چون کلفتن :general711::general601:چرا کسی به این باشکاه خبرنگاران جوان کسی گیر نمیده خیلی از خطوط قرمز رو رد کرده
![]()
یه سازمان رو به تمسخر گرفته
ما میام یه عکس مدل میزاریم تو سایت هشتادهزار باز پیام از فیلترینگ میاد
و سیاه آفریقایی :general711::general601:چون کلفتن :general711::general601:
حالا این همه ایراد عد گیر دادی به این تفریح ما؟ بذار 4 تا توهین کنن بالاخره یه آزادی از یه جایی در بیادچرا کسی به این باشکاه خبرنگاران جوان کسی گیر نمیده خیلی از خطوط قرمز رو رد کرده
![]()
یه سازمان رو به تمسخر گرفته
ما میام یه عکس مدل میزاریم تو سایت هشتادهزار باز پیام از فیلترینگ میاد
و سیاه آفریقایی :general711::general601:
حالا این همه ایراد عد گیر دادی به این تفریح ما؟ بذار 4 تا توهین کنن بالاخره یه آزادی از یه جایی در بیاد:general502:
فکر کنم دو سه سال پیش یود یه مدت خیلی کوتاهی گوگل رو فیلتر کردن.اونو خودشون استفاده میکنن . کلا صدای مردم درمیاد
وگرنه به همون خدا فیلترش میکردن
اگه یادت باشه سه سال پیش سر یه قضیه گفته بودن 10 روز هیچ مسلمونی از گوگل استفاده نکنه تا ورشکست بشه هو فلان ...فکر کنم دو سه سال پیش یود یه مدت خیلی کوتاهی گوگل رو فیلتر کردن.
نه کامل فیلتر شده بود من یادمه.اگه یادت باشه سه سال پیش سر یه قضیه گفته بودن 10 روز هیچ مسلمونی از گوگل استفاده نکنه تا ورشکست بشه هو فلان ...
یادمه ده روزش گوگل بالا نمیومد ولی فیلتر هم نبود ( نامردا می گفتن مشکل از سمت گوگله کسی اجبار به عدم استفاده نیست )
با سلام و احترام....به اطلاع می رساند که حملاتی موسوم به Bruteforce بر روی بخش مدیریت برنامه وب سایت شما توسط سیستم امنیتی شرکت نت افراز شناسایی شده است.
خب بخش مدیریتُ دو مرحله ای کن تا ولت کنن:android30:روزی 3 تا ایمیل از اینا واسم میاد :|
ول کن هم نیستن..همش بروت فورس میکن:general210::general210: همش هم نت افراز بلاکشون میکنه//دم نت افراز گرم واقعا
یعنی اینا خسته نمیشن:general712::general407::general407::general407::general407:
خب بخش مدیریتُ دو مرحله ای کن تا ولت کنن:android30:
این درصد استفاده از موتورهای جستجوی تا یک ماه اخیر هست ، به نظرت گوگل براش مهمه چند میلیون کاربری که عملا هیچ سودی براش نداره (اشاره به فیلتر تبلیغات گوگل توسط ایران) باشن یا نباشن؟اگه جای این فیلترینگ بودم جای الکی فیلتر کردن این همه سایت ، فقط گوگل رو فیلتر میکردم و ریدایرکت میکردم رو بینگ ، بعد به گوگل میگفتم این امکانات گوگل رو که برا ایرانیا تحریم کردی رو ازاد کن تا گوگل رو تو ایران بازکنیم (جدی )
100درصد مطمئنم بعد چند ماه تحریمشون رو برمیداشتن
اینا بات هستن کلا اتوماتیک انجام میشنروزی 3 تا ایمیل از اینا واسم میاد :|
ول کن هم نیستن..همش بروت فورس میکن:general210::general210: همش هم نت افراز بلاکشون میکنه//دم نت افراز گرم واقعا
یعنی اینا خسته نمیشن:general712::general407::general407::general407::general407:
زیر 30 ثانیه تحریم ها را برمیداشتناگه جای این فیلترینگ بودم جای الکی فیلتر کردن این همه سایت ، فقط گوگل رو فیلتر میکردم و ریدایرکت میکردم رو بینگ ، بعد به گوگل میگفتم این امکانات گوگل رو که برا ایرانیا تحریم کردی رو ازاد کن تا گوگل رو تو ایران بازکنیم (جدی )
100درصد مطمئنم بعد چند ماه تحریمشون رو برمیداشتن
رو چه اساس؟زیر 30 ثانیه تحریم ها را برمیداشتن
تبلیغات رو که خودشون تحریم کردن . بعدش فیلتر شدرو چه اساس؟
ای پی ایرانی ارزشمنده؟کاربر ایرانی ارزشمنده؟از تبلیغات گوگل استفاده می کنید؟دارید از یوتیوب استفاده می کنید؟
کاربر ایرانی فقط نتایج گوگل رو به گند کشیده
از خداشون هست فیلتر شه ، حداقل نیاز به این همه الگوریتم شناسایی اسپم ندارن :| !
دقیقا همینظوره. گوگل اصلا براش مهم نیست کاربرهای ایرانو از دست بده و شاید هم یه جورایی براش بهتر هم باشه که اصلا به ایرانی که الان از امکانات گوگل نصفه و نیمه تحریم هست کلا سرویس نده.این درصد استفاده از موتورهای جستجوی تا یک ماه اخیر هست ، به نظرت گوگل براش مهمه چند میلیون کاربری که عملا هیچ سودی براش نداره (اشاره به فیلتر تبلیغات گوگل توسط ایران) باشن یا نباشن؟
مشاهده پیوست 924645