tissit
Registered User
از این موارد زیاد پیش میاد
به ایمیلشونم حتما باید ارسال بشه...
---------------------------------------------
صبح همه دوستان وب مستر بخیر.
انشالله که امروز،روز پرباری برای همه باشه.
خدا قوت.
از این موارد زیاد پیش میاد
حالا این دفعه رو به خاطر من جمع نکن
وای عـــالی بود : ))))
صبح شما هم بخیر باشه و همچنین ...از این موارد زیاد پیش میاد
به ایمیلشونم حتما باید ارسال بشه...
---------------------------------------------
صبح همه دوستان وب مستر بخیر.
انشالله که امروز،روز پرباری برای همه باشه.
خدا قوت.
یه قانون هست که میگه تحت هر شرایطی حق با مشتری هست :دی به جای گذاشتن عکس تو اینجا برو ایمیلت رو بزن :دی
چقد مسئولین در فکر کیفیت محتوای نت میباشندسایتم رو به نسخه جدید منتقل کردم ، یک روز نشد فیلتر شد :|
سایت موزیک هست ، از وردپرس به دروپال منتقل کردیم ، امکانات جدیدی هم ایجاد کردیم ، حالا بعضی ها شاید حسودی کردن ما رو ریپورت دادن.چقد مسئولین در فکر کیفیت محتوای نت میباشند
هر وقت یکی میگه سایت موزیکم فیلتر شد یاد نکس1موزیک میوفتم...سایت موزیک هست ، از وردپرس به دروپال منتقل کردیم ، امکانات جدیدی هم ایجاد کردیم ، حالا بعضی ها شاید حسودی کردن ما رو ریپورت دادن.
زیاد دیدم حرف از کله پا کردن ایشون میزنید مگه چیکار کرده :general210:هر وقت یکی میگه سایت موزیکم فیلتر شد یاد نکس1موزیک میوفتم...
از خواننده های مجاز ایرانی جز این انتظار داری؟با اون صدای ساختگی؟الان دوتا از دوستان همسن خود بنده خوانندن :|جای تو بودم روش از این سایت های فروش قالب فارسی شه و پلاگین میاوردم بالا
من میخوام فقط توش .. شعر نباشه
یه قانون هست که میگه مال خودمه و فضولی اش به تو نیومده :دی به فعالیتت ادامه بدهیعنی میگی الان من باید سایتو ببندم؟:general107::general210:
مشاهده پیوست 669097
امیرحسین (اسمتون این بود؟) من چند وقت پیش تو کلاس یکی از دوستام داشت به آهنگ گوش میکرد بهش گفتم این مزخرف چیه داری گوش میدی نه صداش خوبه نه ترانه و آهنگ خوب دیدم طرف بهم یکم جدی نگاه کرد بغل دستیم گفت آهنگ خودشه :| صداش رو اونقدر عوض کرده بود که اگر مامان اش هم گوش کنه متوجه نخواهد شد پسرش خوندهاز خواننده های مجاز ایرانی جز این انتظار داری؟با اون صدای ساختگی؟الان دوتا از دوستان همسن خود بنده خوانندن :|
هر چی سنگه واسه پای لنگه.هر وقت یکی میگه سایت موزیکم فیلتر شد یاد نکس1موزیک میوفتم...
کاری نکرده فقط آهنگ های غیر مجاز رو میزاره فیلتر نمیشه ولی سایت های دیگه آهنگ مجاز میزارن فیلتر میشن همینزیاد دیدم حرف از کله پا کردن ایشون میزنید مگه چیکار کرده :general210:
البته دلیل این که کاربران ثابت زیادی داره چون فکر میکنند ماله شبکه nex1 هست :general707:
فیلش رو زمین هست که هیچ . خرش هم داره همینطوری میرهفک کنم یکی از بروبچ یه 30-40 صفحه پیش گفت که این nex1music چرا فیلش نمیره هوا
اهنگ شکیرا می زاره بعدش کاور اهنگ رو سانسور می کنه الله و اعلمفیلش رو زمین هست که هیچ . خرش هم داره همینطوری میره
باید قبلش HTML بلد باشیبرنامه نویسی php رو تو چندروز میشه یاد گرفت؟
html از کدا سر در میارم ولی نمیتونم بنویسمباید قبلش HTML بلد باشی