• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
كي به كجا رفت؟

جابه‌جايي‌ فوتباليست‌ها در روز پاياني اوت

آخرين روز مهلت تابستاني جابه‌جايي بازيكنان در فوتبال اروپا همانند هميشه شلوغ و پر رفت‌وآمد بود.

در آخرين روز مهلت تابستاني جابه‌جايي بازيكنان در قاره سبز، نقل‌وانتقال‌هاي پرسروصدايي صورت گرفت. از پيوستن اشكان دژآگه و ديميتار برباتف بلغار در فولام گرفته تا بازگشت لوكا توني به فيورنتينا، همه و همه بخشي از اين جابه‌جايي‌ها بودند.

اين گزارش نگاهي به جابه‌جايي‌ها در آخرين روز ماه اوت دارد:

فولام: ديميتار برباتف پس از چند فصل حضور در منچستريونايتد به لندن بازگشت اما اين بار نه براي تاتنهام كه براي فولام پا به توپ خواهد شد. لندني‌ها براي اين مهاجم بلغارستاني بايد حسابي دست به جيب شده و دستمزد هفتگي 120 هزار يورويي را به بازيكن سال‌هاي دور بايرلوركوزن بپردازند.

برباتف از اين فصل يك ايراني را هم همبازي خود مي‌بيند. اشكان دژآگه با سابقه حضور در تيم‌هاي آلماني هرتابرلين و ولفسبورگ با قراردادي سه ساله به فولام پيوسته و از اين پس زير نظر مارتين يول فعاليت خواهد كرد.

هامبورگ: رافائل فان‌درفارت هم به بوندسليگا بازگشته و از اين پس با پيراهن هامبورگ بازي خواهد كرد. اين هافبك 29 ساله هلندي با قراردادي 13 ميليون يورويي تاتنهام را ترك كرده و به هامبورگ بازگشته است. قرارداد او كه پيش از اين در سال‌هاي 2005 تا 2008 نيز براي هامبورگ بازي مي‌كرد، سه ساله بوده و اين بازيكن محبوب هواداران بندر شمالي آلمان بايد تيم جديد و قديمش را از بحران و قعرنشيني در بوندسليگا نجات دهد.

شالكه: ابراهيم آفلاي با ترك بارسا به شالكه پيوسته است. اين جابه‌جايي يك ساله و قرضي بوده ولي پادشاهان آبي‌پوش اين امكان را دارند تا بازيكن هلندي فصل گذشته آبي - اناري‌ها را به طور كامل از آن خود كنند. شالكه همچنين خبر داده است خورادو را به صورت قرضي به روسيه فرستاده است تا در اسپارتاك مسكو توپ بزند.

بوروسيا مونشن‌گلادباخ: يوكي اوتسو، بازيكن ژاپني گلادباخ تنها پس از يك فصل اين تيم آلماني را ترك كرد و راهي ليگ فوتبال هلند و باشگاه فنلو شد. جزئيات اين جابه‌جايي عنوان نشده است.

رئال مادريد: چند رسانه اسپانيايي از پيوستن لاسانا ديارا به باشگاه آنژي ماخاچكالاي روسيه خبر مي‌دهند. همزمان چلسي حضور مايكل اسين غنايي را در رئال مادريد تاييد كرده است هر چند اين جابه‌جايي به صورت قرضي خواهد بود.

آژاكس: رايان بابل به هلند بازگشته و از اين پس با پيراهن باشگاه سابق خود به ميدان خواهد رفت. آژاكس در پايگاه اينترنتي خود نوشته است با بازيكن 25 ساله فصل پيش هوفنهايم قراردادي يك ساله را امضا كرده است.

وستهام: اندي كارول براي يك فصل از ليورپول به وستهام پيوسته است. جانشين كارول در آنفيلد هم دنيل استاريج عنوان مي‌شود.

رن: يان ام‌ويلا در كنار فرانسوي‌ها مي‌ماند. "فردريك دسن سرنن"، رييس باشگاه رن به روزنامه "سان"، چاپ انگليس گفته است، ام‌ويلا به احتمال 95 درصد در تيمش باقي مي‌ماند به اين ترتيب تاتنهام بايد از خريد بازيكن مورد علاقه‌اش پا پس كشيده باشد.

