@amir7310سایت درباره ترفند و ازین جور چیزا بزنم جواب میده؟
:android30:
این همونی که همه میگن بعضی ها هستن که نون مردم رو آجر میکنن
تحویل بگیر
@amir7310سایت درباره ترفند و ازین جور چیزا بزنم جواب میده؟
سایت درباره ترفند و ازین جور چیزا بزنم جواب میده؟
آره میتونییک سایت داریم که تقریبا 2 ماهی هست suspand هستش
میشه دوباره بالا آوردش و با فیکس کردن not found های وبمستر تولز دوباره برگرده به حالت قبل؟
@EmpireWorld
خیلی ممنون بابت راهنماییتون:general710::android30::android30::android30::android30:
خخخخ
چقدر خندیدم تاپیکتونو دیدم...
نون مردم رو آجر میکنن
بزنسایت درباره ترفند و ازین جور چیزا بزنم جواب میده؟
ولی این نکته رو اشاره نکردیبزن
خوب پولی توشه :general404::general711:
پاشو بیا تلگرام:android06:بزن
خوب پولی توشه :general404::general711:
بستگی داره چه پست هایی رو پاک کردی . اگه پست خاصی که از گوگل ورودی داشته باشه رو پاک نکردی احتمالا بعد یه مدت به همون بازدید میرسی ولی طبیعیه که اولش افت داشته باشی. من که انقدر پست مهم پاک کردم از 20 هزار آی پی رسیدم به 6000 آی پی:general503:دوستان بعد ار فیلتر سایت به مدت 12 روز و مسدود بودن 6 روزه سرور سایت بنده توقع چقدر بازدید رو باید داشتم باشم ؟
قبل فیلتر روزانه طبق آمار وبگذر 700 ای پی داشتم!!
اوهبستگی داره چه پست هایی رو پاک کردی . اگه پست خاصی که از گوگل ورودی داشته باشه رو پاک نکردی احتمالا بعد یه مدت به همون بازدید میرسی ولی طبیعیه که اولش افت داشته باشی. من که انقدر پست مهم پاک کردم از 20 هزار آی پی رسیدم به 6000 آی پی:general503:
خیر برای من نیست.چیلتر نیست :
https://subscene.com/
شما چرا در گروه تخصصی تلگرام نیستی؟ اونجا برات از فیلتر درمیاریمجایزه واسه کسی که سایت منو تا اخر هفته بتونه از فیلتری در بیاره
پ.ن : سایت پریروز درخواست کردم دیروز رد درخواست شده
چقدر میتونی هزینه کنی؟؟جایزه واسه کسی که سایت منو تا اخر هفته بتونه از فیلتری در بیاره
پ.ن : سایت پریروز درخواست کردم دیروز رد درخواست شده
روی لوکال داری استفاده می کنی؟اقا این ارور برا شما هم هست
یک خطای غیرمنتظره رخ داده است. ممکن است اشتباهی در تنظیمات wp-persian.com یا سرور شما بوجود آمده باشد. اگر شما همچنان این مشکل را دارید، لطفا بهتالار گفتگو وردپرس فارسی مراجعه نمایید.
موضوع، قدمت و اعتبار سایت بسیار مهم هستچطوریاس که بعضی از سایت ها از شرکت های بزرگ(منظورم مثه بامیلو دیجیکالا رایتل و... )تبلیغ میگیرن (با قیمت بالا)ولی بعضی دیگر با همان رتبه(و بعضن رتبه بهتر) و همان موضوع هیچ شرکت بزرگی بهشون تبلیغ نمیده؟
باند بازی ه یا چی؟؟
فیلتر هست (ایرانسل)دوستان بی زحمت سایت بنده رو چک کنید بیند رفع فیلتر شده یا نه ؟ باسه خودم هر بار لود میکنم یکی در میون فیلتره :general210:
بست فور دی ال
چون از خودمونی 300-400 تادوستان بعد ار فیلتر سایت به مدت 12 روز و مسدود بودن 6 روزه سرور سایت بنده توقع چقدر بازدید رو باید داشتم باشم ؟
قبل فیلتر روزانه طبق آمار وبگذر 700 ای پی داشتم!!
خان گروه زدید؟شما چرا در گروه تخصصی تلگرام نیستی؟ اونجا برات از فیلتر درمیاریم
سایتت اگه خاکبرسری نیست بده خودم یکروزه درستش میکنم
برای ما هم میتونی از فیل دربیاری؟ چه تضمینی وجود داره که دوباره یه هفته بعد فیل نشه؟شما چرا در گروه تخصصی تلگرام نیستی؟ اونجا برات از فیلتر درمیاریم
ببخشید شما رفیق کلانتر هستید؟:general405::general505:شما چرا در گروه تخصصی تلگرام نیستی؟ اونجا برات از فیلتر درمیاریم