نمونه عکس های اولیه از آیفون 4
http://www.gsmarena.com/apple_iphone_4_first_camera_samples_appear_look_impressive-news-1719.php
http://www.gsmarena.com/apple_iphone_4_first_camera_samples_appear_look_impressive-news-1719.php
به نظر من همه چیزش خوبه فقط ظاهرش کمی بد شده دلیلش هم که صافش کردند اینه که مشخص شده ترک هایی که بعضی وقت ها روی گوشی های قبلی به وجود میومده به خاطر همین انحنا بوده.
قیمتش فکر کنم 1 تومن بشه ولی این رو در نظر داشته باشید که از این به بعد 3gs فقط مشکی و فقط 8 گیگ تولید میشه پس افت نمی کنه مدل های 32 گیگ
در پاسخ کسی هم که به این گوشی میگه زپرتی: اولا که اشتباهت همین جاست این فقط یک گوشی نیست! و ثانیا فکر نکنم تا حالا این گوشی رو گرفته باشی دستت. اینجاست که ضرب المثل معروف رو می زنند که گربه دستش به گوشت نمی رسید ...
اول اینکه منظور من از زپرتی آیفون نبود و کلا گوشی موبایل رو میگفتم.
عزیز اون اوایل که p1 جدید اومده بود من خریدمش فکر کنم 450.
چند روز پیش یه لپتاپ دل استودیو 1558 با 1300 تومن گرفتیم واسه یکی از دوستان که آدم حظ میکرد از اونهمه قدرت و سرعت. کانفیگش رو حتما خودت میدونی و میتونی حساب کنی دستگاهی با اون عظمت و قدرت در برابر یه گوشی تلفن که 900 تومن هست یکم گرونتر از مفت هست.
با 900 تومن اگه حساب کنی میتونی خیلی چیزا بخری که خیلی بهتر از یه گوشی بابت استفادش لذت ببری.
اما اگه شما 900 تومن برات پولی نیست و درآمد 10 روزت هست خوب حقته بخری.
اصولا این بحثها رو نباید با طرفداران خرده فرهنگ اپل کرد چون اونا در عوالم دیگه ای سیر میکنند.
بین دوستانم کسایی هستند که مک بوک پرو دارند ولی روش ویندوز میزنن و تمام لذتی که از 900 تومنی که بابت گوشی دادند اینکه اس ام اس هارو دسته بندی میکنه یا مولتی تاچ هست یا پشتیبانی قوی داره و ....
استدلال هاشون در مورد ضعف بلوتوس یا نبود مولتی تسک یا مسائل دیگه واقعا شنیدنی هست.
ایشالا بخریش و ازش لذت ببری.
حالا خوب شد این جابز مرام به خرج داد و بعد از 10 سالی که ازقرن 21 گذشته مولتی تسک رو آزاد کرد.
من تا حدودی حق رو به amir3408 می دم. آدم با 1 تومن می تونه بیشتر از آیفون از تکنولوژی لذت ببره!
آیفون از اون دسته تکنولوژی هاس که من اونو لوکس طبقه بندی می کنم (البته با این قیمت تو ایران)
مازی اگه ال سی دی ، 4 به بالا بود ، میخریدمفکر نکنم لذتی بیشتر از این باشه که هر روز بتونی 10 ها بازی جدید رو گوشیت نصب کنی و کلی برنامه های fun داشته باشی....صفحه نمایش با کیفیت عالی داشته باشی...یا بتونی هرجا خواستی بشینی یه قسمت از سریال مورد علاقه ات رو ببینی؟ دوربین خوبی داشته باشی و عکس ها و فیلم های با کیفیت بگیری تو 32 گیگ فضا که راحت باشی....و... و....
کدوم تکنولوژی به شما امکان این رو میده؟ لپ تاپ؟ مگه تو جیبت جا میشه؟ همیشه همراهته؟