دامنه دیگه مثل سابق اهمیت نداره
یه دامنه خوب رو طرف تمدید نکرده من ثبتش کردم و سایت روش راه انداختم
دامنه دیگه مثل سابق اهمیت نداره
پایونیر هم یه شرکت اسرائیلیهاقا چجوری میشه اکانت پایونیر ساخت؟ چرا اینقدر سخت گیر شدن وریفای میخواد که برای ایران محدود شده
![]()
به اسم دامنه بستگی دارهدامنه دیگه مثل سابق اهمیت نداره
یه دامنه خوب رو طرف تمدید نکرده من ثبتش کردم و سایت روش راه انداختم
Admaven یک شرکت اسراییلی هست
این اسکمه
توی فرومای خارجی که همه میگن اسکمه پول خورده و فلان حیخواستم باش کار کنم پشیمون شدمدو سال باهاش کار کردم,اخرین پرداختی هم که ازش داشتم همین ماه پیش بود.از نظر اعتبار هیچ مشکلی نداره
مشکل این هست که شرکت اسراییلیه!من یه مدت باهاش کار کردم نرخ پرداختیش خوب بود.معتبر هم هست.برای اسرائیل هم هست.
مشکلش چیه؟
اخرین پرداختی propelleradsتوی فرومای خارجی که همه میگن اسکمه پول خورده و فلان حیخواستم باش کار کنم پشیمون شدم
از دید آقایون حتی گوگل هم یک شرکت صهیونیستی هستو دریافت پول ازش میتونه مشکل ساز باشه, دیگه اینکه خودش اصل جنسه و شرکت اسراییلی هست که از همانجا هم پول رو می فرسته, من از 100 کیلومتریش هم رد نمیشم چه برسه به اینکه بخوام باهاش کار کنم
جالب اینکه شیلتر نیستمشکلش چیه؟
چند سال پیش که تازه ارائه شده بود تحریم بود و به ایران سرویس نمیدادcustom search گوگل تحریمه؟
قسمت promotions ارور میده Could not save your changes. Please refresh the page
چند بار هم امتحان کردم درست نشد
Border color داخل سایت نشون نمیده ولی روی تب اختصاصی خودش میاره! مشکل چیه که ظاهرش روی سایت با تب سرچ متفاوته؟
اگر تحریم بود کلا سرویس نمیدادچند سال پیش که تازه ارائه شده بود تحریم بود و به ایران سرویس نمیداد
اگه برای چرخیدن توی سایتا میخوای اکستنشن CyberGhost رو نصب کن اگه کلی میخوای Nordآقا یکی یه وی پی انی معرفی کنه قطعی نداشته باشه.. :general208:
قیمتش اصلا مهم نیست.. حاظرم 10 دلار بدم..
فقط قطعی نداشته باشه..
اصلا قطعی نداره؟اگه برای چرخیدن توی سایتا میخوای اکستنشن CyberGhost رو نصب کن اگه کلی میخوای Nord
برای من که نه D:اصلا قطعی نداره؟
این کله شیری دکمه donate چطوری گذاشته اونجا؟ همچین امکاناتی ندیدم داخل تنظیماتش :general108:100 هزار تا subscriber داره
تو یه ربع ویدیو لایو نزدیک 300 دلار دونیت کردن
ما کجاییم اینا کجان :general208:
مشاهده پیوست 1130559