aalirezaa1376
Registered User
اگر بخوای من طراحی میکنم براتون . . .با 200 نه قالب خوبی میسازن
و با 200 تبلیغ توی سایت خوبی نمیتونم کنم
از نظر امکانات و ... نگران نباشید
نمونه کار قالب موزیک هم دارم . . .
خواستی پ.خ بده
اگر بخوای من طراحی میکنم براتون . . .با 200 نه قالب خوبی میسازن
و با 200 تبلیغ توی سایت خوبی نمیتونم کنم
اندروید به شدت متکی به Dalvik (ماشین مجازی که در سیستم عامل اندروید استفاده شده ) هست ، این Dalvik در درجه اول برای زبان جاوا طراحی شده (هر چند برای سایر زبان ها هم قابل استفاده هست ) تقریبا میشه گفت روی اکثر CPU ها ARM, MIPS, Power Architecture, x86 prosessors..X86 و... قابل اجرا هست.من :android34:
اندروید فقط رو یه پلتفرم اجرا میشه. با جاوا میشه برای هر پلتفرمی برنامه نوشت.
جاوا جاوا هست دیگه ، فرقی نداره ، کجا استفاده بشه ، کد جاوایی که شما روی اندروید می نویسید (کد توسط ماشین مجازی کامپایل میشه) با کدی که مثلا تو یک فریمورک تحت جاوا مینویسی هیچ فرقی نداره.این حرفا درسته ولی جاوا رو بخوای برای اندروید یاد بگیری خیلی فرق داره با اینکه کل جاوا رو یاد بگیری منظورم فریمورک های وب و چیزای دیگه هست.
برای هدایت اون پسر جوون دوتا راه داری:جاوا جاوا هست دیگه ، فرقی نداره ، کجا استفاده بشه ، کد جاوایی که شما روی اندروید می نویسید (کد توسط ماشین مجازی کامپایل میشه) با کدی که مثلا تو یک فریمورک تحت جاوا مینویسی هیچ فرقی نداره.
یک نمونه مشابه اش رو میشه جاوااسکریپت رو مثال زد ، الان کد جاوا اسکریپتی که روی مرورگر مینویسی با کد جاوا اسکریپتی که تو محیط Node میزنی هیچ تفاوتی ندارن.
پ.ن : تو quora یاور پرسیده بود ، چیکار کنم پسر 17 ساله ام رو از فکر زدن استارت آپ (تو زمینه رباتیک) منصرف کنم ، 17 ساله های ما چه فکرهایی دارن ، اون ها چه فکرهایی .
منم گول قیمت ارزونشو خوردم٬ خود به خود دیگه کار نمیکنن بعد از یه مدت.چرا وسترن ؟
من تو 2 سال گذشته حدود 4 ترابایت دیتا رو روی 2 هارد وسترن از دست دادم . بدون هیچ ضربه و هیچ برخوردی . جفتشون به تناوب یهو صبح که وصل کردم دیگه دیتکت نشدن ! به نظرم بگرد silicon power پیدا کن . یه کم گرونه ولی میارزه .
من که نگفتم ، هر کی جاوا بلد باشه ، برنامه نویسی اندروید رو هم بلده ، من گفتم ، جاوا هر دو مشابه هست syntax مشابه ای دارن ، اما هر کدوم بسته به محیط های متفاوت شون API های متفاوتی دارن ، که طبعا باید زمان صرف یادگیری اش کنه.اگه فرق نداشت الان سایت ها به جای آموزش اندروید ٬ جاوا میزدن.
انقدرم برنامه نویس اندروید تو بازار ریخته اکثرشون قبلا جاوا کار نکردن.
بیشتر به خاطر ابزارهایی هست برای توسعه دهنده وجود داره.منم میگم یادگیری برنامه نویسی اندروید از کل جاوا ساده تره.
چرا وسترن ؟
من تو 2 سال گذشته حدود 4 ترابایت دیتا رو روی 2 هارد وسترن از دست دادم . بدون هیچ ضربه و هیچ برخوردی . جفتشون به تناوب یهو صبح که وصل کردم دیگه دیتکت نشدن ! به نظرم بگرد silicon power پیدا کن . یه کم گرونه ولی میارزه .
همیشه متصل بود؟ با آداپتور یا بدون آداپتور؟منم گول قیمت ارزونشو خوردم٬ خود به خود دیگه کار نمیکنن بعد از یه مدت.
مدام که نهمدوام متصل بود؟ با آداپتور یا بدون آداپتور؟
اگر بخوای من طراحی میکنم براتون . . .
از نظر امکانات و ... نگران نباشید
نمونه کار قالب موزیک هم دارم . . .
خواستی پ.خ بده
مبارکت باشهمن اینترنال گرفتما!
سلامسلام
امروز یک اتفاق جالب افتاد٬ اکثر سایت های بزرگ فیلم با هم فی/لتر شدن و جالبتر اینکه آدرس های بعدیشون هم همه فی/لتر هست.
الان بزنید :
iranfilm123716416.com
moviefa2341758.org
tinymoviez73861761471231.org
....
انگار هر عددی بیاد پشت این آدرس ها باز هم فی/لتر هست.
دوستان نظری ندارید که آدرس رو چیکار کنیم ؟ :دی
web.archive.orgسلام دوستان بعد از مدتی دوری با یک سوال امدم
سایتی که ارشیو سایت ها را داشت ادرسش چی بود
یعنی ادرس سایتی را می زدیم می اورد ارشیو کل سایت را
ادرس کاملش را بنویسید
بلیدی ان اس های ی دامنه هنوز ست نشده
الان از اد دامین یا پارک دامین می خوام تو سی پنل ثبتش کنم ارور میده :
Could not determine the nameserver IP addresses for “.........ir”. Please make sure that the domain is registered with a valid domain registrar
بعد که دی ان اس ها ست بشه تو پارک دامین ثبت میشه آیا ؟؟؟