پنل هم واسه من تغییر کردهاین تعرفه های جدید های وب رو کسی توجه کرده بهشون ؟ تو پنل هنوز قدیمیه ولی تو سایت جدید زدن عجیب و غریبم هستش !!!!!!!
هاست با کیفیت با هارد ssd و وب سرور Nginx خواستین در خدمتیم ، یک ماه رایگان میتونید تست کنید بعد از یکماه درصورت تمایل میتونید خرید کنیدای کسانی که از پردیس هاستینگ سرویس دارین ایا راضی هستین:general705:
اینقدر که این یارو ادعا داره خدا بیامرز استیو جابز نداشت"از نظر فنی و تکنولوژی قدرت تولید و صادرات را در داخل کشور داریم. یکی از مشکلات، قاچاق تلفن همراه است"
مشاهده پیوست 950536
مشاهده پیوست 950538
قطعات درجه 3 چینی میارن اسم خودشونُ می زنن روش میشه تولید ملی
والا افعانستان و عراق هم خریدار این گوشی ها نیستن
میگن برای حمایت تعرفه واردات گوشی های دیگه رو زیاد کنن!
تا دقیقا بشه شبیه وضعیت خودرو مملکت!
ماشین 10/15 هزار دلاری رو ملت باید 100 میلیون بخرن چون تولید ملی به خطر می افته. اما اینکه جون ملت به خطر می افته اصلا مهم نیست
والا من که دو ساله گوشی جی ال ایکس دارم و خیلی از دوستام هم دارن همه راضین. قبول دارم در حد گوشی های غول های گوشی نیست ولی از خیلی ها هم کم نمیاره اگر حمایت بشه مطمئنن جای پیشرفت داره. نمیدونم چرا همه تو اینترنت دم از جهان سومی بودن میزننن و میگم مثلا امریکای ها فلانن و پشملانن بعد نمیتونن از تولید ملی خودشون حمایت کن. همه کسانی که تو این تایپیک هستن میدونن که خیلی از این شرکت های معروف موجود با حمایت دولت و ملتشون به این جا رسیدن .....اینقدر که این یارو ادعا داره خدا بیامرز استیو جابز نداشت
شما از ما سرویس دارید؟شما سرویس ازشون دارین یا میخواین بخرین؟
شما فکر کنم فقط میخواید 206 باشه؟! بیخیال داداش کیفیت ندارند. پول الکی نده الان 207 شم مالی نیست.آقا ایرانخودرو چرا 206 تیپ 2 موجود نداره :general503::general503::general503::general503:
روی فروش اینترنتیش هم ورداشته تیپ 2 روز
والا الان میخوام سه ماهه بخرم...اوایل دنبال مدل های 90 تا 91 بودم..که یک ماشین بیرنگ و سالم پیدا نکردم..بعدش تصمیم گرفتم..اقساطی بخرم از نمایندگی ها..دیدم خیلی گرون در میاد..شما فکر کنم فقط میخواید 206 باشه؟! بیخیال داداش کیفیت ندارند. پول الکی نده الان 207 شم مالی نیست.
ضمنا وقتی با دو تا شیشه بالا بر میتونه همینو 4-5 تومن گرونتر بفروشه منم بودم تولید نمیکردم
با افزونه Google XML Sitemapsگوگل به شما 6 هشدار در مورد وجود خطا توی سایت مپتون داده.
این خطا ها رو رفع کردید؟
چه پلاگینی برای سایت مپ استفاده کردید که توی 6000 ایندکس 6 تا خطا داشته! بهتره از یک پلاگین دیگه برای سایت مپ استفاده کنید
همنیطور فایل سایت مپ سایتتون رو توی مرورگر خودتون باز کنید ببینید بدون خطا باز میشه یا خیر
من در حال حاضر خیر.شما از ما سرویس دارید؟
بازار گرمی! می خوان قیمت ها ببرن بالاآقا ایرانخودرو چرا 206 تیپ 2 موجود نداره :general503::general503::general503::general503:
روی فروش اینترنتیش هم ورداشته تیپ 2 روز
مونتاژ که تولید ملی حساب نمیشه.والا من که دو ساله گوشی جی ال ایکس دارم و خیلی از دوستام هم دارن همه راضین. قبول دارم در حد گوشی های غول های گوشی نیست ولی از خیلی ها هم کم نمیاره اگر حمایت بشه مطمئنن جای پیشرفت داره. نمیدونم چرا همه تو اینترنت دم از جهان سومی بودن میزننن و میگم مثلا امریکای ها فلانن و پشملانن بعد نمیتونن از تولید ملی خودشون حمایت کن. همه کسانی که تو این تایپیک هستن میدونن که خیلی از این شرکت های معروف موجود با حمایت دولت و ملتشون به این جا رسیدن .....
اینطوری نیست دوست عزیز هنوز همون قطعات چینی رو مونتاژ میکننوالا الان میخوام سه ماهه بخرم...اوایل دنبال مدل های 90 تا 91 بودم..که یک ماشین بیرنگ و سالم پیدا نکردم..بعدش تصمیم گرفتم..اقساطی بخرم از نمایندگی ها..دیدم خیلی گرون در میاد..
الان تصمیم گرفتم 0 نقدی بخرم..که از شانس من این هفته فروش نقدیش متوقف شد:general503::general503: یعنی یه هفته زودتر تصمیم میگرفتم..الان ثبت نام کرده بودم..ای بخشکی شانس:general307:
درسته کیفیت ندارن...مدل های 93-94 که آشغالن..اما الان 95 هارو با لایسنس پژو فرانسه میزنن فک کنم
پس چی حساب میشه ؟؟مونتاژ که تولید ملی حساب نمیشه.
کاش فقط مونتاژ بود - یه مونتاژ با کیفیت شاید بتونه سرآغاز یه تولید مناسب باشهمونتاژ که تولید ملی حساب نمیشه.