مشکل کندی کلادفلر حل شده ؟ سرویس خارجی جایگزین میشناسین ؟
خب اگه مشکلی برات نیست پولو بده یکی از بچه های اینجا مستقیما برات پرداخت رو انجام بدهچون باید یه جا واریز کنم :general503:
اگه هست که بگه دمش گرمخب اگه مشکلی برات نیست پولو بده یکی از بچه های اینجا مستقیما برات پرداخت رو انجام بده
تو بخش بازارچه هستاگه هست که بگه دمش گرم
بچه ها این قالب وی پی کسی سراغ نداره
hxxps://iata.org.ir/
برای من از ساماندهی پیام اومد که بروز از سرامد لوگو بگیر تا تاییدت کنیم.بابا من کلی دردسر داشتم
زنگ زدم جواب دادن گفتن امکانش نیست باید بگی خودمون تغییر بدیم شماره هارو گفتم تغییر دادن انصافا سرعتشون خوب بود همون لحظه عوض کرد
بعد مشکل دیگه که داشتم اسمم میلاد شریفی هستش الان ولی اون موقع قبل از سربازی فامیلیم پسوند داشت اسم روستا بود از قدیم مونده بود
توی قسمت مجوزها کارت ملیو که آپلود کرده بودم نوشته بود کارت ملی فامیلیت کامل نیست اینجا پسوند داره !
بخدا مانیتورو داشتم گاز میزدم از این همه نفهمی
اخرش بیخیال شدم یه اکانت دیگه خواستم بسازم نوشت کد ملی قبلا ثبت شده که دیگه به برادرم گفتم اون ثبت کرد از اون دارم استفاده میکنم
مملکت نیست که ....خونست سایتم فیلم و سریاله بعد از کلی دردسر که رسیدیم به قسمت بررسی sms اومد نوشت دارای نقص رفتم پنل دیدم نوشته با توجه به فعالیت شما که نشر بر خط هست باید مجوز از nashr.saramad.ir بگیری رفتم اونجا بگیرم که دیدم کامپیوترو از برق بکشم راحت ترم
جالبترش اینه که سایتم دیروز فیلتر شد![]()
خودشونم نمیدونن چیکار میکننبرای من از ساماندهی پیام اومد که بروز از سرامد لوگو بگیر تا تاییدت کنیم.
من رفتم سرامد گفتم بررسی کنید لوگو بدید. گفت باید اول برو ساماندهی تاییدت کنه!!! :general208:
آخر هم معلوم نشد کی باید اول تایید کنه!!! :general306:
دلار وب مانی دارید؟ یا پرداخت با بیت کوین بدون احراز؟من آمریکا هستم. میتونم با کمی قیمت بالاتر براتون کارهای پیپال یا خرید های اینترنتی رو انجام بدم.
بیت کوین که احراز هویت نمیخواددلار وب مانی دارید؟ یا پرداخت با بیت کوین بدون احراز؟
31 دلار وب مانی . فرستادم براتبیت کوین که احراز هویت نمیخواد
پرداختت چقده ؟ ویزا و مستر قبول میکنه ؟
لینک پرداختتو بده با هر روشی که داره برات پرداخت کنم البته اگه زیر 1000 دلاره
بهترین راه اگه نمیخوای از ایرانیا استفاده کنی :سلام و خسته نباشید خدمت بچه های پرشین تولز
کسی تاحالا تجربه سفارش حساب وریفای شده paypal داشته ؟
از سایت هایی مشابه پیمینت 24 که البته الان بسته شده سفارش بده و واسش حساب وریفای شده paypal بسازن ؟
راضی بودید ؟
به مشکل برخورد نکردید ؟
برای افرادی که آشنایی در خارج کشور ندارن بهترین راه داشتن حساب paypal چی هست ؟
پ ن : لطفا کسی نیاد پی وی بگه خودم واست میسازم و از این حرفا![]()
تشکر فراوانبهترین راه اگه نمیخوای از ایرانیا استفاده کنی :
یه vps بگیر
یه حساب بیت کوین تو بلاک چین بساز و به اندازه ای که میخوای بیت بخر
بعد برو مستقیم از خود سایت های خارجی که ویزا کارت یا مستر برای وریفای پای پال میفروشن بگیر ( پرداخت با بیت کوین و اتریوم اکثرا دارن )
حساب پای پال بساز و خودت وریفای کن
راهی نداره به نظر من.تشکر فراوان
وریفای کردن ادرس و شماره تماس رو چطور میشه رد کرد با این روش ؟
لوکیشنت کجاست ؟دوستان این چه مرضی است که IP سرور من رو ISP ها می بندن و باز نمی شه سایت هامون؟
خود IP رو می بندن یعنی ftp هم وصل نمی شه.
دامنه ها فیلتر نیست و ssl هم نیست.
فنلاند.لوکیشنت کجاست ؟
https://hamyarwp.com/velvet-blues-update-urls/دوستان, راهی هست که تمام لینک های داخلی که در محتوای مطالب هستن از http به https تغیر کنن؟ بدون نیاز به ریدایرکت.
مثلا این موردسایت های ابزار آنلاین