• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
سلام دوستانی که پرستا کار کردن
چطور میشه کاری کرد که اگه کاربر بیش تر از 100 هزار تومان خرید کرد و اونو پرداخت انلاین کرد ارسال کالا براش رایگان بشه و در غیر اینصورت اگه کاربر پرداخت در محل رو زد هزینه پستی ازش دریافت بشه؟
چنین کاری تو پرستا شاپ امکان پذیر هست؟
ممنون میشم که جواب بدین

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
یه چیز بگیر بره دیگه فرق نمیکنه
ایفورتک خوبه یکی دوبار گرفتم
فراسو هم یبار گرفتم فکررکنم خوب بوده
من فراسو گرفتم خوب بود
الان چند ساله کار میکنه

mili71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
@the boy
توی چندتا سایت نوشته که ایران تحریم ولی خبر چند سال پیشه توی بالای سایتشون که ship to گزینه ایران نیست ولی توی آدرس هایی که برای ارسال میشه گذاشت توی پروفایل گزینه ایران هست ! با فروشنده ها میگم که ارسال به ایران دارید همه میگن اره !

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
@the boy
توی چندتا سایت نوشته که ایران تحریم ولی خبر چند سال پیشه توی بالای سایتشون که ship to گزینه ایران نیست ولی توی آدرس هایی که برای ارسال میشه گذاشت توی پروفایل گزینه ایران هست ! با فروشنده ها میگم که ارسال به ایران دارید همه میگن اره !
چند سال پیش یادمه که ایران تو لیست بود اما موقع پرداخت قبول نمی‌کرد
به هر حال علی اکسپرس تحریم کرده و این توش شکی نیست چه اهمیتی داره که چی جوری ؟!

mili71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
@the boy
اين جوابيه كه فروشنده ها دادن عكسش رو ضميمه كردم
دوستان اگه كسي رو ميشناسيد كه با قيمت مناسب جنس از aliexpress ايران تحويل ميده معرفى كنيد

اگه كسى با اين سايت malltina.com كار كرده نظر بده البته اين سايت از با امازون كار ميكنه

فایل های ضمیمه

• IMG_6393.jpg
    IMG_6393.jpg
    18.9 KB · نمایش ها: 17

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
@the boy
اين جوابيه كه فروشنده ها دادن عكسش رو ضميمه كردم
دوستان اگه كسي رو ميشناسيد كه با قيمت مناسب جنس از aliexpress ايران تحويل ميده معرفى كنيد

اگه كسى با اين سايت malltina.com كار كرده نظر بده البته اين سايت از با امازون كار ميكنه
علی اکسپرس یه جوربازار یا مارکت پلیس هست. یه چیزی مثل موزاندو و بامیلوی خدابیامرز یا همین ایسام و دیجی کالای فعلی. فروشنده هاش (یا در اصل عرضه کننده/supplier) کاری ندارن که محصولشون رو به کجا ارسال کنن چون شما مستقیما طرف حسابشون (از نظر مالی) نیستین که بعدا بخاطر تحریم براشون مشکل پیش بیاد. طرف حسابشون سایت علی اکسپرسه که ایران رو تحریم کرده و سفارش های به مقصد ایران رو تایید نمی کنه.

اینایی که جنس از علی اکسپرس میاوردن اول میومدن سفارش رو با یه آدرس غیرایرانی ثبت می کردن ولی به فروشنده میگفتن براشون به آدرس ایران ارسال کنه، که فروشنده هم میدید مشتری دستش به جایی بند نیست، چیزی ارسال نمی کرد. با شکایت (dispute) از فروشنده، فوقش فروشنده رسید پستی به آدرس غیرایرانی رو ارسال می کرد.
الان راهشون اینه که اول آدرس دفترشون تو کشورهای دیگه مثل امارات یا ترکیه رو میدن و کالا رو اونجا دریافت می کنن برای ایران ارسال می کنن که یه هزینه ی مضاعف پستی که برخی وقتا از هزینه کالا هم گرونتر در میاد اعمال میشه. تو فروشنده های اینجا هم @chinship.ir معتبر هست.
سایت مالتینا هم چند بار ازشون خرید داشتم (آخرین بار زمستون امسال) معتبر هستن

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
سلام دوستان قراره ی یه فروشگاه اینترنتی بزنیم
خیلی دچار شک و تردیدها شدم نمی دونن برای پرداخت در محل با خود پست قرار دادم ببندم یا با واسطه ها ؟
از یه طرف مشکلات زیاد واسطه ها می ترسم
از یه طرف میگم خود اداره پست نکنه بد تر از واسطه ها باشه
ممنون میشم که تجربیات تون رو در اختیارم بزارید
اگه با واسطه پستی موافق هستید یه واسطه خوب معرفی کنید و بگید چرا اینو معرفی کردید
ممنون میشم که شرکت کنید

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
استفاده از Google Analytics روی سئو تاثیر مثبت داره؟ بعضی جاها دیدم که به عنوان یه فاکتور سئو لحاظش کردن
canonical در لینک سازی چه معنی میده؟
ارور 404 فراوان باشه بهتره یا ریدایرکت به صفحه اصلی؟ گدوم گزینه برای سئو مناسب تره؟

