سایت خوبی سراغ دارید؟رایگان 3 ماهه هم می تونی بگیری
ولی باز ترجیحا یکساله باشه خیلی بهتره قیمتش مناسب باشه
سایت خوبی سراغ دارید؟رایگان 3 ماهه هم می تونی بگیری
هاستینگ ها معمولا ssl رایگان lets encrypt روی سرویس کاربران فعال میکنن دامنه ملی هم ساپورت میکنهسایت خوبی سراغ دارید؟
ولی باز ترجیحا یکساله باشه خیلی بهتره قیمتش مناسب باشه
نیاز به تمدید دارم .فکر نکنم رایگان تمدید کننهاستینگ ها معمولا ssl رایگان lets encrypt روی سرویس کاربران فعال میکنن دامنه ملی هم ساپورت میکنه
هیچ فرقی هم با پولی نداره
وریفای را چند سال پیش زدم یادم نمیاد ولی راحت بود
ویرایش اطلاعات باید مطابق تصویر زیر باشه
مشاهده پیوست 1129531
روی بررسی هم کلیک کنی اتفاقی نمیافته ؟
تمدید میکنننیاز به تمدید دارم .فکر نکنم رایگان تمدید کنن
پس تیکت بدم ببینم میکننتمدید میکنن
دوباره یکی جدید میسازن
من یک ساله استفاده میکنم..
اس اس ال پولی اذیت میکرد ..اینو جایگزین کردم..
چک کردم من تا حالا بهتون اخطار ندادم .احتمالا همکارا بن کردنتونیادته منو بن کردی؟
تیکت بدید به هاستینگ فعال میکنن اگه داشته باشن این قابلیتوپس تیکت بدم ببینم میکنن
چک کردم من تا حالا بهتون اخطار ندادم .احتمالا همکارا بن کردنتون
مطمئنا دلیل خوبی داشتن خخخخ
:general211::general211:تیکت بدید به هاستینگ فعال میکنن اگه داشته باشن این قابلیتو
ولی نت افراز داره و رایگان هم روی سرویساشون فعال میکنن
------------
همون تاپیک psp go واسه کاربر abiabiabi
من و 3 تا از بزرگوارن و اساتید پاتوق بن کردید:general304:
روی اونا میزنم این میاد
مشاهده پیوست 1129545
همینکارو خواستم بکنم نه ویرایش داره نه حذف
حتی خواستم یه کاربر دیگه بسازم میگه این کد ملی قبلا ثبت نام شده
هرکاری کردم هیچی نشد نه ویرایش داره نه حذف داره نه چیزیما هم تغییر مشخصات داشتیم از اول
یه قسمت بود راستی ازمایی سه ماهه میکرد منقضی شده بود دوباره با مشخصات جدید وارد و وریفای کردیم
همه ی قسمت ها را ببینید جایی برای تغییر نداره
نهایتا اگر نشد تماس تلفنی بگیرید ممکنه سیستمشون مشکل پیدا کرده باشه
سیستم داس که قبل از ویندور بود امکاناتش از اسکریپت اینا بیشترههرکاری کردم هیچی نشد نه ویرایش داره نه حذف داره نه چیزی
من که دیگه دور فیسبوک برای همیشه خط کشیدم ، بی همه چیز همین الان اکانتم رو مسدود کرد لینک سایت هم گذاشت بلک لیستآقا چرا هر چی اکانت فیسبوک میسازم ازم عکس میخواد و بعدش اکانتو میبنده؟ چرا اینطوری شده اصلا اسپم نبود
من که دیگه دور فیسبوک برای همیشه خط کشیدم ، بی همه چیز همین الان اکانتم رو مسدود کرد لینک سایت هم گذاشت بلک لیست
هیچ اسپمی نبود برای کل اکانت فقط یه دونه لینک پست گذاشته بودم
ایمیل و شماره مجازی هم نداشتم
مثل بلاگفا هست فقط میخواد همه بیاد چرت و پرت بنویسن و برن بدون لینک و چیز دیگه ای
حالا همین :general502: سومین سایت دنیاست گوگل پلاس هم که آزاد بود با کلی امکانات تعطیل شد :general208:
از فروش بان استفاده کنسلام دوستان
بااینکه می دونم جای این سوال اینجا نیست ولی جوابش خیلی برام مهمه
دوستان بنده فصد دارم یه فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی بزنم و تازگی ها می گن برای گرفتن ای نماد نیاز به پروانه کسب است می خواستم بدونم کسی هست یا کسی رو سراغ دارید که تو این صنف کار کنه و فروشگاه اینترنتی داشته باشه و ای نماد از پروانه کسب خواسته باشه؟
و دوم اینکه اصلا فروش خرده لوازم خانگی به صورت اینترنتی که نه مغازه ای دارم و نه انباری فقط از تامین کننده تامین بشه و به مشتری برسه جزِ صنف محصوب میشه؟
ممنون می شم که پاسخ بدید..