی هست که صدا سیما میده نپرداخته
:blush:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
فکر نکنم ! اینا دارن ماهپاره ها رو جمع میکنن اونوقت بازی رو بدن به اونا برای پخش ؟! مگه این که بدن به اونا صدا سیما مجبور بشه از اونا بخره ...در هر صورت قیمتشون 10 برابر اختلاف داره :eek:

چه ربطی به ماهواره داره؟
مستقیم با خود فدراسیون ها میتونن مذاکره کنن
مبلغ کمی نیست
170 میلیارد الجزیره اسپورت پیشنهاد داده

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
سیمای میلی باید دست و پاشو جمع کنه ، مفت خوری تا کی ؟! :hmm:

پخش بازیها از دقیقه 3....4 و پخش نوار تبلیغاتی به اون کلفتی که هر روز هم بالاتر میاد ... تا کـــی ..

هیچ جای دنیا اینطوری فوتبال پخش نمیکنن ، اونم تازه بدون رقیب و به صورت کاملا انحصاری و البته خود مختار ....

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
چه ربطی به ماهواره داره؟
مستقیم با خود فدراسیون ها میتونن مذاکره کنن
مبلغ کمی نیست
170 میلیارد الجزیره اسپورت پیشنهاد داده

میخوان به ملت بگن چطوری بازی رو ببینین ؟ الجزیره هم عربستانی هستش اون عمرا"!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
میخوان به ملت بگن چطوری بازی رو ببینین ؟ الجزیره هم عربستانی هستش اون عمرا"!

الجزیره قطری هست دوست عزیز!
اولآ که جمع کردن ماهواره خیلی هم از جمع ماهواره بین ها در ایران کم نکرده! ضمن اینکه فدراسیون میفروشه به اونها! اونها بفروشند به صدا و سیما.
بلاخره ، دو ، سه هفته که بگذره مجبور میشه پخش کنه بازی ها رو

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
اینا همش بچه بازیه اخرش پخش می کنند

اخه اینجا که مستراح رفتن سیاسیه کی میاد پرطرفدار ترین برنامه های تلوزیونه بده کشور خارجی اونم الان

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
به نظر من اگه کفاشیان 170 میلیارد رو ول کنه و بیست میلیارد صدا و سیما رو قبول کنه، همون فرداش باید در فدراسیون رو گل گرفت.
طبق قوانین فیفا شبکه های تی وی حق دارن به طور مستقیم با فدراسیون ها وارد مذاکره بشن و اگه توی مذاکره فشار خارجی و حکومتی بر فدراسیون وارد بشه فوتبال اون کشور حتی تعلیق هم میشه
یه شبکه دیگه عربی هم گویا 150 میلیارد پیشنهاد داده + اینکه بازیها رو با کیفیت اچ دی پخش میکنه

بالا