rizak
Registered User
- نوشتهها
- 855
- لایکها
- 704
برای من 3 تا میشماره باهاشون تماس هم گرفتم جواب ندادنپس چرا نوشته بدون محدودیت ؟
برای من 3 تا میشماره باهاشون تماس هم گرفتم جواب ندادنپس چرا نوشته بدون محدودیت ؟
6 حقیقت جالب در مورد گوگل که احتمالا نمیدونستید!
===============================
1. در سال ۱۹۹۸ که گوگل راه اندازی شد، کاربران در طور روز، ۵۰۰ هزار جستجو انجام می دادند، حالا این رقم به ۲ میلیون در ثانیه رسیده!
2. مردم آنقدر به گوگل اکتفا می کنند که یک بار در سال ۲۰۱۳، زمانی که گوگل داون شد، ترافیک اینترنت ۴۰ درصد کاهش یافت.
3. گوگل دارنده چندین دامنه مختلف است که ممکن است کاربران حین وارد کردن آدرس گوگل، به اشتباه آن را تایپ کنند. مثل gooogle .com یا gogle .com و googlr .com. این شرکت حتی دامنه ۴۶۶۴۵۳ دات کام را هم در اختیار دارد.
4. ایندکسهای سرچ گوگل از لحاظ اندازه، 100 میلیون گیگابایت حجم دارد. صد هزار هارد یک ترابایتی را که کنار هم بگذارید، همین قدر میشود.
5.زمانی که استریت ویو راه اندازی شد، این سرویس تنها از ۵ شهر آمریکا با دوربین ۵ مگاپیکسلی تصویر داشت. اما حالا این سرویس از تمامی قاره ها با دوربین ۷۵ مگاپیکسلی تصویر دارد.
6. گوگل شاید تنها سایتی باشد که می خواهد زمان حضور کاربران روی سایتش را «کاهش» دهد.
هستاین سایت با موبایل و تبلت سازگار هست یا نه
حداقل دستمزد کارگران ۷۱۲,۴۲۵ تومن (۱۷٪ افزایش)از دوستان کسی اطلاعی از افزایش حقوق کارمندان و کارگران در سال 94 داره؟
http://www.en.pluginz.eu/product/groupbuy-limited-in-time-prestashop/
یه گواهی امضاست که فرمی رو که میدن رو پر میکنید میبرید دفتر خونه تایید میکنه یه کپی کارت ملی هست که باید برابر اصل کنیدو براشون بفرستید کلا یک هفته زمان میبرهیعنی حضوری هم باید جایی بریم یا از پشت سیستم هم میشه انجام داد ؟
فیلتره مخابراتدوستان میشه چک کنند ببینند این سایت فیلتره یا بازه:
http://ninachat.com
دوستای دیگه هم اگه میشه چک کنند ببینند بازه یا فیلترهدوستان میشه چک کنند ببینند این سایت فیلتره یا بازه:
http://ninachat.com
تورم هم ۳۰٪ :|با این دستمزد یه نفر فقط نون بربری خالی بخوره (صبح ظهر شب) کم میاد که :|
یه سوال فنی : چرا CPU رو گارانتی نمی کنن ! ؟
710 تومن شد پایهاز دوستان کسی اطلاعی از افزایش حقوق کارمندان و کارگران در سال 94 داره؟
فقط خرج خورد و خوراک یک نفر آدم کمرشکن شده، دیگه پوشاک و سایر مسائل بماند!با این دستمزد یه نفر فقط نون بربری خالی بخوره (صبح ظهر شب) کم میاد که :|
مملکت صاحاب نداره، یک جنس الکترونیک که همیشه 320 تومن میخریدم امروز رفتم بخرم میگفت 400 تومن! تازه همون بار قدیمش بود! نزدیک بود با فروشنده دعوام بشه. جالبه اینکه دلار ارزون شده ولی جنس همینجور بالا میره، قشر سرمایه دار خوب میتازه توی این مملکتتورم هم ۳۰٪ :|
۱۳٪بدبخت تر میشن
cpu های اینتل احتمال این که مشکلی براش پیش بیاد به شدت بعید هست . یه جوری گارانتی براش بی معنی هست ...
شما کسی رو دیدی cpu بخره بگه خراب بود یا مشکل داشت ؟
cpu هم تا جایی که من میدونم اگر بخواد خراب بشه میسوزه و دیگه قابل تعمیر نیست
نه منظورم همون 50 دلار بود که تبدیل به بیت کوین بشه و اون دوستمون یه سایت معرفی کرد که مقدار به بیت کوین رو محاسبه میکرد.50 دلار بیتکوین فکر کنم میشه 14 هزار دلار
معادل 50 میلیون اوشولوق
فکر کنم برو بچس ایرانی فوقش 10 بیتکوین داشته باشن سر جمع
فهمیدی یه ندا بده :دینه منظورم همون 50 دلار بود که تبدیل به بیت کوین بشه و اون دوستمون یه سایت معرفی کرد که مقدار به بیت کوین رو محاسبه میکرد.
یه سرچی کردم دیدم ظاهرا میشه در سایتهایی ثبت نام کرد و کیف پول ایجاد کرد.
میخوام بدونم کسی تجربه ای با کار با بیت کوین داره؟
این همه وبمستر یکی نمیدونه اصن یه وضعی شده :دیفهمیدی یه ندا بده :دی
دست درست :دیاین همه وبمستر یکی نمیدونه اصن یه وضعی شده :دی
یکی ندا بده من خودم هواتو دارم :دی