سلامسلام
50 دلار به بیت کوین چقدر میشه؟
نه باو واسه ولنتاین سال بعد میخوامسلام
میخوای عیدی بدی؟
بیت کوین که مشکلی با ایرانی ها نداره و تحریم نیست؟ من الان بخوام مثلا 50 دلار بیت کوین تهیه کنم باید چه کار کنم؟ دوستان تجربه ای دارند بفرمایند
مرسی
نه باو واسه ولنتاین سال بعد میخوام![]()
اولین نظر نقد و بررسی ش به دلم نشستتلویزیون سامسونگ 89 میلیون تومان قیمت:general705:
دیجی کالا 26 میلیون و هفتصد تخفیف میده
http://www.digikala.com/Product/DKP-21058/Samsung-UHD-85S9/تلويزيون-سامسونگ-UHD-85S9
دو تا سایت بهت میگم برو کارت همیشه راه میافته اگر زیرنویسی وجود داشته باشه حتما این تو هستکسی زیرنویس قسمت 18 سریال Scorpion رو داره ؟ برای 720 p
میدونم نامرتبط به تاپیک ولی چون یکی از دوستان توی همین تاپیک این سریال رو معرفی کردن پرسیدم
در ضمن خیلی سریال جالب هست برای من که اهل دنبال کردن سریال نیستم بشدت پیگیر این سریالم !
14۱570سلام
50 دلار به بیت کوین چقدر میشه؟
بس که بچه با فهم و شعوریه6 حقیقت جالب در مورد گوگل که احتمالا نمیدونستید!
===============================
1. در سال ۱۹۹۸ که گوگل راه اندازی شد، کاربران در طور روز، ۵۰۰ هزار جستجو انجام می دادند، حالا این رقم به ۲ میلیون در ثانیه رسیده!
2. مردم آنقدر به گوگل اکتفا می کنند که یک بار در سال ۲۰۱۳، زمانی که گوگل داون شد، ترافیک اینترنت ۴۰ درصد کاهش یافت.
3. گوگل دارنده چندین دامنه مختلف است که ممکن است کاربران حین وارد کردن آدرس گوگل، به اشتباه آن را تایپ کنند. مثل gooogle .com یا gogle .com و googlr .com. این شرکت حتی دامنه ۴۶۶۴۵۳ دات کام را هم در اختیار دارد.
4. ایندکسهای سرچ گوگل از لحاظ اندازه، 100 میلیون گیگابایت حجم دارد. صد هزار هارد یک ترابایتی را که کنار هم بگذارید، همین قدر میشود.
5.زمانی که استریت ویو راه اندازی شد، این سرویس تنها از ۵ شهر آمریکا با دوربین ۵ مگاپیکسلی تصویر داشت. اما حالا این سرویس از تمامی قاره ها با دوربین ۷۵ مگاپیکسلی تصویر دارد.
6. گوگل شاید تنها سایتی باشد که می خواهد زمان حضور کاربران روی سایتش را «کاهش» دهد.
فکر کنم فقط 3 تارو بشمارهاساتید در کد پاپ اپ بدون محدودیت فیس نما
هر چقدر پاپ اپ باز بشه میشمره ؟
پس چرا نوشته بدون محدودیت ؟فکر کنم فقط 3 تارو بشماره
تو پرشین اسکریپت چند تایی هست ببین به دردت میخورهدوستان یه قالب برای ووکامرس که فارسی شده باشه برای یک فروشگاه کالا فیزیکی معرفی کنید لطفا