SSL کاری به فیلترنشدن نداره ها! این همه سایت معروف که فیلتر شدن SSL دارن دیگهدوستان کسی امار ssl داره که مدرک نخوان و سخت نگیرن؟برای فرار از ف ی ل ت ر ی ن گ
نه برای من نیستاقا این ارور برا شما هم هست
یک خطای غیرمنتظره رخ داده است. ممکن است اشتباهی در تنظیمات wp-persian.com یا سرور شما بوجود آمده باشد. اگر شما همچنان این مشکل را دارید، لطفا بهتالار گفتگو وردپرس فارسی مراجعه نمایید.
داداش الکسا که به دامنه سایت توجهی نمیکنه٬ خودش اتومات رتبه بندی رو انجام میدهدوستان کسی میدونه چطوری میشه یک سایتیو که دامنش .ir هست توی الکسا ثبت کرد؟![]()
اطلاع ندارم.
مشکل از افزونه جلالی بود ، حذفش کردم افزونه wp-parsidate نصب کردم اوکی شدشاید این افزونه به دردت بخوره.
مثلا تو صفحه پیشخوان وردپرس ، اخبار وردپرس نشون می ده؟نه برای من نیست
نهسلام
انتقال سایت از ساماندهی یک نفر که صاحب قبل سایت بوده به ساماندهی خودم چگونه هست ؟
گزینه انتقال اینچنینی داره ساماندهی ؟
گاهی بعضی ها همینجوری تبلیغ دو تا سایت بزرگ رو میزارن که بقیه فکر کنن اره بهشون تبلیغ دادن تا بتونن تبلیغات بگیرنچطوریاس که بعضی از سایت ها از شرکت های بزرگ(منظورم مثه بامیلو دیجیکالا رایتل و... )تبلیغ میگیرن (با قیمت بالا)ولی بعضی دیگر با همان رتبه(و بعضن رتبه بهتر) و همان موضوع هیچ شرکت بزرگی بهشون تبلیغ نمیده؟
باند بازی ه یا چی؟؟
سریال house of cards رو دانلود کردم. 2 قسمت اولش منو گرفته :دیمشکل نداره تموم شد دوباره میبینیم
قسمت 10 هنوز زیرنویس نیومده. قسمت قبلی انقد زیرنویس فارسی دیر اومد انگلیسی دانلود کردم.
بلک لیست چطوریه؟ صحنه و ... نداره میشه جلو خانواده دید؟تو این سبک فعلا Blacklist رو میبینم. این تموم شد احتمالا house of cards شروع میشه.
بگو اون طرف سایتو از ساماندهی حذف کنه بعدش شما برو ثبت کن.سلام
انتقال سایت از ساماندهی یک نفر که صاحب قبل سایت بوده به ساماندهی خودم چگونه هست ؟
گزینه انتقال اینچنینی داره ساماندهی ؟
باز ماله تو خوبهبلک لیست چطوریه؟ صحنه و ... نداره میشه جلو خانواده دید؟
چون خیلی وقته پدر بزرگوار میگه یه سریال دوبله بیار ما بفهمیم این تلویزیون که هیچی نداره
اونو که من خودم تنهایی هم خجالت میکشم نگاه کنم چه برسه تو جمع :دیباز ماله تو خوبه
بابا من Game of Thrones نگا می کنه خخخخخ :|
خدا می دونه تلگرام داره چ اطلاعاتی رو به اینا می فروشهhttps://telegram.me/www_tabnak_ir/10678
[ Photo, پس از ایمو ،این بار تمامی سایت های دانلود،پیام رسان واتس آپ را به دستور کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه از سایت خود حذف کرده اند
@www_tabnak_ir ]
خدا می دونه تلگرام داره چ اطلاعاتی رو به اینا می فروشه