باید آدرسو بدونم که بتونم نظر بدم الان ما چند تا نمونه کار با کلمه مدل لباس مجلسی و مدل مانتو و مدل لباس 2016 و ... توی صفحه اول گوگل داریم.ادرس واسه چی؟
صفحه 4-6 هستم الان خودم
شما میتونی بیاریش صفحه اول ؟ (دیدم تو کار بک لینکی)
باید آدرسو بدونم که بتونم نظر بدم الان ما چند تا نمونه کار با کلمه مدل لباس مجلسی و مدل مانتو و مدل لباس 2016 و ... توی صفحه اول گوگل داریم.ادرس واسه چی؟
صفحه 4-6 هستم الان خودم
شما میتونی بیاریش صفحه اول ؟ (دیدم تو کار بک لینکی)
ادرس رو که داری:general210:کجاش خاک برسریهشما چرا در گروه تخصصی تلگرام نیستی؟ اونجا برات از فیلتر درمیاریم
سایتت اگه خاکبرسری نیست بده خودم یکروزه درستش میکنم![]()
اونقدی که سایت رفع فیلتر بشهچقدر میتونی هزینه کنی؟؟
چرا اینقدر دو دلی؟ برادر برنامه ریزی داشته باشی درست کار کن هر سایتی بزنی "میگیره"دوستان میخوام سایت دانلود جدیدی رو راه اندازی کنم به نظرتون میگیره یا نه ؟
مطمئنی؟:general709:چرا اینقدر دو دلی؟ برادر برنامه ریزی داشته باشی درست کار کن هر سایتی بزنی "میگیره"
این سوالت مثل این می مونه بگی دوستان می تونم رانندگی کنم یا نه؟
چرا نه؟مطمئنی؟:general709:
بله درسته به خصوص حلقه تکرارچرا نه؟البته شاید برداشت دوستان از برنامه ریزی و درست کار کردن در حدکپی کردن مطالب و تغییرخط اولش باشه که دیگه در اون مورد حرفی نیست :general603:
الان 99% سایت موزیک و فیلم و دانلود دارن یا می خوان بزنن خوب اونی که بهتر کار کنه قطعا بالا میاد (حالا جدا از بحث روابط! مشکلات خاص در وب فارسی)
کسی که در زمینه تخصصی درست کار کنه بدون شک نتیجه میگیره
سراغ دارم کسایی رو که با هزار ای پی درامد بیشتری از یه سایت با 20 هزار ای پی دارن چون تخصصی هستن اصلا نیازی به بازدید کننده عادی ندارن
از همون 1000 تا بازدید کننده نیم درصد مشتری بشن کافیشونه
وب فارسی دچار ی حلقه تکرار شده هر از گاهی ی چیزی مد میشه همه میرن سراغش تا نابودش نکن ولش نمی کنن :general707:
:android30::android30::android30::android30:ادرس رو که داری:general210:کجاش خاک برسریه
اونقدی که سایت رفع فیلتر بشه![]()
نحوه استفاده از این DNSSEC چطوری هست؟می دونستید که ، ISP ها می توند از طریق ردگیری درخواست های DNS شما ، به تمام درخواست هایی که از طرف شما ارسال شده دسترسی داشته باشن ! حتی اگر درخواستی که ارسال کردید از طریق کانکشن رمزگذاری شده SSL باشه ، یا اینکه از هر نوع سرویس فیلترشکنی استفاده کنید.
برای رفع این مشکل یک پروتکلی وجود داره به نام DNSSEC کارش به این صورت هست که یک لایه امنیتی جدید به سیستم DNS فعلی اضافه میکنه ، مشکل اصلی DNSSEC این هست که هنوز به طور گسترده ای توسعه داده نشده (مشابه IPV6) و خیلی کم ازش استفاده میشه.
اگر میخواهید در مورد نحوه کار DNSSEC بیشتر بدونید ، اینجا خیلی خوب توضیح داده .
https://www.cloudflare.com/dnssec/how-dnssec-works/
هاست بهتره ج.ر میخوری ولی چون وب خودته و میگی فرقی نداره بذار تو وردپرس :android06:دوستان برای یه سایت گالری عکس، عکس ها تو وردپرس آپلود شه بهتره یا هاست دانلود
به نظر خودم زیاد فرقی نداره:android06: نظر شما چیه ؟
اینک در کدامین سرویس کپیده اید؟
بعضی تیکت هارو خودشون میبندنجواب دادن به تیکت انتورک چطوریه؟
اگه حجم عکسها در حد 100 تا 200 کیلو بایته توی خود وردپرس اوکی هست اما اگه بالاتر و هر عکس حدود یک مگ باشه هاست دانلود بگیر.دوستان برای یه سایت گالری عکس، عکس ها تو وردپرس آپلود شه بهتره یا هاست دانلود
به نظر خودم زیاد فرقی نداره:android06: نظر شما چیه ؟
تیکت جدید رو میگمبعضی تیکت هارو خودشون میبندن
اما بعضیاشون بازه و میتونی ج بدی
DNSSEC رو باید رو DNS سرورتون نصب و کانفیگ بشه.نحوه استفاده از این DNSSEC چطوری هست؟
اطلاعات بیشتر در موردش سایتی گذاشته؟ (جز ویکی پدیا)
این یک Material-UI یک فریمورک html مثل bootstrap یا foundation نیست ، Material-UI یک کامپوننت React هست ، یعنی اینکه Material-UI رو فقط میشه در کنار React استفاده کردش .