تاتنهام: هوگو ليوريس، المپيك ليون را ترك كرده و با 10 ميليون يورو به همراه پنج ميليون يورو پاداش (احتمالي) به تاتنهام پيوسته است. ليوريس با تاتنهام قراردادي 4 ساله را به امضا رسانده است. همزمان كلينت دمپسي از اين پس پيراهن تاتنهام را به تن خواهد كرد. اين مهاجم آمريكايي براي لندني‌ها شش ميليون پوند هزينه درپي‌داشته است.

يوونتوس: توريني‌ها نيكلاس بنتنر دانماركي را براي يك سال از توپچي‌هاي لندن قرض گرفتند. به نوشته ديلي‌ميل، آزمايش‌هاي روتين پزشكي با موفقيت پشت سر گذاشته شده و اين جابه‌جايي نهايي شده است. آلساندرو دل‌پيرو نيز باشگاه جديدي را براي خود دست‌وپا كرده است. او به استراليا رفته و براي اف‌سي‌‌سيدني گلزني خواهد كرد. (هنوز قطعی نشده)

ميلان: نايجل ده‌يونگ از اين پس براي قرمزومشكي‌پوشان بازي خواهد كرد. اين بازيكن هلندي از منچسترسيتي راهي ميلان شده و 3/5 ميليون يورو قيمت دارد. به نوشته گاتزتا دلو اسپورت: آزمايش‌هاي پزشكي انجام و ده‌يونگ به هواداران ميلان نيز معرفي شده است.

مالاگا: روكه سانتاكروز و خاوير ساويولا با حضور در مالاگا فصل آينده را در ليگ قهرمانان اروپا توپ خواهند زد. به نوشته ماركا، سانتاكروز پاراگوئه‌اي به صورت قرضي منچسترسيتي را ترك كرده تا براي اسپانيايي‌ها توپ بزند. او روزگاري در بايرن‌مونيخ همبازي علي دايي بود.

منچسترسيتي: همشهري‌ها با خريد مايكن برزيلي از اينتر مشكل دفاع راست خود را حل كردند. جالب آن‌كه اين جابه‌جايي تنها با شش ميليون يورو نهايي شده است. ايتاليايي‌ها تابستان گذشته به پيشنهاد 30 ميليون يورويي رئال مادريد براي فروش بازيكن خود مخالفت كرده بودند! اسكات سينكلر از اين پس براي آبي‌پوشان شهر منچستر توپ خواهد زد. او از سوانسي به منچسترسيتي پيوسته و براي قهرمان فصل پيش ليگ برتر هشت ميليون يورو تمام شده است.

وردربرمن: مارتين كوبيلانسكي از انرگي كوتبوس به جمع مردان توماس شاف اضافه شده است.

ليورپول: صمد يشيل، بازيكن 18 ساله فصل پيش بايرلوركوزن با تنها 1/5 ميليون يورو به آنفيلد رفته است. او مي‌خواهد يك تا دو سال آينده خود را در ميان بازيكنان تيم نخست ليورپول جاي دهد.

فيورنتينا: لوكا توني به فلورانس بازگشته و باز هم پيراهن بنفش‌هاي فوتبال ايتاليا را به تن خواهد كرد. گفته مي‌شد او راهي سيه‌نا مي‌شود اما به فيورنتينا بازگشته است؛ باشگاهي كه از آنجا به بايرن مونيخ و تيم ملي ايتاليا رفته بود.

المپيك مارسي: جوي بارتون براي يك فصل و به صورت قرضي از كوئينز پارك رنجرز به بندر مارسي رفت. در سوي مقابل استفان ام‌بيا مارسي را به مقصد ليگ برتر ترك كرده است.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]مهمترين نقل‌‌ و انتقالات فوتبال اروپا[/h]
[h=2] مهلت نقل و انتقالات بازيکنان در فوتبال اروپا در شرايطي روز جمعه سپري شد که اين فصل بازيکنان بزرگي تيم‌هاي خود را تغيير دادند و با وجود بحران مالي در اروپا رقم‌هاي سنگيني هم براي اين جابه‌جايي‌ها هزينه شد.[/h]
00026014.jpg

انتقال رابين فان پرسي از تيم فوتبال آرسنال به منچستريونايتد با رقم 30 ميليون يورو و همچنين انتقال لوکا مودريچ از تاتنهام به رئال با رقم 34 ميليون يورو از جمله گرانقيمت‌ترين جابه‌جايي‌هايي بود که تابستان امسال در فوتبال اروپا انجام شد.

