hadi_underline
کاربر تازه وارد
یعنی چی؟؟؟منتظر حذف شدن سایتتون در کلیک یاب باشید
یعنی چی؟؟؟منتظر حذف شدن سایتتون در کلیک یاب باشید
منتظر حذف شدن سایتتون با این عنوان باشید :سلام خدمت دوستان.
من مدیر سایت کندو هستم
تجربه کار با 3 تا شرکت رو دارم البته فقط برای کسب درآمد که خدمتتون عرض می کنم.
ادرو ( adro.co ) این شرکت خوب کلیک میگرفت پول میداد ولی در نهایت کلا جمع کرد رفت. کلاه بردارن شدید ولی نمیدونم چرا هنوز فیلتر نشدن
ای نتورک: حداقلش اینه که پولت رو میدن ولی واقعا مقدار پولی که میدن بسیار کمه و من خودم از انتهای این ماه دیگه باهاشون کار نمیکنم ( چون ماهانه پول میدن )
کلیک یاب ( clickyab.com ) : به نظر من سایت خوبی هست و من که ازش خیلی راضیم هم خوب پول میده هم کلیک ها رو خوب حساب میکنه . راضیم ازش
به نظر من تبلیغاتو بردار و درخواست تسویه کنیعنی چی؟؟؟
یعنی میخوای بگی پول نمیدن ، چرا؟دآمد مهم نیست دوست عزیز اگر از انتورک برداشت داشتی قبوله
آنتورک مثه آب خوردن پولتو میخوره اولا که کلیکا رو کم میشمره به شدت ولی لایت باکسش نسبتا خوبه اونم میذاره خوب درآمد کسب کنی موقع واریز که میشه سه سوت سایتت رو بلاک میکنه میگه تخلف کردی حالا بهش بگو تخلفت چی بوده عمرا بگن ینی خودتم نکشی بهت نمیگن چون اصم تخلفی در کار نبوده نهایتا یکی دو بار واریز کنن ولی به راحتی آب خورن دفه سوم سایتت بلاکه مخصوصا اگه لایت باکسش رو استفاده کنیصبا ویژن قیمت کلیک هاش خوبه اما اونم تبلیغاتش زیاد نیست اما من هم فعلا با صبا ویژن و ای نتورک دارم کار میکنم.
فعلا که ای نتورک 3 برابر صبا ویژن درآمد دارم ازش.
دوست عزیز شرکت مهم نیستداداش حرف شما درست
اما مگه انتورک کوچیکه؟ الان دیگه شدن شرکت اما همون مشکلاتشون پا برجاست.
تئوباکس کوچیک بود و هست؟ اما وضعیتشو ببین؟ واریزیهاشو ببین؟
اینجا ایرانه یعنی جایی که به خونوادت هم نمیتونی اطمینان کنی چه برسه به شرکت و .... که مثلا به گفته شما پشتشون گرمه.
سلام خدمت دوستان.
من مدیر سایت کندو هستم
تجربه کار با 3 تا شرکت رو دارم البته فقط برای کسب درآمد که خدمتتون عرض می کنم.
ادرو ( adro.co ) این شرکت خوب کلیک میگرفت پول میداد ولی در نهایت کلا جمع کرد رفت. کلاه بردارن شدید ولی نمیدونم چرا هنوز فیلتر نشدن
ای نتورک: حداقلش اینه که پولت رو میدن ولی واقعا مقدار پولی که میدن بسیار کمه و من خودم از انتهای این ماه دیگه باهاشون کار نمیکنم ( چون ماهانه پول میدن )
کلیک یاب ( clickyab.com ) : به نظر من سایت خوبی هست و من که ازش خیلی راضیم هم خوب پول میده هم کلیک ها رو خوب حساب میکنه . راضیم ازش