همینجوری ادامه بده به نظر محبوبیتش رو از دست میدهاین تلگرامم خوشش اومده..همش بازی در میاره:general210::general210::general210:
دوباره رفتش تو کما:general505:الانه که خبرگذاری ها برن سراغ وزیر ارتباطات تا تلگرام دان میشه میرن سراغش :general307:میگن این چرا دان شدهاین تلگرامم خوشش اومده..همش بازی در میاره:general210::general210::general210:
جدی ؟ ای کاش زودتر میگفتی یک ماهه گرفتم 512 نامحدود، البته هنوز فعال نشده طرحآسیاتک نامحدودش مذخرف ترین سرویس بین شرکت های ADSL هست.
اگه حجمی خواستی بن تخفیف با تخفیف موجوده
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-بن-تخفیف-آسیاتک-نصف-قیمت.782152/
من گرفتم 8 مگ دانلود 1 میده ماه اول شد 65 با نصبش :general503: ولی با شاتل لند نزدیک یه ترابایتی رو دانلود زدمنامحدود که فقط مخابرات، اونم فکر کنم فقط برای تهران نامحدود داره. چند روز پیش رفتم مخابرات روی دیوار فقط 256 و 512 داشت فکر نکنم دیگه سرعت بالاتر نامحدود بدن.
شاید آسیاتک الان خوب شده باشه! قبلا که 1 مگ گرفتم وضعش خیلی خراب بود.
الان های وب گرفتم یه طرح داره با این مشخصات :
سرعت تا 8Mbps
حجم دانلود ماهانه 30 گیگ
دانلود شبانه نداره
قیمت سالانه : 270
الان همینو گرفتم سرعتش حدود 3Mbps هست. البته خطم نویز داره دم در تست کردم سرعت 5Mbps بود.
های وب خواستی کد معرف موجوده :general707:
اتفاقا قرار بود از مخابرات بگیرم ساعت 10شب زنگ زدم 2020 ، واسه ثبت نام گفت کارشناسی در دسترس نداریم :|نامحدود که فقط مخابرات، اونم فکر کنم فقط برای تهران نامحدود داره. چند روز پیش رفتم مخابرات روی دیوار فقط 256 و 512 داشت فکر نکنم دیگه سرعت بالاتر نامحدود بدن.
سرعت تا 8Mbps
حجم دانلود ماهانه 30 گیگ
دانلود شبانه نداره
قیمت سالانه : 270 (ماهی حدود 23,000 هرگیگ کمتر از 800ت)
الان همینو گرفتم سرعتش حدود 3Mbps هست. البته خطم نویز داره دم در تست کردم سرعت 5Mbps بود.
تا حالا سایتی رو دیدید امروز فیلتر شه و فردا از فیلتر در بیاد؟
download.ir فقط ۱روز و نیم فیلتر بود :|
شانسم نداریم٬ اگه فیلتر شیم یا واسه همیشه فیلتر میمونیم یا باید ۷ ماه دنبالش بدوییم
برا ما که قطعه احتمالا ماله ما خار داره :|پارتی عزیزم
اونطور که خودم دیدم و کار های خودم هم به همین روش پیش رفت
فقط پارتی
ضمنا تلگرام قطع نیست
من با مخابرات تماس گرفتم گفت خطت توی فیبر نوری هست و نمتیونی adsl بگیری میخوام بدونم راست گفته یا مارو پیجونده؟نامحدود که فقط مخابرات، اونم فکر کنم فقط برای تهران نامحدود داره. چند روز پیش رفتم مخابرات روی دیوار فقط 256 و 512 داشت فکر نکنم دیگه سرعت بالاتر نامحدود بدن.
سرعت تا 8Mbps
حجم دانلود ماهانه 30 گیگ
دانلود شبانه نداره
قیمت سالانه : 270 (ماهی حدود 23,000 هرگیگ کمتر از 800ت)
فیبر باشه فقط خود مخابرات سرویس میده. بقیه شرکتها نمی تونن سرویس بدن.من با مخابرات تماس گرفتم گفت خطت توی فیبر نوری هست و نمتیونی adsl بگیری میخوام بدونم راست گفته یا مارو پیجونده؟
احتمالا تاریخ وردپرست تنظیم نیست!!!کسی اینجا می دونه چرا تو قسمت زمان بندی مطلب ( وردپرس ) من زمان بندی رو می زنم مثلا بر فردا ساعت 8 صبح ولی وقتی می زنم بروز رسانی مطلب تاریخ انتشارش رو می زنه مثلا دو سال پیش
این مشکل فقط برای مطالب قبلی هست مطالبی که جدیدا می زنم این مشکل رو دیگه ندارن
مثلا یه سریال رو بروزرسانی می کنم زمان بندی می کنم برای مثلا 10 دقیقه دیگه تا بیاد صفحه اول اما مثلا می ره صفحه اخر چون تاریخ می خوره برا 2 سال پیش یا 6 ماه پیش
@aalireza439
@l3est
@EmpireWorld
@MR-S
شاید این افزونه به دردت بخوره.کسی اینجا می دونه چرا تو قسمت زمان بندی مطلب ( وردپرس ) من زمان بندی رو می زنم مثلا بر فردا ساعت 8 صبح ولی وقتی می زنم بروز رسانی مطلب تاریخ انتشارش رو می زنه مثلا دو سال پیش
این مشکل فقط برای مطالب قبلی هست مطالبی که جدیدا می زنم این مشکل رو دیگه ندارن
مثلا یه سریال رو بروزرسانی می کنم زمان بندی می کنم برای مثلا 10 دقیقه دیگه تا بیاد صفحه اول اما مثلا می ره صفحه اخر چون تاریخ می خوره برا 2 سال پیش یا 6 ماه پیش
@aalireza439
@l3est
@EmpireWorld
@MR-S
خود مخابرات گفت نمیتونی adsl بگیری.فیبر باشه فقط خود مخابرات سرویس میده. بقیه شرکتها نمی تونن سرویس بدن.