در ادامه تيم هاي مشهور چهار ليگ معتبر اروپا را مورد بررسي قرار خواهيم داد و مهره هايي را که به خدمت گرفتند و يا آن تيم را ترک کردند ذکر خواهيم کرد.

*ليگ برتر

آرسنال:

ورودي: لوکاس پودولسکي (13 ميليون يورو)، سانتي کازورلا (20 ميليون يورو) و اوليويه ژيرو (15 ميليون يورو)

خروجي: ريو مياچي (قرضي به ويگان)، رابين فان پرسي، آلکس سانگ و پارک چو يانگ (قرضي به سلتاويگو) و نيکلاس بندتنر (قرضي به يوونتوس)

چلسي:

ورودي: اسکار (32 ميليون يورو)، ويکتور موزس (11.3 ميليون يورو)، مارکو مارين (8 ميليون يورو) و ادن آزار (40 ميليون يورو)

خروجي: مايکل اسين (قرضي به رئال مادريد)، يوسي بنايون (قرضي به وستهام)، روملو لوکاکو (قرضي به وست بروم) و خوزه بوسينگا

ليورپول:

ورودي: نوري شاهين (قرضي از رئال مادريد)، جو آلن (19 ميليون يورو)، اسامه اسيدي (3 ميليون يورو) و فابيو بوريني (14 ميليون يورو)

خروجي: اندي کارول (قرضي به وستهام) و چارلي آدام

منچسترسيتي:

ورودي: ژاوي گارسيا (20 ميليون يورو)، اسکات سينکلر (7.8 ميليون يورو)، جک رادول (15 ميليون يورو)، مايکون (3.8 ميليون يورو) و ماتيا ناستاسيچ (12.5 ميليون يورو)

خروجي: امانوئل آدبايور و آدام جانسون

منچستريونايتد:

ورودي: شينجي کاگاوا (15 ميليون يورو)، رابين فان پرسي (30 ميليون يورو)، الکساندر باتنر (5 ميليون يورو) و نيک پاول (3.75 ميليون يورو)

خروجي: پارک جي سونگ، فابيو دا سيلوا (قرضي به کوئينزپارک رنجرز)، ديميتار برباتوف، پل پوگبا، مايکل اوون و توماس کوژاک

تاتنهام

ورودي: کلينت دمپسي (7.5 ميليون يورو)، موسي دمبله (19 ميليون يورو)، گيلفي سيگاردسون (10 ميليون يورو)، هوگو لوريس (10 ميليون يورو) و امانوئل آدبايور (6.3 ميليون يورو)

خروجي: لوئيز ساها، سباستين باسونگ و استيون پينار

*بوندسليگا

بايرن مونيخ:

ورودي: ژاوي مارتينز (40 ميليون يورو)، ژردان شکيري (12 ميليون يورو)، کلوديو پيزارو (بازيکن آزاد)، مارکو ماندزوکيچ (13 ميليون يورو)، تام اشتارک، دانته و ميچل ويزر (500 هزار يورو)

خروجي: نيلس پترسن (قرضي به وردربرمن)، دانيل پرانيچ، برنو، ايويکا اوليچ و هانس يورگ بوت

دورتموند:

ورودي: ژولين شيبر (5.5 ميليون يورو)، مارکو رويس (17.1 ميليون يورو) و لئوناردو بيتنکورت (3 ميليون يورو)

خروجي: شينجي کاگاوا، فلورين کرينگه، لوکاس باريوس و آنتونيو داسيلوا

*سري آ

ميلان:

ورودي: نايجل دي يونگ (5 ميليون يورو)، ريکاردو مونتوليوو (بازيکن آزاد)، جيامپائولو پاتزيني، بويان کرکيچ (قرضي از رم) و کريستين زاپاتا (قرضي از ويارئال)

خروجي: زلاتان ايبراهيموويچ، تياگو سيلوا، کلارنس سيدورف، فيليپو اينزاگي، آنتونيو کاسانو، الساندرو نستا و مارک فان بومل

اينتر:

ورودي: فردي گوارين (9.6 ميليون يورو)، رودريگو پالاسيو (9.2 ميليون يورو)، آنتونيو کاسانو (4.4 ميليون يورو) و ماتياس سيلوستره (1.8 ميليون يورو)

