• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
آقا برای یه سایت محتوایی در زمینه فیلم و سریال ( انگلیسی ) بهتر هستش با وردپرس کار کنم یا اینکه توی بلاگر (بلاگ اسپات ) کار کنم . ممنون

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
آقا برای یه سایت محتوایی در زمینه فیلم و سریال ( انگلیسی ) بهتر هستش با وردپرس کار کنم یا اینکه توی بلاگر (بلاگ اسپات ) کار کنم . ممنون
بخوای با گوگل کسب درآمد کنی با سیستم وبلاگ به مشکل بر میخوری.

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
دوستان با چه ابزار/سایتی میشه فهمید که یه کلیدواژه ماهانه چقدر در گوگل سرچ میشه؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
Last edited:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام دوستان
بااینکه می دونم جای این سوال اینجا نیست ولی جوابش خیلی برام مهمه
دوستان بنده فصد دارم یه فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی بزنم و تازگی ها می گن برای گرفتن ای نماد نیاز به پروانه کسب است می خواستم بدونم کسی هست یا کسی رو سراغ دارید که تو این صنف کار کنه و فروشگاه اینترنتی داشته باشه و ای نماد از پروانه کسب خواسته باشه؟
و دوم اینکه اصلا فروش خرده لوازم خانگی به صورت اینترنتی که نه مغازه ای دارم و نه انباری فقط از تامین کننده تامین بشه و به مشتری برسه جزِ صنف محصوب میشه؟
ممنون می شم که پاسخ بدید..
خب مسلمه که فروش لوازم خانگی رو جواز کسب میخوان

دوستان با چه ابزار/سایتی میشه فهمید که یه کلیدواژه ماهانه چقدر در گوگل سرچ میشه؟
https://kwfinder.com
البته حرومی بعد چند روز استفاده، الکی میگه که سایت شلوغه و نمیتونی وارد بشی اگر میخوای از سایت استفاده کنی باید اکانت پولی بخری
روش دیگه هم گوگل کیورد پلنر هست

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
کسی تجربه کار با سیستم های تبلیغاتی خارجی بجز گوگل داره؟
به طور تقریبی به ازای هر 1000 بازدید عملا چقدر مبدن؟

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
کسی تجربه کار با سیستم های تبلیغاتی خارجی بجز گوگل داره؟
به طور تقریبی به ازای هر 1000 بازدید عملا چقدر مبدن؟
به کشور بازدیدکننده خیلی بستگی داره. این دو تا شبکه رو یه تست بزن:

popads
propellerads

من هم یه سایت دارم ادسنس روش فعاله,اگر دوس داشتی هزار تا بازدید روش بریز ,من درامدش رو بهت میگم,اگه مناسب بود برات توافق کنیم با هم.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
به کشور بازدیدکننده خیلی بستگی داره. این دو تا شبکه رو یه تست بزن:

popads
propellerads

من هم یه سایت دارم ادسنس روش فعاله,اگر دوس داشتی هزار تا بازدید روش بریز ,من درامدش رو بهت میگم,اگه مناسب بود برات توافق کنیم با هم.
طی خوندن ریت ها اینطور متوجه شدم برای امریکا و کانادا طرفای یک دلار به ازای هر هزار بازدید میدن..

_ باشه..لینک پست های منتخبت رو برام بفرست ..

Last edited:

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
طی خوندن ریت ها اینطور متوجه شدم برای امریکا و کانادا طرفای یک دلار به ازای هر هزار بازدید میدن..

اگر واقعا بتونی یه ترافیک نسبتا ثابت و واقعی (غیر ربات) داشته باشی میتونی با agent های admaven هم صحبت کنی بعد از چند روز باهاشون توافق کنی روی یه رقم ثابت کار کنی باهاش.تو سایتشون یه اکانت بساز ایدی اسکایپ پشتیبانش رو بگیر باهاش صحبت کن.اگر برات سخته هم من میتونم صحبت کنم باهاشون از طرف شما.

برای لینک های خودم هم الان که دیره فردا عصر ایشالا هماهنگ میکنم باهات.همون لحظه به محض اینکه هزار تا بازدید رو ریختی درامد ادسنسش رو بهت میگم.

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
اقا چجوری میشه اکانت پایونیر ساخت؟ چرا اینقدر سخت گیر شدن وریفای میخواد که برای ایران محدود شده
qwxt_payoneer.png

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
اگر واقعا بتونی یه ترافیک نسبتا ثابت و واقعی (غیر ربات) داشته باشی میتونی با agent های admaven هم صحبت کنی بعد از چند روز باهاشون توافق کنی روی یه رقم ثابت کار کنی باهاش.تو سایتشون یه اکانت بساز ایدی اسکایپ پشتیبانش رو بگیر باهاش صحبت کن.اگر برات سخته هم من میتونم صحبت کنم باهاشون از طرف شما.

برای لینک های خودم هم الان که دیره فردا عصر ایشالا هماهنگ میکنم باهات.همون لحظه به محض اینکه هزار تا بازدید رو ریختی درامد ادسنسش رو بهت میگم.
Admaven یک شرکت اسراییلی هست

بالا