خرید گروهی فیلم آموزش فریمورک Yii
دوستان وبمستر بشتابید تا دیر نشده !
دوستان وبمستر بشتابید تا دیر نشده !
http://www.pi3idl.com/2014/01/new-tab-code-maker/سلام
یه کد نیوتب میخواستم کسی داره قرض بده
به گمونم ، امدن این تاپیک ، بار علمیشون بالا رفته :دیپس بالاخره بعد از گذشت سالها به این سیستم فیلترینگ wildcard هم اضافه شده : ))
خدا رو شکر درست شد ، الان هم در حال مشاهده کلیپ های علمی هستمهر چند که ما از این چیزا خبر نداریم و استغفرالله ولی آره بسته شده
سلام.
کلیپ علمی میبینید کنارشم یکم کلیپ علمی منتشر کنیدبه گمونم ، امدن این تاپیک ، بار علمیشون بالا رفته :دی
خدا رو شکر درست شد ، الان هم در حال مشاهده کلیپ های علمی هستم
نه احتیاجی نیست شخص حقیقی هم می تونه نماد بگیرهدوستان برای گرفتن نماد اعتماد حتما باید وبسایت یه شرکت ثبت شده باشه
برای یه وبسایت فروشگاهی نمیشه نماد گرفت ؟
نه احتیاجی نیست شخص حقیقی هم می تونه نماد بگیره
منظورتو متوجه نشدم جواد جانکار حضوری هم داره ؟
منظورتو متوجه نشدم جواد جان
بله باید به دفترخونه های رسمی هم یه مراجعه ای بکنییعنی حضوری هم باید جایی بریم یا از پشت سیستم هم میشه انجام داد ؟
چون امکان کنترل صدا به صورت نرم افزاری هم وجود داره شاید ویروس باشهدوستان تا حالا ویروسی دیدید که به سیستم صوتی کامپیوتر صدمه بزنه؟
از چند روز پیش صدا کامپیوتر قطع و میشد اولش فکر کردم از سیم اسپیکر هست چون وقتی اون تو حالت خاصی قرار میگرفت صدا درست میشد.
دیروز سیمشو عوض کردم ولی باز همون مشکل بود.
امروز دارم شک میکنم شاید ویروس باشه
شاید دکمه پاور اسپیکر رو نزدی ))))دوستان تا حالا ویروسی دیدید که به سیستم صوتی کامپیوتر صدمه بزنه؟
از چند روز پیش صدا کامپیوتر قطع و میشد اولش فکر کردم از سیم اسپیکر هست چون وقتی اون تو حالت خاصی قرار میگرفت صدا درست میشد.
دیروز سیمشو عوض کردم ولی باز همون مشکل بود.
امروز دارم شک میکنم شاید ویروس باشه
مورد داشتیم با پایتون ویروس نوشته سی پی یو سوزونده :|
به درایور های کارت صدا آسیب بزنه صدا قطع میشه دیگه! کار اکثر ویروس ها هم دستکاری فایل هاست. البته همه اینایی که نوشتم نظریَست :|
وقتی کارت صدا رو دوباره نصب میکنم تا یه ریستارت قطع و وصل نمیشه.چون امکان کنترل صدا به صورت نرم افزاری هم وجود داره شاید ویروس باشه
از چند روز پیش صدا کامپیوتر قطع و میشد.شاید دکمه پاور اسپیکر رو نزدی ))))
ننداز گردن ویروس :|
ای جان تو بگردماز چند روز پیش صدا کامپیوتر قطع و میشد.
اشتباه تایپ کرده بودم منظورم قطع و وصل میشدیعنی پاورو زده بودم