به معروفاش اعتباری نیس چه برسه به جدیداشهمکاری به صورت اختصاصی با شبکه ادچی رو پیشنهاد میکنم
به معروفاش اعتباری نیس چه برسه به جدیداشهمکاری به صورت اختصاصی با شبکه ادچی رو پیشنهاد میکنم
صباویژن بنظرم از بقیه بهتر باشه
در هر صورت
یا ای نتورک یا صباویژن
منم میدونم این دوتا دزد گردنه هستن..امیر جان عشقم هیچکدوم
فقد تبلیغات مستقیم همین
منم میدونم این دوتا دزد گردنه هستن..
ولی خب گفته بهترین سیستم کلیکی...من با صباویژن کارکرده بودم..نزدیک چند میلیون برداشت داشتم.
کلا صباوژین باهات بهتر کنار میاد تا ای نتورک
ولی در کل تبلیغ مستقیم یا اجاره ای گیر بیاری عالی هست که بیشتر سایت های زیر 500 گیرشون میاد
وقتی شما می توانید به راحتی به ادمین سایت ها دسترسی داشته باشید واقعا چرا باید این واسطه ها رو جیبشون رو پر کنید الان هم وبمسترا از اینا ضربه خوردن هم تبلیغ دهنده ها یعنی شما وبمستری نمی تونی بیابی که درآمدش رو یکی از اینا به بهانه های واهی بلاک نکرده باشه و بالا نکشیده باشه و صد البته نرفته به تبلیغ دهنده بگه من درآمد فلانی رو بلاک کردم بیا اینم پول شما قیمت های صاحبان سایت واقعا خیلی کمتر هست مگه بندگان خدا چند می خوان از مدیران سایت قیمت بگیرید ببینید که بزرگترین ضرر کنندگان همین تبلیغ دهنده هست مثلا وبمستر سایت داره جایگاه پست ثابت رو میده 100 هزار تومن بعد طرف میره یک میلیون میده به این سیستم واسط ها که بنرشون بیاد تو همون جایگاه
ی سرچ کنی متوجه میشی برداری بهترهanetwork.ir این سایت سال 92-93 یکبار ازش بردشات داشتم الان که یک ماه بیشتر دوباره بنراشو تو سایتم گذاشتم موجودی رو به بالانس اضافه نمیکنه تا برداشت بزنم به نظرم دیگه پرداختی نداره چون به پشتیبانی هم تیکت زدم جواب نگرفتم .. بنراشو باید یعنی بردارم یا منتظر باشم ؟ هنوز؟
بعد از یه مدت مخصوصا اگه درامد خوبی داشته باشید از کلیک یاب حذف میشینکلیک یاب ( clickyab.com ) : به نظر من سایت خوبی هست و من که ازش خیلی راضیم هم خوب پول میده هم کلیک ها رو خوب حساب میکنه . راضیم ازش
امیر جان عشقم هیچکدوم
فقد تبلیغات مستقیم همین