AhangCity.CoM
Registered User
عاقا یا اون کد رو بده یا اینجا وانسااگه قصد آینده خیر باشه مثلا صیغه حکم شرعیش چیه ؟
تو اگه اینقدر ادم معتقدی هستی چرا می ری دختری بازی که کارت به صیغه بکشه؟؟؟
عاقا یا اون کد رو بده یا اینجا وانسااگه قصد آینده خیر باشه مثلا صیغه حکم شرعیش چیه ؟
خودم رو کارا نظارت دارم ولی میخوام نویسنده بگیرم
آره سرو کله زدن باهاشون سخته ولی خب بالاخره یه قیمتی باید داد دیگه!!!
نیروی تمام وقت منظورت چیه؟!
"(آسون نسبت به بقیه که تقریبا غیر ممکنه)" اینجاشو متوجه نشدم!
الان کسی کلا میدونه مظنه رو چنده؟! مثلا هر خبر ترجمش با اصول نویسندگی رسمی چقدر هست؟!
شما همون کاری که بت گفتم رو انجام بده تبلیغات نداره فقط عین همون که خودم گفتم برو جلو :general406:داداش راستیتش اصن حال و حوصله فیلتر شیکن تبلیغاتی ندارم به ما فیری نیومده...
تهدید میکنی ؟عاقا یا اون کد رو بده یا اینجا وانسا
تو اگه اینقدر ادم معتقدی هستی چرا می ری دختری بازی که کارت به صیغه بکشه؟؟؟
داداش بیخیال... اصن من با این چیز شکن های فیری ارتباط نمیزنم ... الانم هر کاری کردم نصب نشد.. یکی چیز شکن خوب معرفی کنه پیلیزشما همون کاری که بت گفتم رو انجام بده تبلیغات نداره فقط عین همون که خودم گفتم برو جلو :general406:
سرعتش هم عالیه تا 3 مگ سرعت دانلود می ده
من 2 ساله استفاده می کنم
اتفاقا فروش من تو این 3 روز، زیاد ترم شده
تهدید میکنی ؟
دختر بازی هم یکی از وظایف شرعی هر مسلمونه البته به اسم صیغه کردن هر غلطی میکنن
اسلام است دیگر گاهی برای هر کثافت کاری راه حلی قانونی دارد ... :|
,uni p,vd j, fiaj ldnk ;i nv hojdhvj fhai h,k,rj hdk[h fi nojvhkd ;i nv hojdhvjk ld'k thpai ...
کسی نبود نظر دیگه ای بده؟!!!!!!!!!!!دوستان بنظرتون چطوره آهنگ های 93 رو یه پک کنم بذارم برای فروش..خوب میگیره؟اصن مجازه؟
تهدید میکنی ؟
دختر بازی هم یکی از وظایف شرعی هر مسلمونه البته به اسم صیغه کردن هر غلطی میکنن
اسلام است دیگر گاهی برای هر کثافت کاری راه حلی قانونی دارد ... :|
,uni p,vd j, fiaj ldnk ;i nv hojdhvj fhai h,k,rj hdk[h fi nojvhkd ;i nv hojdhvjk ld'k thpai ...
به نظر من هردوتاش خوبه اگر نیت خیر باشد:general609: د.ب در راستای ص باشد که چه بهترصیغه رو خیلی قبول ندارم برا انتخاب کردنش.... اما!
صیغه یک تعهد هست که مرد نسبت به زن و زن نسبت به مرد میده که در این مدت بدونند که هر دو یک میزان ارزش دارند.
البوم مهدی رو هنوز نمیخوای بذاری؟کسی نبود نظر دیگه ای بده؟!!!!!!!!!!!
اگر س.م رو هم بزاری خیلی خوبه(البته من اگه سایت موزیک داشتم هر ماه پک بهترین آهنگ های ماه رو میزاشتم یا پک آهنگ های شاد)کسی نبود نظر دیگه ای بده؟!!!!!!!!!!!
گفتم که کسایی که میخوان از اینجا بگن لینک کل آلبومو بدم...البوم مهدی رو هنوز نمیخوای بذاری؟
فقط دو اهنگ گذاشته بودی
منظورم اینه که میگیره کارش؟یا هیشکی توجه نمیکنه؟اگر س.م رو هم بزاری خیلی خوبه(البته من اگه سایت موزیک داشتم هر ماه پک بهترین آهنگ های ماه رو میزاشتم یا پک آهنگ های شاد)
@l3est میدانی س.م چه کسی میباشد؟
یه جور که دونه دونه هم بشه دی ال کرد . به نظر من خیلی خوبه اینجوری بازدید کننده ثابت هم پیدا میکنی..گفتم که کسایی که میخوان از اینجا بگن لینک کل آلبومو بدم...
توی سایت هم بزودی میذارم(فردا)
منظورم اینه که میگیره کارش؟یا هیشکی توجه نمیکنه؟
ساسی؟
فکر نمیکنم فروش زیادی داشته باشهکسی نبود نظر دیگه ای بده؟!!!!!!!!!!!
من فک کردم میگی پک رو بزارم برا دانلود... فک نکنم برا چندتا آهنگ پول بدن.. واچلی کل آرشیو رو شاید خریدن..گفتم که کسایی که میخوان از اینجا بگن لینک کل آلبومو بدم...
توی سایت هم بزودی میذارم(فردا)
منظورم اینه که میگیره کارش؟یا هیشکی توجه نمیکنه؟
ساسی؟
آرههمونی که 8song گفت ؟
تعهد !!!!صیغه رو خیلی قبول ندارم برا انتخاب کردنش.... اما!
صیغه یک تعهد هست که مرد نسبت به زن و زن نسبت به مرد میده که در این مدت بدونند که هر دو یک میزان ارزش دارند.
والا من اگه میدونستم که اینجا نمی گفتم مظنه بازار چنده!!!
لینک کل آلبوم :دیالبوم مهدی رو هنوز نمیخوای بذاری؟
فقط دو اهنگ گذاشته بودی
قیمت ثبت چون نمیشه ازش برند سازی کردارزش این دامنه چنده؟
hamyar98.ir
این کد رو به منم بده من نیتم خیرهتعهد !!!!