خسته نباشیاز فروش بان استفاده کن
خسته نباشیاز فروش بان استفاده کن
بخوای با گوگل کسب درآمد کنی با سیستم وبلاگ به مشکل بر میخوری.آقا برای یه سایت محتوایی در زمینه فیلم و سریال ( انگلیسی ) بهتر هستش با وردپرس کار کنم یا اینکه توی بلاگر (بلاگ اسپات ) کار کنم . ممنون
اما بلاگر که معتبرترینشه فکر نکنم از نظر تبلیغات به مشکل بخورم؟ شاید امکان بسته شدنش باشهبخوای با گوگل کسب درآمد کنی با سیستم وبلاگ به مشکل بر میخوری.
https://forum.persiantools.com/threads/فرصت-استثنایی-کسب-درآمد-دلاری-از-گوگل-ادسنس-برای-وبمستران-داخل-ایران.933853/page-2#post-12614833اما بلاگر که معتبرترینشه فکر نکنم از نظر تبلیغات به مشکل بخورم؟ شاید امکان بسته شدنش باشه
خب مسلمه که فروش لوازم خانگی رو جواز کسب میخوانسلام دوستان
بااینکه می دونم جای این سوال اینجا نیست ولی جوابش خیلی برام مهمه
دوستان بنده فصد دارم یه فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی بزنم و تازگی ها می گن برای گرفتن ای نماد نیاز به پروانه کسب است می خواستم بدونم کسی هست یا کسی رو سراغ دارید که تو این صنف کار کنه و فروشگاه اینترنتی داشته باشه و ای نماد از پروانه کسب خواسته باشه؟
و دوم اینکه اصلا فروش خرده لوازم خانگی به صورت اینترنتی که نه مغازه ای دارم و نه انباری فقط از تامین کننده تامین بشه و به مشتری برسه جزِ صنف محصوب میشه؟
ممنون می شم که پاسخ بدید..
https://kwfinder.comدوستان با چه ابزار/سایتی میشه فهمید که یه کلیدواژه ماهانه چقدر در گوگل سرچ میشه؟
google keyword planerدوستان با چه ابزار/سایتی میشه فهمید که یه کلیدواژه ماهانه چقدر در گوگل سرچ میشه؟
به کشور بازدیدکننده خیلی بستگی داره. این دو تا شبکه رو یه تست بزن:کسی تجربه کار با سیستم های تبلیغاتی خارجی بجز گوگل داره؟
به طور تقریبی به ازای هر 1000 بازدید عملا چقدر مبدن؟
طی خوندن ریت ها اینطور متوجه شدم برای امریکا و کانادا طرفای یک دلار به ازای هر هزار بازدید میدن..به کشور بازدیدکننده خیلی بستگی داره. این دو تا شبکه رو یه تست بزن:
popads
propellerads
من هم یه سایت دارم ادسنس روش فعاله,اگر دوس داشتی هزار تا بازدید روش بریز ,من درامدش رو بهت میگم,اگه مناسب بود برات توافق کنیم با هم.
طی خوندن ریت ها اینطور متوجه شدم برای امریکا و کانادا طرفای یک دلار به ازای هر هزار بازدید میدن..
این اسکمهpropellerads
Admaven یک شرکت اسراییلی هستاگر واقعا بتونی یه ترافیک نسبتا ثابت و واقعی (غیر ربات) داشته باشی میتونی با agent های admaven هم صحبت کنی بعد از چند روز باهاشون توافق کنی روی یه رقم ثابت کار کنی باهاش.تو سایتشون یه اکانت بساز ایدی اسکایپ پشتیبانش رو بگیر باهاش صحبت کن.اگر برات سخته هم من میتونم صحبت کنم باهاشون از طرف شما.
برای لینک های خودم هم الان که دیره فردا عصر ایشالا هماهنگ میکنم باهات.همون لحظه به محض اینکه هزار تا بازدید رو ریختی درامد ادسنسش رو بهت میگم.
از جایی که من یادمه ایران تحریم بود....اقا چجوری میشه اکانت پایونیر ساخت؟ چرا اینقدر سخت گیر شدن وریفای میخواد که برای ایران محدود شده
نه من حدود 1 سال پیش اکانت داشتم اما الان هیچی ازش یادم نیست :general710:از جایی که من یادمه ایران تحریم بود....
عالی ....