https://telegram.me/joinchat/BjJsxT2hPy8n6MF7NWaR6gگروه تلگرام خوبی برای وب مسترها هست ؟ لطفا لینک بدید
البته باید دوستان بیان تا خوب شه
https://telegram.me/joinchat/BjJsxT2hPy8n6MF7NWaR6gگروه تلگرام خوبی برای وب مسترها هست ؟ لطفا لینک بدید
سئو کار کن :general406::general510:بچه ها میخوام تو کلمه
لباس عروس
بیام صفحه اول گوگل
چیکار کنم ؟
اینبار دلیل فیلتر چی بوده ؟ادرس رو که داری:general210:کجاش خاک برسریه
اونقدی که سایت رفع فیلتر بشه![]()
پارک کنید بعدش از طریق تنظیمات ریدایرکت کنید روی دامنه دوم.دوستان یه دامنه ای الان روی هاست ما به صورت اد دامین هست حالا من میخوام یه دامنه رو روی اون دامنه اد شده پارک کنم اما همچین گزینه ای وجود نداره و فقط روی دامنه اصلی هاست میشه دامنه پارک کرد. به نظرتون از چه راهی میشه اینکارو کرد؟
اول پارک کنم روی دامنه اصلی بعد برم ریدایرکتش کنم رو اد دامنه؟ ریداریکت 301 یا 302؟پارک کنید بعدش از طریق تنظیمات ریدایرکت کنید روی دامنه دوم.
یکی از سایتهایی که با کلمه سئو صفحه اول گوگل رو چک کردم
از 10-15 تا سایت زیر 500 ایران بک لینک خریده
ماهی ان میلیون تومن پول بک لینک داره میده که صفحه اول باشه بنام سئو!
سی پنل : پارک کنید. بعدش در همون قسمت داره منیج ریدایرکت اون رو بزن و بعدش آدرس رو بزن. به 301 و 2 ربطی نداره.اول پارک کنم روی دامنه اصلی بعد برم ریدایرکتش کنم رو اد دامنه؟ ریداریکت 301 یا 302؟
انجام دادم اما دامنه پارک شده روی دامنه اصلی بالا میاد نه اد دامنه.سی پنل : پارک کنید. بعدش در همون قسمت داره منیج ریدایرکت اون رو بزن و بعدش آدرس رو بزن. به 301 و 2 ربطی نداره.
دلیلش نامشخصهاینبار دلیل فیلتر چی بوده ؟
مثل دفعه قبل رفتی و چرت و پرت نوشتی ؟
گذاشتیم :general504:
از چه لحاظ ج.ر میخورم ؟ واضح تر راهنمایی کنهاست بهتره ج.ر میخوری ولی چون وب خودته و میگی فرقی نداره بذار تو وردپرس :android06:
خب بدون تبلیغات و بک لینک ... چجوری میخواید این همه رقیب کوچیک و بزرگ رو از سر راه بردارید :general609:من دارم سایت موزیک میزنم سرمایه ی زیادی هم ندارم که بخوام خرج کنم براش
تهش 30 تومن دارم. بنظرتون برای افزایش بازدید سایت چکار کنم؟
سیستم هم وردپرس
من از سئو سر در نمیارم و میخوام اگه بشه این 30 تومن رو به بهترین نحو ممکن با مشورت با شما خرج اینکار کنم هرچند میدونم خرج سئو و ... خیلی بیشتر از ایناسگذاشتیم :general504:
از چه لحاظ ج.ر میخورم ؟ واضح تر راهنمایی کن
خب بدون تبلیغات و بک لینک ... چجوری میخواید این همه رقیب کوچیک و بزرگ رو از سر راه بردارید :general609:
اگه خودتون سئو بلد باشید خیلی کمک میکنه بهتون ...
من خودم خیلی دوست دارم سایت موزیک بزنم ...خب میخوام اگه بشه این 30 تومن رو به بهترین نحو ممکن با مشورت با شما خرج اینکار کنم هرچند میدونم خرج سئو و ... خیلی بیشتر از ایناس
ریدایرکتی که گفتم هم انجام دادید؟انجام دادم اما دامنه پارک شده روی دامنه اصلی بالا میاد نه اد دامنه.
30 میلیون؟ یا 30 هزار تومان منظورتونه؟من دارم سایت موزیک میزنم سرمایه ی زیادی هم ندارم که بخوام خرج کنم براش
تهش 30 تومن دارم. بنظرتون برای افزایش بازدید سایت چکار کنم؟
سیستم هم وردپرس
بله انجام دادم اما بازم روی دامنه اصلی بالا میاد.ریدایرکتی که گفتم هم انجام دادید؟
من اگه 30 میلیون داشتم از شما مشورت نمیخواستمریدایرکتی که گفتم هم انجام دادید؟
30 میلیون؟ یا 30 هزار تومان منظورتونه؟
ممنون از شعور شما.من اگ
من اگه 30 میلیون داشتم از شما مشورت نمیخواستم![]()
اصولا باید انجام بشه. یه جای کار اشکال داره که عملا باید بررسی بشهبله انجام دادم اما بازم روی دامنه اصلی بالا میاد.