پرشین ریجستر مال کی بود ؟؟
اقا دمت گررررمhttp://94.23.168.250/ملک مسعود - دی بلال لری - YouTube.mp4
بهترین کیفیت این بود
شارژ هم برات خودت داش مهدی :دی
http://www.google.com/trends/میخوام جایگاه چند تا کلمه رو تو گوگل بررسی کنم. راهنمایی کنید
25 تومن به صاحبخانه پرداخت شده ... 25 تقسیم بر 3 میشه 8.3یه معما میگم ببینم کی میتونه حل کنه ؟!؟!
معما : " سه نفر یه خونه را اجاره میکنن 30تومن (یعنی هر نفر 10تومن میده)، یه آدم غریبه میومده خونه این سه نفر و کارای خونشونو میکرده بدون اینکه پول بگیره یا اجاره بده. وقتی که این غریبه میخواسته بره خونش، این سه نفر 30تومن را میدن به این غریبه بهش میگن سر راه که داری میری این پولو بده به صاحبخانه و بهش بگو فلانیا برای اجاره خونه دادن. این آدم غریبه پولو میگیره میره دم خونه صاحبخانه و بهش میگه این 30تومن را فلانیا بابت اجاره خونه دادن، صاحبخانه هم دلش برای اون غریبه میسوزه 5تومن بهش میده و میگه بخاطر اینه که زحمت کشیدی تا اینجا اومدی. غریبه 5تومنو میگیره بعد پیش خودش میگه 5تومن واسه من زیاده، پس میره پیش اون سه نفر و نفری 1تومن به هرکدومشون میده 2تومن هم برای خودش میمونه. اون سه نفر میگن از این 30تومن که دادیم 3تومنش (نفری 1تومن) بهمون برگشت در واقع ما 27تومن پول دادیم (نفری 9تومن)."
خب حالا اگه صورت مسئله را متوجه شدین بریم سراغ سوال اصلی : گفتیم که این سه نفر در واقع 27 تومن پرداخت کردن، 2تومن هم پیش اون غریبه هست، پس جمعش میشه 29 تومن.
مگه اینا 30تومن به صاحبخونه ندادن پس چرا الان جمع پوله شده 29 تومن؟
اون 1تومن کجا رفته؟
معما قدیمی بود
آیا تا حالا از نت حجمی رنج برده ای ؟آیا میخواهید از حداکثر سرعت اینترنت خود استفاده کنید ؟
پیشنهاد من به شما استفاده از IDM و utorrent به صورت همزمان است :general707:
networx کمتر از 122K نشون نمیده :general707:
تو همه مراکز مخابراتی هست ؟؟یه مدت منم تو همین وضع بودم پول مفت میریختم تو حلق آسیاتک
آخرشم رو خط قبلیم آسیاتکو جم نکردم، یه خط جدید گرفتم با اینترنت مخابرات.
پ.ن : میگن اگه خط فقط برای اینترنت بخوای قیمتش 25 هست. ولی من نمیدونستم خط تلفنی گرفتم :general601:
منطقه ها فرق دارن دلیلش هم تعداد افرادی ان که سرویس میگیرن . مثلا اینجایی که من الان هستم سرعت 256 همیشه بالای 100هستش دیگه خیلی افت کنه 80الان از مخابرات سرویس توربو 512 رو تمدید کردم سرعت دانلود از 120 بالا نمیره مشکل از منه با از مخابرات؟؟؟؟؟
اگه راهی چیزی دارید بزارید پیش پام تا داغون نشدم.
من قبلا هم گرفته بودم سرعت دانلودش از 400 پایین نمیومد الان 120منطقه ها فرق دارن دلیلش هم تعداد افرادی ان که سرویس میگیرن . مثلا اینجایی که من الان هستم سرعت 256 همیشه بالای 100هستش دیگه خیلی افت کنه 80
یه لینک هم ازشون میزاشتی بد نبود
مخابرات پهنای باند کم اورده اصلا بدرد نمیخورهمن قبلا هم گرفته بودم سرعت دانلودش از 400 پایین نمیومد الان 120
هزینه رو اعلام نکردید ؟