خروجي: مايکون، ژوليو سزار، جيامپائولو پاتزيني و گوران پاندف

يوونتوس:

ورودي: سباستين جووينکو (9 ميليون يورو)، مائوريسيو ايسلا (8 ميليون يورو)، کوادوا آساموا (7 ميليون يورو)، لوسيو (بازيکن آزاد)، پل پوگبا ( بازيکن آزاد) و نيکلاس بندتنر (قرضي از آرسنال)

خروجي: ميلوس کراسيچ، الخرو اليا، فليپه ملو، الکساندر مانينگر و الساندرو دل پيرو

*لاليگا

رئال مادريد:

ورودي: لوکا مودريچ (34 ميليون يورو) و مايکل اسين (قرضي از چلسي)

خروجي: نوري شاهين (قرضي به ليورپول)، استبان گرانرو، فرناندو گاگو و سرخيو کانالس

بارسلونا:

ورودي: خوان آنخل رومن، آلکس سانگ (19 ميليون يورو) و خوردي آلبا (14 ميليون يورو)

خروجي: ابراهيم آفلاي (قرضي به شالکه) و سيدو کيتا

والنسيا:

ورودي: جاناتان ويرا (2.5 ميليون يورو)، آندرس گواردادو (بازيکن آزاد)، فرناندو گاگو (3.5 ميليون يورو)، پائولو پريرا (3.6 ميليون يورو)، سرخيو کانالس (7.5 ميليون يورو) و نلسون والدز (قرضي از رابين کازان)

خروجي: خوردي آلبا، هدويگس مادورو، آلخاندرو دومينگز و آريتز آدوريز

آتلتيکومادريد:

ورودي: آريتز آدوريز (2.5 ميليون يورو)، دانيل دياز (1 ميليون يورو)، امره بولزوغلو (بازيکن آزاد) و کريستين رودريگز (بازيکن آزاد)

خروجي: ادواردو سالويو و آلوارو دومينگز

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
وقتی یک مربی مغرور یک بازیکن رو نابود میکنه!

کاکا در صحبتهايي گفت:«نمي خواهم که يک بار يا وزنه سنگين بر دوش باشگاه باشم و اگر از رئال جدا نشدم، به اين خاطر بود که پيشنهادي نداشتم.»

ستاره برزيلي درادامه صحبتهايش به اين نکته اشاره کرد که حالا که در رئال مانده، به جلب نظر مورينيو فکر مي کند:« نمي خواهم بازيکن ثابت تيم باشم؛ بلکه هدفم بازگشت به ليست بازيکنان فراخوانده تيم است. الان اوضاع بدين ترتيب است که بعد از فتح تمام افتخارات، دوباره مي خواهم در سي سالگي کارم را شروع کنم. من از خودم مي پرسم: بهتر نبود که به تيم ديگري مي رفتي که مي توانستي بيشتر بازي کني؟ پاسخم به خودم مثبت است و هنوز هم آماده ام تا به تيم ديگري بروم.»

کاکا درمورد اينکه رابطه اش با مورينيو دچار مشکل شده يا نه گفت:« رابطه من و مورينيو يک رابطه حرفه اي است که با احترامي دو طرفه همراه است. اعضاي کادر فني اعتماد بيشتري به برخي از بازيکنان نسبت به ديگر بازيکنان تيم وجود دارد. ولي من به دنبال آن هستم که اعتماد به خودم را بازيابم. خيلي زود به تمرينات تيم مي روم و زودتر از سايرين کارم را شروع مي کنم. در دو زمان مجزا تمرين مي کنم و مطمئنم که با تمرين کردن بيشتر از سايرين، به جايگاهم در تيم خواهم رسيد.»

ستاره سابق ميلان درادامه به اين نکته اشاره کرد که روزهاي مصدوميتش به دست فراموشي سپرده شده:« قبلا، بازيکن ديگري بودم. حالا هر روز مي جنگم تا بتوانم همان بازيکن تاثيرگذاري که قبل بودم، بشوم.کم کم، هواداران صبرشان سرمي آيد ولي من صبورم. از نظر فيزيکي شرايط خيلي خوبي دارم. آخرين مصدوميتم در ماه اکتبر سال گذشته بود.مي خواهم دوباره به تيم ملي برزيل دعوت شوم.»

