- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,502
دوستان میگم پشتیبانی سرور اختصاصی خیلی مهمه؟ واقعا نیازش پیش میاد؟
- نظرتون راجب کیفیت iranvps.org چیه؟
Last edited:
مرتبه اول که حتمن کانفیگ و تنظیمات امنیتی نیاز هستدوستان میگم پشتیبانی سرور اختصاصی خیلی مهمه؟ واقعا نیازش پیش میاد؟
به نظر چون ویژگی های زیادی رو بررسی میکنه و چون بهینه سازی برای گوگل همیشه انجام میشه و ارتباط تنگاتنگی دارن با همدیگه از این نظر مثبت در نظر گرفتناستفاده از Google Analytics روی سئو تاثیر مثبت داره؟ بعضی جاها دیدم که به عنوان یه فاکتور سئو لحاظش کردن
canonical در لینک سازی چه معنی میده؟
ارور 404 فراوان باشه بهتره یا ریدایرکت به صفحه اصلی؟ گدوم گزینه برای سئو مناسب تره؟
فکر کنم فیلترهاین shazam چرا همه ش میزنه که افلاینه :general710:
اره فیل شکن هم کاری نمیکنهفکر کنم فیلتره
البته با چیلترشکن هم امتحان میکنیم نمیشه
قبلا به ثانیه تشخیص میداد ولی الان میزنه 10 musics are pending
بیت کوین هم خریدش احراز میخواد دیگه فرقش چیه ؟چرا با بیتکوین کار نمیکنی حالا که دشواری هویت داری؟
نه من از این سایت تا حالا خریدی نداشتم من ماوس لاجیتک مدل m100r را از سایت بامیلو خرید کردم و ازش راضی ام اون زمان که خریدم بهاش نزدیک به 30 هزار تومان بود.محصول اصلی نیست این محصول رو سایتش زده 9 دلار 120 تومن خالص قیمتشه اگه بیاد این ور بالای 300 تومن میشه خودشونم تایید کردن که اصل نیست . احتمالا قبلا خرید داشتی شما
بهترین راه اگه نمیخوای از ایرانیا استفاده کنی :
یه vps بگیر
یه حساب بیت کوین تو بلاک چین بساز و به اندازه ای که میخوای بیت بخر
بعد برو مستقیم از خود سایت های خارجی که ویزا کارت یا مستر برای وریفای پای پال میفروشن بگیر ( پرداخت با بیت کوین و اتریوم اکثرا دارن )
حساب پای پال بساز و خودت وریفای کن
به نظرم کلا چیز چرتیه برای سایت های معمولی که پرداخت آنلاین ندارنSSL معمولی مثل Let's Encrypt دقیقا جلوی چه چیزی رو میگره برای چی مفیده وقتی امنیت با اس اس ال پرمیوم هست؟
کسی هست بتونه مطالب فارسی رو انگلیسی کنه ( مناسب سایت ) . خودم وقتم ندارم اگه کسی هست بگه مرسی
یکی دو تا اپ دیگه هم هستن اما اونا متاسفانه حالت پاپ اپ رو ندارن و کارایی شون زیاد بالا نیست و به هیچ عنوان جای شازم رو نمیگیرناره فیل شکن هم کاری نمیکنه
برای من شده صد و خورده ای:general505:
اگه بشه با برنامه دیگه پندینگ های اینو اوکی کرد خوبه
SSL معمولی مثل Let's Encrypt دقیقا جلوی چه چیزی رو میگره برای چی مفیده وقتی امنیت با اس اس ال پرمیوم هست؟
اینه قالبش : https://jannah.tielabs.com/
فارسیش هم هست : https://www.google.com/search?newwindow=1&client=firefox-b-d&ei=0iD1XPPNHIecsAfR-rWAAg&q=Jannah+News+theme+دانلود+قالب+&oq=Jannah+News+theme+دانلود+قالب+&gs_l=psy-ab.3...1828.3693..3821...0.0..0.220.2160.0j6j5......0....1..gws-wiz.......0i71j33i21j33i160j0i22i30.xKW4cbNoO30