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
دوستان موس با قیمت متوسط چی پیشنهاد میکنید ؟ هر چی موس من میخرم هفته اول اسکرولش خراب میشه ! اگه کسی چیزی خزیده که راضیه لینکش رو بده .
Mouse Logitech Wired M100 موس لاجیتک

من مدل m100r را دارم . مدلهای لاجیتک اسکرولشون خیلی خوب کار می کنه. البته برای من گارانتی از نماینده مجاز که وارد کرده بود داشت.

https://www.poromix.com/mouse-logitech/1994-m100.html

مدل B100 هم هست البته دقت dpi اون کمتره و 800 هست. سایت زیر با قیمت 24600 تومن میفروشتش که نسبت به سایتهای دیگه خیلی خوبه اگه ارسال بکنند و قیمت برای گذشته نباشه.
https://www.kenarto.com/product/148192/موس-لاجیتک-B100

Last edited:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
گوگل آنالیتیکس شما هم ترکیده؟
آنلاین هارو نشون نمیده

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
مدل B100 هم هست البته دقت dpi اون کمتره و 800 هست. سایت زیر با قیمت 24600 تومن میفروشتش که نسبت به سایتهای دیگه خیلی خوبه اگه ارسال بکنند و قیمت برای گذشته نباشه.
محصول اصلی نیست این محصول رو سایتش زده 9 دلار 120 تومن خالص قیمتشه اگه بیاد این ور بالای 300 تومن میشه خودشونم تایید کردن که اصل نیست . احتمالا قبلا خرید داشتی شما

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
سلام و خسته نباشید خدمت بچه های پرشین تولز
کسی تاحالا تجربه سفارش حساب وریفای شده paypal داشته ؟
از سایت هایی مشابه پیمینت 24 که البته الان بسته شده سفارش بده و واسش حساب وریفای شده paypal بسازن ؟
راضی بودید ؟
به مشکل برخورد نکردید ؟

برای افرادی که آشنایی در خارج کشور ندارن بهترین راه داشتن حساب paypal چی هست ؟

پ ن : لطفا کسی نیاد پی وی بگه خودم واست میسازم و از این حرفا :)

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
شماره مجازی ایرانی از کجا میشه گرفت؟
درسته که میگن ثبت سیمکارت محدودیت داره؟ محدودیتش چه تعداد هست؟
جواب این تیکت رو چی دادن؟ برای من دستی شماره را تغیر داد و ورفای کردم یعنی همچین امکانی وجود نداره باید تیکت بزنی و درخواست بدی!!
و گفت که تلفن ثابت نیاز نیست!!! قبلا که تلفن ثابت نداشتم میگفت از تلفن همسایه استفاده کنید :android30: خب پس این چی شد از احراز هویت :general208: با کارت تلفن درستش کردم تا دوباره زدن پنل رو خراب کردن

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
شماره مجازی ایرانی از کجا میشه گرفت؟
درسته که میگن ثبت سیمکارت محدودیت داره؟ محدودیتش چه تعداد هست؟

جواب این تیکت رو چی دادن؟ برای من دستی شماره را تغیر داد و ورفای کردم یعنی همچین امکانی وجود نداره باید تیکت بزنی و درخواست بدی!!
و گفت که تلفن ثابت نیاز نیست!!! قبلا که تلفن ثابت نداشتم میگفت از تلفن همسایه استفاده کنید :android30: خب پس این چی شد از احراز هویت :general208: با کارت تلفن درستش کردم تا دوباره زدن پنل رو خراب کردن
بابا من کلی دردسر داشتم
زنگ زدم جواب دادن گفتن امکانش نیست باید بگی خودمون تغییر بدیم شماره هارو گفتم تغییر دادن انصافا سرعتشون خوب بود همون لحظه عوض کرد
بعد مشکل دیگه که داشتم اسمم میلاد شریفی هستش الان ولی اون موقع قبل از سربازی فامیلیم پسوند داشت اسم روستا بود از قدیم مونده بود
توی قسمت مجوزها کارت ملیو که آپلود کرده بودم نوشته بود کارت ملی فامیلیت کامل نیست اینجا پسوند داره !
بخدا مانیتورو داشتم گاز میزدم از این همه نفهمی
اخرش بیخیال شدم یه اکانت دیگه خواستم بسازم نوشت کد ملی قبلا ثبت شده که دیگه به برادرم گفتم اون ثبت کرد از اون دارم استفاده میکنم
مملکت نیست که ....خونست سایتم فیلم و سریاله بعد از کلی دردسر که رسیدیم به قسمت بررسی sms اومد نوشت دارای نقص رفتم پنل دیدم نوشته با توجه به فعالیت شما که نشر بر خط هست باید مجوز از nashr.saramad.ir بگیری رفتم اونجا بگیرم که دیدم کامپیوترو از برق بکشم راحت ترم

جالبترش اینه که سایتم دیروز فیلتر شد:)

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
اقا جایی وب مانی ( خرید ) بدون احراز هویت میشناسید؟ 30 تا میخوام

بالا