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[h=1]مرگ فوتباليست سوئدي پس از گلزني[/h]
[h=2] مرگ بازيکني 29 ساله از دسته چهارم ليگ باشگاهي سوئد باعث بهت و غم فراوان هواداران فوتبال در اين کشور اسکانديناوي شده است.[/h]
00003827.jpg

به نقل از آفتون بلات، عصر روز يکشنبه چند دقيقه پس از آنکه «ويکتور برن‌اشتروم» در بازي تيمش «آي‌‌.اف پيتا» مقابل «اومدالن» تيمش را با گلي که زد پيش انداخت، اين مهاجم جوان به يکباره نقش بر زمين شد و با وجود ارائه کمک‌هاي اورژانسي در کنار زمين‌ فوت کرد.

براساس اظهارات مقامات مسئول، مرگ وي به علت «سکته قلبي» بوده است.

وقوع اين اتفاق ناگوار باعث حيرت و ناراحتي زياد هواداران ورزش در اين کشور شد. آنها در محافل گوناگون از جمله شبکه‌هاي اجتماعي در 2 روز گذشته تاسف عميق خود را از اين بابت بيان داشتند.

همچنين رسانه‌ها و مقامات ورزشي اين کشور شمال اروپا نيز از اين واقعه ابراز ناراحتي کردند.

«کريستر برگولاند»،‌نايب رئيس باشگاه «پيتا» اظهار داشت:‌ غير قابل تصور است. بسيار ناراحت کننده است. از اين بدتر ديگر ممکن نيست پيش بيايد. ما از اين بابت بسيار متاسف هستيم.

برن‌اشتورم که طبق گزارش‌هاي مطبوعات در گذشته در دسته اول کشورش براي تيم مطرح «هلزينگ‌بورگ »‌بازي مي‌کرد، ابتداي سال جاري در حين يک بازي براي دقايقي بيهوش شد. در آن هنگام پزشکان اقدام به معاينات مختلف از او کرده اما مشکلي نيافتند. از اين رو وي پس از چند روز استراحت فعاليتش را نزد تيم باشگاهي خود از سرگرفت.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
يكى از بهترين دروازه بانان فوتبال جهان دروازه بان تيم ملى اسپانيا كه در رئال مادريد صاحب ركوردهاى عجيب و غريبى شده، مدتي پيش كارى كرد كه قلب همه انسان هاى عاطفى را لرزاند.

ظاهراً «ايكر» همراه خانواده اش براى خوردن غذا به يك رستوران رفته بود كه در آنجا با يك نوجوان ۱۳ ساله كه دچار نقص عضو بوده روبه رو مى شود، پسرك بيمار به محض ديدن دروازه بان افسانه اى اسپانيا به سراغ او مى رود و مى گويد:«آقاى كاسياس ... در روز بازى با پرتغال، تو به اين خاطر موفق شدى پنالتى ها را بگيري كه من و بقيه دوستانم در مدرسه بچه هاى استثنايى، برايت دعا كرديم!»

ايكر كاسياس كه به سختى جلوى اشكهايش را مى گيرد از پسرك تشكر مى كند و نام و آدرس مدرسه را از او مى گيرد و ... فردا ظهر حوالى ظهر، ناگهان «كاسياس بزرگ» وارد مدرسه مذكور مى شود و در ميان بهت وحيرت مسئولان مدرسه - و شادى زايد الوصف شاگردان آن مدرسه - به بچه ها مى گويد:« من آمدم اينجا تا براى دعاهايى كه در حقم كرديد كه پنالتى را بگيرم، شخصاً از شما تشكر كنم!» بچه هاى مدرسه كه از خوشحالى سر از پا نمى شناختند، اطراف «ايكر» حلقه مى زنند و با او عكس مى اندازند و امضا مى گيرند و ... كه ناگهان يكى از بچه ها به او مى گويد:« آقاى كاسياس تومي تونى پنالتى مرا هم بگيرى؟» ايكر نيز بلافاصله از داخل ماشينش لباس هاى تمرين را درآورده و برتن مى كند و همراه بچه ها به زمين چمن مدرسه مى روند و با هماهنگى مسئولان مدرسه به بچه ها اين فرصت را مى دهد كه هركدام به او يك پنالتى بزنند و ...

