• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو سیستم های کلیکی تبلیغات

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
متاسفانه من به عنوان تبلیغ دهنده تو ای نتورک تبلیغ خریدم

و کلیک های فیک ثبت میشه و مبلغ همینجوری الکی از موجود کم میشه

طبق امار گیر از هر صد تا کلیکی که تو پنل ای نتورک نوشته فقط 20 تاش واقعیه - واقعا در حق تبلیغ دهنده ظلم میکنن

حتی قبل ها به عنوان نمایش دهنده فعالیت کردم ... کلیک واقعی رو فیک میخوندن

ای نتورک متاسفانه از هر دو آخور میخوره هم به نمایش ظلم میکنه و هم به اگهی دهنده

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
صباویژن بنظرم از بقیه بهتر باشه
در هر صورت
یا ای نتورک یا صباویژن

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
امیر جان عشقم هیچکدوم

فقد تبلیغات مستقیم همین :)
منم میدونم این دوتا دزد گردنه هستن..:D:p
ولی خب گفته بهترین سیستم کلیکی...من با صباویژن کارکرده بودم..نزدیک چند میلیون برداشت داشتم.
کلا صباوژین باهات بهتر کنار میاد تا ای نتورک
ولی در کل تبلیغ مستقیم یا اجاره ای گیر بیاری عالی هست که بیشتر سایت های زیر 500 گیرشون میاد

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
منم میدونم این دوتا دزد گردنه هستن..:D:p
ولی خب گفته بهترین سیستم کلیکی...من با صباویژن کارکرده بودم..نزدیک چند میلیون برداشت داشتم.
کلا صباوژین باهات بهتر کنار میاد تا ای نتورک
ولی در کل تبلیغ مستقیم یا اجاره ای گیر بیاری عالی هست که بیشتر سایت های زیر 500 گیرشون میاد

آره تو کلیکیها تنها صبا رو قبول دارم خودمم با همین اوایل که اومده بود کار میکردم ولی تهش هیچی به مستقیم نمیرسه مخصوصا از ایرانسل و همراه اول بتونی با پارتی بازی بگیری که فوق العادست حتی اگه یه دونه کلیک در ماه هم داشته باشی بازم تمدید میکنن !!!

میگم چرا دیگه نیستی نگو اون چند صد میلیونی که برداشت کردی رو زدی تو کار بیرون :دی

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
وقتی شما می توانید به راحتی به ادمین سایت ها دسترسی داشته باشید واقعا چرا باید این واسطه ها رو جیبشون رو پر کنید الان هم وبمسترا از اینا ضربه خوردن هم تبلیغ دهنده ها یعنی شما وبمستری نمی تونی بیابی که درآمدش رو یکی از اینا به بهانه های واهی بلاک نکرده باشه و بالا نکشیده باشه و صد البته نرفته به تبلیغ دهنده بگه من درآمد فلانی رو بلاک کردم بیا اینم پول شما قیمت های صاحبان سایت واقعا خیلی کمتر هست مگه بندگان خدا چند می خوان از مدیران سایت قیمت بگیرید ببینید که بزرگترین ضرر کنندگان همین تبلیغ دهنده هست مثلا وبمستر سایت داره جایگاه پست ثابت رو میده 100 هزار تومن بعد طرف میره یک میلیون میده به این سیستم واسط ها که بنرشون بیاد تو همون جایگاه

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
وقتی شما می توانید به راحتی به ادمین سایت ها دسترسی داشته باشید واقعا چرا باید این واسطه ها رو جیبشون رو پر کنید الان هم وبمسترا از اینا ضربه خوردن هم تبلیغ دهنده ها یعنی شما وبمستری نمی تونی بیابی که درآمدش رو یکی از اینا به بهانه های واهی بلاک نکرده باشه و بالا نکشیده باشه و صد البته نرفته به تبلیغ دهنده بگه من درآمد فلانی رو بلاک کردم بیا اینم پول شما قیمت های صاحبان سایت واقعا خیلی کمتر هست مگه بندگان خدا چند می خوان از مدیران سایت قیمت بگیرید ببینید که بزرگترین ضرر کنندگان همین تبلیغ دهنده هست مثلا وبمستر سایت داره جایگاه پست ثابت رو میده 100 هزار تومن بعد طرف میره یک میلیون میده به این سیستم واسط ها که بنرشون بیاد تو همون جایگاه

متاسفانه گول برند ای نتورک رو خوردم ...

کلاهبرداری بیش نیستند . به تبلیغ دهنده جوابگو نیستند وای به حال نمایش دهنده ....
شفاف سازی نمیکنند .. نیم بیشتری از کلیک هایی ثبت میشه غیرواقعی و فیک هست. و به گفته خودشون که تماس میگیرید میگن کیفیت کلیک های ما عالی هستن! :|

دوستان خرید تبلیغ از ای نتورک رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنم
طبق گفته این دوستمون مستقیم از سایت ها تبلیغ خریداری کنید . تا این وسط دلال هایی امثال ای نتورک پول شما رو نخورند...
#وبمسترها_کنار_هم

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
نبلیغ بنری جایگاه سایت ها را ماهیانه بگیرید. خیلی بهتر از انتورک و صباویژن هست.

art9671

Registered User
لایک‌ها
11
anetwork.ir این سایت سال 92-93 یکبار ازش بردشات داشتم الان که یک ماه بیشتر دوباره بنراشو تو سایتم گذاشتم موجودی رو به بالانس اضافه نمیکنه تا برداشت بزنم به نظرم دیگه پرداختی نداره چون به پشتیبانی هم تیکت زدم جواب نگرفتم .. بنراشو باید یعنی بردارم یا منتظر باشم ؟ هنوز؟

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217
anetwork.ir این سایت سال 92-93 یکبار ازش بردشات داشتم الان که یک ماه بیشتر دوباره بنراشو تو سایتم گذاشتم موجودی رو به بالانس اضافه نمیکنه تا برداشت بزنم به نظرم دیگه پرداختی نداره چون به پشتیبانی هم تیکت زدم جواب نگرفتم .. بنراشو باید یعنی بردارم یا منتظر باشم ؟ هنوز؟
ی سرچ کنی متوجه میشی برداری بهتره

mojtaba0912

Registered User
لایک‌ها
23
کلیک یاب ( clickyab.com ) : به نظر من سایت خوبی هست و من که ازش خیلی راضیم هم خوب پول میده هم کلیک ها رو خوب حساب میکنه . راضیم ازش
بعد از یه مدت مخصوصا اگه درامد خوبی داشته باشید از کلیک یاب حذف میشین

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
نمایش دهندگان ای‌نتورک!
با توجه به برنامه های ای‌نتورک در سال جدید برای همکاری با سایت های با کیفیت و معتبر، لطفا کدهای ای نتورک را تا ۲۹ اسفند از سایت خود حذف کنید. در صورتی که سایت شما از نظر کیفی شرایط لازم را داشته باشد تیم ای‌نتورک پس از تعطیلات نوروز با شما تماس خواهند گرفت.
بدیهی است نمایش تبلیغات پس از این تاریخ به صورت رایگان محاسبه خواهد شد.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
یکتانت این دم عیدی داره قیمت کلیک ها را بیشتر حساب میکنه

بالا