ايكر كاسياس ۲ ساعت و نيم در آن مدرسه مى ماند تا تك تك بچه هاى بيمار آن مدرسه به او پنالتى بزنند و ...؟

آري در فوتبال اين حركات زيباست كه مي ماند.

ParsFootball.com |خبرگزاری فوتبال ایران| پارس فوتبال| اولين پايگاه تخصصي فوتبال ايران - نگاهي به عمل جوانمردانه "كاسياس بزرگ"|وقتي دروازه بان رئال

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
روحش شاد.
واقعا گزارشهای قدیمی با صدای استاد یک صفای دیگه ای داشت که فکر نمی کنم هیچ وقت تکرار بشه

خدا رو شکر که استاد بهمنش عمرشون هم از لحاظ کیفی و هم از لحاظ کمی عمر پرباری بوده چیزی که در مورد بسیاری از افراد از جمله مرحوم حجازی غم آدم رو دو چندان می کنه زود از دست دادن این عزیزان هست

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

بسيار غم انگيزه... هرچند اين پايان كار همه ماست. اما براي كسي كه ازش خاطره داري، اندوه سنگين تره... يادش بخير، كتاب خلاصه جام جهاني 1982 با عكس پائواو روسي جام در دست روي جلد كتاب. اون اولين آشنايي من با نام استاد بهمنش بود. بعدها ديگه فوتبال گزارش نكرد و گاهي فقط براي كارشناسي رشته هايي مثل كشتي ميديدمش. يا اگر نوشته اي ازش ميخونديم در مطبوعات. امثال بهمنش و اسداللهي، نسلي از ژورناليست هاي ورزشي بودن كه به واقع ورزش و كارشناسي اون رو در تجربه هاي ميداني ياد گرفتن و در كنار مطالعه زياد، به بهترين نحو ممكن به مخاطب انتقال دادن... چيزي كه روز به روز كمتر مي بينيم...

روحش شاد... هرچند اين اواخر عمر بسيار بهش سخت گذشت، اما عمر پرباري داشت. كاش عاقبت همه ما ختم به خير بشه...

پاينده باشيد

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

خبر تلخی بود ، نمیدونم چی باید گفت .
قطعا ما ناراحت هستیم اما از طرفی ایشون روزهای سختی رو میگذروند که با توجه به طبع بلندش برایش خیلی سخت و رنج آور شده بود. بهرحال همونطور که گفته شد آخر خط همه همینجاست و اگرچه گاهی دنبال راه فراریم اما بعضی وقتها هم .....
صدای واقعا ماندگار ایشون فکر نمیکنم از ذهن ورزش دوستان بره و خب چی بهتر از نام نیک.
برای استاد بهترین آرزوهای پس از دنیایی رو آرزو میکنم و امیدوارم و البته مطمئنم که مورد لطف و رحمت الهی خواهند بود.
روحش شاد باشه و یادش همواره زنده.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چند جا خوندم که تکذیب شده. حالا امشب 90 حتما بهش اشاره ای میکنه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
چند جا خوندم که تکذیب شده. حالا امشب 90 حتما بهش اشاره ای میکنه.

یعنی شایعه بوده ؟ ایشا.. که شایعه یاشه.

دبير انجمن پيشكسوتان ورزش ايران از سلامتي عطاالله بهمنش خبر داد.

پرويز ژافره در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در خصوص شايعاتي كه در مورد بهمنش گزارشگر و مفسر پيشكسوت ورزش ايران مطرح شده بود، اظهار كرد: من شب گذشته خانه بهمنش بودم و امروز صبح نيز با همسر وي گفت و گوي تلفني داشتم. شايعاتي كه مطرح شده صحت ندارد و حال عمومي وي از دو، سه ماه پيش نيز بسيار بهتر شده است.

وي گفت: بهمنش از روي ويلچر بلند شده و با واكر مي‌تواند راه برود. متاسفانه مطرح كردن چنين شايعاتي كار درستي نيست. پيش از المپيك نيز وزير ورزش و جوانان و دكتر ولايتي به منزل بهمنش رفتند و جوياي حال او شدند.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من اگر اینجا رو نمی خوندم متوجه نمی شدم که خبر شایعه بوده!
البته مقادیری شک کردم که چرا هیچ اسمی ازشون برده نمیشه!
تنشون سلامت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بالا